Διατηρεί το λαθρονομοσχέδιο η Ν.Δ.Διατηρεί το λαθρονομοσχέδιο η Ν.Δ.
Μετά την σημερινή συνέντευξη που έδωσε στο MEGA ο υφυπουργός Εσωτερικών κ. Αθανασίου στην εκπομπή Πρωινό MEGA, δεν έμεινε καμία απολύτως αμφιβολία περί των προθέσεων της Κυβέρνησης σχετικά με τον περιβόητο νόμο Ραγκούση για την ιθαγένεια.
Η προεκλογικώς εξαγγελθείσα «δέσμευση» του κ. Σαμαρά περί συνολικής κατάργησης του νόμου, μετατράπηκε προϊόντος του χρόνου σε «τροποποίηση» συγκεκριμένων διατάξεων. Επιπρόσθετα, με την «όσμωση» της συγκυβέρνησης, ανακαλύφθηκαν και «θετικές διατάξεις» στο νομοθέτημα, οι οποίες προφανώς κρατούνται από τον λαό, έκπληξη, όπως και πολλά άλλα.  Μέσα σε αυτές και η εξαγγελθείσα σκέψη περί χορήγησης κατ’ εξαίρεση ιθαγένειας, σε τέκνα αλλοδαπών που εισάγονται σε ΑΕΙ ή ΤΕΙ και διαφορετικά δεν την δικαιούνται.
Η πρόθεση της συγκυβέρνησης να σχετικοποιήσει τα απόλυτα, να συνδιαλλαγεί με την αριστερά που παραμένει με πείσμονα τρόπο στις αντεθνικές θέσεις της και να καθηλώσει την απαίτηση  της  κοινωνίας για άμεσες λύσεις στα επείγοντα ζητήματα, όπως αυτό της ιθαγένειας και της λαθρομετανάστευσης, δεν θα βρει τη Χρυσή Αυγή αρωγό. Η Χρυσή Αυγή θα παραμείνει όπως πάντα σταθερή στη θέση της, για την προάσπιση της εθνικής αξιοπρέπειας και της κοινωνικής συνοχής, με όποιο κόστος.http://www.xryshaygh.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις