Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2011

ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΕΦΤΟΥΝΕ, ΜΑ Η ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΕΝΕΙ! Έχει...έργο ακόμα να κάνει στο "Υπουργείο Παιδείας"!


Μεγάλο ρόλο στην επιβράβευσή της, έπαιξε η αποθέωση από τον κόσμο στις πρόσφατες παρελάσεις...

Πρόκειται για ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ στέλεχος που παραμένει στη θέση του από την κυβέρνηση Πασοκ του 2009 (ο Πάγκαλος ως αντιπρόεδρος επίσης παραμένει, αλλά με μειωμένες αρμοδιότητες): Δείγμα πως αφενός τα αφεντικά της είναι απόλυτα ικανοποιημένα από την...δουλειά της κι αφετέρου, έχει πολλά να κάνει!

Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες μας, την παρουσία του μέλους της Μπίλντερμπεργκ επιβάλουν ΕΞΩΘΕΣΜΙΚΟΙ ΚΥΚΛΟΙ, οι ίδιοι που την "παίζουν" δυνατά για την επόμενη μέρα στο Πασοκ.

Όπως άλλωστε φάνηκε, όταν κάποιος ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ στα γνωστά διευθυντήρια, λέσχες και άλλες...επιτροπές, ποτέ δεν χάνεται!

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΑΣΩΝΙΚΗΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΙΟ ΜΟΝΤΙ, ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ...ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ!

Άρχισε η δημιουργία της "παγκόσμιας κυβέρνησης" με κατάλυση της εθνικής και λαικής κυριαρχίας!


Πολλά ακούστηκαν και ακούγονται για τον δοτό και … εκλεκτό πρωθυπουργό των μνημονιακών δυνάμεων του τόπου (ΝΔ, ΛΑΟΣ, ΠΑΣΟΚ). Και όπως λέει ο θυμόσοφος λαός μας «δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά».

Τριμερής Rockefeller. Η… σκοτεινή αυτή οργάνωση, της οποίας ηγείται ο David Rockefeller πρωτοεμφανίστηκε το 1973. Ποιος είναι ο κύριος; Ας δούμε μια ομιλία του David Rockefeller στην συνάντηση της τριμερούς Επιτροπής τον Ιούνιο του 1991, για να καταλάβουμε… επακριβώς:


“Ευχαριστούμε το “Washington Post” το “New York Time”το “Time Magazine” και άλλες μεγάλες εκδόσεις, των οποίων οι διευθυντές είχαν παρευρεθεί στις συγκεντρώσεις μας και τήρησαν τις υποσχέσεις τους για διακριτικότητα, για σχεδόν 40 χρόνια. Αλλά τώρα, το έργο έχει γίνει πιο εξεζητημένο και είναι έτοιμο να προχωρήσει προς μία παγκόσμια κυβέρνηση.

Η υπερεθνική ηγεμονία μιας διανοητικής ελίτ σε συνεργασία με τους διεθνείς τραπεζίτες είναι, σίγουρα, προτιμότερη από την αυτοδιάθεση που εφαρμόστηκε στους περασμένους αιώνες”. Σε απλά ελληνικά, η εθνική αυτοδιάθεση και κυριαρχία των λαών τίθενται υπό την κηδεμονία-ηγεμονία αυτής της “ελίτ” με την αμέριστη συνεργασία των διεθνών τραπεζιτών.

Διατρέχοντας την επίσημη ιστοσελίδα της Τριμερούς Rockefeller βρήκαμε μερικές φράσεις που αποδεικνύουν του λόγου το αληθές:

«Η “αυξανόμενη αλληλεξάρτηση”, που εντυπωσίασε τόσο τους ιδρυτές της Τριμερούς Επιτροπής στις αρχές του 1970, έχει εξελιχθεί σε “παγκοσμιοποίηση.” Αυτή η αλληλεξάρτηση έχει επίσης διασφαλίσει ότι η τρέχουσα χρηματοπιστωτική κρίση έχει γίνει αισθητή σε κάθε έθνος και περιοχή. Και έχει συθέμελα κλονίσει την εμπιστοσύνη στο διεθνές σύστημα, στο σύνολό του. Η Επιτροπή διαβλέπει ότι, σε αυτές τις πρωτοφανείς εκδηλώσεις, απαιτείται επιτακτικώς κοινή σκέψη και ηγεσία από τις χώρες της Τριμερούς, οι οποίες (μαζί με τους βασικούς διεθνείς οργανισμούς), αποτέλεσαν τους αρχικούς πυλώνες του ευρύτερου διεθνούς συστήματος. Αμφιβολίες για το αν και πώς αυτή η πρωτοκαθεδρία θα αλλάξει δεν μειώνονται, και, αν μη τι άλλο, έχουν εντείνει την ανάγκη να ληφθεί υπ’ όψιν η δραματική μεταμόρφωση του διεθνούς συστήματος. Καθώς οι σχέσεις με άλλες χώρες γίνονται πιο ώριμες -και πιο διάχυτη η δύναμη-, τα ηγετικά καθήκοντα των αρχικών χώρων της Τριμερούς πρέπει να εκτελεσθούν με άλλες σε αυξανόμενο βαθμό».

Δηλαδή, όπως οι ίδιοι λένε, προτείνουν ως λύση για τις συνέπειες της παγκοσμιοποίησης, την… περαιτέρω παγκοσμιοποίηση και μάλιστα κάτω από μια κοινή ηγεσία και σκέψη. Πόσο κοντά στο όραμα τους είναι οι χώρες να κυβερνώνται από το ίδιο “think tank”, όπως π.χ. η Τριμερής Rockefeller!


Και ω του θαύματος… νέος πρωθυπουργός της Ιταλίας φαίνεται πως θα είναι ο οικονομολόγος Μάριο Μόντι, ο οποίος κατά, νεώτερες πληροφορίες, θα λάβει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης την Δευτέρα. Και τι σύμπτωσις: ο Μόντι ηγείται της Ευρωπαϊκής γκρούπας της Τριμερούς. Επιπλέον πληροφορίες αναφέρουν ότι η μεγάλη πλειοψηφία των μελών της νέας κυβέρνησης δεν θα είναι πολιτικοί αλλά τεχνοκράτες. Οποία σύμπτωσις…

Τελικά οι τόσες … ταυτόχρονες συμπτώσεις, μόνο συμπτώσεις δεν είναι. H Πατρίδα μας, επισήμως και «διθυραμβικώς» τελεί υπό την κατοχή της αντεθνικής ολιγαρχίας των τραπεζιτών και της «Τριμερούς Επιτροπής». Το πολιτικό σύστημα παραδόθηκε στην παγκόσμια διακυβέρνηση. Κατοχικός-μεταβατικός και… εκλεκτός πρωθυπουργός ο Λουκάς Παπαδήμος. Μέλος και αυτός της Τριμερούς Επιτροπής Rockefeller.
ΠΗΓΗ.

Αναρωτιόμαστε, τι έχουν να πουν όλοι αυτοί που μιλάνε για "συμπτώσεις", "συνωμοσιολόγους", "θρησκόληπτους" κλπ;

Έχουν καταλάβει κάποια αποβλακωμένα γίδια ότι ΑΡΧΙΣΕ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΜΕ ΜΑΝΔΥΑ...ΣΩΤΗΡΙΑΣ;;;

Αντιλαμβάνονται ότι κάνουν πέρα τα πιόνια πολιτικούς, αντικαθιστώντας τους ΜΕ ΜΕΛΗ ΜΑΣΩΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ "ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ";

Ιδού κι ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών, που εδώ και δεκαετίες έχουν δώσει...κατευθυντήριες γραμμές:

"Η Βουλή θα καλύψει, θα υπερασπίσει, θα εκλέξει τους Προέδρους, αλλά εμείς θα της αποσύρουμε το δικαίωμα να προτείνει νόμους ή να τους μεταβάλλει. Το δικαίωμα αυτό θα απονεμηθεί στον υπεύθυνο Πρόεδρο, ο οποίος θα είναι ένα παιχνιδάκι μέσα στα χέρια μας.

Έτσι θα προχωρήσουμε στην κατάργηση κάθε συνταγματικότητας, όταν θα έχει έλθει ο χρόνος να συγκεντρώσουμε όλες τις κυβερνήσεις κάτω από τη Μοναρχία μας.


Η αναγνώριση της Μοναρχίας μας μπορεί πιθανόν να επέλθει πριν την κατάργηση του Συντάγματος, αν οι λαοί, αγανακτισμένοι από τις ταραχές και την ανικανότητα των κυβερνητών τους, αναφωνήσουν:


"Διώξτε τους και δώστε μας γενικό βασιλιά που να μπορεί να μας ενώσει και να καταστρέψει τα αίτια των διαφωνιών μας, τα σύνορα των εθνών, τις θρησκείες, τους υπολογισμούς των Κρατών. Βασιλιά που να μας εξασφαλίσει την ειρήνη και την ανάκαμψη, τις οποίες δε μπορούμε να απολαύσουμε με τους κυβερνήτες μας και τους αντιπροσώπους μας".

Τουρκική "ελευθεροκτόνος" στροφή

Le Monde
Τουρκία: «Ούτε με βιάγκρα δεν μπορώ».
Τουρκία, ούτε για μια νύκτα, ούτε για τη ζωή
Η Ευρώπη θέλει να δει στην τουρκική κυβέρνηση και στον ηγέτη της Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν τη λύση για όλους τους φόβους της ενώπιον της άνοδου των ισλαμιστικών κομμάτων στον απόηχο των αραβικών επαναστάσεων. Αφού τα τελευταία επικαλούνται το μοντέλο του τουρκικού ΑΚΡ – εφευρέτη, λένε, μιας πρωτότυπής δημοκρατικής ισλαμοσυντηρητικής οδού- δεν υπάρχει πια κανένας λόγος ανησυχίας, η πορεία προς την ελευθερία θα συνεχιστεί χωρίς αποτυχία! Αυτή η ανακούφιση εκφράζεται κυκλικώς, κυρίως από πολλούς σχολιαστές της διεθνούς πολιτικής.
Οι λόγοι ανησυχίας είναι όμως πολλοί αν θεωρήσουμε την πολιτική κατάσταση στην Τουρκία ως έχει, και
όχι για να καθησυχαστούμε εύκολα και φτηνά. Κι αυτό γιατί η περίφημη «Μουσουλμανική Δημοκρατία» (όπως μιλάμε στην Ευρώπη για την «Χριστιανική Δημοκρατία») δεν διαθέτει καθόλου τις αρετές που θα ήθελαν να της αποδώσουν. Μαρτυρία, η τύχη των εθνοτικών μειονοτήτων και η κατάσταση της ελευθερίας της έκφρασης.
Η επιμονή της εξουσίας εναντίον των ανεξάρτητων μέσων ενημέρωσης που τολμούν να προσεγγίσουν την κουρδική κατάσταση η την κυριαρχία του AKP έχει γίνει σοβαρή, όπως το υπογράμμισαν οι Δημοσιογράφοι Χωρίς Σύνορα σε ανακοίνωσή τους στις 26 Οκτωβρίου. Για να αναφέρουμε μόνο μία περίπτωση μεταξύ των εβδομήντα δημοσιογράφων που φυλακίστηκαν για το αδίκημα της διαφορετικής γνώμης, ο Αχμέτ Σικ (Ahmet Sik), συγγραφέας ενός βιβλίου που λογοκρίθηκε πριν να εκδοθεί, και που αφορούσε την επιρροή της οργάνωσης θρησκευτικής ευαισθησίας του Φετουλάχ Γκιουλέν (Fethullah Gulen) μέσα στην αστυνομία και το κράτος, μαραζώνει στη φυλακή από το Μάρτιο.
Το να προτείνεις το τέλος της κρατικής βίας κατά των Κούρδων και να ζητήσεις την αναγνώριση, ως Τούρκων πωλητών, των δικαιωμάτων τους για προσωπική ελευθερία και την πολιτιστική πολυφωνία, ή απλά να ενημερώσεις την κοινή γνώμη, είναι αντικείμενο μιας όλο και περισσότερο συστηματικής αστυνομικής και δικαστικής καταστολής.
Το Οκτώβριο 2011 θα εμφανιστεί στο θέμα αυτό ως ένα από τους πιο κρίσιμους μήνες για τους Τούρκους δημοκράτες. Στις 4 Οκτωβρίου, ο Deniz Zarakolu, Μηχανικός, υποψήφιος διδάκτορας στο Πανεπιστήμιο Bilgi της Κωνσταντινούπολης, και συντάκτης για τον οίκο Belge που διαδραματίζει καίριο ρόλο στη διάδοση της έρευνας αιχμής, συνελήφθη επειδή έκανε διάλεξη με θέμα «Η Πολιτική, του Αριστοτέλη», στο πλαίσιο της Ακαδημίας του κουρδικού κόμματος BDP (Κόμμα Ειρήνης και Δημοκρατίας), νομίμου κόμματος που αντιπροσωπεύεται στο Κοινοβούλιο. Στη συνέχεια ήρθε η σειρά της Ayse Berktay (Hacimirzaoglu), ερευνήτριας και μεταφράστριας, να συλληφθεί στο σπίτι της στην Κωνσταντινούπολη και να φυλακιστεί.
Στις 28 Οκτωβρίου, η Burā Ersanli, διάσημη καθηγήτρια πολιτικών επιστημών και συνταγματικού δικαίου στο Πανεπιστήμιο του Μαρμαρά, συνελήφθη την παραμονή της διεθνούς στρογγυλής τραπέζης που επρόκειτο να προεδρεύει στο Πανεπιστήμιο Bilgi στην Κωνσταντινούπολη με θέμα «Τα αμφιλεγόμενα ζητήματα της ιστορίας της Τουρκικής Δημοκρατίας». Την ίδια μέρα, ο Ραγκίπ Zarakolu, διευθυντής των εκδόσεων Belge (και πατέρας του Deniz), επίσης ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και πρώην πρόεδρος της Επιτροπής των Φυλακισμένων Συγγραφέων (PEN-Τουρκία), τέθηκε και αυτός υπό κατ’ οίκον περιορισμό. Σαράντα οκτώ συλλήψεις έγιναν από την αστυνομία, που εισέβαλε στα πολίτικα γραφεία του BDP. Την 1η Νοέμβριου, παρατήθηκε από το δικαστήριο της Μπεσίκτας η προφύλαξη των Burā Ersanli και Ραγκίπ Zarakolu μέχρι να γίνει η δίκη τους.
Οι συλλήψεις που πραγματοποιούνται από τις αντιτρομοκρατικές μονάδες της αστυνομίας, και που τις ονομάζουν «επιχειρήσεις KCK» (κοινωνική ένωση του Κουρδιστάν), στοχεύουν να καταστρέψουν τα έργα Τούρκων διανοούμενων, δικηγόρων και ακαδημαϊκών για την οικοδόμηση μιας τουρκικής δημοκρατίας που σέβεται τις μειονότητες και τα ατομικά δικαιώματα. Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί την δύναμη και βία εναντίον τους και βασίζεται στην δικαιοσύνη –που ελέγχει- για να καταστρέψει αυτές τις ειρηνικές κινήσεις και το έργο πληροφόρησης που εκτελείται.
Από το 2009, σχεδόν 8.000 άνθρωποι συνελήφθησαν για πράξεις άσκησης της ελευθερίας της έκφρασης. Με αυτό, η Τουρκία του Ερντογάν αποκαλύπτει το αληθινό πρόσωπό της, αυτού ενός καθεστώτος που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το καθεστώς των στρατηγών της δεκαετίας του 1980. Εν πάση περιπτώση, καμία σχέση με τη περίφημή ισλαμική δημοκρατία που τόσο λιβανίζεται κατά τις τελευταίες εβδομάδες.
Η Τουρκία είναι πλούσια σε δημοκράτες, καλλιτέχνες, ανεξάρτητους διανοούμενους. Αρκετές χιλιάδες από αυτούς αγωνίζονται γενναία για χρόνια για να αποκρούσουν τον υπερ-εθνικισμό, για να ζητήσουν διαλεύκανση σχετικά με τα εγκλήματα του στρατιωτικού καθεστώτος, για να υπερασπιστούν τη αρμενική μνήμη και την ελευθερία της ιστορίας, για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, την προσέγγιση των διαφόρων κοινοτήτων, με άλλα λόγια να ασκήσουν τα δικαιώματά τους ως άνδρα ή γυναίκα σε μια χώρα που θέλουν ελεύθερη.
Η δημοκρατική πορεία της Τουρκίας βρίσκεται σίγουρα περισσότερο σε αυτά τα κινήματα και έργα για την ελευθερία από την κοινωνία των πολιτών και τους επιστήμονες παρά στην παρελκυστικές τακτικές μιας κυβέρνησης που υιοθέτει μεθόδους παραπληροφόρησης και χειραγώγησης προκειμένου να αποκρύψει καλύτερα την αλήθεια για την κατασταλτική πολιτική της. Η τελευταία είχε εξάλλου καθοδηγήσει την πρώτη εκτίμηση της για την «αραβική άνοιξη», μέσω σαφούς υποστήριξης των εγκαταστημένων δικτατόρων, από τον Μουαμάρ Καντάφι έως τον Μπασάρ Αλ-Άσαντ -που ο Ερντογάν τον χαρακτήριζε «καλό φίλο» .
Η τύχη των Τούρκων δημοκρατών ενδιαφέρει ολόκληρη την Ευρώπη. Οι αγώνες τους καθορίζουν το μέλλον της καθώς και το μέλλον της Τουρκίας. Ας μην το ξεχάσουμε ποτέ. Και ας αγωνιστούμε για τους Ayse, Burā, Deniz, Ραγκίπ και εκείνους που περιμένουν στη φυλακή να δικαστούν και η θυσιάζουν την ελευθερία τους για ένα κοινό ιδανικό.
Σε μια εποχή που, με μια αξιόλογη επιχείρηση μάρκετινγκ, προωθείται η τουρκική δημοκρατία ως πρότυπος για τον αραβικό κόσμο, αυτό το τελευταίο κύμα συλλήψεων αποκαλύπτει μια για πάντα τον τρόπο λειτουργίας του ΑΚΡ: να καταστρέψει ολοσχερώς το κουρδικό πολιτικό κίνημα, να ενοχοποιήσει τους Τούρκους διανοούμενους που εργάζονται για να σταματήσουν τις μάχες στην ανατολική χώρα, για να κατακτήσει όλο το κρατικό μηχανισμό, για να απομακρύνει κάθε αντιπολίτευση, να εκφοβίζει όλα τα μέσα ενημέρωσης, και τελικά να τυλίγεται στο λάβαρο της δημοκρατίας για να παραπλανήσει καλύτερα την εφησυχασμένη ευρωπαϊκή κοινή γνώμη. Εν τέλει, πρόκειται για μια δημοκρατία «καλή για την Ανατολή» που προσπαθούν να μας πουλήσουν εδώ.
Καταγγέλλουμε αυτή τη στρατηγική που στοχεύει να τρομοκρατήσει την τουρκική κοινωνία στο όνομα της καταπολέμησης της τρομοκρατίας. Ένας ερευνητής δημοσιογράφος δεν είναι τρομοκράτης, ένας εντεταγμένος πανεπιστημιακός δεν είναι εγκληματίας, ένας ανεξάρτητος εκδότης δεν είναι προδότης.
Αυτοί οι άνδρες και γυναίκες είναι η τιμή της Τουρκίας. Καλούμε την ευρωπαϊκή κοινότητα να πιέζει την τουρκική κυβέρνηση για την απελευθέρωση των κρατουμένων συνείδησης. Ζητούμε από τα ευρωπαϊκά κράτη να βγουν από τα "αγγελικά" τους και να κοιτάζουν την ιστορία κατά πρόσωπο.
Hamit Bozarslan, διευθυντής σπουδών στην Ecole des Hautes Etudes en Sciences Sociales (EHESS), Vincent Duclert, καθηγητής στην EHESS και Ferhat Taylan, διδάκτωρ φιλοσοφίας και μεταφραστής.
Πηγή: Le Monde
TAKE ACTION!
Δύο πρόσφατες συλλήψεις, του Ragip Zarakolu(ακτιβιστής για τα ανθρώπινα δικαιώματα, ιδρυτής του εκδοτικού οίκου Belge) και της Büşra Ersanlı(καθηγήτρια πολιτικών επιστημών και συνταγματικού δικαίου στο Πανεπιστήμιο του Μαρμαρά στην Κωνσταντινούπολη), μας θυμίζουν ότι η Τουρκία συνεχίζει να είναι μια χώρα με ελεγχόμενη δημοκρατία, όπου παραμένει ακόμα ζητούμενο η ελευθερία της ακαδημαϊκής έκφρασης και η επιστημονική έρευνα.
Όσον αφορά τους δύο πρόσφατα συλληφθέντες, νομίζουμε ότι είναι καθήκον όλων των πολιτών αυτής της χώρας να ζητήσουν την άμεση απελευθέρωσή τους.
Ας δούμε όμως κάποια πράγματα για τους δύο συλληφθέντες:
Η τουρκική αστυνομία συνέλαβε ton Ραγκίπ Zarakolu στις 28 Οκτωβρίου του 2011, κατά τη διάρκεια ενός ανθρωποκυνηγητού μεγάλης κλίμακας στην Κωνσταντινούπολη έναντι Κούρδων και ακτιβιστών των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Ο γιος του, Ντενίζ Zarakolu, εκδότης του οίκου Belge, είχε συλληφθεί στις 4 Οκτωβρίου. Ο Zarakolu είναι από τους γνωστούς υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, διευθυντής στου εκδοτικού οίκου Belge Publishing και πρόεδρος της Ένωσης Εκδοτών για την Ελευθερία της Έκφρασης. Έχει δημοσιεύσει πολλά βιβλία και για την καταπίεση των εθνικών μειονοτήτων στην Τουρκία, όπως της Αρμενικής Γενοκτονίας. Στον εκδοτικό οίκο Belge είχε εκδοθεί το 1996 το βιβλίο “Pontoς Kulturu” του γνωστού συγγραφέα Omer Asan.
Την ίδια μέρα με τον Zarakolu, στις 28 Οκτωβρίου 2011, με το ίδιο ανθρωποκυνηγητό, συνελήφθη η καθηγήτρια Burā Ersanlı, ειδικευμένη στο συνταγματικό δίκαιο και μέλος του Συμβουλίου Ειρήνης του BDP, τέθηκε υπό κράτηση μαζί με δεκάδες άλλους. Η Ersanlı έγραψε εκτενώς για την ιστορία της τουρκικής λογοτεχνίας από την ίδρυση της Τουρκικής Δημοκρατίας. Επρόκειτο να παραστεί σε συνέδριο με θέμα «Αμφιλεγόμενα θέματα στην Ιστορία της Τουρκικής Δημοκρατίας» στο Πανεπιστήμιο Bilgi της Κωνσταντινούπολης στις 29 Οκτωβρίου 2011.http://infognomonpolitics.blogspot.com

ΕΙΣΒΟΛΗ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ, ΕΝΟΠΛΕΣ ΛΗΣΤΕΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ... ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!


Αντιμέτωποι με τέσσερις ληστές βρέθηκαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα οι ένοικοι μονοκατοικίας στο Πικέρμι. Οι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι και με την απειλή μαχαιριού και όπλου ακινητοποίησαν τους τέσσερις ενοίκους. Στη συνέχεια άρπαξαν χρήματα και κοσμήματα και έγιναν άφαντοι. Η Αστυνομία διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους. (τερασ) Ληστεία σημειώθηκε στις 21:30 το βράδυ της Παρασκευής σε περίπτερο το οποίο βρίσκεται στην πλατεία Παναγίας Ελευθερώτριας. Τρεις δράστες πλησίασαν τον υπάλληλο του περιπτέρου και αφού τον απείλησαν με όπλο, αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό πριν απομακρυνθούν προς άγνωστη κατεύθυνση. Μια δυσάρεστη έκπληξη...

ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ: ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΣΟΥ...


ΦΟΒΕΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΡΩΙΚΗ ΔΑΣΚΑΛΑ... Ἑλλάδα εἶμαι δημιούργημά σου. Μοῦ εἶπες πὼς εἶμαι τυχερή, γιατί δὲν γνώρισα τὴ Xούντα... Μὰ μὲ ὑποχρέωσες νὰ ζῶ σὲ μία δημοκρατία ποὺ τὴ χούντα τῆς κρατοῦσαν καλὰ οἱ δημοκράτες πολιτικοί της. Μοῦ ἔμαθες τὰ πρῶτα Ἑλληνικά, με δασεῖες-περισπωμένες,... μὰ πρὶν καλὰ-καλὰ τὰ μάθω τὰ κατήργησες. Ενῶ ἤμουν Δευτέρα δημοτικοῦ... Μὲ ἕντυσες μὲ μπλὲ ποδιά... αὐτὴ γιὰ τὸ σχολεῖο μὲ τ' ἄσπρο γιακαδάκι... κι ὅταν ἄρχισε νὰ μοῦ ἀρέσει τὴν κατήργησες. Πάντα γιὰ τὸ καλό μου, χωρὶς νὰ μὲ ρωτήσεις... Μὲ ἔμαθες νὰ λέω τὸν ἐθνικὸ ὕμνο καὶ πλήρωνες δασκάλους γιὰ νὰ μὲ μάθουν πὼς τιμιότερον ἁπάντων ἐστι ἡ πατρίς. Μὰ σὰν μεγάλωσα...

Χ. ΚΛΥΝΝ: O Παπανδρέου πρέπει να συλληφθεί!


Ο Παπανδρέου είναι ο μεγαλύτερος προδότης...και πρέπει να συλληφθεί αν υπάρχουν νόμοι γιατί εκτός του ότι έχει οδηγήσει τον κόσμο στην κατάθλιψη και την ανεργία, έχει ξεφτιλίσει τον Έλληνα σε διεθνές επίπεδο. Όπως είπε και ο Σαρκοζί είναι τρελός και καταθλιπτικός. Είναι μεγάλη ανακούφιση που έφυγε από την ηγεσία της χώρας. Οι πολιτικοί μας αποδεικνύουν καθημερινά πόσο διεφθαρμένοι είναι και ότι τους νοιάζει μόνο η καρέκλα. Αλλά και οι ίδιοι ευθυνόμαστε για τα προβλήματα που βιώνουμε λόγω του τρόπου ζωής που κάνουμε τα τελευταία χρόνια και το χειρότερο είναι ότι υποθηκεύουμε το μέλλον των νεότερων«...

Επένδυση από την 3Ε στα Σκόπια, αξίας 79,1 εκ. €H Αθήνα δεσμεύεται όχι μόνο να μην ορθώνει εμπόδια στην ένταξη της γείτονος σε διεθνείς οργανισμούς με το ακρωνύμιο FYROM, αλλά να στηρίζει κιόλας σχετικές πρωτοβουλίες των Σκοπίων.
εάν η ετυμηγορία δικαιώνει πλήρως τα Σκόπια, πολιτικά θα ενισχύσει την ανελαστικότητα της πολιτικής τους ηγεσίας και ταυτόχρονα θα προκαλέσει αίσθημα ταπείνωσης, θυμού και (υπερ) πατριωτικής έξαρσης στην Ελλάδα..

ΠΟΤΕ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ; ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ "ΔΙΑΣ" ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ!

ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΙ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΑΝΤΡΕΣ ΤΗΣ "ΔΙΑΣ" ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ...

Όπως έγραψε το eglimatikotita.gr: "Σε θρίλερ άγριας καταδίωξης εξελίχθηκε χθες τη νύχτα, λίγη ώρα πριν από τα μεσάνυχτα, η απόπειρα ομάδας αστυνομικών της ΔΙΑΣ να ελέγξουν στην περιοχή της Κυψέλης αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα και κρίθηκαν ύποπτοι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και στη διάρκεια της καταδίωξης ο συνεπιβάτης πέταξε συσκευασία με περίπου 100 γραμμάρια κοκαΐνης, ενώ μπροστά στον κίνδυνο να συλληφθούν....... έπεσαν διαδοχικά πάνω σε παρκαρισμένα ΙΧ στην προσπάθεια τους να χτυπήσουν και να τραυματίσουν τους εκτεθειμένους στις μοτοσικλέτες διώκτες τους. Ευτυχώς η σύγκρουση αποφεύχθηκε και η περιπετειώδης...

Ο Κάρλος Μένεμ αλά… ελληνικά βρέθηκε. Μαζί του και όλο το πολιτικό σύστημα, που συσπειρώθηκε όπως οι λατινοαμερικάνικες χούντες.

Ο Κάρλος Μένεμ αλά… ελληνικά βρέθηκε. Μαζί του και όλο το πολιτικό σύστημα, που συσπειρώθηκε όπως οι λατινοαμερικάνικες χούντες.

Παντού άνθρωποι της Goldman Sachs, ακόμα και στο τιμόνι της Ευρωπαϊκής κεντρικής τράπεζας


Την παροιμία “η πουτάνα θέλει να κρυφτεί – η χαρά δεν την αφήνει” φυσικά την ξέρετε. Τη βιώνουμε καθημερινά με της πόρνες των τραπεζιτών που κάνουν τους πολιτικούς, τους δημοσιογράφους κλπ, που μόλις μετά βίας κρατούν κάποιες κάποιες αποστάσεις από τους “νταβάδες” τους. Το τραπεζικό- τοκογλυφικό κατεστημένο περνά σε νέα επίπεδα πρόκλησης με το διορισμό του νέου προδρου της Ευρωπαϊκής κεντρικής τράπεζας, αντικαθιστώντας τον “λατρεμένο” μας Τρισέ. Σύμφωνα με άρθρο του reuters που μπορείτε να διαβάσετε εδώ, ο νέος πρόεδρος είναι ο Ιταλός καθηγητής Mario Draghi και αναλαμβάνει καθήκοντα από τις1/11/2011 έως και τις 31/10/2019.

Οι Ρωμιοί της Ίμβρου και η υποκρισία

Οι Ρωμιοί της Ίμβρου και η υποκρισία

imvros

Άρθρο της εφημερίδας ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ (Apoyevmatini)

Της Μπουρτσάκ Γκιουβέν (Μετάφραση Νίκη Σταυρίδη)

Μερικές φορές στον τουρκόφωνο τύπο δημοσιεύονται κείμενα – διαμάντια, διαβάζοντάς τα να κλαις. Τέτοιο είναι το κείμενο της Μπουρτσάκ Γκιουβέν. Γεμάτο ανθρωπιά και σεβασμό στην Ιστορία.

Είναι καιρός που δημοσιεύθηκε, όμως ο περιορισμένος χρόνος δεν μας παρέχει δυστυχώς τη δυνατότητα να ασχοληθούμε με τη μετάφραση όλων. Γι αυτό ήταν μεγάλη η χαρά μας όταν η αναγνώστρια (και γνωστή μεταφράστρια και λογοτέχνης) Νίκη Σταυρίδη, μας το έστειλε μεταφρασμένο. Μάλιστα σε μετάφραση που διατηρεί αναλλοίωτο όλο το συναίσθημα που αναδύεται από το πρωτότυπο. Την ευχαριστούμε.

Εδώ θα δείτε ολόκληρο το άρθρο που βρίσκεται στη σελίδα 3

Τι είπαν! Dr.J.Goebbels 11/2/1940 vs Α.Μerkel 26/10/2011 !

Xρηματα για Γερμανικα οπλα υπαρχουν!

Αγαπητοι φιλοι,
γνωριζετε καλα τις πιεσεις και τις απειλες που ασκει η Γερμανια στη χωρα μας. Παρα ταυτα, τα περισσοτερα οπλα που παραγει τα πουλαει στην Ελλαδα, κανοντας πιο ισχυρη την οικομονια της. Ετσι, λεφτα για σχολεια και νοσοκομεια δεν υπαρχουν. Υπαρχουν για οπλα
Εδω ειναι το ρεπορταζ . http://www.independent.co.uk/news/business/analysis-and-features/less-healthcare-but-greece-is-still-buying-guns-6257753.html

ΑΣΤΑΚΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ - ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΤΩΝ F-16 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ!

Τουρκία: Παραλαβή πηγαίων κωδικών F-16

Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής (ΗΠΑ), αποδέχτηκαν να δώσουν τους«πηγαίους κωδικούς» (χρόνιο αίτημα της Τουρκίας) των μαχητικών F-16, που κατασκευάζονται από την εταιρία Lockheed Martin. Το πρόγραμμα του υπολογιστή, που ελέγχει εξ'ολοκλήρου το πτητικό σύτημα και τον όπλισμό ήταν αποκλειστικό προνόμιο των ΗΠΑ, ενώ ο υπολογιστής του αεροσκάφους δεν αναγνώριζε οπλικά συστήματα ή ανταλλακτικά που παρήγαγε μια ξένη χώρα στις δικές της βιομηχανίες.

Στην Παγκόσμια μυστική ελιτίστικη κυβερνηση ο Λουκάς Παπαδήμος!

Γράφει η Πόπη Σουφλή στο attikanea.blogspot.com

Πολίτες στα όπλα!

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/11/polites-sta-opla.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+eamb-ydrohoos+%28EAM+B%27+-+%CE%A5%CE%94%CE%A1%CE%9F%CE%A7%CE%9F%CE%9F%CE%A3%29

ΚΟΥΡΔΟΙ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΠΟΡΘΜΕΙΟ ΣΤΟΝ ΜΑΡΜΑΡΑ... ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΒΟΜΒΑ


Πέντε Κούρδοι "πειρατές" κατέλαβαν ένα πορθμείο που μετέφερε 21 επιβαίνοντες στο Μαρμαρά, στη βορειοδυτική Τουρκία και ένας από αυτούς υποστηρίζει ότι έχει στην κατοχή του μια βόμβα που απειλεί να την πυροδοτήσει. Η κατάληψη του πορθμείου σημειώθηκε λίγο πριν τις 6 το απόγευμα. Τρία σκάφη της ακτοφυλακής και ένα ελικόπτερο παρακολουθούν το φέρι, που βρίσκεται ανατολικά της Κωνσταντινούπολης. Ο κυβερνήτης της επαρχίας Κοτζαέλι, Ερτζάν Τοπατζά, δήλωσε ότι το πλοίο Kartepe, μεταφέροντας 17 επιβάτες και τετραμελές πλήρωμα, έπλεε μεταξύ Νικομήδειας (Ιζμίτ) και Γκιολτζούκ όταν σημειώθηκε η πειρατεία. Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες υπάρχει μόνο...

Θυμάται ο κ. Παπαδήμος το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου;


Αλήθεια τι έχει να πει ο κ. Πρωθυπουργός για το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου, σκάνδαλο από το οποίο εκατομμύρια Έλληνες έχασαν περιουσίες; Ο κ. Παπαδήμου ήταν τότε ήταν διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας και συνεπώς θα πρέπει να έχει γνώση περί του ζητήματος.

Τι συμβολή είχαν οι παροτρύνσεις των συμβούλων των τωρινών συνεργατών του νέου πρωθυπουργού στην δημιουργία αυτού του σκανδάλου, που όπως είναι γνωστό είχε να κάνει με μετοχές «φούσκες»; Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...