Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2011

Κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας εξετάζει το Μαξίμου!


Καταιγιστικές αναμένονται οι πολιτικές εξελίξεις το προσεχές διάστημα, ενόψει της Συνόδου Κορυφής της Ε.Ε, στις 17-18 Οκτωβρίου αλλά και της έγκρισης του νέου Μνημονίου για τη χώρα. Με φόντο τις γερμανικές σκέψεις για «κούρεμα» έως 50% στο ελληνικό χρέος αλλά και το νέο δάνειο, που αναμένεται να επιφέρει εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας της χώρας στους δανειστές (σ.σ, να τεθεί υπό επιτροπεία), το Μέγαρο Μαξίμου προσανατολίζεται στην ανάληψη σημαντικών πρωτοβουλιών.

Κίνδυνοι και παγίδες στη Μεσόγειο


Του Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου - Σε ιστορικό, στρατηγικών συνεπειών σφάλμα μπορεί να εξελιχθεί η απόφαση Χριστόφια να ξεκινήσει τώρα, υπό τους δεδομένους όρους, γεωτρήσεις. Ο Κύπριος Πρόεδρος είχε αποφασίσει να αναβάλει δύο μήνες, αλλά προχώρησε υπό την πίεση τρίτης χώρας και οικονομικών παραγόντων. Η έναρξη των γεωτρήσεων συμπίπτει με το κλίμα διάλυσης μετά την παράξενη έκρηξη στο Μαρί και αφόρητες πιέσεις των οίκων αξιολόγησης, παρά την κυπρο-ισραηλινή φιλία. Ελπίζουμε να διαψευσθούν τα πιο επικίνδυνα σενάρια, αλλά όταν ξεκινάει κανείς τέτοιες υποθέσεις πρέπει να εξασφαλίζεται κατά προτεραιότητα έναντι κινδύνων, όχι να ποντάρει μόνο στην αισιόδοξη εξέλιξη, που ευχόμαστε.

Ο τουρκικός στρατός πίσω από τους λαθρομετανάστες!


Τεράστιο πολιτικό θέμα μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας εγείρει η αναφορά των ελληνικών συνοριακών δυνάμεων, που αποκαλύπτει ανάμιξη του τουρκικού στρατού στην προώθηση λαθρομεταναστών στη χώρα μας. Τα στοιχεία των ελληνικών αστυνομικών αρχών βρίσκονται ήδη στα χέρια του ευρωπαϊκού οργανισμού Frontex, μέλη του οποίου είναι εγκατεστημένα εδώ και δύο χρόνια στον Έβρο.Σύμφωνα με την «καυτή» αναφορά, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. παρατήρησαν πρόσφατα με τις θερμικές κάμερες αυτοκίνητο του τουρκικού στρατού να αποβιβάζει “ύποπτα άτομα τα οποία οδηγήθηκαν στον ποταμό Έβρο και στην συνέχεια επιχείρησαν να διασχίσουν παρανόμως τα σύνορα”.

Τούρκοι Hackers στο site Συνεργατικής Τράπεζας Κύπρου


Επίθεση αλλοίωσης της Κεντρικής Ιστοσελίδας της Συνεργατικής Τράπεζας Κύπρου πραγματοποίησαν Τούρκοι Hackers. Σύμφωνα με πληροφορία που κοινοποιήθηκε στο SecNews, άγνωστοι hackers πιθανόν τούρκικης εθνικότητας προχώρησαν σε ανάρτηση μηνύματος και αλλοίωση της ιστοσελίδας της Συνεργατικής Τράπεζας [http://www.coopbank.com.cy]. Το SecNews διαπίστωσε την επίθεση, η οποία φαίνεται να πραγματοποιήθηκε σε εξυπηρετητή της εταιρείας ο οποίος διαθέτει πλήθος ιστοσελίδων [hosting server]. 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΕΝΤΑΧΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΜΕΛΑ!.


Την Κυριακή 16/10 έλαβε χώρα Εκδήλωση Μνήμης για τον Μακεδονομάχο Παύλο Μελά, τον Ήρωα που με τον αγώνα και τη θυσία του έδωσε το σύνθημα της Νίκης για την απελευθέρωση των σκλαβωμένων εδαφών της Μακεδονίας και των αλύτρωτων αδελφών μας που στέναζαν κάτω από τον βάρβαρο τουρκομογγολικό ζυγό και την βουλγαρική εγκληματική δράση που με σφαγές, εμπρησμούς και άλλα κακουργήματα προσπαθούσαν να λυγίσουν το φρόνιμα των Ελλήνων της Μακεδονίας.

 Η Πατριωτική Εφημερίδα "ΣΤΟΧΟΣ" και οι Ανένταχτοι Πατριώτες πιστοί στην παράδοση Εθνικών Αγώνων που έχουν δημιουργήσει τέλεσαν τρισάγιο για την μνήμη του Ήρωα και εκδήλωση τιμής έξω από την οικία του στην Κηφισιά. Πρέπει  να σημειώσουμε εδώ ότι μετά από ενέργειες του "Στόχου" και των Ανένταχτων Πατριωτών σώθηκε η Οικία του Ήρωα από τη λήθη και την καταστροφή που την είχαν καταδικάσει οι "αρμόδιοι". 

Η Οργάνωση μας ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του "Στόχου" και των Ανένταχτων έστειλε κλιμάκιο στην εκδήλωση με επικεφαλής τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο κ. Γεώργιο Παπασημάκη και Μιχαήλ Ζουμή. Η εκδήλωση παρόλο το ψιλόβροχο που έπεφτε διαρκώς στέφθηκε από επιτυχία και είχε αγωνιστικό παλμό.

Άσκηση «ΑΣΤΡΑΠΗ 4/11» στο Αιγαίο


Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Πτέραρχος Ιωάννης Γιάγκος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Δημήτριο Ελευσινιώτη, τον Αρχηγό Στόλου Αντιναύαρχο Παναγιώτη Ευσταθίου και τον Υπαρχηγό Στόλου Υποναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη,μετέβη σήμερα στη φρεγάτα ΑΔΡΙΑΣ (F459) τύπου S και παρακολούθησε από το Κέντρο Επιχειρήσεων, την ανάπτυξη των ναυτικών δυνάμεων, στο πλαίσιο υλοποίησης της άσκησης «ΑΣΤΡΑΠΗ 4/11». Η άσκηση «ΑΣΤΡΑΠΗ 4/11» είναι μία εθνική τεχνική άσκηση μικρής κλίμακας, που έχει ως σκοπό τη διατήρηση, προαγωγή και βελτίωση του επιπέδου της μαχητικής ικανότητας της Διοίκησης Φρεγατών. 

Γυρίσαµε την πλάτη στον Χριστό και στραφήκαµε προς εκείνους, οι οποίοι φανερώθηκαν στην ζωή µας αντί του Χριστού!!


Με ρωτάτε να σας πω για την κρίση. Καλύτερα θα ήταν να σας πω για τις κρίσεις, γιατί η κρίση, που ζουµε σηµερα, είναι συνέχεια άλλης κρίσης, που και εκείνη είναι συνέχεια της πρώτης και µητέρας των κρίσεων. Η πρώτη λοιπόν κρίση είναι η πνευµατική κρίση, που έχει την αιτία της στην απιστία η στην παροδική πίστη η στην ολιγοπιστία. Η κατάσταση αυτή έφερε την πνευµατική κρίση. Καρποί και φανέρωση της πνευµατικής κρίσης είναι η συνεργασία µας µε την Νέα Θρησκεία, τον Οικουµενισµο, ο οποίος καταργεί όλες τις θρησκείες, ακόµη και την Εκκλησία του Χριστού.
Ο Οικουµενισµος είναι η νέα θρησκεία, υποκατάστατο της µοναδικής Εκκλησίας του Χριστού. Γυρίσαµε την πλάτη στον Χριστό και στραφήκαµε προς εκείνους, οι οποίοι φανερώθηκαν στην ζωή µας αντί του Χριστού!! Θυµηθείτε τον άσωτο υιό, ο οποίος αφού πήρε την περιουσία από τον πατέρα, έφυγε από αυτόν και την κατέφαγε µετά πορνών και αµαρτωλών. Πήραµε την περιουσία και την ουσία –τα Άγια Μυστήρια– τα δώσαµε στις πόρνες (αιρέσεις και αµαρτωλούς αρχηγούς των θρησκειών) µε αποτέλεσµα η ανηθικότητα να γίνει η δεύτερη κρίση σ ὅλον τον κοσµο αλλά και στα µέλη της ορθόδοξης Εκκλησίας µας!!! Οι πιστοί έγιναν άπιστοι και οι άπιστοι ανήθικοι. Έτσι λοιπόν η Μάνα γέννησε την Κόρη, η απιστία γέννησε την ανηθικότητα. Τότε ο άσωτος υιός πτώχευσε και βόσκοντας µαζί µε τους χοίρους, έτρωγε από την τροφή τους. Οι χοίροι είναι τα ζώα εκείνα που αντιπροσωπεύουν την ανηθικότητα και την ηδονή. Τρίτη λοιπόν κρίση, η οικονοµική. Πτωχεύσαµε πλέον. Αλλά µέχρι τώρα µιµηθήκαµε τον Άσωτο. Θα συνεχίσουµε να τον µιµουµεθα; Η θα συνεχίσουµε στην καταστροφή; Εκείνος επέστρεψε στον πατέρα και του έδωσε µεγάλη χαρά µε την µετάνοιά του. Εµεις τι θα κάνουµε;

ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ Ο JEFFREY ΓΙΑ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...