Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2012

Ο Μπουτάρης αρνείται να γιορτάσει την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης


Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Ο κόσμος του Επενδυτή», ο δήμαρχος της πόλης, Γ. Μπουτάρης, αναφέρει τα εξής: «Εκείνο που ξέρω είναι ότι ο εορτασμός του 2012 πρέπει να ξεφύγει από το κλασικό μοτίβο των εθνικοαπελευθερωτικών ιαχών και να κάνει την πόλη γνωστή ανά τον κόσμο». Γιασπασπάν ρε Γιάνναρε μοντερνομαχαλόμαγκα, έτσι σε γουστάρω να πούμε, κόντρα στην καθυστερημένη πλεμπάγια που πήρε πατριωτικά τον αμανέ και πάει να μας τη βγει στην κούρμπα, με σημαιάκια και άσματα…εθνικοαπελευθερωτικά, «Μακεδονία ξακουστή του Αλεξάντρου η χώρα» και άλλες μπιρμπιλωτές κοτσάνες.

ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ! ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ! ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΟΙ ΓΑΡΑΙΚΥΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟ ΜΑΣ!


ΣΟΚ! Νέο κόμμα στην Αλβανία θα διεκδικήσει τη μισή Ελλάδα!

Νέο κόμμα στην Αλβανία, που θα δημοσιοποιήσει την ιδρυτική του διακήρυξη στους επόμενους μήνες θεωρεί πως Αλβανία είναι η Ήπειρος, όλη η Βορειοδυτική Ελλάδα, η Φλώρινα και η Καστοριά! Σύμφωνα με την «Κάτοψη», η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία, που υπάρχει ως εθνικιστικός σύλλογος με επικεφαλής τον αντιπρόεδρο του Ανωτάτου Συμβουλίου Δικαιοσύνης κ. Σπαχίου, διεκδικεί τη μισή Ελλάδα. Ακούστε κι αυτό. Τα μέλη της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς των ακραίων εθνικιστών της Αλβανίας, αποκαλούν «αιμοσταγείς τους Έλληνες γιατί έκαναν εθνοκάθαρση σε βάρος των Τσάμηδων»!
Αναλυτικότερα, αναφέρουν: «Πρόκειται για αλβανικές περιοχές που αδίκως προσαρτήθηκαν στο ελληνικό κράτος το 1913 από το Συμβούλιο των Πρεσβευτών. Οι ιστορικές εξελίξεις, οι μαζικές βίαιες μετακινήσεις των αυτοχθόνων αλβανικών πληθυσμών και η έλλειψη επίσημων στοιχείων δυσκολεύουν των προσδιορισμό των αλβανικών περιοχών στην Ελλάδα και κυρίως των κοινωνικών και οικονομικών προβλημάτων των συγκεκριμένων περιοχών.

«Χωριό πληροφοριών» χτίζει η ΜΙΤ σαν το Langley της CIA!


«Ειδικό χωριό» έκτασης 6 χιλιάδων στρεμμάτων για να ελέγχει όλες τις πληροφορίες, αλλά και όλες τις κινήσεις αεροσκαφών, πλοίων και οχημάτων, θα δημιουργήσει η Τουρκική Μυστική Υπηρεσία, η γνωστή ΜΙΤ. Το «χωριό των πληροφοριών», όπως το ονόμασε ο Επικεφαλής της ΜΙΤ, κ. Χακάν Φιντάν, θα χτιστεί στην περιοχή Γκιόλμπασι της Άγκυρας, κατά τα πρότυπα του Langley των ΗΠΑ, όπου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις της CIA. Ο επικεφαλής της ΜΙΤ τόνισε ότι σύντομα το Κέντρο της ΜΙΤ από την περιοχή Γενιμαχαλλε με την οδηγία του Πρωθυπουργού Ερντογάν θα μεταφερθεί σε άλλη περιοχή και ότι οι αξιολογήσεις σχετικά με το κατάλληλο σημείο συνεχίζονται.

Μήπως το σκάνδαλο Βατοπεδίου είναι η δήλωση υποταγής στις ΗΠΑ;


Το “σκάνδαλο” Βατοπεδίου έχει κάποιες παραμέτρους που τις λαμβάνω σοβαρά υπόψη μου πριν καταλήξω σε κάποια αξιολογική κρίση επ΄αυτού. Και γίνομαι πιο συγκεκριμένος > Η Ελλάς επί Καραμανλή νεότερου, αποφάσισε να ενισχύσει τους πολιτικούς, οικονομικούς και στρατιωτικούς δεσμούς με τη Ρωσία του Πούτιν. Ως πολιτική επιδίωξη ήταν θεμιτή. 

ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΑΣΕ Ο ΨΥΧΑΡΗΣ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ;Σκοτώνονται ο Ψυχάρης με τον γιο της Μάργκαρετ και προσπαθεί ο καθένας να αποδείξει πως είναι θύμα του άλλου! Δηλαδή να πάθουμε ομαδική παράκρουση, λες και δε γνωρίζουμε την απόλυτη στήριξη του "συγκροτήματος" στο ΠΑΣΟΚ, δεκαετίες τώρα. Απο τις εφημερίδες του "συγκροτήματος" βγαίνουν και κράζουν, αλλά φαίνεται πως ξέχασε ο Ψυχάρης πως τα "συντρόφια" τον είχαν διορίσει Διοικητή στο Άγιο Όρος. Διαβάστε τι έγραψαν στο "Βήμα":
"Μια εκδοτική επιχείρηση ζήτησε από την Τράπεζά της δάνειο. Και εκείνη έκρινε ότι δεν έπρεπε να της το δώσει.

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑGlobal Research, January 6, 2012   Russia Today


This and other reports suggest that Israel and the US are on a war footing.
We are at a very dangerous crossroads in our history. The US and Israel are deploying troops and military hardware in the context of a major air defense exercise. They are also involved in major naval war games in the Persian Gulf. Meanwhile, reservist US Air Force pilots have been dispatched to the Middle East.
Is Washington seaking for a war pretext incident, an act of provocation which will unleash a regional war in the Middle East and Central Asia?  We call on people in the US, Israel and around the World to forcefully rise up against this military agenda, which in a real sense threatens the future of humanity.
Michel Chossudovsky, Global Research, January 6, 2012
Without much media attention, thousands of American troops are being deployed to Israel, and Iranian officials believe that this is the latest and most blatant warning that the US will soon be attacking Tehran.
 Tensions between nations have been high in recent months and have only worsened in the weeks since early December when Iran hijacked and recovered an American drone aircraft. Many have speculated that a back-and-forth between the two countries will soon escalate Iran and the US into an all-out war, and that event might occur sooner than thought.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ Αλλοδαπός πράκτορας: "Έβαλα φωτιά στον Ταύγετο για να προκαλέσω αναστάτωση στην χώρα" - Βίντεο

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ Αλλοδαπός πράκτορας: "Έβαλα φωτιά στον Ταύγετο για να προκαλέσω αναστάτωση στην χώρα" - Βίντεο

Εκρηξη έριξε το Σινούκ που μετέφερε τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας

Εκρηξη έριξε το Σινούκ που μετέφερε τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας

Ο Μπουτάρης αρνείται να γιορτάσει την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης

Ο Μπουτάρης αρνείται να γιορτάσει την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης

Stamatis Spanoudakis - Astrapi

“Αν είχατε μυαλό, δε θα φεύγατε ποτέ από τη δραχμή!” (Daily Telegraph)Τα ίδια ακριβώς έλεγε και η Χρυσή Αυγή, πολύ πριν η χώρα πέσει στη μεγάλη παγίδα του ευρώ – Tι έγραφε η Χρυσή Αυγή για την ένταξη της Ελλάδος στην Ευρωζώνη(Ιανουάριος 2002), όταν ΟΛΟΙ πανηγύριζαν
Σε άρθρο της βρετανικής εφημερίδας Daily Telegraph γίνεται λόγος για την προοπτική αποτελμάτωσης της Ελλάδος, η οποία μπορεί να επιτευχθεί μόνο σε περίπτωση επιστροφής στο εθνικό μας νόμισμα, τη δραχμή. Απόψεις και θέσεις για την ενδυνάμωση της εθνικής παραγωγής και οικονομίας, τις οποίες πρεσβεύει και διατυμπανίζει σθεναρά εδώ και χρόνια το Λαϊκό Εθνικιστικό Κόμμα Χρυσή Αυγή. Πολύ πριν ακόμα η Ελλάδα μας δεχθεί τη λαίλαπα του ευρώ.

Εκρηξη έριξε το Σινούκ που μετέφερε τον Πατριάρχη ΑλεξανδρείαςΤο Β ΜΕΡΟΣ της έρευνάς μας: Η 11η Σεπτεμβρίου της Ελλάδας - Ντοκουμέντα και στοιχεία που ανασύρουμε από τον βυθό του Αιγαίου και ένα κοινό στοιχείο με το ατύχημα του Falcon και του Γ.Κρανιδιώτη!

Γιώργος Αδαλής

Συνεχίζουμε λοιπόν σήμερα με το Β’ μέρος της έρευνάς μας με τίτλο «η 11η Σεπτεμβρίου της Ελλάδας» και προηγουμένως θα μου επιτρέψετε να κάνω κάποιες παρατηρήσεις. Στο πρώτο μέρος της έρευνας παρουσιάσαμε κάποιες άγνωστες πτυχές της ιστορίας και...
αναφέραμε αρκετά γεγονότα της εποχής.

Ξεκινήσαμε από την παρουσίαση του σχεδίου κατακερματισμού της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας για να φτάσουμε στην 11η Σεπτεμβρίου του 2004, την αποφράδα ημέρα που έριξαν το ελικόπτερο που μετέφερε τον φωτισμένο Πατριάρχη Αλεξανδρείας Πέτρο Ζ !!

Ναι δεν διαβάσατε λάθος!

Μόλις έγραψα ότι κάποιοι έριξαν το μοιραίο ελικόπτερο Σινούκ! Είτε με τις πράξεις τους είτε με τις παραλήψεις τους !!!

Ενα δυστύχημα με τα τόσα θύματα που πήραν στο βυθό του Αιγαίου πολλά και μεγάλα μυστικά!! Μυστικά για το Βατοπαίδι, την 17Ν, και την χάραξη της ΑΟΖ στην Ανατολική Μεσόγειο!!! Είτε με τις πράξεις τους είτε με τις παραλήψεις τους !!!

Προηγουμένως, με τον τίτλο «τα 24 δευτερόλεπτα που σκότωσαν τον Γιάννο Κρανιδιωτη» αναδημοσιεύσαμε ένα άρθρο των AegeanTimes με ντοκουμέντα για τον θάνατο του επίσης Κύπριου Γιάννου Κρανιδιώτη , μέσα στο Πρωθυπουργικό FALCON τον Σεπτέμβριο του 1999!

Ετοιμάζει νέα γυμνάσια στα Στενά του Ορμούζ το Ιράν


Δεν κάνει πίσω η Τεχεράνη και τραβάει το σχοινί στη διαμάχη με τη διεθνή κοινότητα. Το σώμα των Φρουρών της Επανάστασης στο Ιράν θα πραγματοποιήσει νέα ναυτικά γυμνάσια στα Στενά του Ορμούζ το Φεβρουάριο, όπως μετέδωσε το ιρανικό κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Press TV, επικαλούμενο δηλώσεις Ιρανού στρατιωτικού διοικητή. Ο διοικητής του πολεμικού ναυτικού των Φρουρών της Επανάστασης, υποναύαρχος Αλί Φανταβί, δήλωσε ότι οι στρατιωτικές αυτές ασκήσεις θα είναι "διαφορετικές σε σύγκριση με τις προηγούμενες που έγιναν από το σώμα των Φρουρών της Επανάστασης", μετέδωσε το Press TV χωρίς να διευκρινίσει περαιτέρω.

Με την υπογραφή της αμερικανοεβραικής Goldman Sachs 2012, Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ “TEΛΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ”


Toυ Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου - Στα πρόθυρα στρατηγικής νίκης στο “πόκερ” του ελληνικού χρέους, νίκης διεθνούς σημασίας, βρίσκεται η αμερικανοεβραϊκή Goldman Sachs, αιχμή του δόρατος της πιο ‘ριζοσπαστικής’ πτέρυγας του διεθνούς χρηματιστικού κεφαλαίου,που επιδιώκει την αναμόρφωση όλου του πλανήτη κατ’ εικόνα και ομοίωση των συμφερόντων του χρήματος και της ανισότητας που ευαγγελίζονται oi Χάγιεκ, Φρήντμαν ή Χάντιγκτον.

Τουρκία: Δημοσιογράφοι στα γενέθλια της ΜΙΤ…


Η διαβόητη υπηρεσία πληροφοριών της Τουρκία, η ΜΙΤ (Milli İstihbarat Teşkilatı), συμπληρώνει αισίως 85 χρόνια ζωής από της ιδρύσεώς της, το 1926,από τον Κεμάλ Ατατούρκ και μας ταλαιπωρεί μέχρι και σήμερα με τις ειρηνικές και δημοκρατικές της δραστηριότητες…Στο πλαίσιο των αλλαγών που έχουν υιοθετηθεί υπό την ηγεσία του Δρ. Χακάν Φιντάν, θεωρούμενου ως φιλικά προσκείμενου απέναντι στο Ιράν, η υπηρεσία φέρεται διατεθειμένη να ανοίξει τις πύλες της στα μέσα ενημέρωσης, με τον διοικητή της να ενημερώνει για τις δραστηριότητες της υπηρεσίας, η οποία υπάγεται απευθείας στο πρωθυπουργικό γραφείο.

ΕΦΑΓΑΝ ΚΡΑΞΙΜΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΣΤΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ
Με γιουχαΐσματα πραγματοποιήθηκε φέτος η τελετή του Μεγάλου Αγιασμού των Υδάτων στον Πειραιά και το Κολωνάκι.
Συγκεκριμένα μετά τη λειτουργία και κατά την αποχώρηση των πολιτικών στον Πειραιά ο κόσμος φώναζε «κλέφτες- κλέφτες».