Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2011

ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΕΣ ΠΑΛΙ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΪ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ;;;
ΠΑΛΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΟΣ ΞΕΡΟΓΛΥΦΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ...

Με τον γενικό πρόξενο της Τουρκίας στη Θεσσαλονίκη, Τουργούλ Μπιλτεκίν, συναντήθηκε σήμερα το πρωί ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης. Αφορμήγια τη συνάντηση ήταν η συμμετοχή του δήμου στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Σμύρνης, από τις 8 έως τις 11 Δεκεμβρίου.

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...


ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΟΥΔΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! > Σε πιάσαμε στα πράσα υπουργέ μου και θα σε κάνουμε ρόμπα ξεκούμπωτη….

Ποιος είναι ο Ιούδας στην κυβέρνηση που δίνει συνέχεια στους Γερμανούς τον Αντώνη Σαμαρά και τα πράσινα παπαγαλάκια ουρλιάζουν προτρέποντάς τον να ….υπογράψει;Σε πιάσαμε στα πράσα υπουργέ μου και θα σε κάνουμε ρόμπα ξεκούμπωτη….

Στο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ ο Μπεγλίτης!


Το Πειθαρχικό της Ένωσης Συντακτών καλεί τον πρώην ΥΕΘΑ Πάνο Μπεγλίτη, να δώσει εξηγήσεις και κυρίως ονόματα για όσα έχει υποστηρίξει σε διαδοχικές τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές του συνεντεύξεις! Η κλήση του κ.Μπεγλίτη αποφασίστηκε μετά από επιστολή 22 στρατιωτικών συντακτών οι οποίοι ζήτησαν από την ΕΣΗΕΑ,όχι απλά την έκδοση κάποιας ανακοίνωσης αλλά την δρομολόγηση νομικών ενεργειών εναντίον του πρώην ΥΕΘΑ ο οποίος:


•Σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΣΚΑΙ, έκανε λόγο για "ντιλίβερυ-μπόϊς"-δημοσιογράφους οι οποίοι διαπλέκονταν με στρατιωτικούς αλλά και συμφέροντα.

ΓΕΝΙΚΟ ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ ΣΤΗ SHELL!!! ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΕΞΟΡΥΞΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ...

Η Τουρκία υπογράφει σήμερα με τον πετρελαϊκό κολοσσό Shell, τη μεγάλη συμφωνία για τις έρευνες πετρελαίου και φυσικού αερίου στη Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Τουρκία. Οι υποθαλάσσιες έρευνες τις οποίες ετοιμάζει τη Τουρκία στην Ανατολική Μεσόγειο μπορούν να ανεβάσουν την ένταση καθώς η Άγκυρα υποστηρίζει πως θα πραγματοποιηθούν εντός της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ) της Τουρκίας! Το σημείο αυτό είναι κρίσιμο καθώς η Τουρκική ΑΟΖ ίσως και να μην αναγνωρίζει την κυριαρχία του Καστελόριζου στα θέματα της ελληνικής ΑΟΖ.

Mέχρι στιγμής έχει τονιστεί πως οι σεισμικές έρευνες θα πραγματοποιηθούν ανοιχτά της Αττάλειας χωρίς να διευκρινιστεί το ακριβές σημείο.

ΤΟΥΡΚΟΝΑΤΟΪΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΞΗΡΟΥ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΔΑΡΔΑΝΕΛΙΑ!Ξεκίνησε χθες στο κόλπο Ξηρού (saros τον λένε οι μογγόλοι) η νατοϊκή άσκηση «Nusret 2011» η οποία διεξάγεται υπό την φιλοξενία των Τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού. Στα ναυτικά γυμνάσια συμμετέχουν οι νατοϊκές δυνάμεις Τουρκία, Ιταλία, Ισπανία και Γερμανία ενώ ως παρατηρητής συμμετέχει το αιγυπτιακό πολεμικό ναυτικό. Στην άσκηση, σκοπός της οποίας είναι η εκπαίδευση στον θαλάσσιο ναρκοπόλεμο, συμμετέχουν 14 πλοία, 1 ελικόπτερο, 1 ομάδα της μονάδας υποβρυχίων επιθέσεων SAS του Πολεμικού Ναυτικού, ένα νατοϊκό πλοίο διοίκησης και ελέγχου και από ένα ναρκαλιευτικό των συμμετεχόντων χωρών.

ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ! ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΛΥΤΡΩΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!

