Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2011

"Μέχρι Αιτωλοακρνανία, φθάνει η Αλβανία", διδάσκουν στα Τίρανα! Δείτε το βιβλίο! > ΠΟΙΑ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΥΠ.ΕΞ.;;


Το μεγαλύτερο όπλο για ένα λαό είναι η εκπαίδευση. Και σε πολλές περιπτώσεις το όπλο αυτό χρησιμοποιείται ως όπλο επιθετικό.Στην Ελλάδα πολλές φορές έχει ασκηθεί εντονότατη κριτική σε όσους …τολμούν να υπερασπιστούν ιστορικές απόψεις που από κάποιους δήθεν νεωτεριστές θεωρούνται όχι απλά ξεπερασμένες αλλά και …επικίνδυνες! 

Απειλές Τουρκίας...μέσω αξιωματούχων!


“Η στάση της Τουρκίας θα είναι διαφορετική αν η Ελληνοκυπριακή πλευρά παραβιάσει τα δικαιώματα της Τουρκίας επί της υφαλοκρηπίδας και της ΑΟΖ της και επιχειρήσει να κάνει έρευνες” δήλωσαν «Τούρκοι αξιωματούχοι» στο τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων “Αναντολού”.Οι “αξιωματούχοι” ανέφεραν πως η Τουρκία έχει κάνει ένσταση εναντίον της συμφωνίας που υπέγραψε το 2003 η Κυπριακή Δημοκρατία με την Αίγυπτο και ότι η Άγκυρα έχει καταγγείλει στον ΟΗΕ ότι η εν λόγω συμφωνία συνιστά παραβίαση της υφαλοκρηπίδας της Τουρκίας.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΛΒΕΤΙΑΣ: ΑΛΛΑΞΤΕ ΣΗΜΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ!

Να και μια είδηση, που όπως πάει το πράγμα με τους μουσουλμάνους (κυρίως) λαθρομετανάστες που έχουν κατακλύσει την πατρίδα μας, θα τεθεί συντομότατα και στην πατρίδα μας, ή από τα σωματεία των νομιμοποιημένων αλλοδαπών ή από τους πολιτικούς τους εκπροσώπους, τους αυτοαποκαλούμενους «προοδευτικούς»:

ΠΓΔΜ: Αντίστροφη μέτρηση για την προσφυγή κατά της Ελλάδας


Σύμφωνα με την φιλοκυβερνητική εφημερίδα των Σκοπίων Ντνέβικ, στις 16 Νοεμβρίου αναμένεται η γνωστοποίηση της απόφασης του Διεθνούς δικαστηρίου της Χάγης σχετικά με την προσφυγή των Σκοπίων κατά της Ελλάδας και η κυβέρνηση της χώρας εξετάζει 3 σενάρια ανάλογα με την απόφαση.Στην περίπτωση που η απόφαση είναι «εξισορροπημένη», ότι δηλαδή και οι δύο χώρες παραβίασαν την Ενδιάμεση Συμφωνία, τότε τα Σκόπια θα χρησιμοποιήσουν τα μέρη της απόφασης που ευνοούν τη χώρα και θα ξεκινήσουν μια «ενημερωτική» εκστρατεία με στόχο την ενημέρωση της κοινής γνώμης.

Μαντώ Μαυρογένους

Eλληνικό “κεφαλοκλείδωμα” στο Στενό της Μυκάλης! - Σε απόσταση αναπνοής Τουρκικό Υποβρύχιο με Ελληνικά σκάφη χθες το απόγευμα στο Στενό της Μυκάλης της Σάμου - ΦΩΤΟΣε απόσταση αναπνοής Τουρκικό Υποβρύχιο με Ελληνικά σκάφη χθες το απόγευμα στο Στενό της Μυκάλης της Σάμου. Στις 15:36μ.μ. χθες, Τουρκικό αναδυόμενο υποβρύχιο συνοδευόμενο από την τουρκική ακτοφυλακή άρχισε να βγαίνει από το Στενό της Μυκάλης. Δυο Ελληνικά σκάφη, ένα της Ελληνικής ακτοφυλακής και λίγο ποιο πέρα μια Κανονιοφόρος του Πολεμικού μας Ναυτικού, παρακολουθούσαν σε απόσταση αναπνοής την πορεία της Τουρκικής ακταιωρού και του Τουρκικού υποβρυχίου. 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΣΕΡΑΦΕΙΜ!

Ξεκινά από σήμερα το ηλεκτρονικό φακέλωμα: ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ . . .

Ξεκινά από σήμερα το ηλεκτρονικό φακέλωμα: ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ . . .

Το φυσικό αέριο - οι απειλές της Τουρκίας και οι S300

Για να στεφθεί με επιτυχία το σημαντικό αυτό εγχείρημα, απαιτείται επειγόντως η λήψη, από μέρους της Κυβέρνησης, μιας σειράς αποφάσεων. Η απόλυτα νόμιμη προσπάθεια της Κυπριακής Δημοκρατίας να αξιοποιήσει τους ενεργειακούς της πόρους, στη δική της Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, προκάλεσε την μήνιν της Τουρκίας.
Οι στόχοι της Τουρκίας
Η Τουρκία με την επιθετικότητά της έναντι του Ισραήλ αλλά και της Κυπριακής Δημοκρατίας επιδιώκει μεταξύ άλλων:
1. Να καθιερωθεί ως ηγέτιδα του ισλαμικού κόσμου και χωροφύλακας της περιοχής.
2. Να αμφισβητήσει την κυριαρχία της Κυπριακής Δημοκρατίας.
3. Να αναβαθμίσει το ψευδοκράτος σε «κράτος» με δική του ΑΟΖ ή να μετατρέψει την εξόρυξη του φυσικού αερίου σε δικοινοτική διαφορά, αντικείμενο των συνομιλιών και όμηρο της λύσης του Κυπριακού.

ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Αναφέρεται πως το Ισραήλ θα κάνει εφόρμηση, και μάλιστα έδωσαν και ημερομηνία…Ο Ελληνοκυπριακός τύπος ισχυρίστηκε πως το Ισραήλ απέναντι στις τουρκικές απειλές θα σχηματίσει στην Μεσόγειο ασπίδα ασφαλείας και από την ξηρά και από τον αέρα. Η εφημερίδα Σημερινή ανέφερε πως την επόμενη Τετάρτη ισραηλινά μαχητικά αεροπλάνα θα πετάξουν πάνω από την Κύπρο και θα προσγειωθούνε στην βάση του Ελληνοκυπριακού στρατού στην Πάφο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...