Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2011

150 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΕ ΚΗΔΕΙΑ ΚΟΥΡΔΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΡΣΙΝΑ! ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΑΨΟΥΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ!Επεισόδια υπήρξαν στην κηδεία μέλους του ΠΚΚ στην Μερσίνα, ο οποίος είχε σκοτωθεί σε σύγκρουση με δυνάμεις ασφαλείας στο Καχαραμάνμαράς. Η αστυνομία επενέβη σε άτομα που κατά την έξοδο από το νεκροταφείο θέλησαν να κάνουν διαδήλωση και συνέλαβε 150 άτομα.

Η σωρός του Σαδίκ Καγιά-υπεύθυνου του ΠΚΚ για το Πάζαρτζικ, μεταφέρθηκε από την οικογένεια του στην Μερσίνα όπου ζούνε και θάφτηκε στο νεκροταφείο του Γκιουνέικεντ.
Κατά την έξοδο από το νεκροταφεία ομάδα διαδηλωτών έριξαν βροχή από πέτρες και μολότοφ στους αστυνομικούς. Οι δυνάμεις ασφαλείας επενέβησαν με αντλίες νερού.
Πυρκαγιά εκδηλώθηκε όταν μ;eλη της ομάδας που διέφυγαν σε ψηλότερα σημεία έβαλαν φωτιά σε χόρτα.

ΕΜΠΛΟΚΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΗΣ.Επιμένουν οι Τούρκοι στην «τακτική» που εγκαινίασαν την περασμένη εβδομάδα με την πραγματοποίηση εμπλοκών με τα μαχητικά της ΠΑ. 

Έτσι και σήμερα οι παραβιάσεις της τουρκικής Αεροπορίας συνοδεύτηκαν από μια εμπλοκή. Πιο συγκεκριμένα 1 σχηματισμός αποτελούμενος από 8 μαχητικά αεροσκάφη εκ των οποίων των 4 έφεραν οπλισμό πραγματοποίησαν σήμερα 3 παραβάσεις του FIR Αθηνών και 4 παραβιάσεις του Εθνικού Εναέριου Χώρου (ΕΕΧ). Κατά τη διάρκεια της αναχαίτισης από μαχητικά αεροσκάφη της ΠΑ σημειώθηκε μια εμπλοκή. 

Επικίνδυνα παιχνίδια στη Μεσόγειο, με στόχο την Ελλάδα


Με τούρκικα μαχητικά στη Μεσόγειο, η Άγκυρα «τορπιλίζει» το Κυπριακό και την ΑΟΖ στο Καστελόριζο.Συνεχίζει το παιχνίδι με τη φωτιά στην Ανατολική Μεσόγειο η Τουρκία, καθώς η έλλειψη στρατηγικής για την αντιμετώπιση του νέου ενεργειακού τοπίου που διαμορφώνεται στην περιοχή την εξωθεί σε συνέχιση των προκλήσεων τόσο με τη διεξαγωγή ερευνών όσο και με τη δραστηριοποίηση της Πολεμικής Αεροπορίας και του Πολεμικού Ναυτικού της.

Ούτε αριστερά, ούτε δεξιά: Πατριωτικά. Δεν περισσεύει κανείς Έλληνας, στον κοινό αγώνα απέναντι στους νεοταξίτες.

http://www.youtube.com/watch?v=3rzJeZZ_bgA&feature=youtu.be

Και πάλι προσπαθούν να μας διαιρέσουν. Θα τα καταφέρουν;
Εμείς του Πατριωτικού Μετώπου, εκτιμούμε πως έχουμε μνήμη. Και για εμάς, δεν περισσεύει κανένας Έλληνας στον κοινό αγώνα, απέναντι στους νεοταξίτες. Ούτε αριστερά, ούτε δεξιά. Πατριωτικά και Δημοκρατικά.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη γερμανική πρεσβεία

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη γερμανική πρεσβεία στην οδό Λουκιανού, στο Κολωνάκι, διοργανώνουν τα μέλη του κινήματος «Πόρτα- Πόρτα» για τις 6 Οκτωβρίου.

Οι Καταδρομείς στο Σύνταγμα 1-10-2011. ΕΥΓΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ. ΖΗΤΩ Η ΠΑΤΡΙΣ - ΖΗΤΩ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ - ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

Τα λένε έξω από τα δόντια επιτέλους.

Έτσι γίνονται οι μπίζνες στην Ελλάδα του Παπανδρέου!

http://netakias.wordpress.com/2011/10/05/money_talks_bullshit_walks/

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΠΩΣ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΝΟΘΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ! ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΤΣΑ!Το φιλόδοξο εγχείρημα της Αλβανικής Κυβέρνησης για να κάνει, την πρώτη ελεύθερη απογραφή πληθυσμού όπου μεταξύ των άλλων οι πολίτες μπορούν να αυτοπροσδιοριστούν  ως προς την εθνικότητα, το θρήσκευμα και την μητρική τους γλώσσα, φαίνεται πως καταρρέει. Δεν είναι μόνο οι αντιδράσεις των εκπροσώπων των μειονοτήτων που αντιτίθενται στο ερωτηματολόγιο και το νομικό πλαίσιο αλλά δεν υπάρχει και το κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό για κάτι τέτοιο. 

Για τους 15.000 απογραφείς δεν έγινε καμία εκπαίδευση και μη γνωρίζοντας οι ίδιοι τη διαδικασία, επηρεάζονται από τις διάφορες εθνικιστικές φωνές που κατέκλισαν τις αλβανικές τηλεοράσεις πριν και κατά τη διάρκεια της απογραφής (1-20 Οκτώβρη). Η μεγαλύτερη «μάχη» δίνεται στην Κορυτσά, περιοχή στην οποία οι Αλβανοί δεν μπορούν να χωνέψουν πως υπάρχουν  Έλληνες. 
Σε ερώτηση δημοσιογράφου προς απογραφέα, «τι κάνετε» όταν δηλώνουν Έλληνες»; Η νεαρή απογραφέας απάντησε απλά: «Συμπληρώνουμε απλώς το ονοματεπώνυμο και κανένα άλλο στοιχείο»!!!

«Να πληρωθούν βουλευτές και υπουργοί με ομόλογα»

«Να πληρωθούν βουλευτές και υπουργοί με ομόλογα»

Η επίθεση των βαρβάρων!!!

Ο ΣΠΑΧΙΟΥ ΤΗΣ ΜΑΥΡΟΚΟΚΚΙΝΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΖΗΤΑ ΝΑ ΑΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ... ΤΣΑΜΗΔΩΝ ΣΤΗΝ... "ΤΣΑΜΟΥΡΙΑ"!
"Χρειάζεται νόμος για τα δικαιώματα των Τσάμηδων" - δήλωσε σήμερα υπό την ιδιότητα του δικηγόρου ο Kreshnik Spahiu, ηγέτης της εθνικιστικής οργάνωσης Ερυθρόμαυρη Συμμαχία (και ανώτατος κρατικός λειτουργός, από τη θέση του Αντιπροέδρου του Ανωτάτου Συμβουλίου Δικαιοσύνης), ο οποίος βρέθηκε ως επίσημος καλεσμένος στο Ινστιτούτο της Τσαμουριάς.
Ενώ πρόσθεσε πως οι περιουσίες των Τσάμηδων (στην Ελλάδα) δεν έχουν καταγραφεί και κάλεσε το Αλβανικό κράτος να απογράψει(!) τις περιουσίες τους.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΞΑΝΑΧΤΙΖΕΙΣ, ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΡΙΣΚΕΙΣ...
του Σταύρου Καρκαλέτση
Ιστορικός, αμυντικός αναλυτής, πρόεδρος ΕΛ.Κ.Ε.Δ.Α. 

H είδηση, σύμφωνα με την οποία η κυβέρνηση του Ισραήλ φέρεται να ζήτησε από την κυπριακή την άδεια χρήσης της αεροπορικής βάσης "Α. Παπανδρέου" στην Πάφο, ως αντάλλαγμα την εξασφάλιση της αεράμυνας της νήσου, πρέπει να προξενεί ικανοποίηση αλλά και μελαγχολία σε κάθε Έλληνα. Ας μην ξενίσει το αντιφατικόν των συναισθημάτων. Τα πράγματα είναι εξαιρετικά καθαρά.

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 2000 ΑΝΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ Ο ΣΛΟΜΠΟΤΑΝ ΜΙΛΟΣΕΒΙΤΣ
Έπειτα από εξέγερση στο Βελιγράδι, με έναν νεκρό, ανατρέπεται ο ηγέτης της Γιουγκοσλαβίας, Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς...

Ο Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς (20 Αυγούστου 1941 – 11 Μαρτίου 2006) ήταν Σέρβος, Γιουγκοσλάβος ηγέτης. Ήταν ιδρυτής και αρχηγός του Σοσιαλιστικού Κόμματος που κυβέρνησε στην Σερβία από την ίδρυσή του το 1990 ως το 2001. Υπηρέτησε ως Πρόεδρος της Σερβίας από το 1988 ως το 1997 και ως Πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γιουγκοσλαβίας από το 1997 ως το 2000, οπότε και εξαναγκάστηκε σε παραίτηση έπειτα από ανοιχτή εξέγερση Σέρβων πολιτών εναντίον του, μετά τη διεξαγωγή προεδρικών εκλογών όπου καταγγέλθηκε εκτεταμένη νοθεία.

ΠΟΡΕΙΑ - ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ (ΣΥΝΤΑΓΜΑ)

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΚΑΡΓΑ ΠΑΣΟΚ Ο "ΜΑΚΕΝΤΟΝΣΚΙ" - ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ" - ΠΕΜΠΤΗ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 - ΑΡ.Φ. 51
 Μπορεί η πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του "ΣΤΟΧΟΥ" να είναι η Πέμπτη, αλλά η Εφημερίδα των Ελληνόψυχων βρίσκεται στα περίπτερα και τα ψιλικατζίδικα ΟΛΗΣ της Ελλάδος (και της Κύπρου συμπεριλαμβανομένης) και το Σαββατοκύριακο. (και για όλη την εβδομάδα) Δεν πρέπει να υπάρχει ούτε ένα σημείο διάθεσης τύπου, και στο πιό απομακρυσμένο χωριό που να μην έχει τον "ΣΤΟΧΟ". Στην Κύπρο η διάθεση γίνεται από ΟΛΑ τα σημεία διάθεσης Ελλαδικού τύπου. Η ανάρτηση της εφημερίδας ΣΑΣ είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ και σε εμφανές σημείο τουλάχιστον κατά την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας της. Αν δεν βρείτε τον "ΣΤΟΧΟ" ενημερώστε μας στον stoxos@gmail.com. Να υπενθυμίσουμε...

Δωρεάν ναυπήγηση των φρεγατών FREMM προτείνει η Γαλλία!


Mε μια μοναδική στα παγκόσμια χρονικά της αμυντικής-ναυπηγικής βιομηχανίας, η Γαλλία επανέρχεται στην πρόταση για την άμεση έναρξη ναυπήγησης των stealth φρεγατών FREMM (αφού υπάρχει ήδη από ελληνικής πλευράς ανακοινωμένη σχετική κατ’αρχήν αποδοχή της πρότασης προμήθειας τους): Σύμφωνα με τη νέα πρόταση

-Δεν θα υπάρξει καμία οικονομική επιβάρυνση της Ελλάδας επί μία πενταετία για τη ναυπήγηση των πλοίων
-Το σύνολο τους κόστους για τις εργασίες της πενταετίας θα καταβληθεί απ’ευθείας από την γαλλική κυβέρνηση, χωρίς την μεσολάβηση τραπεζών και άρα την αύξηση του κόστους ναυπήγησης λόγω τόκων χρηματοδότησης

Βορεια Ηπειρος

Crimes of the Chams - Εγκληματα των τσαμηδωνΗ μάχη στο Γκρίμποβο από τον Ελληνικό Στρατό Θεσσαλίας


Είναι 6 Οκτωβρίου του 1912... Μιά μόλις μέρα μετά την κήρυξη του πολέμου στην τουρκία ο Ελληνικός Στρατός προελαύνει και στα δύο μέτωπα αντιπαράθεσης Θεσσαλίας και Ηπείρου.

Ο Ελληνικός Στρατός Θεσσαλίας, υπό το Διάδοχο Κωνσταντίνο, μετά από αγώνα με τις προωθημένες τουρκικές δυνάμεις, απελευθερώνει την Ελασσόνα και τη Δεσκάτη. Ο Ελληνικός Στρατός Ηπείρου, υπό τον Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Σαπουντζάκη, διέρχεται τον Άραχθο ποταμό και, μετά σύντομο αγώνα, καταλαμβάνει την τοποθεσία Γριμπόβου, όπου και αρχίζει να εγκαθίσταται αμυντικά.

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ι.

Σενάριο: Ο Διαμελισμός της Ελλάδας – Ο χορός του Σατανά

Σενάριο: Ο Διαμελισμός της Ελλάδας – Ο χορός του Σατανά

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ! ΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΜΑΤ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ!Αυτή την ώρα έξω από το Πεντάγωνο εκατοντάδες απόστρατοι είναι συγκεντρωμένοι, επαναλαμβάνοντας την διαμαρτυρία της προηγούμενης εβδομάδας, στην οποία είχαν εισβάλει στον προαύλιο χώρο... Αυτό που αντικρίζει κανείς όμως και γεννά αγανάκτηση είναι η τοποθέτηση πράσινων διμοιριών ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ, δηλαδή μέσα σε στρατιωτική περιοχή. Κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί μόνο με ανώτατη εντολή της πολιτικής ηγεσίας.

"50 φορές μεγαλύτερο το κοίτασμα της Κύπρου από το Λεβιάθαν"!


Η αγωνία πλέον για τα κοιτάσματα φυσικού αερίου στη Κύπρο, έχουν να κάνουν με τις ποσότητες που θα εντοπιστούν. Στις αρχές Δεκεμβρίου θα είναι γνωστά τα πρώτα επίσημα στοιχεία,αλλά αν πιστέψουμε όσα υποστήριξε καθηγητής ,τα κοιτάσματα της Κύπρου,είναι "50 φορές μεγαλύτερα από το Λεβιάθαν"!"Η Κύπρος θα γίνει η πλουσιότερη χώρα της Ευρώπης μετά τον εντοπισμό και την οικονομική εκμετάλλευση του φυσικού αερίου", δήλωσε ο καθηγητής στο Κολέγιο Μηχανικών Κάλλεν του Πανεπιστημίου του Χιούστον, Μιχάλης Οικονομίδης.

Ο ελληνικής καταγωγής πρώην δήμαρχος της Μόσχας Γ. Ποπόφ σύμβουλος του σημερινού δημάρχου


Ο Δήμαρχος της Μόσχας και επικεφαλής της τοπικής κυβέρνησης της ρωσικής πρωτεύουσας Σεργκέι Σαμπιάνιν διόρισε τον ελληνικής καταγωγής πρώτο Δήμαρχο της Μόσχας Γαβριήλ Ποπόφ σύμβουλό του χωρίς αμοιβή. Ο Γ. Ποπόφ γεννήθηκε στις 31 Οκτωβρίου 1936 και σπούδασε στην Οικονομική Σχολή του Πανεπιστημίου της Μόσχας Λομονόσωφ. Ακολούθησε ακαδημαϊκή καριέρα, υπήρξε διευθυντής του ιστορικού περιοδικού "Ζητήματα Οικονομίας" και κατά την περίοδο της περεστρόικα, το 1989, αναδείχθηκε για πρώτη φορά βουλευτής της ΕΣΣΔ. Υπήρξε από τους συνιδρυτές της αντιπολιτευτικής προς το ΚΚ και τον Μ. Γκορμπατσόφ Διαπεριφερειακής βουλευτικής ομάδας και ακολούθως πρόεδρός της.

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΝΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΩΝ 500.000 ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ


Αλβανία-Βόρειος Ήπειρος: Καταγγέλλει την απογραφή η «Ομόνοια»

Σε «αντάρτικο» μεταξύ της κυβέρνησης του Σάλι Μπερίσα στην Αλβανία και των εθνικών μειονοτήτων στη χώρα εξελίσσεται η υπόθεση της απογραφής η οποία ξεκίνησε ήδη και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τις 21 Οκτωβρίου. Οι εθνικές μειονότητες, μαζί τους βρίσκεται και η ελληνική οργάνωση «Ομόνοια» απέχουν από την απογραφή καταγγέλλοντας τις μεθοδεύσεις του Μπερίσα, ο οποίος δεν διστάζει να αποδείξει για μια ακόμη φορά τα «δημοκρατικά του διαπιστευτήρια», αδιαφορώντας για το γεγονός ότι τα χρήματα για τη διεξαγωγή της απογραφής τα συνεισφέρει η Ευρωπαϊκή Ένωση! 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...