Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2011

Τούρκοι: Τον χαβά τους… έρευνες και στα κατεχόμενα!Οι έρευνες για πετρέλαιο στη Μεσόγειο θα επεκταθούν, δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Ενέργειας, Τανέρ Γιλντίζ, και υποστήριξε ότι εντός δύο μηνών θα αρχίσουν έρευνες στην ξηρά της κατεχόμενης Αμμοχώστου.
Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο Τούρκος υπουργός είπε ότι θα πραγματοποιηθεί και γεώτρηση, αφού θα αξιολογηθεί μέρος των σεισμικών ερευνών, που έχουν γίνει εκεί. Πρόσθεσε ότι συνενώθηκαν οι σεισμικές εργασίες στη θάλασσα και τόνισε ότι «με τη ‘Shell’ και με μία νέα εταιρεία, η Τουρκία θα επεκτείνει τις έρευνες σε ευρύτερη περιοχή».

Ρωσικό casus belli η ένταξη της Γεωργίας στο ΝΑΤΟΑυστηρή προειδοποίηση απηύθυνε προς το ΝΑΤΟ ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ, απειλώντας με πόλεμο σε περίπτωση που προχωρήσουν τα σχέδια για την ένταξη της χώρας του Νοτίου Καυκάσου στο ΝΑΤΟ.
Η προειδοποίηση ήρθε στην επιφάνεια στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τη διεξαγωγή του Συμβουλίου ΝΑΤΟ – Ρωσίας στις Βρυξέλλες. Η ακριβής διατύπωση του Λαβρόφ ήταν «να μην ωθούν το τρέχον καθεστώς της Γεωργίας στην επανάληψη του στοιχήματος του 2008», μια διατύπωση στην οποία η απειλή όσο και να μην είναι ευθεία, ήταν εντούτοις ξεκάθαρη.

ΠΑΡΑΛΗΡΟΥΝ ΟΙ ΠΟΥΡΝΑΡΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΕΣ!


Παραληρηματική ανακοίνωση από το «Ουράνιο Τόξο»


Ανακοίνωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων εξέδωσε το «Ουράνιο Τόξο», η αλυτρωτική και αυτοαποκαλούμενη ως «μακεδονική» οργάνωση που δραστηριοποιείται στη Φλώρινα και υποστηρίζει πως τα μέλη της… ένδοξοι απόγονοι του Μεγαλέξανδρου και του Φιλίππου υποφέρουν, διότι η Ελλάδα καταπατά το δικαίωμά τους στον… αυτοπροσδιορισμό! Όπως αναφέρουν, η επίκληση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε καιρό οικονομικής κρίσης δεν είναι πολυτέλεια, καθώς, όπως λένε, το θέμα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων δεν συνδέεται με την οικονομία, αλλά «είναι θέμα λήψης μέτρων, αποφάσεων και εφαρμογής τους από κάθε κυβέρνηση και δεν έχουν οικονομικό κόστος».
«Το να έχεις ελευθερία έκφρασης στη μητρική σου γλώσσα, το να ενισχύεις την πολιτική πολυφωνία και την ισοτιμία δεν στοιχίζει», συνεχίζουν οι… αυτό-προσδιοριζόμενοι ως απόγονοι του μέγα Μακεδόνα στρατηλάτη! Επιπλέον, το δικαίωμα σου να αναγνωρίσεις ένα Σύλλογο, τη «Στέγη Μακεδονικού Πολιτισμού» εδώ και είκοσι χρόνια με την πολιτεία να σου στερεί αυτό δεν κοστίζει. Αντιθέτως, η απαγόρευση αναγνώρισης του Συλλόγου είχε και έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχει ένας διαρκής δικαστικός αγώνας τον οποίο χάνει συνεχώς το κράτος μας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και αυτό κοστίζει σε όλους μας».
Το παραλήρημα συνεχίζεται και με αναφορές στο ιδίωμα το οποίο μιλούν που χρησιμοποιήθηκε και αυτό στην προσπάθεια κατασκευής εθνικής ταυτότητας: «Το να μαθαίνει ένα παιδί τη μητρική του γλώσσα σωστά μέσα από το κρατικό εκπαιδευτικό σύστημα όπου αυτή ομιλιέται είναι ανθρώπινο δικαίωμα, και εκτός αυτού οι γονείς του είναι φορολογούμενοι πολίτες με υποχρεώσεις αλλά και με δικαιώματα. Τα παιδιά σήμερα μαθαίνουν αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά μέσα στο σχολείο αλλά δεν έχουν το δικαίωμα να μάθουν τη ‘Μακεδονική’ γλώσσα που ακούν καθημερινά στα σπίτια τους από τους γονείς τους».
Ειδική αναφορά κάνουν στο αίτημα επιστροφής στην Ελλάδα των «Μακεδόνων πολιτικών προσφύγων»: «Το να επιτραπεί να επιστρέψουν οι Μακεδόνες πολιτικοί πρόσφυγες του εμφύλιου πολέμου στον τόπο που γεννήθηκαν, στο σπίτι τους χωρίς εμπόδια και εξευτελισμούς στα σύνορα της χώρας μας δεν κοστίζει». Εν κατακλείδι, προσθέτουν πως «υπάρχουν και άλλες διακρίσεις κατά των εθνικά Μακεδόνων που θα μπορούσαν να αναφερθούν σε αυτό το κείμενο, όμως το ζήτημα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων θα πρέπει να συνοψίζεται στην καταπολέμηση του ρατσισμού και της ξενοφοβίας και όλων των άλλων μορφών διακρίσεων (εθνότητα, θρησκεία, φύλο, αναπηρία, σεξουαλικό προσανατολισμό)».
Και καταλήγει η ανακοίνωση του «Γραφείου Τύπου»: «Η πολιτεία θα πρέπει να προωθεί τον κοινωνικό πλουραλισμό και την ισότητα όλων των πολιτών της, μέσω αυτών θα υπάρξει ανάπτυξη κοινωνική και οικονομική για όλα τα μέλη της κοινωνίας».
DEFENCE-POINT

Τουρκία σήμερα:άγριος ξυλοδαρμός γυναίκας μέσα σε αστυνομικό τμήμα.Βίντεο


 
Eικόνες σοκ απο το αστυνομικό τμήμα της Σμύρνης. Αστυνομικοί με πολιτικά άρχισαν να ξυλοκοπούν μια γυναίκα που την πήγαν στο τμήμα για να εξακριβώσουν τα στοιχεία της καθώς δεν είχε μαζί της την ταυτότητα της. Ο σύζυγος της γυναίκας ήταν έξω απο το αστυνομικό τμήμα. Η γυναίκα αντιμίλησε στους αστυνομικούς με πολιτικά για την απαράδεκτη συμπεριφορά τους κι εκείνοι άρχισαν να την χτυπούν ασταμάτητα. Οι εικόνες δημοσιεύθηκαν μετά την καταγγελία της γυναίκας για ξυλοδαρμό, και ο εισαγγελέας ζήτησε τις εικόνες απο την κάμερα ασφαλείας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Μάχες στη Συρία,συγκρούσεις στη ΛιβύηΕκατοντάδες λιποτάκτες του στρατού πολέμησαν στη νότια Συρία με καθεστωτικές δυνάμεις, σε μια από τις μεγαλύτερες ένοπλες αντιπαραθέσεις στη διάρκεια της εννιάμηνης εξέγερσης εναντίον του Άσαντ, δήλωσαν κάτοικοι και ακτιβιστές.

Εκατοντάδες λιποτάκτες του στρατού πολέμησαν στη νότια Συρία με καθεστωτικές δυνάμεις, σε μια από τις μεγαλύτερες ένοπλες αντιπαραθέσεις στη διάρκεια της εννιάμηνης εξέγερσης εναντίον του Άσαντ, δήλωσαν κάτοικοι και ακτιβιστές.

Οι στρατιώτες, κυρίως της 12η μεραρχίας τεθωρακισμένων η οποία έχει τη βάση της στην Ίσρα, που βρίσκεται 40 χιλιόμετρα από τα σύνορα με την Ιορδανία, επέδραμαν στην κοντινή πόλη Μπούσρα αλ-Χαρίρ.

Ο ήχος εκρήξεων και πυκνών πυρών πολυβόλων ακούστηκε στην Μπούσρα αλ-Χαρίρ κα στη Λούτζαχ, μια περιοχή με βραχώδεις λόφους βόρεια της πόλης, όπου οι λιποτάκτες κρύβονται και απ΄όπου επιτίθενται στις γραμμές εφοδιασμού του στρατού, είπαν.

