Σάββατο, 18 Αυγούστου 2012

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Σάββατο 18 Αυγούστου 2012Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Σάββατο 18 Αυγούστου 2012
Αξιότιμε Γενικέ Γραμματέα της Χρυσής Αυγής,
Σας αποστέλλω την παρούσα επιστολή, με αφορμή την υπόθεση συγχώνευσης της Αγροτικής Τραπέζης της Ελλάδος με την Τράπεζα Πειραιώς. Σε μία περιήγησή μου στο Διαδίκτυο, διαπίστωσα ότι ορισμένα ιστολόγια επιτίθενται σφόδρα κατά της Χρυσής Αυγής. Αφού μελέτησα το θέμα, τους ισχυρισμούς αυτούς, αλλά και τη στάση της Χρυσής Αυγής επί του προκειμένου, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι οι εν λόγω δημοσιεύσεις έγιναν από άτομα προσκείμενα σε αριστερά και ψευδοπατριωτικά κόμματα (πιθανώς ΣΥΡΙΖΑ και ΛΑΟΣ). Βεβαίως, αναπαρήχθησαν και από ιστολόγια άλλων πολιτικών χρωμάτων.
Επί της ουσίας, δεν έχω σαφή εικόνα στα της συγκεκριμένης συγχωνεύσεως. Νομίζω ότι εν καιρώ μία σαφής δήλωση επί του συγκεκριμένου ζητήματος, θα ήταν εξαιρετική, ώστε να διαλυθεί ο καπνός που εντέχνως και επιμελώς προσπάθησαν να ρίξουν πέριξ υμών και της Χρυσής Αυγής.
Περαίνων, θα ήθελα να κάνω μία πρόταση και να τήν θέσω στην κρίση σας. Μετά την παρέλευση των προσεχών εορταστικών ημερών, και κυρίως κατά τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου, όπου λαμβάνει χώρα και η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, θα έχουν ανακοινωθεί τα "περίφημα νέα μέτρα" της συγκυβέρνησης και θα αρχίσει η εφαρμογή τους. Είναι λογικό να υπάρξουν έντονες αντιδράσεις από ευρέα λαϊκά στρώματα. Επ' αυτού, πιστεύω ότι θα πρέπει να "ανεβάσετε" τους τόνους εκτός, αλλά και εντός Κοινοβουλίου.
Μέχρι στιγμής, η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής, τηρεί μία αξιοπρεπέστατη στάση, θέτοντας στον Κοινοβουλευτικό Έλεγχο μία πλειάδα σημαντικών θεμάτων, φέρνοντας σε δύσκολη θέση υπουργούς και υφυπουργούς, μεταχειριζόμενη την γλώσσα της Αλήθειας, αλλά ύφος μη επιθετικό. Η τακτική αυτή, κατ' εμέ, ήταν ορθή, καθώς ακούστηκαν πράγματα που έπρεπε να ακουστούν, και συγχρόνως, δεν υπήρξαν αφορμές για τους διαφόρους "καλοθελητές" να αποδώσουν στη Χρυσή Αυγή τους γνωστούς χαρακτηρισμούς του "τραμπούκου" και άλλα σχετικά. Από εδώ και πέρα, πιστεύω ότι τα πράγματα θα εκτραχυνθούν ραγδαία σε κοινωνικό επίπεδο. Επ' αυτού, κρίνω σκόπιμο η Χρυσή Αυγή να αλλάξει τακτική, και να εφαρμόσει αυτό που είχε λεχθεί προεκλογικά από τον -αν δεν μέ απατά η μνήμη μου – Εκπρόσωπο Τύπου, Ηλία Κασιδιάρη: "(Αν έρθουν νόμοι αντεθνικοί στην Βουλή, θα έχουμε κάθε δικαίωμα) να κάνουμε φασαρία." Νομίζω ότι η ώρα της "φασαρίας" πλησιάζει και πρέπει να εφαρμοστεί αυτή η τακτική με τον κατάλληλο τρόπο.
Ελπίζω να μην έκανα κατάχρησή του χρόνου σας. Απλώς ήθελα να σας θέσω ορισμένα θέματα προς μελέτη.
Διατελλών μετά τιμής,  σας εύχομαι Υγιεία και Δύναμη.
Δημήτριος Π.
Συμβολική δράση από τον Πυρήνα Κέρκυρας
Εγώ αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί αυτή η υπερπροστασία γι' αυτό το βρωμερό άτομο της Πάρου. Ως προς τι ας πούμε το αλεξίσφαιρο γιλέκο και η κουκούλα; Τι; Να μη δούμε το προσωπάκι του και τον ματιάσουμε; Μήπως έπρεπε να τον μεταφέρουν στις φυλακές - "τον καημένο τον 19χρονο οικονομικό μετανάστη" που εργαζόταν σκληρά για να βοηθήσει τη μανούλα του την άρρωστη και είπε δεν κλέβω το κινητό της κοπέλας και αφού το κλέψω για την καημένη τη μάνα μου, δεν ρίχνω και έναν βιασμό - με αλεξίσφαιρο ελικόπτερο; Μην πάθει τίποτα το παιδί...
Σωστά σκέφτηκαν, γιατί μετά ποιός θα ψηφίζει τα επίσης βρωμερά άτομα που μας βιάζουν καθημερινά (βλέπε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και φυσικά ΣΥΡΙΖΑ). Αν ήμασταν όμως μια χώρα με συνείδηση θα έπρεπε αυτό το σκουλήκι να τιμωρηθεί με τον χειρότερο θάνατο δημόσια και όχι να προστατεύεται και να μην υπάρχει έστω μια έρευνα, μια απόδειξη για την ηλικία του. Αν είναι δυνατόν πια! Το κορίτσι χαροπαλεύει και τους ένοιαζε πώς δε θα πάθει τίποτα αυτό το τέρας; ΕΛΕΟΣ πια! Και πέρα από όλα τα άλλα πρέπει να χάψουμε και την "υπερπροσπάθεια" που κάνουν για να απελάσουν τους λαθρομετανάστες...Μα για τόσο ηλίθιους μας έχουν;;
Γι' αυτό: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!
Κωνσταντίνα, 23 ετών, Πτυχιούχος Ιστορίας και Αρχαιολογίας
Υ.Γ.:  Ήθελα να το γράψω γιατί είμαι πραγματικά εξοργισμένη με το συγκεκριμένο περιστατικό!
Ερώτηση με αφορμή την απειλή θερμού επεισοδίου στον Έβρο
Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς θέλω να στείλω και εγώ σε όλα τα παιδιά που τιμούν την Ελλάδα μας και αγωνίζονται για τα ιδανικά της. Λέω πως έρχεται ένας άνεμος που θα είναι μπλε
και άσπρος, πως θα φυσήξει δυνατά και θα αφήσει πίσω του μόνο Παρθενώνες,αλλά κανείς δε με πιστεύει. Φυσάω μονάχος μου εδώ και από παντού σκουριά πέφτει. Βαρέθηκα τα ξενόφερτα σκουπίδια που αφοδεύουν κάτω από τα δέντρα που μεγάλωσα και ουρούνε τη θάλασσα στην οποία πατέρας μου έλιωνε τα χέρια του για να με μεγαλώσει. Βαρέθηκα τους σαπιοκοιλιάδες πολιτικούς που καπηλεύονται την αδράνειά μας και προσπαθούν με κάθε τρόπο να μας κάνουν σαν τα μούτρα τους. Βαρέθηκα να μιλάω για τον Περικλή μου, για τον Σωκράτη μου, για τον Διογένη και τον Αριστοτέλη μου χωρίς να βγάζω καινούργιους. Δεν θα γίνω κουραστικός,μόνο το παράπονό μου γράφω, μια τόσο δα μικρή Ελλαδίτσα έχουμε, μια τόσο δα μικρούλα, και ΟΛΟΙ πρέπει να την αγαπάμε και να την κουβαλάμε στη πλάτη μας σα να είναι το παιδί μας. Ακόμα πιο βαριά όμως γιατί είναι η ΜΑΝΑ μας. ΕΛΛΑΣ.
Π.
Ο τρόπος ζωής του Εθνικιστή
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ
Στα χειρότερα που έρχονται απλά γιατί κάποιοι φρόντισαν - και κάποιοι δεν αντέδρασαν είτε γιατί τους έκαναν να πιστεύουν πως δεν μπορούν ή γιατί αδιαφόρησαν καθώς έτσι έμαθαν - ακόμα και στα χειρότερα υπάρχει ελπίδα! Δεν είμαστε μοιρολάτρεις, ούτε οπαδοί του ''δόγματος'' πως ''η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία''! Αυτό το λένε όσοι παθητικά περιμένουν το ''θαύμα'' να γίνει μόνο του ή να εμφανιστεί ο ''από μηχανής θεός'' για να τους σώσει... Η ελπίδα είσαι εσύ, εγώ και τόσοι άλλοι που βλέπουν ως εφικτό αυτό που οι άλλοι θεωρούν ανέφικτο. Όταν ξέρεις ότι υπάρχουν λύσεις και το μόνο τους εμπόδιο είναι ένα σάπιο σύστημα που εξυπηρετεί τα συμφέροντα, τη μισαλλοδοξία και τον εγωισμό κάποιων, οι οποίοι με τη σειρά τους εξυπηρετούν τα συμφέροντα της παγκοσμιοποίησης κοκ., τότε ξέρεις πως δεν έχεις την πολυτέλεια του χρόνου. Αρκετά περιμέναμε, αρκετά παραμείναμε θεατές στο ξεπούλημα της ζωής μας – άβουλες μαριονέτες σε μια παράσταση με υποθηκευμένο το μέλλον των παιδιών μας - αρκετά σας αφήσαμε να καταστρέφετε πάνω στις πλάτες ενός υπνωτισμένου λαού, με την πεποίθηση πως αυτός ο καθημαγμένος λαός θα ξυπνήσει εγκαίρως πριν τον ύστατο χαμό. Η αλήθεια είναι, κι αυτό πονάει πολλούς, πως ΝΑΙ...ο κόσμος ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ξυπνάει! Άτομα που μέχρι πρότινος προτιμούσαν τη σιωπή ή την αποδοχή της θεωρίας χωρίς τη μετάβαση στην πράξη πλέον ΜΙΛΑΝΕ...ΠΡΑΤΤΟΥΝ!
Η διαφορά μας με τους άλλους είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ. Δεν προωθούμε την προσωπολατρεία, δεν εξυπηρετούμε συμφέροντα κανενός μισαλλόδοξου, δεν ονειρευόμαστε καρέκλες ούτε επιζητούμε αξιώματα...Κανείς δεν παρεμποδίζει κανέναν, ένεκα προσωπικής φιλοδοξίας, στο να διαχειριστεί καταστάσεις με τρόπο που συμφέρει το κοινό καλό...το καλό ΟΛΩΝ! Γιατί συμβαίνει αυτό; Γιατί ο στόχος είναι ένας και είναι κοινός: ‘’Απαγκίστρωση της Ελλάδας από τις ξένες δυνάμεις που επιβουλεύονται την επιβίωσή της’’, ‘’Επιστροφή της Ελλάδας στους Έλληνες”.
Λένε είμαστε λαός ''ευλογημένος'' και έχουν δίκιο για πολλούς λόγους μα για έναν πιο πολύ...Γιατί σε περιόδους κρίσεων κανένας άλλος δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα καλύτερα από εμάς και το έχουμε αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν! Αυτό έχουμε κληθεί να κάνουμε άλλη μια φορά τώρα. Αν δεν το κάνουμε ΤΩΡΑ δεν θα το κάνουμε ποτέ. Αν δεν το κάνουμε ΕΜΕΙΣ δε θα το κάνει κανείς άλλος για εμάς!
Έλενα Π., Θεσσαλονίκη
Ο Ηλίας Παναγιώταρος στο “Αποκαλυπτικό Δελτίο”
Συγχαρητήρια σε όσους διαχειρίζονται την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής και έβγαλαν το πρόσωπο του μιάσματος, του Πακιστανού βιαστή.  Αφού όλα τα βρωμοκάναλα τον προστατεύουν, κάποιος έπρεπε να το δείξει. Να είστε καλά και να λέτε πάντα τα πράγματα με το όνομά τους όπως μόνο εσείς ξέρετε.
Για άλλη μια φορά σας χάρηκα το Σάββατο 11/8/12 που περάσατε από την Κοκκινιά. ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ, συνεχίστε έτσι, ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΣΤΑΘΕΡΑ, ΑΛΗΘΙΝΑ, ΔΥΝΑΤΑ!
Χρύσα από Πειραιά.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: