Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2011

Άφησαν μόνο το «Πίρι Ρέις» οι Τούρκοι – Πέταξε τουρκικό αναγνωριστικό επάνω από το οικόπεδο 12


Την ώρα που οι δηλώσεις που γίνονται στην Τουρκία εξακολουθούν να συντηρούν το πολεμικό κλίμα στην Ανατολική Μεσόγειο, χθες απόγευμα όλα τα πολεμικά πλοία του τουρκικού ναυτικού αποχώρησαν από τις θαλάσσιες περιοχές νοτίως της Κύπρου. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Π», η χθεσινή μέρα ξεκίνησε… χλιαρά, καθώς μόνο μία τουρκική φρεγάτα επιτηρούσε σε απόσταση περίπου 12 μιλίων την πλατφόρμα της «Noble» στο οικόπεδο 12, ενώ στην περιοχή έπλεε και συνοδευτικό πλοίο, με το «Πίρι Ρέις» να πλέει μόνο του στα βόρεια της Αφροδίτης. Το μεσημέρι η κινητικότητα εντάθηκε καθώς έκαναν την εμφάνισή τους κι άλλα τουρκικά πολεμικά πλοία. 

Ερντογάν: Θέλουμε να εκλέγουμε Μουφτή στη Θράκη


«Είπαμε στον τούρκο πρωθυπουργό ότι πρέπει και υποχρεούται να ανοίξει την θεολογική σχολή της Χάλκης και εκείνος μας είπε πρέπει και η Ελλάδα κάτι να μας δώσει, τότε του θύμισα ότι με τους μεγάλους σεισμούς στην Τουρκία η Ελλάδα βοήθησε». Τη δήλωση αυτή έκανε ο γνωστός μεγαλοεπιχειρηματίας ελληνοαμερικανός John Catsimatides αποκλειστικά στο protothema.gr λίγα 24ωρα μετά την συνάντηση που είχε ο τούρκος πρωθυπουργός με την ειδική επιτροπή που έχει συσταθεί στην Αρχιεπισκοπή Αμερικής υπό τον Αρχ. Δημήτριο για τις θρησκευτικές ελευθερίες.

Ι. ΜΑΖΗΣ : ΠΙΘΑΝΟ ΤΟ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΤου Ιωάννη Μάζη

Καθηγ.Παν/μίου Αθηνών

Ένα θερμό επεισόδιο στη νοτιοανατολική Μεσόγειο, ίσως και πλησίον του Καστελλορίζου, το οποίο θεωρούν στην Άγκυρα άνευ ΑΟΖ (!) ώστε να επεκτείνουν την τουρκική ΑΟΖ μέχρι την Κρήτη και να καλύψουν και την Κύπρο, είναι πιθανό. 

Η αυτοπαγιδευμένη στους λεονταρισμούς της Άγκυρα, δεν έχει πολλά περιθώρια να περιορισθεί σε λόγια μόνον αυτήν τη φορά. Τα ακολουθούντα σημεία της έκθεσης του ΟΗΕ για το «Μαβί Μαρμαρά», όχλησαν την ισλαμιστική κυβέρνηση της Άγκυρας:


● Σημείο 1: «Η Τουρκία δεν έπραξε παν το δυνατόν για να αποτρέψει το επεισόδιο».● Σημείο 2: 1. Αναγνωρίζει ότι το Ισραήλ ως κράτος έχει δικαίωμα στην αυτοάμυνα. 2. Θέτει εν αμφιβόλω τα κίνητρα και τους σκοπούς των οργανωτών του στολίσκου και ιδιαιτέρως της Οργανώσεως ΙΗΗ (η οποία άλλωστε εξεδιώχθη από τα κεντρικά γραφεία της στη Φραγκφούρτη με απόφαση της γερμανικής κυβερνήσεως, ως συνεργαζομένη με ισλαμιστικές τρομοκρατικές οργανώσεις).


● Σημείο 3: Αναγνωρίζει ότι «κακοποιήθηκαν βάναυσα και ετέθησαν σε κρίσιμη για τη ζωή τους κατάσταση, τρεις Ισραηλινοί στρατιώτες ενώ πολυάριθμοι ισραηλινοί στρατιώτες τραυματίσθησαν από τους ακτιβιστές».


● Σημείο 4: Θεωρεί νόμιμο τον ναυτικό αποκλεισμό.

 

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ... ΓΙΑ "ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΣΤΡΟΦΗ"¨ΚΑΙ "ΕΘΝΙΚΟΣΟΑΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ" ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ Η ΝΤΟΡΑ!


Το πρόβλημα της γυναίκας είναι τεράστιο! Ούτε τα πανάκριβα δώρα του Κούβελου δεν μπορούν να την καλμάρουν. Επίθεση στο  Σαμαρά έκανε η Ντόρα, με "βαρείς" σύμφωνα με τα καθεστωτικά μέσα χαρακτηρισμούς, που εξαπέλυσε μέσω του "Βήμα 99,5"

ΣΑΝ ΘΥΕΛΛΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΥΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΟΝΙΟΡΤΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΒΑΡΒΑΡΙΚΕΣ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΠΕΡΣΩΝ ΣΤΑ ΓΑΥΓΑΜΗΛΑ


Ο ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗΣ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΤΟΝ ΔΑΡΕΙΟ ΣΤΑ ΓΑΥΓΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΓΟΝΑΤΙΖΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ! ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...

331 π.Χ. - Ο Μέγας Αλέξανδρος νικά στα Γαυγάμηλα τον βασιλέα των Περσών Δαρείο Γ'. Με την αποφασιστική αυτή νίκη ο μέγας στρατηλάτης ολοκληρώνει την κατάκτηση της Περσικής αυτοκρατορίας. 

 Όταν πληροφορήθηκε ο Δαρείος ότι ο Αλέξανδρος πέρρασε τον Τίγρη αφού άφησε τα σκεύη και το θησαυρό του Άρβηλα οδήγησε το στρατό του στα Γαυγάμηλα 30 μίλια δυτικά,περιοχή κατάλληλη για μάχη γιατί είχε ομαλό έδαφος.Εδώ παρέταξε ,στην πιό μακρυνή αριστερή πτέρυγα, τους Βακτριους με αρχηγό το σατράπη της Βακτριανής Βήσσο, κοντά τους τους Δάες και τους Αραχωτούς με αρχηγό τον Βερσαέντη,δίπλα τους τους,τους κυρίως Πέρσες ιππείς και πέζους,τους Σουσίους με τον Οξάρτη και τους Καδούσιους.

Η ΡΩΣΙΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ


Εφ. Χουριέτ 29-9-2011 - Η Ρωσια κατά τους επόμενους μήνες στέλνει στην Μεσόγειο τον Βόρειο Στόλο με επικεφαλής το μοναδικό της αεροπλανοφόρο ¨Ναύαρχος Κουζνέτσωφ¨. Αξιωματούχος της κεντρικής βάσης του Ρωσικού Στόλου μιλώντας στο πρακτορείο Ιτάρ Ταςανέφερε πως το ¨Ναύρχος Κουζνέτσωφ¨ στις 13 Νοεμβρίου θα βγεί στην θάλασσα του Μπάρεντς. Στη θάλασσα του Μπάρεντς θα μείνιε για μια εβδομάδα και εκεί μαζί με τα 8 Su-33, τα πολλά MiG-29K και τα δύο Ka-27 που θα προσγειωθούνε στο κατάστρωμα του, θα μετάσχουν σε ασκήσεις.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΘΗΤΙΩΣΑ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ! ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ...
ΕΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 13 ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗ ΝΑΥΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΜΑΡΙ. ΤΑ ΔΥΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΕ ΠΑΦΟ ΚΑΙ ΛΕΜΕΣΟ, ΜΟΝΟ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ... ΠΟΥ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 59 ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΕΟΚΑ. ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΠΙΣΩ ΤΟΥ 108 ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΗΣ ΕΟΚΑ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΑΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ: ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ Ο ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΑΞΙΩΜΑΤΑ Η ΚΑΣΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ ΤΗΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ


Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ ΔΥΝΑΤΑ... ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ, ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ 1Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ...

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ...... 108 ΗΡΩΕΣ ΠΕΘΑΝΑΝ ΓΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΕΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΜΕ ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΛΑ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕΙ ΕΜΕΙΣ.... ΖΗΤΩ Η ΕΝΩΣΙΣ ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ ΜΑΣ Κ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!!! ΕΜΕΙΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ 1η ΑΠΡΙΛΙΟΥ!!! (Κ.Γ)
"ΣΤΟΧΟΣ"

Οι Τούρκοι συνεχίζουν τις προκλήσεις γύρω από την κυπριακή ΑΟΖ


Συνέχισαν τις προκλητικές ενέργειες οι Τούρκοι πάνω από την Κυπριακή ΑΟΖ. Σύμφωνα με τις εφημερίδα "Πολίτης", τουρκικό αναγνωριστικό αεροπλάνο στρατιωτικού τύπου πραγματοποίησε πτήση πάνω από το οικόπεδο 12 της κυπριακής ΑΟΖ και της πλατφόρμας της Νοble. Το εν λόγω αναγνωριστικό αεροπλάνο κινήθηκε προς την "Αφροδίτη"- οικόπεδο 12- σε ύψος περίπου 2.200 ποδών. Οι ίδιες πληροφορίες ανέφεραν, πως το αεροπλάνο δεν προσέγγισε την πλατφόρμα πέραν των 2 ναυτικών μιλίων, ούτε και σε ύψος χαμηλότερο των 2.000 ποδών (που είναι το απαγορευτικά όρια που έχουν τεθεί για τις εργασίες της "Noble" για πτητικά μέσα).

Greece, Serbia and Russia

NewsIt.gr:''Ποιος με πρόδωσε εμένα αρχηγέ'';

Θρίλερ με το ιταλικό ερευνητικό Explora που θα έβγαζε η Τουρκία για χαρτογράφηση. Υπαναχωρεί!


Μετά το διάβημα διαμαρτυρίας που παρέδωσε ο πρέσβης μας στην Άγκυρα, κατ' εντολήν του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών, η Τουρκία υπαναχωρεί για τη ναυτική αγγελία προς ναυτιλλόμενους, σύμφωνα με την οποία το ερευνητικό σκάφος με ιταλική σημαία "Explora" θα πραγματοποιούσε έρευνες για χαρτογράφηση των τουρκικών ακτών, πλέοντας εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων. Με νέα nautics η Άγκυρα εξαίρεσε τα σημεία βορειοδυτικά της Ρω και βορείως του Καστελόριζου. 

Διαδήλωση Πάφο 290911

Μαθητές Διαδήλωση Λεμεσό 290911 1/2

Μαθητές Διαδήλωση Λεμεσό 290911 1/2

ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΕΥΚΟΛΗ ΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΜΑΣ ΟΙ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ, ΜΑΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΙΤΕΡΑ ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ!


ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΕΣΑ. ΓΥΦΤΟ...ΥΣΤΕΡΙΑ!!!

ΑΤΟΦΙΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΜΕΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ. ΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΕΣΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ.  

Χθες ξεκίνησε η ιστορικής σημασίας επίσκεψη του πρωθυπουργού Recep Tayyip Erdoğan στη Μακεδονία, που περίμενε από καιρό ο λαός της χώρας.

Με επίσημη τελετή υποδέχθηκε τον πρωθυπουργό στο αεροδρόμιο, ο ομόλογός του Νικόλα Γκρούεφσκι.

Έπειτα περιηγήθηκε στο Αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος που κατασκεύασαν Τούρκοι επιχειρηματίες.

Gazeta Tema: «Όταν η Γερμανία ήταν στη θέση της Ελλάδας και παρακαλούσε για βοήθεια! »

Το αποτέλεσμα μιας δημοσκόπησης του γερμανικού πρακτορείου DPA είναι σαφές: Τα δύο τρίτα των Γερμανών δεν θέλουν η χώρα τους να παράσχει οικονομική βοήθεια προς την Ελλάδα. Αλλά πολλοί Γερμανοί μπορεί να έχουν ξεχάσει ή δεν γνωρίζουν ότι μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο η Γερμανία είχε παρακαλέσει την Ελλάδα για παροχή οικονομικής βοήθειας.
Πως η Ελλάδα βοήθησε στο γερμανικό θαύμα
Λονδίνο 1953: Η Γερμανία έχει επαφές με 22 χώρες. Η γερμανική αντιπροσωπεία προτρέπει τους εταίρους να της ελαφρύνουν το χρέος. Σημαντικό στην περίπτωση ήταν το Σχέδιο Μάρσαλ. Τότε υπήρχε τεράστια πίεση στη Γερμανία και από τις αποζημιώσεις της για επανορθώσεις των πολεμικών αβαριών που είχε προκαλέσει από τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.
 

ΔΩΡΕΑ ΑΓΑΛΜΑΤΟΣ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

Μεγάλο άγαλμα του Μ.Αλεξάνδρου προσφέρει δωρεάν ο Γιώργος Καρατζαφέρης στον Δ.Δίου-Ολύμπου για εγκατάσταση στην είσοδο του Λιτοχώρου – Ευχαριστήρια επιστολή απέστειλε ο Γιώργος Παπαθανασίου στον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. – Επισημάνσεις Π. Ψωμιάδη για το θέμα.

ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ: Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ (ΠΑΜ) ΣΤΙΣ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

http://wp.me/pYyB8-ya

Διαβάστε τι διδάσκουν στα σχολεία της Αλβανίας για την Ελλάδα! | αἰέν ἀριστεύειν

Διαβάστε τι διδάσκουν στα σχολεία της Αλβανίας για την Ελλάδα! | αἰέν ἀριστεύειν
http://filologos10.wordpress.com/2011/04/26/%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B9-%CE%B4%CE%B9%CE%B4%CE%AC%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%87%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82/

Η επέτειος δολοφονίας Ιωάννου Καποδίστρια (27 Σεπτεμβρίου 1831) και μια αναδρομή στην δράση και το έργο του μεγάλου έλληνα πολιτικού

Η επέτειος δολοφονίας Ιωάννου Καποδίστρια (27 Σεπτεμβρίου 1831) και μια αναδρομή στην δράση και το έργο του μεγάλου έλληνα πολιτικού
http://nationalpride.wordpress.com/2011/09/29/%CE%B7-%CE%B5%CF%80%CE%AD%CF%84%CE%B5%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%B4%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%86%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%B9%CF%89%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%AF/

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ: ΣΑΛΑΜΙΝΑ 480 Π.Χ. Ίτε, παίδες Ελλήνων ελευθερούτε πατρίδα!

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ: ΣΑΛΑΜΙΝΑ 480 Π.Χ. Ίτε, παίδες Ελλήνων ελευθερούτε πατρίδα!
http://nationalpride.wordpress.com/2011/09/28/%CE%AF%CF%84%CE%B5-%CF%80%CE%B1%CE%AF%CE%B4%CE%B5%CF%82-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%85%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%8D%CF%84%CE%B5-%CF%80%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%AF/

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ: ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΛΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΑΙΩΝΕΣ!

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ: ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΛΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΑΙΩΝΕΣ!: ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΛΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΑΙΩΝΕΣ! Από την εποχή των Ούννων και των Βησιγότθων και τον Τριακονταετή Πόλεμο(ιστορική φάρσα: μ...

Η ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ. Διαβάστε περισσότερα.

http://www.hellinon.net/ANEOMENA/Salamis.htm

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ: Harry Klynn 1983

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ: Harry Klynn 1983: Ο Ανδρέας ο Λαοπλάνος, ο Bon viveur,που τον φιλοξένησαν σε ένα σπίτι και αφού τους άρπαξε ότι είχαν τους πήρε και την Visa card και τους την...

Γιατί ανέχεται το κράτος την εθνική αποδόμηση και τον εποικισμό της Ελλάδος;

http://www.antibaro.gr/node/998

Θέλουν νέο παγκόσμιο νόμισμα για τις διεθνείς συναλλαγές

Θέλουν νέο παγκόσμιο νόμισμα για τις διεθνείς συναλλαγές

ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ "ΕΠΙΣΗΜΟΣ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΑΣ....ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΡΕΖΙΛΗΔΕΣ... Κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις για την 190η Επέτειο της Απελευθέρωσης της Τριπολιτσάς! Πρώτη φορά στην ιστορία της εκδήλωσης δεν παρίσταται εκπρόσωπος της Κυβέρνησης... Προσβολή για την ιστορία της πόλης και τους κατοίκους της!
Χωρίς Κυβερνητική εκπροσώπηση, κορυφώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις για την 190η Επέτειο της Απελευθέρωσης της Τριπολιτσάς από τον Τουρκικό ζυγό, αφού στην παρέλαση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου δεν παρέστη κανένας υπουργός, ούτε καν ένας γενικός γραμματέας Υπουργείου. Στην τιμητική μπροστινή θέση στην παρέλαση βρέθηκαν ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ο δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης και ο δήμαρχος Παραλιμνίου Κύπρου κ. Ευαγγέλου που βρέθηκε στην πόλη για τις εκδηλώσεις.

ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ! Η ΧΙΙ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗ ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΣΕ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΔΡΑΣΗ


Από 24 έως 26 Οκτωβρίου 2011, στο πλαίσιο της επιχειρησιακής εκπαίδευσης, πραγματοποιήθηκαν βολές αντιαεροπορικών Όπλων αλλά και του λοιπού οπλισμού που χρησιμοποιείται για την αντιαεροπορική προστασία των τμημάτων, από το προσωπικό των Μονάδων στην περιοχή ευθύνης της ΧΙΙ Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού "ΣΤΟΧΟΣ"

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Συνάντηση Μπεγλίτη- Γιλμάζ υπό την σκιά των αερομαχιών!

Ενώ ανέβηκε ξαφνικά χθές το θερμόμετρο των ελληνοτουρκικών σχέσεων στους ουρανούς του Αιγαίου με τις σκληρές αερομαχίες χθές και προχθές, αποκαλύπτεται οτι οι υπουργοί Άμυνας των δυο χωρών έχουν ήδη συμφωνήσει να συναντηθούν την Κυριακή στην Αττάλεια για μια εφ όλης της ύλης «συζήτηση γνωριμίας». Πρόκειται, όπως έγραψε η εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, για την πρώτη κατ ιδίαν συνάντηση που θα έχουν την Κυριακή οι υπουργοί Άμυνας Ελλάδας και Τουρκίας κ.κ. Πανος Μπεγλίτης και Ισμετ Γιλμάζ στο περιθώριο της συνόδου των υπουργών Άμυνας της ΝΑ Ευρώπης στην Αττάλεια της Τουρκιας.

Εκτιμάται οτι ένα από τα θέματα που θα συζητηθούν θα είναι και η ξαφνική αυτή «εμπλοκή» στον εναέριο χώρο του Αιγαίου και το που το πάνε οι τουρκοι πασάδες.
Να σημειωθεί ότι ο κ Γιλμαζ ανέλαβε πρόσφατα – τον Ιούλιο – τα καθήκοντα του. και πλέον έχει αναβαθμισμένο ρόλο στα θέματα άμυνας και ασφάλειας μετά το «στρίμωγμα» των στρατηγών απο τον κ. Ερντογαν. Μάλιστα ειναι αυτός που έχει αναλάβει να «αποκαθηλώσει» στην πράξη διαφορα προνόμια του στρατου, όπως για παράδειγμα οτι ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ είναι …ανώτερος από τον …υπουργό Αμυνας κλπ κλπ.
Να σημειωθεί οτι οι προχθεσινές και χθεσινές προκλήσεις – εμπλοκές έγιναν μετά από ένα και πλέον έτος χωρίς αερομαχίες μεταξύ ελληνικών και τουρκικών αεροσκαφών.Συγκεκριμένα το έτος 2009 είχαν γίνει 237 και το 2010 μόλις 13 – η τελευταία στις 15/9/10.
Στο μεταξύ πριν από λίγο ανακοινώθηκε οτι αύριο Σάββατο ο κ. Μπεγλίτης θα μεταβεί στην Κύπρο – πριν την Αττάλεια – για να εκπροσωπήσει την ελληνική κυβέρνηση στις εκδηλώσεις εορτασμού για την 51η επέτειο από την Ανεξαρτησία της Κυπριακής Δημοκρατίας και στην στρατιωτική παρέλαση.

prionokordela

ΔΙΩΧΝΟΥΝ 300 ΤΟ ΔΕΚΑΜΗΝΟ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ!!!
ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΠΕΡΙ ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ. ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΚΑΜΗΝΟ ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΤΟΣΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΠ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ. ΚΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΥΨΩΝΟΤΑΝ ΤΟ ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΓΜΑ ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΧΕΡΣΑΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ... Επεστράφησαν στη χώρα τους άλλοι πενήντα τέσσερις (54) υπήκοοι Πακιστάν  Το πρώτο δεκάμηνο έχουν πραγματοποιηθεί επτά (7) εθνικές επιχειρήσεις αναγκαστικής επιστροφής Η επιστροφή άλλων πενήντα τεσσάρων (54) αλλοδαπών, υπηκόων...

Προβοκατόρικη εντολή αφαίρεσης οπλισμού της Εθνοφρουράς

Προβοκατόρικη εντολή αφαίρεσης οπλισμού της Εθνοφρουράς

Τούρκος αντιπρόεδρος: "Ο Παπανδρέου είπε οτι έχουμε δικαίωμα ερευνών"


MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ - Ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Μπουλέντ Αρίντς, ισχυρίζεται ότι γνωρίζει το περιεχόμενο της τηλεφωνικής συνομιλίας Παπανδρέου –Ερντογάν και υποστηρίζει πως ο Έλληνας πρωθυπουργός παραδέχθηκε το δικαίωμα της Τουρκίας, για έρευνες στην περιοχή της Κύπρου! «Ο Παπανδρέου είπε να μην υπάρξει κάποιο ζήτημα στην Κύπρο. Η απάντηση μας ήταν πως “είμαστε αντίθετοι σε οτιδήποτε θα εμποδίσει τις διαπραγματεύσεις. Οι ελληνοκύπριοι το ξεκίνησαν. Έτσι και η Τουρκία στην ΑΟΖ θα κάνει έρευνες. Δεν ακούμε τίποτα. Το Πολεμικό μας Νυατικό και αν χρειαστεί η Αεροπορία μας θα προστατεύει τις έρευνες μας”». 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...