Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2011

DefenceNet - Ο ρόλος των Ε.Δ. στην εθνική κρίση - Έχουν περιθώρια πολιτικής δράσης;

DefenceNet - Ο ρόλος των Ε.Δ. στην εθνική κρίση - Έχουν περιθώρια πολιτικής δράσης;

Και η Καβάλα "υπέκυψε" στα λεφτά των Τουρκικών Αερογραμμών

Ήταν ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ - Φωτογραφίες ΣΟΚ!!!

gianniotis: Pasok και αναρχοναζί, δουλεύουνε μαζί.!

gianniotis: Pasok και αναρχοναζί, δουλεύουνε μαζί.!

Ζήτησαν απο εθνοφρουρό να γίνει κατάσκοπός τους

Ζήτησαν απο εθνοφρουρό να γίνει κατάσκοπός τους

Η πανούκλα και ο γιατρός. Ένα άρθρο για τον φόβο...

Η πανούκλα και ο γιατρός. Ένα άρθρο για τον φόβο...

Ντοκουμέντο: Ο «κουκουλοφόρος» που δίνει εντολές στα ΜΑΤ – Αμαλίας και Σουρή ώρα 18.21 (ΒΙΝΤΕΟ)

Ντοκουμέντο: Ο «κουκουλοφόρος» που δίνει εντολές στα ΜΑΤ – Αμαλίας και Σουρή ώρα 18.21 (ΒΙΝΤΕΟ)

ΓΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ διάβασμα - σκέψη - δράση – επανάσταση: ΚΟΠΑΔΙΚΗ «ΙΣΟΤΗΤΑ»

ΓΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ διάβασμα - σκέψη - δράση – επανάσταση: ΚΟΠΑΔΙΚΗ «ΙΣΟΤΗΤΑ»: Οι φιλελεύθεροι και κάθε είδους δημοκράτες ισχυρίζονται ότι οι άνθρωποι γεννιούνται «ίσοι» μεταξύ τους, δηλ. κάτι σαν όμοια λευκά χαρτιά, στ...

gianniotis: Το τέλος του Καντάφι και ο Ισλαμικός..."πολιτισμός"

gianniotis: Το τέλος του Καντάφι και ο Ισλαμικός..."πολιτισμός"

ΕΛΛΑΔΑ, ΜΑΝΑ ΓΗ, ΑΙΩΝΙΑ

ΕΛΛΗΝΕΣ!!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ.

Οταν αρνουνται την ελευθερια του λογου σε εναν Ευρωβουλευτη,φανταστειτε τι μπορουν να κανουν στους απλους πολιτες.
Εμας δηλαδη
Η Συνεχεια ΕΔΩ..

Το ΚΚΕ οι μετανάστες και ο Μαρξ

Το ΚΚΕ οι μετανάστες και ο Μαρξ

gianniotis: 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940

gianniotis: 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940

"Σαπάκια" τα Abrams,λέει ο Καρατζαφέρης.




Κατά της αποδοχής της αμερικανικής προσφοράς για τα άρματα μάχης Abrams τάχθηκε με κατηγορηματικό τρόπο ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ.Καρατζαφέρης,χαρακτηριζοντάς τα “σαπάκια”! Ο κ.Καρατζαφέρης συνδέει το θέμα των αρμάτων μάχης με την επίσκεψη του αμερικανού αντιπροέδρου στην Ελλάδα:

“Ο Αμερικάνος Αντιπρόεδρος κ. Μπάιντεν έρχεται στην Ελλάδα και δώρα φέρων.
Μερικά "σαπάκια" άρματα μάχης που περίσσεψαν από τον Πόλεμο του Κόλπου, με αντιπαροχή προφανώς την εκχώρηση της ονομασίας της Μακεδονίας στον επειγόμενο κ. Γκρουέφσκι.
Φυσικά θα συναντήσει όλο το πελατολόγιο της Ουάσιγκτον.
Ευτυχώς ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης δεν ανήκει στους πελάτες του Στέιτ Ντιπάρτμεντ”καταλήγει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

http://www.onalert.gr

HeLLeNiCReVeNgE: Οργή Θεού και λαού - Οι στρατονόμοι έσωσαν τον Π.Μ...

HeLLeNiCReVeNgE: Οργή Θεού και λαού - Οι στρατονόμοι έσωσαν τον Π.Μ...: Χάρη στην προστασία των στρατονόμων κατάφερε και βγήκε αλώβητος από την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στην Θεσσαλονίκη ο υπουργός Εθνικής Ά...

Πολιτικό Κοράκι: Κοράκι εναντίον Γουρουνιών.

Πολιτικό Κοράκι: Κοράκι εναντίον Γουρουνιών.: 'Αλαλο και σαστισμένο έχει μείνει το Κοράκι, δηλαδή εγώ (!!),παρα- κολουθώντας τα πράσινα κυβερνητικά Γουρούνια που εμφανίζο- νται τις τελ...

Σοκολάτες ION: Για όσους τρώνε σοκολάτες | Εξάντας

Σοκολάτες ION: Για όσους τρώνε σοκολάτες | Εξάντας

Έλληνας κατασκεύασε τον ταχύτερο υπολογιστή του κόσμου

ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΗΡΟ ΣΤΟΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΟ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΔΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑΣ



Δ. Ρωσσικόπουλος
Τομέας Γεωδαισίας και Τοπογραφίας. 
Τμήμα Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών, ΑΠΘ.

Περίληψη
 
Γίνεται μια σύντομη ιστορική αναδρομή στα όργανα και στις μεθόδους της τοπογραφίας, της πρώτης γεωμετρίας κατά τον Ηρόδοτο ή της γεωδαισίας κατά τον Αριστοτέλη, μέσα από τα αρχαία ελληνικά κείμενα, από τα αρχαϊκά χρόνια ως το τέλος της ελληνιστικής περιόδου. Το έργο αυτό των ελλήνων γεωδαιτών αγνοείται στο μεγαλύτερο μέρος του σήμερα στη διεθνή βιβλιογραφία και αποδίδεται στους Ρωμαίους, οι οποίοι δεν προσέθεσαν καμία γνώση ούτε επινόησαν νέα όργανα, αλλά τα εφάρμοσαν όλα αυτά και τα ενέταξαν στο σύστημα διοίκησης της μεγάλης αυτοκρατορίας. Ίσως το εφαρμοσμένο αυτό κομμάτι της ελληνικής επιστήμης περνά απαρατήρητο εξαιτίας της λαμπρότητας και του μεγέθους των ελληνικών μαθηματικών κυρίως των ελληνιστικών χρόνων.


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ 

Φώτο - ντοκουμέντο! Σύληση της εθνικής και πολιτιστικής αρχαιοελληνικής κληρονομιάς της Β.Ηπείρου!






Φώτο - ντοκουμέντο! 
Η σύληση της εθνικής και πολιτιστικής μας κληρονομιάς από τους αλβανούς φονταμελιστές δεν έχει όρια! Τα αρχαία μνημεία στο Φοινίκη (φωτογραφία), της αρχαίας Πρωτεύουσας του Κοινού των Ηπειρωτών, βρίσκονται στο έλεος της βαρβαρότητας των φανατικών Αλβανών που γράφουν αισχρά συνθήματα στα μνημεία μας! 

Άνθιμος 1/2 Μία είναι η Μακεδονία 27Nov11

Σκόπια: Συνελήφθησαν εθνικιστές Αλβανοί της Συμμαχίας «Κόκκινο & Μαύρο»


Απαγορεύτηκε η δραστηριότητα του ηγέτη της αλβανικής εθνικιστικής Συμμαχίας «Κόκκινο και Μαύρο», Βάλον Κουρτίσι/Valon Kurtishi, ο οποίος συνελήφθη από την σκοπιανή αστυνομία και κρατήθηκε αρκετές ώρες στη φυλακή. Η είδηση έγινε γνωστή από τη «Συμμαχία» η οποία αναφέρει ότι μαζί με τον Κουρτίσι απαγορεύτηκαν και οι δραστηριότητες άλλων ακτιβιστών της αλβανικής εθνικιστικής κίνησης που καθώς προετοίμαζαν για την εθνική εορτή της Αλβανίας, της 28ης Νοεμβρίου-ημέρα της Αλβανικής Ανεξαρτησίας- είχαν γεμίσει και διακοσμήσει την πόλη των Σκοπίων, Τέτοβο, με αλβανικές σημαίες και σημαίες της ‘Συμμαχίας’.

ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ Ι.ΘΕΟΔΩΡΑΤΟ - ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ Β'ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. - ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ



Εξαιρετικά αποκαλυπτικό το παρασκήνιο από τα μυστικά του Β' Παγκοσμίου Πολέμου που ανέλυσε χθές στο BLUE SKY και στην εκπομπή <<ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ>> ο Ιωάννης Θεοδωράτος ο οποίος ώς άριστος γνώστης που είναι πάντρεψε με μοναδικό τρόπο την ελληνική γλώσσα με την ιστορία,το παρελθόνμε το σήμερα μέσα από τα γεγονότα. 
Αυτή εξάλλου είναι και η επιτυχία ενός ιστορικού αναλυτή.Να βάζει στη διαδικασία τον ακροατή να συνδιάζει τα γεγονότα. 

ΕΟΖ, το σχέδιο υλοποίησης του κατακερματισμού της Ελλάδας


Τι είναι οι Ε.Ο.Ζ. και πώς λειτουργούν; Ε.Ο.Ζ. (Ελεύθερες Οικονομικές Ζώνες) φαίνεται πως θέλουν να δημιουργήσουν στην Ελλάδα οι «δάνειες» δυνάμεις, οι Ευρωπαίοι εταίροι και οι Ευρωπαίοι μεγαλοβιομήχανοι. Οι Ε.Ο.Ζ. ουσιαστικά είναι περιοχές ενός κράτους, οι οποίες λειτουργούν με ιδιότυπο καθεστώς και στην ουσία «απελευθερώνονται» από τα ελεγκτικά όργανα αυτού του κράτους και μεταβάλλονται σε περιοχές «ειδικού καθεστώτος» σε ευρεία και όχι σε στενή κλίμακα. Ο Ελευθέριος Βενιζέλος, στο Σύνταγμα του 1911, φοβούμενος τάσεις διαφοροποίησης περιοχών της χώρας, είχε προβλέψει με τα κατάλληλα άρθρα να αποκλειστεί κάθε τέτοιο ενδεχόμενο. Αυτά τα άρθρα, δεν τα έλαβαν υπόψη οι σύγχρονοι συνταγματολόγοι.

Εξι τούρκοι στρατιώτες τραυματίες απο επίθεση του PKK στο κατεχόμενο Κουρδιστάν


Εξι Τούρκοι στρατιώτες τραυματίστηκαν σήμερα στην ανατολική επαρχία Μπιτλίς στο κατεχόμενο Κουρδιστάν όταν κατά την διέλευση τεθωρακισμένου οχήματος του τουρκικού στρατού πυροδοτήθηκε νάρκη με τηλεχειρισμό απο Κούρδους μαχητές του PKK.Η επίθεση έλαβε χώρα στο 29χλμ της περιφεραικής οδού Μπιτλίς-Ντιγιαρμπακίρ.

1,45 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ 2010 ΚΑΙ ΜΑΛΊΣΤΑ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ!



Εμβάσματα οικονομικών μεταναστών ύψους περίπου 1,45 δισ. ευρώ βγήκαν από την Ελλάδα μέσα στο 2010 και αν πρόκειται για εισοδήματα που αποκτήθηκαν στη χώρα μας, η αποστολή των χρημάτων έγινε χωρίς καμία φορολογική επιβάρυνση για τους οικονομικούς μετανάστες που ζουν και εργάζονται εδώ.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Παγκόσμιας Τράπεζας και τους ΔΝΤ, το περασμένο έτος, όπως αναφέρει σήμερα η εφημερίδα Δημοκρατία, η αξία των εμβασμάτων των οικονομικών μεταναστών προς τις χώρες τους, βρέθηκε σε επίπεδο ρεκόρ, ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο.

Ξεκίνησε η δίκη για το προκλητικό εξώφυλλο του περιοδικού Focus


Το σηκωμένο δάχτυλο της Αφροδίτης της Μήλου ήταν μόνο ένα από τα προσβλητικά εξώφυλλα του γερμανικού περιοδικού για την χώρα μας. Ακολούθησαν πολλά άλλα! Σήμερα, ξεκίνησε στο Β' Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, η δίκη των δημοσιογράφων και αρθρογράφων με τις κατηγορίες της συκοφαντικής δυσφήμισης διά του Τύπου, εξύβριση και προσβολή συμβόλων του ελληνικού κράτους. Οι κατηγορίες αφορούν στο εξώφυλλο της 22ας Φεβρουαρίου 2010, στο οποίο απεικονιζόταν το άγαλμα της Αφροδίτης της Μήλου να κάνει άσεμνη χειρονομία. Το σχετικό δημοσίευμα του περιοδικού αλλά και της διαδικτυακής του έκδοσης χαρακτηρίζε τους Έλληνες "απατεώνες".Ακραία πρόκληση κατά της Ελλάδας από γερμανικό περιοδικό 

Ο ΒΙΑΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΤΗΣ ΥΠΑΤΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ "ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΒΟΥΖΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΤΟ ΙΝΤΙΜΙΝΤΙΑ!



Σας αφήνουμε να οργιστείτε ελεύθερα. Ακολουθεί ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζουν οι "αντιρατσιστές" του ιντιμιντια τον βιασμό μιας γυναίκας. Όταν ο δράστης είναι λαθρομετανάστης και μάλιστα απεργός πέινας της Υπατίας τότε ο βιασμός μιας γυναίκας βαφτίζεται "προσωπική διαφορά" κατ' εντολή προφανώς των δουλέμπορων λαθροδιακινητών και των ντόπιων καθοδηγητών και έμμισθων του Σόρος. Αλήθεια οι βρωμιάρες οι αντρατσίστριες τι γνώμη έχουν γιαυτό το κείμενο του ιντιμίντια που ακολουθεί;

02.12.2011 Συζήτηση ακυρώσεως μαζικής αυτόματης χορήγησης ιθαγένειας & συμμετοχής αλλοδαπών στις Δημοτικές Εκλογές στην Ολομέλεια του ΣτΕ Προώθησε το!


Προς απογοήτευση διαβόλων & τριβόλων, συζητείται τελικώς στην Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) την Παρασκευή 02.12.2011 στις 09.30 η Αίτηση Ακυρώσεως μου για τη συνταγματικότητα της μαζικής αυτόματης χορήγησης ιθαγένειας σε αλλοδαπούς με μόνο ουσιαστικό κριτήριο τη γέννηση τους στην Ελλάδα ή τη φοίτηση τους επί 6 τάξεις σε Ελληνικό σχολείο, καθώς & για τη συνταγματικότητα συμμετοχής αλλοδαπών στις Δημοτικές Εκλογές μετά την παραπεμπτική απόφαση 350/2011 του Δ' Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας, που είχε κρίνει, ότι ο Ν. 3838/2010 που εισήγαγε τις ανωτέρω ρυθμίσεις παραβιάζει 9 άρθρα του Συντάγματος http://syntagmagr.blogspot.com/2011/04/3502011-03062011-07062011-10042011.html 
Για την είσοδο των πολιτών στο ΣτΕ απαιτείται ταυτότητα, συζητάμε την υπ' αριθμόν 19 υπόθεση αμέσως μετά τις Αιτήσεις Ακυρώσεως για το χαράτσι της ΔΕΗ, ενώ υπάρχει & σχετική σελίδα συμπαράστασης στο facebook στο σχετικό event http://facebook.com/event.php?eid=188090691237762
Διαβάστε τι προηγήθηκε στο http://syntagmagr.blogspot.com/2011/05/02122011.html

ΣΤΟ ΤΡΕΛΑΔΙΚΟ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΜΠΡΕΪΒΙΚ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΨΥΧΙΑΤΡΩΝ! ΨΥΧΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ ΛΕΕΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ!



«Παράφρων» είναι ο Άντερς Μπέρινγκ Μπρέιβικ, σύμφωνα με τους ψυχιάτρους που όρισε το νορβηγικό δικαστήριο για να αποφανθούν για την ποινική ευθύνη του δράστη των αιματηρών επιθέσεων της 22ας Ιουλίου. Όπως ανακοίνωσε η νορβηγική εισαγγελία, σύμφωνα με τους ψυχιάτρους, ο Μπρέιβικ ήταν ψυχωτικός και συνεπώς ποινικά ανεύθυνος. Ο εισαγγελέας Σβέιν Χόλντεν, επικαλούμενος τα συμπεράσματα της έκθεσης που παρέδωσαν σήμερα οι δύο εμπειρογνώμονες ψυχίατροι, δήλωσε ότι ο δεξιός εξτρεμιστής ανέπτυξε με τον καιρό «παρανοϊκή σχιζοφρένεια», «ζει στο δικό του απατηλό σύμπαν και οι σκέψεις και οι πράξεις του κυβερνώνται απ' αυτό το σύμπαν».  Οι εισαγγελείς...

ΕΛΑ, ΡΕ ΜΠΟΥΛΗ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ, ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΙΔΟΣ, ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΜΑΙ ΜΕ ΜΟΤΣΑΡΤ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΛΑΙΩ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΩ ΚΛΑΡΙΝΟ...



Έλα, ρε άτιμε. Έλα να τα πάρεις όλα. Και για όσα πάλεψαν οι πρόγονοί μου και για τα δύο μέτρα κήπο που μου άφησαν οι παππούδες μου. Έλα να πάρεις και τα μεροκάματα, τα σκληρά, που τα έβαζα στην άκρη για μια ώρα δύσκολη, εκείνη της αρρώστιας.
Έλα να τα πάρεις όλα. Πάρε και τον ήλιο που τόσο τον γουστάρεις για να λιάζουν οι συφιλιδικοί τα κορμιά τους αποκτώντας το μεσογειακό χρώμα που τόσο επιθυμούν και τόσο απεχθάνονται. Πάρε ρε, και τις θάλασσές μου να εξάγεις αέριο και τα ποτάμια μου να παράγεις ενέργεια φθηνή μόνο για την πάρτη σου. Πάρε και το γάλα των προβάτων μας και τα στάρια των κάμπων μας.

Στο υπουργικό το νομοσχέδιο για ένοπλους φρουρούς σε πλοία



Στη συνεδρίαση του υπουργικού Συμβουλίου την Πέμπτη αναμένεται να παρουσιάσει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, το επίμαχο νομοσχέδιο για την παροχή υπηρεσιών από ένοπλους ιδιώτες φρουρούς σε εμπορικά πλοία.

ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΤΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΜΑΣ ΠΛΟΙΑ "ΚΑΝΑΡΗΣ", "ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ" ΚΑΙ "ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ" 6:12 ΜΜ ΣΤΟΧΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΟΛΙΑ


Στα πλαίσια του εορτασμού του Προστάτη των Ναυτικών Αγίου Νικολάου και της επετείου των νικηφόρων ναυμαχιών της Ελλης και της Λήμνου κατά τη διάρκεια των Βαλκανικών Πολέμων (1912-1913) θα ευρίσκονται παραβεβλημένα στο λιμάνι του Πειραιά (ακτή Μιαούλη) τα εξής πλοία: ΦΡΕΓΑΤΑ "ΚΑΝΑΡΗΣ" ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ "ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ" ΤΠΚ "ΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ"  ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΟΥ...

O Τζο Μπάιντεν σε Αθήνα και Αγκυρα. Ποια η ατζέντα των συνομιλιών, με ποιους θα συναντηθεί



Επίσκεψη στην Αθήνα θα πραγματοποιήσει στις 5 Δεκεμβρίου ο αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Τζο Μπάιντεν.

Στο επίκεντρο των συναντήσεων που θα έχει αναμένεται να βρεθούν οι ελληνοαμερικανικές σχέσεις, ζητήματα ελληνικού ενδιαφέροντος, όπως το Κυπριακό, το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, οι θρησκευτικές ελευθερίες Οικουμενικού Πατριαρχείου, αλλά και η οικονομική κρίση και προβλήματα της ευρύτερης περιοχής.

Ο κ. Μπάιντεν θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, τον πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο, και τους προέδρους του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργο Παπανδρέου και Αντώνη Σαμαρά, αντίστοιχα.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...