Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2011

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ Η ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
Του Δαμιανού Βασιλειάδη, εκπαιδευτικού, συγγραφέα 
 
Ποιος προώθησε την ενδιάμεση συμφωνία και την υπέγραψε;

Ο Ανδρέας Παπανδρέου την εμπνεύστηκε και την εκτέλεσε ο Κάρολος Παπούλιας ως φερέφωνο και εκτελεστής εντολών του Ανδρέα Παπανδρέου.
Ο Ανδρέας Παπανδρέου, προκειμένου να έχει την ησυχία του και να παραμένει ανενόχλητος στην εξουσία πούλησε κυριολεκτικά την Ελλάδα. 

Το νέο «Παγκόσμιο νόμισμα» εξήγγειλε ένας Rothschild…Aπό τον τηλεοπτικό σταθμό ενός… Bloomberg!
Ο Rothschild δήλωσε χαρακτηριστικά: “…Η πολυπλοκότητα των εθνικών νομισμάτων έχει προκαλέσει εκνευρισμό!” 
Ο Sir Evelyn Robert Adrian de Rothschild, μέλος της γνωστής οικογένειας των εβραίων τραπεζιτών Rothschild προχώρησε στην εξαγγελία για την ανάγκη ενός παγκόσμιου νομίσματος. Μιλώντας στην εκπομπή του Rishaad Salamat στον τηλεοπτικό σταθμό(εβραϊκής ιδιοκτησίας) Bloomberg για τα προβλήματα της παγκόσμιας οικονομίαςκαι ερωτώμενος το κινεζικό νόμισμα Yuan και το εάν πιστεύει ότι αν στα επόμενα χρόνια το συγκεκριμένο νόμισμα θα είναι πλήρως εναλλάξιμο και ευέλικτο ο απάντησε:

Σφοδρή αντίδραση Μόσχας στα σχέδια ΗΠΑ για “πορτοκαλί επανάσταση”Pravda: “Αιτία πολέμου η ανάμιξη των ΗΠΑ-Δύσης, στα εσωτερικά της Ρωσίας”
Για όσους δεν έχετε γνώση του θέματος πρέπει να ειπωθεί ότι η Pravda είναι το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της εκάστωτε εξουσίας της Μόσχας… Έτσι λοιπόν και τώρα δίνεται το στίγμα της επόμενης ημέρας που βλέπει το Κρεμλίνο και προειδοποιεί τις ΗΠΑ ότι η πολιτική των “πορτοκαλί επαναστάσεων” δεν θα περάσει σε μια Χώρα που το Έθνος της είναι συμπαγές και…έτοιμο για όλα.

12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 627 Μ.Χ.: Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΣ ΟΔΗΓΕΙ ΤΟΝ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΕΡΣΩΝ ΣΤΗ ΝΙΝΕΥΗ...
Ο Ηράκλειος αντιπροσωπεύει τον τύπο του στρατηγού-αυτοκράτορα που ηγήθηκε προσωπικά του βυζαντινού στρατού. Αφού αναδιοργάνωσε το στράτευμα με την οικονομική συμπαράσταση της εκκλησίας, επιχείρησε συνεχείς εκστρατείες κατά των Περσών (622-628). Στη μάχη της Νινευί, κοντά στα Γαυγάμηλα, πέτυχε να συντρίψει τους Πέρσες και να ανακτήσει όλες τις βυζαντινές επαρχίες στην Εγγύς Ανατολή (627). Για τούτη την αποφασιστική μάχη, στις 12 Δεκεμβρίου του 627, η οποία έκρινε το τέλος του πολέμου του Ηρακλείου κατά των Περσών, ελάχιστα έχουν διασωθεί στη χρονογραφία ως προς τις δυνάμεις και την τακτική που ακολουθήθηκε από τους δύο στρατούς «αλλ’ εξυμνούσι...

ΟΙ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΣΥΝΕΛΛΑΒΑΝ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΑΧΡΙΔΟΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΤΗ ΝΙΚΗ...Σήμερα, 12 Δεκεμβρίου 2011, στην προσπάθειά του να εισέλθει στην ΠΓΔΜ, από τον μεθοριακό σταθμό Νίκη, στα σύνορα με την Ελλάδα, συνελήφθη ο Αρχιεπίσκοπος Αχρίδος και Μητροπολίτης Σκοπίων κ. Ιωάννης, από τις Αρχές της FYROM και οδηγήθηκε στις φυλακές Ιντρίζοβο, στα προάστια των Σκοπίων. Το 2010 κατόπιν ψεύτικων κατηγοριών της σχισματικής εκκλησιαστικής οργάνωσης στην ΠΓΔΜ, ο Αρχιεπίσκοπος Ιωάννης καταδικάστηκε ερήμην σε φυλάκιση. Επειδή δεν ήταν παρών στην διεξαχθείσα δίκη, ο Αρχιεπίσκοπος Ιωάννης έχει δικαίωμα να ζητήσει επανάληψη της δίκης. Σύμφωνα με το νόμο αναμένετε ότι σε τρείς μέχρι πέντε ημέρες πρέπει να βγει από την φυλακή και να...

ΕΘΝΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ: ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΧΑΓΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΥΠΕΘΑ ΜΕ... FYROM!
Δύο ημέρες μόλις μετά την εκδίκαση της υπόθεσης της προσφυγής της ΠΓΔΜ στο διεθνές δικαστήριο της Χάγης και την καταδίκη της Ελλάδας αναφορικά με την υπόθεση της εφαρμογής της Ενδιάμεσης Συμφωνίας, λόγω της αντίρρησης που προέβαλε η Αθήνα στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στο Βουκουρέστι, τον Απρίλιο του 2008, στην πρόσκληση ένταξης των Σκοπίων στη Βορειοατλαντική Συμμαχία, το υπουργείο Εθνικής Αμύνης άνοιξε «διάπλατα τις πόρτες» του σε στρατιωτική αντιπροσωπεία των Σκοπίων!... Πιο συγκεκριμένα και όπως ανακοίνωσε το ΓΕΕΘΑ σήμερα (έξι ημέρες μετά (!) την άφιξη της αντιπροσωπείας) από 7 έως 9 Δεκεμβρίου 2011, διμελής στρατιωτική αντιπροσωπεία της ΠΓΔΜ,...

ΙΣΟΒΙΑ ΣΤΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ ΠΟΥ ΣΚΟΤΣΕ ΜΕ ΚΑΔΡΟΝΙ ΕΛΛΗΝΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ! ΑΠΟ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΤΟΥ...
Η απροσδόκητη δολοφονία του 23χρονου Κων. Κεραμάρη στα Κόμαρα του Έβρου, απασχόλησε το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Θράκης για τον οποίο κλήθηκε να λογοδοτήσει ο Φερδή Χασάν συγχωριανός του εκλιπόντα, που αντιμετώπισε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και οι φίλοι του Μουράτ Χασάνογλου και Κενάν Χασάνογλου που λειτούργησαν ως συνεργοί, αφού μετέφεραν τον δράστη και ακολούθως τον απομάκρυναν από το επίμαχο σημείο του φονικού. Το συμβάν έγινε σε καφετέρια της περιοχής, όπου το θύμα απολάμβανε αμέριμνο τον καφέ του, ενώ όπως λέχθηκε κατά την ακροαματική διαδικασία δράστης και θύμα ήταν φίλοι, συνομίλικοι κι εργαζόταν για ένα διάστημα σε πρατήριο...

ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ! ΕΣΤΑΛΗ ΑΠΟ ΙΤΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΜΥΡΩΔΙΑ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ!
Τυχεροί στάθηκαν οι υπάλληλοι της ελληνικής πρεσβείας στο Παρίσι αφού η επιστολή βόμβα που έφτασε σήμερα το μεσημέρι στην πρεσβεία θα μπορούσε να προκαλέσει θύματα. Την επιστολή βόμβα την έλαβε η γραμματέας του Πρέσβη η οποία ενημέρωσε άμεσα τις γαλλικές αστυνομικές αρχές αφού στο φάκελο δεν υπήρχε όνομα αποστολέα αλλά υπήρχε ένδειξη ότι προέρχεται από την Ιταλία. Η αντίδραση της γαλλικής αστυνομίας ήταν άμεση και κατόπιν υποδείξεων εκκενώθηκε το κτίριο. Ακολούθως οι αρχές προχώρησαν σε ελεγχόμενη έκρηξη της επιστολής και όπως αποδείχτηκε στην επιστολή υπήρχε εκρηκτικός μηχανισμός, χωρίς ωστόσο προς το παρόν να υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες...

ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΒΛΑΣΤΟΣ ΕΧΕΙ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΥΚΛΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΕΚΑΜ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ...
Άλλα λέει ο ένας κι άλλα ο άλλος για το τι συμβαίνει στις φυλακές Κορυδαλλού. Το μόνο βέβαιο μέχρι στιγμής είναι πως την ώρα του επισκεπτηρίου ο Βλαστός βρέθηκε με όπλο κι από εκεί και πέρα άρχισε αλεπάλληλες ομηρίες εντός των φυλακών. Οπωσδήποτε εμπλέκονται μέλη των πυρήνων της φωτιάς αλλά είναι ακόμη αδιευκρίνιστος ο ρόλος τους.  Που είναι ο Σόμπολος να τα ξεκαθαρίσει όλα;;;&nb...

12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1990: ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΑΛΒΑΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ!12 Δεκεμβρίου 1990: Είναι η μέρα που το δικτατορικό κομμουνιστικό καθεστώς δολοφόνησε εν ψυχρώ τέσσερις Βορειοηπειρώτες: Τον Αηδόνη Ράφτη, τον Ευθύμιο Μάσσιο, τον Θανάση Κώτση και τον Ευάγγελο Μήτρο από το Αλύκο και τη Γέρμα της Βορείου Ηπείρου, καθώς προσπαθούσαν να περάσουν τα ηλεκτροφόρα συρματοπλέγματα προς τον κόσμο της ελευθερίας και της δημοκρατίας, τη Μητέρα τους την Ελλάδα για την οποία ονειροπολούσαν δεκαετίες ολόκληρες, για την οποία φυλακίστηκαν και εξορίστηκαν, δολοφονήθηκαν και εξοντώθηκαν χωρίς σημάδι και χωρίς τάφο δεκάδες και εκατοντάδες.

“Είμαι πρόεδρος, είμαι πλούσιος, έχω καρκίνο, δεν πρόκειται να κάνω πίσω! Στ’ αρχ..ια μου!”

Από τις περιβόητες εξομολογήσεις του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή όπως δημοσιεύονται στo περιοδικό Επίκαιρα που κυκλοφορεί. Απόσπασμα με πρωταγωνιστή τον αείμνηστο Τάσσο Παπαδόπουλο: «…Η περίοδος που προηγήθηκε και ακολούθησε το Σχέδιο Ανάν ήταν γεμάτη εντάσεις. Η Βρετανία για να πιέσει τον Τάσσο, έβαλε βέτο στη συμμετοχή της Κύπρου στον οργανισμό για τον Εύξεινο Πόντο (ΟΣΕΠ) και η Ελλάδα, σε απάντηση της πρόκλησης, έβαλε διά του Στυλιανίδη βέτο στη συμμετοχή της Βρετανίας στον ίδιο οργανισμό. Όταν ο Κύπριος πρόεδρος είδε από κοντά τον Έλληνα υφυπουργό Εξωτερικών, αφού τον ευχαρίστηε για την ελληνική στάση, του είπε: “Είμαι πρόεδρος, είμαι πλούσιος, έχω καρκίνο, δεν πρόκειται να κάνω πίσω! Στ’ αρχ..ια μου!“. Τα υπόλοιπα είναι γνωστά. Το ανθελληνικό Σχέδιο Ανάν δεν πέρασε.

Εκατόν δεκαεπτά πρώην βουλευτές ζητούν αναδρομικά εκατ. ευρώ –

H ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ

Την ώρα που οι Ελληνες εργαζόμενοι αντιμετωπίζουν τις δραματικές συνέπειες της κρίσης,

Τούρκος στρατιώτης σκοτώνει ανωτέρους του!Στα βασανιστήρια στις τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουμε αναφερθεί πολλές φορές. Οπότε, μια όχι και τόσο απίστευτη σε εμάς είδηση τη οποία διαβάσαμε στο μπλογκ «Army Alert News» την αναμεταδίδουμε αυτούσια, καθώς κατά πάσα πιθανότητα – ή μήπως βεβαιότητα – βρισκόμαστε μπροστά σε ένα περιστατικό με την ίδια αφορμή…
Στρατιώτης πεζικού στο Γιαγιλανταγί του Χατάι σκότωσε με το G-3 τον ανθυπολοχαγό Μεχμέτ Σογιέρ και τον υπαξιωματικό λοχία Οζκάν Κούρτογλου με τους οποίους είχε καβγαδίσει. Το περιστατικό συνέβη το Σάββατο γύρω στις 23.00 στο στρατόπεδο Κιζλτζάμ στο 3ο Συνοριακό Τάγμα. Φαίνεται ότι για άγνωστο λόγο ο στρατιώτης πεζικού Α.Α. λογομάχησε με τον ανθυπολοχαγό Μεχμέτ Σογιέρ και τον υπαξιωματικό λοχία Οζκάν Κούρτογλου.

Ανέβασε τους τόνους κατά της Τουρκίας ο Χριστόφιας


   Σαφέστατα μηνύματα προς την Τουρκία, αλλά και προς τη διεθνή κοινότητα σε σχέση με τις τουρκικές απειλές κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας έστειλε ο πρόεδρος Χριστόφιας. 

   

Ο Κύπριος πρόεδρος κατηγόρησε την Τουρκία για αλαζονεία, επιθετικότητα και προκλητικότητα, έναντι της Κυπριακής Δημοκρατίας.Επίσης, τόνισε ότι η τουρκική προκλητικότητα κορυφώνεται με αφορμή τις προσπάθειες της Κυπριακής Δημοκρατίας για ανεύρεση υδρογονανθράκων. 

    

Ιράν:"Πρώτα θα χτυπήσουμε τη Τουρκία"


Ο Χουσεΐν Ιμπραχίμι-πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικής Πολιτικής και Εθνικής Ασφάλειας της ιρανικής βουλής, δήλωσε πως σε μια πιθανή επίθεση ενάντια στο Ιράν, θα χτυπήσουν ¨οπωσδήποτε¨ την αντιπυραυλική ασπίδα στην Μαλάτια.

Μετά τη Χάγη


Ας μην αυταπατώμεθα. Η ετυμηγορία του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης είχε ήδη προδιαγραφεί εδώ και 16 χρόνια. Ηταν η μέρα (13.9.1995) που ο τότε υπ. Εξωτερικών, με εντολή του πρωθυπουργού Α. Παπανδρέου, έβαζε την υπογραφή του σε ένα αδιέξοδο κείμενο, γνωστό πλέον ως «Ενδιάμεση Συμφωνία». Ενα κείμενο που απέφευγε να ρυθμίσει το «πρόβλημα του ονόματος», αλλά άνοιγε κερκόπορτες και πριόνιζε κυριαρχικά δικαιώματά μας. Ακόμα και αν τρίτες χώρες διατύπωναν επιφυλάξεις για εισδοχή των Σκοπίων σε διεθνή οργανισμό, η Ελλάδα, μόνη αυτή, δεν είχε επιλογή: 

Η Ρωσία έχει 200 εκ. κατοίκους και η δύση ασχολείται με 20.000 αγανακτισμένους > Οι προσκυνητές της Αγίας Ζώνης ήταν 3 εκατομμύρια ! Τσιμουδιά τα ΜΜΕ!


Περίπου 20.000 άνθρωποι συμμετείχαν σήμερα σε συγκέντρωση στην πλατεία Μπολοτνάγια στο κέντρο της Μόσχας καταγγέλλοντας το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών που κέρδισε το κόμμα του Βλαντιμίρ Πούτιν, ανακοίνωσε η αστυνομία της Μόσχας. Διαδηλώσεις φαίνεται να πραγματοποιούνται και σε άλλες περιοχές της Ρωσίας. Περίπου 1.000 υποστηρικτές του Κομμουνιστικού Κόμματος συγκεντρώθηκαν το πρωί στο Βλαδιβοστόκ, ενώ στο Χαμπαρόφσκ, η αστυνομία διέλυσε μερικές εκατοντάδες διαδηλωτών και συνέλαβε εκατό άτομα.

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ-GR: Δείτε εδώ τι περιουσία έχουν αυτοί που σου λένε ότ...

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ-GR: Δείτε εδώ τι περιουσία έχουν αυτοί που σου λένε ότ...: Για πάρε μια γεύση και πάμε παρακάτω ! ! ! Ευ. Βενιζέλος: περίπου 2,7 εκατ. ευρώ μετρητά Ντόρα Μπακογιάννη: ατομικές καταθέσεις 1...

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ-GR: Oλοι οι πολιτικοί μας είναι Μασόνοι δείτε αποκελισ...

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ-GR: Oλοι οι πολιτικοί μας είναι Μασόνοι δείτε αποκελισ...: ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ  ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Η ΑΛΛΙΩΣ JEFFREY MINEIKO ΔΕΙΤΕ ΤΗΣ ΑΛΛΕΣ...

Μυστική συνάντηση για τα πετρέλαια της Κρήτης


Εκπρόσωποι του ισραηλινού ομίλου Delek Group, που ειδικεύεται στον τομέα των υδρογονανθράκων, είχαν έρθει πριν λίγους μήνες στην Ελλάδα και κατέθεσαν αίτηση για να μπει διερευνητικό γεωτρύπανο σε συγκεκριμένη περιοχή νότια της Κρήτης. Σύμφωνα με πληροφορίες της "Καθημερινής", η επίσκεψη κρατήθηκε μυστική, για πολύ συγκεκριμένους λόγους. Η ισραηλινή εταιρεία, έχει ήδη εντοπίσει το θαλάσσιο οικόπεδο ερευνών για πετρέλαιο, το οποίο όμως είναι κοντά ή πάνω στη γραμμή που συνορεύει η ελληνική με την αιγυπτιακή Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ


ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ!
_________Ο τέως Υπουργός των Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, αυτός που ουσιαστικά μας έδεσε χειροπόδαρα στούς Ευρωπαίους δανειστές μας και υποθήκευσε την εδαφική μας ακεραιότητα, στα πρώτα βήματα της θητείας του, ομιλών περί Τιτανικού κλπ., όχι μόνον εξευτέλισε την Ελλάδα στα όμματα των Ευρωπαίων συνεταίρων μας, αλλά και εβύθισε σε μελαγχολία τον Έλληνα .......επιβάτη του Τιτανικού! Μας εστέρησε το δικαίωμα να κυκλοφορούμε με το κεφάλι ψηλά! Ας τον συγχωρέσει ο Θεός. 

ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑΣ Ο ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟΣΠροσωπικότητα φωτεινή, μορφή οδηγητική, αληθινός κολοσσός αρετής και φυσιογνωμία παγκόσμια είναι της Τριμυθούντος ο επίσκοπος, ο άγιος Σπυρίδων. Η εξηγιασμένη ζωή του πολλά μπορεί να δώσει και να διδάξει και σήμερα στον καθένα, που απροκατάληπτα θα θελήσει να σκύψει και να μελετήσει τη θαυμαστή ζωή του. Γι' αυτόν κι οι γραμμές που ακολουθούν. Ανήκει στην ιερή φάλαγγα των αγίων Πατέρων της Εκκλησίας των πρώτων αιώνων. Γεννήθηκε το 270 μ.Χ. κι έζησε στα χρόνια του Μ. Κωνσταντίνου (306-337) και του γιου του Κωνστάντιου (337-361). Γενέθλια πατρίδα του ο άγιος Σπυρίδων είχε όχι την Τριμυθούντα της Κύπρου, όπως γράφουν πολλοί και που σήμερα είναι...

Ο ΚΡΑΣΟΦΤΙΑΧΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ : "ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΙΑ"Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε εργασίες για την κατασκευή τζαμιού στην Θεσσαλονίκη όπου ζούνε 5 χιλιάδες μουσουλμάνοι. Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Μπουτάρης μαζί με μια επιτροπή επισκέφτηκαν τον δήμαρχο Σμύρνης Αζίζ Κοτζάογλου . Στην επίσκεψη λήφθηκε απόφαση να ολοκληρωθούνε οι σχέσεις ¨αδελφών πόλεων¨ που είχαν αρχίσει νωρίτερα ανάμεσα σε Σμύρνη και Θεσσαλονίκη και είχαν μείνει στην μέση. Κατά την επίσκεψη ο δήμαρχος Σμύρνης Αζίζ Κοτζάογλου εξέφρασε την ικανοποίηση του για την φιλοξενία του δημάρχου Θεσσαλονίκης Μπουτάρη, και είπε πως οι σχέσεις αδερφοποίησης των δύο πόλεων που άρχισαν το 2004 και διεκόπησαν λόγω...

Iraqi Kids Begging For Water

American soldiers taunt iraq kids with water

Έμαθα Ελεύθερος να ζω - ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ - Παπαροκάδες

ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΕΝΟΠΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΞΕΣΚΛΑΒΩΝΟΥΝ ΟΣΑ ΧΑΝΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ...
Ο χαιρετισμός από τον εκδότη του "Στόχου", στην εκδήλωση για τα 10 χρόνια από την επανέκδοση του. 

Κύριοι και κυρίες, Ελληνόψυχοι άνδρες και γυναίκες, αφού σας ευχαριστήσω που είμαστε εδώ, να πω ότι σήμερα θα περιαυτολογήσουμε...

10 χρόνια μετά και με τον αντικειμενικό μας σκοπό να βρίσκεται εν πλήρη εξελίξει... ήρθε η ώρα να περιαυτολογήσουμε! Και θα το κάνουμε μαζί με όλους όσους σταθήκαν δίπλα μας και για αυτούς! Θα ξετυλίξουμε με απλότητα το έργο και την προσφορά των Ελληνόψυχων στην Πατρίδα και την αγωνιστική τους έκφραση. Τον «Στόχο»... Σήμερα μιλάμε εμείς για εμάς και γιας εσάς... γιατί ο «Στόχος» είμαστε όλοι εμείς σήμερα εδώ και οι χιλιάδες ακόμη κάθε βδομάδα που συνεχίζουν να εμπιστεύονται την Ναυαρχίδα της Πατριωτικής και Εθνικής ενημέρωσης...

Παπαροκαδες

Επαναπατρισμός Αλβανών που μπήκαν παράνομα στην Ελλάδα


Η ελληνική αστυνομία ανακοίνωσε το Σάββατο το μεσημέρι, τον επαναπατρισμό 44 μεταναστών, μεταξύ των οποίων, 21 Αλβανών. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο επαναπατρισμός πραγματοποιήθηκε μέσω στεριάς και θάλασσας και ειδικά για τη χώρα μας (Αλβανία) πραγματοποιήθηκε στα σημεία διέλευσης των συνόρων που συνδέουν την Ελλάδα και την Αλβανία. Οι Αλβανοί πολίτες αυτοί έχουν συλληφθεί το τελευταίο διάστημα σε πόλεις της Ελλάδας, χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα, και προέρχονται κυρίως από την Κορυτσά, το Αργυρόκαστρο και τους Αγίους Σαράντα.
 

Επέτειος 10 Χρόνια επανέκδοση του ΣΤΟΧΟΥ (2/4)

Παραληρηματική ανακοίνωση από το «Ουράνιο Τόξο»

Παραληρηματική ανακοίνωση από το «Ουράνιο Τόξο»

Ο δεδηλωμένος εχθρός της Ελλάδας Robin O'Neil συνιστά στα Σκόπια να κάνει νέο αίτημα στο ΝΑΤΟ


Σε δήλωσή του, που παρουσιάστηκε στο κανάλι MTV, ο Robin O'Neil χαιρετίζει την ετυμηγορία του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης, που δεσμεύει την Ελλάδα και επιτρέπει τα Σκόπια στην ένταξή τους στους διεθνούς οργανισμούς. Ο O'Neil είπε ότι η απόφαση της Χάγης δεν αφορά αυτό καθ’ εαυτό, το ΝΑΤΟ, αλλά απευθύνεται σε όλες τις κυβερνήσεις των κρατών χωρών που συμμετέχουν σε αυτό. «Είναι σαφές, για μένα, ότι η απόφαση για την εισδοχή νέων μελών, λαμβάνεται με ομοφωνία. 

Υπόγεια διπλωματία με θύμα ομογενή βουλευτή στη Ρωσία


Μια πρωτοφανή ιστορία υπόγειας δράσης του ελληνικού ΥΠΕΞ για την υπονόμευση των ομογενειακών και εντέλει των εθνικών συμφερόντων στη Ρωσία αποκαλύπτει με ανοιχτή επιστολή του στον πρωθυπουργό Λ. Παπαδήμο και τον υπουργό Εξωτερικών Σ. Δήμα ο ομογενής βουλευτής της Κρατικής Δούμας, επικεφαλής της 5ης Περιφέρειας του ΣΑΕ και πρόεδρος των Ελλήνων της Ρωσίας, Ιβάν Σαββίδης. Ο γνωστός ομογενής πολιτικός στρέφει ευθέως τα βέλη της κριτικής του εναντίον του αρμόδιου για τα ομογενειακά υφυπουργού Δημήτρη Δόλλη, ο οποίος προσέγγισε πρόσφατα -και πριν από τη δημιουργία της νέας ελληνικής κυβέρνησης- υψηλόβαθμους αξιωματούχους της Ρωσίας, που επισκέπτονταν την Ελλάδα, ζητώντας τους να «με εμποδίσουν να εκφράζω τις προφανώς ενοχλητικές για την τότε ηγεσία του απόψεις μου, διότι υποτίθεται ότι βλάπτω την ελληνορωσική συνεργασία», όπως αναφέρεται σε πρώτο πρόσωπο στην επιστολή.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΜΕ ΠΟΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΡΟΠΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ Ο ΜΑΥΡΟΣ "ΑΚΤΙΒΙΣΤΗΣ"


ΜΑΥΡΟΣ "ΑΚΤΙΒΙΣΤΗΣ" ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ;

Μαύρος “ακτιβιστής” καθηγητής πανεπιστημίου των ΗΠΑ, δηλώνει ανοιχτά: “Σκοπός μας είναι να εξαφανίσουμε τον λευκό άνθρωπο από το πρόσωπο της Γης”.
Ο Kamau Kambon (του 1-ου βίντεο) είναι από το 2003 επισκέπτης καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Πολιτείας της Βόρειας Καρολίνας, όπου διδάσκει μάθημα διάρκειας δύο εξαμήνων με τίτλο “Αφρικανικές Σπουδές”, ενώ παλαιότερα δίδασκε στο κολλέγιο St. Augustine στο Raleigh. Σε δημόσιες εκδηλώσεις και ομιλίες, ο προβεβλημένος από αριστερές , “ανθρωπιστικές” και “αντιρατσιστικές” οργανώσεις των Η.Π.Α. “ακτιβιστής”, καλεί ανοιχτά σε πόλεμο ενάντια στους λευκούς, λέγοντας ότι ο στόχος του “αντιρατσιστικού” κινήματος είναι η πλήρης εξαφάνιση του λευκού ανθρώπου από το πρόσωπο της Γης.

Το θέμα προβλήθηκε από πλήθος Μ.Μ.Ε. στις Η.Π.Α. τα οποία μάλιστα έδωσαν και δημόσιο βήμα σε στελέχη των Μαύρων Πανθήρων ( το 2-ο βίντεο) για να υποστηρίξουν ανοιχτά τoν Kambon.


http://polemosgenel.blogspot.com
"ΣΤΟΧΟΣ"

ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΜΕΘΟΔΙΟΣ:«ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ;»KΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΓΟΥΜΕΝΟ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΜΕΘΟΔΙΟ... Είκοσι πέντε γεροντάκια έφυγαν από την ζωή τα τελευταία εννιά χρόνια χωρίς να γνωρίζουμε τα αίτια του θανάτου αφού δεν υπάρχει γιατρός λόγω της απαγόρευσής του να έρθει στη Μονή μας , καταγγέλει ο ηγούμενος της ιστορικής Μονής Εσφιγμένου του Αγ.όρους Μεθόδιος σε συνέντευξη του στο agioritikovima.gr.Ακόμα και τα τρόφιμα και τα φάρμακα τα κουβαλάμε νύχτα, σαν να είμαστε κλέφτες, σημειώνει.

Κι άλλη έκπληξη από τον δήμαρχο Στυλίδας Απ. Γκλέτσο!Συνεχίζει να μας ξαφνιάζει ευχάριστα ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος από τη θέση του δημάρχου Στυλίδας, έχει βαλθεί να αποδείξει προς κάθε κατεύθυνση ότι το μόνο που απαιτείται είναι φιλότιμο, δουλειά και κοινή λογική.
Αντιλαμβανόμενος την ασφυξία που έχει επικρατήσει στην αγορά με τις υπερβολικές υποχρεώσεις των επαγγελματιών απέναντι στο κράτος και τους δημόσιους φορείς γενικότερα, προχωράει στη μείωση των δημοτικών τελών κατά 15 – 20%! Ελάχιστοι δήμαρχοι έχουν κατανοήσει την ανάγκη, αφού τα καταστήματα κλείνουν το ένα μετά το άλλο, οπότε συμφέρον είναι να επιβιώσουν όσο περισσότεροι μπορέσουν, για να εισπραχθούν όσα λεφτά είναι εφικτό.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...