Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2011

Οι γερμανικές αποζημιώσεις και η είσοδος της Ελλάδας στο Ευρώ …ή αλλιώς ‘τα χαμένα κομμάτια του παζλ βρισκόταν κάτω από το χαλί’

Γράφει ο Δημήτρης Κυπριωτής

Η "ρωσική" επιταγή για τους άπορους στέλνει στην φυλακή τον Εφραίμ;


Μια επιταγή πολλών εκατομμυρίων ευρώ την οποία παρέδωσε ο ηγούμενος Εφραίμ στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο προκειμένου να διατεθεί το ποσό στο συσσίτιο των απόρων και στην στέγασή τους στους κοιτώνες της Εκκλησίας, πιθανόν να βρίσκεται πίσω από το άνοιγμα της υπόθεσης του Βατοπεδίου κα την προφυλάκιση του ηγούμενου, πέρα βέβαια από τις συνήθεις πολιτικές σκοπιμότητες. Το ποσό προήλθε από τις εθελοντικές οικονομικές προσφορές των 3.000.000 Ρώσων πιστών στον προσκύνημα της Αγίας Ζώνης, κατά την περιοδεία του ηγούμενου Εφραίμ στη Ρωσία, όπου είχε γίνει δεκτός με τιμές αρχηγού κράτους. 

Πρωτ. Γεώργιος Μεταλληνός: “Η απόφαση πρέπει να ανακληθεί”
Στο κεντρικό δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού «ΣΚΑΪ» μίλησε ο π. Γεώργιος Μεταλληνός, με αφορμή την απόφαση προφυλάκισης του Καθηγουμένου της Μονής Βατοπαιδίου Αρχιμ. Εφραίμ.Ο π. Γεώργιος μεταξύ άλλων τόνισε ότι «αισθάνομαι έκπληξη με την απόφαση, η οποία δεν στρέφεται μόνο κατά της Μονής Βατοπαίδιου…. Γι΄ αυτό το λόγω αισθανόμαστε και περαιτέρω αγανάκτηση, γιατί τέτοιες μέρες να λαμβάνεται τέτοια απόφαση;».

Κάποια σκουλήκια έχουν το θράσος να μιλούν για “συνωμοσιολόγους” την ώρα που η Τουρκία παραδέχεται εγκλήματα…


Πραγματικά γελοία όντα, που ζουν για την κουτάλα της εξουσίας πουλώντας ακόμα και την μανούλα τους. Την ίδια ώρα που το πολιτικό σύστημα ΤΡΕΜΟΝΤΑΣ και ΤΡΑΥΛΙΖΟΝΤΑΣ κατάφερε να αρθρώσει δύο λέξεις αρκετές ώρες μετά τις αποκαλύψεις του Γιλμάζ, τα γελοία υποκείμενα έχουν το θράσος (με αφορμή τον Εφραίμ) να λοιδωρούν όσους επιμένουν να μιλούν για οργανωμένο σχέδιο στις πυρκαγιές του 2007. Δικαίωμα τους βέβαια να συνεχίζουν να εξαπατούν τον κόσμο, αφου προσδοκούν το συναινετικό πλιάτσικο. Υπάρχει όμως ένα ρητό…“ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ” Λαμόγια της εξουσίας. Ασπόνδυλα του πολιτικαντισμού, που έχετε ακόμα το θράσος να μιλάτε για “φαντασιοπληξίες” αυτές τις ώρες.Την ίδια στιγμή που δεν τολμήσατε ούτε στα “αντιπολιτευόμενα” εγχειρήματα σας να προβάλλετε την φρικτή αποκάλυψη της μαζικότερης δολοφονίας σε καιρό ειρήνης: Η αναφορά – βόμβα στον σκληρό δίσκο των Γερμανών για το καλοκαίρι του 2007 .  Που μόνο η “Δημοκρατία” τόλμησε να το κάνει πρωτοσέλιδο, και βέβαια το αδέσμευτο διαδίκτυο.

Γιασάρ Οζ: “Όταν έβαζα τις φωτιές στην Ελλάδα, ήμουν καλός! Τώρα με βάζετε φυλακή;” > ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΜΕ 13 ΝΕΚΡΟΥΣ- ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ 2007 ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΕΔΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ;;;


Γιασάρ Οζ: “Όταν έβαζα τις φωτιές στην Ελλάδα, ήμουν καλός! Τώρα με βάζετε φυλακή;”, είπε στους δημοσιογράφους ο μαφιόζος- παρακρατικός- όργανο της ΜΙΤ Συγκλονίστηκε, δήθεν, η ελληνική κοινή γνώμη από την κυνική ομολογία του πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας, Μεσούτ Γιλμάζ, ότι από τα μυστικά κονδύλια της Τουρκίας χρηματοδοτούνταν εμπρηστικές...ενέργειες εναντίον της Ελλάδας. Κι όμως. Ήταν γνωστό ότι πίσω από συγκεκριμένες πυρκαγιές σε δασικές και κατοικημένες περιοχές, βρίσκονταν Τούρκοι πράκτορες και παρακρατικοί που χρηματοδοτούνταν από την “μητέρα Τουρκία”. Οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες το γνώριζαν αυτό, εδώ και χρόνια.

Ο Αμπντουλάχ Τσατλί: Το “ομορφόπαιδο” των Γκρίζων Λύκων, μυστικός πράκτορας της ΜΙΤ, έκαψε τη μισή Ελλάδα


Ο Αμπντουλάχ Τσατλί: Το “ομορφόπαιδο” των Γκρίζων Λύκων, μυστικός πράκτορας της ΜΙΤ, έκαψε τη μισή Ελλάδα  > Αμπντουλάχ Τσατλί: Το “ομορφόπαιδο” των Γκρίζων Λύκων, ανασύρθηκε νεκρό από τα συντρίμμια της μαύρης Mercedes στο δυστύχημα του Σουσουρλούκ. Ο Τσατλί, ψυχρός εκτελεστής, ουσιαστικά αποδείχθηκε πως δούλευε για το τουρκικό κράτος. Οι συνεργάτες του, παραδέχθηκαν πως (και) ο ίδιος έβαζε φωτιές σε ελληνικά δάση (κυρίως της νησιωτικής χώρας) “για το καλό της μητέρας πατρίδας”. Φέρεται μάλιστα ότι υπάρχει και ηχογραφημένη ομολογία του Τσατλί, πριν σκοτωθεί. Όπως είναι φυσικό, η τουρκική Δικαιοσύνη δεν ασχολήθηκε με αυτή την πτυχή και έκανε δεκτό τον ισχυρισμό ότι οι φωτιές έμπαιναν ως “αντίποινα” σε πυρκαγιές στο τουρκικό έδαφος. Όμως για τις φωτιές στην Τουρκία δεν υπάρχει καν… υποψία ελληνικής ανάμιξης, ενώ για αυτές στην Ελλάδα, υπάρχουν ομολογίες! 

Γιασάρ Οζ: “Όταν έβαζα τις φωτιές στην Ελλάδα, ήμουν καλός! Τώρα με βάζετε φυλακή;” ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΜΕ 13 ΝΕΚΡΟΥΣ- ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ 2007 ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΕΔΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ;;;

Γιασάρ Οζ: “Όταν έβαζα τις φωτιές στην Ελλάδα, ήμουν καλός! Τώρα με βάζετε φυλακή;” ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΜΕ 13 ΝΕΚΡΟΥΣ- ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ 2007 ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΕΔΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ;;;

Οι τρείς προσπάθειες του Σιωνισμού για την ανεξαρτητοποίηση της ΜακεδονίαςΤο «Μακεδονικό ζήτημα» τέθηκε ουσιαστικά όταν οι Έλληνες απελευθέρωσαν την Θεσσαλονίκη από τους Τούρκους και ανέλαβαν την εξουσία στην πόλη. Η τότε εβραϊκή κοινότητα της πόλης, δεν ήθελε σε καμιά περίπτωση να αναγνωρίσει τους Έλληνες σαν κυρίαρχους στην πόλη αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας γιατί πίστευαν πως η ανάπτυξη της πόλης οφείλοταν στην εβραϊκή κοινότητα και ότι «η μοίρα της πόλης συνταυτίζεται με τη κοινότητά τους, κινητοποιούνται διεθνώς για την εξεύρεση λύσης που θα διασφαλίζει τη θέση τους»(Ρένα Μόλχο-Οι Εβραίοι της Θεσσαλονίκης). Βέβαια οι Εβραίοι, γνωστοί παγκοσμίως δεν είναι για τον πολιτισμό και την ανάπτυξη των περιοχών που διαμένουν, αλλά για την ικανότητά τους να δανείζουν και σκλαβώνουνμε τα δάνειά τους, τους πληθυσμούς των περιοχών αυτών.

ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΕΦΡΑΙΜ: ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ, ΕΝΩ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ!Όπως πληροφορούμαστε, προετοιμάζεται στην Κύπρο μας για την εβδομάδα που ξεκινάει μια ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην προφυλάκιση του Γέροντα Εφραίμ Βατοπαιδινού: Οι Ελληνοκύπριοι είναι ανάστατοι από τις πρωτοφανείς διώξεις του ανθελληνικού κράτος στην  Ορθοδοξία και θέλουν να δείξουν την οργή και αγανάκτησή τους!

Εκεί μας κατάντησαν οι γραικύλοι που μας κυβερνούν: Να μαζεύονται Έλληνες έξω από την ελληνική πρεσβεία στη Λευκωσία, για να διαμαρτυρηθούν για την ανθελληνική και αντιχριστιανική στάση της εγχώριας κυβέρνησης των αλιβάνιστων!!!

Ταυτόχρονα, καλούμε όλους να υπογράψουν στη σελίδα συλλογής υπογραφών γαι την απελευθέρωση του Γέροντα Εφραίμ, πατώντας αυτό το σύνδεσμο.

Επίσης, ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΩΝ να μαζευτούν, γιατί πλέον η υπομονή μας έχει ξεπεράσει τα όρια της και δεν πρόκειται να ανεχτούμε άλλο τις - πληρωμένες- ύβρεις τους εναντίον του π. Εφραίμ, του Αγίου Όρους, ακόμα και της Τιμίας Ζώνης (δεν κάνουμε πλάκα, τα εν λόγω ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ τόλμησαν να ειρωνευτούν την Παναγία μας, στην προσπάθειά τους να "πλήξουν" το Βατοπαίδι)!

Έχουμε ξαναγράψει πως μπορεί όλος αυτός ο συρφετός να εκμεταλλεύεται την υπομονή και ανεξικακία των Αγιορειτών Μοναχών, ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΟΥΤΕ ΜΟΝΑΧΟΙ!

Και ο νοών νοείτω...!

ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ!


Η χωρίς καμία πίεση ομολογία του Μ.Γιλμάζ για τους εγκληματικούς εμπρησμούς στην Πατρίδα μας εκ μέρους των Τούρκων συνιστούν εγκλήματα τόσο κατά της ζωής εφόσον έχουμε θρηνήσει δεκάδες θύματα όσο και κατά της ατομικής και Εθνικής περιουσίας αλλά και κατά του φυσικού περιβάλλοντος.

Πρέπει οι πολιτικοί των Αθηνών να κινηθούν επιτέλους και να πάψει η σιγή ιχθύος που έχουν υιοθετήσει και να ζητήσουν υλική και πάνω από όλα ηθική ικανοποίηση από τους Τούρκους. Αναμένουμε επίσης την ευαισθητοποίηση των Οικολογικών, φιλοζωικών αλλά ανθρωπιστικών οργανώσεων και την καταδίκη εκ μέρους τους των νέων τουρκικών εγκλημάτων. Έχουμε ομολογίες των ίδιων των Μογγόλων ιθυνόντων γι αυτά τα εγκλήματα. 

Η προκλητικότητα των Τούρκων και η υποχωρητικότητα των πολιτικάντηδων των Αθηνών έχει προ πολλού περάσει κάθε όριο και η άλλοτε Μεγάλη και Σεβαστή από εχθρούς και φίλους Πατρίδα μας έχει υποστεί έναν άνευ προηγουμένου διασυρμό δίχως να προβάλουμε την παραμικρή αντίσταση, εφόσον οι Στρατιωτικές, Πολιτικές και Οικονομικές Δυνάμεις του Έθνους παραμένουν καθηλωμένες από την τελείως ανάξια των περιστάσεων πολιτική ηγεσία.


Ενδείκνυται άμεση λοιπόν αντίδραση εκ μέρους της Ελλάδος για τα νεοαποκαλυφθέντα εγκλήματα της Τουρκίας τόσο διμερώς όσο και στα Διεθνή Φόρα.

 
Επίσης αναμένουμε την αντίδραση των "προοδευτικών" θολοκουλτουριάρηδων, οικολόγων πράσινων και λοιπών "ευαίσθητων" ανθρωπιστών για αυτά τα ειδεχθή τουρκικά εγκλήματα εκτός και αν ο ανθρωπισμός και η "οικολογική τους συνείδηση" περιορίζεται στο να  εφευρίσκουν ψευδείς κατηγορίες που καταδικάζουν την Ελλάδα για δήθεν παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων των λαθροεποίκων, διαφόρων ανωμάλων κλπ κλπ.

Γεώργιος Παπασημάκης
Πρόεδρος Μ.Κ.Ο 
ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΗΝΩΝ
Ε.Κ.ΕΛΛ politics_erkel@ymail.com   
ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΗΝΩΝ τηλ. 6978982714 email: secretary_erkel@yahoo.gr Ιστοσελίδα:http://ereunitiko.blogspot.com 

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗ ΜΟΝΗ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ


Φωτογραφία που εξασφάλισε αποκλειστικά το ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, από την σημερινή επίσκεψη του Βουλευτή Λαος Θεσσαλονίκης στο καταδιωκώμενο Μοναστήρι:

A Leader like Putin

ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΦΡΑΙΜ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΜΕ ΓΡΑΠΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η ΙΕΡΑ ΕΠΙΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣΤη συμπαράστασή τους στον ηγούμενο της μονής Βατοπεδίου, Εφραίμ, εκφράζει η Ιερά Επιστασία του Αγίου Όρους, που συνεδρίασε νωρίτερα για το θέμα.
Οι εκπρόσωποι των 20 μονών αποφάσισαν να αποστείλουν επιστολή προς τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, παρακαλώντας τον να εξετάσει την υπόθεση της προφυλάκισής του.

Επιπλέον, θα στείλουν επιστολή και προς το υπουργείο Εξωτερικών, ζητώντας να τηρούνται οι διαδικασίες σχετικά με την είσοδο δικαστικών λειτουργών στο Άγιον Όρος
.

East Rumelia

Τουρκία: Αγορά υλικών αποβάσεων – προγεφυρωμάτωνΗ FAUN Trackway ανακοίνωσε στις 20/12, ότι ολοκλήρωσε την παραγγελία ύψους 21,5 εκατομμυρίων ευρώ της Τουρκίας, για την προμήθεια υλικών στρώσεως ακτών, προκειμένου να ενισχύσει τις δυνατότητες κίνησης των αποβατικών της δυνάμεων. Δηλαδή, τη δυνατότητα βαρέων οχημάτων και αρμάτων να εξέρχονται από τα αποβατικά σκάφη επί της ακτής και να προωθούνται στους αντικειμενικούς τους σκοπούς.


Η FAUN κέρδισε το συμβόλαιο του Heavy Ground Mobility System, σε συνεργασία με την Iveco, η οποία παρέδωσε τα φορτηγά Trakker 8×8, επί των οποίων θα φέρεται το σύστημα στρώσεως ακτόδρομων. Η χρήση του βέβαια δεν περιορίζεται μόνο για τις αποβατικές δυνάμεις, αλλά και για τις περιπτώσεις εκτάκτων αναγκών.

ΕΝΑ ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ ΤΟΥ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΥ ΝΙΤΣΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ


«Δὲν ὑπάρχει λαὸς εἰς τὸν κόσμο ὁ ὁποῖος νὰ ἔχη προσφέρει τόσα εἰς τὴν ἀνθρωπότητα, ὅσα ὁ Ἑλληνικὸς, καὶ νὰ ἔχη καταπολεμηθεῖ τόσον πολὺ, ἀπὸ τόσους πολλοὺς λαοὺς, οἱ ὁποῖοι δὲν προσέφεραν τίποτα εἰς αὐτὴν» -
Φρειδερίκος Νίτσε(F. Nizsche), 15-10-1844 ἔως 25-8-1900, Γερμανὸς φιλόσοφος

Εορταστικό «περιτύλιγμα»
Τα Χριστούγεννα και γενικότερα οι ημέρες των εορτών έχουν απολέσει το πνεύμα της χριστιανοσύνης σε μεγάλο βαθμό. Η ίδια η εικόνα του Χριστού σπανίζει τις ημέρες αυτές.

Οι μηχανισμοί διαμόρφωσης της μαζικής ιδεολογίας, με μπροστάρηδες τα μέσα ενημέρωσης, έχουν πετύχει τη μετάλλαξη των Χριστουγέννων σε μια «εορτή» υπερκατανάλωσης. Σε εποχή οικονομικής κρίσης η εορταστική περίοδος είναι η χρυσή ευκαιρία για να κινηθεί η αγορά.