Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2011

ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΕΧΟΥΜΕ! ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;;;


Μανιάτης: Πετρέλαιο υπάρχει σε Ιόνιο και Νότια Κρήτη

Ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Μανιάτης, με συνέντευξή του στην Καθημερινή της Κυριακής ξεκαθαρίζει ότι είναι ιδιαίτερα αισιόδοξος για τις έρευνες...αναζήτησης υδρογονανθράκων στην Ελλάδα.Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά, «πετρέλαιο υπάρχει και οι Έλληνες δε θα απογοητευθούν. Το Ιόνιο είναι αποδεδειγμένα μια καλή περιοχή, ενώ και η Νότια Κρήτη δημιουργεί σοβαρές προσδοκίες». 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ "ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΩΝ" ΣΤΟ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΟ ΚΟΣΣΥΦΟΠΕΔΙΟ! Η ΜΕΡΚΕΛ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΟΝ ΤΑΤΣΙ!


Η Μέρκελ επισκέπτεται αύριο το Κοσσυφοπέδιο

Η γερμανίδα Καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, θα επισκεφθεί αύριο το γερμανικό στρατιωτικό σώμα που σταθμεύει στο Κοσσυφοπέδιο, όπως δήλωσε ο Γερμανός κυβερνητικός εκπρόσωπος Steffen Seibert. Hανακοίνωση που δημοσιεύθηκε μέσω του ‘Twitter’, αναφέρει ότι πρόκειται για μονοήμερη επίσκεψη της Γερμανίδας Καγκελαρίου στην οποία θα έχει, επίσης, και σύντομη συνάντηση με τον πρωθυπουργό του Κοσσυφοπεδίου, Χασίμ Τάτσι. Η Μέρκελ θα συναντηθεί με τον διοικητή των δυνάμεων Kfor, Γερμανό υποστράτηγοErhard Drews.

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ "ΘΕΡΜΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ"


Άλλη μια εκδήλωση με έντονα εθνικά και στρατιωτικά στοιχεία, πραγματοποίησε την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο DIVANI PALACE, o Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος. Ως βασικοί ομιλητές της εκδήλωσης παρέστησαν οι κύριοι Παναγιώτης Θεοδωρίδης, Ταξίαρχος ε.α. του Στρατού Ξηράς, Ιωάννης Θεοφανίδης, Υποναύαρχος ε.α., Ποιμενίδης Αναστάσιος, Υποπτέραρχος ε.α., και ο εκδότης της εφημερίδας ΣΤΟΧΟΣ, Σάββας Χατζηπαρασκευάς.

Διεθνής διάκριση για το Πολυτεχνείο ΚρήτηςΜας έχουν μάθει(σκόπιμα άραγε;) από μικρά παιδιά ότι αυτή η χώρα είναι περιορισμένων δυνατοτήτων και ανίκανη να παράγει, μεγάλο ψέμα.Διεθνή διάκριση πέτυχε το Πολυτεχνείο Κρήτης χάρη στην ανάπτυξη μιας πρωτοποριακής τεχνολογίας για ασύρματα δίκτυα αισθητήρων, πολύ χαμηλού κόστους, που επιτρέπει τη ρύθμιση και τον έλεγχο της κατανάλωσης νερού.
 Η μέθοδος αυτή είναι ιδανική για το αυτόματο πότισμα φυτών σε αγροτικές καλλιέργειες ή άλλες περιβαλλοντικές εφαρμογές καθώς στα προτερήματά της είναι και η, σε μεγάλο βαθμό, εξοικονόμηση ενέργειας, που επιτυγχάνεται με την τεχνική της ανάκλασης σημάτων από τον πομπό (φυτό) στον δέκτη (υπολογιστή) μέσω των κόμβων (αισθητήρων) μετάδοσης των πληροφοριών για τις ποσότητες νερού που χρειάζονται για την άρδευση.

Το Μυστικό Όπλο του Ερντογάν

H Τουρκία με τις σαπουνόπερες απέκτησε επιρροή στην περιοχή. Τις έχουν δει περισσότερες από 20 χώρες οι οποίες συνεισφέρουν, αφειδώς, στα τουρκικά κέρδη. Σύμφωνα με την εφημερίδα ‘Hurriyet’ οι τηλεοπτικές σειρές όπως σημειώνει είναι η «ήπια ισχύς» της τουρκικής διπλωματίας. Οι τουρκικές τηλεοπτικές σειρές είναι πολύ δημοφιλείς και έχουν υψηλό δείκτη βαθμολόγησης, τόσο στην Μέση Ανατολή όσο και στην Βόρεια Αφρική, που πέρα από το χρήμα που εισρέει στη Τουρκία, η τελευταία αποτελεί μια αυξανόμενη πολιτική δύναμη στην περιοχή, (όχι τόσο στρατιωτικά), όσο από την προώθηση του τουρκικού τρόπου ζωής.

Η εικόνα της Παναγίας της Τριχερούσας - The icon of Panagia Tricherousa: The Virgin with Three Hands

Η εικόνα της Παναγίας της Τριχερούσας βρίσκεται στο σερβικό μοναστήρι του Χιλανδαρίου στο Αγίο Όρος, και είναι ένα από τα πιο ιερά κειμήλια της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας. Η εικόνα πήρε τ' όνομά της από ένα γεγονός που έλαβε χώρα στη Συρία κατά τη διάρκεια του όγδοου αιώνα, σε μια εποχή όπου μαινόταν η αίρεση των εικονοκλαστών. Ο Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός, που τότε ήταν ακόμη λαϊκός και δικαστικός υπάλληλος στο χαλιφάτο της Δαμασκού, έγραψε τρεις πραγματείες ενάντια στην αίρεση, και αυτή του η πράξη προξένησε την οργή του εικονομάχου αυτοκράτορα, Λέωντα Ίσαυρου.

ΕΞΕΔΩΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΑ "ΠΑΙΔΙΑ" ΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ "ΜΠΟΝΟΥΣ"...Να δώσει διευκρινίσεις σχετικά με τις αποδοχές των υπαλλήλων της, επιχειρεί η Βουλή, σε ανακοίνωση που εξέδωσε μετά το σάλο που προκλήθηκε από την αντικατάσταση του 15ου και 16ου μισθού των εργαζομένων, με ένα ειδικό επίδομα,
Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, με τις περικοπές που έγιναν το 2010 και τις πρόσφατες καταργήσεις και περικοπές, η μείωση των συνολικών αποδοχών των υπαλλήλων της Βουλής κυμαίνεται από 28% έως και 38%.

39 δισ. δολ. θα δαπανήσει για άμυνα & εξοπλισμούς η Τουρκία το 2012!

Το ιλιγγιώδες ποσό των 39 δισεκατομμυρίων δολαρίων θα δαπανήσει για το οικονομικό έτος 2012 η Τουρκία σε εξοπλισμούς και γενικότερες δαπάνες για την άμυνα και στην ασφάλεια της, όπως αποκαλύπτουν δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου και μία μελέτη τουρκικού Πανεπιστημίου. Βέβαια, με την κλασική ανατολίτικη κουτοπονηριά η Τουρκία, ενώ ανακοίνωσε αμυντικές δαπάνες για το έτος 2012 στο επίπεδο του 1,3% του ΑΕΠ της χώρας, εξαίρεσε από το κονδύλι αυτό τις δαπάνες για την εγχώρια αμυντική βιομηχανία και την Στρατοχωροφυλακή, οι οποίες δαπάνες αν προστεθούν φτάνουν την συνολική δαπάνη στο 3,7% του ΑΕΠ σύμφωνα με μελέτη του πανεπιστημίου Bilgi.

ΚΥΚΛΩΜΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ "ΒΓΗΚΕ ΕΚΤΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ"...


Κύκλωμα διακίνησης λαθρομεταναστών εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, έπειτα από ταυτόχρονες επιχειρήσεις που πραγματοποιήθηκαν σε περιοχές της Πρέβεζας και της Αθήνας.
Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, στο πλαίσιο των στοχευμένων αστυνομικών δράσεων για την αντιμετώπιση του φαινομένου της λαθρομετανάστευσης , αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν χθες το πρωί ταυτόχρονες αστυνομικές επιχειρήσεις σε περιοχές της Πρέβεζας και της Αθήνας.
Συνελήφθησαν συνολικά 4 λαθροδιακινητές (2 ημεδαποί και 2 Αφγανοί), ηλικίας από 25 ως 59 ετών, ως μέλη κυκλώματος που δραστηριοποιούταν στην παράνομη είσοδο, διευκόλυνση μεταφοράς και προώθηση λαθρομεταναστών στο εσωτερικό της χώρας.

Βρετανία – Γαλλία: Χάσανε τον έλεγχο και ανταλλάσσουν ύβρεις


Η τόσο διαφημισμένη επαναπροσέγγιση του Ηνωμένου Βασιλείου με τη Γαλλία στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής άμυνας έχει τεθεί σε σαφή κίνδυνο, αφού τα αίματα ανάμεσα στις δυο πλευρές έχουν «ανάψει» με αποτέλεσμα αξιωματούχοι κάθε επιπέδου αν ανταλλάσουν… φιλοφρονήσεις.

MYA Ναυτοδικείο 16/12/11(1/2)

Νέα υπόθεση δολιοφθοράς στους κόλπους των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων;

Μαχητικά αεροσκάφη της Τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας (ΤΗΚ) απέτυχαν σε πρόσφατες επιχειρήσεις να πλήξουν θέσεις των Κούρδων ανταρτών του ΡΚΚ καθώς αλλοιώθηκαν οι συντεταγμένες των στόχων που της διαβιβάσθηκαν, σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα της Taraf. Συγκεκριμένα, το τουρκικό Γενικό Επιτελείο και η Διοίκηση Στρατοχωροφυλακής του Şemdinli ενημέρωσαν με εμπιστευτική τους αναφορά τη 2η Στρατιά ότι εντοπίστηκαν 370 μέλη του PKK σε ορεινές περιοχές στη περιοχή ευθύνης της, δίνοντας τις συντεταγμένες για τη στοχοποίηση των θέσεών τους.

Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΙΤ...Tα πολύ μικρά και συνήθως δυσδιάκριτα κομμάτια του παζλ της μυστικής δράσης των Τούρκων στην Ελλάδα την τελευταία 10ετία επιχειρεί να ενώσει ένα νέο βιβλίο που μόλις κυκλοφόρησε. Πρόκειται, αποκαλύπτει ο συγγραφέας του δημοσιογράφος Μάνος Ηλιάδης, για μια δράση που δεν περιορίζεται μόνο στα στελέχη της Μυστικής Υπηρεσίας Πληροφοριών της Τουρκίας, την ΜΙΤ, αλλά επεκτείνεται πλέον και σε προσωπικό άλλων υπηρεσιών αλλά και οικονομικών οργανισμών και εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. Μια δράση, σημειώνει ο εκδότης, που συγκροτεί τη νέα απειλή για τη χώρα μας, μια απειλή ύπουλη και πολύ πιο επικίνδυνη από την καθαρά στρατιωτική απειλή, που φυσικά συνεχίζει να υφίσταται.

ΣΕΡΡΕΣ ΤΩΡΑ: 20 ταλαίπωροι «αντιφασίστες» και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, εμποδίζουν την πρόσβαση των Εθνικιστών στην πλατεία Ελευθερίας


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 12:50 – ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΙΛΗΣΑΝ ΣΕ ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΩ ΣΕ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ – ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ, ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ!
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, είχε ανακοινώσει εδώ και ημέρες την ανοικτή συγκέντρωση κατά του Μνημονίου στην πόλη των Σερρών. Αυτή την στιγμή οι συγκεντρωμένοι που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας ευρίσκονται στα Δικαστήρια της πόλεως, στην οδό Μεραρχίας ενώ υπάρχει και πρωτοφανής αστυνομική παρουσία για τα δεδομένα των Σερρών καθώς 20 ταλαίπωροι «αντιφασίστες» ασκούν τα παρακρατικά τους καθήκοντα, υπό την προστασία και την ανοχή των Αρχών, οι οποίες απαγορεύουν στους Εθνικιστές να μεταβούν στην πλατεία Ελευθερίας όπου και είχε ανακοινωθεί η συγκέντρωση.

"Γκέμμα"!!

Συγγραφέας:ΛΙΑΝΤΙΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ


Στο βιβλίο του αυτό ο καθηγητής Δ. Λιαντίνης εξηγεί πως η άρνηση της Αρχαίας Ελληνικής σκέψης και πρακτικής οδήγησε στη Νεοελληνική και κατ επέκταση στην παγκόσμια σχιζοφρένεια.

Το κύκνειο άσμα του Δημήτρη Λιαντίνη, η περίφημη "Γκέμμα"!!

Περιέχει 16 αυτόνομα κεφάλαια με κυρίαρχα ζητήματα το περί Θεού ερώτημα, τη σύγχρονη συνείδηση του "ελληνοέλληνα" και το πρόβλημα του θανάτου στη σύζευξή του με τον έρωτα.

Το βιβλίο ''ΓΚΕΜΜΑ'' μπορείτε να το βρείτε εδώ
greekalert

Μεγάλες στιγμές στην τουρκική Εθνοσυνέλευση: Το Κυπριακό είναι θέμα εισβολής και κατοχής!

Να βλέπουν πόσο ευεργετικά θα μπορούσαν να είναι τα αποτελέσματα μιας ελληνο-κουρδικής συμμαχίας, εκείνοι οι άθλιοι που παρέδωσαν τον Άπο στους Τούρκους!
Θέμα εισβολής και κατοχής
ΜΠΟΡΕΙ ο
Ερτουγρούλ Κουρκτσιού να ανήκει σε φιλοκουρδικό κόμμα, αλλά είναι μέλος της Μεγάλης Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης.
Ως εκ τούτου, δεν μπορεί παρά να αξιολογηθεί με βάση αυτά τα δεδομένα η τοποθέτησή του στο τουρκικό κοινοβούλιο για την Κύπρο και το ρόλο της κατοχικής δύναμης. Όπως έχει μεταδοθεί από την Άγκυρα, κατά την ομιλία του στην Εθνοσυνέλευση, ο βουλευτής του φιλοκουρδικού Κόμματος Ειρήνης και Δημοκρατίας (Κ.Ε.Δ.) της Τουρκίας, Ερτουγρούλ Κουρκτσιού, αποκάλεσε την Τουρκία κατοχική δύναμη στην Κύπρο και χαρακτήρισε παράλληλα την «ειρηνευτική επιχείρηση» της Τουρκίας το 1974 στην Κύπρο, εισβολή. Τα έβαλε δε και με τον λαλίστατο υπουργό Ε.Ε. και επικεφαλής των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Τουρκίας στην Ε.Ε., Εγκεμέν Μπαγίς, υποδεικνύοντας του ότι οι Τουρκοκύπριοι δεν θέλουν τον τουρκικό στρατό στο νησί.
Δεν μπορούμε να ξέρουμε πώς θα αντιδράσουν στην Τουρκία έναντι σε αυτή την τοποθέτηση του Κουρκτσιού, αλλά μπορούμε να υποψιασθούμε. Και δεν εννοούμε τις φωνές, τις κατηγορίες, τις καταγγελίες, ενδεχομένως και τον προπηλακισμό.
Αλλά και η στοχοποίηση του βουλευτή. Αυτό είναι σύνηθες, ως πρακτική αντιμετώπιση των διαφωνούντων στην Τουρκία.
Πέραν τούτου,οφείλουμε να αναφέρουμε πως
χρειάζεται τόλμη και θάρρος για να κατηγορήσει κανείς εντός της Εθνοσυνέλευσης τη χώρα του, την Τουρκία, ως κατοχική. Αυτό δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο και πρέπει να γίνει γνωστό, όχι στα ψηλά δώματα του τουρκικού κατεστημένου (καθώς γνωρίζουν την πραγματικότητα), αλλά σε όσους διαδραματίζουν ρόλο είτε μεσολαβητών είτε διευκολυντών στο Κυπριακό. Γιατί αυτά που είπε στην ομιλία του ο Ερτουγρούλ Κουρκτσιού, είναι η ουσία του Κυπριακού, ως προβλήματος εισβολής και συνεχιζόμενης κατοχής. Κι εάν κάποιοι -και είναι δυστυχώς πολλοί- το έχουν αυτό ξεχάσει και έχουν καταντήσει το Κυπριακό ως πρόβλημα δικοινοτικής διαφοράς, πρέπει να τους το υπενθυμίσουμε. Φτάνει να το αντιληφθούμε και εμείς και να μην παρασυρόμαστε από τη διαχρονική αντίληψη που λανθασμένα εδραιώθηκε για την υφή του Κυπριακού. Συνεπώς είναι πρωτίστως καθήκον δικό μας να αναδείξουμε το Κυπριακό ως θέμα εισβολής και κατοχής και μετά να το μεταδώσουμε και στους τρίτους.
Αλλά και στους Τουρκοκύπριους, οι οποίοι επίσης πρέπει να αντιδράσουν στη συνεχιζόμενη κατοχή. Καθώς τους επηρεάζει αρνητικά. Τους καταδικάζει στην απομόνωση και περιορίζει τις δυνατότητες και τις προοπτικές τους.

