Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2011

ΔΡΥΟΣ ΠΕΣΟΥΣΗΣ.....(1ον )


ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ, 
ΑΛΛ' ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΟΥΜΕ!
_______ Ο κ. Γεώργιος Παπανδρέου δεν είναι πια Πρωθυπουργός της Χώρας! Εκών ή άκων παρέδωσε την Εξουσία σε ένα άλλο πρόσωπο, τον κ. Λουκά Παπαδήμο. Ένα πρόσωπο, επιλεγμένο από τα ξένα Κέντρα Αποφάσεων, τα οποία και τον επέβαλαν στην ταλαίπωρη Χώρα μας. Φωνή ή μάλλον φερέφωνο των ξένων Αφεντάδων μας στην Ελλάδα είναι τα ευχερώς εξαγοραζόμενα ΜΜΕ (θυμηθήτε το Σχέδιο Αννάν για την Κύπρο). Αυτά έκαμαν την σχετική προπαγάνδα, τήν "σπέκουλα",ώστε ο κ. Παπαδήμος, (αυτό το Στέλεχος των ξένων Διευθυντηρίων, συγχρόνως δε καί  συνένοχος και συνυπεύθυνος για την σημερινή οικονομική κρίση), να κληθή απο το πουθενά για να κυβερνήσει την Χώρα, αύριο δέ ως προ-κάτ Πρωθυπουργός να διεκδικήσει την Εξουσία και μέσα απο τη εκλογική διαδικασία! Αυτό, παρακαλώ, να το θυμάσθε. 

ΘΕΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ - ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΤΗ ΧΑΓΗ;Όπως μας πληροφορεί η εφημερίδα «Καθημερινή», καταδικαστική για την Ελλάδα θα είναι όπως όλα δείχνουν η απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης στην υπόθεση με τα Σκόπια. Μετά την απόφαση της συνόδου κορυφής στο Βουκουρέστι να μην εντάξει την ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ, τα Σκόπια είχαν προσφύγει στη Χάγη, κατηγορώντας την Ελλάδα ότι παρανόμως μπλόκαρε μέσω της απειλής άσκησης του δικαιώματος της «αναβλητικής αρνησικυρίας» (βέτο – σχετικές δηλώσεις του τότε πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και της υπουργού Εξωτερικών ντόρας Μπακογιάννη), αφού με την πράξη αυτή παραβίαζε το άρθρο 11 της Ενδιάμεσης Συμφωνίας.
Η απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου αναμένεται στις 5 Δεκεμβρίου, μία μόλις ημέρα μετά την άφιξη του Αμερικανού αντιπροέδρου Τζο Μπάιντεν στην Αθήνα.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ 

1,5 δις ευρώ έβγαλαν από τη χώρα οι λαθρομετανάστες!Ενώ οι Έλληνες πεινάνε και προσπαθούν να κάνουν οικονομία ακόμα και στο φαγητό και στις βασικές τους ανάγκες, οι παράνομοι ξένοι που ζουν στην χώρα μας έκαναν ρεκόρ εξαγωγής ΜΑΥΡΟΥ χρήματος για το 2010!!!
Σε 1,5 δις ευρώ έφτασαν τα εμβάσματα των αλλοδαπών προς ξένες χώρες μόνο το 2010! Σε αυτά δεν υπολογίζονται οι νόμιμες συναλλαγές εταιρειών που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας και βγάζουν και αυτές δισεκατομμύρια συνάλλαγμα εκτός Ελλάδος αλλά ΜΟΝΟ τα εμβάσματα των παρανόμως εργαζομένων αλλοδαπών σε ΜΑΥΡΗ εργασία!

Σωκράτης Λαγουδάκης Η «Σπιναλόγκα» ενός οραματιστή γιατρούΗ είσοδος του Παναθηναϊκού Σταδίου κατά την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων των Αθηνών του 1896.
του Ελευθερίου Γ. Σκιαδά.
Στη Γαλλία προβάλλεται ως φλογερός Έλληνας πατριώτης και ρομαντικός φαρμακοφιλόσοφος γιατρός, ενώ το όνομά του συνδέθηκε με το αξιακό σύστημα που εκπροσώπησε το σύγχρονο Ολυμπιακό Κίνημα. Στην Ελλάδα παραμένει εντελώς άγνωστος, ενώ βασικά βιογραφικά του στοιχεία δεν περιλαμβάνονται στη διεθνή βιβλιογραφία. Πρόκειται για τον Κρητικής καταγωγής Σωκράτη Λαγουδάκη (1863- 1944). Η ζωή του έγινε αντικείμενο περιγραφών των λαϊκών εφημερίδων, συνήθως όποτε διοργανώνονταν Ολυμπιακοί Αγώνες. Περιγραφές άλλοτε υπερβολικές, ντυμένες με χλιδή και μύθο, άλλοτε ελλιπείς και σπανίως αντικειμενικές. Φιλότεχνος, κοσμοπολίτης, αθλητικός, ποτισμένος με συντηρητική ιδεολογία και ιδιαίτερη ευαισθησία στις χαμένες ελληνικές πατρίδες, συμμετείχε ποικιλοτρόπως στα μεγάλα γεγονότα της εποχής του.

Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΤΑΤΖΗΣ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ

Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΤΑΤΖΗΣ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ

Σεισαχθεια: Ο ΘΟΥΡΙΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ

Σεισαχθεια: Ο ΘΟΥΡΙΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ: ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ Ο ΝΕΟΣ ΘΟΥΡΙΟΣ Ή ΑΡΝΗΣΗ ΧΡΕΟΥΣ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ Ώς πότε παλλικάρια θα ζούμε με ευρώ με δάνεια και χρέος...

Ινφογνώμων Πολιτικά: Στρατής Μυριβήλης: Λγοτέχνης, διανοούμενος και φλογερός πατριώτης

Ινφογνώμων Πολιτικά: Στρατής Μυριβήλης: Λγοτέχνης, διανοούμενος και φλογερός πατριώτης

anti-ntp.net: Η προφητεία ενός Ναζί (απίστευτο)

anti-ntp.net: Η προφητεία ενός Ναζί (απίστευτο): Ψάχνοντας στο παρελθόν μπορεί να βρεις το μέλλον. Ένα κείμενο που γράφτηκε το 1995 από τον Μάριο Πλωρίτη Ευχαριστούμε τον @shristos για τ...

gatzoli: ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ Α...

gatzoli: ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ Α...: να υπογράψετε !! Τον Οκτώβριο του 1940, η Ελλάδα υποχρεώθηκε να μπεί στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο με την απρόκλητη εισβολή των στρατευμάτων...

Ο ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

Ο στρατιώτης που οδήγησε το άρμα στο Πολυτχενείο,θυμάται…

tromaktiko: Στη Μέκκα της τεχνολογίας “απαγορεύονται” οι υπολο...

tromaktiko: Στη Μέκκα της τεχνολογίας “απαγορεύονται” οι υπολο...: Στο σχολείο στο οποίο φοιτούν τα παιδιά των εργαζομένων στην Google, την Apple, την Yahoo και άλλων τεχνολογικών κολοσσών, δεν …

Δεν το κλείνουν το μαγαζάκι του “Πολυτεχνείου” να τελειώνουμε;

Δεν το κλείνουν το μαγαζάκι του “Πολυτεχνείου” να τελειώνουμε;

gianniotis: Ξεπουλήσαμε τις αξίες μας, αλλά κρατήσαμε την... κεφάλα.!

gianniotis: Ξεπουλήσαμε τις αξίες μας, αλλά κρατήσαμε την... κεφάλα.!

‘Να προσέχετε τα κόμματα ! ‘

“O επιθεωρητής και ο δάσκαλος”, μια διδακτική ιστορία.

"Τρώνε" τις περιουσίες των Ελληνοκυπριων στα κατεχόμεναΗ επιτροπή αποζημιώσεων της Τουρκίας στα κατεχόμενα καταφέρνει, να βάζει χέρι στις κατεχόμενες ελληνοκυπριακές περιουσίες...
Την επισήμανση αυτή είχε κάνει ο ίδιος ο γενικός εισαγγελέας προς τη Βουλή των Αντιπροσώπων, χωρίς ωστόσο να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες για το μέγεθος του πλήγματος που έχει επέλθει μέχρι σήμερα.Ο "Πολίτης" αναφέρει ότι σύμφωνα με τα δεδομένα που η επιτροπή αποζημιώσεων δημοσιεύει στην ιστοσελίδα μπορούν να βγουν συμπεράσματα.

ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ!


Μία πόλη κοιμάται στους δρόμους


Μία πόλη κοιμάται στους δρόμους
Πρωτοφανείς διαστάσεις έχει πάρει το φαινόμενο των αστέγων στην Αθήνα και τα άλλα αστικά κέντρα. Σε 20.000 υπολογίζονται σήμερα οι άνθρωποι που κοιμούνται στον δρόμο, σε εγκαταλειμμένα σπίτια ή σε άδειες αποθήκες. Πολύ περισσότεροι βρίσκονται μόλις ένα βήμα πριν την τραγική αυτή κατάσταση. Νοικοκύρηδες, μόλις χτες, φτάνουν στην απόλυτη εξαθλίωση λόγω της κλιμακούμενης ανεργίας, των ανύπαρκτων ή συρρικνωμένων εισοδημάτων
Είναι ο Παναγιώτης, ο Λεωνίδας, ο Λάμπρος. Ανθρωποι του μεροκάματου. Κάποιοι με σπουδές, άλλοι με οικογένεια. Ελληνες “νοικοκυραίοι” που έμεναν στο νοίκι, ή πλήρωναν στεγαστικό. Η κρίση και η ανεργία τούς χτύπησε αλύπητα. Σήμερα είναι οι “νεο-άστεγοι”.

ΟΙ 20 ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΑΣΑΡΟΥΝ ΕΑΝ «ΣΚΑΣΟΥΝ» Τα PIIGS


Από τον Πόρτα – Πόρτα

#20 – Royal Bank of Scotland Group (UK)
PIIGS Exposure: $146.42 billion
Market Cap: $60.96 billion
Common Equity: $83.58 billion
Exposure as % of Common Equity: 175%
#19 – Landesbank Berlin (Germany)

PIIGS Exposure: $13.11 billion
Market Cap: $5.60 billion
Common Equity: $7.31 billion
Exposure as % of Common Equity: 179%
#18 – Barclays (UK)

Συνταξιοκτόνος προϋπολογισμός – Καταρρέουν οι συντάξεις παρά την έκτη δόση!(του Αλέξη Μητρόπουλου στο Παρόν της Κυριακής)
Με το σχέδιο του νέου προϋπολογισμού η κυβέρνηση υλοποιεί τις ρυθμίσεις του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος, που αναμένεται να είναι πολύ σκληρότερο για τα επόμενα χρόνια. Η ΝΔ, ενώ δεσμεύτηκε να μην ψηφίσει νέα μέτρα, εντούτοις υπερψηφίζει τον πιο συνταξιοκτόνο προϋπολογισμό του ελληνικού κράτους!

Αντί να αποσυρθεί επανεμφανίζεται ο κ. Παπανδρέου!!!Το μεγαλύτερο κακό που έκανε σε μας τους Έλληνες ο κ. Παπανδρέου, είναι ότι μας εξευτέλισε διεθνώς ως διεφθαρμένους. Διαβάζουμε στο σημερινό «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» ότι οι Έλληνες κατάντησαν λαθρομετανάστες και όπως σημειώνει η εφημερίδα, από Αγγλία μέχρι Ντουμπάϊ και Καναδά, μας φέρονται σαν τα σκυλιά. Αυτό είναι το αποτέλεσμα της δίχρονης κακοδιακυβέρνησης από τον κ. Παπανδρέου, ο οποίος μάλιστα τώρα, αντί να αποσυρθεί ήσυχα, με τον ασφαλή πολιτικό δρόμο διαφυγής που του άνοιξαν, επιδιώκει να επανεμφανιστεί και να παίξει καταλυτικό ρόλο, τόσο μέσα στο ΠΑΣΟΚ, όσο και στη χώρα γενικότερα.

Η κρίση στη Συρία κορυφώνεται,η Αθήνα ανησυχεί,οι ΗΠΑ έστειλαν αεροπλανοφόροΗ κρίση στη Συρία κορυφώνεται και η Αθήνα ανησυχεί. Οι πληροφορίες και οι εκτιμήσεις ότι πολύ σύντομα,ίσως πριν το τέλος του χρόνου θα υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις,πληθαίνουν ,όπως και οι ενδείξεις που τις επιβεβαιώνουν.

Το αμερικανικό αεροπλανοφόρο BUSH πλέει τα τελευταία 24ωρα στ΄ ανοιχτά της Συρίας,στην ίδια περιοχή όπου βρίσκονται ρωσικά πολεμικά πλοία και αναμένεται μέχρι τα μέσα της εβδομάδας το ρωσικό αεροπλανοφόρο “Κουζνέτσοφ”.

ΧΑΡΑΤΣΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΕΗ 26.558 ΕΥΡΩ ΓΙΑ.. ΚΟΤΕΤΣΙ! ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ...Αδικαιολόγητα λάθη στους λογαριασμούς της ΔΕΗ, όσον αφορά το τέλος ακινήτων. Ακόμη και σε… στάβλους, κι ας εξαιρούνται από το νόμο τα κτίσματα με γεωργική και κτηνοτροφική χρήση, έχει επιβληθεί τέλος ακινήτων μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ. Σύμφωνα με τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Αστέριο Ροντούλη, δεκάδες παραγωγοί και κτηνοτρόφοι πανελλαδικά, παραλαμβάνουν λογαριασμούς με ενσωματωμένο τέλος για αγροτικά κτίσματα, παρ' ότι ο νόμος τα εξαιρεί. Έτσι, κτηνοτρόφος παρέλαβε λογαριασμό της ΔΕΗ για πτηνοτροφείο όπου του ζητείται να καταβάλει ως τέλος το ποσό των… 26.558 ευρώ. Σε άλλη περίπτωση, αγρότης έλαβε για κτίσμα που είναι δηλωμένο ως γεωργική...

Amir Ali Hajizadeh: Θα επιτεθούμε στη Τουρκία!


“Σε περίπτωση που μας επιτεθεί το Ισραήλ και οι ΗΠΑ, εμείς θα στοχοποιήσουμε και θα πλήξουμε το ραντάρ και το αντιπυραυλικό σύστημα του ΝΑΤΟ που θα εγκατασταθεί στην Τουρκία”,δήλωσε πριν λίγο ο Ιρανός Διοικητής των αεροπορικών και διαστημικών δυνάμεων, Στρατηγός Amir Ali Hacizade! “Εκτός της Τουρκίας θα χτυπήσουμε και άλλους στόχους. Το αντιπυραυλικό σύστημα που εγκαθίσταται στην Τουρκία, είναι ουσιαστικά σύστημα των ΗΠΑ και όχι του ΝΑΤΟ με μοναδικό σκοπό την προστασία του Ισραήλ”, πρόσθεσε.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...