ΤΟΥΡΚΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΠΥΡΟΒΟΛΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΛΛΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΑΡΜΕΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ...8 ΜΗΝΕΣ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΤΥΧΗΜΑ...

Αρμενικής καταγωγής στρατιώτης που υπηρετούσε στον Τουρκικό Στρατό δολοφονήθηκε, με τις τουρκικές αρχές να μιλούν μέχρι τώρα για ατύχημα.

Ο στρατιώτης Σεβάγκ Σαχίν Μπαλικτσί πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε στις 24 Απριλίου 2011 – ημέρα εορτασμού της μνήμης των θυμάτων της γενοκτονίας του 1915 – από τον Τούρκο στρατιώτη Κιβάτς Αγκάογλου, γιατί ήταν αρμενικής καταγωγής! Άλλοι στρατιώτες, που ήταν αυτόπτες μάρτυρες, αρχικά πιέστηκαν να καταθέσουν ότι οι δύο στρατιώτες έκαναν αστεία με τα όπλα τους και αυτό του Αγκάογλου εκπυρσοκρότησε. Κατόπιν όμως, ένας από αυτούς, προφανώς μη αντέχοντας το βάρος, ομολόγησε την αλήθεια, ότι δηλαδή ο Σεβάγκ δολοφονήθηκε εν ψυχρώ. 

«Σήκωσε το όπλο του στο κεφάλι του Σαβάγκ και τον πυροβόλησε», κατέθεσε ο μάρτυρας. Ο άτυχος στρατιώτης δολοφονήθηκε τον Απρίλιο του 2011, όμως τώρα μόλις η υπόθεση ήρθε στο φως, μετά τις νέες καταθέσεις. Ο μάρτυρας επίσης κατέθεσε ότι πιέστηκε και από τον διοικητή του και από την οικογένεια του Τούρκου στρατιώτη για να πει ψέματα. 
defence-point.gr
http://www.stoxos.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις