Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2011

ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΞΕΡΙΖΩΣΟΥΝ ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ... ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ!


ΚΥΠΡΟΣ: Μέρος των στρατιωτικών αμυντικών σχεδιασμών θεωρεί το Υπουργείο Άμυνας και το ΓΕΕΦ ναρκοπέδιο της Εθνικής Φρουράς που βρίσκεται κοντά στην οικιστική περιοχή Πύλας, γράφει η κυπριακή εφημερίδα "Φιλελεύθερος". Το θέμα συζητήθηκε χθες σε κεκλεισμένων των θυρών συνεδρία της κοινοβουλευτικής επιτροπής Άμυνας υπό τον τίτλο «η άμεση ανάγκη μετακίνησης ναρκοπεδίου της ΕΦ από την οικιστική περιοχή Πύλας», το οποίο ενέγραψαν προς συζήτηση οι βουλευτές Γιώργος Περδίκης και Ζαχαρίας Κουλίας.

ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ! ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ" ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!Στην Ελλάδα αλλάζουν το όνομα και από MAKPETROL (ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ δηλαδή), την κάνουν PETROLMAK, ελπίζοντας ότι θα ενοχλήσει λιγότερο.....

Η πλήρης επωνυμία:

ΠΕΤΡΟΛΜΑΚ ΕΜΠΟΡΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΔΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Διακριτικός Τίτλος: PETROLMAK S.A.
Αριθμός ΓΕΜΗ: 117384304000
η σύσταση της Α.Ε. έγινε στις 8-9-2011

ΛΙΓΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟ Η 4Η ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
Την ίδια μέρα που η νίκη στο Σαραντάπορο ανοίγει το δρόμο στον Ελληνικό Στρατό για την Μακεδονία, η 4η Μεραρχία απλευθερώνει μετά από αγώνα από τον τουρκικό ζυγό τα Σέρβια της Κοζάνης που βρίσκονται υπό κατοχή από το 1390! Η νικηφόρα μάχη της 4ης Μεραρχίας διεξήχθει στην θέση Προσήλιο. Ο Ελληνικός Στρατός βλέπει πιά ξεκάθαρα τα Γιαννιτσά! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΠΕΤΑΕΙ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟ ΑΝΟΙΓΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝ...

ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΞΑΝΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΣΚΑΦΗ ΣΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΖΗΤΗΣΕ Η ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ  Παρέμβαση της Υπουργού Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών, Χίλαρι Κλίντον, προς την Κυβέρνηση της Τουρκίας, με αίτημα να μην στείλει πολεμικά σκάφη ανοιχτά της Κύπρου, αποκαλύπτει στην ηλεκτρονική έκδοσή της η αμερικανική εφημερίδα «Wall Street Journal». Η ΥΠΕΞ των ΗΠΑ  τόνισε  ότι η ένταση στην περιοχή μεγαλώνει σε μια στιγμή που ο Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα θεωρεί τη βοήθεια από την Άγκυρα σημαντική για αντιμετώπιση της πολιτικής αναταραχής στη Μέση Ανατολή. Όπως αναφέρεται, η Χίλαρι Κλίντον παρενέβη προς κυβερνητικούς αξιωματούχους της Τουρκίας, προκειμένου να υποχωρήσουν από τις απειλές για την αποστολή πολεμικών σκαφών...

S-120 «ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ»: Τριπλή ταυτόχρονη προσβολή στόχων


Τρεις στόχοι ταυτοχρόνως είχαν τεθεί στο στόχαστρο του συστήματος μάχης του υποβρυχίου Type 214 «ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ» στο πλαίσιο των επιχειρησιακών δοκιμών των οπλικών συστημάτων και υποσυστημάτων οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη και πιο συγκεκριμένα, στο τελικό στάδιο. Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκε τριπλή – ταυτόχρονη εκτόξευση τορπιλών. Σκοπός της εν λόγω επιχειρησιακής ενέργειας ήταν να αξιολογηθεί η απόδοση του συστήματος όσον αφορά τον έλεγχο των τριών όπλων από το σύστημα μάχης του υποβρυχίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η δοκιμή σημείωσε απόλυτη επιτυχία. 

Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΠΕΤΑΕΙ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟ ΑΝΟΙΓΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Η Στρατιά Θεσσαλίας, αφού πέρασε την 5η Οκτωβρίου την ελληνοτουρκική μεθόριο, απώθησε αρχικά τα τουρκικά φυλάκια των συνόρων και στη συνέχεια, την 6η Οκτωβρίου, τα εγκαταστημένα στην Ελασσόνα και Δεσκάτη τμήματα του εχθρού. Από την 7η Οκτωβρίου η Στρατιά άρχισε να προελαύνει προς τα βόρεια για να συναντήσει τις κύριες τουρκικές δυνάμεις, υπό το Στρατηγό Ταξίν Πασά, εγκαταστημένες αμυντικά στην οχυρή τοποθεσία Σαρανταπόρου και Λαζαράδων-Βογκόπετρας. Η αμυντική γραμμή των στενών του Σαρανταπόρου ήταν φυσικώς οχυρή με εξαίρετα πεδία βολής προ αυτής. Επιπλέον είχε γίνει υποδειγματική αμυντική οργάνωση του τουρκικού στρατού απο...

STRATFOR: "Η Τουρκία χάνει στην κρίση και θα αντιδράσει εν θερμώ"


Κίνδυνο "θερμής" εξέλιξης διαβλέπει πλέον καθαρά στην κρίση της Ανατολικής Μεσογείου το αμερικανικό ίδρυμα στρατηγικών αναλύσεων STRATFOR το οποίο αιτιολογεί το συμπέρασμά του υποστηρίζοντας κάτι το απόλυτα λογικό: Η Τουρκία βρίσκεται σε αδιέξοδο (“Η Άγκυρα έβαλε το πήχη πολύ ψηλότερα απ΄ όσο τις επιτρέπουν οι δυνάμεις της για να τον περάσει”) και επειδή δεν πρόκειται να καταφέρει την ανάσχεση των γεωτρήσεων και το "κλείδωμα" του κοιτάσματος που θα αλλάξει την ιστορική πορεία της Κύπρου, θα θελήσει να "πάρει το αίμα της πίσω" με μία νίκη στο πεδίο της μάχης. 

Λήστεψαν και βίασαν 40χρονη μητέρα σε σπίτι στην Ηλιούπολη


Νέα εισβολή σημειώθηκε τα ξημερώματα σε σπίτι, αυτή την φορά στην περιοχή της Ηλιούπολης. Οι τρεις δράστες μπήκαν με μεγάλη ευκολία στο σπίτι 40 χρονης, μητέρας ενός ανήλικου παιδιού και αφού την σήκωσαν από το κρεββάτι, με την απειλή όπλων, άρπαξαν χρήματα και κοσμήματα, ενώ αυτό που συγκλονίζει τις αρχές είναι ότι οι δράστες κακοποίησαν σεξουαλικά την την γυναίκα η οποία μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο σε κακή κατάσταση.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ! 23 ΝΕΚΡΟΙ ΕΧΘΕΣ ΑΠΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΚΑΪΡΟ...Στους 23 έχει φτάσει ο αριθμός των νεκρών από τα χθεσινά επεισόδια που ξέσπασαν στο Καϊρο κατά την διάρκεια πορείας διαμαρτυρίας των Χριστιανών Κοπτών της Αιγύπτου. Στους 180 έχουν φτάσει οι τραυματίες που ανακοινώνονται επίσημα. Εκτιμούμε ότι ο αριθμός των νεκρών θα αυξηθεί. Η πλειοψηφία των θυμάτων είναι Χριστιανοί Κόπτες που στην Αίγυπτο τους σφάζουν με την πρώτη ευκαιρία και μόνο τον τελυταίο χρόνο ανέρχονται σε εκατοντάδες. Οι κόπτες πραγματοποιούσαν πορεία προς την Κρατική τηλεόραση όταν δέχθηκαν επίθεση από άγνωστη ομάδα δραστών που προκάλεσε την επέμβαση του Στρατού με αποτέλεσαμ την γενίκευση των επεισοδίων. Ο Αιγυπτιακός Στρατός...

Στα χέρια του Δημοσίου από σήμερα η Proton Bank, η πρώτη ελληνική τράπεζα που κρατικοποιείται λόγω της κρίσης


Στα χέρια του Δημοσίου από σήμερα η Proton Bank, η πρώτη ελληνική τράπεζα που κρατικοποιείται λόγω της κρίσης. Θα έχει νέο σχήμα, αλλά και νέο διοικητικό συμβούλιο. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Τράπεζας της Ελλάδας, ιδρύθηκε μια νέα τράπεζα στην οποία μεταφέρθηκαν το σύνολο των καταθέσεων και το υγιές ενεργητικό της παλαιάς. Με την εθνικοποίηση, η νέα Proton Bank θα έχει βασικό μέτοχο το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, με δείκτη κεφαλαιακής επάρκειας σημαντικά υψηλότερο από το εποπτικό όριο 8% και πρόσβαση σε ρευστότητα από το ευρωσύστημα μέσω της τράπεζας της Ελλάδας. 

ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤ' ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ!


ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΤΡΕΙΣ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΙ... ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ 48 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ!


Οι τρεις δουλέμποροι μετέφεραν με το πλοιάριό τους 48 λαθρομετανάστες, αλλά έμεινε ακυβέρνητο 50 ναυτικά μίλια βόρεια του Ρεθύμνου. Τις κατηγορίες της έκθεσης σε κίνδυνο ανθρώπινης ζωής στη θάλασσα, οργάνωσης, μεταφοράς και διακίνησης λαθρομεταναστών απήγγειλε η Εισαγγελέας Ηρακλείου σε τρεις υπηκόους Τουρκίας που συνελήφθησαν μετά την ολοκλήρωση της προανάκρισης από το Λιμεναρχείο Ηρακλείου. Οι τρεις δουλέμποροι μετέφεραν με το πλοιάριό τους 48 λαθρομετανάστες, αλλά έμεινε ακυβέρνητο 50 ναυτικά μίλια βόρεια του Ρεθύμνου. Οι λαθρομετανάστες διασώθηκαν όταν φορτηγό πλοίο που έπλεε σε κοντινή απόσταση, τους παρέλαβε και τους μετέφερε στο λιμάνι...

Η πρόταση - σοκ έγινε από στενό συνεργάτη του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής: "Να πάτε το στόλο σας για συντήρηση στη Τουρκία"! Ποιοι το πρότειναν!


“Μπορείτε να πάτε το Στόλο σας για συντήρηση στη Τουρκία”! Η πρόταση -σοκ είχε γίνει από στενό συνεργάτη του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Επίτροπο Υπεύθυνου για τον Ανταγωνισμό κ. Χοακίν Αλμούνια, σε κλιμάκιο αξιωματικών του ΠΝ! Και είναι ενδεικτική του τρόπου με τον οποίο αντιμετωπίζουν στην ΕΕ το θέμα των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά. Το ερώτημα είναι αν πράγματι…ζουν στον κόσμο τους όπως δείχνουν τέτοιου είδους προτάσεις, ή συμβαίνει κάτι χειρότερο και πονηρό.

ΛΑΘΡΟΟΡΚ: ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ, ΒΙΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΛΗΣΤΩΝΤο διπλό μαρτύριο της εισβολής και της σεξουαλικής κακοποίησης έζησε μια 33χρονη μητέρα διδύμων στη Γλυφάδα
Αντιμέτωποι με κακοποιούς που δεν διστάζουν να παραβιάζουν πόρτες ακόμα και μέρα μεσημέρι βρίσκονται όλο και περισσότεροι πολίτες. Τα μέλη των συμμοριών που σπέρνουν τον φόβο στα σπίτια δεν έχουν κανέναν ενδοιασμό να πυροβολήσουνόσους διανοηθούν να αντιδράσουν.Το διπλό μαρτύριο της εισβολής και της σεξουαλικής κακοποίησης έζησε μια 33χρονη μητέρα διδύμων στη Γλυφάδα. Τέσσερις είναι οι κυριότερες συμμορίες των ληστών που μπαίνουν τις νύχτες στα σπίτια της βορειοανατολικής Αττικής και κλέβουν χρήματα και τιμαλφή από τους έντρομους ιδιοκτήτες τους. 

Σταυροὶ ἐμφανίζονται μέσα στὴν Ἁγιὰ Σοφιὰ


Παράδοξο καὶ ἀνεξήγητο γεγονὸς ποὺ ἔρχεται μετὰ τὴν περυσινὴ ἐμφάνιση τῶν ἑξαπτέρυγων ἀγγέλων. Τὸ παράδοξο γιὰ ὅλους ἐμᾶς ποὺ δὲν κατέχουμε τὴν τέχνη τῆς Ἁγιογραφικῆς εἶναι ὅτι τὰ ψηφιδωτὰ καλύφθηκαν ἀπὸ παχὺ στρῶμα ἀσβέστη (περίπου δύο δάχτυλα), ὅπως φαίνεται καὶ σὲ συγκεκριμένη φωτογραφία, γιὰ νὰ καλύψουν τὰ χριστιανικὰ σύμβολα καὶ ἐπάνω στὸν ἀσβέστη ἐμφανίστηκαν αὐτοὶ οἱ σταυροί. Καὶ δίκαια ἀναρωτιέται ὁ ἐπισκέπτης, ἀφοῦ δὲν τοὺς ἔβαψε μετέπειτα κάποιος, εἶναι δυνατὸν νὰ “πότισαν” ἀπὸ τὸν τοῖχο μέχρι τὴν ἐξωτερικὴ στρώση τοῦ σοβά;

ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΣΗΜΑΙΑΣ,ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΕΚΑΝΕ Η ΤΟΥΡΚΙΑ,ΣΤΟ ΣΟΥΝΙΟ.Η “επίδειξη σημαίας” που έκαναν οι Τούρκοι με τον πλου της φρεγάτας ΚΕΜΑΛ ΡΕΙΣ,δείχνει τον εκνευρισμό που επικρατεί στην απέναντι πλευρά. Η Άγκυρα που λειτουργεί πάντα αλλά ειδικά το τελευταίο χρονικό διάστημα σαν ανεύθυνος ταραξίας της περιοχής,προσπαθεί με παιδαριώδη τρόπο να κρατήσει ψηλά το δείκτη της έντασης στο τρίγωνο Τουρκία-Ισραήλ-Κύπρος.

Άγνωστες μορφές του Ελληνισμού: Σπύρος ΚαγιαλέςΣπύρος Καγιαλές (Καγιαλεδάκης), ο άνθρωπος που έκανε το σώμα του κοντάρι για την Ελληνική σημαία.
Κατά το έτος 1872 στην Χαλέπα Χανίων σε ένα φτωχικό σπιτάκι γεννήθηκε ένα μωρό που θα συγκινούσε με την ηρωική του πράξη τον Ελληνισμό και ολόκληρο τον κόσμο. Ονομαζόταν Σπύρος και ήταν γιος του Δημήτρη και της Μαρίας Καγιαλεδάκη. Ο πατέρας του Δημήτρης καταγόταν από το χωριό Γραμβούσα και η μητέρα του Μαρία από τα περήφανα και αδούλωτα Σφακιά. Τέτοιας περήφανης γενιάς τέκνο ήταν ο μικρός Σπύρος που έκλεινε μέσα στην καρδιά του μόνο οικογένεια και Ελλάδα. Ο Σπύρος ανδρώθηκε μέσα σε ένα φλογερό πατριωτικό περιβάλλον που θεωρούσε Τιμή του να θυσιαστεί για μια Ιδέα, την Ελλάδα. Η εποχή που μεγάλωσε ήταν τόσο σκληρή για την σκλάβα πατρίδα του, αλλά συνάμα και τόσο ελπιδοφόρα. Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Κατάλαβες τώρα… γιατί σε λέγανε «εθνικιστή» όταν έλεγες πως αγαπάς την Πατρίδα σου;

Κατάλαβες τώρα… γιατί σε λέγανε «εθνικιστή» όταν έλεγες πως αγαπάς την Πατρίδα σου;

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΜΕΝΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ (ΤΟΥΡΔΥΚ) ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΥΟ... ΕΙΝΑΙ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ!Ότι γράφεται είναι αυθεντικό. Αποτελεί ντοκουμέντο. Επίκαιρο όσο ΠΟΤΕ, τώρα που η τουρκιά έβαλε κόλλυβα στο ζωνάρι της σύμφωνα με τη ρήση του Πατροκοσμά. Αφιερώνεται στην ευσταλή και πάντα ετοιμοπόλεμη νεολαία της Χρυσής Αυγής εδώ και στο Νησί μας, στον μαχόμενο Έλληνα Εθνικιστή όπου γης και βεβαίως στον Ελληνόψυχο Άγιο Καλαβρύτων κ.Αμβρόσιο για την ελληνοπρεπή θέση του, στον αγώνα που δίνει από το δεσμωτήριο του εδώ και 38 χρόνια ο νεομάρτυρας της πατρίδος μας στρατηγός Νικόλαος Ντερτιλής που ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΛΑΦΥΡΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥάλλωστε είναι και οι 4 τούρκικες σημαίες. Οι δύο όπως φαίνεται στη φωτογραφία (που υπάρχουν σε ασφαλές και φυλασσόμενο μέρος – ευχαριστούμε τον Γέροντα), ενώ οι άλλες δύο εδώθησαν μετά τα γεγονότα στα Κόκκινα (1964), η μία τιμής ένεκεν στον στρατηγό Γρίβα Διγενή και η άλλη κατά παράκλησην δική του στον Μακάριο. Αν υπήρχε σοβαρό κράτος υπηρέτης των Ελλήνων και μόνο, θα έπρεπε οι κατακτημένες σημαίες να κοσμούν την αίθουσα λαφύρων και τροπαίων του Πολεμικού μας Μουσείου. Αλλά αυτό είναι μία άλλη ιστορία που πιστεύουμε εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές ότι δεν θα αργήσει να έρθει αυτή η ώρα.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ

ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ Α ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΑΜ
http://wp.me/pYyB8-ze

ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΖΕΣΤΕ!
http://wp.me/pYyB8-za

ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΓΧΥΣΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΕΙΣΒΟΛΗ...ΣΤΗ ΡΩΣΣΙΑ
http://wp.me/pYyB8-z5

ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ
http://wp.me/pYyB8-z1

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΑΓΩΝΑ 
Δημοσιεύθηκε από την Αιώνια Ελληνική Πίστη την Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010
Ο διμέτωπος αγώνας των Ελλήνων εναντίον των Τούρκων και των Βούλγαρων 
για την Απελευθέρωση της Μακεδονίας και την Ένωσή της  με την υπόλοιπη Ελλάδα.

Ο Αγώνας της Ελληνικής Ανεξαρτησίας του 1821, άφησε τη Μακεδονία, όπως εξ' άλλου και άλλα μέρη της Ελλάδας (Δωδεκάνησα, Επτάνησα, Ήπειρος, Θεσσαλία, Θράκη, Κρήτη, Κύπρος, Νήσοι Ανατολικού Αιγαίου κ.α.), έξω από τα σύνορα του Ελληνικού Κράτους. Όμως οι Μακεδόνες ποτέ δεν έπαψαν να προσδοκούν την Απελευθέρωση της Μακεδονίας και την Ένωσή της με την υπόλοιπη ελεύθερη Ελλάδα.
Κατά τη διάρκεια του 19ου αιώνα, οι επαναστάσεις στην Μακεδονία διαδέχονται η μια την άλλη. Όμως, δυστυχώς, καμία τους δεν τελεσφόρησε.
 

ΞΑΝΑΒΓΗΚΕ Ο ΤΕΝΕΚΕΣ ΤΟ "ΠΙΡΙ ΡΕΪΣ" ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΌμολογουμένως θα ήταν πιό αποτελεσματικό αν του περνούσαν δίχτυα στο πίσω μέρος και το έστελναν να ψαρέψει μπακαλιάρους. Ό,ως αφού επιμένουν ότι κένει έρευνες να μην τους χαλάσουμε το χατίρι. Στις πορκλήσεις βέβαια μανούλα οι τούρκοι αφού αυτός είναι και ο μόνος λόγος που χρησιμοποιούν το πλοίο που είναι λες και γύρισε από το "πείραμα της Φιλαδέλφειας". Απέπλευσε λοιπόν από το λιμάνι της κατεχόμενης Αμμοχώστουθ όπου είχε καταφύγει για ξεκούραση και ανεφοδιασμό κι έβαλε πλώρη ξανά για τα ανοιχτά της Κύπρου χρυσώνοντας το χάπι στους μπουνταλάδες.

ΣΕ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ! ΕΠΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΕΞΑΗΜΕΡΑ ΑΠΟ 79 ΚΑΙ 98 ΑΔΤΕΑπό 2 έως 7 Οκτωβρίου 2011, πραγματοποιήθηκε το Εξαήμερο Επιχειρησιακής Εκπαίδευσης, στο οποίο συμμετείχε το προσωπικό των Μονάδων και των Ανεξάρτητων Υπομονάδων της 79 ΑΔΤΕ.


ΠΗΡΑΝ ΠΑΛΙ ΣΒΑΡΝΑ ΤΑ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΙ "ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΙ" ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,,, ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΙΑ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΑ!Στο στόχαστρο ληστών βρέθηκαν για άλλη μία νύχτα τα πρατήρια υγρών καυσίμων του Λεκανοπεδίου. Στις 03:20 τα ξημερώματα του Σαββάτου δύο άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε πρατήριο στην οδό Γ’ Σεπτεμβρίου στην Αθήνα και με την απειλή όπλου αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό. Λίγο πριν τις 04:30 δύο δράστες προσέγγισαν πρατήριο στην Λεωφ. Τατοΐου στη Μεταμόρφωση και αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό από το ταμείο υπό την απειλή όπλου.

Προκλητικές δηλώσεις κατά των Ελλήνων από τον κολογερμαναρά και αρχιλαμόγιο Φ.Ρέσλερ: "Ξεχάστε τις αποζημιώσεις για τις θηριωδίες των Ναζί"


«Πρόσκομμα» χαρακτήρισε τις αποζημιώσεις που διεκδικούν εκατοντάδες Έλληνες πολίτες από την γερμανική κυβέρνηση για τις θηριωδίες των Ναζί και κάλεσε τους Έλληνες να το ξεχάσουν και να επικεντρωθούν στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της χώρας.
Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν γνωρίζει πότε θα καταβληθούν αυτές οι αποζημιώσεις ή αν θεωρεί ότι έχουν παραγραφεί και δεν θα πρέπει να καταβληθούν στους Έλληνες πολίτες, απάντησε: "Αν έχω την ιδέα είπατε, έχω τη βεβαιότητα ότι αυτή η συζήτηση στη βάση της δύσκολης κατάστασης στην οποία βρισκόμαστε, θα αποτελέσει ένα πρόσκομμα. 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...