Σάββατο, 28 Απριλίου 2012

Καίγεται για τις «ευπαθείς» ομάδες ο Σαμαράς


Α. ΣΑΜΑΡΑΣ: ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ…
Νέα ομιλία στο Ζάππειο, έκανε το πρωί της Πέμπτης ο αρχηγός της «νέας» ΝΔ, Α. Σαμαράς, για να παρουσιάσει τις (προεκλογικές) θέσεις του κόμματός του για διάφορα ζητήματα, δηλαδή τα προεκλογικά του παραμύθια, που λέει κι ο λαός.
Μεταξύ άλλων, ο Α. Σαμαράς αναφέρθηκε και στις λεγόμενες «ευπαθείς» ομάδες. Ιδού το χαρακτηριστικό απόσπασμα του λόγου του:
«Έτσι κι αλλιώς, για την Παιδεία και την Υγεία θα προχωρήσουμε σε ολοκληρωμένο σχεδιασμό μεταρρυθμιστικών τομών. Για να μειώσουμε κι άλλο το κόστος, για να περιορίσουμε τη σπατάλη και τη διαφθορά, αλλά και για να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες στον Έλληνα πολίτη. Κι όταν μιλάμε για τον Έλληνα πολίτη εννοούμε προφανώς όλους τους Έλληνες πολίτες. Ακόμα και παραμελημένες ειδικές ομάδες συμπολιτών μας, όπως οι Έλληνες Τσιγγάνοι, για τους οποίους πρέπει να φροντίσουμε την πρόσβασή τους στην εργασία, αλλά και την πρόσβασή των παιδιών τους στα σχολεία. Υπάρχουν νόμοι που ψηφίστηκαν γι’ αυτούς και δεν εφαρμόστηκαν. Ή αργότερα καταργήθηκαν. Έχω ως προτεραιότητα την ενσωμάτωσή τους. Τους θέλω ενεργούς πολίτες! Γιατί ο αποκλεισμός είναι αρρώστια για μια κοινωνία. Κι αυτή την αρρώστια θα τη καταπολεμήσουμε».
Τα συμπεράσματα δικά σας!
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: