Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2011

Η επιστολή ενός απόστρατου συνταγματάρχη "ελικοπτερά"...ΠΡΟΣ: news@alphatv.gr ; hr@alphatv.gr

Ονομάζομαι Πασχάλης Κωνσταντίνος και είμαι ένας απόστρατος Συνταγματάρχης “ελικοπτεράς”, 52 ετών με 42 χρόνια συντάξιμη υπηρεσία.
Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA, της 30/09/2011, ο κ.Βερύκιος είπε ότι σαρανταπεντάρης ελικοπτεράς παίρνει σύνταξη 2.700 ευρώ και με τις εξαγγελθείσες περικοπές θα παίρνει 1.700.
Είναι γεγονός ότι τις περισσότερες φορές τα σχόλιά του όταν αναφέρεται στις ΕΔ είναι ανακριβή, για λόγους που ο καθένας μπορεί να φανταστεί. Αυτή την φορά ξεπέρασε κάθε φαντασία.
Επειδή πιστεύω ότι ένα σοβαρό ΜΜΕ, δεν θα ήθελε να έχει έναν τέτοιο δημοσιογράφο στο έμψυχο δημιουργικό, αμερόληπτο και μαχόμενο προσωπικό του, σας αποστέλλω συνημμένα ενημερωτικό σημείωμα του ΓΛΚ, στο οποίο φαίνεται ότι τον μήνα Σεπτέμβριο η σύνταξή μου ήταν 1724 ευρώ. Με τις εξαγγελθείσες μειώσεις αυτή θα κατέλθει κάτω των 1.450 ευρώ, μετά από τόσα χρόνια ανωτάτων σπουδών, πτήσεων και προσφοράς στις ΕΔ και την πατρίδα.

ΚΟΛΛΑΤΟΣ ΣΚΗΝΗ ΘΕΑΤΡΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

http://www.youtube.com/watch?v=yUhIQJLkBsM

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΡΧΗΓΕ! Ο Α/ΓΕΣ ΦΡΑΓΚΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ...ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ. ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΕΤΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΑΝ ΤΟ ΚΛΙΜΑ. ΚΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ "ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ" ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΝΟΥΝ "ΠΑΡΑΠΟΝΟΥΜΕΝΟΙ"


¨ΣΤΟΧΟΣ"

ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΑΤΑ ΔΙΑΡΚΩΣ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΚαι οι Εβραίοι διαπίστωσαν την απειλή που αποτελεί η Μογγολοτουρκία για τα κράτη της Ανατολικής Μεσογείου και της  Μαύρης Θάλασσας. Η συνειδητοποίηση και από τα άλλα κράτη της μογγολικής απειλής θα επιφέρει τάχιστα την διάλυση του απεχθούς τουρκικού κράτους και την απελευθέρωση των σκλαβωμένων Ελληνικών, Κουρδικών, Αρμενικών και Αραβικών (Συριακών) Εδαφών που εκείνο κατέχει καθώς και των πληθυσμών που καταπιέζει και υποβάλλει σε γενοκτονίες και συστηματική εθνοκάθαρση επι εκατονταετίες.  


Η συμμαχία Ελλάδος-Κύπρου-Ισραήλ έχει τη στρατιωτική και πολιτική ισχύ που μπορεί να βάλει οριστική ταφόπλακα στην τουρκική  επιθετικότητα, ταυτόχρονα όμως πρέπει και τα άλλα κράτη όμορα της Τουρκίας των οποίων κατέχει εδάφη και καταδυναστεύει πληθυσμούς  να διεκδικήσουν την απελευθέρωση τους.

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΟΥΡΚΟΣ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ!


Για τη θετική κατάληξη, χωρίς μάλιστα να χρειαστεί δικαστικός αγώνας, διεδραμάτισαν μεταξύ άλλων σημαντικό ρόλο η ανώτερη εισαγγελέας της Δημοκρατίας Στέλλα Ιωαννίδου , ο δικηγόρος της Αρχιεπισκοπής Κώστας Κατσαρός, το ΥΠΕΞ και το τμήμα Aρχαιοτήτων.

Συναγερμός στην ΕΛΑΣ για την συμμορία των Αλβανών με τα Καλάσνικοφ που ληστεύουν και βιάζουν


Ο εντοπισμός και η σύλληψη των ληστών με τα ΑΚ-47 αποτελεί νούμερο "1" επιχειρησιακή προτεραιότητα για την Αστυνομία και για τον λόγο αυτό έχει συσταθεί ειδική ομάδα που έχει ριχτεί στο κυνήγι τους. Ο αρχηγός της συμμορίας των ληστών είναι σεσημασμένος Αλβανός, παλιός γνώριμος των αρχών, ιδιαίτερα σκληρός και ικανός για όλα. Δίπλα του βρίσκονται δύο ακόμη ομοεθνείς του, οι οποίοι εξ ίσου σκληροί. Δε νομίζουμε ότι είναι απαραίτητο να συλληφθούν ζωντανοί αν θελήσουν να προβάλουν αντίσταση στην σύλληψή τους. Γιατί να διακινδυνεύσουν οι αστυνομικοί; 

Η συμμορία των Αλβανών φέρεται να έχει πραγματοποιήσει τουλάχιστον δέκα επιθέσεις σε πολυτελείς κατοικίες της Αττικής, ειδικά στα βόρεια και νότια προάστια, ενώ το χαρακτηριστικό τους είναι πως επιλέγουν ως στόχους οικογένειες και εισβάλλουν την ώρα που τα μέλη βρίσκονται μέσα, ενώ στις περισσότερες περιπτώσεις βιάζουν τις γυναίκες του σπιτιού...
defencenet

Σημείωση δική μας: Ελπίζουμε οι αρμόδιοι να έχουν λύσει τα χέρια της ειδικής Ομάδας που αναζητεί αυτά τα δίποδα μισελληνικά κτήνη ώστε να μην κινδυνεύσουν άλλες ζωές αστυνομικών κατά τη σύλληψη τους η οποία προβλέπουμε πως δεν θα αργήσει.   ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ-ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ!

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΓΑΥΓΑΜΗΛΩΝ - 1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 331 π.Χ.Τα γεγονοτα (Η παράταξη και η Μάχη)σύμφωνα με τονΑΡΡΙΑΝΟ

Η μετάφραση είναι από τη σειρά "ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ" των εκδόσεων ΚΑΚΤΟΣ

[3,5,1] Δαρεῖος δὲ καὶ ὁ ξὺν Δαρείῳ στρατὸς οὕτως ὅπως τὴν ἀρχὴν ἐτάξαντο ἔμειναν τῆς νυκτὸς ξυντεταγμένοι, ὅτι οὔτε στρατόπεδον αὐτοῖς περιεβέβλητο ἀκριβὲς καὶ ἅμα ἐφοβοῦντο μή σφισι νύκτωρ ἐπιθοῖντο οἱ πολέμιοι. καὶ εἴπερ τι ἄλλο, καὶ τοῦτο ἐκάκωσε τοῖς Πέρσαις ἐν τῷ τότε τὰ πράγματα, ἡ στάσις ἡ πολλὴ ἡ ξὺν τοῖς ὅπλοις καὶ τὸ δέος, ὅ τι περ φιλεῖ πρὸ τῶν μεγάλων κινδύνων γίγνεσθαι, οὐκ ἐκ τοῦ παραυτίκα σχεδιασθέν, ἀλλ' ἐν πολλῷ χρόνῳ μελετηθέν τε καὶ τὰς γνώμας αὐτοῖς δουλωσάμενον. 

''ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ,ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ''ΔΗΛΩΣΕ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΤΟ SPIEGEL!Το Der Spiegel μας έχει συνηθίσει σε πολύ αρνητικά για την Ελλάδα δημοσιεύματα. Δεν ξέρουμε τι …κρίση έπιασε τους Γερμανούς, αλλά η συνέντευξη του  Albrecht Ritsch, Wirtschaftshistoriker (καθηγητή Ιστορίας της Οικονομίας) που δημοσιεύει είναι εκπληκτική και πρέπει να τη διαβάσουν πολύ προσεκτικά η Μέρκελ,ο Σόϊμπλε κι όλοι όσοι έχουν κάνει πειραματόζωο την Ελλάδα!

Ο καθηγητής σε γενικές γραμμές:''ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ,ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ''ΔΗΛΩΣΕ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΤΟ SPIEGEL!Το Der Spiegel μας έχει συνηθίσει σε πολύ αρνητικά για την Ελλάδα δημοσιεύματα. Δεν ξέρουμε τι …κρίση έπιασε τους Γερμανούς, αλλά η συνέντευξη του  Albrecht Ritsch, Wirtschaftshistoriker (καθηγητή Ιστορίας της Οικονομίας) που δημοσιεύει είναι εκπληκτική και πρέπει να τη διαβάσουν πολύ προσεκτικά η Μέρκελ,ο Σόϊμπλε κι όλοι όσοι έχουν κάνει πειραματόζωο την Ελλάδα!

Ο καθηγητής σε γενικές γραμμές:


ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΗΝ ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ, ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΤΡΟΙΚΑΣ

ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΗΝ ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ, ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΤΡΟΙΚΑΣ

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ - Βίντεο


Με μια αιφνιδιαστική κίνηση κάποιοι απο τους συγκεντρωμένους έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό. Δείτε φωτο και βίντεo. Περίπου 2000 έφεδροι καταδρομείς και πεζοναύτες που υπηρέτησαν στις ειδικές δυνάμεις συγκεντρώθηκαν νωρίτερα στην στην πλατεία Ομονοίας και έκαναν πορεία προς τη Βουλή, όπου αν και επιχείρησαν να καταθέσουν στεφάνι στο Μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη, οι αστυνομικές δυνάμεις δεν τους το επέτρεψαν, με αποτέλεσμα να υπάρξει μικροένταση. Τελικά, με μία αιφνιδιαστική κίνηση 5 απο τους συγκεντρωμένους έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό, και κατέθεσαν το στεφάνι, χωρίς να υπάρξει κάποια ένταση με τους άνδρες της αστυνομίας που απλώς τους παρακολουθούσαν.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ #2

ΑΛΕ ΙΣΚΑΝΤΑΡ II - ΑΡΤΕΜΗΣ+ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ-ΣΤΙΧΟI

Πορεία εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων προς την βουλή.

Το καράβι της ελπίδας


Όλα μας τα καράβια πίσω γυρίσανε.
Σπασμένα τα κατάρτια, σκισμένα τα πανιά,
ήρθαν από τη Σμύρνη κι από τα Μουδανιά.
Φέραν των εκκλησιών μας τα δισκοπότηρα,
παιδιά, γυναίκες, γέρους, γένος Ρωμιών πολύ,
τις ρίζες της φυλής μας απ' την Ανατολή.

Μα ένα μικρό καράβι πίσω δεν γύρισε.
Ποιους κάβους αρμενίζει, ποια πέλαγα περνά,
και πουθενά δε βγαίνει, δε φτάνει πουθενά;
Χρόνια το καρτερούμε και χρόνια πέρασαν.
Δεν το είδε μήτε ναύτης, μήτε θαλασσαετός,
μητ' ερημίτης φάρος, μητ' άστρο της νυκτός!
Τάχα να' χει βουλιάξει; Τάχα να στοίχειωσε;
Δε θα ξανάρθει τάχα στην πατρική του ακτή;
Ωιμέ! κι έχει φορτώσει το πιο ακριβό φορτί...
όλα τα χάσαμε, όλα! Και μόνο φόρτωσε
το πιο στερνό καράβι την ώρα του χαμού,
φόρτωσε την ελπίδα του ξαναγυρισμού!
Έλα μικρό καράβι, έλα ξεφόρτωσε!
Δος μας το θησαυρό σου, κι άνοιξε τα πανιά
ολόισια για τη Σμύρνη και για τα Μουδανιά!

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ «ΣΚΕΝΤΕΡΜΠΕΗΣ» ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΤΟΥΡΚΟΑΛΒΑΝΙΣΜΟΥ;Μπορεί η ΑΟΖ στο Ιόνιο να «γεννήσει» μια σύγκρουση η οποία φαίνεται αδιανόητη με τα σημερινά δεδομένα; Πόσο απασχολεί αυτό το ενδεχόμενο τους σχεδιαστές της αμυντικής πολιτικής της Ελλάδας; Αποτελεί ένας ελληνο-αλβανικός πόλεμος σενάριο επιστημονικής φαντασίας από το πολύ μακρινό μέλλον;
Όχι αν στα επιχειρήματα υπέρ της πρόβλεψης μιας τέτοιας πιθανής εξέλιξης, προστεθεί η παράμετρος νεοθωμανική-αναθεωρητική Τουρκία, συνυπολογισθεί η αναθεωρημένη προς τα πάνω γεωστρατηγική αξία ενός μέχρι πρότινος αναξιοποίητου γεωγραφικού χώρου συν τις «μαγικές λέξεις» που ερεθίζουν τους σύγχρονους δρώντες του γεωπολιτικού περιβάλλοντος: Αγωγοί, πετρέλαιο, φυσικό αέριο…

Ύβρεις, επεισόδια και ματαιώσεις παρελάσεων σε όλη τη χώρα


Σε κλοιό διαδηλωτών εορτάσθηκε η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου. Αυγά, ντομάτες, μάυρα περιβαραχιόνια και μαντήλια, αποδοκιμασίες, συνθήματα και πανό με τους πολιτικούς να φυγαδεύονται ήταν μονάχα μερικά από τα χαρακτηριστικά του φετινού εορτασμού.  Όλες οι παρελάσεις στη χώρα ήταν σε κλοιό αγανακτισμένων πολιτών οι οποίοι σε αρκετές πολείς έδιωξαν τους πολιτικούς από τις εξέδρες των επισήμων. Η στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη ματαιώθηκε για πρώτη φορά στα χρονικά μετά απο συνεχείς αποδοκιμασίες πολιτών κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια, ο οποίος και αποχώρησε. 

ΒΙΝΤΕΟ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΟΙ «ΧΑΜΕΝΟΙ» ΒΛΑΧΟΙ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΠΑΖΟΥΝ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥΣ


και καλούν σε μαζική συμμετοχή στην Αλβανική «Απογραφή»,

για την καταγραφή της Ελληνικότητας

  Οι «χαμένοι» για Αθήνα και Τίρανα Βλάχοι της Βορείου Ηπείρου, σπάνε για πρώτη φορά τη σιωπή τους και καλούν σε μαζική συμμετοχή στην Αλβανική «Απογραφή» όλους του Βορειοηπειρώτες και ιδίως τους Βλάχους, ώστε παρά τις αλβανικές μεθοδεύσεις και εκφοβισμούς, να καταγραφεί για πρώτη φορά επισήμως η Ελληνικότητά τους!
   Κυνηγημένοι και διασκορπισμένοι στους αιώνες μετά την οριστική καταστροφή από τους Τουρκαλβανούς της πρωτεύουσάς τους, της θρυλικής Μοσχόπολης κοντά στην Κορυτσά, έχοντας - λόγω της απαγόρευσης αλλά και της παντελούς έλλειψης ελληνικών σχολείων -  χάσει πολλοί την ελληνική γλώσσα, αλλά όχι και την ελληνική ψυχή, συνείδηση και ορθόδοξη πίστη, στέλνουν το τελευταίο σήμα κινδύνου, πριν από την οριστική ενταφίαση ή την οριστική ανάσταση της Βορείου Ηπείρου, καθοριστικό ρόλο στην οποία θα παίξει η θαρραλέα συμμετοχή όλων ανεξαιρέτως των Βορειοηπειρωτών στην «Απογραφή»!

   Γιατί η «Απογραφή» είναι Εθνική Ανάγκη! Και άλλη τέτοια ευκαιρία δεν θα δοθεί!

Εισβολή αποστράτων στο ΥΠΕΘΑ - Έστειλαν Στρατό εναντίον τους!


Εισβολή εκατοντάδων απόστρατων σημειώθηκε πριν λίγο στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας από την κεντρική πύλη της Μεσογείων! Προσπάθησαν να τους εμποδίσει η ασφάλεια, δεν τα κατάφεραν έσπασαν τζάμια στο φυλάκιο της εισόδου και με εντολή της πολιτικής ηγεσίας έγινε δεύτερη γραμμή άμυνας από ... στρατιώτες στο εσωτερικό του περιβόλου. Οι απόστρατοι που έχουν φτάσει στα έσχατα όρια της ανέχειας δείχνουν αποφασισμένοι για όλα. Η αστυνομία έχει ήδη κληθεί, αλλά είναι αργά. Το συγκεντρωμένο πλήθος φωνάζει: "ΒΓΕΙΤΕ ΕΞΩ ΑΡΧΗΓΟΙ"!

Ο Μητροπολίτης Σεραφείμ καλεί τους πιστούς να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην υποχρεωτική δωρεά οργάνων από κλινικά νεκρούς δότες


Ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ απέστειλε εγκύκλιο σημείωμα προς το πλήρωμα της Επαρχίας του με τις θέσεις της τοπικής Εκκλησίας για το ζήτημα των μεταμοσχεύσεων στο πλαίσιο του νέου νόμου που προώθησε το υπουργείο Υγείας και προβλέπει την "εικαζόμενη συναίνεση". Σύμφωνα με το amen. gr, αφού αναλύει τις θέσεις της Εκκλησίας, ο Μητροπολίτης Σεραφείμ καλεί τους πιστούς να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην υποχρεωτική "δωρεά" οργάνων σώματος από κλινικά νεκρούς δότες. 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...