Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012

Ύψωσαν ανενόχλητοι την αλβανική σημαία στην ΑκρόποληΠρόσφατα οι Αρχές απομάκρυναν Ελληνίδα που προσπάθησε να υψώσει την ελληνική σημαία στον ιερό βράχο
Προφανώς για τους αλλοδαπούς ισχύουν άλλοι νόμοι και έτσι, οι αλβανοπαίδες έχουν κάθε δικαίωμα να μας απλώνουν τη σημαία τους όπου γουστάρουν. Διαβάζουμε στο aftonomi.gr ότι συνεχίζουν να προκαλούν οι Αλβανοί που δεν διστάζουν να σηκώσουν την Αλβανική σημαία ακόμα και στον Ιερό βράχο της Ακρόπολης. Στη σελίδα της αλβανικής Νεολαίας στην Ελλάδα - Rinia Shqiptare Ne Greqi στο Facebook δημοσιεύτηκε φωτογραφία με δυο νεαρούς Αλβανούς να υψώνουν την ερυθρόμαυρη σημαία με φόντο τον Παρθενώνα.
"Η Νεολαία στην Ελλάδα δεν ξεχνά την ταυτότητά της. Είμαστε τα παιδιά της Αλβανίας. Η φωτογραφία τραβήχτηκε από κάποια αλβανόπουλα μπροστά απ’ την Ακρόπολη στην Αθήνα" αναφέρει η λεζάντα της προκλητικής φωτογραφίας. Υπενθυμίζουμε πως όταν πριν λίγο καιρό, Έλληνες πολίτες επιχείρησαν να σηκώσουν τη γαλανόλευκη πάνω στην Ακρόπολη, οι φύλακες δημιούργησαν θέμα απαγορεύοντάς τους να ανοίξουν οποιαδήποτε σημαία στο βράχο της Ακρόπολης.
Αλήθεια γιατί δεν αντέδρασε κάποιος φύλακας βλέποντας τους Αλβανούς να σηκώνουν τη σημαία τους; Για πόσο ακόμη θα ανεχόμαστε αυτές τις προκλήσεις χωρίς να αντιδράμε;
Περιμένουμε από το αρμόδιο υπουργείο να προβεί άμεσα στις δέουσες ενέργειες, ώστε να μάθουμε γιατί ΑΛΛΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ μπορούν και κυματίζουν άνετα στην Ακρόπολη εκτός από την δική μας!
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: