Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2012

Απεφασίσθει η εκτέλεση των μελλοθανάτων! Χωρίς δήμιο και εκτελεστικό απόσπασμα! Ποιοι είναι οι μελλοθάνατοι;Η μικρή και ανυπεράσπιστη εργατική φτωχολογιά και η μεσαία τάξη.


Τα Σόδομα και Γόμορρα της πολιτικής και ο πύργος της Βαβέλ του δικαστικού σώματος ομόφωνα απεφάσισαν την παραπάνω εκτέλεση!...

Και το πανούργο σχέδιο εκτέλεσης του μεγαλύτερου κομματιού του ελληνικού λαού χωρίς δήμιο, νέα εφεύρεση αυτό- εκτέλεση!

Προεργασία με σχέδιο μετεμφυλιακής εξόντωσης, η μια τάξη της φτωχολογιάς εναντίον της μεσαίας τάξης και τούμπαλιν!

Το σχέδιο λέει αφαιρούμε όλα τα κοινωνικά δικαιώματα και εργατικά από ένα μέρος του λαού της φτωχολογιάς και τους μετατρέπουμε σε ανεξέλεγκτους αγανακτισμένους εκτελεστές σε αυτούς που είναι ποιο κοντά τους, την μεσαία τάξη, τους γείτονές τους, τους φίλους τους, τους συγγενείς τους!

Αφήνουμε τα δικαιώματα προσωρινά στην μεσαία τάξη ώστε να φαντάζει σκέτη πρόκληση στην τάξη της φτωχολογιάς και εμείς οι πολιτικοί, γενίτσαροι,κερδοσκόποι, δωσίλογοι, απατεώνες, μαυραγορίτες,  διατηρούμε τα προνόμια και τα κέρδη στο ακέραιο ή με μικρές απώλειες!

Τρόπος εφαρμογής

Αφαιρούμε τα ίδια χρηματικά ποσά από διαφορετικούς μισθούς, στο εισόδημα τον 500 ευρώ που ισοδύναμή με θάνατο, στον 1.000 αρχίζουν να αισθάνονται την καταστροφή, και από εκεί και πάνω σφυρίζουν ανέμελα! Σε αυτούς των 500 ευρώ βρίσκεται και η περισσότερη ανεργία, στον 1.000 με 2.000 ευρώ είναι κατηγορίες ευνοημένων λιγότερο ή περισσότερο αλλά ακόμα υπάρχει ανεκτικότητα, οι αστυνομικοί συμβιώνουν με τους στρατιωτικούς τους καθηγητές τους υπαλλήλους.

Κόβουμε βασικές κοινωνικές παροχές, νοσοκομεία, φάρμακα, παιδεία, επιδόματα ανήμπορων αναπήρων συνανθρώπων μας. Ανεξάρτητα αν τα δικαιούνται ή τα έχουν πληρώσει δεκαετίες με αίμα!

Η σφαγή των αμνών έχει αρχίσει οι δυστυχισμένοι και πεινασμένοι των 500 ευρώ κατά των 1.οοο και 2.000 ευρώ.

Η εκτέλεση έχει αρχίσει με τον εξυπνότερο και ποιο ραδιούργο τρόπο χωρίς εκτελεστικό απόσπασμα και χωρίς δήμιους!

Ποιος πατέρας, μητέρα, παππούς, γιαγιά αδελφός, θείος θα βλέπει να πεθαίνουν οι άνθρωποί τους σαν Ιφιγένειες θύματα του κέρδους και της πλεονεξίας και δεν θα αντιδράσει ανεξέλεγκτα και με ζωώδες άγρια ένστικτα επιβιώσεις και αυτοάμυνας;;;

Όσο οι ταπεινοί και ολιγαρκείς νόμιμοι πολίτες είμαστε ζόμπι κάτω από τον πολιτικό και θρησκευτικό υπνωτισμό και την δουλικότητα, ο εμφύλιος είναι προ των πυλών!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ


http://www.oparlapipas.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: