Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2011

Ιδού οι φασίστες Τσάμηδες και τα κατορθώματά τους


Σαν χθες, 29 Σεπτεμβρίου, το 1943 κι ενώ η Ελλάδα στέναζε κάτω από τη μπότα του βάρβαρου Γερμανού κατακτητή, στην Παραμυθιά της Θεσπρωτίας καταγραφόταν μια απίστευτη αγριότητα η οποία χρεώνεται αποκλειστικά στους συνεργάτες των Ναζί, του γνωστούς Τσάμηδες. Καλούμε τους φίλους και αναγνώστες που μας εμπιστεύονται μέρος της ενημέρωσής τους να διαβάσουν στην ακόλουθη διεύθυνση τα… κατορθώματα των εγκληματιών εναντίον της ανθρωπότητας, τα ανθρωπόμορφα τέρατα που πρόδωσαν Έλληνες πατριώτες στους Ναζί.

Στο πλευρό της ΠΓΔΜ ο Ερντογάν για το όνομα


«Ακατανόητη» χαρακτήρισε την άρνηση της Ελλάδας να αποδεχτεί τη συνταγματική ονομασία της ΠΓΔΜ, ο Τούρκος πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν, που βρίσκεται στα Σκόπια, στο πλαίσιο διήμερης επίσημης επίσκεψης. Με δηλώσεις του στο αεροδρόμιο «Alexander the Great», το οποίο διαχειρίζεται εταιρεία τουρκικών συμφερόντων, ο κ. Ερντογάν υποστήριξε προκλητικά: «Η Μακεδονία έχει δικαίωμα να χρησιμοποιεί το συνταγματικό της όνομα, με το οποίο έγινε ανεξάρτητο κράτος. Η ελληνική θέση είναι για εμάς ακατανόητη και άδικη. 

ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΦΩΝΗ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΩΝ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ! ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ...Η ΕΦΕΝ αποτελεί μια αυτόνομη κίνηση μαθητών που έχει σαν στόχο τη διαφύλαξη και προώθηση των αρχών και αξιών του ελληνισμού. Μακριά από οποιεσδήποτε μικρό κομματικές σκοπιμότητες, δίνουμε το δικό μας αγώνα με συλλογική συνείδηση και χαρακτηριστικό γνώρισμά μας την αυτονομία, η οποία αποτελεί και το μεγαλύτερο όπλο μας.

Η ΑΝΑΚΩΧΗ ΤΩΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ (20 - 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1922)Στο κέντρο διακρίνονται οι Πλαστήρας, Γονατάς και Χατζηκυριάκος
Οι βασικές προτεραιότητες της "επαναστατικής επιτροπής" Πλαστήρα - Γονατά όταν ανέλαβε πραξικοπηματικά την διακυβέρνηση της Χώρας, αποτέλεσε η ενίσχυση του μετώπου της Θράκης και η αποκατάσταση της εύνοιας των Συμμάχων (Αγγλίας - Γαλλίας) που είχε διασαλευτεί από τις μετανοεμβριανές κυβερνήσεις. Τις δύο αυτές προτεραιότητες τις ανέφερε ρητά η "επαναστατική επιτροπή" σε διάγγελμα της προς τον ελληνικό λαό. Προς την κατεύθυνση αυτή, ο Νικόλαος Πλαστήρας και οι συνεργάτες του όρισαν την κυβέρνηση που θα στήριζαν, υποβάλλοντας ένα κατάλογο με ονόματα στον Άγγλο πρέσβη Λίντλει και ζητώντας του να διαλέξει τα ονόματα που ήταν αρεστά στην Μ. Βρετανία. Ταυτόχρονα ορίστηκε ο Ελευθέριος Βενιζέλος που βρισκόταν στο Παρίσι ως αντιπρόσωπος της "επαναστατικής επιτροπής" έναντι των Συμμάχων.

Βεβαιωμένα 3,5 τρισεκατομμύρια κ.μ. φυσικού αεριού νότια της Κρήτης!


"Η ύπαρξη τεραστίων κοιτασμάτων φυσικού αερίου νότια της Κρήτης, είναι βεβαιωμένη και ισοδυναμεί με τα πετρελαϊκά αποθέματα 20 -22 δισεκατομμύρια βαρελιών πετρελαίου". Τάδε έφη ο ομότιμος καθηγητής του πολυτεχνείου Κρήτης, Αντώνης Φώσκολος. Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε στην Κρήτη στα Χανιά στο Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο και διοργανώθηκε από το Πολυτεχνείο.Όπως δήλωσε ο καθηγητής, "Νότια της Κρήτης υπάρχουν τεράστια κοιτάσματα υδρογονανθράκων 3,5 τρισεκατομμύρια κυβικά μέτρα φυσικού αεριού το οποίο μεταφράζεται σε ισοδύναμο πετρελαίου γύρω στα 20 -22 δισεκατομμύρια βαρέλια πετρέλαιο". 

ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ > Την ώρα που οι "άνδρες" του αντιστασιακού Παπουτσή δέρνουν 11χρονα κοριτσάκια στο Σύνταγμα, ανθρωπόμορφα κτήνη βίαζαν μητέρα στη Γλυφάδα!


Νέο χτύπημα των αλλοδαπών με τα καλάσνικοφ που εισβάλουν σε σπίτια την ώρα που οι οικογένειες είναι μέσα, αυτή τη φορά η αγριότητά τους ξεπέρασε όμως προηγούμενο.Σήμερα διάλεξαν το σπίτι μιας οικογένειας στη Γλυφάδα. Εισέβαλαν με τα όπλα στα χέρια στις οκτώ και μισή το πρωί. Εκείνη την ώρα όλη η οικογένεια βρισκόταν στο σπίτι. Οι δυο γονείς πάγωσαν όταν είδαν τρία καλάσνικοφ να απειλούν τους ίδιους και τα μόλις δύο ετών δίδυμα παιδιά τους.

ΣΩΜΑ ΕΛΛΑΣ: "Οι Έλληνες,αν θέλουν, μας παίρνουν και τα σώβρακα...

ΣΩΜΑ ΕΛΛΑΣ: "Οι Έλληνες,αν θέλουν, μας παίρνουν και τα σώβρακα...: Το Der Spiegel μας έχει συνηθίσει σε πολύ αρνητικά για την Ελλάδα δημοσιεύματα. Δεν ξέρουμε τι …κρίση έπιασε τους Γερμανούς, αλλά η

Ηλεκτρονική "ενέδρα" του Π.Ν. στην Milgem Heybeliada (F -511)

"Ηλεκτρονική "ενέδρα" έχει στήσει το Πολεμικό Ναυτικό στην πρώτη κορβέτα Milgem, την Heybeliada (F-511), σε περίπτωση που αυτή συμμετάσχει στην συνοδεία των ερευνητικών σκαφών που άπλωσε και απλώνει στην Α.Μεσόγειο και στο Βόρειο Αιγαίο η Άγκυρα. Καθώς επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες που είχε το Π.Ν. και είχε μεταδώσει το defencenet.gr ότι η Heybeliada (F-511), είναι έτοιμη για επιχειρήσεις, στο Ναυτικό θεωρούν ότι είναι καλή ευκαιρία να μετρηθεί το RCS του σκάφους;, δηλαδή να διακριβωθεί πόσο stealth είναι το τουρκικής ναυπήγησης σκάφος (το οποίο βασίζεται σχεδιαστικά στην φρεγάτα LCS της Lockheed Martin).

«Eλεγχόμενη πτώχευση» = Αποικία των ιδιωτών…

«Eλεγχόμενη πτώχευση» = Αποικία των ιδιωτών…
Του Θύμιου Παπανικολάου
http://olympia.gr/2011/09/27/%c2%ab%ce%b5%ce%bb%ce%b5%ce%b3%cf%87%cf%8c%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%b7-%cf%80%cf%84%cf%8e%cf%87%ce%b5%cf%85%cf%83%ce%b7%c2%bb-%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%ba%ce%af%ce%b1-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%b9%ce%b4/

Η ΠΑΪΔΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ
Της Ε.Πουλάκου - Ρεμπελάκου

Από όλες τις ειδικότητες, η Παιδιατρική είναι εκείνη που συμβαδίζει απόλυτα με το πολιτιστικό επίπεδο μιας χώρας και αποτελεί δείκτη πολλών κοινωνικών παραμέτρων, όπως του τρόπου ανατροφής των παιδιών, της μέριμνας για τη βιολογική τους ανάπτυξη, της προστασίας της σωματικής τους ακεραιότητας και της ψυχικής τους ισορροπίας. Η διερεύνηση της φροντίδας της υγείας του ανήλικου πληθυσμού στη διάρκεια της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας περιλαμβάνει την ανασκόπηση της Ιατρικής Γραμματείας, τη μελέτη των αγιολογικών και άλλων λογοτεχνικών κειμένων και την εξέταση της σχετικής Νομοθεσίας και του έργου των ιστορικών και των χρονογράφων.

Δολοφόνησαν μάρτυρα – κλειδί πριν καταθέσει για εγκλήματα του UCK


Νεκρός βρέθηκε σε πάρκο της Γερμανίας ο Αγκίμ Ζογκάι, προστατευόμενος μάρτυρας στη δίκη ενός πρώην διοικητή του Απελευθερωτικού Στρατού του Κοσόβου (UCK) και νυν βουλευτή στην Πρίστινα, του Φατμίρ Λιμάι, που κατηγορείται για εγκλήματα πολέμου.Οι γερμανικές Αρχές ερευνούν τις συνθήκες θανάτου του. 

Τελική Φάση ΤΑΜΣ «ΧΑΛΥΒΔΙΝΟΣ ΘΩΡΑΚΑΣ» από την ΧΧΙΙΙ ΤΘΤ


Την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011 πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη, η τελική φάση της Τακτικής Άσκησης Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ) «ΧΑΛΥΒΔΙΝΟΣ ΘΩΡΑΚΑΣ», η οποία ξεκίνησε την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011 και στην οποία ασκήθηκε το σύνολο του προσωπικού του Σχηματισμού. Την τελική φάση παρακολούθησαν ο Α/ΓΕΕΘΑ Πτέραρχος Ιωάννης Γιάγκος και ο Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγος κ. Φραγκούλης Φράγκος.

«ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΟ, ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΘΕΟΥΣ, ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΜΟΥ»! ΕΙΠΕ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΣ ΠΡΙΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑΡΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣΜιά απίστευτη αληθινή ιστορία που αποκάλυψε η "Εσρπέσσο" και ξεσηκώσαμε απο το eglimatikotita.gr

Ενα στοιχείο-φωτιά από κλειστό κύκλωμα και ένας σεσημασμένος κακοποιός οδηγούν τις έρευνες των αστυνομικών στον εντοπισμό της αδίστακτης συμμορίας με τα Καλάσνικοφ που έχει σπείρει τον τρόμο με τις ληστρικές επιδρομές της σε σπίτια των βορείων και νοτίων προαστίων της Αθήνας.

Οι διωκτικές αρχές, που έχουν εξαπολύσει ένα άνευ προηγουμένου ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των τεσσάρων μελών της συμμορίας, έχουν στα χέρια τους ένα βίντεο-χρυσάφι που δείχνει καρέ-καρέ την εισβολή των ληστών με τα όπλα ανά χείρας σε μονοκατοικία στα νότια προάστια. Οι έρευνες των αστυνομικών, όμως, έχουν προχωρήσει σε τέτοιο σημείο, που φαίνεται πως ανακάλυψαν....
και το κρησφύγετο των κακοποιών.

ΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ ΕΚΑΨΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΤΑΒΟΥ
Το περιστατικό συνέβη πριν από δύο ημέρες στην Αλβανική πρωτεύουσα, επί της οδού Qemal Stafa κοντά στο κτήριο της Γενικής Εισαγγελίας. Το όχημα μάρκας Range Rover του μειονοτικού Αντιπροέδρου του Αλβανικού κοινοβουλίου και βουλευτή Αργυροκάστρου (Δρόπολης) Βαγγέλη Τάβου, τυλίχθηκε στις φλόγες κατά τις βραδυνές ώρες.  (Ο Τάβος εκλέγεται με το Σοσιαλιστικό κόμμα)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...