«Η Ελλάδα είναι μία στρατηγικής σημασίας χώρα καθώς διαθέτει πετρέλαιο και φυσικό αέριο!»Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του εβραίου αναπληρωτή ΥΠ.ΕΞ. που επισκέφθηκε την Αθήνα για να συναντήσει τον νεοδημοκράτη ομόλογό του της συγκυβέρνησης του μνημονίου… Το ξεπούλημα της Πατρίδας και του εθνικού μας πλούτου έχει ήδη ξεκινήσει!
Το ερώτημα που τίθεται φυσικά είναι «τι δουλειά έχουν οι εβραίοι με το ελληνικό πετρέλαιο και φυσικό αέριο;». Η απάντηση απλή: οι εβραίοι μυρίστηκαν πολύ χρήμα και φυσικά όπου μυρίζονται χρήμα τρέχουν για να απομυζήσουν όσα περισσότερα υλικά οφέλη μπορούν. Δυστυχώς, αυτό που λέει η Χρυσή Αυγή εδώ και δεκαετίες, έρχεται σήμερα – στον καιρό του μνημονίου και της εθνικής υποταγής – να το επιβεβαιώσει ένας υψηλά ιστάμενος ισραηλίτης. Μας δικαιώνει όμως και σε ένα άλλο επίπεδο, καθώς έχουμε κουραστεί να φωνάζουμε, ότι το μνημόνιο επιβλήθηκε στη χώρα με σκοπό να εκμεταλλευθούν ξένες δυνάμεις τον ορυκτό της πλούτο.

Ιδού πως δηλητηριάζουν τις διμερείς σχέσεις οι «φίλοι» Τούρκοι…Οι ψευδαισθήσεις των Ελλήνων πολιτικών και πολλών μελών της υποτιθέμενης διανόησης είναι σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνες για το σημερινό κατάντημα του τόπου. Είναι οι ίδιοι που προσπαθούσαν τόσα χρόνια να μας πείσουν για την ορθότητα της πολιτικής του να θεωρείται ως αρχή και τέλος της όποιας ελληνικής εσωτερικής και εξωτερικής πολιτικής η Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς πολλοί εκ των οποίων ευημερούσαν παρασιτικά σε βάρος των υπολοίπων, αφού «ταΐζονταν» από τον πελώριο γραφειοκρατικό μηχανισμό των Βρυξελλών, δηλαδή από τα λεφτά του Έλληνα και του Ευρωπαίου φορολογούμενου.

Έγγραφο-σοκ δίνει τα "κλειδιά" του Α.Αιγαίου στην Τουρκία!


Αφού έβαλε την χώρα στο ΔΝΤ, προετοιμάζοντας το έδαφος με «προσωπικές ενέργειες» και με ανήκουστες δηλώσεις όπως «Προσπαθούμε να αποτρέψουμε έναν ΤΙΤΑΝΙΚΟ», αφού εργάστηκε με συνέπεια για να εγκατασταθεί στην Ελλάδα η παρακυβέρνηση του Χορστ Ράϊχενμπαχ, τώρα ετοιμάζεται να παραδώσει στην Τουρκία τα «κλειδιά» νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και της Δωδεκανήσου, πάντα βάσει του ... Μνημονίου. Γιατίπερί «παράδοσης» πρόκειται όταν τα νησιά αυτά θα εξαρτώνται από την Άγκυρα σε ότι αφορά τις ανάγκες τους σε ηλεκτρικό ρεύμα, όπως σχεδιάζει να κάνει ο υπουργός ΠΕΚΑ Γιώργος Παπακωνσταντίνου, σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα της XOΥΡΙΕΤ. 

Οι παπούδες μας δεν φοβήθηκαν για τη ζωή τους, εμείς θα φοβηθούμε για μισθούς και συντάξεις;


Γερμανοί και ντόπιοι γερμανόφιλοι (από εδώ ειπώθηκε ότι εκπορεύτηκε η ιδέα των υπογραφών), κατάφεραν αρχικά να βάλουν τον Σαμαρά στο κάδρο του μνημονίου και τώρα πλέον, με μοχλούς πίεσης την 6ηδόση και την συμφωνία για το «κούρεμα» του χρέους, τον κατέστησαν μέρος του προβλήματος. Και όχι απλά τον κατέστησαν μέρος του προβλήματος, αλλά επιπλέον τον έβαλαν και στο κέντρο της κρίσης. Από εδώ και στο εξής, εάν δεν συναινεί εγγράφως και ο Σαμαράς στην πλήρη υποτέλεια και το ξεπούλημα της χώρας, θα απειλούμαστε με μη καταβολή μισθών και συντάξεων, με έξοδο από το ευρώ, με πόλεμο κ.λ.π..

Ριάντ αλ Άσαντ: Ο άνθρωπος που λαμβάνει οδηγίες απευθείας από το τουρκικό Γενικό Επιτελείο!


Ο συνταγματάρχης Ριάντ αλ Άσαντ αν και δεν διαθέτει το όνομα που οι περισσότεροι θα επιθυμούσαν, λόγω της συνωνυμίας του με το Σύρο Πρόεδρο Μπάσαρ αλ Άσαντ, αυτομόλησε στη Τουρκία και τον Ιούλιο που μας πέρασε ανακοίνωσε την ίδρυση του Ελεύθερου Συριακού Στρατού (ASL), που έχει ως κύριο στόχο την πτώση του καθεστώτος Άσαντ, την προστασία του πληθυσμού και την πρόληψη της αναρχίας. Σε ανακοίνωσή του ο ASL διευκρινίζει ότι θα παραχωρήσει τη θέση του μόλις εκλεγεί μια δημοκρατική κυβέρνηση. 

ΤΟ ΙΡΑΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΝΤΑΦΙ ΜΕ ΟΒΙΔΕΣ ΧΗΜΙΚΩΝ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ Η "WASHINGTON POST"Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες ερευνούν τις πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες το Ιράν είναι πιθανό, εδώ και πολλά χρόνια, να έχει προμηθεύσει με οβίδες χημικών το... καθεστώς Καντάφι, γράφει η εφημερίδα Washington Post στο χθεσινό της φύλλο.
Οι οβίδες αυτές, τις οποίες ο λιβυκός στρατός είχε γεμίσει με αέριο μουστάρδας, βρέθηκαν τις τελευταίες εβδομάδες σε δύο στρατιωτικές εγκαταστάσεις στην κεντρική Λιβύη, επισημαίνει η εφημερίδα, επικαλούμενη Αμερικανούς και Λίβυους αξιωματούχους.

ΣΤΟΥΣ 33 ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ. ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!Η μουσουλμανική αδελφότητα είναι πίσω από τις συγκρούσεις που έχουν ξεσπάσει στην Αίγυπτο μεταξύ διαδηλωτών και Αστυνομίας και Στρατού. 


Η Αστυνομία έχκανε χρήση χημικών και πλαστικών σφαιρών ενώ κάποιες ομάδες του Στρατού και άλλοι παρακρατικοί άνοιξαν πυρ με αληθινά πυρά . Ο μέχρι αυτή την ώρα επίσημος απολογισμός είναι 33 νεκροί, ενώ οι τραυματίες είναι εκατοντάδες. Οι συγκρούσεις στους δρόμους κυρίως του Καϊρου συνεχίζονται! Χαρακτηριστικό στο βίντεο που ακολουθεί, ισλαμιστές που προσεύχονται ομαδικά εν ώρα επεισοδίων...

22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1940! Η ΚΟΡΥΤΣΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ! Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΘΡΙΑΜΒΕΥΕΙ! Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΛΗΡΕΙ!Στις 22 Nοεμβρίου 1940 τμήματα του ελληνικού στρατού εισέρχονται απελευθερωτές του βορειοηπειρωτικού διαμερίσματος της Kορυτσάς. O κόσμος βγήκε στους δρόμους και ζητωκραύγαζε: «Πήραμε την Kορυτσά». H απελευθέρωση της Kορυτσάς ήταν η πρώτη μεγάλη επιτυχία του Ελληνικού Στρατού στο βορειοηπειρωτικό μέτωπο. 

Στην πόλη της Kορυτσάς βρίσκονταν και την υποστήριζαν ισχυρές ιταλικές δυνάμεις (Mεραρχία Tριέστι - Πιεμόντε - Bενέτσια - Aρέστο με δυο τάγματα μελανοχιτώνων ― με το τάγμα των Bερσαλιών και ένα τάγμα Aλβανών).

ΑΛΓΕΡΙΝΟΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ


Από Αστυνομικούς του Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, συνελήφθη 50χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλγερίας, κατηγορούμενος για Πλαστογραφία Πιστοποιητικών.
Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών, μετά από αξιοποίηση πληροφορίας, σχετικά με αλλοδαπό που δραστηριοποιείται στην πλαστογράφηση και διακίνηση ταξιδιωτικών εγγράφων, τον σε διαμέρισμα στην περιοχή του Μεταξουργείου και σε έρευνα που διενεργήθηκε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

* Τριακόσια δώδεκα -312- Δελτία Ταυτότητας προσώπων διαφόρων χωρών(112 Βελγίου, 92 Τσεχίας, 33 Γαλλίας, 11 Ρουμανίας, 11 Πολωνίας, 6 Ελβετίας, 11 Βουλγαρίας, 19 Ισπανίας, 4 Σλοβακίας, 1 Δανίας, 1 Φινλανδίας, 1 Ολλανδίας, 1 Μάλτας, 2 Ουγγαρίας, 1 Εσθονίας, 1 Γερμανίας, 5 Ιταλίας).

O Σαΐφ αλ-Ισλάμ Καντάφι, ο ενοχλητικός «φίλος» του Λονδίνου


Ο Σαΐφ αλ-Ισλάμ (στο κέντρο της φωτογραφίας), που συνελήφθη το περασμένο Σαββατοκύριακο στο νότιο τμήμα της Λιβύης, είχε μέχρι πρόσφατα τις προσβάσεις του σε κύκλους κοντά στην κυβέρνηση του Λονδίνου, μεταξύ άλλων, στον Peter Mandelson, εγκέφαλο της προηγούμενης εργατικής κυβέρνησης, στον Nat Rothschild, κληρονόμο της πλούσιας οικονομικής αυτοκρατορίας, ή
ακόμα στον πρίγκιπα Ανδρέα, δεύτερο γιο της βασίλισσας Ελισάβετ Β'. 

Αλβανοί, «ανθρωπιστές» και Αμερικανοσιωνιστές σε τσάμικο συνέδριοΠριν λίγες μέρες πραγματοποιήθηκε το πρώτο Διεθνές Συνέδριο της Αλβανοαμερικανικής Οργάνωσης «Τσαμουριά» στο Πανεπιστήμιο Kean του New Jersey, σε συνεργασία φυσικά με το Ινστιτούτο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Το θέμα της συζήτησης τους ήταν, σύμφωνα με τον προέδρου του κόμματος για Δικαιοσύνη, Ακεραιότητα και Ενότητα Μουχεντινί, το να λογοδοτήσει και να απολογηθεί η Ελλάδα για εγκλήματα που, όπως λένε, έχει διαπράξει εναντίον των Αλβανών!
Βέβαια σε όλα αυτά τα ιλαρά, δεν έλειψαν και οι αλβανικές απαιτήσεις για Ελληνικά εδάφη. Όμως, οι «φιλότιμες» προσπάθειες που κάνουν, Αλβανοί και «ανθρωπιστές», για να πείσουν ότι η Ήπειρος και κομμάτι της Μακεδονίας ανήκουν στην Αλβανία πέφτουν στο κενό, πολύ απλά αναλύοντας την ιστορία του. Θα πρέπει να τονίσουμε όμως για άλλη μια φορά, σε τέτοια θέματα υψίστης σημασίας για τη χώρα πόσο απούσα είναι η κυβέρνηση μας και συγκεκριμένα το, πλέον στελεχωθέν από άνθρωπο της «νέας», «πατριωτικής» Νέας Δημοκρατίας, υπουργείο εξωτερικών. Ούτε μία επιστολή για την τιμή των όπλων δεν στάλθηκε προκειμένου να διαμαρτυρηθεί και να καταγγείλει. Η κυβέρνηση μας για άλλη μια φορά αποδεικνύει το μέγεθος της προδοσίας αλλά και της αδιαφορίας της για τα εθνικά θέματα.

«ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ!»Του Ησαΐα Κωνσταντινίδη 

Ένα μείζον ζήτημα που σχετίζεται άμεσα με το γεωπολιτικό μέλλον της Ελλάδας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής μας, είναι το ζήτημα της ύπαρξης φυσικών πλουτοπαραγωγικών πηγών στα όρια της ελλαδικής επικράτειας.
Και κυρίως η ύπαρξη πετρελαίου σε ποσότητες τέτοιες που, σε περίπτωση εκμετάλλευσής του, να μπορούν να καταστήσουν την Ελλάδα μία παγκόσμια οικονομική υπερδύναμη! Μάλιστα δεν είναι καθόλου λίγοι εκείνοι που συνδέουν τη σημερινή ελληνική κρίση με διάφορα σκοτεινά «παιχνίδια» που παίζονται αυτή την ώρα γύρω ακριβώς από την εκμετάλλευση των ελληνικών πλουτοπαραγωγικών πηγών και την πιθανή εκχώρησή τους σε ξένα συμφέροντα...
 

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
Πραγματοποιήθηκε χθες ο εορτασμός της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων στην πόλη της Φλώρινας, με ευθύνη της Π.Ε. Φλώρινας.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με επίσημη δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Παντελεήμονα, ενώ στη συνέχεια τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο της πλατείας Γ. Μόδη. 

Θεσσαλονίκη: Έξαλλοι οι κάτοικοι της περιοχής Ροτόντας με το πανηγύρι της Παναγίας Δεξιάς


Πυρ και μανία είναι οι κάτοικοι της περιοχής Ροτόντας στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή το πανηγύρι του Ι.Ν της Παναγίας Δεξιάς. Όπως καταγγέλλουν, ο οίκος του Θεού μετατράπηκε σε...οίκο εμπορίου!

Ο τζαναμπέτης(1969)


Amos Gilad: Πιθανή κατάρρευση του Μπάσαρ αλ Άσαντ θα σημάνει το τέλος του Ισραήλ!


Ο επικεφαλής του υπουργείου Άμυνας του Ισραήλ και άλλοτε επικριτής του Μπάσαρ αλ Άσαντ, ο υπερσυντηρητικός Amos Gilad, προειδοποίησε ότι πιθανή κατάρρευση του καθεστώτος Μπάσαρ αλ Άσαντ θα οδηγήσει σε καταστροφή και θα σημάνει το τέλος του Ισραήλ, λόγω της ανόδου μιας Ισλαμικής Αυτοκρατορίας, καθοδηγούμενη αρχικά από τις Μουσουλμανικές Αδελφότητες της Αιγύπτου, της Ιορδανίας και της Συρίας!Το ποτάμι ωστόσο δείχνει να μην γυρίζει πίσω αφού στη Συρία έχουν ήδη διεισδύσει μονάδες Ισλαμιστών που μαζί με λιποτάκτες που επιστρέφουν θα ηγηθούν στον ένοπλο αγώνα κατά του Μπασαρ αλ Ασαντ. 

ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΟΥ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ -ΤΟ ΠΟΛΥ- ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ


ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ:Συνελήφθη σήμερα (21-11-2011) , από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, 65χρονος ημεδαπός ιδιοκτήτης εργαστηρίου γυναικείων ενδυμάτων, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο κατ΄εξακολούθηση.

To ύψος του χρέους ανέρχεται στο ποσό των 755.085,10 ευρώ. 

Η μεγάλη λεηλασία της χώρας


Ο εκλογικός κύκλος στην Ελλάδα από τις αρχές της δεκαετίας του ’90 επηρεάζει αρνητικά την πορεία των δημοσιονομικών της χώρας, όπως άλλωστε συνέβη και στη δεκαετία του ’80. Tου Ανδρέα Πετσίνη, Γιώργου Γάτου και της Eλένης Πετροπούλου > Η μοναδική φορά κατά την οποία η προκήρυξη βουλευτικών εκλογών δεν επηρέασε αρνητικά, αντίθετα σημειώθηκε μείωση του δημοσιονομικού ελλείμματος, ήταν το 1996, όταν η χώρα υπό τον Κ. Σημίτη ξεκινούσε τη σκληρή μάχη της προετοιμασίας για την ένταξη στην ΟΝΕ. Ενα αυτοτροφοδοτούμενο σπιράλ αδιαφάνειας, ρουσφετολογίας, κακοδιαχείρισης, διαφθοράς και ατιμωρησίας αποτελεί το υπόβαθρο πάνω στο οποίο οικοδομήθηκε το νεοελληνικό πελατειακό κράτος που οδήγησε τη χώρα στη δημοσιονομική κατάρρευση. 

ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ,ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΑΝ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ (ΛΟΥΤΣΑ)Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής στην Αρτέμιδα την Κυριακή 20.11.2011. Πλήθος κόσμου απ’ όλες τις περιοχές των Μεσογείων ξεκίνησε να καταφτάνει στα νέα μας γραφεία από νωρίς το απόγευμα.
Σε μια χρονική περίοδο όπου κανένα κόμμα δεν ανοίγει νέα γραφεία,όσα κομματικά γραφεία υπάρχουν τα τρώει η σκόνη και κανένας πολιτικός δε τολμάει να πάει ούτε για καφέ στην γειτονιά του, η Χρυσή Αυγή ανοίγει νέα γραφεία σε ολόκληρη την Ελλάδα, κάθε μέρα είναι στους δρόμους για ενημερωτικές εκστρατείες και σχεδόν κάθε εβδομάδα πραγματοποιεί ανοιχτές συγκεντρώσεις σε όλες τις γωνιές της σκλαβωμένης μας πατρίδας!

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝ ΚΥΠΡΟΥ


Το βράδυ της Πέμπτης 17 Νοεμβρίου 2011, πραγματοποιήθηκε στα Κεντρικά Γραφεία του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Καταδρομέων, στη Λευκωσία, η πρώτη συνέλευση των Επιτρόπων του Μουσείου Αγώνων Καταδρομών Κύπρου.
Ο Πρόεδρος του ιδρύματος Μάκης Οικονομίδης αναφέρθηκε στο έργο που επιτελέστηκε κατά το παρελθόν έτος, στα κατασκευαστικά έργα, στο ανεκτίμητο μουσειακό υλικό που έχει εξασφαλιστεί, στις επαφές που πραγματοποιήθηκαν με τις διευθύνσεις ομόλογων μουσείων στην Ευρωπαϊκή Ένωση, σε οικονομικό απολογισμό, καθώς και στις προγραμματικές εργασίες του έτους 2012.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ: Έτσι παρέδωσαν στους δανειστές την Ελλάδα!


Η prionokordela.gr, από την πρώτη στιγμή αποκάλυψε την μεγάλη “απάτη” σε βάρος του ελληνικού λαού, το “έγκλημα” σε βάρος του μέλλοντος των παιδιών μας! Ένα από τα ισχυρότερα διαπραγματευτικά χαρτιά της Ελλάδας, αν όχι το μεγαλύτερο, ήταν το ελληνικό δίκαιο, στο οποίο υπάγονταν το ελληνικό δημόσιο χρέος. Όλα τα παλιά δάνεια διέπονταν από το ελληνικό δίκαιο, σύμφωνα με το οποίo η Ελλάδα θα μπορούσε να ψηφίσει νόμο στη Βουλή, όπου, αν το 51% των κατόχων των ομολόγων συμφωνήσει σε αναδιάρθρωση (κούρεμα), δεσμεύεται και το υπόλοιπο 49% των κατόχων των ομολόγων.

Αλβανοί κλέβουν μεταλλικά στοιχεία των πυλώνων μεταφοράς ρεύματος στην Ελλάδα


Κλέφτες μετάλλων αφαιρούν τμήματα των πυλώνων που συνδέουν ηλεκτροφόρα καλώδια υψηλής τάσης που μεταφέρεται στην Ελλάδα. Το φαινόμενο αυτό τείνει να γίνει καθημερινό. Η γραμμή των ηλεκτροφόρων καλωδίων 110 Κιλοβόλτ, του χωριού Μαλίκ, που συνδέεται με την Ελλάδα, παρουσιάζει συχνά βλάβες από τις κοπές μετάλλων από Αλβανούς, προκειμένου να τα αποσπάσουν από τους πυλώνες και να τα πουλήσουν ως μέταλλο. Αυτό έχει ως συνέπεια τον κίνδυνο κατάρρευσης των μεταλλικών πυλώνων.

Ν.Σαρρής: Αχυράνθρωπος του Μητσοτάκη ο Καρατζαφέρης


Αεροψεκασμοί με Ιστούς Εντόμων (MORGELLONS)


Αυτό που βλέπετε στην φωτογραφία έπεσε από τον ουρανό στις 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις ΗΠΑ. Είναι ανθρώπινης κατασκευής Νανοτεχνολογία, γεμάτη ιστούς Morgellons. Οι άνθρωποι πρέπει να γνωρίζουν ότι το 1982 κατατέθηκε μια πατέντα για τεχνητή βροχόπτωση με την χρήση DMSO. Το DMSO (υποπροϊόν θαλάσσιας άλγης) είναι ένας φορέας που…. όποια ουσία την ακολουθεί, μπαίνει στο ανθρώπινο κύτταρο.

ΕΠΕΙΓΟΝ ! ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΠΟ ΑΣΙΤΙΑ & ΕΛΛΕΙΨΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ. ΑΜΕΣΗ ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΦιλΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.


Η 13 άχρονη Α.Γ. παιδί πολύτεκνης οικογένειας κινδυνεύει ΑΜΕΣΑ απο ασιτία , έλλειψη φαρμάκων κ.λ.π.. Το Ιστορικό του παιδιού δεν μας άφησε ασυγκίνητους γι αυτό κάνουμε αυτήν την έκκληση.
Η υγιέστατη μικρή αρρώστησε ξαφνικά αφού είχε μέρες να φάει κάτι. Η Ασιτία χτύπησε τον θυρεοειδή της, δημιουργήθηκε καρδιακό πρόβλημα, πρήστηκε το σώμα της, έπαθε εξοφθαλμία , έμεινε 10 μέρες στην εντατική και τώρα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης. Η οικογένειά της αδυνατεί να πάρει τα πανάκριβα φάρμακα και να φροντίσει για την τροφή και την διαβίωση του παιδιού αφού δεν έχουν χρήματα και το σπίτι τους στερείται ακόμα και θέρμανσης. ΚΑΛΟΥΜΕ όσους μπορούν και θέλουν να σώσουν αυτό το Ελληνόπουλο να μας στείλουν ενα mail ενδιαφέροντος και θα τους στείλουμε τα πλήρη στοιχεία της οικογένειας να επικοινωνήσουν οι ίδιοι με τους οικείους της. ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ !!
Μπορούμε να σώσουμε την κούκλα την Ελληνοπούλα!!

ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΓΛΟΥ: ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΡΔΗΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ

720.000 τουρκικός Στρατός απέναντί μας...


Ένα κολοσσιαίο στράτευμα, του οποίου όμως η ποιότητα και το βάθος δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι ανταποκρίνονται στο ποσοτικό του μέγεθος, αποτελούν οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσαν για πρώτη φορά στην δημοσιότητα τα τουρκικά επιτελεία. Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά, το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό στις ένοπλες δυνάμεις της γειτονικής χώρας ανέρχεται στα 720.000, ένας αριθμός κατά τι μικρότερος από τους ελληνικούς υπολογισμούς που αναφέρονταν σε 740.00 στράτευμα.

ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ,ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΑΝ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ (ΛΟΥΤΣΑ)Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής στην Αρτέμιδα την Κυριακή 20.11.2011. Πλήθος κόσμου απ’ όλες τις περιοχές των Μεσογείων ξεκίνησε να καταφτάνει στα νέα μας γραφεία από νωρίς το απόγευμα.

Σε μια χρονική περίοδο όπου κανένα κόμμα δεν ανοίγει νέα γραφεία,όσα κομματικά γραφεία υπάρχουν τα τρώει η σκόνη και κανένας πολιτικός δε τολμάει να πάει ούτε για καφέ στην γειτονιά του, η Χρυσή Αυγή ανοίγει νέα γραφεία σε ολόκληρη την Ελλάδα, κάθε μέρα είναι στους δρόμους για ενημερωτικές εκστρατείες και σχεδόν κάθε εβδομάδα πραγματοποιεί ανοιχτές συγκεντρώσεις σε όλες τις γωνιές της σκλαβωμένης μας πατρίδας!

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Ι.ΘΕΟΔΩΡΑΤΟ : Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ - ΔΕΙΤΕ ΤΑ 2 ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟΆκρως αποκαλυπτική ήταν η χθεσινή εκπομπή του Ιωάννη Θεοδωράτου <<Με το κλειδί της ιστορίας>> στο Blue Sky με θέμα : Η ιστορία των Τούρκων και το κρυφό μυστικό των Οθωμανών.
Μέσα από τα ισχυρά στοιχεία που ακούσθηκαν αποκαλύφτηκε Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ.
Τα πολλά από τα στοιχεία αυτά θα τα βρείτε στα 2 βιβλία που ανέφερε ο Ι.Θεοδωράτος και είναι.
1ον.Η Παρακμή του Μεσαιωνικού Ελληνισμού στη Μικρά Ασία και η Διαδικασία Εξισλαμισμούτου Σπύρου Βρυώνη

2ον.Η Φύση του Πρώϊμου Οθωμανικού Κράτουςτου Heath W. Lowry

ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 19:30 ΑΠΟ ΤΟ BLUE SKY<<ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ>>
Γιατί η γνώση είναι το κλειδί για να ανοίξουμε την πόρτα στο φως και να δούμε την καθαρή αλήθεια φεύγοντας από το σκοτάδι της καθημερινής μιζέριας. 
ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

Την εκπομπή μπορείτε να παρακολουθήσετε και μέσω του διαδικτύου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση :www.blueskytv.gr

ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ κ Ι.ΘΕΟΔΩΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΗΣ ΑΛΟΣ ΣΤΟ Τηλ.            2105202393      «Παλιοσίδερα» τα Α7 Corsair!Ένα στρατηγικό βομβαρδιστικό – που μπορεί αδιαμφισβήτητα να παίξει καταλυτικό ρόλο σε πολεμικές επιχειρήσεις – τίθεται σε αχρηστία από την συγκυβέρνηση του μνημονίου!
Του Ηλία Κασιδιάρη
Η είδηση κυκλοφόρησε σήμερα στον αμυντικό Τύπο και θεωρείται εγκυρότατη. Η ηγεσία της Πολεμικής Αεροπορίας αποφάσισε να πραγματοποιήσει μία ενέργεια – η οποία συζητείται εδώ και καιρό – που αλλάζει δραματικά την υφιστάμενη δομή των μάχιμων μονάδων της. Τα μαχητικά κρούσης A7 Corsair είναι έτοιμα να τεθούν σε αχρηστία, δηλαδή να γίνουν παλιοσίδερα. Η δικαιολογία τραγική… έτσι θα απελευθερωθούν χειριστές και θα αυξηθεί ο μέσος όρος του μάχιμου προσωπικού στις υπόλοιπες Μοίρες. Την ίδια ώρα μειώνονται δραματικά οι εισακτέοι στην Σχολή Ικάρων, πάλι για λόγους οικονομίας. 

ΔΙΑΡΡΗΚΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ, ΨΕΚΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ...


ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΗ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ... Οι δράστες μπήκαν στο εσωτερικό του σπιτιού, έκλεψαν χρυσαφικά και χρήματα, βρήκαν τα κλειδιά του αυτοκινήτου τους μάρκας Ford Fiesta, και εξαφανίσθηκαν με αυτό.
Σύμφωνα με το dete.gr, η διάρρηξη έγινε τα ξημερώματα και οι ιδιοκτήτες του σπιτιού... κοιμόντουσαν! Όπως φαίνεται τους έριξαν σπρέι για να μην ξυπνήσουν και έτσι είχαν όλο το χρόνο για να ψάξουν και να φύγουν με ό,τι πολύτιμο υπήρχε στο σπίτι.
Όπως είπε ο ιδιοκτήτης στους αστυνομικούς, οι άγνωστοι δράστες του έκλεψαν και την καραμπίνα. Οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών βρίσκονται σε εξέλιξη...

Αμηχανία στο Βερολίνο: Αεροπλάνο της Merkel πουλήθηκε μυστικά στο Ιράν


Διπλωματική αμηχανία προκαλεί στο Βερολίνο η αποκάλυψη ότι το κυβερνητικό τζετ που μετέφερε αρκετούς από τους Γερμανούς καγκελάριους στα επίσημα ταξίδια τους στο εξωτερικό, ανήκει πλέον στο Ιράν. Και όλα αυτά, την ώρα που η Γερμανία στηρίζει την επιβολή περαιτέρω κυρώσεων στην Τεχεράνη, για τις πυρηνικές της φιλοδοξίες.
Οι ιρανικές αερογραμμές Mahan Air διαθέτουν ένα στόλο 5 Boeing 747s και 27 Airbus. Πρόσφατα, κατάφεραν να τον επεκτείνουν, με την αγορά ενός Airbus 310-304, που παραδόθηκε από το Κίεβο στην Τεχεράνη, στις 18 Νοεμβρίου. 

Ο Αλαίν Ζιπέ στη Τουρκία: «Είμαστε πλήρως αλληλέγγυοι»


του Guillaume Perrier     Le Monde
Ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών Αλαίν Ζιπέ πραγματοποίησε την Παρασκευή 18 Νοέμβριου επίσκεψη στην Άγκυρα και την Κωνσταντινούπολη, όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο Αμπντουλάχ Γκιούλ, τον Πρωθυπουργό Ερντογάν, τον υπουργό Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου και τον διαπραγματευτή για την Ευρώπη Εγκεμέν Μπαγίς, όπως και με τον Ορθόδοξο Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο Α’.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...