Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2012

Ο «Μεγάλος Αδερφός» είναι εδώΟ «Μεγάλος Αδερφός» είναι εδώ
Η «δημοκρατία» παρακολουθεί τα τηλέφωνά μας!
Είναι πολλοί που ισχυρίζονται πως σ’ αυτή τη φάση, το κράτος έχει βαρέσει διάλυση και δε λειτουργεί τίποτα στη χώρα. Βασικά δεν έχουν άδικο, αλλά υπάρχουν και κάποια πράγματα που όχι μόνο δεν έχουν βαρέσει διάλυση, αλλά αντιθέτως λειτουργούν άριστα και επεκτείνονται συνεχώς! Πρόκειται για τις παρακολουθήσεις των τηλεφώνων των Ελλήνων πολιτών, από την Αντιτρομοκρατική και την ΕΥΠ!
Για να μη λέτε πως αυτά τα… αντιδημοκρατικά τα λέμε εμείς οι… φασίστες για να δυσφημίσουμε τη… δημοκρατία, ιδού τι αναφέρει σχετικά καθεστωτικό ΜΜΕ:
«Η ΕΛΑΣ και η ΕΥΠ παρακολουθούσαν τα τηλέφωνα περισσότερων από 50.000 πολιτών! Μόνο τον τελευταίο χρόνο οι επίσημες παρακολουθήσεις τηλεφώνων, με επίκληση θεμάτων «κρατικής ασφάλειας», αυξήθηκαν κατά 70%! Επιπλέον, επτά εταιρείες επικοινωνιών κατέθεσαν αναφορές ότι υπήρχαν προβλήματα ασφαλείας του δικτύου τους.
Τα εντυπωσιακά αυτά συμπεράσματα προκύπτουν από την τελευταία έκθεση της Αρχής Διασφάλισης Απορρήτου Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ) που συντάχθηκε με αντικείμενο τις παρακολουθήσεις τηλεφώνων αλλά και τις καταγγελίες για παραβίαση επικοινωνιών. Από τα στοιχεία της ΑΔΑΕ γίνεται σαφές ότι οι παρακολουθήσεις τηλεφώνων από τα συστήματα «νομίμων συνακροάσεων» της Αντιτρομοκρατικής και της ΕΥΠ αυξάνονται σχεδόν με γεωμετρική πρόοδο. Όπως αναφέρεται στην σχετική έκθεση το 2011 εκδόθηκαν 3.472 διατάξεις που αφορούσαν νέες περιπτώσεις άρσης επικοινωνιών για λόγους «εθνικής ασφάλειας» (υποθέσεις τρομοκρατίας και κατασκοπίας) έναντι 2.281το 2010… Αθροιστικά στην διάρκεια του 2011 εκδόθηκαν συνολικά 9.276 δικαστικές αποφάσεις για παρακολούθηση τηλεφώνων έναντι 6.400 το 2010 (αύξηση μεγαλύτερη από 69%). Αν συνυπολογισθεί ότι σε κάθε μία από αυτές τις αποφάσεις περιλαμβάνεται η παρακολούθηση τουλάχιστον πέντε σταθερών ή κινητών τηλεφώνων, ο αριθμός των παρακολουθούμενων πολιτών από τον...Μεγάλο Αδελφό της ΕΛΑΣ και της ΕΥΠ είναι τεράστιος…».

Βεβαίως, είναι σαφές πως αν εξαιρέσουμε κάποιες παρακολουθήσεις που γίνονται νομίμως και δικαίως (για την αποκάλυψη εγκληματιών), οι υπόλοιπες έχουν να κάνουν με την πολιτική. Τουτέστιν, οι αρχές ασφαλείας του κατά τα άλλα ξεχαρβαλωμένου κράτους, παρακολουθούν όσους θεωρούν επικίνδυνους για το σάπιο μεταπολιτευτικό καθεστώς. Επικίνδυνους, όχι εις ότι αφορά τις πράξεις τους, γιατί παρά τις παρακολουθήσεις της «Αντιτρομοκρατικής» για παράδειγμα, δε βλέπουμε να συλλαμβάνονται οι αριστεροί τρομοκράτες που έχουν αναστατώσει και αιματοκυλίσει τον τόπο. Αλλά επικίνδυνους για τις ιδέες τους, όπως είναι οι Έλληνες εθνικιστές!
Σε κάθε περίπτωση, να τη χαίρονται τη «δημοκρατία» τους, τη νέα τάξη τους και τον «μεγάλο αδερφό» τους! Αλλά έχει ο καιρός γυρίσματα…http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: