Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2011

Αναφορά της σκοπιανής εφημερίδας "Дневник" για την δεύτερη δικάσιμο των Ο.Υ.Κ - Ο Παναγιώτης Δημητράς μετά από τις απειλές που άκουσε, ζήτησε να υπάρχει αυξημένη αστυνομική παρουσία


«Οι ελληνικές ειδικές δυνάμεις θα νικήσουν! Βρείτε μια τρύπα να κρυφθείτε εσείς και η οικογένειά σας. Οι προδότες θα βρεθούν και στα χωριά και στις πόλεις. Όσα χρόνια και αν περάσουν, θα λάβουν αυτό που τους αξίζει, όχι μόνον αυτοί, αλλά και τα παιδιά τους. Στην Ελλάδα θα μείνουν μόνο οι Έλληνες». Αυτές είναι μερικές από τις απειλές –γράφει η σκοπιανή εφημερίδα ‘Dnevnik’- που έλαβε η Ελληνική Επιτροπή του Ελσίνκι για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, καθώς και το Σκοπιανό κόμμα στην Ελλάδα «Ουράνιο Τόξο», από υποστηρικτές που ήταν επικεφαλής των ελληνικών ειδικών δυνάμεων (Ο.Υ.Κ.) όταν πριν από δύο χρόνια στην στρατιωτική παρέλαση φώναζαν ότι «από το δέρμα των Σκοπιανών θα φτιάξουν ρούχα».

ΒΙΝΤΕΟ – Βολές πυροβολικού στην ΠΕ της ΧΙΙ ΜΜΠ


Το Νοέμβριο 2011 στην Περιοχή Ευθύνης της XII Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού, προσωπικό Μονάδων Πυροβολικού εκπαιδεύτηκε στην διαδικασία εκτέλεσης βολής Πυροβολικού Μάχης με αυτοκινούμενο πυροβόλο τύπου PzH 2000 GR, διαμετρήματος 155 χιλιοστών. Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στην διαδικασία ταχείας εκτέλεσης βολής, μετακίνησης και επανάληψης της βολής από άλλη θέση (Βάλλω και μετακινούμαι).

Λαϊκή οργή κατά ΥΦΕΘΑ Κ.Σπηλιόπουλου για την ΣΣΕ!


Αντικείμενο λαϊκής οργής έγινε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Κώστας Σπηλιόπουλος, κατά τη διάρκεια της λιτανείας του αγίου Ανδρέα στην Πάτρα, για τις γελοίες δηλώσεις του περί του δήθεν πραξικοπηματία και του γιου του στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, με αποτέλεσμα να αναγκάσει μία ολόκληρη... στρατιά αστυνομικών να τον φυγαδεύσουν για να γλιτώσει. Ομάδα 150 αστυνομικών επιστρατεύτηκαν λοιπόν για να φυλάξουν και να "σώσουν" τον παγκοσμίως άγνωστο Κώστα Σπηλιόπουλο. Συν την κρατική ασφάλεια, συν την ΕΥΠ αλλά και άνδρες του στρατού!

«Αποκατάσταση» του Καστελορίζου διέταξε ο Επίτροπος Όλι Ρεν…Έπιασε τόπο η ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή το κόμμα της Δημοκρατικής Αριστεράς, αφού κινητοποιήθηκε το… σύστημα στην Ελλάδα και τις Βρυξέλλες, καταφέρνοντας να παράξουν απτό αποτέλεσμα.
Ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Όλι Ρεν, ζήτησε από τις υπηρεσίες της Κομισιόν να διορθώσουν άμεσα τον χάρτης των χωρών της Ευρωζώνης, από τον οποίο έλειπε το Καστελόριζο. Τον Όλι Ρεν ειδοποίησε η Επίτροπος στην Κομισιόν, Μαρία Δαμανάκη απευθύνοντάς του χθες, σχετική επιστολή. Επιστολή έστειλε σήμερα το πρωί στον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μπαρόζο, ο ευρωβουλευτής του ΛΑΟΣ, Νικόλαος Σαλαβράκος:

ΣΗΜΕΙΟ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ


Ο Ευαγγελιστής Λουκάς, μας λέγει, ότι προ της Δευτέρας Παρουσίας του Κυρίου θα υπάρχει επί της γης μεγάλη στενοχώρια και φόβος και αμηχανία, οι άνθρωποι θα αποψυχούν βλέποντας όλα αυτά από τον φόβο και από την αναμονή ότι θα πέσουν στην γη μεγάλες συμφορές και καταστροφές. «…Και επί της γης συνοχή εθνών εν απορία ηχούσης θαλάσσης και σάλου, αποψυχόντων ανθρώπων από φόβον και προσδοκίας των επερχομένων τη οικουμένη…» (Λουκά κα’ 25-26). 
Και ερωτούμε τώρα εμείς. Μήπως η αγωνία και ο φόβος των σημερινών ανθρώπων, τώρα το 1984 από ένα πυρηνικό όλεθρο δεν κυριαρχεί στα πρόσωπα και στις καρδιές όλων μας;

ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΘΑ ΦΑΓΩΘΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ
 Καμαρώστε αγάπη που τρέφουν οι ομόθρησκοι του Ερντογάν στο πρόσωπό του, αλλά και στους λοιπούς ισλαμιστές ηγέτες που θεωρούν συνεργάτες των Εβραίων.
Ακολουθεί ένα μικρό μόνο δείγμα, γιατί όταν τους μουσουλμάνους δεν τους πληρώνεις, τους βρίσκεις μπροστά σου.
Κάπως έτσι, άλλωστε, θα κυνηγούν και στη Ελλάδα τους επαγγελματίες αντιρατσιστές, όταν κοπούν τα κονδύλια.
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΛΕΥΡΗΣ

70 χρονο αμερικανό κρατά όμηρο η Αλ Κάϊντα


Η αλ Κάιντα ανέλαβε την ευθύνη για την απαγωγή με μήνυμα του αρχηγού της, Αϊμάν αλ Ζαουάχρι ανακοίνωσε το SITE, το αμερικανικό κέντρο παρακολούθησης ισλαμιστικών ιστοσελίδων.

Σε αντάλλαγμα για την απελευθέρωση του 70χρονου Γουάρεν Γουέινσταϊν, ο οποίος απήχθη από το σπίτι του του στη Λαχόρη του Πακιστάν στις 13 Αυγούστου, ο Ζαουάχρι ζήτησε από το Λευκό Οίκο να σταματήσουν οι αεροπορικές επιδρομές στο Αφγανιστάν, στο Πακιστάν, στη Σομαλία και στην Υεμένη, καθώς και να αφεθούν ελεύθεροι κρατούμενοι, ανάμεσά τους και συγγενείς του Οσάμα Μπιν Λάντεν.ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΙ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΣΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ...
 Και μετά μας λένε ότι οι τέχνες δεν ανθούν στην Πρωτεύουσα!
Ένα σύγχρονο εργαστήριο που πλαστογραφούσε διαβατήρια ξετρύπωσε στα Κάτω Πατήσια η Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και συνέλαβε τρεις αλλοδαπούς, δύο από το Πακιστάν και έναν από την Ινδονησία, για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.
Το κύκλωμα τα τελευταία τέσσερα χρόνια, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας κατασκεύαζε και προμήθευε με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, έναντι χρηματικής αμοιβής, αλλοδαπούς Ασιατικής κυρίως καταγωγής, που τα χρησιμοποιούσαν για την παραμονή τους στην Ελλάδα καθώς και για να ταξιδέψουν σε χώρες της Ε.Ε.

Θα γίνει πόλεμος στη Συρία;Οι τρεις επιλογές


Θα υπάρξει στρατιωτική επέμβαση στη Συρία; Σύμφωνα με το Srtatfor αυτή τη στιγμή μια στρατιωτική επέμβαση δεν μπορεί να είναι η πρώτη επιλογή των ΗΠΑ.Παραμένει όμως μέσα στην τριάδα των επιλογών που έχει.

Το πρόβλημα της Συρίας συνδέεται άμεσα μ΄ αυτό του Ιράν,σύμφωνα με την ανάλυση που κάνει το Stratfor. Η Συρία είναι πια ο “μακρύς βραχίονας” της Τεχεράνης η οποία στήριξε τις περιπέτειες του καθεστώτος Άσαντ στο Λίβανο και συνέβαλε στην καταστολή της σουνιτικής πλειοψηφίας στη Συρία.Ιράν και Συρία είχαν μια μακρά αν και όχι πάντα σταθερή συμμαχία.
Τώρα το Ιράν είναι η μόνη χώρα που στηρίζει το καθεστώς της Συρίας.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝ Η ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΑ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ 2ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ
 Παγωμένη η κοινή γνώμη, απαιτεί να συλληφθεί ο δράστης του αποτρόπαιου εγκλήματος
"Γιατί έσφαξαν το μωρό;" είναι το ερώτημα που βασανίζει την τοπική κοινωνία, η οποία ζητά να αποδοθεί δικαιοσύνη για το απάνθρωπο αυτό έγκλημα με θύματα ένα 2χρονο αγοράκι και τον 35χρονο Αλβανό πατέρα του Φιλίπ Μεζάι. Στο μεταξύ, μετά την ολοκλήρωση της ιατροδικαστικής εξέτασης, η τραγική μάνα μαζί με συγγενείς της έφυγαν για την Αλβανία, συνοδεύοντας τις σορούς του συζύγου και του μικρού γιου για ταφή στην πατρίδα τους.

ΣΚΟΠΙΑΝΟ: ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΑΝΟΙΧΤΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ!
 Του Καθηγητή ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ Το παρακάτω κείμενο, συγνώμη για το μέγεθός του, δημοσιεύθηκε στα blogs Ιανουάριο του 2009 και Απρίλιο του 2010. Στην συνέχεια, βέβαια, ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ το Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης…. Το κάνει και πάλι επίκαιρο η χθεσινή θέση του κ Καρατζαφέρη για ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, ενόψει της επερχόμενων εξελίξεων Το δίδαγμα της ιστορίας ήταν και παραμένει εντυπωσιακά σαφές - εμείς οι Έλληνες και οι Ελληνίδες κάθε φορά που στηθήκαμε ενωμένοι σαν μια σφιγμένη γροθιά απέναντι σε εξωτερικές επιβουλές και εσωτερικές διχόνοιες μεγαλουργήσαμε γράφοντας όχι μόνο στο βιβλίο της ιστορίας του ελληνικού έθνους αλλά και ολάκερης της ανθρωπότητας...

ΤΟΥΡΚΙΚΗ "ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ"¨ΣΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΕΦΕΡΝΕ ΗΡΩΪΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! 40 ΚΙΛΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΜΑΝΤΡΙ!Εξαρθρώθηκε, στην Ορεστιάδα,μετά από μεγάλη επιχείρηση, εγκληματική οργάνωση που εισήγαγε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών στην Χώρα με σκοπό στη συνέχεια να τις διακινήσει σε Ευρωπαϊκές χώρες. Σε παλιό ποιμνιοστάσιο, στην παρέβρια περιοχή της Νέας Βύσσας Ορεστιάδας, βρέθηκαν 40 συσκευασίες με ηρωίνη, ποσότητας άνω των 21 κιλών.  

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΘΕΩΡΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ Ο ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΕΦΡΑΙΜ
Πολιτική δίωξη θεωρεί την εμπλοκή του στην υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου ο ηγούμενος της μονής Εφραίμ,ο οποίος ύστερα από πολύωρη απολογία αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος λόγω διαφωνίας των δικαστικών λειτουργών που αποφάσισαν για την ποινική του μεταχείριση. Η εφέτης ειδική ανακρίτρια Ειρήνη Καλού, όπως είναι γνωστό τάχθηκε υπέρ της προφυλάκισης του Εφράιμ, ενώ ο εισαγγελέας ότι πρέπει να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους (εγγύηση 200.000 ευρώ , απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση δυο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα). Τη διαφωνία θα λύσει τις επόμενες μέρες το δικαστικό συμβούλιο τα μέλη του οποίου θα αποφασίσουν αν θα παραμείνει...

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΣΤΟΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!Ο κύβος ερρίφθη: Μετά τον ανεφοδιασμό του σε καύσιμα και πυρομαχικά στην βάση του το αεροπλανοφόρο Admiral Kuznetsov έλαβε διαταγή από το ρωσικό υπουργείο Άμυνας να πλεύσει πάση δυνάμει στην Aν. Μεσόγειο και το Αιγαίο. 

Όπως αναφέρουν πηγές από την Μόσχα το αεροπλανοφόρο συνοδευόμενο από το αντιτορπιλικό Admiral Chabanenko κλάσης Udaloy II θα ξεκινήσει από τον ρωσικό Βορρά γύρω στις 10 Δεκεμβρίου και θα πλεύσουν ταχύτατα προς την Ανατολική Μεσόγειο, με σκοπό να επισκεφτούν και να αγκυροβολήσουν σε συριακά λιμάνια περί τα τέλη του έτους κατά πάσα πιθανότητα πριν από τα Χριστούγεννα. 

ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΟΙ ΣΥΡΙΟΙ ΤΟ YOUTUBE!!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!!

ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΒΙΑΣΜΩΝ!
 Άλλη μια υπόθεση βιασμού στο Αφγανιστάν συγκλονίζει την παγκόσμια κοινή γνώμη, όχι φυσικά για την καθεαυτή πράξη του βιασμού, αφού αποτελεί καθημερινότητα στην "πολιτισμένη" κοινωνία των Μουτζαχεντίν, αλλά το γεγονός ότι στο θύμα του βιασμού επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 12 ετών, επειδή κατήγγειλε το γεγονός! Οι γυναίκες σύμφωνα με το κοράνι, το ιερό βιβλίο των μουσουλμάνων, θεωρούνται περουσιακά στοιχεία του ανδρός, ο οποίος μπορεί να τους συμπεριφέρεται με όποιον τρόπο θέλει.Η εν λόγω γυναίκα είχε πέσει θύμα βιασμού από τον ανιψιό του συζύγου της πριν δυο χρόνια, από την οποία σεξουαλική επίθεση έμεινε έγκυος. Για να αποφυλακιστεί η ίδια,...

ΕΙΔΙΚΟ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΟΡΙΣΕ Η ΣΤΡΑΠΑΤΣΑΡΙΣΜΕΝΗ ΜΕΡΚΕΛ! Το έχει πιάσει νόημα της πολιτικής ζωής στην Ελλάδα η Μέρκελ και όρισε Υφυπουργό που θα ασχολείται με την προώθηση και παρακολούθηση προγραμμάτων που θα χρηματοδοτούνται από τα κονδύλια της ΕΕ, τα οποία δεν έχει εκταμιεύσει η Ελλάδα. Πρόκειται για τον χριστιανοδημοκράτη βουλευτή και συνεργάτη της, Υφυπουργό Εργασίας Χανς Γιόαχιμ Φούχτελ. Ο Φούχτελ είναι φυσικά παχύσαρκος, στοιχείο το οποίο και αποδείχτηκε απαραίτητο, λαμβάνοντας υπόψην της η πολυμήχανη Καγκελάριος Μέρκελ τις σωρούς λίπους που απαρτίζουν το ελληνικό κοινοβούλιο.Συγκεκριμένα ο Φούχτελ θα φέρει τον τίτλο του «εντεταλμένου της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης» και η εντολή που έχει...

ΕΔΡΑ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΚΤΗ ΦΟΥΧΤΕΛ!
 Αυτή ήταν η πρώτη αντίδραση του Βουλευτή ΝΔ, Πάνου Καμμένου, στο άκουσμα για τοποθέτηση Γερμανού ελεγκτή στα οικονομικά και όχι μόνο, βέβαια, ζητήματα που αφορούν την πατρίδα μας.  Ο Πάνος Καμμένος ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter την ιδέα να αποτελέσει το μαρτυρικό Δίστομο την έδρα του Γερναμαρά Φούχτελ. "Υφυπουργέ, Φούχτελ σού έχουμε ετοιμάσει έδρα στο Δίστομο...Ντροπή πιά"!...

Δηλώσεις Μπάιντεν στη Ηürriyet " Aνοίξτε τη Θεολογική Σχολή τώρα" . Αkşam "Πανικός για σεισμό"


 ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

Tην άμεση επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης ζητά ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν στη συνέντευξη του στη Hürriyet.
«Η Τουρκία είναι ηγέτιδα δύναμη» είναι ο τίτλος της  Ηürriyet αλλοι δηλώσεις του αμερικανού αντιπροέδρου είναι ξεκάθαρες. «Πιστεύουμε ότι άργησε η επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης.Η Τουρκία έχει δείξει με διάφορους τρόπους το σεβασμό στις θρησκείες των μειονοτήτων. Το ότι παραμένει κλειστή η Σχολή είναι μια ανωμαλία και είναι ένα άδικο σημάδι για την Τουρκία σε διεθνές επίπεδο.» δηλώνει ο Μπάιντεν στη Hürriyet.

ΟΤΑΝ Ο ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΣΙ...
Η οργιάζουσα διπλωματία Νταβούτογλου έφθασε έως τους Απάτσι και τους Σιού! Η Τουρκία επιδιώκει να καταστεί προνομιακά «εταίρος» των ιθαγενών Ινδιάνων στις ΗΠΑ! Αυτό αναφέρει από το Λονδίνο η πολύ καλά ενημερωμένη αναλύτρια επί του κυπριακού Φανούλα Αργυρού. Ενώ Ελλάδα και Κύπρος δεν ξέρουν που βρίσκονται πολιτικώς και οικονομικώς, η Τουρκία εργάζεται πυρετωδώς σε πολλά επίπεδα, εις βάρος του Ελληνισμού. Η τελευταία της προσπάθεια λοιπόν, είναι να καταστεί προνομιακός εμπορικός εταίρος των ιθαγενών Ινδιάνων στις Ηνωμένες Πολιτείες. 

ΣΤΥΓΝΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΟΙ!!!

Οι "αντιπαραγωγικοί" σε δράση!Επιχείρηση Super Puma σε βίντεο


΄Αλλη μία επιχείρηση των ...αντιπαραγωγικών!

Ελικόπτερο Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας απογειώθηκε από τη νήσο Ρόδο με σκοπό την αεροδιακομιδή ογδοντάχρονου Γερμανού υπηκόου με εγκεφαλικό από το κρουαζιερόπλοιο "Magnifica" το οποίο έπλεε 50 ναυτικά μίλια ανατολικά Ρόδου. Ο ασθενής διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Ρόδου στις 20:33.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΤΑ «ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ» ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ 20ο ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ…

ΤΑ «ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ» ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ 20ο ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ…

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ : Η ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΕΝΕΑ ΔΥΝΑΤΑΙ Ν'ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗ ΤΑ ΙΔΕΩΔΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΡΙΨΕΝ Η ΘΕΟΜΗΝΙΑ - 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1935Τὸ κυριώτερον καὶ μεγαλύτερον σύντριμμα τὸ ὁποῖον ἀφῆκεν ὄπισθέν της ἡ φοβερὰ πολεμικὴ θύελλα καὶ ἡ ἐκμετάλλευσις αὐτῆς [ὑπὸ τοῦ κ. Βενιζέλου,] ἦτο τὸ σύντριμμα τῆς πίστεως πρὸς τὰ Ἐθνικὰ Ἰδεώδη. Ὁμιλοῦμεν διὰ τὴν Ἑλλάδα, διότι αὐτὴ μᾶς ἐνδιαφέρει.

Η κουρδική στρατηγική στο Ιράκ: διέρρεε και απολάμβανε


του Ranj Alaaldin*
Προωθώντας μια κυβέρνηση με έναν ανεξέλεγκτο συνασπισμό που μαστίζεται από την καχυποψία, το Κουρδιστάν έχει καταφέρει να πραγματοποιήσει τις δικές του φιλοδοξίες.
Να εξασθενήσει συνεχώς τη Βαγδάτη, να διατηρήσει τις πολιτικές διαιρέσεις –αύτη είναι η στρατηγική των Κούρδων στο Ιράκ, μέσω ενός λεπτού παιγνιδιού χειραγώγησης και υπομονής.

ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ Η ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ! ΚΑΤΡΑΚΥΛΗΣΕ ΣΤΟΝ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟ Η "ΑΡΑΒΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ"Σήμερα το βράδυ αναμένεται να ανακοινωθούν τα επίσημα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των βουλευτικών εκλογών στην Αίγυπτο, οι οποίες σηματοδοτούν τη μετάβαση στη δημοκρατία.

Οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι, επικαλούμενοι στοιχεία από εκλογικά τμήματα, κάνουν ήδη λόγο για νίκη.


Το Κόμμα της Ελευθερίας και της Δικαιοσύνης, που δημιουργήθηκε από την αδελφότητα, ανακοίνωσε πως συγκεντρώνει ποσοστό 40% στις ψήφους που καταμετρήθηκαν τη Δευτέρα και την Τρίτη. Το κόμμα των Αδελφών Μουσουλμάνων ακολουθεί το συντηρητικό Αλ Νουρ και το φιλελεύθερο Αιγυπτιακό Μπλοκ.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...