"Η Λούτζαχ ήταν η πιο ασφαλής περιοχή για να κρυφτούν οι λιποτάκτες επειδή είναι δύσκολο για τα άρματα μάχης και το πεζικό να διεισδύσουν εκεί.
Η περιοχή έχει σπηλιές και μυστικά περάσματα και εκτείνεται μέχρι τα περίχωρα της Δαμασκού", δήλωσε από την πόλη Ίσρα ένας από τους ακτιβιστές, που είπε πως ονομάζεται Αμπού Όμαρ.


BINTEO AΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ κ.Κ.Στεφανόπουλο που λέει ότι η χώρα δε χρειάζεται εκλογές, αλλά … Παπα-ΔΗΜΙΟ ! ! !

ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΕΛΟΥΣ

ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ....

ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ.......

ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ! ! !

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διατελώ Υμέτερος,

Netakias

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΑΖΑΤΖΑΚΗ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΟ 1955!

BLUE HOOLS: Ο Μύθος του Πολυτεχνείου...

BLUE HOOLS: Ο Μύθος του Πολυτεχνείου...: Αντι Προλογου. Τελειωσα το Πολυτεχνειο τον Ιουνιο του 1974. Τοτε το ΕΜΠ δεν ειχε καμμια σχεσι με το σημερινο Σταλιγκραντ. Το τσιγγαναριο....

Ασύλληπτο!117 βουλευτές,ζητούν εκατομμύρια αναδρομικά!Όλα τα ονόματα


Τα πρώτα "πακέτα" αγωγών που έχουν καταθέσει 117 πρώην βουλευτές και συνταξιούχοι βουλευτές των δυο μεγάλων κομμάτων και διεκδικούν αναδρομικά (και με το νόμιμο τόκο) διαφορές αποδοχών εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, αλλά και αποζημιώσεις για ηθική βλάβη, αναμένεται να συζητηθούν στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, μεταξύ αυτών που έχουν προσφύγει στην Δικαιοσύνη (Διοικητικά Δικαστήρια) διεκδικώντας διαφορές αποδοχών είναι ηχηρά ονόματα πρώην βουλευτών που κυριάρχησαν για μεγάλα χρονικά διαστήματα στην πολιτική σκηνή της χώρας και διαδραμάτισαν πρωταγωνιστικό και καθοριστικό ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις του τόπου, όπως είναι οι 

ΥΠΕΡΦΩΤΕΙΝΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ,Ο ΑΪΝΣΤΑΪΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ: Στηρίζουμε την παραγωγική Ελλάδα και όχι την Ελλάδ...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ: Στηρίζουμε την παραγωγική Ελλάδα και όχι την Ελλάδ...: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ

Εντοπισμός όπλου απέναντι από την οικία του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή

“Ή φεύγεις ή πεθαίνεις” – Οι 242 ημέρες ομηρείας του Κώστα Καραμανλή

The Money Masters [Greek Subtitles] from Zeitgeist Greece on Vimeo.

The money monsters

Σφαγιάστηκε από Εβραίους > Ο Άγιος Φιλούμενος ο Νέος • Ιερομάρτυς της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας • 29 Νοεμβρίου 1979


Ο άγιος Φιλούμενος γεννήθηκε στην κοινότητα Ορούντα του διαμερίσματος Μόρφου και αφού πέρασε τα πρώτα χρόνια της ζωής του στην Κύπρο μεταφυτεύθη στην Αγία Γη των Ιεροσολύμων, όπου μετά από μια οσιακή ζωή είχε μαρτυρικό τέλος στις 29 Νοεμβρίου 1979, ημέρα της ονομαστήριας εορτής του σφαγιαζόμενου στο Φρέαρ του Ιακώβ από φανατικούς Εβραίους. Ο Ορθόδοξος τρόπος ζωής του, αλλά και η μαρτυρία του για τον Χριστό, που επισφραγίστηκε με τον μαρτυρικό θανατό του, γίνεται για μας προσκλητήριο για μίμηση - μαρτυρία - κατάθεση Ορθοδόξου τρόπου ζωής.
 Στη συνέχεια παραθέτουμε την μαρτυρία του Ιερομονάχου Σωφρονίου Αγιοταφίτου. Ο μακαρίτης Φιλούμενος, μας έλεγε ότι κάθε Παρασκευή, πολλοί από τους μισαλλόδοξους και φανατικούς Εβραίους, πήγαιναν για να προσευχηθούν στο Φρέαρ του Ιακώβ. Συνέχεια του έλεγαν, να σηκώση όλες και τον Εσταυρωμένο ακόμα και να τις πάρει και να φύγει διότι το Φρέαρ είναι δικό τους και όχι δικό μας. Ειδ' αλλιώς θα το μετανιώσει πικρά, αλλά θα είναι αργά.
Από τον καιρό που πήγε εκεί όλο και τον φοβέριζαν. Αυτός όμως ήξερε τα Εβραϊκά και τους αποστόμωνε. Δεν ειδοποίησε ποτέ την αστυνομία να το έχει υπ΄όψιν της και ούτε το φανταζόταν ότι θα τον σκότωναν. Στις 16 Νοεμβρίου (29 Νοεμβρίου με το νέο ημερολόγιο) είχε μεγάλη βροχή, αστραπές, βροντές, χαλασμός Κυρίου όλη τη μέρα.

Επέτειος 10 Χρόνια επανέκδοση του ΣΤΟΧΟΥ (1/4)

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΚΡΙΖΟΛΥΚΩΝ;


Ο σύλλογος των ΕΠΑΘιτών δασκάλων Ροδόπης - Έβρου απέκτησε προσφάτως (2-11-2011) νέο πρόεδρο. Πρόκειται για τον Ιµπραήµ Μεµέτ, ο οποίος διαδέχτηκε τον Μεχµέτ Ντερντιµάν που παραιτήθηκε διαµαρτυρόµενος για την υπηρεσιακή κρίση που του στέρησε την διευθυντική θέση (και το συνοδευτικό επίδοµα…) στο χωριό Λύκειο της Ροδόπης. Ο κ. Ιµπραήµ Μεµέτ, ασχέτως καταγωγής, θρησκείας κτλ, δεν παύει να είναι ένας εκπαιδευτικός λειτουργός στην Ελλάδα και αµοίβεται αδρότατα από το ελληνικό κράτος. Και µάλιστα στο εξής θα εκπροσωπεί κι ένα σύνολο εκατοντάδων άλλων δασκάλων που ανατρέφουν την µειονοτική νεολαία της Θράκης για να ζήσει στη χώρα αυτή, υποθέτουµε.

Άρρωστοι σαδιστές - Ξεπουλάνε την χώρα, φέρνουν νέους φόρους!


Nέα απάτη, μετά το Μνημόνιο, το Μεσοπρόθεσμο και τα δήθεν «κουρέματα» (σημειώνεται ότι από τις αποφάσεις του Ιουλίου μέχρι σήμερα δεν έχει «κουρευτεί» ούτε ένα ευρώ) στήνεται σε βάρος της χώρα με τη νέα καραμέλα που ακούει στο όνομα «δημοσιονομικός κανόνας». Μια χώρα, λοιπόν της οποία μετά την εφαρμογή του Μεσοπρόθεσμου (το οποίο ήδη έχει καταρρεύσει μέσα στις στάχτες των χαμηλών εσόδων) το έλλειμμα της γενικής κυβέρνησης υπολογιζόταν ότι θα είναι 19,683 δισ. ευρώ ή 9% του ΑΕΠ, αλλά ήδη έχει προσεγγίσει το 10% , μία χώρα που ακόμα και όλα αν πήγαιναν «ρολόϊ» (μαθηματικά αδύνατον, αλλά λέμε…), το 2015 το έλλειμμα γενικής κυβέρνησης θα ήταν αντίστοιχα 9,623 δισ. (ή 4,2% του ΑΕΠ που υπολογίζεται σε 227,5 δισ. για τότε στο Μεσοπρόθεσμο), θέλει έλλειμμα 0.5% το 2015! Αν είναι δυνατόν!

Ντροπή κύριε Παπαδήμο. Εξοπλισμός κουζίνας και κήπου 2000 € !!!


Στις 4 Αυγούστου 2011, ο κ. Καστανίδης αγόρασε με χρήματα των φορολογουμένων ένα πλυντήριο πιάτων για το γραφείο του. Λίγες ημέρες μετά βρήκε έναν αλβανό υδραυλικό, τον αξιότιμο κ. Jani του Stavro, (βλέπετε έλληνες υδραυλικοί δεν υπάρχουν) και τον πλήρωσε, πάλι με χρήματα των φορολογουμένων, για να το συνδέσει, δηλαδή να το βάλει στην πρίζα. Μόλις χθές πληροφορηθήκαμε ότι το παράδειγμα του κ. Καστανίδη, ακολουθούν κάποιοι, στην γενική γραμματεία της κυβερνήσεως. Διαβάζουμε λοιπόν σε δύο (2) αποφάσεις, ότι διετέθησαν 1228,94 ευρώ για την αγορά εξοπλισμού κουζίνας !!!. 

Απρόσμενες συμμαχίες


Ἡ πρόσφατη διεθνής συγκυρία πού ἔφερε τά ἑλληνικά συμφέροντα (Κύπρου – Ἑλλάδος) κοντά στά ἰσραηλινά, θέτει ἕνα μεῖζον ζήτημα στρατηγικῆς καί τακτικῆς γιά τή χώρα μας πού δυστυχῶς πρέπει νά ζήσει μέ τήν Τουρκία γείτονα. Παράλληλα ὅμως θέτει κι ἕνα ζήτημα προσέγγισης γιά τόν «Ἀντιφωνητή» πού ὑποχρεοῦται νά ἀντιμετωπίσει πιά μέ διαφορετικό πρῖσμα τά συναφῆ ζητήματα.

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΩΝ


Παραθέτω παρακάτω ολόκληρη την απόφαση του Διεθνούς δικαστηρίου της Χάγης υπέρ των γυφτοσκοπιανών και κατά της Ελλάδος. 


INTERNATIONAL COURT OF JUSTICE
Peace Palace, Carnegieplein 2, 2517 KJ  The Hague, Netherlands
Tel.:              +31 (0)70 302 2323         Fax:  +31 (0)70 364 9928
Website:  www.icj-cij.org
Press Release
Unofficial
 No. 2011/37
5 December 2011
The Court finds that Greece, by objecting to the admission of the former Yugoslav
Republic of Macedonia to NATO, has breached its obligation under Article 11,
paragraph 1, of the Interim Accord of 13 September 1995
 THE HAGUE, 5 December 2011.  The International Court of Justice (ICJ), the principal
judicial organ of the United Nations, today delivered its Judgment in the case concerning
Application of the Interim Accord of 13 September 1995 (the former Yugoslav Republic of
Macedonia v. Greece).
 In its Judgment, which is final, without appeal and binding on the Parties, the Court
(1) finds, by fourteen votes to two, that it has jurisdiction to entertain the Application filed by the
former Yugoslav Republic of  Macedonia on 17 November 2008 and that this Application is
admissible;

(2) finds, by fifteen votes to one, that the Hellenic Republic, by objecting to the admission of the
former Yugoslav Republic of Macedonia to  NATO, has breached its obligation under
Article 11, paragraph 1, of the Interim Accord of 13 September 1995;
(3) rejects, by fifteen votes to one, all other submissions made by the former Yugoslav Republic of
Macedonia.

ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ Η παράμετρος του ανορθόδοξου πολέμουΙωάννης Σ. Θεοδωράτος
Δημοσιογράφος – Αμυντικός Αναλυτής
 
Δημοσιεύτηκε στο περιοδικό « Στρατιωτική Ισορροπία
και Γεωπολιτική» τεύχος 21, Νοέμβριος 2011,Αιγίς Εκδοτική,και αναρτήθηκε για 1η φορά στο διαδίκτυο απο το ιστολόγιο ΠΕΡΙ ΑΛΟΣ την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Υ/Β Type 209 "ΑΜΦΙΤΡΙΤΗ" (S117).
ΦΩΤΟ: Κρίστυ Εμίλιο Ιωαννίδου

Κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας στα βάθη της Ανατολικής Μεσογείου εκτείνεται το σκοτεινό και σιωπηλό πεδίο στο οποίο θα δράσουν τα υποβρύχια Ελλάδας, Τουρκίας και Ισραήλ, όταν έλθει η «ώρα 0» και αφού λάβουν συγκεκριμένες διαταγές, οι οποίες θα ανοίξουν τον ασκό του Αιόλου. Οι επιχειρήσεις υποβρυχίων αποκτούν ιδιαίτερη σημασία, καθώς από την επιτυχία τους θα εξαρτηθεί ή ακόμη και θα κριθεί το πέρας μιας αεροναυτικής σύγκρουσης, η οποία θα εξελιχθεί πέριξ των ζωτικής σημασίας εξεδρών άντλησης ενεργειακών πόρων. Αξίζει να επισημανθεί ότι και οι τρεις εμπλεκόμενες χώρες διαθέτουν υποβρύχια διαφόρων τύπων με ένα κοινό χαρακτηριστικό: όλα αποτελούν προϊόντα γερμανικής σχεδίασης και συγκεκριμένα των Ναυπηγείων HDW του Κιέλου.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ 
 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...