Κυριακή, 27 Μαΐου 2012

ΑΠΑΤΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΜΕ... ΑΟΡΑΤΕΣ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕΙΣ...!!!Κανείς δεν περίμενε τέτοια κατάντια...!!!

Όταν η «απάτη» ενός πολιτικού γίνεται πρωτοσέλιδο, τότε μιλάμε γιά το έσχατο σημείο όχι πλέον της πολιτικής αλλά της προσωπικής κατάντιας...!!!
Ο Καρατζαφέρης στον τηλεοπτικό του σταθμό έχει στήσει μία «απάτη» προσχωρήσεων στο κόμμα του με παγκοσμίως... άγνωστους,προκειμένου να συγκρατήσει τά εναπομείναντα στελέχη του και επιτύχει το 1,5% πού τού παρέχει την δυνατότητα να απολαμβάνει της Κρατικής επιχορήγησης...
Ποιός σοβαρός προσχωρεί σε ένα κόμμα πού οι δημοσκοπήσεις το δείχνουν στο....
περίπου 1%.;;;
Μά ούτε συγγενείς και φίλους δεν έχει ο οποιοσδήποτε φέρεται να προσχωρεί στο ΛΑΟΣ, να τού πεί ότι αυτοκτονεί.;;;
Ούτε... γκόμενα να τον προστατεύσει;;;
Προφανώς, προφανέστατα και δεν... έχει...!!!
Τό λάθος του Καρατζαφέρη με το πρωτοσέλιδο της Δημοκρατίας είναι ότι εδώ δεν χρησιμοποίησε όνομα αλλά... κόμμα και έτσι πιάστηκε στη φάκα...
Κρίμα-κρίμα-κρίμα...
Κανείς δεν περίμενε τέτοια κατάντια...!!!

Η "Εθνική Ριζοσπαστική Ένωση",(δηλαδή ο Παναγιώτης Καρδαμίτσης, ο Κωνσταντίνος Κοντούλης και δύο-τρείς άλλοι) δεν έχει την παραμικρή σχέση με το Κόμμα "Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας ( το Κόμμα των Αποστράτων) του οποίου πρόεδρος είναι ο Νίκος Αλικάκος. Επειδή το κόμμα του Παναγιώτη Καρδαμίτση δεν έχει ούτε ψηφοφόρους, ούτε οπαδούς, ούτε μέλη, ούτε φυσικά υποψηφίους για συμμετοχή στις εκλογές της 6ης Μαϊου 2012, κατέβασε ως ανεξάρτητο υποψήφιο στις Κυκλάδες, τον "Αρχηγό" του "κόμματος" Παναγιώτη Καρδαμίτση.
Το αποτέλεσμα ήταν (σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Υπουργ. Εσωτερικών να πάρει 162 ψήφου σε σύνολο 75.347 ψηφισάντων σε όλες τις Κυκλάδες).
Γι΄αυτό το "Φλουρί το Κωνσταντινάτο" και τη "Κότα τη Λυράτη" θριαμβολογεί σήμερα ο τηλεπρόεδρος.

Ξυπνήστε ρε εκεί στο ΛΑΟΣ

ΝΙΚΟς
Ξυπνήστε ρε ! ____ Το Πρώτο Ελεύθερο Δημοκρατικό Μπλογκ της Χώρας

Δεν υπάρχουν σχόλια: