Σάββατο, 30 Ιουνίου 2012

«Η Ιερουσαλήμ θα γίνει η πρωτεύουσα της Αιγύπτου κάτω από την διακυβέρνηση του Μουρσί», λέει Μουσουλμάνος κληρικός (Βίντεο)Σύμφωνα με έναν επιφανή Αιγύπτιο μουσουλμάνο κληρικό, υπό την διακυβέρνηση του προερχόμενου από τις τάξεις των Αδελφών Μουσουλμάνων, Μοχάμεντ Μουρσί, (του πρώτου ισλαμιστή προέδρου της Αιγύπτου) η νέα πρωτεύουσα της Αιγύπτου δεν θα είναι πλέον το Κάιρο.

Σύμφωνα με τον Safwat Hagazy, νέα πρωτεύουσα της Αιγύπτου θα είναι η Ιερουσαλήμ.
Οι ισχυρισμοί αυτοί έγιναν σε προεκλογική συγκέντρωση και αναμεταδόθηκαν από το αιγυπτιακό κανάλι Αλ-Νας την 1η Μαΐου 2012.
Στο βίντεο, ο Hagazy φωνάζει μπροστά σε ένα ενθουσιώδες κοινό:
"Μπορούμε να δούμε πώς το όνειρο του ισλαμικού χαλιφάτου υλοποιείται, με το θέλημα του Αλλάχ, με τον Δρ Μοχάμεντ Μουρσί και τα αδέλφια του και τους υποστηρικτές του και το πολιτικό κόμμα του. Μπορούμε να δούμε αυτό το μεγάλο όνειρο, το οποίο έχουμε όλοι μας. Οι Ηνωμένες Πολιτείες των Αράβων θα πρέπει να αποκατασταθούν, με το θέλημα του Αλλάχ. Οι Ηνωμένες Πολιτείες των Αράβων θα αποκατασταθούν από αυτόν τον άνθρωπο και τους υποστηρικτές του. Η πρωτεύουσα του χαλιφάτου, η πρωτεύουσα των Ηνωμένων Πολιτειών των Αράβων, θα είναι Ιερουσαλήμ, με το θέλημα του Αλλάχ. "

Το βίντεο έχει ανέβει στο YouTube με χιλιάδες προβολές και είναι επίσης ευρέως γνωστό σε όλο τον ισλαμικό κόσμο.
Στο βίντεο, τα πλήθη κυματίζουν τόσο Αιγυπτιακές σημαίες καθώς και σημαίες της Χαμάς.
Ο Hagazy συνεχίζει να κάνει έκκληση σε "εκατομμύρια" "shaheeds" ή μουσουλμάνους μάρτυρες να βαδίσουν προς την Ιερουσαλήμ:
«Η πρωτεύουσά  μας δεν είναι το Κάιρο, ή η Μέκκα ή η Μεδίνα. Θα είναι η Ιερουσαλήμ με το θέλημα του Θεού. Τα άσματα μας θα είναι: «εκατομμύρια μαρτύρων θα πορευθούν προς την Ιερουσαλήμ» ... Ναι, εμείς ή θα προσευχόμαστε στην Ιερουσαλήμ, ή θα υποστούμε το μαρτύριο εκεί".
Μετά την ομιλία Hagazy, το πλήθος ακούγεται να φωνάζει, «Αύριο ο Μουρσί θα απελευθερώσει την Γάζα».

Δείτε το βίντεο:


Την ομιλία παρακολούθησε ο Μουρσί καθώς και ο ανώτατος καθοδηγητής των Αδελφών Μουσουλμάνων, Mohamed ElBaradei (για τον ElBaradei δες και εδώ).
Σύμφωνα με τη Φωνή της Ρωσίας, σε μια ομιλία του στο Πανεπιστήμιο του Καΐρου, ο Μουρσί είχε κάνει επίσης την ακόλουθη έκκληση για την εφαρμογή του νόμου της Σαρία και την τζιχάντ (ιερό πόλεμο) ως τα θεμέλια της νέας κυβέρνησης της Αιγύπτου:
«Το Κοράνι είναι το σύνταγμά μας, ο προφήτης είναι ο ηγέτης μας, η τζιχάντ είναι ο δρόμος μας, και ο θάνατος στο όνομα του Αλλάχ είναι ο στόχος μας. Σήμερα ... μπορούμε να θεσπίσουμε το νόμο της Σαρία, διότι το έθνος μας θα αποκτήσει την ευημερία μόνο με το Ισλάμ και τη Σαρία. Οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι και το Κόμμα της Ελευθερίας και της Δικαιοσύνης θα είναι οι αγωγοί των στόχων αυτών. "

Και σύμφωνα με την αιγυπτιακή ιστοσελίδα, El Bashayer, ο Μοχάμεντ Μουρσί φέρεται να έχει δηλώσει ότι «θα επιτύχει την Ισλαμική κατάκτηση της Αιγύπτου για δεύτερη φορά, και όλοι οι Χριστιανοί θα προσηλυτιστούν στο Ισλάμ, ή αλλιώς θα πληρώνουν το jizya (υποχρεωτικός φόρος που πρέπει να πληρώνουν όλοι οι μη-μουσουλμάνοι σύμφωνα με τον ισλαμικό νόμο). "
 Ορισμένοι αναλυτές της μουσουλμανικής αποκαλυπτικής παράδοσης βλέπουν στις εκκλήσεις του Μουρσί και του Hawgazy για την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισλαμικού χαλιφάτου έναν απόηχο της ισλαμικής εσχατολογίας και την εικόνα του‘Μεσσία’ του Ισλάμ, γνωστού ως Μαχντί. Σύμφωνα με την ισλαμική αποκαλυπτική παράδοση, ο Μαχντί είναι ο αναμενόμενος και ανερχόμενος χαλίφης του Ισλάμ.

Όπως γράφει το βιβλίο Al-Mahdi and the End of Time” τωνMuhammad ibn Izzat και Muhammd Arif:
"Ο Mahdi θα είναι νικηφόρος και θα εξαλείψει αυτούς τους χοίρους και τα σκυλιά και τα είδωλα αυτού του καιρού, έτσι ώστε να υπάρξει μια ακόμη φορά ένα Χαλιφάτο που θα βασίζεται στην προφητεία ως λέει η χαντίθ (παράδοση) ... Η Ιερουσαλήμ θα είναι η τοποθεσία του σωστά οργανωμένου Χαλιφάτου και το κέντρο του ισλαμικού κράτους, το οποίο θα διευθύνεται από τον Ιμάμη Αλ-Μαχντί. ... Αυτό θα καταργήσει την ηγεσία των Εβραίων ... "

Σύμφωνα με διάφορες ισλαμικές παραδόσεις Hadith, τόσο Σουνίτες όσο και Σιίτες, οι στρατοί του Μαχντί, θα βαδίσουν προς την Ιερουσαλήμ και θα καρφώσουν τις μαύρες σημαίες του Ισλάμ στο Όρος του Ναού.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: