Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2011

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ στο Ηλεκτρονικό Λεξικό DICTIONARY.COMΦίλοι, Έλληνες συναγωνιστές, λάβαμε το ακόλουθο ηλ.τα. και θεωρούμε υποχρέωσή μας να το διαδώσουμε. Ας στείλουμε λοιπόν ο καθένας μία εκ των ακόλουθων επιστολών, είναι απλό και αν η διαμαρτυρίας μας γίνει μαζικά θα υπάρξουν θετικά αποτελέσματα:
1) Πηγαίνουμε στην σελίδα του ιστοτόπου: Contact Us 
2) Επιλέγουμε από την πρώτη αναδιπλούμενη λίστα το "incorrect information"
3) Στο πεδίο που θα εμφανιστεί συμπληρώνουμε ότι απαιτείται και το αποστέλλουμε.

Μετά λύπης μου διαπίστωσα την υποδήλωση "Μακεδονικής Γλώσσας" στοDictionary.com, ένα από τα καλύτερα διαδυκτιακά λεξικά...
Αποφάσισα να τους στείλω το παρακάτω μήνυμα...
Παρακαλώ όλους όσοι έχετε Ελληνικό αίμα στις φλέβες σας να πράξετε το ίδιο. Η γνώμη σας θα ληφθεί υπόψην αν γίνει μαζικά και με τρόπο που να δείχνει αποφασιστικότητα.

ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΕΦΡΑΙΜ.

VIDEO- AΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Εφραίμ ζήτησε από Πούτιν να βοηθήσει την Ελλάδα

Το βίντεο τα λέει όλα. Οχι εμείς…Αν και είναι γνωστό πως η Ρωσία είχε δηλώσει την οικονομική της στήριξη στην Ελλάδα από τότε που ήταν πρωθυπουργός ο Κ. Καραμανλής.

Αλλά και σήμερα θέλησε να συμβάλλει οικονομικά τόσο στην Κύπρο όσο και στην ΕΕ.

Δείτε τι συζήτησε ο Κύπριος Μοναχός Εφραίμ με τον Πούτιν λίγο καιρό πριν και βγάλτε τα συμπεράσματά σας…

Ντάβανος: Γιατί Πούτιν και Ιερώνυμος στήριξαν τον Εφραίμ;

Ντάβανος: Γιατί Πούτιν και Ιερώνυμος στήριξαν τον Εφραίμ;: Θρήνος και κοπετός έπεσε ξαφνικά, χρονιάρες μέρες, στους εκκλησιαστικούς κύκλους. Ιεράρχες, μηδέ του  αρχιεπισκόπου Αθηνών Ιερωνύμου εξαιρ...

Καλού κακού ας φυλακίσουμε τον Εφραίμ …μην μας φέρει καμιά βοήθεια από Ρωσία!!!

Με καλοσύνη
Νέαρχος Παναγή
Ορθοδοντικός
Λεμεσός

ΦΡΕΣΚΟ... ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ:"Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΜΕ ΤΟΝ ΡΑΣΠΟΥΤΙΝ ΕΓΚΥΜΟΝΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ!!"


ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΤΡΟΠΟ ΦΑΝΗΚΕ Η ΠΑΓΙΔΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ , ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ "ΑΔΙΚΙΑ" ΕΦΡΑΙΜ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΧΕΡΙ ΣΤΙΣ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ..
ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΤΑ ΔΙΑΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΡΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑ ΜΑΣ!
Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΠΟΥΤΙΝ ,ΑΦΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ,ΤΗΝ ΚΟΥΣΤΩΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΑΓΙΑ" ΖΩΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΤΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ , ΤΩΡΑ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΕΙ ΤΗ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΗ ΜΠΟΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟ "ΑΓΙΟ" ΟΡΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!

«Για πενταροδεκάρες θα σάς τα αρπάξουν όλα τα κοιτάσματα !!!» μάς προειδοποιούν οι Ρώσοι...
Ρωσία και Ισραήλ, όπως αναφέρουν απόλυτα έγκυρες πηγές του ΥΠΕΚΑ στο defencenet.gr, ζήτησαν επίσημα από την κυβέρνηση Παπαδήμου να ξεκινήσουν ΆΜΕΣΑ γεωτρήσεις στην θαλάσσια περιοχή νότια της Κρήτης, εντοπισμού υδρογονανθράκων, χωρίς να περιμένουν τα χρονοβόρα αποτελέσματα των ερευνών του ΥΠΕΚΑ, αφού όπως ισχυρίζονται, "Γνωρίζουν πολύ καλά που υπάρχει πετρέλαιο και φυσικό αέριο».  
«Δεν χρειαζόμαστε πρόσθετα στοιχεία για να ξεκινήσουν άμεσα οι έρευνες»δήλωσαν τόσο η Gazprom και η Rosneft, όσο και η ισραηλινή Delek, αφού έχουν βεβαιωθεί για την ύπαρξη τεράστιων κοιτασμάτων και θεωρούν ότι από την στιγμή που αναλαμβάνουν αυτές το ρίσκο της γεώτρησης σε σημεία που θα επιλέξουν αυτές, δεν υπάρχει κανένας λόγος από την ελληνική κυβέρνηση να μην δώσει το «πράσινο φως» για να προχωρήσουν άμεσα σε δοκιμαστικές γεωτρήσεις. 
Μάλιστα όμως χαρακτηριστικά είπε ένας Ρώσος αξιωματούχος στο περιθώριο της συνεδρίασης της Mεικτής Eνεργειακής Eλληνο-Ρωσική Ομάδα Εργασίας που συνεδρίασε στο υπουργείο στις 12 Δεκεμβρίου:
«Δεν καταλαβαίνουμε τι σας κοστίζει να προχωρήσουμε με δικές μας δαπάνες σε άμεση γεώτρηση στα σημεία που εμείς θεωρούμε ότι υπάρχουν κοιτάσματα. Αν αποτύχουμε δεν σας κοστίζει τίποτα, ίσα-ίσα που θα περιοριστούν οι προς έρευνα περιοχές. Αλλά αν πετύχουμε, εμείς θα έχουμε μερίδιο σε ένα ακόμα κοίτασμα από τα δεκάδες μεγάλα κοιτάσματα που αξιοποιούμε σε όλο τον πλανήτη. Εσείς όμως θα σωθείτε. Σε μερικούς μήνες μπορεί να σας αρπάξουν το κοίτασμα για πενταροδεκάρες. Αν μέχρι τον Μάρτιο βρεθούν αυτά που υπολογίζουμε, αλλάζουν πολλά πράγματα στην τύχη της Ελλάδας»!

ΑΥΤΟΝ ! Συνέλαβαν...
Σοβαρά έχετε ακούσει πουθενά, που έτρωγαν και που κοιμόντουσαν επι 3 μέρες οι δεκάδες αστυνομικοί που είχαν πάει να συλλάβουν τον εφραίμ; Μα... ΜΕΣΑ στο Άγιο Όρος. Ναι, εκεί στο "άντρο" του "εγκληματία" που πήγαν να μπουζουριάσουν. ΑΥΤΟΣ τους τάϊσε, ΑΥΤΟΣ τους κοίμησε, ΑΥΤΟΣ προσευχήθηκε ΜΑΖΙ τους, γι ΑΥΤΟΥΣ.Και ΑΥΤΟΝ συνέλαβαν τελικά.
Αναγνώστης

Μεγάλη τουριστική ζημιά υπέστη το Μέτσοβο απο τα πρόβληματα στην Εγνατία οδό..
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQmI7jTdqWcD1PDKDQ_GFwtJJi0sEKFIH_spO5wNORAcq_KLbAQwQ
Μεγάλο πλήγμα δέχτηκε ο τουριστικός κλάδος στην Ήπειρο.. ζημιωμένο όμως και  το Μέτσοβο από τα τραγικά προβλήματα και συμβάντα της Εγνατίας, ανήμερα των Χριστουγέννων, που έλαβαν χώρα στην  Κοζάνη.. Το χωριό περίμενε αυτές τις μέρες να δουλέψει λίγο.. αλλά με όλες αυτές τις ολιγωρίες και καθυστερήσεις των  αρμοδίων υπουργών του μνημονίου , τα αποτελέσματα τα είδαμε.. Αποκλείστηκε στη ουσία όλος ο άξονας της Εγνατίας προς την Ήπειρο, όπου και στην ουσία νέκρωσε όλος ο τουριστικός κλάδος της Ηπείρου..

Έτσι είναι οι ηγέτες! ΔΕΙΤΕ!


Σύνοδος κορυφής Ε.Ε-Ρωσίας στις Βρυξέλλες. Δείτε προσεκτικά στο βίντεο που ακολουθεί, τι απάντησε ο Πούτιν σε ερώτηση Γάλλου δημοσιογράφου, για τους Τσετσένους.
Έτσι είναι οι ηγέτες. Μακάρι να είχε η Ελλάδα έναν με τα μισά ... του Πούτιν!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...


7 τρισ. κυβικά πόδια αέριο στην ΑΟΖ της Κύπρου


Πριν από λίγο η αμερικανική ενεργειακή εταιρία κολοσσός Noble Energy, η οποία έχει αναλάβει τις έρευνες για τον εντοπισμό υδρογονανθράκων στο θαλάσσιο Οικόπεδο«Αφροδίτη» της Κύπρου, ειδοποίησε επισήμως την κυπριακή κυβέρνηση ότι βρήκε αξιοποιήσιμο φυσικό αέριο, αλλά και πετρέλαιο.
Οι υπολογισμοί της αμερικανικής αυτής εταιρίας είναι,  όπως «Το Βήμα» πληροφορείται, ότι τουλάχιστον βρίσκονται 7 τρισ. εκατ. κυβικά πόδια φυσικού αερίου στο συγκεκριμένο Οικόπεδο, εντός της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ) της Κύπρου.

Ο ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΚΑΡΓΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ-ΘΗΡΙΩΔΙΕΣ


ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ

 
Του Σαράντου Καργάκου 
Ιστορικού - Συγγραφέως

Απέφευγα για λόγους προσωπικής ευαισθησίας (έχουμε κι εμείς βέβαια τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα μας!) ν’ αναφερθώ στο περιβόητο θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων. Ήμουν εξήμισυ ετών όταν ανήμερα σχεδόν του Αγίου Νικολάου του 1943 οι Γερμανοί πηγαίνανε για σκοτωμό τ’ αδέρφια του πατέρα μου. Η μάνα μου λέει πως με κρατούσε από το χέρι. Πέρασε το αυτοκίνητο με τους μελλοθάνατους από μπροστά μας, ο μικρός θείος μου που ήταν δεν ήταν 30 ετών, σήκωσε το χέρι και μας χαιρέτισε μ’ ένα πικρό χαμόγελο.

Και μετά το αυτοκίνητο χάθηκε σε κάποια στροφή. Τότε για πρώτη φορά άκουσα κι έμαθα τη λέξη εκτέλεση. Κι η λέξη έμεινε άσβηστη στη συνείδησή μου, γιατί έκτοτε είχαμε κι άλλες, κι άλλες πολλές ακόμη εκτελέσεις. Έφευγαν από κοντά μας αγαπημένα πρόσωπα κι ο κόσμος έλεγε: «Τα πήγαν για εκτέλεση»!
 

Παραιτείται ο ηρωϊκός εισαγγελέας Πεπόνης που χειρίζεται την έρευνα για την ΕΛΣΤΑΤ και τα CDS! Καταγγέλει παρεμβάσεις στο έργο του!http://olympiada.files.wordpress.com/2011/12/kamenos_cds.jpg?w=360&h=204Γι’ αυτό ήταν τόσο σίγουρος ο κύριος Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ ότι ουδεις θα τον άγγιζε;
Ο ηρωϊκός εισαγγελέας Πεπόνης που είχε τα παντελόνια να αναλάβει την έρευνα για τα χαλκευμένα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ μετά τις τρομερές καταγγελίες, το θέμα των CDS, την μηνυτήρια αναφορά των κκ  Τόμπρα και Νούλα, όπως και τις καταγγελίες του Πάνου Καμμένουυπέβαλλε την παραίτηση του καταγγέλοντας παρεμβάσεις στο έργο του! Μαζί του και ο έτερος οικονομικός εισαγγελέας, Σπύρος Μουζακίτης  για τους ίδιους λόγους.
Ο Γρ. Πεπόνης μάλιστα είχε παρέμβει και στην περίπτωση της παραίτησης του Διομήδη Σπινέλλη (άλλη σκοτεινή υπόθεση) έρευνα την οποία θα διεξήγαγε ο Σπύρος Μουζακίτης, που και αυτός παραιτήθηκε!
Καταλαβαίνετε λοιπόν τι συμβαίνει σε αυτή την χώρα, όταν οι Εφραιμοκυνηγοί διαπρέπουν, αλλά όποιος τολμά να αγγίξει τον κύριο Παπανδρέου ή το περιβάλλον του, διασύρεται, απειλείται και εξαναγκάζεται σε παραίτηση.

Ο ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθησαν ληστές, που μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι στο νοσοκομείο επειδή δεν τα βρήκαν στη μοιρασιά!Λήστεψαν κοσμηματοπωλείο, δεν τα βρήκαν στην μοιρασιά και ο ένας κάρφωσε με μαχαίρι στο στήθος τον άλλον, με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στα ίχνη τους οι αστυνομικοί...

Εξιχνιάσθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής , η απόπειρα ανθρωποκτονίας και η ληστεία που ......
διαπράχθηκε το πρωί της 17-12-2011 από δύο δράστες, οι οποίοι προσποιούμενοι τους πελάτες, πήγαν σε κοσμηματοπωλείο που βρίσκεται επί της οδού Μονεμβασιάς στο Περιστέρι, τραυμάτισαν με όπλο τον 33χρονο ιδιοκτήτη και αφαίρεσαν κοσμήματα συνολικής αξίας 12.000 ευρώ.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...