Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2011

ΣΕ ΕΠΑΓΡΥΠΝΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ Ο Ε.Φ.Α.Ε.Φ.Π.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΦΟΡΕΑ ΑΥΤΟΝΟΜΩΝ ΕΝΩΤΙΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ (ΔΡΑΣΙΣ - ΚΕΣ, ΠΕΟΦ, Α.Φ.ΕΠΑΛξη, Α.Φ.Κ ΑΣΠΙΣ , Α.Φ.Κ. ΤΟΛΜΗ , Α.Φ.Σ.Κ ΦΛΟΓΑ)Τα τελευταία γεγονότα και συζητήσεις περί των περικοπών της φοιτητικής χορηγίας και των κοινωνικών παροχών δεν μπορούν να μας αφήσουν αμέτοχους. Στο ζήτημα των κοινωνικών παροχών ειδικά προς τον νέο ο οποίος σπουδάζει και αποτελεί μέρος του μέλλοντος του τόπου, είμαστε κάθετοι και αδιάλλακτοι. Η επένδυση στην παιδεία και την εκπαίδευση είναι το μοναδικό «όπλο» που μας έχει απομείνει ως Έθνος και δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να την υποβαθμίζουμε με αυτόν τον τρόπο, αντιθέτως σε εποχές κρίσης πρέπει να την ενισχύουμε.

ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΑΛΗΤΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΡΑΓΙΑΔΩΝ... ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ" - ΠΕΜΠΤΗ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - ΑΡ.Φ. 519
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΪ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΕΛΑΣΙΤΩΝ Ο ΝΕΟΣ Α/ΓΕΕΘΑ - "ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ" ΑΛΛΑ... Ο ΝΕΟΣ Α/ΓΕΣ! ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ - ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΤΗΣΑΝ ΣΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ 16 ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥΣ! - ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ “ΣΤΟΧΟ”:  "ΔΑΝΕΙΣΤΗΣ" ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ "ΚΩΛΟΣΠΙΤΟ" ΤΗΣ ΑΓΡΑΜΠΕΛΗΣ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ - ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΝΗΜΗ ΧΡΥΣΟΨΑΡΟΥ - "ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ" Ο ΖΕΡΒΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ! ΕΙΝΑΙ ΓΟΝΟΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ; ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΛΟΓΙΚΗΣ... -ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ "ΣΤΟΧΟΥ": ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑ ΝΕΟ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ!...

Ο αυριανός Independent


ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ! ΟΧΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ!!!


Θα ξοδέψουμε 1 εκ. ευρώ, για να κατασκευαστεί τζαμί στην Ελλάδα!

Οι εκκλησίες, λένε οι Ορθόδοξοι, χτίζονται χωρίς χρήματα του κράτους... Ναι στο τέμενος, αλλά να μη το χρυσοπληρώσουμε εμείς...
Ένα εκατομμύριο ευρώ θα μας στοιχίσει, στους Έλληνες φορολογούμενους, το τέμενος που θα γίνει στην Αθήνα, για να προσεύχονται οι Μουσουλμάνοι. Να γίνει, δεν...
φέρει κανείς αντίρρηση, αλλά να μη το χρυσοπληρώσουμε εμείς! Η μελέτη προβλέπει μετασκευή υπάρχοντος κτιρίου. Ο φέρων οργανισμός θα «ντυθεί» με μεταλλικό σκελετό,
που θα συνάδει με το βιομηχανικό τοπίο της περιοχής. Το εμβαδόν του τεμένους δεν θα ξεπερνά τα 1.000 τ.μ., η χωρητικότητά του θα είναι περίπου 350 άτομα, ενώ δεν θα υπάρχει μιναρές. Όσοι ενδιαφέρονται για τη δημιουργία του, προκειμένου να έχουν τόπο λατρείας,

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΕΓΛΙΤΗ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΦΑΓΗ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ...Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του Γραφείο Τύπου της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ... Ο υπουργός Άμυνας και η κυβέρνηση πρέπει να δώσουν ξεκάθαρες εξηγήσεις στο λαό για ποιο λόγο σ’ αυτές τις συνθήκες αντικατέστησαν την ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων. Αυτή είναι η... δωρική ανακοίνωση του ΚΚΕ που ειλικρινά όμως δεν αντιλαμβανόμαστε τον ακριβή λόγο για τον οποίο ανησυχεί... Mας εξιτάρει όμως το γεγονός ότι θα τσιτώσει ένα κλικ ακόμη τα νεύρα του ψυχάκια...
www.stoxos.gr

2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1940 : Η ΜΑΧΗ ΕΛΑΙΑΣ - ΚΑΛΑΜΑ


Πηγή: Επίτομη Ιστορία του Ελληνοϊταλικού και Ελληνογερμανικού Πολέμου 1940-41 (ΓΕΣ / ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΣΤΡΑΤΟΥ) (Σελ. 48,49.50,51)

Στις 2 Νοεμβρίου το πρωί οι Ιταλοί είχαν ολοκληρώσει τις προετοιμασίες τους για την αποφασιστική τους επίθεση και από τις 0900 σμήνη ιταλικών αεροσκαφών σε διαδοχικά κύματα άρχισαν να βομβαρδίζουν τον Τομέα Νεγράδων και ιδιαίτερα τη Γκραμπάλα, το Καλπάκι, τη Μονή Βελάς, το αεροδρόμιο Ιωαννίνων και τη γέφυρα Μαζαράκη, χωρίς όμως σοβαρά αποτελέσματα. Βομβάρδισαν επίσης τα Ιωάννινα με αρκετές ζημιές και θύματα μεταξύ του άμαχου πληθυσμού. Τις μεσημβρινές ώρες αποχώρησε η αεροπορία και άρχισε σφοδρός βομβαρδισμός της τοποθεσίας από το ιταλικό πυροβολικό, με μεγαλύτερη πυκνότητα κατά της τοποθεσίας Ελαίας—Γκραμπάλας, με ασήμαντα όμως και πάλι αποτελέσματα.


THE EUROPEAN BAILOUT EXPLAINED

«ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΗ» ΔΙΑΤΑΓΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΟΧΛΟΥ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ

ΔΥΟ ΦΟΒΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ, ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΘΥΕΛΛΑ - ΕΞΗΓΟΥΝ ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ ΤΗΝ "ΣΦΑΓΗ" ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΧΤΕΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ
http://www.aegeantimes.gr/images/37600.jpg 

Χτες βράδυ, με έναν εντελώς απροκάλυπτο τρόπο, καρατομήθηκε όλη η ηγεσία του Στρατού Ξηράς, της Αεροπορίας και του Ναυτικού! Είχε προηγηθεί πριν δύο εβδομάδες, η αιφνιδιαστική και πρόωρη καρατόμηση της Ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ.

Τιμώντας το ΟΧΙ στον καιρό των ΝΑΙΤην 28η Οκτωβρίου βγήκανε ως συνήθως οι πολιτικοί μας και έκαναν δηλώσεις τιμής στο ΟΧΙ (του Ελληνικού Λαού μόνον, σύμφωνα με αυτούς, και όχι βεβαίως του «κακού δικτάτορα» Ιωάννη Μεταξά)! Στα σχολεία μας τα Ελληνόπουλα τίμησαν την επέτειο, άδοντας κομμουνιστικά τραγούδια και ακούγοντας ομιλίες αριστερών “καθηγητάδων, οι οποίες δεν έχουν την παραμικρή σχέση με την ιστορική πραγματικότητα.
Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές τιμούμε το «ΟΧΙ» του Ιωάννη Μεταξά και ασφαλώς και του Ελληνικού Λαού, όμως δεν μπορούμε παρά να αντιμετωπίσουμε με ειρωνεία και χλευασμό όλες αυτές τις δηλώσεις των πολιτικών του «ΝΑΙ», δηλώσεις με τις οποίες θα τιμούν το «ΟΧΙ»! Εάν ήθελαν να τιμήσουν το «ΟΧΙ», θα έλεγαν και σήμερα ΟΧΙ απέναντι στους κάθε είδους κατακτητές της Πατρίδος μας!

ΔΑΒΙΔ ΡΟΤΣΙΛ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 16-3-2009 1/2

(ΒΙΝΤΕΟ) ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΧΕΙ ΤΗ ΓΙΑΦΚΑ ΤΗΣ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΡΗΜΑΞΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ...


ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΠΡΙΝ ΠΑΡΕΙ ΜΥΡΩΔΙΑ Ο ΠΟΛΥΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΙ ΕΝΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΗΜΑΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΚΙ ΑΣ ΚΟΒΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΟΥ "ΣΤΟΧΟΥ" ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ)

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΪ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΣΤΟ STOXOS.GR

VODAFON, πληρώνετε και χωρίς να χρησιμοποιείτε τηλέφωνο! -VIDEO Προώθησε το!

Το περίφημο video της VODAFON:Αγαπητό efenpress,
Τον περασμένο χρόνο, αποφάσισα να αλλάξω εταιρία και πήγα από τη Vodafon σε κάποια άλλη,. επειδή σε διαφήμισή της είχε αναρτήσει τη σημαία της ανεξάρτητης...ΚΡΗΤΗΣ!
Επειδή ήμουν χρόνια συνδρομητής της Vodafon, μου είχαν δώσει και δεύτερο αριθμό σαν δώρο-λέει- χωρίς πάγιο, το οποίο ουδέποτε χρησιμοποίησα, αφού χρησιμοποιούσα τον κύριο αριθμό.
Όταν έκανα περιαγωγή στην άλλη εταιρία,για το λόγο που σας ανέφερα, αφού προσπάθησαν με χίλιες δυο προτάσεις να με κρατήσουν στην Vodafon- μέχρι 14 ευρώ πάγιο που έταξαν (αντί 25 που πλήρωνα) - και δεν δέχτηκα, λέγοντάς τους ότι ο λόγος που φεύγω είναι η απαράδεκτη ανάρτηση σε διαφήμιση της σημαίας της ..." Ανεξάρτητης Κρήτης", μου είπαν ότι αν θέλετε κρατείστε το δεύτερο αριθμό χωρίς κανένα πάγιο, αφού έτσι και αλλιώς σας έχει παραχωρηθεί.Δεν έδωσα σημασία σ αυτό και το sim έμεινε σε ένα συρτάρι αχρησιμοποίητο.
Στο χρόνο επάνω, μου έρχεται λογαριασμός 41,21 ευρώ πρόστιμο-λέει- επειδή ΔΕΝ χρησιμοποίησα το δεύτερο αριθμό!!! ( μαζί με τους φόρους 51,68 ) - (Έξοδα...διαχείρισης αριθμού!)


Προσπάθεια επικοινωνίας με κάποιον υπεύθυνο απέβη άκαρπη - μόνο τηλεφωνήτριες έβγαιναν στο τηλέφωνο οι οποίες δήλωναν ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα γιατί έτσι είναι ο κανονισμός της εταιρίας και η σύνδεση με υπεύθυνο προϊστάμενο δεν...επιτρέπεται!!!

Θέλω με την επιστολή μου αυτή να επιστήσω τη προσοχή σε όσους είναι ή σκοπεύουν να πάνε στη Vodafon, να προσέξουν αυτές τις πονηριές τόσο σχετικά με τη συγκεκριμένη περίπτωση όσο και με το Εθνικό Θέμα που επέλεξαν να δημιουργήσουν...κατά λάθος (!) κατά τη διαφήμισή τους.

Ένας αναγνώστης σας
______________________________________________
Σχετικό δημοσίευμα:

ΠΡΟΔΟΤΙΚΉ ΠΡΟΠΑΓΆΝΔΑ ΤΗΣ VODAFONE ΓΙΑ… ΑΝΕΞΆΡΤΗΤΗ ΚΡΉΤΗ!vodafoneΤο διοικητικό συμβούλιο της Παγκρήτιας Δημοσιογραφικής Ένωσης Μ.Μ.Ε καταγγέλλει στον Ελληνικό λαό αλλά και στο Έθνος ολόκληρο την προδοτική προπαγάνδα της συγκεκριμένης εταιρείας για την μαύρη και σκοτεινή (διαφήμιση) των προϊόντων της έχοντας για φόντο την σημαία με το αστέρι της επικυριαρχίας του σουλτάνου επί του ελληνικού πληθυσμού της αλλά και της πιο σκοτεινής περιόδου της ιδιαιτέρας μας πατρίδας της Κρήτης «Κρητική Πολιτεία».
Θα έπρεπε δε να γνώριζαν οι υπεύθυνοι της συγκεκριμένης εταιρείας ότι η σημαία Κρητικής ψυχής και της εποχής εκείνης είχε το σημείο του σταυρού και τις λέξεις «ΕΝΩΣΙΣ Η ΘΑΝΑΤΟΣ».
Πιστεύουμε ότι αυτή η ενέργεια της VODAFONE συμβάλει ενεργά στην σκοτεινή προσπάθεια κάποιων που εδώ και καιρό προσπαθούν να περάσουν προδοτικά μηνύματα εναντίων της πατρίδας μας και ολοκλήρου του έθνους.
Καλούμε δε τους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας μας να επιστρέψουν ….«Ως απαράδεκτο το διαφημιστικό spot » στην VODAFONE αμέσως και να σταματήσουν την προβολή του.
Με αυτό τον τρόπο κλείνουμε τις πόρτες στους μαύρους και ανθέλληνες επιχειρηματίες που κρύβονται πίσω από αυτήν την ενέργεια.
Το Δ.Σ της ΠΑ.Δ.Ε Μ.Μ.Ε ήδη ενημέρωσε τους νομικούς συμβούλους της και θα προχωρήσουμε αμέσως σε αγωγές για το προπαγανδιστικό υλικό με την κατηγορία της «εσχάτης προδοσίας».
Παρακαλούμε τους βουλευτές της Κρήτης αυτή την φορά να μην σιωπήσουν όπως κάνουν τώρα και καιρό και την Ελληνική δικαιοσύνη να παρέμβει αμέσως.
Για το Δ.Σ της ΠΑ.Δ.Ε Μ.Μ.

Γεώργιος Δ.Μοσκοβίτης Ο Γ.Γραμματέας
Εμμανουήλ Ν.Χρυσός
Ε
Ο Πρόεδρος
http://elora.gr/portal/national-issues/7---/2821--vodafone-

"Το σύνδρομο της Αθήνας"

Δεν φταιει ο λαος.

Ο λαος ηταν το θυμα.

Σήμερα καθαιρέθηκε το καθεστώς της μεταπολιτεύσεως

http://tonoikaipnevmata.wordpress.com/2011/11/01/%CF%83%CE%AE%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%AD%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%B5%CF%83%CF%84%CF%8E%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CE%B5/

Σημαντικα Βιντεο

1. Παπανδρέου, μοιραίο πρόσωπο για την Ελλάδα.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fLthCb-P7oE

- Δείτε σε τρία λεπτά όλη την αλήθεια.. Η δημοσιογραφος Κατερίνα Ακριβοπούλου σε τρία λεπτά τα είπε όλα. Δηκτικότατη και περιεκτικότατη, ξεβράκωσε για άλλη μια φορά το βρωμόσκυλο. Χίλια μπράβο.

============================================================

2. ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΚΚΑΣ ΞΕΣΠΑΘΩΝΕΙ

http://www.youtube.com/watch?v=DZ8R91s2Wlo&feature=player_embedded

Τραγουδι (Ερμηνεία να δακρύζουν και οι πέτρες)

‪''MANA MOU ELLAS'', Vasilis Lekkas

http://www.youtube.com/watch?v=eSGMs3vyA0E&feature=related

============================================================

3. Ενα Δυναστικο Πολιτικο Συστημα.

Ο Καθ. Γιώργος Κοντογιώργης* (Πολιτικες Επιστημες) στο Κανάλι 10, στις 27 Οκτωβρίου 2011.

http://contogeorgis.blogspot.com/2011/10/blog-post_28.html

Επισήμανε για μια ακόμη φορά την ευθύνη του πολιτικού προσωπικού για την καταστροφή της χώρας και περιέγραψε τον χαρακτήρα του πολιτικού συστήματος ως δυναστικού στη συμπεριφορά του.

Γι αυτό και φέρνει στην προεδρία του κράτους πολιτικά νεκρούς, για να τους ελέγχει. Ο Πρόεδρος Παπούλιας έχει σημαντική πολιτική ευθύνη και αρμοδιότητα, την οποία έχει απεκδυθεί. Το αντίθετο είναι απολύτως ψευδές και συνιστά υπεκφυγή. Όφειλε εξ αρχής να είχε συνετίσει την πολιτική τάξη. Εν εναντία περιπτώσει, είχε καθήκον να απευθύνει διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό, εγκαλώντας την πολιτική τάξη να αλλάξει σελίδα και να πάψει να συμπεριφέρεται ως δυνάστης της κοινωνίας. Ο Πρόεδρος είναι, κατά τούτο, συνυπεύθυνος για την εθνική ταπείνωση και για την καταστροφή που συντελείται σε βάρος της ελληνικής κοινωνίας.

Κανείς δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να ζητήσει πραγματικά συγνώμη και να αλλάξει την πορεία του "πολιτεύεσθαι". Σύσσωμη η πολιτική τάξη οδηγεί τη χώρα στην απόγνωση και η διέξοδος δυστυχώς θα έρθει μόνο μέσα από την κατάρρευση του πολιτικού συστήματος. Με ασύμμετρες επιπτώσεις για τη χώρα.

Πηγή: LoMak

* Γιώργος Κοντογιώργης

Ο καθηγητής Γιώργος Κοντογιώργης χρημάτισε Πρύτανης του Παντείου Παν/μίου, Πρόεδρος-Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ ΑΕ και Υπηρεσιακός Υφυπουργός Τύπου και ΜΜΕ. Docteur d’État του Παν/μίου του Παρισιού ΙΙ, Υφηγητής της Νομικής Σχολής του Παν/μίου Θεσ/κης, υπήρξε ιδρυτικό μέλος (και Γενικός Γραμματέας) της Ελληνικής Εταιρίας Πολιτικής Επιστήμης, ιδρυτικό μέλος (και μέλος του Δ.Σ.) του European Political Science Network (EPSNET), μέλος του Ανωτάτου Συμβουλίου (και του Συμβουλίου Έρευνας) του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου της Φλωρεντίας, τιτουλάριος της έδρας Francqui του Ελεύθερου Παν/μίου των Βρυξελλών, Διευθυντής Ερευνών στο CNRS της Γαλλίας κ.ά.

=================================================================

ΜΑΣ ''ΒΟΗΘΟΥΝ'' ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ...

4. ‪Η Ελλάδα μοιράστηκε (οι ΗΠΑ παίρνουν στρατό και αστυνομία)

http://www.youtube.com/watch?v=NzCsvPbmrss&feature=related

------------------------------

October 25, 2011 defencenet.gr

Reichenbach: Ο νεος Πρωθυπουργός της ΕλλάδοςO νέος Γερμανός διοικητής επιθεώρησε τους υπουργούς του...


Πρώτη επιθεώρηση σήμερα των υπουργών της τοπικής κυβέρνησης από τον
πραγματικό διοικητή της, τον πρώτο ξένο κυβερνήτη της χώρας μετά την
αποχώρηση των Γερμανών ακριβώς πριν από 67 χρόνια, τον Οκτώβριο του 1944.
Γερμανός και πάλι, κατά μία σατανική σύμπτωση, ο νέος διοικητής, ο χερ Χορστ
Ράϊχενμπαχ δήλωσε ότι:

«Είμαι εδώ για να συντονίσω τη βοήθεια που η τρόικα μπορεί να προσφέρει.
Πρέπει να κατανοήσει ο λαός ότι πράγματι πρόκειται για παροχή βοήθειας και
όχι επιβολή πολιτικής»,
πρόσθεσε.

Τα ίδια ακριβώς έλεγε και ο Γερμανός φρούραρχος το 1941 στο πρώτο του
διάταγμα: "Είμαι εδώ όχι ως κατακτητής, αλλά ως ειρηνοποιός για να βοηθήσω
τους Έλληνες να προοδεύσουν"...

ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΕΚΑΨΑΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΤΥΡΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ!
Παρανάλωμα του πυρός έγιναν τα γραφεία της γαλλικής σατιρικής εφημερίδας «Charlie Hebdo», η οποία εκδίδει αύριο ειδικό φύλλο αφιερωμένο στις εκλογές στην Τυνησία. Σύμφωνα με την αστυνομία, έγινε επίθεση αγνώστων με βόμβα μολότοφ.

Η εφημερίδα, η οποία για την ειδική αυτή έκδοση μετονομάστηκε σε «Charia Hebdo», είχε αποφασίσει να χρίσει τον προφήτη Μωάμεθ αρχισυντάκτη του ειδικού φύλλου για την Τυνησία, για να γιορτάσει τη νίκη του ισλαμικού κόμματος Ενάχντα κατά τις πρώτες ελεύθερες εκλογές στη χώρα.

Αστυνομικές πηγές δήλωσαν ότι η πυρκαγιά ξέσπασε κατά τη 01.00 τη νύχτα και ετέθη υπό έλεγχο χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί. zougla


Ο Γάλλος πρωθυπουργός, Φρανσουά Φιγιόν, εξέφρασε την «αγανάκτησή» του και αξίωσε να «πέσει άπλετο φως» στην έρευνα για τον εμπρησμό του κτιρίου όπου εδρεύει η γαλλική εβδομαδιαία σατιρική εφημερίδα Charlie Hebdo, η οποία σήμερα, Τετάρτη, δημοσιεύει μια καρικατούρα του Μωάμεθ και μετονομάζεται σε «Charia hebdo» σε ένα φύλλο αφιερωμένο στη νίκη των ισλαμιστών στην Τυνησία.

-----------------------------

«Η ελευθερία της έκφρασης είναι αναπαλλοτρίωτη αξία της δημοκρατίας μας και κάθε επίθεση στην ελευθερία του Τύπου πρέπει να καταδικάζεται με τον πιο έντονο τρόπο. Καμιά υπόθεση δεν μπορεί δικαιολογήσει μια πράξη βίας», ανέφερε ο Φιγιόν σε ανακοίνωσή του.

Ο υπουργός Εργασίας, Ξαβιέ Μπερτράν, αναφερόμενος στην επίθεση δήλωσε ότι του προκάλεσε «βαθύ σοκ».

Ο υποψήφιος των Σοσιαλιστών στις προεδρικές εκλογές του 2012 Φρανσουά Ολάντ είπε από την πλευρά του ότι «καμιά επίθεση στην ελευθερία του Τύπου δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή».

www.kathimerini.gr
www.stoxos.gr

Δεν υπήρξε ποτέ σχέδιο διάσωσης της Ελλάδας...

Δεν υπήρξε ποτέ σχέδιο διάσωσης της Ελλάδας...

Το όλο "σχέδιο" ήταν:

1. Η λεηλασία του πλούτου της χώρας (Απληστία).

2. Η αποδυνάμωση και η τελική εξόντωση του ΄Ελληνα ως ξεχωριστού λαού (Μίσος).

O Jeffry έμαθε στους Ευρωπαίους... Ελληνικά:"Κράχ!" γράφει η «La Tribune» , ΧΑΟΣ" Γράφει η "Liberation!". ΣΚΙΖΟΥΜΕ Ε;


Σε άπταιστα ελληνικά το πρωτοσέλιδο της «La Tribune»Τέσσερα ελληνικά γράμματα, αρκούν για τη γαλλική «La Tribune» προκειμένου να αποτυπώσει την κατάσταση που προκάλεσε η αιφνιδιαστική απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου να διενεργήσει δημοψήφισμα για το δεύτερο πακέτο διάσωσης της Ελλάδας...

ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ: Για να θυμηθούν οι παλαιότεροι και να μάθουν οι νεότεροι.

ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ:

Υπέγραψε λήξη του εμπάργκο το 1995 για τα Σκόπια.
Δήλωσε ότι οι ένδοξοι Αρβανίτες είναι Τουρκαρβανοί.
Δήλωσε ότι είναι Αλβανικής καταγωγής.
Υπέγραψε το 1987, ως υπουργός Εξωτερικών, την μονομερή άρση του
εμπολέμου με την Αλβανία υπό την συνοδεία των συνθημάτων: <<ΠΑΠΟΥΛΙΑ, ΠΡΟΔΟΤΗ, ΑΛΒΑΝΕ>>.

Το 1988 υπέγραψε με τον Τούρκο Γιλμάζ να ΜΗΝ επεκταθεί η θάλασσά μας
από τα 6 στα 12 μίλια ώστε να μπαίνουν οι Τούρκοι ανενόχλητοι στο
Αιγαίο για ασκήσεις και για ψάρεμα. Να μην καθορισθεί ΠΟΤΕ η ΑΟΖ.
Ακύρωσε την κυριότητα όλου του Αιγαίου...

Aντε τώρα να περιμένουμε ... προκοπή! Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας φαίνεται πως έχει χάσει την ψυχραιμία του, μετά και τα τελευταία γεγονότα..μοιράζει φ

Κύριε Παπούλια, εντάξει το αναγνωρίζουμε πως πολεμήσατε,έστω και σε ηλικία 10 !! ετών, αλλά ας μην ξεχνάμε πως εκείνη την εποχή όλοι οι Έλληνες έκαναν αντίσταση.. Το θέμα μας είναι τι κάνουμε σήμερα που είμαστε πάλι υπο κατοχή κ. Παπούλια!!

Ολονυχτία πολιτικής ανωμαλίαςΣκορπάει τον πανικό πριν από την συντριβή του

Eφερε τη χώρα στο χείλος του γκρεμού και την κατάλληλη ώρα της έδωσε μια κλωτσιά και την πέταξε στο κενό. Είχε και συνεχίζει να έχει δίπλα του συνενόχους, οι οποίοι με πράξεις και παραλείψεις εξακολουθούν να τον στηρίζουν, παρακολουθώντας την τελευταία πράξη του δράματος, που αποκορύφωμά της είναι μια καταστροφική μανία που σπέρνει τον τρόμο. Η χώρα ζει μια από τις πιο δραματικές στιγμές της πολύπαθης Ιστορίας της, πτωχευμένη και εντελώς ακυβέρνητη. Ο πρωθυπουργός της, που από καιρό έχει ουσιαστικά χάσει την δεδηλωμένη, κινείται με τον πιο σπασμωδικό τρόπο: Ανακοινώνει δημοψηφίσματα και συνεδριάσεις για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης, συγκαλεί ολονύκτια υπουργικά συμβούλια και εξευτελίζει τη χώρα στα πέρατα του κόσμου...

Χοντρός καυγάς μεταξύ Σκοπιανών και Βουλγάρων με αφορμή μια ταινία

Χαμός με σκοπιανο-βουλγαρικό ματς σε εξέλιξη! Μια ταινία, απειλεί τις ήδη βεβαρυμμένες σχέσεις Σόφιας-Σκοπίων. Βούλγαροι ευρωβουλευτές, εξέφρασαν την οργή τους για σκοπιανή κινηματογραφική παραγωγή που τους παρουσιάζει ως «φασίστες» και κάλεσαν τον αρμόδιο για τη διεύρυνση επίτροπο Štefan Füle, να επαναφέρει στην τάξη τους Σκοπιανούς!

Συγκεκριμένα, οι Βούλγαροι ευρωβουλευτές Andrey Kovachev (ΕΛΚ), Evgeni Kirilov (Σοσιαλιστές) and Stanimir Ilchev (ALDE), συνυπέγραψαν επιστολή, με την οποία εκφράζουν την οργή τους για την απόπειρα των Σκοπιανών να χειραγωγήσουν την βαλκανική ιστορία και να διασπείρουν το μίσος εναντίον των γειτόνων τους, κάτι απαράδεκτο, όπως επισημαίνουν, για χώρα, η οποία είναι υποψήφια για ένταξη στην ΕΕ, ενώ κάνουν λόγο και για σκοπιανή πολιτική που είναι ασυμβίβαστη με τις ευρωπαϊκές αξίες. Κάτι πολύ σημαντικό: αν και η Σόφια έχει αναγνωρίσει (πρώτη στον κόσμο!) τα Σκόπια με την συνταγματική τους ονομασία, οι Βούλγαροι ευρωβουλευτές στην επιστολή τους, χρησιμοποιούν τον όρο «FYROM»!

Το στόρι της επίμαχης ταινίας, με τίτλο «τρίτο ημίχρονο», έχει ως εξής: παρουσιάζει έναν αγώνα ποδοσφαίρου, ο οποίος παίχθηκε το 1942, μεταξύ δύο ομάδων του βουλγαρικού πρωταθλήματος, της Λέφσκι και της Μακεντόνια. Οι Βούλγαροι εμφανίζονται γενικώς ως «φασίστες», οι οποίοι συνωμοτούν να σκοτώσουν τον προπονητή της Μακεντόνια, ο οποίος είναι εβραϊκής καταγωγής!

Η πρώτη καταγεγραμμένη αντίδραση, ήρθε από έναν τύπο εν ονόματι Lazar Mladenov, οποίος είναι επικεφαλής σε του Βουλγαρικού Πολιτιστικού Κέντρου στα Σκόπια και έκανε λόγο για βαριά «αντιβουλγαρική ατμόσφαιρα» στην ταινία. Σημειώστε ότι η παραγωγή της ταινίας, η οποία έχει τύχει αδρής χρηματοδότησης, στηρίχθηκε από τον ίδιο τον Νίκολα Γκρουέφσκι, τον εξωμότη πρωθυπουργό των Σκοπίων, ο οποίος την επιχορήγησε και με ποσό της τάξης του 1.000.000 ευρώ, ενώ σπόνσορας είναι μεταξύ άλλων και μια γερμανική τράπεζα, η Sparkasse Bank (φωτογραφία), από την οποία οι Βούλγαροι ζητούν τώρα να αποσύρει τη στήριξή της!2561450382_acd1248098

Όπως διέρρευσε από το γραφείου του επιτρόπου Füle, ο τελευταίος θορυβήθηκε και το ψάχνει το θέμα...

ΕΓΙΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΛΑ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ! ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΝ...


Εξιτήριο πήρε πρίν από λίγο ο Βενιζέλος από την κλινική - ξενοδοχείο στην οποία είχε καταλύσει για να βρεί καταφύγιο από τον χθεσινό βομβαρδισμό και να αποφύγει τυχόν θραύσματα ή και απευθείας βολές. Ο χοντρός κατευθείαν από το κρεβάτι του... πόνου φεύγει σήμερα μαζί με τον πρωθυπουγεύων Γιωργάκη Παπανδρέου για τις Κάννες όπου θα παραστούν μετά από ειδική πρόσκληση στην συνεδρίαση των G-20, δηλαδή των ηγετών των 20 πιό ισχυρών κρατών του κόσμου. Στους G-20 συμμετέχει εξ οφίτσιο και η τουρκία αλλά η έκτατη "συμμετοχή" της Ελλάδος με πρωταγωνιστικό μάλιστα ρόλο της ρουφάει πολύ από την δόξα, αφού τις τελευταιες ημέρες γίνεται ορατό σε άπαντες...

Μεγάλη επιτυχία του Γ.ΠαπανδρέουΓια να είμαστε δίκαιοι απέναντι στο Γ. Παπανδρέου, θα πρέπει να τονίσουμε και να υπογραμμίσουμε και τη μεγάλη και μοναδική επιτυχία, που οφείλεται αποκλειστικά στις απίθανες ηγετικές του ικανότητες που χάρη σ αυτές, κατάφερε αυτό που δεν κατάφερε κανείς άλλος μέχρι σήμερα στην παγκόσμια Ιστορία!
Ένωσε όλους τους Έλληνες, ένωσε όλα τα κόμματα, όλες τις εντός και εκτός της Βουλής τάσεις από την άκρα αριστερά έως την άκρα δεξιά...εναντίον του!Δεν υπάρχει ούτε ένας Έλληνας που να μη συμφωνεί ότι ο Γ.Παπανδρέου θέλει ένα μεγάλο ΟΥΣΤ!
Δεν υπάρχει κανείς που να μη συμφωνεί ότι ο κύριος αυτός καταχωρήθηκε ως επίτιμο μέλος του σκουπιδοτενεκέ της Ιστορίας.
Τώρα βέβαια, εάν στον σκουπιδοτενεκέ αυτό θα είναι μόνος του ή με...παρέα, αυτό θα εξαρτηθεί από το ποιοι θα τον στηρίξουν στην ψήφο...εμπιστοσύνης!
Είναι ευκαιρία να ξεχωρίσουμε -σαν το Λάμπρο Κωνσταντάρα στο "Αλίκη στο Ναυτικό" - τους αρσενικούς από τους θηλυκούς...
EFENPRESS

Βρυξέλλες προς Σκόπια: Το όνομά σας είναι- προς το παρόν- “FYROM”…


Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή απαιτεί από την πΓΔΜ να επικεντρωθεί, πάνω από όλα, στο περιεχόμενο της έκθεσης για την πρόοδο της χώρας, διότι αυτό που είναι σημαντικό, είναι η συνέχιση των μεταρρυθμίσεων που θα αποβούν προς όφελος όλων των πολιτών, δήλωσε σε συνέντευξή του στο Ράδιο Σλόμπονταν Εβρόπα, ο Πέτερ Στάνο, εκπρόσωπος του Ευρωπαίου Επιτρόπου, Στέφαν Φούλε. Επιβεβαίωσε ότι ο Επίτροπος έχει λάβει αρκετές επιστολές από τα Σκόπια με παράπονα και διαμαρτυρίες για το θέμα της ονομασίας στην έκθεση προόδου.Ο Στάνο ανακοίνωσε ότι όλες οι επιστολές θα απαντηθούν εν ευθέτω χρόνω αλλά προς το παρόν η Επιτροπή απορρίπτει όλες τις εικασίες για νέα προσέγγιση της Ένωσης στο θέμα της ονομασίας.
«Απορρίπτουμε κάθε ισχυρισμό ή πολιτική εκμετάλλευση που επιχειρείται με τις επιστολές αυτές, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή από το 2009 χρησιμοποιεί την ίδια μεθοδολογία είτε πρόκειται για το όνομα είτε πρόκειται για επίθετα που σχετίζονται με αυτό. Βασικά, η Επιτροπή σέβεται πλήρως το ψήφισμα των Ηνωμένων Εθνών για την επίλυση του θέματος της ονομασίας και ως εκ τούτου θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί την προσωρινή ονομασία που είναι Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας – FYROM, έως ότου καταλήξετε σε αμοιβαία αποδεκτή λύση, τόνισε ο εκπρόσωπος του Ευρωπαίου Επιτρόπου.
Βαλκανικό Περισκόπιο - Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος Ἐχέδωρος

ΤΑ ΑΠΟΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ


Εκνευρισμένοι προφανώς από την πραγματική απήχηση που απολαμβάνει παρά την άθλια προπαγάνδα τους, ίσως κατα βάθος κρυφομουσολινικοί, τα απόκληρα μπάσταρδα του Άρη Βελουχιώτη, που εξαντλούν τον αντρισμό τους πάνω σε τάφους και μνημεία, αποφάσισαν αυτή την φορά να... αντισταθούν πάνω στον τάφο του Ιωάννη Μεταξά! Τον έβαψαν μαυροκόκινο και τον "στόλισαν" κι όλας με την φωτογραφία του Κλάρα (που θα τους έκοβε τα γεννητικά όργανα και θα τους τα έβαζε στο στόμα κρεμόντας τους ανάποδα κατά την προσφιλή του μέθοδο) ανάμεσα σε κραυγές υστερίας και στερητικών συνδρόμων για κονσερβοκούτια σκουριασμένα ή μή... Αφήνουμε απλά τις φωτογραφίες να δουλέψου...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...