Κύριο άρθρο του Φιλελεύθερου
infognomonpolitics

Ψήφισμα κόλαφος για την Τουρκία

Ψήφισμα κόλαφος για την Τουρκία
Ψήφισμα κόλαφος για την Τουρκία από το αμερικανικό Κογκρέσο, το οποίο αποφάσισε χθες με 436 ψήφους κατά της Τουρκίας και έναν υπέρ να επιστραφούν οι κλεμμένες χριστιανικές εκκλησίες.

Η παγκόσμια αυτή επιτυχία οφείλεται στον Ελληνοαμερικανό πολιτικό και πρόεδρο της Παγκόσμιας Ενορίας της Αγίας Σοφίας ( Free Agia Sophia Cuncil of America) κ. Κρίς Σπύρου.

Ronald Ernest "Ron" Paul, μέλος του αμερικανικού Κονγκρέσου: Ο έντιμος δημοκράτης γιατρός που αντιστέκεται στη Νέα Τάξη, πραγματικός φίλος της Ελλάδας

http://www.youtube.com/watch?v=lX0VHxfYyo4&feature=youtu.be

Ronald Ernest "Ron" Paul, μέλος του αμερικανικού Κονγκρέσου: Ο έντιμος δημοκράτης γιατρός που αντιστέκεται στη Νέα Τάξη, πραγματικός φίλος της Ελλάδας, προεδρικός υποψήφιος.

Ο Ρον Πωλ, μέλος του αμερικανικού Κονγκρέσου, ο έντιμος δημοκράτης γιατρός που αντιστέκεται στη Νέα Τάξη, ο πολιτικός που κατακεραύνωσε το ΔΝΤ υπερασπιζόμενος την Ελλάδα, ο λάτρης της αρχαίας αθηναϊκής δημοκρατίας και καλός φίλος του Πατριωτικού Μετώπου, κατέρχεται στις Προεδρικές Εκλογές των ΗΠΑ, ως υποψήφιος.

Τα συντηρητικά γεράκια των Ρεπουμπλικανών και τα πορτοκαλί παπαγαλάκια των Δημοκρατικών, εξαπάτησαν και μια και δυο και τρείς φορές την Ομογένεια, αλλά και τους Έλληνες του εθνικού κέντρου, λέγοντας ανερυθρίαστα ψέματα επί ψεμάτων για τα εθνικά μας θέματα, αλλά και στηρίζοντας άθλιους πολιτικούς νάνους στη χώρα μας, οδηγώντας την εδώ που μας έφεραν.

Ο Ρον Πωλ, είναι η εξαίρεση στον κανόνα της made of USA Administration επιλογής Pepsi Cola, Coca Cola, η οποία πασάρεται για μια ακόμη φορά στον αμερικανικό Λαό. Με συνέπεια και σταθερότητα, δεκαετίες τώρα, υποστηρίζει τις απόψεις του για μια Αμερική φίλο και όχι εχθρό και δυνάστη των Λαών.

Το Κίνημα, καλεί όλους τους Έλληνες Ομογενείς των ΗΠΑ, να στρέψουν την προσοχή τους στις θέσεις και στις προτάσεις του γενναίου αυτού πολιτικού και να σκεφθούν διπλά και τριπλά, που θα δώσουν την ψήφο τους.

http://www.ronpaul2012.com

Πατριωτικό Μέτωπο

Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης

Κεντρικά Γραφεία Αθηνών: Νίκης 33,

10557, Σύνταγμα, Αθήνα

Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652

Τηλ. Εκπροσώπου: 6980292626

Γραφεία Βόρειας Ελλάδας: Δελφών, 232,

54655, Θεσσαλονίκη

Τηλ. 2310421940

Γραφεία Πελοποννήσου: Κλεομένους Οικονόμου 4-6,

Πλατεία Αγίας Λαύρας, Αίγιο

Τηλ. 2691026221

Ανταλλακτήριο Αγροτικών και Ελληνικών προϊόντων "Αλληλέγγυον"

Αγίας Σοφίας 50, Κολωνός, Αθήνα

Τηλ. 2105141443

www.pamet.gr pametopo@gmail.com

BINTEO AΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ κ.Κ.Στεφανόπουλο που λέει ότι η χώρα δε χρειάζεται εκλογές, αλλά … Παπα-ΔΗΜΙΟ ! ! !

ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΕΛΟΥΣ
ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ....
ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ.......
ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ! ! !

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

BINTEO AΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ κ.Κ.Στεφανόπουλο που λέει ότι η χώρα δε χρειάζεται εκλογές, αλλά … Παπα-ΔΗΜΙΟ ! ! !
http://wp.me/p9GCU-1ql

ή

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vTkrUsFeGQM


Διατελώ Υμέτερος,


Netakias

Η προσωπική πολιτική Ιστορία του κ. Κωστή Στεφανόπουλου υπό το φως των πρόσφατων δηλώσεων του, για αποφυγή δημοκρατικών εκλογών

Η προσωπική πολιτική Ιστορία του κ. Κωστή Στεφανόπουλου υπό το φως των πρόσφατων δηλώσεων του, για αποφυγή δημοκρατικών εκλογών

Η μεγάλη ληστεία της Ελλάδoς. Πως και τι έγινε. Συγκλονιστικό άρθρο!!

Η μεγάλη ληστεία της Ελλάδoς. Πως και τι έγινε. Συγκλονιστικό άρθρο!!

Όλα τα "φρούτα" του έγχρωμου φασισμού, κάνουν τη δουλειά τους πλέον αλλιώς!

Όλα τα "φρούτα" του έγχρωμου φασισμού, κάνουν τη δουλειά τους πλέον αλλιώς!

Απίστευτο: δώσαμε 1,55 δισ. για … συνδρομή στο ΔΝΤ!!

Απίστευτο: δώσαμε 1,55 δισ. για … συνδρομή στο ΔΝΤ!!

DefenceNet - Ανοικτή επιστολή εργαζομένων της ΕΑΒ: «Χρειαζόμαστε προσλήψεις και όχι απολύσεις»

DefenceNet - Ανοικτή επιστολή εργαζομένων της ΕΑΒ: «Χρειαζόμαστε προσλήψεις και όχι απολύσεις»

Γλέζος: Η Γερμανία χρωστάει στην Ελλάδα ένα τρισ. Ευρώ!

Κύπρος: Ο ΥΠΑΜ στη γαλλική φρεγάτα Forbin


Ο Υπουργός Άμυνας της Κύπρου, Δημήτρης Ηλιάδης, επισκέφθηκε τη γαλλική φρεγάτα Forbin (τύπου Horizon), η οποία ελλιμενίζεται αυτές τις ημέρες στη Λεμεσό.
Παρακάθισε σε γεύμα που παρέθεσε ο κυβερνήτης της φρεγάτας. Εκεί δήλωσε ότι «η επίσκεψη στη σύγχρονη φρεγάτα του Γαλλικού Πολεμικού Ναυτικού εντάσσεται μέσα στα πλαίσια των εξαιρετικών σχέσεων που υπάρχουν ανάμεσα στην Κυπριακή και τη Γαλλική Δημοκρατία». Επιπλέον, τόνισε ότι «η γαλλική παρουσία στην περιοχή μας, συμβάλλει στην επικράτηση της ειρήνης και τους διεθνούς δικαίου, της ομαλότητας και της σταθερότητας στην περιοχή».

Τελικά ποιό ακριβώς είναι το πείραμα που έγινε στην Ελλάδα;

Τελικά ποιό ακριβώς είναι το πείραμα που έγινε στην Ελλάδα;

ΠΓΔΜ – Κίνα: Ενίσχυση της στρατιωτικής συνεργασίαςΟ Υπουργός Άμυνας της ΠΓΔΜ, Φατμίρ Μπεσίμι, συναντήθηκε με τον Αντιπρόεδρο της Κεντρικής Στρατιωτικής Επιτροπής της Κίνας, Γκουό Μποξιόνγκ, στα Σκόπια.

ΗΠΑ: Ψήφισμα εις βάρος της ΤουρκίαςΗ Αμερικανική Βουλή των Αντιπροσώπων ενέκρινε ψήφισμα που ζητά από την Τουρκία να προστατέψει την Χριστιανική της κληρονομιά και να επιστρέψει εκκλησιαστική περιουσία που έχει κατασχεθεί.

Καθολική Εκκλησία – Χιλιάδες οι κακοποιήσεις παιδιώνΠολλές δεκάδες χιλιάδες παιδιά κακοποιήθηκαν σεξουαλικά στους κόλπους της ολλανδικής Καθολικής Εκκλησίας από το 1945 και έχουν αναγνωριστεί 800 φερόμενοι ως δράστες, υπογραμμίζει ανεξάρτητη επιτροπή έρευνας στην τελική έκθεσή της, στην οποία επικρίνει τη συγκάλυψη του εγκλήματος αυτού από την Εκκλησία και την κουλτούρα της σιωπής.

Επιστολή Νίκολα Γκρουέφσκι προς Αντώνη ΣαμαράΟ πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, Νίκολα Γκρούεφσκι, απέστειλε επιστολή προς τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, με την οποία τον προσκαλεί σε συνάντηση. Ο Γκρούεφσκι, στην αρχή της επιστολής του, η οποία δόθηκε το απόγευμα στη δημοσιότητα από το γραφείο του, επισημαίνει προς τον κ. Σαμαρά ότι η ενσωμάτωση της «Δημοκρατίας της Μακεδονίας» στις ευρωατλαντικές δομές έχει ιδιαίτερη σημασία για την κυβέρνηση και για τους πολίτες της χώρας του.