Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2011

Η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

Ετοίμαζαν χτύπημα σε τουρκικό στόχο

Χρυσορυχεία:Έτσι γίνονται οι μπίζνες στην Ελλάδα του Παπανδρέου

http://netakias.wordpress.com/2011/10/05/money_talks_bullshit_walks/

http://wp.me/p9GCU-158
λεφτά Υπάρχουν για τους εκδότες και τον Παπανδρέου......
Έτσι γίνονται οι μπίζνες στην Ελλάδα

ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΤΑ ΕΤΗ 1940 - 41 ΣΤΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ - 70 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ 29ο ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΕΖΙΚΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣΤης Δήμητρας Συμεωνίδου

Σοβαρά στοιχεία των μαχών, θάνατοι, τραυματισμοί και πολλές άλλες λεπτομέρειες, περιλαμβάνονται στις 150 χειρόγραφες σελίδες από τον καταγόμενο από την Φθιώτιδα λοχαγό Ιωάννη Βάρσο
Ο γιος του Βασίλειος Βάρσος κάτοικος Κηφισιάς το βρήκε και το παρέδωσε για έρευνα και αξιοποίηση στην Υπηρεσία Στρατιωτικών Αρχείων της Αθήνας 

Ένα στρατιωτικό ημερολόγιο που τηρούσε καθημερινά ο λοχαγός Ιωάννης Β. Βάρσος τα έτη 1940 - 41 στο βουνά της Αλβανίας, ως επιτελής του 29ου Συντάγματος Πεζικού Κομοτηνής βρέθηκε 70 χρόνια μετά και παραδόθηκε για έρευνα και αξιοποίηση στην Υπηρεσία Στρατιωτικών Αρχείων στην Αθήνα. Το σημαντικό αυτό εύρημα εντοπίστηκε σε κάποια μετακόμιση από τον γιο του Βασίλειο Βάρσο, ο οποίος θυμάται τον πατέρα του να του διηγείται ιστορίες από το Αλβανικό μέτωπο και να αναφέρει και την υποχρέωσή του να τηρεί εγγράφως την καθημερινότητα του Συντάγματος.

8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1912 - ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΤΑΙ Η ΛΗΜΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ08 Oκτωβρίου 1912: Μικρό άγημα του ελληνικού στόλου, υπό τον Ταγματάρχη Ιουλιανό Κονταράτο, αφού αποβιβάζεται και συγκρούεται με τις τοπικές τουρκικές δυνάμεις, απελευθερώνει τη Λήμνο. Το πρωί της επομένης, κάτω από τους χαιρετιστήριους κανονιοβολισμούς των ελληνικών θωρηκτών, υψώνεται στο φρούριο η ελληνική σημαία. Η κατάληψη του νησιού εξασφαλίζει στο στόλο το σπουδαιότατο λιμάνι του Μούδρου, το οποίο από τότε χρησιμοποιείται ως ναυτική βάση σε όλη τη διάρκεια του πολέμου. Για την απελευθέρωση της Λήμνου αναφέρει, ο Δρ. Κώστας Χασάπης πρόεδρος του συλλόγου Ήφαιστος: «η έγκαιρη κατάληψη της Λήμνου από τον ελληνικό στόλο βοήθησε αποφασιστικά...

O Alex Rondos προτείνει αποστρατικοποίηση και οικονομική συνεκμετάλλευση του ΑιγαίουΜείζον πολιτικό ζήτημα για το πρωθυπουργό πρoκύπτει από τις δηλώσεις του Alex Rondos στην τουρκική εφημερίδα Hurriyet περί αφοπλισμού της Ελλάδας και οικονομικής συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου από κοινού με τη Τουρκία. Συγκεκριμένα, ο εξ απορρήτων συμβούλος του Γ. Παπανδρέου που έχει αποκτήσει την ιδιότητα του πρέσβη εκ προσωπικοτήτων, ανέφερε σε συνέντευξή του ότι η Ελλάδα θα μπορούσε να αφοπλιστεί μετά την άρση του casus belli και την απόσυρση των τουρκικών κατοχικών στρατευμάτων από τη Κύπρο ενώ το Αιγαίο θα πρέπει να μετατραπεί σε μια κοινή τουριστική αγορά, χαρακτηρίζοντας τους κανονισμούς της βίζας “ανόητους”. Ουσιαστικά οι απόψεις του Rondos  ταυτίζονται με εκείνες του υπερδραστήριου επιχειρηματία και προέδρου του ΔΣ του Εμπορικού Επιμελητηρίου Σμύρνης Εkrem Demirtas, γνωστού και για την εκστρατεία συλλογής υπογραφών “να μην πετάνε μαχητικά αεροσκάφη στο Αιγαίο”.  O Rondos απέκλεισε μάλιστα κατηγορηματικά οποιαδήποτε πιθανότητα θερμού επεισοδίου στην Ανατολική Μεσόγειο, ερχόμενος έτσι σε πλήρη αντίθεση με τις δηλώσεις του εκπροσώπου του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών κατά τη χθεσινή ενημέρωση των διπλωματικών συντακτών.

ΕΚΑΨΑΝ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ!


ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ... Σήμερα τα ξημερώματα με ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ τα γνωστά πασίγνωστα "παιδιά" των Εξαρχείων ξαναχτύπησαν το βιβλιοπωλείο του Άδωνι Γεωργιάδη στη Σόλωνος, καταστρέφοντάς το ολοσχερώς! Λίγο μετά τις 12 το βράδυ μια ομάδα αναρχικών μπούκαρε σε εστιατόριο της πίσω πλευράς του βιβλιοπωλείου, έβγαλαν έξω τον κόσμο και χρησιμοποιώντας μπαλαντέζα ενεργοποίησαν ηλέκτρικό σιδεροπρίονο! Το εστιατόριο έχει πρόσβαση στο βιβλιοπωλείο απο τον ημιόροφο. Και μπορεί ο Γεωργιάδης να είχε πάρει τα μέτρα του, έχοντας βάλει βαριά σιδεριά ακόμη και στον ημιόροφο, αλλά τα "παιδιά" έμειναν περίπου 20 λεπτά για να κόψουν την σιδεριά και να πετάξουν στο εσωτερικό μολότοφ. Το αποτέλεσμα ήταν να καταστραφεί ολοσχερώς το βιβλιοπωλείο, ενώ να υπενθυμίσουμε ότι πρόκειται για την 17η επίθεση!

Πανικός στην Άγκυρα. 100.000 Τουρκοκύπριοι πήραν διαβατήρια της Κυπριακής Δημοκρατίας


ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ - Πανικό έχουν προκαλέσει στην Άγκυρα τα στοιχεία που παρέθεσε ο Υπουργός Εξωτερικών του ¨ψευδοκράτους» στην επιτροπή τους τουρκικού Κοινοβουλίου σχετικά με τους τουρκοκύπριους. Ο Όζγκιουρούν τόνισε πως περίπου 100.000 τουρκοκύπριοι έχουν πάρει την υπηκοότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας. « Οι ελληνοκύπριοι εξαπατούν τους νέους μας με το πλεονέκτημα της Ε.Ε. 100.000 τουρκοκύπριοι έχουν πάρει την ελληνοκυπριακή υπηκοότητα. Οι περισσότεροι είναι νέοι και άνεργοι που πάνε στην Ευρώπη η για να σπουδάσουν ή για να βρουν δουλειά. 

700 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΕΛΛΑΔΑΆμεση είσπραξη 700 δισεκατομμυρίων ευρώ είναι σε θέση να καταφέρει η κυβέρνηση από την τιτλοποίηση των μελλοντικών εσόδων από τα κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου του Ιονίου, Αιγαίου και της Κρήτης, περιοχές για τις οποίες έχει ήδη δοθεί το πράσινο φως για ερευνητικές γεωτρήσεις.

Δεν πρόκειται για μαγική λύση απεμπλοκής της χώρας από... την κρίση αλλά για πρακτική που ήδη εφαρμόζουν οι Κύπριοι με τις συμφωνίες που έχουν κάνει με Αμερικανούς και Ισραηλινούς, οι εταιρείες των οποίων έχουν αρχίσει να πουλάνε ποσοστά δικαιωμάτων εξόρυξης και εκμετάλλευσης στη διεθνή αγορά. Το μόνο που χρειάζεται να πράξουν ο πρωθυπουργός και οι αρμόδιοι υπουργοί είναι να αναζητήσουν ανάδοχο για το swap με το οποίο θα λυτρωθεί η χώρα από το Μνημόνιο για να βγει και πάλι στις αγορές. Η λύση σωτηρίας συζητείται ευρύτατα στο παρασκήνιο των ισχυρών επιχειρηματικών κύκλων και συνιστά τη μέγιστη πρόκληση για τον Παπανδρέου και την κυβέρνηση του, καθώς, όταν επαληθευτεί και από τα πλέον αρμόδια χείλη ότι η σχετική πρόταση θεμελιώνεται στη βάση των εθνικών συμφερόντων, ο πρωθυπουργός θα κληθεί να αποδείξει εάν τελικά επιδιώκει η χώρα να μην χρεοκοπήσει και να μην σύρεται επί δεκαετίες ως υποζύγιο της Διεθνούς των Τοκογλύφων ή το αντίθετο. Η λύση προκύπτει από την αξιοποίηση του ίδιου «οπλοστασίου» με το οποίο πλήττουν την Ελλάδα οι πιστωτές της και βασίζεται στην επιλογή της αξιοποίησης μιας χρηματοπιστωτικής συνταγής που κατά σύστημα έχει χρησιμοποιηθεί από τις ελληνικές κυβερνήσεις, ειδικά από την κυβέρνηση Σημίτη και μετά: Της συνταγής της τιτλοποίησης, της πράξης ανταλλαγής, δηλαδή, δικαιωμάτων απορρόφησης μελλοντικών εσόδων από εκμετάλλευση δημοσίων εσόδων με ρευστό. Κεφάλαια τα οποία θα αποδοθούν άμεσα από τους δικαιούχους που θα αγοράσουν τους τίτλους δικαιωμάτων που θα εκδώσει ο χρηματοοικονομικός οργανισμός που θα επιλεγεί για τη δουλειά και βέβαια θα κατατεθούν αμέσως στο λογαριασμό αποπληρωμής του δημοσίου χρέους.

Σε ό,τι αφορά το αντικείμενο της τιτλοποίησης (κατά την ορολογία των διεθνών αγορών και των οικονομολόγων, swap): Η κυβέρνηση έχει την ακράδαντη δυνατότητα - αύριο κιόλας - να απευθυνθεί σε όποια παγκόσμια τράπεζα τη συμφέρει και να διαπραγματευτεί την τιτλοποίηση των εσόδων που θα προκύψουν από την εκμετάλλευση του βεβαιωμένου πλέον και από κυβερνητικά χείλη ενεργειακού πλούτου που κρύβεται στις θάλασσές μας - και πετρέλαιο και φυσικό αέριο.

Η πρόταση αφορά καταρχήν στα κοιτάσματα για τα οποία έχουν ήδη δρομολογηθεί - από αυτή την κυβέρνηση - ερευνητικές γεωτρήσεις, πετρελαιοφόρα πεδία στο Ιόνιο και νότια της Κρήτης από την αξιοποίηση των οποίων κατά βεβαιότητα θα προκύψουν κερδοφορίες εκατοντάδων δισεκατομμυρίων δολαρίων τις επόμενες δεκαετίες, ως και την εξάντλησή τους. Ποσά τα οποία όταν στηθούν οι πλατφόρμες και αρχίσει η ενεργειακή εκμετάλλευση των κοιτασμάτων, θα καταλήξουν στους πιστωτές της χώρας, εάν, βέβαια, δεν προηγηθεί η υπογραφή μιας προδοτικής σύμβασης με ρήτρα εγγυήσεων τα κέρδη από το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Το ερώτημα: Χρειάζεται να περιμένουμε τη μέρα (μετά από πενταετία, τουλάχιστον) που θα αποκαλυφθεί ο εθνικός πλούτος. Η απάντηση: Ξεκάθαρα «όχι», λεφτά για να γλιτώσει ο τόπος υπάρχουν στις αγορές και με τις καίριες κινήσεις που υποδεικνύονται στην κυβέρνηση είναι εφικτό να αποδοθούν άμεσα στα ελληνικά ταμεία, αρκεί ο πρωθυπουργός να αποδεχτεί τη λύση της τιτλοποίησης των μελλοντικών κρατικών εσόδων από την εκμετάλλευση των εθνικών ενεργειακών πηγών, με συμφωνία που θα επιδιώξει με τους Αμερικανούς, ώστε, ταυτόχρονα, μαζί με το ρευστό που θα έχει διαθέσιμο για την αποτίναξη του ζυγού των πιστωτών, θα διασφαλίζει και την εθνική ακεραιότητα από τον τουρκικό κίνδυνο (με δεδομένο ότι ΟΙ ΗΠΑ θα ελέγχουν όλο το παιγνίδι στα ελληνικά πεδία πετρελαίου και φυσικού αερίου και οι Τούρκοι δεν θα τολμήσουν να απειλήσουν). Μια τέτοιου τύπου τιτλοποίηση θα αφορά βέβαια σε μεγέθη δεκάδων καταρχήν δισεκατομμυρίων δολαρίων ή ευρώ, ώστε να καλυφθεί άμεσα ο στόχος της απαλλαγής από το διευθυντήριο της Ευρωζώνης, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο που με τα «σχέδια σωτηρίας» της ελληνικής Οικονομίας εφαρμόζουν ήδη πολιτική τοκογλυφικής εθνοκάθαρσης. Κατά την πρόταση, η διεθνής τράπεζα ανάδοχος που θα αναλάβει την εκτέλεση του ενεργειακού swap θα είναι σε θέση να διαθέσει στις διεθνείς αγορές τα δικαιώματα επί των εσόδων που θα κατοχυρωθούν από την αξιοποίηση των ελληνικών κοιτασμάτων, στη λογική της απόδοσης στους δικαιούχους των σχετικών τίτλων ορίων εκμετάλλευσης επί του 50% της συνολικής κερδοφορίας.

Το Δημόσιο, βέβαια, θα έχει ήδη εισπράξει τα κεφάλαια που θα απαιτηθούν για να κατέβει η χώρα από τη λαιμητόμο των πιστωτών της, ενώ η τράπεζα που θα κάνει τη δουλειά θα αποκομίσει τα κέρδη της από την έκδοση των τίτλων εξόρυξης και εκμετάλλευσης που θα διαθέτει στην αγορά. Η χώρα θα έχει λυτρωθεί πριν μας αρπάξουν τα πετρέλαια, μέσω εγγυήσεων που δεν αποκλείεται να απαιτήσουν οι αρχιτοκογλύφοι του πλανήτη που έφερε στον τόπο ο Παπανδρέου.

Στον Παπανδρέου προσφέρεται η ευκαιρία να απαλλάξει με μιασυμφωνία - ματ τη χώρα από την κρεμάλα που μας έχουν στήσει οι πιστωτές (...και στο κάτω - κάτω με τους Αμερικανούς φίλους του θα προωθήσει την τιτλοποίηση). Θα γράψει ιστορία και θα του συγχωρεθούν από το λαό όλα τα εγκληματικά λάθη που έχει διαπράξει προ της έλευσης της Τρόικας και κυρίως στη διάρκεια της μνημονιακής πολιτείας του. Το θέλει ή περιμένει το αφεντικό από την Ουάσιγκτον να του το υπαγορεύσει;

Εκατομμύρια ευρώ μόνο για τα ερευνητικά δεδομένα
 

«ΟΥΡΑ» ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΟΛΟΣΣΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ
 

Μεγάλο το ενδιαφέρον για τα κοιτάσματα στην ΑΟΖ Κύπρου από ξένες εταιρίες, που μόνο για τους φακέλους των ερευνητικών δεδομένων διαθέτουν εκατομμύρια ευρώ ώστε να κατοχυρώσουν έγκαιρα πόστο για τις επόμενες αδειοδοτόσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΡΙΚ, μέχρι τώρα, τρισδιάστατα σεισμικά δεδομένα αγόρασαν πάνω από 30 εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο τομέα των πετρελαίων, μεταξύ αυτών οι γαλλικοί πετρελαϊκοί κολοσσοί «Τοτάλ» και «Γκαζ ντε Φρανς», με το κόστος να ξεπερνά τα 3,5 εκατομμύρια ευρώ, μια νορβηγική εταιρεία και η ρωσική «Gazprom», η οποία ετοιμάζεται να αγοράσει σεισμικά δεδομένα και να εισέλθει δυναμικά στο δεύτερο γύρο αδειοδοτόσεων.


(ΑΥΡΙΑΝΗ 26/09/2011 – Σ.Λ.)

Π.Σ.ΘΕΡΜΟΠΥΛΑΙ 

Τώρα και ρωσικό ενδιαφέρον για το φυσικό αέριο στην κυπριακή ΑΟΖ


Στον δεύτερο γύρο αδειοδοτήσεων για έρευνα και εξόρυξη φυσικού αερίου στην ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας εισέρχεται και η Ρωσία.Σύμφωνα με πληροφορίες του ΡΙΚ, ρωσικές εταιρείες άρχισαν να δείχνουν έντονο ενδιαφέρον. Είναι πιθανό μάλιστα να επιδιωχθεί μία συμφωνία συνεργασίας μεταξύ Ρωσίας και Κύπρου σε κυβερνητικό επίπεδο. Σύμφωνα με οικονομικούς αναλυτές, αυτό ενδεχομένως να μην είναι άσχετο με την επίσημη συμφωνία για σύναψη δανείου 2,5 δισ. ευρώ από τη Ρωσία, με επιτόκιο 4,5% και διάρκεια αποπληρωμής 4,5 χρόνια.

30η Μ/Κ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ, Ο ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΝΑ ΠΡΟΕΛΑΣΕΙ ΠΡΟΣ ΑΝΑΤΟΛΑΣ ΠΡΟΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣΗ 30η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία στον Βόρειο Έβρο (εδρεύει στην περιοχή του Διδυμοτείχου) και οργανικά ανήκει στην 16η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία Πεζικού (είναι η Μεραχία αντι-"Βαριοπούλα" αφού έχει αποστολή ακριβώς την αναχαίτιση τουρκικής επιθετικής κίνησης στον Βόρειο Έβρο ), εκτέλεσε πριν λίγες ημέρες την μεγάλη άσκηση ΤΑΜΣ Αίσιος Οιωνός. Από την 30η Μηχανοκίνητη, την 3η Μηχανοκίνητη και το 21ο Σύνταγμα που έχει περιοχή ευθύνης τον Άρδα, εξαρτάται η επιβίωση και η παραμονή του Βόρειου Έβρου στον εθνικό κορμό σε περίπτωση επίθεση με σενάριο ανάλογο με την "Βαριοπούλα". 

Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΦΗΣΕ ΑΦΥΛΑΚΤΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ... ΑΛΩΝΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙ!Στην τύχη τους έχουν αφεθεί τα σύνορα της Ηπείρου με την Αλβανία, αφού η Κυβέρνηση στο βωμό των περικοπών έχει αποδυναμώσει τη φύλαξή τους. Αποτέλεσμα αυτής της ανεύθυνης πολιτικής είναι να… αλωνίζουν οι διακινητές ναρκωτικών και άλλων παρανόμων, όπως αποδεικνύεται από τις συνεχείς συλλήψεις Ελλήνων και αλλοδαπών στην Ήπειρο, που μεταφέρουν μεγάλες ποσότητες χασίς.

Άγνωστος βεβαίως είναι ο αριθμός και η επικινδυνότητα εκείνων που δεν συλλαμβάνονται και ανενόχλητοι διαπράττουν εγκληματικές πράξεις στο εσωτερικό της χώρας μας.

"Βόμβα" Φ.Ρέσλερ - Εξοφλήστε αυτούς που σας έκλεψαν: HDW, Siemens


Όλα τα γερμανικά λαμόγια που ευθύνονται με δεκάδες οικονομικά σκάνδαλα στην Ελλάδα, η Siemens, η HDW/ThyssenKrupp, ο όμιλος Daimler κλπ, βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του Μνημονίου Κατανόησης (σ.σ.σ: σκανδάλων;) που υπέγραψαν Ελλάδα και Γερμανία για του Γερμανού αντικαγκελάριου και υπουργού Οικονομίας και Καινοτομίας κ. Φίλιπ Ρέσλερ και του υπουργού Ανάπτυξης Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Μάλιστα το Μνημόνιο προβλέπει εκτός των άλλων και την ... οικονομική τακτοποίηση των οφειλών του δημοσίου ή καλύτερα αυτά που οιι ίδιοι θεωρούν οφειλές, προς τους ίδιους, τους γνωστούς σπατεώνες που είχαν διαφθείρει ολόκληρες ελληνικές κυβερνήσεις.

Προκαλούν σε βορά και νότο την Κύπρο οι Τούρκοι - Πόλεμο νεύρων στη διεθνή κοινότητα από τους Πειρατές της Μεσογείου


Με νυχτερινές ναυτικές ασκήσεις στα βόρεια αλλά και στα νότια της Κύπρου δίνει από χθες η Τουρκία συνέχεια στο τεταμένο κλίμα στην Ανατολική Μεσόγειο. Το τουρκικό πολεμικό ναυτικό ξεκίνησε από την Παρασκευή το βράδυ ταυτόχρονες ασκήσεις βορείως και νοτίως της Κύπρου. Στο μεταξύ, νέα πτήση κοντά στο οικόπεδο 12 πραγματοποίησε την Παρασκευή τουρκικό αναγνωριστικό αεροπλάνο.  

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αντιαρματικά, ούζι και καλάσνικοφ στη Γιάφκα της Θεσσαλονίκης
ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σύμφωνα με νέες, αποκλειστικές πληροφορίες του planet-greece μες στη γιάφκα της οδού Υψηλάντου, τη Θεσσαλονίκη, βρέθηκαν πάρα πολλά στρατιωτικά όπλα τα οποία μπορούσαν να εξοπλίσουν άριστα μία μεγάλη ομάδα τρομοκρατών, ικανή να πλήξει ακόμη και στρατόπεδο. Έχουμε και λέμε...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...