Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2011

ΑΡΜΕΝΙΟΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΝ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΗΣ ΓΕΝΝΕΣΕΩΣ! ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ


Το Σάββατον, 16ην / 29ην Οκτωβρίου 2011, η Α.Θ.Μ. ο Πατήρ ημών και Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος, συνοδευόμενος υπό του Γέροντος Δραγουμάνου Ιερωτάτου Μητροπολίτου Ελευθερουπόλεως κ. Χριστοδούλου και του Γέροντος Αρχιγραμματέως Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κωνσταντίνης κ. Αριστάρχου μετέβη εις Βηθλεέμ.

Εκεί συνητήθη εις το ημέτερον ηγουμενείον μετά του εν Βηθλεέμ Πατριαρχικού Επιτρόπου Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Ιορδάνου κ. Θεοφυλάκτου και του Κουστωδού της Αγίας Γης των Φραγκισκανών π. Pierbattista Pizzaballa του π. Αθανασίου Μακόρα και του ηγουμένου των Φραγκισκανών εις Βηθλεέμ π. Στεφάνου και πάντες ομού κατήλθον εις το θεοδέγμον Σπήλαιον.

ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΠΟ ΓΥΦΤΟΥΣ ΣΤΟ ΖΕΦΥΡΙ...
Εκτεταμένα επεισόδια ξέσπασαν πριν από λίγα λεπτά, στις 21:25, στο Ζεφύρι Αττικής από ομάδα αθίγγανων. Οι δράστες είναι συγγενείς του δολοφονημένου τσιγγάνου, τον οποίο σκότωσαν ομόφυλοί του τη νύχτα της περασμένης Παρασκευής στην ίδια περιοχή. Μέχρι στιγμής, οι δράστες έχουν βάλει φωτιά σε ένα μίνι - μάρκετ στη γωνία των οδών Καραΐσκάκη και Βύρωνος και σε έ...

Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΥΙΟΘΕΤΕΙ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΌΡΙΖΟ! ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΚΕΕΔ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΕΤΕ
Η Κ.Ε.Ε.Δ.(Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων) πιστή στον σκοπό της να είναι παντού ανά πάσα στιγμή και επ΄αφορμή της επιτοπίου εικόνας ,ένεκα της προσφάτου αποστολής στο Καστελλόριζο,αποφάσισε όπως όλοι οι Ελληνες είτε ατομικά είτε ομαδικά να προμηθευτούν και να αποστείλλουν τρόφιμα στο νησί,που τα έχει ανάγκη άμεση,(γάλα,ζυμαρικά κάθε είδους κλπ).Δημιουργούμε μια Τράπεζα Τροφίμων η οποία θα στηρίζεται στο μη περισσευούμενο οβολό μας αλλά που η σημασία της είναι μεγάλη.

Η πολιτική της ερήμωσης των ακριτικών περιοχών με την εξώθηση των κατοίκων σε πείνα είναι τακτικές Κεμαλικού τύπου κι εμείς κάτι τέτοιο δεν δυνάμεθα να το ανεχθούμε.Σήμερα είναι το Κ/Σ ,αύριο η Κάρπαθος,μεθαύριο η Μουργκάνα ή το Τριεθνές.Η ΕΛΛΑΣ ΑΝΘΙΣΤΑΤΑΙ.ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΔΕΝ ΚΕΙΤΑΙ ΜΑΚΡΑΝ

.Οτι στέλνετε να είναι υπόψιν του εφημερίου ΜΑΛΤΕΖΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ,ο οποίος θα τα διανείμει στούς κατοίκους.Οι ημερομηνίες λήξεως των προϊόντων να είναι πέραν του 3μήνου για ευνόητους λόγους.ΕΙΤΕ ΟΜΑΔΙΚΑ ΕΙΤΕ ΑΤΟΜΙΚΑ ΜΕ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ Ή ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΟΤΕΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ.ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ Η Κ.Ε.Ε.Δ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ.τηλ. εφημέριος ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΛΤΕΖΟΣ 6973-820905

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΕ ΜΑΝΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΑΝΤΟ ΜΑΣ
"ΣΤΟΧΟΣ"

Οι στρατηγικές συγκυρίες και ο ελληνικός παροπλισμός


Του Α. Λυκαύγη - ΤΗΝ ΩΡΑ που στη θαλάσσια περιοχή της Κύπρου (απ’ όπου εντόνως αναδίδεται κακοσμία υδρογανανθράκων) συρρέουν κυριολεκτικώς μονάδες από στόλους μεγάλων δυνάμεων και περιφερειακών χωρών (ΗΠΑ, Ρωσίας, Ισραήλ, Τουρκίας – και από πιο μακριά της Αιγύπτου) η Ελλάς είναι καταθλιπτικώς απούσα. Όχι διότι επεβάλλετο να μπει σ’ ένα τέτοιο παιχνίδι. Και κυρίως όχι για να δημιουργηθεί εντύπωση αντιπαραθέσεως προς την Τουρκία σ’ αυτό το επίπεδο και σ’ αυτήν την προδήλως κρίσιμη στιγμή. Όχι. Αλλά εάν το επισημαίνουμε, είναι για να υπογραμμίσουμε το τραυματικό γεγονός ότι:

Επίθεση κατά του διεθνή σιωνισμού από τον Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ: "Σήμερα εμείς τα παιδιά των ηρώων και των μαρτύρων καλούμεθα ν' αντισταθούμε στην διεθνή λαίλαπα του Σιωνισμού"

Επίθεση κατά του διεθνή σιωνισμού από τον Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ: "Σήμερα εμείς τα παιδιά των ηρώων και των μαρτύρων καλούμεθα ν' αντισταθούμε στην διεθνή λαίλαπα του Σιωνισμού"

Πρόσβαση στους πηγαίους κώδικες των F-16 από τη Τουρκία;


H αμερικανική κυβέρνηση ήρθε σε κατ΄ αρχήν συμφωνία με την Τουρκία για την παραχώρηση πρόσβασης στους πηγαίους κώδικες του μαχητικού αεροσκάφους F-16, σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής Zaman. Με την ολοκλήρωση της συμφωνίας, για την οποία εκκρεμεί η τελική έγκριση από το Κογκρέσο, η Τουρκική Πολεμική Αεροπορία θα μπορεί να ολοκληρώσει διάφορα οπλικά συστήματα και ατρακτίδια τουρκικής ανάπτυξης στο αμερικανικής κατασκευής μαχητικό και θα καταστεί η πρώτη ανάμεσα σε άλλους 26 χρήστες παγκοσμίως με πρόσβαση στους πηγαίους κώδικες του F-16. 

Επίσκεψη-σκάνδαλο Τούρκου ναυάρχου – Λίγη τσίπα δεν υπάρχει;


Επίσκεψη-σκάνδαλο του Τούρκου αρχηγού Στόλου από σήμερα στην Ελλάδα -επίσκεψη η οποία επιβλήθηκε «άνωθεν» στο ΓΕΝ- την ίδια ώρα που ο τουρκικός στόλος προβαίνει σε μείζονες προκλήσεις σε Αιγαίο και Ν.Α Μεσόγειο. Σημειώνουμε όπως φαίνεται και από τον σχετικό πίνακα του ΓΕΕΘΑ ότι από την 1η Ιανουαρίου μέχρι και το Σεπτέμβριο πραγματοποιήθηκαν 168 παραβιάσεις(!) των Εθνικών Χωρικών Υδάτων από σκάφη του τουρκικού Στόλου τον διοικητή του οποίου η κυβέρνηση σκέφτηκε να φέρει στην Ελλάδα! 

Η επίσκεψη του Σιμόν Πέρεζ στην Κύπρο


Αυτή την εβδομάδα αναμένεται στην Κύπρο για επίσημη επίσκεψη ο πρόεδρος του Ισραήλ, Σιμόν Πέρες. Τόσο ο πολιτικός συμβολισμός της επίσκεψης όσο και τα διπλωματικά μηνύματα που εκπέμπει η επίσκεψη είναι ευδιάκριτα και εγγράφονται στη λογική του νέου στρατηγικού πλαισίου που αρχίζει να διαμορφώνεται στις Ελληνοϊσραηλινές σχέσεις. Οι σχέσεις αυτές έχουν αρχίσει να μπαίνουν στο μικροσκόπιο μετά το σπάσιμο του πάγου που επικρατούσε για δεκαετίες στις σχέσεις των δύο κρατών (σημειωτέον ότι Ελλάδα και Κύπρος υπήρξαν οι τελευταίες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης που αναγνώρισαν de jure το Ισραήλ). 

Αυτό θα πει "Αραβική Άνοιξη" - Ο θησαυρός της Βεγγάζης από την εποχή του Μ.Αλεξανρου, εξαφανίστηκε!


Ίσως να είναι μία από τις μεγαλύτερες αρχαιολογικές κλοπές της ιστορίας. Ίσως και η μεγαλύτερη. Σύμφωνα με δημοσίευμα των Sunday Times μια ανεκτίμητη συλλογή από 7.700 χρυσά, αργυρά και χάλκινα νομίσματα από την αρχαιότητα - γνωστά ως Θησαυρός της Βεγγάζης - έχουν κλαπεί από ένα υπόγειο θησαυροφυλάκιο της πόλης όταν μια συμμορία με τρυπάνι το διέρρηξε. Ένας εμπειρογνώμονας τη χαρακτηρίζει ως «μια από τις μεγαλύτερες κλοπές σε αρχαιολογικούς ιστορία», με πολλά από τα αντικείμενα που χρονολογούνται από την εποχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου κι αυτό είναι που δίνει “ελληνικό ενδιαφέρον” στην υπόθεση.

Η Λιβύη αναγνωρίζει “ντε φάκτο” το ψευδοκράτος - ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΣΥΝΩΜΟΤΗΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ;;;


MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ - Η Λιβύη κάνει βήματα προς την «ντε φάκτο» αναγνώριση του ψευδοκράτους. Σύμφωνα με τα τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης, ο υπουργός Υγείας του Μεταβατικού Συμβουλίου Αμντάλ Ραχμάν Κισά, επισκέφθηκε τα Κατεχόμενα και υπέγραψε πρωτόκολλο με την κυβέρνηση του «ψευδοκράτους». Σύμφωνα με αυτό το πρωτόκολλο στο οποίο το ψευδοκράτος αναγράφεται ως « Τουρκική Δημοκρατία Βόρειας Κύπρου» η Λιβύη θα στέλνει δεκάδες τραυματίες του πολέμου, για περίθαλψη στα νοσοκομεία Κατεχόμενα. 

"Μεταλλαγμένη εγκληματικότητα" από τη δεύτερη γενιά Αλβανών μεταναστών πλήττει την ελληνική κοινωνία - ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΕΤΑΜΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Το φαινόμενο της "μεταλλαγμένης μορφής εγκληματικότητας", προβληματίζει πλέον τις αστυνομικές Αρχές όλο και πιο έντονα, ειδικά μετά τη σύλληψη της συμμορίας των ληστών με τα καλάσνικοφ αλλά και τριών άλλων ομάδων σκληρών κακοποιών που ειδικεύονταν σε εισβολές σε κατοικίες της Αττικής. Σε αυτές τις ομάδες και σε άλλες πολλές, συμμετέχουν νεαροί Αλβανοί δεύτερης γενιάς που είτε γεννήθηκαν, είτε μεγάλωσαν στην Ελλάδα, μιλάνε τα ελληνικά ως μητρική τους γλώσσα και σε πολλές περιπτώσεις δεν έχουν καν επισκεφθεί τη χώρα καταγωγής τους.

ΘΕΛΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ -Η ΤΟΥΡΚΙΑ- ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΙ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ! ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΦΙΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ


ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΦΙΣΑ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ (ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗΣ) ΣΑΜΨΟΥΝΤΑΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΝΣΩΜΑΤΟΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ... Η ΑΦΙΣΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΓΙΟΡΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΑΚΥΡΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΧΙΛΙΔΑΕΣ ΤΟΥΡΚΟΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΜΕ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΗΘΟΥΝ. ΣΤΗΝ ΑΦΙΣΣΑ ΚΑΘΕ ΣΗΜΑΙΑΚΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΟΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΕΚΔΗΏΣΕΙΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΗΜΑΙΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΚΥΠΡΟ Η ΟΠΟΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΜΕΝΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΟΚΚΙΝΗ. ΘΕΛΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΙ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ... --> Bu video...

ΤΑ «ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ» ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ 20ο ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ…


Πρωτόκολλο Εικοστό - Μια προοδευτική φορολογία θα δώσει πολύ μεγαλύτερο εισόδημα από τη σημερινή αναλογική φορολογία, η οποία μας είναι χρήσιμη μόνο για να διεγείρουμε αναταραχές και δυσαρέσκειες μεταξύ των Χριστιανών.Προκαλέσαμε στους Χριστιανούς οικονομικές κρίσεις με μοναδικό σκοπό ν’ αποσύρουμε το χρυσό από την κυκλοφορία. Τεράστια κεφάλαια έμειναν στάσιμα, αποσύροντας και το χρήμα των Κρατών, που υποχρεώνονταν έτσι ν’ απευθύνονται στα ίδια αυτά κεφάλαια, για να βρουν χρήματα. Τα δάνεια αυτά…επιβάρυναν τα οικονομικά των Κρατών με την πληρωμή τόκων. Τα υποδούλωσαν στο κεφάλαιο. Η συγκέντρωση της βιομηχανίας στα χέρια των κεφαλαιοκρατών, οι οποίοι κατέστρεψαν τη μικρή βιομηχανία, απορρόφησε όλες τις δυνάμεις του λαού και συγχρόνως του Κράτους.

Sky Petroleum: Συνεκμετάλλευση του αλβανικού ορυκτού πλούτου από ΗΠΑ – Αλβανία


Η εταιρεία Sky Petroleum βρίσκεται στη διαδικασία εξερεύνησης και ανάπτυξης σχεδίων, σχετικά με την αναζήτηση πετρελαίου και φυσικού αερίου στην Αλβανία. Η εταιρία δημοσιεύει στην ιστοσελίδα της πως έχει ήδη πάρει από την Αλβανική κυβέρνηση τα αποκλειστικά δικαιώματα εξερεύνησης του 20% της χερσαίας έκτασης της γειτονικής χώρας. Με βάση τα μέχρι τώρα στοιχεία των αναλύσεων οι άνθρωποι της Sky Petroleum δηλώνουν ιδιαίτερα αισιόδοξοι, ενώ μόνο από ένα μπλογκ έκτασης 435 τετ/κων χιλιομέτρων θα έρθουν στην επιφάνεια 900 εκατομύρια βαρέλια πετρελαίου. Η Αλβανία θεωρείται ως μία από τις λιγότερες εκμεταλλεύσιμες χώρες σχετικά με τον ορυκτό της πλούτο, ενώ συγκαταλέγεται και ως χώρα σε εκείνες τις χώρες που υπάρχουν προοπτικές ανάπτυξης στο συγκεκριμένο τομέα.

Αποδέσμευση της περιουσίας στο Βατοπέδι επιθυμεί η Ρωσία - Στήριξη από τον κ. Πούτιν στον ΕφραίμTου ανταποκριτή μας στη Μοσχα Αχιλλεα Πατσουκα - Σε μια χρονική περίοδο κατά την οποία οι ελληνορωσικές σχέσεις παραμένουν στην «κατάψυξη», ο ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου Εφραίμ εδώ και μια εβδομάδα πραγματοποιεί επίδειξη «θρησκευτικής ισχύος» στη Ρωσία. Συνοδεύοντας την Αγία Ζώνη της Θεοτόκου, ο ηγούμενος Εφραίμ πριν από μία εβδομάδα έγινε δεκτός στο αεροδρόμιο της Αγίας Πετρούπολης από τον Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος σημειωτέον ακόμα και ως πρόεδρος, που το δικαιολογούσε και το πρωτόκολλο, σπανίως υποδεχόταν ομολόγους του. 

Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2011

ΕΚΕΤΕΛΕΣΑΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΒΕΝΖΙΝΟΠΟΛΩΛΗ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ! ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ


Νεκρός έπεσε απο τις σφαίρες ληστών ένας 65χρονος ιδιοκτήτης πρατηρίου υγρών καυσίμων στην περιοχή του Επιταλίου, λίγο έξω από τον Πύργο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δράστες έφτασαν στο "βενζινάδικο" στις 15:25 και με το πρόσχημα ότι βα εφοδιαστούν με καύσιμα πλησίασαν τον ιδιοκτήτη.

Όταν του ανέφεραν πως πρόκειται για ληστεία τότε σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr διαπληκτίστηκαν και ο ένας απο τους δύο ληστές πυροβόλησε μια φορά εν ψυχρώ το θύμα, που έπεσε αιμόφυρτο στο έδαφος. Οι δράστες δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν απέσπασαν κάποιο χρηματικό ποσό.

ΟΧΙ - 1940 ΜΑΧΗ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΠΙΝΔΟΥ - BATTLE AT PINDOS

Έρχεται ο στρατός του Ράϊχενμπαχ! 100 Επίτροποι!


'Ενας ολόκληρος "στρατός", που θα έχει δύναμη απο 80 έως 100 άτομα φτάνει στην Αθήνα. Πρόκειται για τη λεγόμενη Επιτροπεία για την οποία η κυβέρνηση έχει δεχθεί επικρίσεις οτι της εκχωρεί την εθνική μας κυριαρχία. Οπως μάλιστα μας προετοιμάζει ο επικεφαλής της Ομάδας Δράσης Χορστ Ράιχενμπαχ πολλές απο τις απαιτούμενες αλλαγές δεν θα είναι αρεστές την κοινωνία. 

Οι επίτροποι θα είναι χωρισμένοι σε δύο ομάδες. Η πρώτη ομάδα θα είναι αρμόδια για την τεχνική βοήθεια και θα εγκατασταθεί στα υπουργεία. Η δεύτερη θα περιλαμβάνει την "δημοσιονομική" εποπτεία και θα βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με την τρόικα. Πώληση ρωσικών συστημάτων ηλεκτρονικού πολέμου στο Ιράν


Σύμφωνα με την ισραηλινή ιστοσελίδα DEBKAfile, στις 25 Οκτωβρίου ανακοινώθηκε από τη Μόσχα η πώληση αδιευκρίνιστου αριθμού προηγμένων συστημάτων ηλεκτρονικού πολέμου τύπου Kvant 1L222 Avtobaza στο Ιράν. Πρόκειται για αυτοκινούμενο εξελιγμένο σύστημα συλλογής πληροφοριών/παρεμβολών που μπορεί να εντοπίσει και να παρεμβάλει 60 στόχους, αεροσκάφη ή βλήματα, εντός ακτίνας 150km και σε γωνίες 360 μοιρών. Το σύστημα επανδρώνεται από πλήρωμα 4 ατόμων και μπορεί να τεθεί σε λειτουργία από διαμόρφωση κίνησης εντός 20 λεπτών.

ΕΡΓΟ - ΜΑΜΟΥΘ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΚΗΝΑΪΚΗ ΕΠΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΩΠΑΪΔΑΔύο εκατομμύρια κυβικά μέτρα χώματος απομακρύνθηκαν από τη Βοιωτία προκειμένου να αποξηρανθεί ηΚωπαϊδα, κατά μυκηναϊκή περίοδο! Ένα έργο που ακόμη και σήμερα θα χαρακτηριζόταν “μεγάλο” έχει αφήσει έκπληκτους τους αρχαιολόγους!
Η αποξήρανση της λίμνης δεν είναι μια ιδέα που συνέλαβαν οι σύγχρονοί μας, αφού ήδη  από τη μυκηναϊκή εποχή υπήρχε σύστημα διαχείρισης υδάτων στην Κωπαΐδα. Τα πρώτα ίχνη που αποκαλύπτονται εντυπωσιάζουν τους αρχαιολόγους που διεξάγουν ειδική έρευνα, αναζητώντας με λεπτομέρεια τις εκτροπές ποταμών που έγιναν ώστε να τιθασευτεί η λίμνη.
 

Τουρκία: Επίθεση αυτοκτονίας το Σάββατο στην πόλη ΜπίγκολΝτιγιαρμπακίρ (Τουρκία), 29 Οκτωβρίου 2011 (AFP) - Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και 12 τραυματίστηκαν, οκτώ σοβαρά, σε βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας το Σάββατο στην πόλη Μπίγκολ, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο κυβερνήτης Μουσταφά Hakan Guvenc της επαρχίας αυτής στην Ανατολική της Τουρκίας.

Το Καμικάζι, μια γυναίκα, σκοτώθηκε επίσης στην επίθεση έξω από την επαρχιακή έδρα του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης στην εξουσία (AKP, από το ισλαμιστικό κίνημα).

Μαθητές αποστρέφουν το κεφάλι από τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ!Να πως εκμεταλλεύονται οι Γερμανοί, το προτεκτοράτο Ελλάδα!!! Δυστυχώς το σχέδιο – παγίδα (για τον ελληνισμό) της Μέρκελ, κρύβει πολλά σημεία του από

Να πως εκμεταλλεύονται οι Γερμανοί, το προτεκτοράτο Ελλάδα!!!

Δυστυχώς το σχέδιο – παγίδα (για τον ελληνισμό) της Μέρκελ, κρύβει πολλά σημεία του από το φως της δημοσιότητας και έχει πολλά ψιλά γράμματα, τα οποία ο λαός δεν θα τα μάθει, παρά μόνο πολλές δεκαετίες αργότερα, όταν θα είναι πλέον αργά.Δυστυχώς, τα καθεστωτικά ΜΜΕ, δεν ενημερώνουν καθόλου το λαό, αντίθετα τον κρατούν σε καταστολή, για τα δικά τους συμφέροντα. Οι Γερμανοί λοιπόν, σχεδίασαν την εξαθλίωση και τον εξανδραποδισμό του ελληνισμού σε βάθος δεκαετιών, με όργανό τους τον πολιτικά άβουλο κ. Παπανδρέου. Δείτε μόνο μία περίπτωση, από τις τόσες, για να καταλάβετε τι συμφώνησε ο κ. Παπανδρέου!!!

Σεισμός στην Τουρκία: 596 νεκροί, σύμφωνα με τα αναθεωρημένα στοιχεία(AFP) - Πριν από 1 ώρα  
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - Ο σεισμός που έπληξε την περασμένη Κυριακή την τουρκική επαρχία Βαν προκάλεσε τον θάνατο 596 ανθρώπων, ήτοι 14 περισσότερους από το προηγούμενο απολογισμό, δήλωσε την Κυριακή το τμήμα επειγόντων περιστατικών του πρωθυπουργού.

Τουλάχιστον 4.150 άνθρωποι τραυματίστηκαν στο σεισμό, μεγέθους 7,2, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της μονάδας εκτάκτου ανάγκης.
Ο σεισμός κατέστρεψε πολλά σπίτια στις πόλεις και τα χωριά της επαρχίας κοντά στο Ιράν.
Μόνο στην πόλη Βαν, περιφερειακή πρωτεύουσα, περισσότερα από 5.000 κτίρια έχουν καταρρεύσει, αναβιώνοντας τη διαμάχη για τη μη τήρηση των σεισμικών προτύπων και για την εντιμότητα των κατασκευαστών.
Συνολικά, 231 άνθρωποι διασώθηκαν από τα συντρίμμια μετά τον σεισμό, ανακοίνωσε το Σάββατο ο αναπληρωτής πρωθυπουργός, Μπεσίρ Αταλάι.

ΠΟΛΕΜΟΣ μεταξύ Ρομά στο Μενίδι! Ένας νεκρός, 5 τραυματίεςΑληθινό πόλεμο, όχι μεταφορικά κυριολεκτικά, είχαμε στο Μενίδι. Από τα πυρά είχαμε έναν νεκρό και πέντε τραυματίες εκ των οποίων ο ένας σοβαρά! Αντιλαμβάνεται κανείς την συνέχεια… Η Αστυνομία δήλωσε ότι δεν γνωρίζει τα ακριβή αίτια της συγκρούσεως!!!
Όλα αυτά μέσα στην ίδια την πρωτεύουσα της χώρας, μιας χώρας που βρίσκεται κυριολεκτικά σε διάλυση από πάσης απόψεως. Ποιος θυμάται αλήθεια τους “προοδευτικούς” δημοσιογράφους, με πρώτο και καλύτερο τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, που εξοργίζονταν όποτε η Αστυνομία επιχειρούσε να κάνει ελέγχους σε καταυλισμούς Ρομά; Μιλούσαν τότε για… ρατσισμό! Ιδού τα αποτελέσματα.
Ανεξέλεγκτες συμμορίες μέσα σε ένα άβατο, οι οποίες ασφαλώς δρουν και εις βάρος της πλειοψηφίας των κατοίκων αυτών των καταυλισμών. Μετά τα περίφημα πανεπιστημιακά άσυλα, εν ονόματι ενός “αντιρατσισμού” έχουμε και άλλα άσυλα φαίνεται… Σας παραθέτουμε την σχετική είδηση για την ένοπλη συμπλοκή:
«Υπέκυψε το πρωί στα τραύματα του ένας από τους έξι Ρομά που μεταφέρθηκαν χτες το βράδυ σε νοσοκομεία, με τραύματα από πυροβόλα όπλα, που υπέστησαν κατά τη διάρκεια ένοπλης συμπλοκής στον τσιγγάνικο καταυλισμό στο Μενίδι. Πρόκειται για έναν 25χρονο, ο θάνατος του οποίου δίνει πλέον άλλη διάσταση στο επεισόδιο. Ένας από τους υπόλοιπους τραυματίες είναι σοβαρά, αλλά τόσο αυτός όσο και οι άλλοι τέσσερις είναι εκτός κινδύνου. Οι δράστες του φονικού και των τραυματισμών αναζητούνται από την Αστυνομία, ενώ διενεργείται προανάκριση από την Ασφάλεια Δυτικής Αττικής για να διευκρινιστούν εκτός των άλλων τα κίνητρα της συμπλοκής και οι ακριβείς συνθήκες του επεισοδίου.»
ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΙΣ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 ”Ένας άντρας έχασε το απόγευμα τη ζωή του από πυροβολισμό στην κοιλιά στον καταυλισμό Ρομά Κορωπίου. Ο άντρας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μαρκόπουλου, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.”
"ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"

Ο Γκλέτσος κατέβασε κάτω από την εξέδρα τους επισήμους και έβαλε να κάτσουν οι πολεμιστές του 1940


-Ο Δήμαρχος και όλοι οι επίσημοι κατέβηκαν από την εξέδρα για να ανέβουν οι ήρωες του 1940, που πολέμησαν στην Πίνδο...
-"Θα έπρεπε να μας δέρνουν με τις μαγκούρες", δήλωσε στο LamiaReport ο Απ. Γκλέτσος...
Αυτό που έκανε ο Δήμαρχος Απόστολος Γκλέτσος στην παρέλαση της Στυλίδας ήταν εντελώς διαφορετικό από τις άλλες πόλεις και φυσικά δεν άφησε και πολλά περιθώρια για διαμαρτυρίες προς τους επισήμους...Κάτι ήξερε η Κατερίνα Μπατζελή, που πήγε στην Στυλίδα και όχι στην Λαμία.

Νέες απειλές Τουρκίας για τις έρευνες στην ΑΟΖ Κύπρου


Επαναλαμβάνει τις απειλές της η Αγκυρα κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας με αφορμή την άσκηση του δικαιώματός της για έρευνες για υδρογονάνθρακες στην ΑΟΖ της. Σε ανακοίνωση του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας Τουρκίας που συνεδρίασε υπό την προεδρία του προέδρου της Δημοκρατίας, Αμπντουλάχ Γκιουλ , υποστηρίζεται ότι οι έρευνες για υδρογονάνθρακες , που ξεκίνησαν από την – όπως χαρακτηρίζει την Κυπριακή Δημοκρατία – «Ν. Κύπρο» , στην Αν. Μεσόγειο, είναι ενέργεια που καθιστά δύσκολη την επίλυση του Κυπριακού προβλήματος και αυξάνει την ένταση μεταξύ των χωρών.

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΥΠΟΝΑΥΑΡΧΟΣ Ε.Α. ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗΝ ΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΥΠΡΟΣ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ!!!


Με άρθρο του στην σελίδα της ΑΕΝΑΕΔ της οποίας αποτελεί ιδρυτικό μέλος ο Γιάννης Ντουνιαδάκης, υποναύαρχος Ε.Α. και κομμουνιστής, με αφορμή την παρέλαση της ΣΣΑΣ στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης (που παρουσιάσαμε χθές και από το stoxos.gr) λεει ούτε λίγο ούτε πολύ ότι, η Κύπρος και η Μακεδονία δεν είναι Ελληνικές και καταγγέλει την Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων για το... εθνικιστικό και αλυτρωτικό σύνθημα "η Κύπρος είναι Ελληνική και η Μακεδονία". Το κείμενο ο κομμουνιστής Ντουνιαδάκης ανάρτησε στην ιστοσελίδα της ΑΕΝΕΑΔ και προκάλεσε την αντίδραση του προέδρου της ο οποίος δήλωσε οτι δεν υιοθετούνται αυτές οι απόψεις αλλά κι ότι δεν έχει το δικαίωμα της λογοκρισίας... Το κείμενο του κομμουνιστή Ντουνιαδάκη έχει ως εξής:

Πέρα από όσα συνέβησαν κατά την παρέλαση χθες στην επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 σε όλες σχεδόν τις πόλεις με τις αντιδράσεις του κόσμου θα σταματήσουμε εδώ σε συγκεκριμένο θέμα που σχετίζεται με την Ένωσή μας. Ενθουσιασμό και θαυμασμό προκαλεί το παράστημα και το βάδισμα των αγοριών και των κοριτσιών της ΣΣΑΣ, που παρελαύνουν στην παραλία της Θεσσαλονίκης. Επίσης εντυπωσιάζει η απόδοση τιμών με τα όπλα στο «παρουσιάστε», κίνηση στην οποία μπορεί να αποδοθούν διάφοροι συμβολισμοί! Τα παραπάνω φαίνονται σε βίντεο, που έχει αναρτηθεί σε διάφορες ιστοσελίδες και το fb. Συζητήσιμη όμως είναι η σκοπιμότητα προβολής και η εντύπωση τουλάχιστον που προκαλεί το τμήμα της κραυγής που ακούγεται και αναφέρει ότι «… η Κύπρος είναι ελληνική και η Μακεδονία» (1΄.05)! Αυτού του είδους τα «πιστεύω» έρχονται από πολλά χρόνια πίσω και ειδικά για την περίπτωση της Κύπρου έχουν επιφέρει πολλά δεινά τόσο στο μαρτυρικό νησί όσο και την πατρίδα! Η Κυπριακή Δημοκρατία είναι ανεξάρτητο κράτος μέλος του ΟΗΕ!


Δεν καταθέτω προσωπικές απόψεις! Παραθέτω εδώ την επίσημη εθνική θέση όπως αυτή προκύπτει από την ιστοσελιδα του ΥΠΕΞ: http://www1.mfa.gr/kypriako/ : . ォ .


Αντίστοιχα και σχετικά με το θέμα «Μακεδονία» στην ιστοσελίδα του ΥΠΕΞ http://www1.mfa.gr/to-zitima-tou-onomatos-tis-pgdm/ μεταξύ άλλων αναφέρεται:


« … το ζήτημα του ονόματος είναι ένα πρόβλημα με περιφερειακή και διεθνή διάσταση, το οποίο συνίσταται στην προώθηση αλυτρωτικών και εδαφικών βλέψεων εκ μέρους της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας, με κύριο όχημα την πλαστογράφηση της ιστορίας και την οικειοποίηση της εθνικής και ιστορικής κληρονομιάς της Ελλάδας.…


Ιστορικά, ο όρος «Μακεδονία», …, αναφέρεται στο Βασίλειο και τον πολιτισμό των αρχαίων Μακεδόνων, που ανήκουν στο ελληνικό έθνος και αποτελούν αδιαμφισβήτητο κομμάτι της ελληνικής ιστορικής και πολιτιστικής κληρονομιάς.


Γεωγραφικά, ο όρος αυτός αναφέρεται σε μια ευρύτερη περιοχή που εκτείνεται στο σημερινό έδαφος διαφόρων βαλκανικών χωρών, με το μεγαλύτερο τμήμα της να βρίσκεται στην Ελλάδα και άλλα μικρότερα τμήματά της στην Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, τη Βουλγαρία και την Αλβανία. ….»


Ως προς το βίντεο εκτιμώ ότι εφόσον είναι αληθινό τόσο το οπτικό όσο και το ακουστικό μέρος του, τότε είναι πρόβλημα της διοίκησης της Σχολής. Επειδή όμως θεωρώ δύσκολο να ισχύει κάτι τέτοιο, εκτιμώ ότι τμήμα ή και το σύνολο του ακουστικού μέρος του βίντεο, δεν προέρχεται από το στρατιωτικό σχηματισμό της ΣΣΑΣ και είτε είναι κατασκευασμένο είτε προέρχεται από τμήμα «καταδρομέων», που εμφανίζεται να παρελαύνει πίσω από την ΣΣΑΣ (3΄.08).


Σε κάθε περίπτωση πιστεύω, ότι δεν είναι ωφέλιμο για τα εθνικά μας συμφέροντα να φιλοξενούνται θέσεις αλυτρωτικού και εθνικιστικού περιεχομένου σαν και αυτές!


Γιάννης Ντουνιαδάκης
Ιδρυτικό μέλος της ΑΝΕΑΕΔ
STOXOS.GR

Διπλωματικά και επιχειρηματικά παιχνίδια στην κυπριακή ΑΟΖ


Το Ισραήλ πιέζει για τα γρηγορότερα δυνατά αποτελέσματα την Noble, δημιουργώντας προβλήματα στα χρονοδιαγράμματα της Λευκωσίας για το δεύτερο γύρο αδειοδοτήσεων.Πονοκέφαλο προκαλεί σε Κύπρο, Ισραήλ και τις εταιρείες που εμπλέκονται στην έρευνα για υδρογονάνθρακες στη ΝΑ Μεσόγειο η ανάγκη του Τελ Αβίβ να εξασφαλίσει το ταχύτερο δυνατό την αξιοποίηση του δικού του τμήματος.

28η Οκτωβρίου 2011 - ΟΙ ΕΥΕΛΠΙΔΕΣ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το υπό ίδρυση κόμμα των Στρατιωτικών καλεί την κυβέρνηση να παραιτηθεί με το καλό ή... με τη βία!


Το υπό ίδρυση κόμμα των Στρατιωτικών, (που λόγω Συνταγματικού κωλύματος φαίνονται οι Απόστρατοι) με αφορμή τα γεγονότα των τελευταίων ημερών εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση, με την οποία καλεί την κυβέρνηση να παρατηθεί, διαφορετικά αυτό ενδέχεται να πραγματοποιηθεί με τη βία από τον ίδιο...τον λαό. Στην ανακοίνωσή τους τονίζουν ότι η χώρα βαίνει προς το χάος και ανεξέλεγκτες καταστάσεις ενδεχομένως να λάβουν χώρα.
Αναλυτικά η ανακοίνωσή τους:

ΒΙΝΤΕΟ...ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΥΕΛΠΙΔΕΣ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΔΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ


Μετά την φυγή της πολιτικής ηγεσίας και την ματαίωση της στρατιωτικής παρέλασης. Η στρατιωτική σχολή Ευελπίδων το μοναδικό τμήμα με πολεμική σημαία αρνείται να αποχωρήσει παραμένοντας στον χώρο έναρξης της παρέλασης υπο τις επευφημίες του κόσμου.
Το βιντεο είναι αφιερωμένο στην Δούρου και τον Σύριζα που προσπαθούν να περάσουν πως ο κόσμος σταμάτησε την στρατιωτική παρέλαση. Ο κόσμος δεν ήθελε τους πολιτικούς (συμπεριλαμβανομένων και των Συριζαίων που συμμετέχουν τοσα χρόνια στην καταστροφή της Ελλάδας) και όχι τον στρατό που σε αυτόν βλέπει ισως το μοναδικό σημάδι ελπίδας για το μέλλον.

Ασαντ: "Αν τολμήσουν να επέμβουν οι δυτικοί στην Συρία θα γίνει σεισμός"...


Οι δυτικές δυνάμεις διακινδυνεύουν να προκαλέσουν έναν «σεισμό» που θα βάλει «φωτιά» στην Μέση Ανατολή εάν επέμβουν στη Συρία, δήλωσε ο πρόεδρος της χώρας, Μπασάρ αλ Άσαντ σε συνέντευξή του που δημοσιεύει η βρετανική εφημερίδα Sunday Telegraph. Ο Άσαντ είπε στη συνέντευξή του ότι οι δυτικές χώρες «θα συνεχίσουν την πίεση, οπωσδήποτε», προσθέτοντας πως«η Συρία όμως είναι διαφορετική σε όλα από την Αίγυπτο, την Τυνησία, την Υεμένη. Η ιστορία είναι διαφορετική. Η πολιτική είναι διαφορετική. Η Συρία είναι το κέντρο σε αυτή την περιφέρεια. Είναι το σεισμικό ρήγμα, και αν παίζει κανείς με αυτό θα προκαλέσει σεισμό».

«Θέλετε να δείτε άλλο ένα Αφγανιστάν, ή δεκάδες Αφγανιστάν; Οποιοδήποτε πρόβλημα στη Συρία θα βάλει φωτιά σε όλη την περιοχή. Εάν το σχέδιο είναι να διασπαστεί η Συρία, αυτό θα σημάνει ότι θα διασπαστεί όλη η περιφέρεια».
Ο Άσαντ είπε στην συνέντευξή του στην Telegraph ότι οι συριακές αρχές έκαναν «πολλά λάθη» στις αρχές της εξέγερσης, αλλά πρόσθεσε ότι η κατάσταση έχει βελτιωθεί.


defencenet

Γράμμα από το Μέτωπο του γενναίου Δεκανέα του 5ου Συντάγματος λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή στο ύψωμα 731 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ


Του Αποστόλη Ζώη

Νιόπαντρος ένα χρόνο στη Μεσοχώρα το καλοκαίρι του 1940 ο Βαγγέλης Τσιάντας, παλικάρι κοντά στα 30, με τη σύζυγό του Ευτυχία και τη νεογέννητη κόρη του Σπυριδούλα κάνει τα πιο όμορφα όνειρα για τη ζωή.
Ξέρει την τέχνη του επιπλοποιού, στήνει το εργαστήριό του, έχει αγοράσει τα εργαλεία του και δουλεύει το ξύλο με τέχνη και μεράκι. Τα χέρια του γράφουν, ότι πιάνουν γίνεται κόσμημα, στολίδι, δεν προλαβαίνει τις παραγγελίες.

Προκλητικές δηλώσεις από τον Πρόεδρο που ξέχασε ότι είναι όλων των Ελλήνων

Προκλητικές δηλώσεις από τον Πρόεδρο που ξέχασε ότι είναι όλων των Ελλήνων

Ζήτω η 28η Οκτωβρίου – Ζήτω ο Ελληνικός Στρατός – Ζήτω το Έθνος

Ζήτω η 28η Οκτωβρίου – Ζήτω ο Ελληνικός Στρατός – Ζήτω το Έθνος

ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: ΟΧΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ!

ΑΣΗΚΩΤΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΜΩΤΩΝ ΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΩΝ ΣΤΗΝ ΜΕΛΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ! ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ Ο ΑΣΛΑΚΩΦΜε δολιοφθορές στην εξέδρα της παρέλασης και την κλοπή υλικού των εκδηλώσεων αντέδρασαν οι απόγονοι των κομιτατζήδων στην Μελίτη για την 28η Οκτωβρίου, ενώ ο Πάνε Ασλάκωφ (Αναστασιάδης) μαζί με άλλους συνομώτες βρισκόντουσαν στα Σκόπια. 

Απείχε από τον εορτασμό της 28η Οκτωβρίου, ημέρα μνήμης του Έπους των Ελλήνων του 1940 , όπως το ίδιο είχε κάνει και στον εορτασμό της Εθνικής Παλιγγενεσίας της 25ης Μαρτίου ο başkan της τοπικής κοινότητας Μελίτης Παναγιώτης Αναστασιάδης, ο αυτοαποκαλούμενος Πάντε Ασλάκοφ στα βουλγάρικα (γνωστός ανθέλληνας και μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου του.. Ουράνιου Τόξου/Vinozhito, αλλά και σημαντικός οικονομικός υποστηρικτής του κόμματος και ιδρυτής εφημερίδας και site με φιλοσκοπιανό περιεχόμενο) .

ΜΑΣΟΝΙΑ & ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ Ι Μ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 16

ΤΟ ΠΡΟΣΦΙΛΕΣ "ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ" ΤΗΣ ΑΠΑΓΩΓΗΣ ΟΜΟΕΘΝΩΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΠρώτες πρωινές ώρες της 28-10-2011, στον Ασπρόπυργο Αττικής, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, συνελήφθησαν τέσσερις (4) αλλοδαποί, υπήκοοι Πακιστάν, κατηγορούμενοι για «Εγκληματική οργάνωση» , «Αρπαγή και εκβίαση κατά συναυτουργία» και παράβαση του Ν. «περί αλλοδαπών». Από την έρευνα-προανάκριση προέκυψε ότι οι συλληφθέντες είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση, που κατά το τελευταίο εξάμηνο προέβαινε σε αρπαγές αλλοδαπών υπηκόων Πακιστάν.

ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΟΥ ΚΑΛΠΑΚΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ 8Η ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ
Με την καθιερωμένη επιμνημόσυνη δέηση στο Στρατιωτικό Μαυσωλείο των Ιωαννίνων, στο Νεκροταφείο του Αγίου Νικολάου Κοπάνων ξεκίνησαν την Πέμπτη οι φετινές επετειακές εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου. Μεταξύ άλλων παρέστησαν ο Δ/τής της 8ης Μεραρχίας Ταξίαρχος Γ. Τσουμάνης, ο αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου Παντελής Κολόκας και ο δήμαρχος Ιωαννίνων Φίλιππας Φίλιος οι οποίοι σε δηλώσεις τους αναφέρθηκαν στον αγώνα του 1940 και στις δύσκολες ημέρες που διανύουμε σήμερα. Το απόγευμα, οι εκδηλώσεις μεταφέρθηκαν, όπως κάθε χρόνο στο Καλπάκι του Δήμου Πωγωνίου. Εκεί τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση για τους πεσόντες του 1940 – 41, έγινε κατάθεση στεφάνων και...

Sarajevo-Pucnjava kod Amer. amb., nep. mušk., (inserti njegovog kretanja i pucnjave) 01:50

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΟ ΣΑΡΑΓΕΒΟ.

ΔΥΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗ ΣΤΟ ΣΑΡΑΓΕΒΟ, ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ. ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ Ο ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗ ΚΑΙ Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ.Σύμφωνα με την τηλεόρασης της Βοσνλιας ο δράστης είναι ο 23χρονος Μέβλιντ Γιασάρεβιτς, Σέρβος υπήκοο από την πόλη Νόβι Παζάρ, ο οποίος επισκεπτόταν μια κοινότητα σκληροπυρηνικών ισλαμιστών στη βόρεια Βοσνία.

Ο  εκπρόσωπος της μουσουλμανικής κοινότητας στην τριμερή προεδρία της Βοσνίας Μπακίρ Ιζετμπέκοβιτς,, καταδίκασε την επίθεση τονίζοντας ότι οι ΗΠΑ είναι "αποδεδειγμένα" μια φίλη χώρα.

"Η αμερικανική κυβέρνηση και ο λαός μας έχουν στηρίξει στις πιο δύσκολες στιγμές της ιστορίας μας και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να θέτει σε κίνδυνο τις φιλικές σχέσεις μεταξύ των χωρών μας", επισήμανε στην ανακοίνωσή του.

Όπως μεταφέρει το defencenet, o διευθυντής της σερβικής αστυνομίας, Μίλοραντ Βέλιοβιτς, ανέφερε ότι ο Γιασάρεβιτς είχε συλληφθεί στο Νόβι Παζάρ τον Νοέμβριο του 2010, την περίοδο που επισκεπτόταν την πόλη ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στη Σερβία. Επάνω του είχε βρεθεί τότε ένα μαχαίρι. "ΣΤΟΧΟΣ"

Εσείς τι θα κάνατε κ. Πρέσβη;
metaxas_gapΟ Ιταλός πρέσβης που είχε φτάσει στις 4 το πρωί στο σπίτι του Μεταξά για την γνωστή παράδοση – πέρασμα των Ιταλών, πέρα από το ΟΧΙ έφυγε και βούϊζε στα αυτιά του η φράση του Κυβερνήτη:
- Εσείς τι θα κάνατε κύριε Πρέσβη;
Ο Γκράτσι έφυγε, σχεδόν, κλαίγοντας.
Από τότε πέρασαν ΧΡΟΝΙΑ και ΧΡΟΝΙΑ.
Η Ελλάδα γνώρισε ένα ολόκληρο πόλεμο, μια Κατοχή, Έναν Εμφύλιο, μια ταραγμένη Εποχή, Πολιτικούς και Πολιτικούς, την Επταετία, την λεγόμενη Μεταπολίτευση…
Σήμερα ζει, ποιος το περίμενε, ένα απέραντο πρωινό που κάποιοι άλλοι απεσταλμένοι ζητούν από την Ελλάδα το ΝΑΙ της, την ζωή της, την περιουσία της για να την κατακτήσουν… Να γίνουν αφεντάδες σε μια χώρα που δείχνει ΟΡΦΑΝΗ, ΑΔΕΙΑ από Λεβεντιά, φιλότιμο, Ανδρες με το ΟΧΙ στα χείλη…