Τετάρτη, 4 Ιουλίου 2012

Ηλικιωμένος στο Αγρίνιο έδινε χαρτζιλίκι σε ανήλικα για να τα χαϊδεύει.Τον κυνήγησαν οι κάτοικοι,αλλά δυστυχώς δεν κατάφεραν να τον λιντσάρουν!!!Εικόνες σοκ μετέφεραν αυτόπτες μάρτυρες.. Σε στενό κεντρικού δρόμου του Αγρινίου, όπου ηλικιωμένος, φέρεται να χάιδευε ανήλικα παιδιά και στην συνέχεια να τα χαρτζιλίκωνε!

Το περιστατικό έγινε πριν από λίγες μέρες σε στενό στην οδό Μπαϊμπά, έναν από τους κεντρικότερους δρόμους του Αγρινίου και μπροστά στα ματιά δεκάδων περαστικών

Ο ηλικιωμένος, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, παρέσερνε ανήλικα παιδιά στο στενό και εκεί τα χάιδευε σε απόκρυφα σημεία, κάτω από τις μπλούζες και τα σορτσάκια τους και στη συνέχεια τους έδινε χρήματα!

Το θέαμα δεν άργησε να γίνει αντιληπτό από περαστικούς που ξεσηκώθηκαν στην κυριολεξία και κινήθηκαν κατά του ηλικιωμένου, που μόλις κατάλαβε τι συμβαίνει, φρόντισε να εξαφανιστεί μέσα στα σκοτάδια του στενού.
agriniopress.

Σχόλιο...Το κακό έχει παραγίνει με αυτά τα ανώμαλα αποβράσματα.Έστω και μια εκτέλεση θα έκοβε τη φόρα από πολλούς επίδοξους παιδεραστές..Αν και κατά την γνώμη μου πρέπει να επανέλθει η θανατική ποινή για απεχθές εγκλήματα,αλλά και στους παιδόφιλους και τους βιαστές ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: