Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2012

Ροζ δημοσιογραφία για γέλια και για κλάματα


Ροζ δημοσιογραφία για γέλια και για κλάματα
Οι  συκοφαντικές επιθέσεις εναντίον του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος έχουν αρχίσει να γίνονται μονότονες, γελοίες και καθόλου αληθοφανείς. Το μοτίβο το ίδιο: Τα μαυροντυμένα "τάγματα εφόδου" κάθε βράδυ κάνουν εκκαθαριστικές επιχειρήσεις, αλλά ποτέ κανείς δεν μπορεί να τα πιάσει, ενώ τα θύματα δεν μιλάνε γιατί διαμένουν παράνομα στην χώρα. Κι αφού εμείς οι Χρυσαυγίτες ξεμπερδέψαμε με τους λαθρομετανάστες (απλά κανά δυάρι εκατομμύρια συνεχίζουν να παραμένουν παρανόμως στην Ελλάδα), τώρα βάλαμε μπρος με τους ομοφυλόφιλους και στην συνέχεια στα άτομα με αναπηρία. Έτσι τουλάχιστον υποστηρίζει ο κ. Παπαντωνίου από την Αυγή, ο οποίος φαίνεται έχει... εγκυρότατες πηγές. Διαβάστε και γελάστε:
"Μετά τις επιθέσεις σε μετανάστες, η Χρυσή Αυγή επιτίθεται και σε ομοφυλόφιλους. Μάλλον δεν αργεί κι η ώρα που θα κάνει το ίδιο και προς όσους έχουν διαφορετική πολιτική ιδεολογία. Το βράδυ της Δευτέρας, στην πλατεία Ομονοίας, δύο άντρες έπεσαν θύματα ξυλοδαρμού από ισάριθμα μέλη της οργάνωσης, όταν τόλμησαν να αποδεχτούν τη διαφορετικότητα τους. "Είστε γκέι;" τους ρώτησαν οι επιβάτες μιας μηχανής που περνούσε από κοντά. Εκείνοι απάντησαν καταφατικά. Λίγα λεπτά αργότερα, τους είδαν να έρχονται προς το μέρος τους με απειλητικές διαθέσεις και χωρίς καν να προλάβει να ειπωθεί το οτιδήποτε ξυλοκοπήθηκαν και τραυματίστηκαν ευτυχώς ελαφρά. Οι δράστες αποχώρησαν σύντομα. Μια χρήστις ναρκωτικών και ένας Πακιστανός περιπτεράς βοήθησαν το άτυχο ζευγάρι, με τον δεύτερο να ζητεί συγγνώμη που δεν παρενέβη νωρίτερα, "αλλά κάθε μέρα τρώμε ξύλο από αυτούς. Δεν ήθελα να μπλέξω εν ώρα δουλειάς", ισχυρίστηκε. Στο σημείο έφτασε λίγο αργότερα και η αστυνομία.
Ο ένας από τους δύο άνδρες πήγε στο τμήμα και κατήγγειλε το περιστατικό, αλλά η έλλειψη στοιχείων όπως ο αριθμός της πινακίδας του οχήματος δυσκολεύουν την έρευνα. Λίγες μέρες πριν ο ίδιος μαζί είχε χλευαστεί από διμοιρίες των ΜΑΤ. Φαίνεται, πως οι διαφορετικές προτιμήσεις δεν χωρούν στη σημερινή ελληνική κοινωνία. Πρόκειται άλλωστε για ένα από τα πολλά περιστατικά που σημειώνονται την τελευταία περίοδο και συνεχώς αυξάνονται. Είναι χαρακτηριστικό ότι προ ολίγων ημερών, σύμφωνα με μαρτυρίες, μοιράστηκαν στην περιοχή του Κεραμεικού φυλλάδια που απευθύνονταν στους ομοφυλόφιλους και είχαν τίτλο "Είστε οι επόμενοι". Επισήμως η Χρυσή Αυγή δεν δείχνει καμία ιδιαίτερη διάθεση να το αρνηθεί. Ίσα-ίσα δείχνει να βαδίζει με μαθηματική ακρίβεια πάνω στα χνάρια του Χίτλερ. Όπως και εκείνος, έτσι και η οργάνωση του κ. Μιχαλολιάκου εκτός από τους... βάρβαρους ξένους, δεν θέλει ούτε τους ομοφυλόφιλους, αλλά ούτε και όσους αντιμετωπίζουν ψυχολογικά και διανοητικά προβλήματα ή έχουν κάποιου είδους αναπηρία.

Στην "Πράσινη Πτέρυγα", που αφορά το οικολογικό κομμάτι των θέσεων του κόμματος, έχει αναδημοσιευτεί άρθρο σύμφωνα με το οποίο Καναδός επιστήμονας προτείνει "οι παρανοϊκοί, οι πνευματικώς καθυστερημένοι, οι σχιζοφρενείς, οι επιληπτικοί, οι φορείς μεταλλαχθέντων (sic) γονιδίων, οι αθεράπευτοι αλκοολικοί, οι προχωρημένοι τοξικομανείς και άλλοι, θα πρέπει να υποβάλλονται σε στείρωση». Το πλέον αρνητικό στοιχείο της υπόθεσης είναι πως οι θέσεις αυτές έχουν βρει πρόσφορο έδαφος. Μέσα σε δύο μήνες από την εκλογή της στο Κοινοβούλιο, η Χρυσή Αυγή τολμά και ακουμπά ζητήματα, που πιστεύαμε ότι είχαν ξεχαστεί διά παντός
."
Για την ιστορία να επισημάνουμε: α) Οι Χρυσαυγίτες κατάλαβαν και για επιβεβαίωση ρώτησαν τα θύματα τους αν είναι γκέι β) Τα θύματα απήντησαν σε δυο μαυροντυμένους Χρυσαυγίτες καταφατικά (πέρα από γκέι ήταν και ηλίθιοι μάλλον...) γ)Οι δράστες δεν επιτέθηκαν αμέσως, αλλά λίγο αργότερα. Πλησίασαν, έδειραν βουβοί και... αποχώρησαν σύντομα δ) Ήταν ΣΙΓΟΥΡΑ Χρυσαυγίτες ε) Στην απομακρυσμένη... πλατεία Ομονοίας στ') Μάρτυρες μια χρήστις ναρκωτικών, ένας Πακιστανός περιπτεράς κι ο... Μπάτμαν!  ζ) Η οργάνωση δεν θέλει βάρβαρους ξένους, ομοφυλόφιλους, όσους αντιμετωπίζουν ψυχολογικά και διανοητικά προβλήματα ή έχουν κάποιου είδους αναπηρία.
Έχετε δίκιο στο τελευταίο κ. Παπαντωνίου. Την γελοιότητα σε σημείο... αναπηρίας δεν την θέλουμε ούτε στον εχθρό μας!http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: