Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2011

RT: Η απάτη για την χρεωκοπία της Ελλάδας

ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ


Ένας Κούρδος αντάρτης εξουδετερώθηκε κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων που πραγματοποιήθηκε στην υποδιοίκηση Eruh στο Siirt, αναφέρουν τουρκικά μέσα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έδωσε ο Νομάρχης του Siirt Musa Çolak, στα πλαίσια της επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε χθες στις βραδινές ώρες, "ξέσπασαν συγκρούσεις μεταξύ των δυνάμεων ασφαλείας και των τρομοκρατών Στις συγκρούσεις εξουδετερώθηκε ένας τρομοκράτης και τραυματίστηκε ένας χωροφύλακας"

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΟ ΔΡΑΣΙΣ ΚΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΝΑ ΣΒΗΣΤΟΥΝ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣΗ Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ. καταδικάζει την νέα προδοτική απόφαση της φιλοτουρκικής κυβέρνησης Δημήτρη Χριστόφια. Η τουρκική προκλητικότητα του ανίκανου προέδρου δεν έχει όρια. Αυτή την φορά η υποταγμένη στον τούρκο κατακτητή κυβέρνηση αποφάσισε όπως σβηστούν τα πατριωτικά συνθήματα από φυλάκια και στρατόπεδα της Εθνικής Φρουράς.

Πιο συγκεκριμένα όπως γράφει η κυπριακή εφημερίδα «ΜΑΧΗ» την περασμένη Πέμπτη το πρωί, έκπληκτοι αξιωματικοί και επιτελείς μονάδων της 2ης Μεραρχίας της Εθνικής Φρουράς, ανάγνωσαν την απαράδεκτη αλλά και προκλητική συνάμα διαταγή που στάλθηκε στις μονάδες και στα στρατόπεδα της Μεραρχίας και διέτασσε τις μονάδες να προχωρήσουν άμεσα στο σβήσιμο συνθημάτων και συμβόλων όπως «ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ», ή «ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΥΝΕΙΑ», που βρίσκονται γραμμένα σε στρατόπεδα και φυλάκια στην Πράσινη Γραμμή.

Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΗΤΤΟΠΑΘΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΤου Ιωάννη Κολοβού
Επικοινωνιολόγου

Ηττοπάθεια και «Υπατία»

Η συνδιαλλαγή της κυβέρνησης με τους απεργούς πείνας παράνομους μετανάστες που φιλοξενούνταν στο μέγαρο «Υπατία» αποτέλεσε την πιο πρόσφατη απτή απόδειξη της ηττοπάθειας με την οποία αντιμετωπίζεται το πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης προς την χώρα μας. Βεβαίως, η κυβέρνηση δεν ενέδωσε στο μαξιμαλιστικό αίτημα των απεργών πείνας για νομιμοποίηση όλων των εν Ελλάδι ευρισκομένων παρανόμων μεταναστών. Αν ευθέως ενέδιδε θα επρόκειτο περί καταστροφικής κινήσεως καθώς θα έστελνε σε όλες τις χώρες του κόσμου το μήνυμα ότι αν κάποιος καταφέρει να εισέλθει στην Ελλάδα (νομίμως ή παρανόμως) και να παραμείνει παρανόμως σε αυτήν για κάποιο χρονικό διάστημα, τότε αργά ή γρήγορα θα νομιμοποιηθεί. 
 

Η υπερ-πληροφόρηση προκαλεί αρρώστια.Ελβετία: μια κλινική σε ένα μουσείο θεραπεύει τους τοξικομανείς από υπερ-πληροφόρηση.
Υπόθεση Στρως Καν, ελληνική κρίση του χρέους, πόλεμος στη Λιβύη, τα πακέτα λιτότητας ... Ο υπερβολικός αριθμός πληροφοριών μπορεί να σας αρρωστήσει. Ως εκ τούτου, επιβάλλεται θεραπεία. Αυτό είναι το θέμα μιας ασυνήθιστης έκθεσης στο Μουσείο της Επικοινωνίας της Βέρνης, η οποία προσφέρει μια κλινική στους επισκέπτες για να τους θεραπεύσει.

Μόλις μπαίνει ο επισκέπτης, ανακαλύπτει σε ένα μακρύ δωμάτιο ημιβυθισμένο στο σκοτάδι 12.000 βιβλία στοιβαγμένα σε ράφια. Σύμφωνα με τα λόγια της παράστασης, αν όλοι οι κάτοικοι της Γης συμμετείχαν στην επεξεργασία των δεδομένων που δημοσιεύονται στον κόσμο, θα έπρεπε ο καθένας να διαβάσει περίπου 12.000 βιβλία ημερησίως.

Η μεγαλύτερη παράσταση του Παπανδρέου πραγματοποιήθηκε στις ΚάννεςΟ πρωθυπουργός που επινόησε πραξικόπημα στην χώρα για να δικαιολογηθεί στους ξένους για την ιδέα του δημοψηφίσματος. Θα έπρεπε να το απονεμηθεί ο “χρυσός φοίνικας”!
Επιμένει με σημερινό της δημοσίευμα η Γαλλική ιστοσελίδα Liberation για τις δικαιολογίες του Γ. Παπανδρέου προς τους ξένους ηγέτες. Ο πρωθυπουργός φαίνεται πως ισχυρίστηκε ότι υπάρχει ορατή απειλή πραξικοπήματος στην χώρα, το οποίο υπονόμευσε ο ίδιος με την απ’ευθείας έκκληση της ετυμηγορίας του λαού. 

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΕΙΠΕ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΙΛΝΤΙΖ

Σε δηλώσεις του ο Τούρκος Υπουργός Ενέργειας αναφερόμενος στη συνεργασία Κύπρου-Ισραήλ για τις γεωτρήσεις στην κυπριακή ΑΟΖ, χαρακτήρισε το Ισραήλ τρομοκράτη της Μεσογείου και είπε ότι οι Ε/κ ενθαρρύνονται και υποστηρίζονται από το Ισραήλ.

«Καμιά φορά η ενέργεια είναι βάρος στην πολιτική και καμιά φορά συμβαίνει το αντίθετο. Η Μεσόγειος θα μπορούσε να διαμορφωθεί με καλύτερο τρόπο από ενεργειακής πλευράς. Αν δεν ήταν η τρομοκρατία του Ισραήλ, ίσως ναι μεν να μην άλλαζαν τα σύνορα των χωρών της Μεσογείου, αλλά οι ισορροπίες θα είχαν αλλάξει. Λυπάμαι για το γεγονός ότι παρεμποδίζονται τόσες ευκαιρίες με πολιτικές ενέργειες. Είναι ολοφάνερο ότι οι Ε/κ ενθαρρύνονται και υποστηρίζονται από το Ισραήλ. Δεν θα επιτρέψουμε να περάσει πάνω από μας το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο που θα προκύψει. Δεν μπορεί να τεθεί τέτοιο θέμα αν δεν διασφαλιστούν τα δικαιώματα της ΤΔΒΚ». sigmalive.com
www.stoxos.gr

Τουρκία: Αναβάθμιση της τουρκικής ΜΙΤ με άλλα 6 δισ. δολάρια


Συμπληρωματικό κονδύλι ύψους 6 δισ. δολαρίων θα λάβει η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών της Τουρκίας (ΜΙΤ) και οι δυνάμεις ασφαλείας, δήλωσε στην εφημερίδα «Ζαμάν» υψηλόβαθμος Τούρκος αξιωματικός επιχειρηματολογώντας ότι πρόκειται για σοβαρό βήμα ώστε η ΜΙΤ να αναβαθμιστεί και να φτάσει τα παγκόσμια στάνταρντ. Από το σύνολο του ποσού, το 1,5 δισ. είναι ήδη διαθέσιμο μέσω του λεγόμενου ταμείου υποστήριξης της αμυντικής βιομηχανίας, ενώ τα 4,5 δισ. θα έρθουν αργότερα. 

Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΗΣ ΕΚ ΤΟΥ ΠΑΝΣΛΑΒΙΣΜΟΥ

Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΗΣ ΕΚ ΤΟΥ ΠΑΝΣΛΑΒΙΣΜΟΥ

Του Καπετάν Στέργιου Γεωργίου Βάλλα

Πανσλαβισμός ωνομάσθη μία κίνησης Σλάβων έχουσα ως σκοπόν την ένωσιν όλων των σλαβικών εθνών και άλλων εκσλαβισμένων, υπό την ηγεσίαν των Ρώσων και, με επιδίωξη καθόδου στο Αιγαίον Πέλαγος. Εδώ θα αναφερθούν, εν συντομία, τα βασικά πραγματικά ή ψευδή ερείσματα του πανσλαβισμού στις ελληνικές χώρες, καθώς και οι οδυνηρές συνέπειες της δράσης του επί του Ελληνισμού.

Κατά τους δύο τελευταίους αιώνες κάποιοι δήθεν ιστορικοί είτε από άγνοια είτε σκοπίμως, όπως πράγματι συμβαίνει, λαβόντες αφορμή μεμονωμένα και μικρής εκτάσεως γεγονότα, επενόησαν διάφορες θεωρείες αφ' ενός μεν περί εξαφανίσεως της Ελληνικής φυλής από γενοκτονίες εις βάρος της, δι' αλλοιώσεως ή αλλοτριώσεως αυτής, αφ' ετέρου δε περί εποικισμού των Ελληνικών χωρών υπό παντοειδών βαρβάρων εισβολέων ως Σλάβων και κυρίως Βουλγάρων από τον Βορρά και Μογγολότουρκων από την Ανατολή. Είναι πασίγνωστος ο ανθελληνισμός του Αυστριακού Μέττερνιχ και του Εβραιοαυστριακού Φαλμεράϋερ του επινοητού των ανωτέρω ψευδοθεωριών. Ας έχομε πάντοτε στο νου μας την δράσιν των μυστικών εταιρειών, μασώνων, Ροδοσταύρων, Ιλλουμινάτι κλπ, και τις διασυνδέσεις αυτών με τους Μέττερνιχ Φαλμεράϋερ, Πανσλαβιστές κλπ.

Μέχρι το 1821 και πολύ αργότερα η συντριπτική πλειοψηφία των Χριστιανών κατοίκων, εν προκειμένω των βορείων ελληνικών περιοχών, δηλαδή Μακεδονίας και Θράκης ολόκληρης ως μία ενότης που ήταν τότε, Δυτικής Ανατολικής και Βορείας ή Ανατολικής Ρωμυλίας, Ελληνοφώνων, Βλαχοφώνων, Σλαβόφωνων είχαν ελληνική εθνική συνείδηση. Επίσης συνείδηση της εντοπιότητας και της ελληνογενούς καταγωγής τους είχαν και οι εξισλαμισμένοι Τουρκόφωνοι ή και δίγλωσσοι κάτοικοι των ως άνω περιοχών. Η παιδεία που παρείχαν οι χριστιανοί στα παιδιά τους, ως επί το πλείστον ήταν Ελληνική.

Αυτά ήταν γνωστά και φυσικά και οι ομόδοξοι Ρώσοι τα εγνώριζαν και αναγνώριζαν την ελληνικότητα και αυτών των περιοχών καθώς και την ελληνική συνείδηση αυτών των πληθυσμών, όπως και το ότι συνέχιζαν να είναι σκλαβωμένοι από τους Τούρκους.

Περί το 1830 έγινε ένας ακόμη Ρωσοτουρκικός πόλεμος που έληξε με τη νίκη των Ρώσων και την προέλασιν αυτών έως τα πρόθυρα της Κωνσταντινουπόλεως. Τότε οι Ρώσοι, το αναφέρω από ευγνωμοσύνη, εξανάγκασαν την Υψηλή Πύλη να αναγνωρίσει πλήρη ανεξαρτησία στο Ελληνικό κρατίδιο που είχεν ιδρυθεί μετά από πολυετή επανάσταση και τρομακτικές αιματοχυσίες και καταστροφές και ήταν φόρου υποτελές στους Τούρκους.

Κάτι σημαντικό. Όταν οι Ρώσοι νικώντας τους Τούρκους, προήλαυναν, διερχόμενοι από τη Μοισία, ήτοι την μεταξύ του Δουνάβεως και του Αίμου περιοχή, πρόσεξαν ότι οι χωρικοί μιλούσαν μία διάλεκτο σλαβική, συγγενή με τη Ρωσική γλώσσα. Αυτό κίνησε το ενδιαφέρον κάποιων λογίων Ρώσων και μελετώντας την γλώσσα και τους ομιλούντες αυτήν ανακάλυψαν τους Βουλγάρους του Μεσαίωνα.

Το 1854 γίνεται νέος Ρωσοτουρκικός πόλεμος. Στην αρχή νικούν οι Ρώσοι και οι σκλαβωμένοι Έλληνες επαναστατούν πάλι σε πολλά μέρη. Τότε οι «φίλοι μας» και «προστάτες» μας Αγγλογάλλοι κάνουν εισβολή και κατοχή στον Πειραιά και εκστρατεύοντες στην Κριμαία νικούν τους Ρώσους. Και ουσιαστικώς προστάτευσαν τους Τούρκους διασφαλίζοντας την ακεραιότητα της Τουρκίας. Την Ελλάδα, που μόλις πριν λίγα χρόνια, βγαίνοντας από τις στάχτες είχε αρχίσει να αναγεννάται, την «έπνιξαν από την πολλήν αγάπη και προστασία».

Το 1878 νέος Ρωσοτουρκικός πόλεμος. Οι Ρώσοι νικούν και προελαύνουν εντός της Οθωμανικής αυτοκρατορίας μέχρι το προάστιο της Κωνσταντινουπόλεως Άγιος Στέφανος. Ερευνώντας το τι συνέβαινε κατά την πολύμηνη παραμονή του Ρωσικού στρατού στον Άγιο Στέφανο έξω από τα τείχη της Κων/λεως, καταλήγουμε στο εξής: Δεν μπορούμε να είμαστε απολύτως βέβαιοι εάν οι τότε ηγέτες της Ρωσίας είχαν φιλελληνικά αισθήματα ή όχι. Γνωρίζωμεν όμως μετά βεβαιότητος ότι τουλάχιστον κατ' εκείνη την περίοδο τα Ρωσικά συμφέροντα ταυτίζονταν με τα ελληνικά. Πιο απλά, τότε οι Ρώσοι θέλοντας να επωφεληθούν όσον το δυνατόν περισσότερο από τη νίκη τους, τι πιο φυσικό πράγμα, έκαναν το εξής: Πρότειναν στην Ελληνική κυβέρνηση να εκστρατεύση προς βορράν και να απελευθέρωση όλα τα ελληνικά εδάφη, που κατείχαν οι Τούρκοι, μέχρις αυτήν την Κωνσταντινούπολη! Και ήταν δυνατόν να το επιτυχή αυτό η Ελλάς, διότι ο Τουρκικός στρατός είχεν εξουδετερωθεί από τους Ρώσους και έτσι ήταν αδύνατη η μεταφορά άλλων Τούρκων από την Μικράν Ασίαν στην Ευρώπη. Επί πολλούς μήνες οι Ρώσοι, παραμένοντες στον Άγιο Στέφανο, έλεγαν, συμβούλευαν και παρότρυναν την ελληνική κυβέρνηση να εισβάλη και όλα τα εδάφη θα ήταν ελεύθερα και ελληνικά.

Τότε έδρασαν «υπέρ ημών» πάλι οι «προστάτες μας» Αγγλογάλλοι με δύο τρόπους, αφ' ενός μεν αποτρέποντας την Ελλάδα να προβή σε οιανδήποτε εχθρικήν ενέργεια κατά της Τουρκίας και απειλώντας την για οδυνηρές συνέπειες αν έδειχνε ανυπακοή, αφ' ετέρου δε διαβεβαιώνοντας την «σχίζοντες τα ιμάτια τους» ότι θα φροντίσουν αυτοί για τα ελληνικά εθνικά δίκαια, στο μέλλον και μπορούν οι Έλληνες να κοιμούνται ήσυχοι. Και η μικρά πλην τιμία Ελλάς δεν κινήθηκε «ρούπι». Εδώ που τα λέμε φίλοι μου, μετά τη νίλα του 1854 τολμούσε η Ελλαδίτσα να κινηθή;

Τότε οι Ρώσοι βλέποντες ότι η νίκη τους πάει στράφι, θυμήθηκαν τους Σλάβους της Μοισίας, τους Βουλγάρους. Σκέφτηκαν και επέβαλαν στους Οθωμανούς την λεγόμενη Συνθήκη του Αγίου Στεφάνου, διά της οποίας ίδρυαν μεγάλο Βουλγαρικό κράτος, που θα περιλάμβανε εκτός από τη Μοισία, δηλαδή την πραγματική Βουλγαρία, σχεδόν όλη τη Θράκη, όλη την Μακεδονία πλην της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής και μέρος της Ηπείρου.

Να, "λοιπόν, τι προηγήθηκε της καταστροφικής για τον Ελληνισμό συνθήκης του Αγίου Στεφάνου! Τότε η ελληνική κυβέρνηση, τρομοκρατημένη από την επαπειλούμενη εθνική συμφορά, κατέφυγε στους «προστάτες» της Αγγλογάλλους, για να διεκδικήσει τα τάματα, που της είχαν κάνει και τότε ένιωσε για άλλη μια φορά πόσον φιλέλληνες και δίκαιοι είναι, ακούγοντας τον Εγγλέζο να λέει: επιτέλους δεν πολεμήσατε για να διεκδικείτε. Αλλά η θεία Πρόνοια βοήθησε την Ελλάδα ως εξής: Οι Αγγλογάλλοι φοβούμενοι ότι η υπό δημιουργία μεγάλη Βουλγαρία θα ήταν Ρωσικό προτεκτοράτο και ότι οι Ρώσοι θα έβαζαν πόδι στα Βαλκάνια κινήθηκαν δραστήρια και ματαίωσαν την συνθήκη του Αγίου Στεφάνου και έκαναν την συνθήκη του Βερολίνου διά της οποίας δημιούργησαν δύο κράτη φόρου υποτελή στον Σουλτάνο, δηλαδή την Βουλγαρία στα εδάφη της Μοισίας και την Ανατολική Ρωμυλία στη Βόρεια Θράκη και πίεσαν την Τουρκία να παραχώρηση, κατόπιν αποζημιώσεως την Θεσσαλία στην Ελλάδα. Σε λίγα χρόνια οι Βούλγαροι επιτέθηκαν και κατέκτησαν την Ανατολική Ρωμυλία όπου επιδόθηκαν σε διωγμούς των Ελλήνων που δεν εδέχοντο να υποκύψουν και να εκβουλγαριστούν.

Οι Βούλγαροι έχοντες στο νου τους το προαιώνιο όνειρο τους για κάθοδο στο Αιγαίον Πέλαγος, έδρασαν με δύο κυρίως τρόπους: α) εδημιούργησαν την Βουλγαρικήν Εξαρχίαν και το λεγόμενο «Μακεδονικόν Κομιτάτο»,τους γνωστούς κομιτατζήδες. Για την σχεδιαζόμενη επικράτηση τους οι Βούλγαροι ενισχύοντο παντοειδώς, από τους Πανσλαβιστές, κυρίως Ρώσους, από διαφόρους Ευρωπαίους ανθέλληνες, από τους Εβραίους, που είχαν συρρεύσει κατά πλήθη στις Ελληνικές χώρες, διά των τραπεζιτών τους, από τις μυστικές εταιρείες και από τους Έλληνες Μασώνους που κατ' εκείνους τους χρόνους ως ελεγχόμενοι πλήρως από τον Σιωνισμό, όπως και σήμερα, είχαν ανοίξει μασωνικές Στοές σ' όλες τις Μακεδονικές κλπ. πόλεις, επαναλαμβάνω ότι οι Έλληνες Μασώνοι δρούσαν ως η πέμπτη φάλαγγα των εχθρών του Ελληνισμού κάκτου πολιτισμού. Ήτοι άνοιναν τις κερκόπορτες.

Διά της Εξαρχείας οι Βούλγαροι έθεσαν στους Μακεδόνες και θράκες το δίλημμα: εάν δηλαδή είστε γενναίοι και φιλελεύθεροι πρέπει να απαρνηθείτε το Οικουμενικό Πατριαρχείο, το οποίο, με την προπαγάνδα τους ενεφάνιζαν ως φιλότουρκο και τυραννικό, και να υπαχθείτε στην Εξάρχεια της Σοφίας. Ήταν μία παγίδα στην οποία έπεσαν πολλοί Έλληνες.

Η άλλη οργάνωση των Βουλγάρων ήταν το κομιτάτο. Είναι πασίγνωστο ότι οι κομιτατζήδες με την βία, σφαγές, εξανδραποδισμούς, πυρπολήσεις κλπ. καταστροφές κατόρθωσαν να εκβουλγαρίσουν πολλούς Μακεδόνες και Θράκες γηγενείς Έλληνες.

Οι «προστάτες» μας Αγγλογάλλοι, έχοντες ως κυριότερο στόχο την εξουθένωση του Ελληνισμού ιδίως οι Εγγλέζοι δολίως διά των μυστικών εταιρειών π.χ. της Μασωνίας στην οποία είχαν και έχουν μεγάλην επιρροήν, ενίσχυαν τους κομιτατζήδες, ενώ φανερά τηρούσαν την πολιτικήν των ίσων αποστάσεων.

Το δε επίσημον Ελληνικόν κράτος δεμένο στο άρμα της Αγγλίας, ιδίως μετά την ήττα μας του 1897(καλά που εφιλοτιμήθηκαν οι Ρώσοι τότε και σταμάτησαν τους Τούρκους στην Λαμία) παρά τις κάποιες διαμαρτυρίες-ψελλίσματα, τηρούσε την λεγόμενην «άψογον στάσιν». Ανεπίσημα, ο Ελληνισμός αντέδρασε δυναμικά, με τον, όπως λέγεται Μακεδονικόν Αγώνα και έσωσε πάρα πολλά.

Απ' αυτά τα ολίγα, που ανέφερα ανωτέρω και από όσα συνάγονται εξ αυτών, ο καθένας έχοντας κατά το νου το «διαίρει και βασίλευε», είτε διά της προπαγάνδας, δηλαδή απάτης, είτε διά της βίας στην προκειμένη περίπτωση τρομοκρατία και άπειρα εγκλήματα, επαναλαμβάνω μπορεί κανείς να αντιληφθή πως το ελάχιστο σλαβικό στοιχείο επεβλήθηκε σε κάποιες περιοχές στο κυρίαρχο ελληνικό στοιχείο, και πως μας προέκυψαν οι λεγόμενοι «Σλαβομακεδόνες του» από τους Σέρβους, προσωρινώς, κατακτημένου τμήματος της Μακεδονίας και του άλλου τμήματος του αποκαλουμένου Μακεδονία του Πυρήνος, που κατέχουν ακόμα οι Βούλγαροι.

Με τα σχετικά περί του Μακεδονικού αγώνα των απελευθερωτικών Βαλκανικών πολέμων και όσων γεγονότων ακολούθησαν έχουν ασχοληθεί πολλοί και γι’ αυτό εγώ δεν θα ασχοληθώ τώρα.

Δύο λόγια για την κατάσταση των Ελληνικών πραγμάτων κατά την επίθεσιν των Ιταλογερμανοβουλγάρων κατά της Ελλάδος το 1940-41 έως και τα ακολουθήσαντα την λήξη του εμφυλίου πολέμου το 1949.

Ο Ιωάννης Μεταξάς, δικτάτορας μεν με δυνατή εθνική συνείδηση δε, είχεν ενώσει τους Έλληνες με αποτέλεσμα το έπος του '40 και το μήνυμα της νίκης κατά των Ιταλογερμανών. Αλήθεια όλ' αυτά αλλά υπήρχε και μία άλλη πραγματικότητα. Η Ελλάδα ήταν κατ' ουσίαν ένα προτεκτοράτο της Αγγλίας, της σύγχρονης «Βαβυλώνας» και όπως όλοι γνωρίζουμε, αλλά ελάχιστοι τολμούν να το 'πουν, αυτή η Αγγλία αφού είχεν επιβάλλει στο σβέρκο της Ελλαδίτσας αλλοεθνείς και ετερόδοξους πράκτορες της, δυνάστες τους βασιλείς τους ονομαζόμενους Γλύξμπουργκ, οι οποίοι ουδέποτε ήρθαν σε επιμειξία με Έλληνες το γένος, παραμένοντες αλλόφυλοι και ξένοι μέχρι που ένας άλλος δικτάτορας ο Γεώργιος Παπαδόπουλος που ας τον πούμε κακό, ψυχρό κι ανάποδο, έκανε δύο ηρωικές, άγιες πράξεις, δηλαδή 1) το 1967 εξαπέστειλε τους Γλύξμπουργκ και 2) τον Σεπτέμβριο του 1973 είπε το πρώτο και μεγάλο ΟΧΙ_στους Υπερατλαντικούς συμμάχους και στους Σιωνιστές επικυριάρχους, τους Σαρκοφάγους του Ελληνισμού.

Λοιπόν η δυναστεία των Άγγλων πρακτόρων, των καλουμένων Γλύξμπουργκ, σε αγαστή συνεργασία με 50 περίπου ελληνικές οικογένειες, απόγονοι κοτζαμπάσηδων και κάποιων νεόπλουτων, λήστευαν κατά κόρον το Ελλαδικό κρατίδιο και ασελγούσαν παντοειδώς στο κορμί του Ελληνισμού. Και όσοι απ' αυτούς δεν έφυγαν στην Αίγυπτο με την Ελληνικήν κυβέρνησιν συνεργάζοντο όχι πάντα εξ ανάγκης, με τους νέους κυριάρχους Ιταλούς, Γερμανούς, Βουλγάρους και Αλβανούς.

Βλέπουμε έτσι πια ήταν η κατάσταση τότε και γιατί οργανώθηκαν οι Έλληνες στις αντάρτικες ομάδες, κυρίως στο ΕΑΜ.-ΕΛΑΣ όπου το, ποσοστό υπερέβαινε το 80% του Ελληνικού πληθυσμού. Να ποιοί ήταν οι πατριώτες και ποιοί οι εθνοπροδότες. Οι ληστοσυμμορίτες κρύβονταν στην Αθήνα και οι αγνοί Έλληνες σκοτώνονταν στα βουνά. (Υπάρχουν και κάποιες εξαιρέσεις). Οι Σιωνιστές, Εβραιομασώνοι κλπ. ήθελαν να στήσουν το κράτος του Ισραήλ στην Παλαιστίνη και για να το πετύχουν οργάνωσαν την αλληλοσφαγή των Ελλήνων. Μας έχουν πρήξει οι απατεώνες με τα ψεύδη τους, για ολοκαύτωμα των Εβραίων. Η αλήθεια είναι ότι οι ηγέτες των Σιωνιστών παρέδωσαν στον Χίτλερ πολλές χιλιάδες Εβραίους φτωχούς και απλούς.

Κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο υπήρξαν μόνο δύο πραγματικά ολοκαυτώματα, το Ελληνικό με περίπου 1.000.000 νεκρούς εκτός τις υλικές καταστροφές και το Ρωσικό ολοκαύτωμα με 22.000.000 νεκρούς. Όσοι δεν ζήσαμε εκείνες τις καταστάσεις, θα μπορούσαμε άραγε να φανταστούμε τον πόνο και την απογοήτευση εκείνων των πατριωτών των αγνών και ιδεολόγων, που ετιμωρούντο για την αγάπη τους προς την πατρίδα την Ελλάδα; Και σαν τι θα μπορούσαν να κάνουν; Από τη μία οι φυλακές και τα ξερονήσια και ο θάνατος με πρώτον εκτελεστή τον «Γέρο της Προδοσίας τον Γεώργιο Παπανδρέου (τον γαμβρό του Χαζάρου Πολωνοεβραίου Μινέϊκο), και από την άλλη ο θάνατος και η εξορία. Ποιος μπορεί, επαναλαμβάνω, ποιος μπορεί να νιώσει την απογοήτευση, την πίκρα, το παράπονο και τον πόνο αυτών των καταπροδομένων αδελφών μας;

Με τη λήξη του εμφυλίου πολέμου το 1949, οι ηττημένοι εξορισθέντες, ανεξαρτήτως της κομματικής ιδεολογίας τους και ανεξάρτητα από την εθνική συνείδηση που σχημάτισαν κάποιοι απ' αυτούς (και οι αιτίες δεν είναι πια άγνωστες) άφησαν πίσω τους οικογένειες, αδέλφια, συγγενείς. Λοιπόν, εφ' όσον οι κατοικούντες στην Μακεδονία και τη Θράκη Μακεδόνες και Θράκες είναι Έλληνες, πράγμα που και το γνωρίζουμε και το πιστεύουμε και το φωνάζουμε και το διαλαλούμε μέχρι θανάτου και οι εξορισθέντες είναι Έλληνες. Και ας λένε ότι θέλουν οι αντίχριστοι άρχοντες του ψεύδους Εβραιομασώνοι π.χ. ο αρχιαπατεώνας Εβραιοχάζαρος Σόρος, ο πλανεμένος Νικόλας Γρουϊος (Γρουέφσκι) κ.ά. στα


Σκόπια και η Θεοδώρα πρώην Μπακογιάννη, Παυλόπουλος, Μαριωρή Γιαννάκου, ο Εβραϊκής κυρίως καταγωγής και Χάζαρος (Τζέφρι) Γιῶργος Ανδρέα Παπανδρέου Μινέϊκο ή Τσάντ καί η λοιπή σάρα και η μάρα των ληστοσυμμοριτών που φωλιάζουν στην Αθήνα.

Συμπεράσματα: α) όσον αφορά εμάς τους Έλληνες:

Εμείς δηλώνουμεν ευθαρσώς και μετά παρρησίας και το διαλαλούμε με στεντόρεια φωνή

Η Μακεδονία είναι μία και Ελληνική: Έστιν ουν Ελλάς και η Μακεδονία (Μ. Αλέξανδρος).

Δεν μας «πιάνει» η υφισταμένη κατάσταση.

Δεν αναγνωρίζουμε τετελεσμένα γεγονότα.

Στο μεγάλο και διαρκές έγκλημα του αφελληνισμού, εμείς
αντιπαραβάλλουμε την αγάπη μας προς τον κάθε προδομένο, κατατρεγμένο ή πλανεμένο αδελφό μας και τον αγώνα μας μέχρις αυτοθυσίας, για την ευόδωση της επιστροφής και του επανελληνισμού (Υπ' όψιν το μάθημα του Γυμνασίου Γραικός, Γενίτσαρος και Σλάβος).

Διεκδικούμεν ότι μας ανήκει.

β) Όσον αφορά την Ρωσία: Οι Ρώσοι πολιτικοί, στην προσπάθεια τους να επεκτείνουν την επιρροή τους στη Χερσόνησο του Αίμου, εκμεταλλεύονται την ανθελληνική και γενοκτόνο δράση κυρίως των Εβραιομασώνων, ενισχύουν παντοειδώς αυτά τα πανσλαβιστικά κατασκευάσματα, φυσικά εις βάρος του Ελληνισμού.

Τώρα, παρατηρώντας την εξέλιξη των κατασκευασμάτων της η Ρωσία βλέπει και αυτή αλλά και όλοι μας, ότι το υβριδικό κρατίδιο του μερικώς και προσωρινώς Εκσλαβισμένου ή Σλαβοκρατούμενου τμήματος της Μακεδονίας μας έχει μεταβληθεί σε ένα σκουπιδότοπο των ραδιενεργών αποβλήτων των Γερμανών και σε ένα δορυφόρο-προτεκτοράτο του ΝΑΤΟ, δηλαδή των Η ΠΑ, δηλαδή των επικυρικρχων των ΗΠΑ Σιωνιστών Εβραίων. Πιο απλά, αποτελεί την αιχμή του δόρατος του επιθετικού δυνάστη οργανισμού που λέγεται ΝΑΤΟ, και στην πραγματικότητα είναι ο στυλοβάτης και το εκτελεστικόν όργανο της Αμερικής και των επιδόξων πλανηταρχών, Αντίχριστων Σιωνοταλμουδιστών Εβραίων και των, απ' αυτούς, ελεγχομένων. Και ηλίου φαεινότερον, ο κυριότερος στόχος του ΝΑΤΟ είναι η Ελλάδα και η Ορθοδοξία. Έλα όμως που Ελληνορθόδοξα είναι κι άλλα κράτη με προεξάρχουσα την πανίσχυρη Ρωσία και ως εκ τούτου, μόνον εάν ο Τριαδικός Θεός μας επέτρεπε την καταστροφή της Ελληνορθοδοξίας θα ήταν δυνατόν να αφανισθή η Ελλάδα και ο πολιτισμός από τον χάρτη και από την ιστορία.

Τι πρέπει να γίνη; Η Ρωσία είναι πανίσχυρη στρατιωτικά, οικονομικά κ.ά. και έχει συμφέρον να κάνη ευρέως γνωστές, τις, κατά το παρελθόν, ενέργειες της και πως εκ του μη όντος συνετέλεσε τα μέγιστα στον εκσλαβισμό ελληνικών περιοχών και στην κατόπιν δημιουργία της λεγομένης ΠΓΔΜ (FΥRΟΜ). Δηλαδή να αναγνώριση τα λάθη της που σήμερα έχουν εξελιχθεί σε μπούρεραγκ εναντίον της. Και με μαθηματικήν ακρίβεια θα ακολουθήσουν τα εξής αποτελέσματα:

Οι αποκαλούμενοι Μακεδόνες των Σκοπίων, αφού έχουν ήδη απορρίψει τους ισχυρισμούς απατεώνων και πλανεμένων ιστορικών περί Βουλγαροταταρικής καταγωγής των, απέρριψαν την δήθεν Σερβική καταγωγή τους, θα καταλήξουν να παραδεχθούν την μόνην αλήθεια, ότι δηλαδή δεν υπάρχει καμία ξεχωρική Μακεδόνικη εθνότητα και ότι αυτοί παρά τις κάποιες επιμειξίες με τους Σλάβους λαθρομετανάστες, είναι Ελληνογενείς, δηλαδή Έλληνες εκσλαβισμένοι, κι ότι μόνοι τους θα επιζητήσουν την επιστροφή στις ρίζες τους, στο ένδοξο παρελθόν μας και θα επιδιώξουν δραστικά τον επανελληνισμό τους πράγμα που θα γίνει.

Επιπροσθέτως, οι εξουσιαστές, οι γνωστοί άγνωστοι, που επί 1400 περίπου χρόνια απαγόρευαν επί ποινή θανάτου στους όπου γης Έλληνες να αποκαλούνται με το εθνικό τους όνομα. δηλαδή να αποκαλούνται Έλληνες και οι χώρες τους Ελλάδα, αφού με την Ελληνικήν επανάσταση-έκρηξη του 1821 υπέστησαν μία δεινήν ήττα, με συνέπεια την ανάσταση των ονομάτων Έλλην και Ελλάς, προσπαθούν λυσσωδώς να κρατήσουν στο σκοτάδι μεγάλα τμήματα του Ελληνισμού και χρησιμοποιώντας την πιο μαύρη προπαγάνδα, την εξαγορά συνειδήσεων με πακτωλούς χρυσού, την βία, τις ασφυκτικές πιέσεις και τους εκβιασμούς, αποκρύπτουν την αλήθεια απ' αυτούς τους αδελφούς μας και τους απαγορεύουν να αποκαλούνται κι αυτοί Έλληνες.

Δεύτερον αποτέλεσμα ως συνέπεια του πρώτου: Οι λεγόμενοι Σκοπιανοί τώρα, ως Μακεδόνες κι ως Έλληνες θα βλέπουν το ΝΑΤΟ -ΗΠΑ- ΕΒΡΑΙΟΥΣ (Ομπάμα, Σόρος κλπ.) ως εισβολείς «προστάτες», όπως υπήρξαν και συνεχίζουν και στις μέρες μας να συμπεριφέρονται οι ως άνω «προστάτες και σύμμαχοι, απέναντι στην «πιστήν σύμμαχον, την μικράν πλην έντιμον Ελλάδα» και τότε θα εκδηλωθεί θα ξεσπάσει η δυσαρέσκεια σαν έκρηξη ηφαιστείου.

Αναμφισβήτητη διαπίστωση ότι ειδικά στην προκειμένη περίπτωση, τα συμφέροντα της Ελλάδος και της Ρωσίας ταυτίζονται.

Η άκρως ανθελληνική και Εβραιοαμερικανόδουλη ηγεσία των Σκοπίων, απολειφάδι της πάλαι Βουλγαροκομιτατζίδικης οργάνωσης VMRO, γνωρίζει, δίχως την παραμικρή αμφιβολία, ότι η παραχώρηση βάσεων στους Αμερικανούς σ' αυτά τα εδάφη για πολεμικούς σκοπούς, είναι μία καθαρά εχθρική ενέργεια όχι μόνο προς την Ελλάδα αλλά και προς την Ρωσία και επίσης μια μαχαιριά στο σώμα της Ελληνορθοδοξίας. Γνωρίζει ακόμα ότι αυτές και όχι μόνο, οι βάσεις βρίσκονται στο στόχαστρο των πυρηνικών της Ρωσίας. Λοιπόν, οι ηγέτες των Σκοπίων και οι φίλοι τους Γραικύλοι των Αθηνών αν έχουν ολίγον κοινόν νουν, ας προσπαθήσουν να φαντασθούν τι μέλλει γενέσθαι εάν ενεργοποιηθούν τα πυρηνικά όπλα του Ελληνορθόδοξου φίλου Βλαδίμηρου Πούτιν!

Και εάν πάλι, οι ζώντες σε μαύρα μεσάνυχτα πλανεμένοι και όλο απομακρυνομένοι, έως τώρα, αδελφοί μας, οι κύριοι Νικόλας Γρούιος (Γρουέφσκη), Γιώργος Ιβάνωφ και Σία, πιστεύουν ότι το ΝΑΤΟ, δηλαδή ΗΠΑ και σία τους αγαπούν τόσο πολύ και ότι θα δουν μεγάλο καλό απ' αυτούς ας ενθυμηθούν τα εξής:

Η Αμερική (ΝΑΤΟ) πήγε στην Κορέα: αποτέλεσμα φωτιά, αίμα, καταστροφή.

» » στο Βιετνάμ: ......καταστροφή

» » στο Κουβέιτ: ...... »

» » στην Γιουγκοσλαβία: ... »

» » στο Ιράκ:.............. »

» » στο Αφγανιστάν:..... »

» » στη Σερβία:............ »

» » στο Κοσσυφοπέδιο:... »

Αδελφέ μου, κατάλαβες πολύ καλά τι σημαίνουν ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, Εβραιομασωνικά και λοιπά παρακλάδια τους και ποιοι εγκληματούν κατ' εξακολούθησιν και κατά συρροήν κατά της ανθρωπότητος και του πολιτισμού.

Εγώ ο γράφων είμαι τόσον ανίσχυρος που το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να πω: ας προσευχηθούμε στον Τριαδικόν θεόν μας να μας φωτίση με την Αγίαν Σοφίαν του, ώστε να εύρωμε το καλύτερο και να μας βοηθήση με την παντοδυναμίαν του να πράξωμε το καλύτερο.

Υ.Γ. 1. Περί το 1850 μ.Χ. στη Νέα Ορλεάνη των ΗΠΑ, που ήταν μία πόλη μέγα σύμβολον οίκου ανοχής, αλλά μετά την Λόντρα, και καμάρι της Αμερικής, εκεί λοιπόν, έσφαζαν τον ένα καπετάν Στέργιο Βάλλα, του Βασιλείου. Ακολούθησε ο μεγάλος κατακλυσμός, η ολική καταστροφή της μεγαλούπολης. Απορία: με τέτοια επιστήμη που έχουν οι ΗΠΑ και με τόσες ομπρέλλες αντιπυραυλικές κ.ά. που έχουν πώς δεν μπόρεσαν να προβλέψουν την επερχόμενη λαίλαπα και να προστατέψουν την Νέα Ορλεάνη, το καμάρι τους;

2. Παράρτημα: Περί τό 1850 μ. Χ παράλληλα με τον πανσλαβισμόν, εμφανίζεται και η Ρουμανική προπαγάνδα σε βάρος των Αρωμούνων- Ρωμιών-Ελλήνων βλαχοφώνων, στις περιοχές της Θεσσαλίας, της Ηπείρου και της Μακεδονίας. Άραγε να πρόκειται για σύμπτωση ή για ένα ακόμη, ύπουλον ανθελληνικό σχέδιο; (Τί θά λέγαμε αν ακούγαμε π. χ. τους Νιγηριανούς να λέγουν σε άλλους ομογλώσσους λαούς, ας πούμε, Αυστραλούς, Τασμανούς, Γκανέζους, κ. ά. Ότι αφού μιλούν την ίδια γλώσσα, είναι κι εκείνοι Νιγηριανοί;)

£^£$Λ<Γ<ί*"/ ί^ι^ &ί πο^Γ. ^^^λΟο^τ- Ϋ'α^Α.ΐτοέ/) (ΓρΑτΓ^οψ ^ ί(,

Επυστολή πρός Νικόλα Γκρουέφσκη

Βάλλας Στέργιος

Μυκηνών 3-5 Καλλιθέα

ΤΚ. 176 .73

Τηλ :210 9511160

Kιν: 6981 809160

Αγαπητέ μου κύριε Νικόλα Γκρουέφσκη καλημέρα σας.

Είμαι ένας Ελλαδίτης Έλληνας και απευθύνομαι σε σας ως αδελφός, θέλοντας να σας εκφράσω και τα δικά μου, αλλά και των άλλων ελλήνων, που γνωρίζουμε βασικές αλήθειες και έχουμε τις ίδιες ιδέες, τα θερμά συγχαρητήρια μας, για δύο συγκεκριμένες πρωτοβουλίες- αποφάσεις σας. Την μεν πρώτη να μετονομάσετε το στάδιο των Σκοπίων σε Φίλιππος Β’ ο Μακεδών, την δε δεύτερη να ονομάσετε έναν μεγάλο οδικό άξονα Αλέξανδρος ο Μακεδών.

Το αξιέπαινων για σας είναι ότι προβαίνετε σε δύο ενέργειες που δείχνουν ότι, παρά τα παιχνίδια της μοίρας μας παρά κάποιες, από παλαιότερα, λανθασμένες επιλογές μας, παρά τις ασφυκτικές πιέσεις , που ασκούν πάνω μας διάφοροι πανίσχυροι εξωτερικοί παράγοντες , τολμάτε να ερευνάτε τις κοινές μας. Ρίζες και να τις αποκαλύπτετε σταδιακά σε πείσμα των προαιώνιων εχθρών μας.

Άσπονδοι εχθροί μας σε συνεργασία με ομοεθνείς μας εφιάλτες και γενιτσάρους, άλλοτε φανερά και άλλοτε νε κουκούλες , ανέκαθεν εφάρμοζαν πάνω μας , με κάθε τρόπο το διαίρει και βασίλευε και μας επέβαλαν την διχόνοια και τα μίση και τη λήη όσον αφορά στις κοινές μας καταβολές.

Και τώρα ιδίως στην σύγχρονη εποχή μας, προσπαθούν με λυσσαλέες επιθέσεις, σε πολλά μέτωπα, πλαστογραφώντας και διαστρεβλώνοντας τις ιστορικές αλήθειες , εξαγοράζοντας συνειδήσεις , εκκολάπτοντας εφιάλτες και δολοφόνους, προσπαθούν επαναλαμβάνω ακόμα με την παραπληροφόρηση , την αλλοτρίωση, τον φανατισμό και την αδιαλλαξία, να μας ρίξουν σε εμφύλιες διαμάχες, στον όλεθρο και την καταστροφή.

Επί την ευκαιρία, κύριε Νικόλα Γκρουέφσκη, σας αποκαλώ αδελφό όχι κατ’ ευφημισμό, αλλά γιατί έχεις και συ καταγωγή από την Μακεδονία, γιατί είσαι και συ, όπως τόσοι και τόσοι ένας Ελληνογενής, ένας Ελληνογενής ,ένας εγγονός του αείμνηστου Νικολάου Γρούιου, του καταγόμενου από το χωρίο Αχλάδα της Φλώρινας ,ο οποίος υπηρετώντας στον Ελληνικό στρατό, έπεσε πολεμώντας γενναία τους Ιταλο-γερμανο-βουλγάρους εισβολείς κατά το Β’ παγκόσμιο πόλεμο ο οποίος θυσιάστηκε για την Ελλάδα προσδοκώντας και αυτός καλύτερες ημέρες για τις νεώτερες γενιές.

Αδελφέ μου Νικόλα Γρούιο με αυτές τις αποφάσεις, έρχεσαι να επαλήθευσης μια παροιμία μας που βγαίνει από τα βάθη της καρδιάς μας . «Το αίμα νερό δεν γίνεται».

Εμείς χαιρόμαστε πολύ γι’ αυτές τις συγκεκριμένες αποφάσεις σας, και με τις έστω ελάχιστες προς το παρόν , δυνάμεις που διαθέτουμε και κυρίως στηριζόμενοι στη βοήθεια του Τριαδικού Θεού μας,, την οποία και επικαλούμαστε, θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια που τυχόν χρειασθεί , για την υλοποίηση τους.

Τέλος μια παράκληση-παραίνεση- επισήμανση: θα είναι μέγιστη τιμή για τους ενδοξότατους προγόνους μας τα ονόματα «Φίλιππος Β’ ο Μακεδών» και Αλέξανδρος ο Μακεδών» να γράφονται στις επιγραφές πρώτα στη γλώσσα που μιλούσαν και στη γραφή του έγραφαν οι αρχαίοι πρόγονοι μας , μέγιστοι βασιλείς Φίλιππος και Αλέξανδρος και ύστερα σε όποια άλλη γλώσσα.


Ἔστιν οὖν Ἑλλάς καί ἡ Μακεδονία (Μέγας Ἀλέξανδρος)

στιν ον λλάς καί Μακεδονία (Μέγας λέξανδρος).

Μέ φορμή μίαν κδήλωσιν-νοιχτή συζήτηση, πού γινε στίς 30/11/07 στό Πολεμικό Μουσεο μέ θέμα «Σκοπιανό, τί δέον γενέσθαι», γεννήθηκαν μέσα μου, ο παρακάτω πορίες, σκέψεις καί παντήσεις.

1. Γιά μς τούς λληνες τό ζήτημα δέν εναι Σκοπιανό, λλά Μακεδονικό. Κι ατό γιατί περιοχή πού καταλαμβάνει ατό τό θνησιγενές κράτος, τό λεγόμενο Φύρομ (FYROM), μαζί μ' να μέρος πού κατέκτησαν ο Βούλγαροι καί τό κατέχουν κόμα, εναι τμήματα τς ερύτερης περιοχς, πού καλετο καί καλεται Μακεδονία.

2. Κοντά στή Φλώρινα, βορείως τν προσωρινν συνόρων μας, βρίσκεται πόλη Μοναστήρι (Βιτώλια στά σλαβικά), ρχαία ράκλεια, σπουδαιότερη πόλη τς περιοχς πού τό νομά της εναι Πελαγονία. Λοιπόν τό Μοναστήρι τς Πελαγονίας πο βρίσκεται; Γευγελής; Πρίλαπος; Ο Στβοι; Στρώμνιτσα κ.λ.π., πο;

πως στίς λεύθερες, τοι τίς νότιες περιοχές τς Μακεδονίας, τσι καί στίς βόρειες πάρχει πλθος λληνικν μνημείων. που κι ν γίνονται νασκαφές, λα τά ερήματα πού ρχονται στό φς δηλώνουν τήν ταυτότητα τν περιοχν ατν. λληνικά ργα τέχνης, λληνική γλώσσα, λληνική γραφή, λληνικά νόματα, λληνική θρησκεία, λληνικός πολιτισμός. Παντο φς! (ποια πέτρα κι ν σηκώσεις, πό κάτω θά μέ βρες!)

Καί σ' λες τίς πόλεις καί τά χωριά πάρχουν κκλησίες βυζαντινές μέ τίς βυζαντινές πιγραφές τους, που βέβαια δέν τίς χουν σβήσει...

σο κι ν προσπαθον ο δυνάστες ατν τν περιοχν καί ο προστάτες τους νά καταστρέψουν τίς πιγραφές καί τά τεκμήρια τς λήθειας, ματαιοπονον. Δέν μπορε τό σκοτάδι νά νικήσει τό Φς!

3. Μς λένε σήμερα, σχεδόν πό παντο, τι ο Πελαγόνες καί ο λοιποί κάτοικοι τς Βόρειας Μακεδονίας, εναι σλάβοι, πόγονοι Σλάβων πόγονοι το σπαρούχ το Τουρκομόγγολου, ν ο διοι πιμένουν τι εναι Μακεδόνες, λέγοντας μως τή μισή λήθεια. Πράγματι, κατά τούς 6ον καί 7ον μ.Χ. αἰῶνες, γκαταστάθηκαν στή Μακεδονία, κυρίως στίς βορειότερες περιοχές ατς, ρκετοί Σλάβοι λαθρομετανάστες. σοι μως κι ν ταν ατοί, ποτελοσαν να μικρό ποσοστό το πληθυσμο τς Μακεδονίας, μή δυνάμενο ν' λλοιωσει φυλετικά τούς λληνες κατοίκους. Τήν δια περίπου ποχή, λίγο πιό βορειοανατολικά, στήν Μοισία, εσέβαλαν πό τόν Δούναβη σπαρούχ μέ τίς Τουρκομόγγολες ρδές του, ο ποκληθέντες Βούλγαροι. κενοι ο βάρβαροι, πού κατά τή διέλευση καί παραμονή τους σέ Σλαβόφωνες περιοχές καί μέ τήν πιμειξία τους μέ Σλάβους, εχαν μιλήσει σλαβικά, μέ λεηλασίες, πυρπολήσεις, ξανδραποδισμούς καί σφαγές κατόρθωσαν νά κυριαρχήσουν κε, κατά τόν Μεσαίωνα καί νά κσλαβίσουν μέγα μέρος πό τούς λληνες. Δετε φ' νός μέν α) Βουλγαρικές πιδρομές, λεηλασίες, καταστροφές καί σφαγές πί Βυζαντίου, β) Κατ' ναλογίαν τό σύστημα γενιτσάρων, ξισλαμισμν καί κτουρκισμν, πού γίνονταν καί γίνονται στά Τουρκοκρατούμενα μέρη, γ) Δράση Πανσλαβιστν, Σιωνιστν-Ταλμουδιστν, Μασώνων, Βουλγάρων κομιτατζήδων πό τό 1878 καί ξς, βραίου Τίτο, προστατν τους γγλοαμερικανν κ.λ.π.

φ' τέρου δέ λάθη καί γκληματική διαφορία λληνικν κυβερνήσεων, σον φορ στίς βορειότερες περιοχές τς Μακεδονίας.

4. πομένως, σύνθετη λλά προσωρινή νομασία ατς τς χώρας, πού τς ταιριάζει, εναι Σλαβοκρατούμενη Μακεδονία κσλαβισμένη Μακεδονία.

στιν ον λλάς καί Μακεδονία (Μέγας λέξανδρος).

5. Τί δέον γενέσθαι: Νά προσευχηθομε καί νά βροντοφωνάξουμε λοι τ' νωτέρω, στε ν' κουστον π' λους τούς λληνες, π' λους τούς λληνογενες, π' λους τούς νθρώπους, σ' λη τήν Οκουμένη.

6. Νά θέσουμε «veto» ταλάντευτα, στήν εσοδο τς Σλαβοκρατούμενης κσλαβισμένης Μακεδονίας μας, σέ λους τούς διεθνες ργανισμούς, μέ ποιαδήποτε νομασία καί ν πινοήσει κυβέρνηση τν Σκοπίων, πλήν ατς πού σήμερα ταιριάζει σ' ατή τή χώρα, δηλαδή Σλαβοκρατούμενη κσλαβισμένη Μακεδονία, μέ ,τι κι ν ατό συνεπάγεται, ως του κυβέρνηση τν Σκοπίων ξαναγκασθε νά μολογήσει τήν λήθεια.

Στήν μολογία τς ληθειας, πίσης θά συμβάλλουν τά μέγιστα φ' νός μέν παρότρυνση, φ' τέρου δέ ξώθηση τς κυβέρνησης τς Σλαβοκρατούμενης Μακεδονίας στήν νηστεία. Ατή θά τούς βοηθήσει πάρα πολύ νά συνέλθουν (π' ψιν, πποκρατική νηστειοθεραπεία καί ρθόδοξη ψυχοθεραπεία).

7. Διεκδικομεν ,τι μς νήκει.

Βάλλας Στέργιος (ΝΕΟΝ) ΕΘΝΙΚΟΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΝ ΜΕΤΩΠΟ

Αδελφέ μου Έλληνα τα γραπτά που ακολουθούν, έχουν επιδοθεί ή αποσταλεί στις Ελληνικές κυβερνήσεις Ελλαδικές και Κυπριακές πρώην και νυν ), στα πολιτικά κόμματα, στις Νομαρχίες ,στους Δήμους, στα Πανεπιστήμια, στις Πρεσβείες, στα Προξενεία κλπ. Επίσης στις Μητροπόλεις της Ελλάδος της Κύπρου και στις Μητροπόλεις των σλαβοκρατούμενων και εκσλαβισμένων τμημάτων της Μακεδονίας μας, δηλαδή| στα λεγόμενα «Μακεδονία του Αξιού» και επίσης «Μακεδονία του Πύρινος».

Έχουν αποσταλεί στο Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως και σε όλες σχεδόν τις Αρχιεπισκοπές και τις Μητροπόλεις , τις υπαγόμενες σε αυτό.

Έχουν επίσης επιδοθεί στο Πατριαρχείο Μόσχας και έχουν αποσταλεί και σε άλλα Ελληνορθόδοξα Πατριαρχεία καθώς και στις περισσότερες Μητροπόλεις αυτών.

Έχουν επιδοθεί και σε μερικά από τα ανώτερα στελέχη τις πνευματικής και πολιτικής ηγεσίας που εδρεύουν κυρίως στην πόλη Σκοπίαν της Δαρδανίας, δηλαδή σε κάποιους κυρίους με ονόματα εν μέρει εκσλαβισμένα. Όπως π.χ. κ. Αντώνιο Μιλοσόσκη στον κ. Νικολάο Γρουϊον (Γρουέφσκη), στον κ. Γεώργιο Ιωάννου (Ιβάνοφ) κ.α.

Τέλος τα ίδια γραπτά έχουν επιδοθεί στις πρεσβείες διαφόρων κρατών στην Αθήνα, σε συλλόγους και οργανισμούς κ.τ.λ.

(ΝΕΟΝ) ΕΘΝΙΚΟΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΝ ΜΕΤΩΠΟ

-| ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ- |

τί ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ^

^ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ~~


ΑΕΛΤΙΟ

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ


ίΛεΝΤΙΤΥ ΟΑΡϋ


Α Ζ 132330


ΕΚΔΟΘΗΚΕ


ΚΛλΜθ£Α - 22/11/2007


ΑΝΑΣ10Σ Δ.ΖΟΗΧ


ΑΣΤΥΝΌΜΟς Β

Βάλλας Στέργιος

Μυκηνών 3-5 Καλλιθέα

ΤΚ. 176 .73

Τηλ :210 9511160

Kιν: 6981 809160

Ανταλλαγή πυροβολισμών με Αλβανό στο Άλσος Βεΐκου.Τον «τσίμπησαν» την ώρα που πωλούσε ηρωίνηΈνας 29χρονος αλλοδαπός, αλβανικής υπηκοότητας, συνελήφθη στο Γαλάτσι Αττικής καθώς βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 508 γραμμάρια ηρωίνης, την οποία αποπειράθηκε να πωλήσει σε δύο άτομα, τα οποία αναζητούνται.

Μάλιστα, την ώρα που επιχειρούσαν να διαφύγουν τα δύο άτομα, πυροβόλησαν εναντίων των αστυνομικών που τους κατεδίωκαν χωρίς ωστόσο να τραυματιστεί κανείς. Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν με εκφοβιστικό πυροβολισμό, χωρίς να καταστεί δυνατή η σύλληψή τους.