Έκθετοι οι θιασώτες της ελληνοτουρκικής “φιλίας” και της υποταγής

Όλα αυτά τα χρόνια οι «νοήμονες», «ψύχραιμοι», «συνετοί» κ.τ.λ. πολιτικάντηδες αυτού του τόπου, απαντούσαν στο ερώτημα «γιατί η Ελλάδα ανέχεται τις συνεχείς παραβιάσεις του εθνικού εναερίου χώρου της από τουρκικά μαχητικά», ότι αν τα καταρρίψουμε οι Τούρκοι θα μας κηρύξουν τον πόλεμο. Γι’ αυτό, προτιμάμε τον εξευτελισμό…


Ως γνωστόν, προ ολίγων ημερών, οι Σύριοι κατέρριψαν ένα τουρκικό πολεμικό που είχε παραβιάσει τον εθνικό εναέριο χώρο τους και επιχείρησαν –ανεπιτυχώς- να καταρρίψουν και δεύτερο, για τον ίδιο λόγο.

Ιδού τι δήλωσε στο πρακτορείο Reuters σχετικά με το αν η Τουρκία θα απαντήσει με στρατιωτικά μέτρα κατά της Συρίας, ο αντιπρόεδρος της Τουρκίας, Μπουλέντ Αρίντς, μετά από τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου: "Δεν επιθυμούμε να εμπλακούμε σε πόλεμο με κανένα. Δεν έχουμε καμία τέτοια πρόθεση. Ότι χρειαστεί να γίνει, θα γίνει αποκλειστικά μέσα στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου". 

Αυτοί είναι οι «Γιαγκούλες» με τους οποίους οι ντόπιοι πολιτικάντηδες τρομάζουν τους Έλληνες. Όπου βρίσκουν κάνουν τους μάγκες και όπου δεν τους παίρνει κάνουν τις… «κότες»!
XRYSH AYGH.COM

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις