Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2012

Δολοφονία πρώην επισκόπου Νύσσης στην Αθήνα


Οι αστυνομικοί εστιάζουν τις έρευνες και σε άτομα που τον τελευταίο καιρό επισκέπτονταν τον πρώην Επίσκοπο.Ανάστατη είναι η τοπική κοινωνία της περιοχής του Αγίου Παντελεήμονα από το θάνατο του 83χρονου ιερέα, πρώην Επισκόπου Νύσσης, Ελευθέριου Κατσαϊτη, ο οποίος βρέθηκε μέσα στο σπίτι του επί της οδού Κοδριγκτώνος 10 με ένα μαντήλι στο στόμα. 

Ιδρύεται αλβανικό ανθελληνικό κόμμα;


Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία ανακοίνωσης της ίδρυσης ενός αλβανικού εθνικιστικού κόμματος με ακραία ανθελληνικό προσανατολισμό; Το καταστατικό και οι διακηρύξεις του εν λόγω κόμματος, η -επικείμενη- ίδρυση του οποίου έχει κυκλοφορήσει εδώ και λίγο καιρό προκαλούν ανησυχία και χρήζουν άμεσης ενεργοποίησης από την ελληνική πλευρά, σε περίπτωση που ευσταθούν οι πληροφορίες που δημοσιεύει σε άρθρο του του blog prionokordela και το οποίο έχει ως εξής:

«Σταυροφόρος» των τουρκικών θέσεων Γαλλίδα βουλευτής…


Η Γαλλίδα γερουσιαστής Ναταλί Γκουλέτ ασκεί κριτική για το σχέδιο νόμου με το οποίο θα χαρακτηρίζεται ως παράπτωμα η άρνηση της γενοκτονίας των Αρμενίων από την Οθωμανική Αυτοκρατορία και υπογραμμίζει πως θα ξεκινήσει «σταυροφορία» για να μην περάσει ο νόμος από το κοινοβούλιο.Υπενθυμίζεται πως το νομοσχέδιο προβλέπει ετήσια κάθειρξη και πρόστιμο της τάξης των 45.000 Ευρώ για τους παραβάτες του νόμου.Σύμφωνα με την ίδια, οι δημοκρατίες μπορούν να βρουν λύση σε τέτοιου είδους ζητήματα μέσω του διαλόγου, ενώ θεωρεί πως η συγκεκριμένη πρωτοβουλία στρέφεται κατά της «συλλογικής μνήμης» των λαών.

Τουρκία: «Οι χάρτες θερμαίνουν τη Μεσόγειο»


Οι ανακοινώσεις της πορείας των ερευνών από τους Έλληνες, στο οικόπεδο 12, θα καθορίσουν τις προθέσεις τους για περαιτέρω έρευνες.Η πρωτοβουλία αυτή των Ελλήνων για έρευνες φυσικού αερίου με γεωτρήσεις στην περιοχή της Μεσογείου φαίνονται να αυξάνουν την ένταση στην περιοχή.Ωστόσο, τα αποτελέσματα των εργασιών που γίνονται στο οικόπεδο 12, από την ελληνοκυπριακή πλευρά, θα ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες ημέρες. Σύμφωνα με την έκθεση Akşam η έρευνα της Τουρκίας και της ελληνικής πλευράς είναι καθορισμένη βάσει των επικαλυπτόμενων περιοχών του χάρτη στον οποίο επισημαίνονται οι περιοχές με αρίθμηση. Οποιαδήποτε εργασίες αρχίσουν και από τις δύο πλευρές πέρα από τις αυτές που καθορίζονται θα δημιουργήσουν διεθνή κρίση.

Ο ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΣ!


ΤΑΡΑΧΟΠΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ


Σάββα Μαυρίδη - Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας* > ΜΕΣΑ στη δίνη των γεγονότων των τελευταίων ημερών, που μας δημιουργούν δικαιολογημένο φόβο και αγανάκτηση, το μυαλό μας, το μυαλό του κάθε Έλληνα υπερθερμαίνεται και αναρωτιέται τι στο καλό συμβαίνει και βρισκόμαστε εμείς πάντα σαν τον ποντικό στη φάκα. Μήπως πράγματι δεν φταίνε μόνο οι Τούρκοι οι φουκαράδες που δεν πειράζουν ούτε μυρμήγκι, που δεν κατέλαβαν το μισό της ΚΥΠΡΟΥ εδώ και είκοσι χρόνια, και θέλουν να πάρουν και το υπόλοιπο; Μήπως δεν είναι οι Τούρκοι οι γενοκτόνοι των ΚΟΥΡΔΩΝ, εντός λαού που βρίσκεται ανέκαθεν σ' αυτόν τον χώρο, ενώ οι Τούρκοι ήρθαν τελευταίοι; 

Αίγυπτος υπέρ Τουρκίας: "Το Καστελόριζο δεν έχει ΑΟΖ"!


Η άρνηση της ελληνικής κυβέρνησης να ανακηρύξει ΑΟΖ είχε ως αποτέλεσμα σήμερα η Αίγυπτος να υιοθετήσει τις θέσεις της Τουρκίας στο ότι το Καστελόριζο δεν συνιστά ΑΟΖ για την Ελλάδα! Έτσι η ακατανόητη καθυστέρηση εκ μέρους της Ελλάδας να χαράξει τη δική της ΑΟΖ, χάραξη η οποία προβλέπεται βάσει διεθνούς συνθήκης την οποία μάλιστα συνυπέγραψε και το 1995, μας βάζει σε νέες περιπέτειες με την Αίγυπτο αυτή τη φορά, περιπέτειες με ανυπολόγιστες συνέπειες στο εθνικό μας ενεργειακό κεφάλαιο. 

Ρωσικά στρατιωτικά σκάφη πλέουν προς το συριακό λιμάνι Tartous


Τα πλοία του συγκροτήματος του Πολεμικού Ναυτικού της Ρωσίας, τα οποία ευρίσκονται στο ανατολικό τμήμα της Μεσογείου, πήραν κατεύθυνση προς το συριακό λιμάνι Tartous, που αποτελεί βάσει υλικοτεχνικής εξασφάλισης του Ρωσικού Στόλου. Σύμφωνα με τα υπολογισμένα δεδομένα, τα σκάφη πρέπει να καταπλεύσουν στο λιμάνι στις 7 Ιανουαρίου.
Όπως προγραμματίζεται, στο λιμάνι Tartous θα εισπλεύσει το μεγάλο ανθυποβρυχιακό σκάφος «Ναύαρχος Τσαμπανένκο», καθώς και το σκάφος της ακτοφυλακής «Γιαροσλάβ Μούντρι». Τα πλοία θα παραμείνουν στη Συρία μερικές μέρες.

Ο Κίρο Γκλιγκόροφ και το Τρίτο Ημίχρονο

Κωνσταντίνος Χολέβας-Πολιτικός Επιστήμων
Ο πρώτος Πρόεδρος του ανεξαρτήτου κράτους των Σκοπίων (ΠΓΔΜ) ανεπαύθη εν Κυρίω σε ηλικία 94 ετών. Ο Κίρο Γκλιγκόροφ με τον ταραχώδη βίο του και την κομμουνιστική-εθνικιστική πολιτεία του αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα των μεταλλάξεων που μπορεί να υποστεί η συνείδηση ενός ανθρώπου όταν εμπλέκεται στα γρανάζια των ολοκληρωτικών καθεστώτων. Κατά την διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου οι Γερμανοί εισέβαλαν στην βασιλευομένη Γιουγκοσλαβία και την περιοχή των Σκοπίων, γνωστή τότε ως Βάρνταρσκα, την παραχώρησαν στους Βουλγάρους συμμάχους τους. Από το 1941 έως το 1944 η σημερινή ΠΓΔΜ είχε διχοτομηθεί. Τα ανατολικά 2/3 έγιναν βουλγαρική επαρχία και ένας από τους πανηγυρίζοντες «Βουλγάρους» ήταν ο Κίρο Γκλιγκόροφ. Το δυτικό 1/3 παραχωρήθηκε στην Μεγάλη Αλβανία μαζί με το Κοσσυφοπέδιο-Κόσσοβο. Όποιος βλέπει τον χάρτη των Σκοπίων κατά την περίοδο 1941-1944 αισθάνεται ότι μερικά γεγονότα έχουν προφητικό χαρακτήρα.
Πιθανολογείται ότι στην ίδια ακριβώς διαχωριστική γραμμή θα διχοτομηθεί σε λίγα χρόνια το πολυεθνικό αυτό κρατίδιο. Η ήδη αυτονομημένη δυτική επαρχία της Ιλλυρίδας θα ενωθεί με το Κόσσοβο στο πλαίσιο της «Φυσικής Αλβανίας». Το μεγαλύτερο κομμάτι στα ανατολικά θα αναζητήσει την τύχη του με μικρές πιθανότητες ανεξάρτητης επιβίωσης.

ΜΗΝΥΜΑ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ ΕΙΡΗΝΑΙΟΥ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Σέρβοι, συγχωρέστε με!Συνέντευξη με τον Κριστιάν Καρς, πρώην αξιωματικό της KFOR στο Κοσσυφοπέδιο
Η αλήθεια για τα γεγονότα στο Κοσσυφοπέδιο, ή, όπως λένε οι Σέρβοι, της επαρχίας του Κοσσόβου και Μετόχια, σπάνια αποκαλύπτεται στο ευρύτερο κοινό στη Δύση. Ένας από τους λίγους που έχει δεσμευτεί να λέει την αλήθεια για τα δεινά των Σέρβων του Κοσσυφοπεδίου είναι ο Κριστιάν Καρς, νορβηγός στη καταγωγή. Επιστροφή στην ιστορία του:

Υπήρξε κάποτε μέλος της KFOR. Ως αξιωματικός του νορβηγικού αγήματος, εργάστηκε στην υπηρεσία πληροφοριών των διεθνών δυνάμεων. Μετά από επτά μήνες στο Κοσσυφοπέδιο, ο Καρς ολοκλήρωσε την αποστολή του ως ταγματάρχης της KFOR, και δεν ανανέωσε τη σύμβασή του. Ένας από τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε από την KFOR ήταν, μεταξύ άλλων, η απόκρυψη πληροφοριών σχετικά με την δίωξη των Σέρβων. Σήμερα, ο ίδιος παραδέχεται ότι ήταν πολύ αφελής το 2000 όταν το ΝΑΤΟ επιτέθηκε στη Σερβία. Εκείνη την εποχή, ο ίδιος πίστευε ότι το ΝΑΤΟ είχε καταφύγει σε τέτοια μέτρα για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο Κόσσοβο και τη Μετόχια.

Κλείνουν σχολείο για να φιλοξενήσουν λαθρομετανάστες!

Κλείνουν σχολείο για να φιλοξενήσουν λαθρομετανάστες!

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ Ο ΜΑΝΤΑΤΖΙ, ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΜΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΘΙΓΓΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ!!!


Προκλητικό μήνυμα για το νέο έτος από τον Τσετίν Μάταντζη

Δεν υπάρχει τίποτα πλέον σε αυτή τη χώρα; Δεν ισχύει τίποτα; Που είναι η Δικαιοσύνη; Που είναι οι εύθικτοι κύριοι να προσφύγουν σε αυτήν; Μόνο τα blogs ξέρουν να καταγγέλλουν; Μήνυμα για την πρωτοχρονιά του Τσετίν Μάντατζη
Καθώς η Τουρκομουσουλμανική Κοινότητα της Δυτικής Θράκηςγιορτάζει την νέα χρονιά, της εύχομαι υγεία, ευτυχία, επιτυχίες και είθε το 2012 να αποτελέσει την αρχή για νέες πολιτικές εξελίξεις σχετικά με την ύπαρξη της μειονότητας μας και την επίλυση των θεμάτων της.

Προκλητικό μήνυμα για το νέο έτος από τον Τσετίν Μάταντζη

Προκλητικό μήνυμα για το νέο έτος από τον Τσετίν Μάταντζη

Video: B-double truck smashes into house killing two

ΣΟΥΛΙΩΤΕΣ (ΤΑΙΝΙΑ)

Video: Orthodox Christmas Mass in Russia's major Cathedral

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΜΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ (ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΗ) ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ"Ούτε ένα περίπτερο ή ψιλικατζίδικο ή πρακτορείο τύπου, σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας κι αν βρίσκεται, δεν πρέπει να υπάρχει που να μην διαθέτει τον "Στόχο". Ο "Στόχος" είναι από τις ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ και ιστορικότερες εφημερίδες που κυκλοφορούν και διανέμονται μέσω των πρακτορείων τύπου και τυπώνεται σε μεγαλο αριθμό φύλλων ώστε να βρίσκεται και στο "τελευταίο" χωριό και στην "τελευταία" γειτονιά το πρωί της Πέμπτης και να παραμένει εκεί -αν δεν τον εξαντλήσετε- ολόκληρη την εβδομάδα κι ασφαλώς και το Σαββατοκύριακο... Βέβαια είναι "λογικό" η εφημερίδα σας να τρώει πόλεμο, αφού η θέση της και η στάση της ήταν και παραμένει ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗ και ΑΤΟΦΙΑ...

War Favours: New Libya welcomes leader wanted for genocide

Ρωσία: Ο Πατριάρχης προειδοποιεί Πούτιν και ΜεντβέντεφΟ Ρώσος Πατριάρχης δήλωσε σε τηλεοπτικό μήνυμα ότι αν οι ηγέτες της χώρας δεν κάνουν κάτι για να καθησυχάσουν τις ανησυχίες των πολιτών θα πρόκειται για κάκιστη ένδειξη.
Ο Πατριάρχης της Ρωσίας, Κύριλλος Α’, προχώρησε σε νέα πολιτική δήλωση – παρέμβαση για την μετεκλογική κατάσταση στη χώρα, δίνοντας και το στίγμα της Εκκλησίας ως ισχυρός πόλος εξουσίας στη Ρωσία.

ΠΟΥΤΙΝ: "ΒΑΠΤΙΣΤΗΚΑ ΚΡΥΦΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΕΠΙ ΣΤΑΛΙΝ"! ΚΑΙ ΚΡΥΦΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ...
Ο ρώσος πρωθυπουργός Βλαντίμιρ Πούτιν παρέστη σήμερα στην λειτουργία για τον εορτασμό των Χριστουγέννων σε εκκλησία στη γενέτειρά του, την Αγία Πετρούπολη, όπου-όπως είπε ο ίδιος-βαπτίστηκε στα κρυφά τη σοβιετική εποχή. Τόσο ο Πούτιν όσο και ο πρόεδρος Ντμίτρι Μεντβέντεφ παρακολούθησαν την λειτουργία των Χριστουγέννων, που, σύμφωνα με το παλαιό, Ιουλιανό ημερολόγιο που ακολουθεί η Ρωσία, τελείται τη νύχτα της 6ης Ιανουαρίου και στις 7 Ιανουαρίου που είναι αργία. Ο Πούτιν, παρακολούθησε την λειτουργία τα μεσάνυχτα σε έναν καθεδρικό ναό στην Αγία Πετρούπολη και όπως μετέδωσαν τα τηλεοπτικά δίκτυα καθόταν στην πρώτη σειρά μαζί με τους υπόλοιπους...

ΤΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΣΑΡΑΝΤΑΗ κακοκαιρία, δεν εμπόδισε εκατοντάδες πιστούς από την πόλη και τα περίχωρα των Αγίων Σαράντα, να συμμετέχουν στη Θεία Λειτουργία και τον Αγιασμό των Υδάτων, στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους όπου χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Αργυροκάστρου κ. Δημήτριος. Από πλευράς επισήμων στο τελετουργικό του αγιασμού και την πομπή προς τη θάλασσα που απέχει λίγα μέτρα από την εκκλησία, συμμετείχαν ο δήμαρχος της πόλης κ. Στεφάν Τσίπα, ο Γενικός Πρόξενος Αργυροκάστρου κ. Νικόλαος Κοτροκόης, ο Γενικός Πρόεδρος της Ομόνοιας κ. Βασίλης Μπολάνος, ο πρόεδρος του ΕΕΜΜ-MEGA κ. Χρήστος Κίτσος, ο βουλευτής του Δ.Κ. κ. Κώστας Μπάρκας, έπαρχοι της περιοχής κ.α. Αρκετοί...

Συνεχίζονται οι επισκέψεις Ιεραρχών στον Ηγούμενο Εφραίμ


Συνεχίζονται οι επισκέψεις συμπαράστασης στον Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου Αρχιμ. Εφραίμ, ο οποίος βρίσκεται στις φυλακές Κορυδάλλου μετά από απόφαση προφυλάκισης. Τον Ηγούμενο επισκέφθηκε σύμφωνα με πληροφορίες αυτές τις ημέρες ο Σεβ. Μητροπολίτης Καλαβρύτων κ. Αμβρόσιος, ο οποίος του εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή του.Τον Γέροντα Εφραίμ επισκέφθηκε και ο Σεβ. Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος, ο οποίος περιέβαλε τον Ηγούμενο με πολλή αγάπη για τον Σταυρό που κουβαλάει τον τελευταίο καιρό.

В столице главные рождественские торжества прошли ночью в Храме Христа Спасителя


Службу посетили около 6000 человек; литургию возглавил Патриарх Московский и всея Руси Кирилл; на богослужении присутствовал Дмитрий Медведев с супругой, которым патриарх подарил эксклюзивное издание "Истории государства российского" Николая Карамзина       
В Москве главные торжества по случаю Рождества прошли ночью в Храме Христа Спасителя. Службу посетили около 6000 человек. Литургию возглавил Патриарх Московский и всея Руси Кирилл.

ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΑΘΗΝΑ 8-1-2012 .

Το πρόβλημα της επιβίωσης που καλείται να αντιμετωπίσει η Πατρίδα μας δεν είναι ούτε ρητορικό ούτε αποτέλεσμα της υπερβολικής εκτίμησης της παρούσας αρνητικής πολιτικής συγκυρίας. Είναι μια δυσάρεστη και επικίνδυνη κατάσταση που αποτελεί τη συνέπεια των προδοτικών επιλογών του κατοχικού ελληνόφωνου καθεστώτος που αρνείται να απεμπλακεί από την ξεκάθαρη νεοταξική επιδίωξη διαμελισμού της Ελλάδος που σχεδιάζουν οι εκφραστές της παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Μια πραγματικά πολύ περίεργη υπόθεση είχαμε τις τελευταίες ημέρες στο αεροδρόμιο των Αθηνών όταν βρέθηκαν πακέτα με εξαρτήματα όπλων που προερχόντουσαν από τις ΗΠΑ. Το «εκρηκτικό» φορτίο προβλημάτισε έντονα την αντιτρομοκρατική υπηρεσία, ενώ οι αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας εξετάζουν με διακριτικότητα την εμπλοκή ελληνικών τρομοκρατικών οργανώσεων στην εισαγωγή των όπλων.


greekalert.com

http://pamet-thessaloniki.com

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΣΕ ΠΟΡΕΙΑ ΕΝΟΠΛΗΣ ΣΥΡΡΑΞΗΣ ΗΠΑ/ΙΣΡΑΗΛ/ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΤΟ ΙΡΑΝ


http://wp.me/pYyB8-Js
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ


http://wp.me/pYyB8-JEΡΟΝ ΠΩΛ: ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ


http://wp.me/pYyB8-JpΟ...ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ


http://wp.me/pYyB8-Jz

Η Ελλάδα μας πρέπει να απελευθερωθεί ! ! !

Προς τις φίλες και τους φίλους μου...

Προς όλες και όλους τους μέσω αυτού του θαυματουργού μηχανήματος συνομιλητές μου,

στέλνω εγκάρδιες ευχές για υγεία και δύναμη αγωνιστική ! ! !
Η Ελλάδα μας πρέπει να απελευθερωθεί ! ! !
Το φωνάζουν οι νεκροί μας ! Το οφείλουμε στα παιδιά μας !

Όχι άλλους φόρους και χαράτσια ! Να τα πάρουν από τους κλέφτες ! ! !

Και μας γδέρνουν και χρεοκοπούμε !

Δεν πάει άλλο ! Όλοι στους δρόμ ου ου ου ου ου ου ου ου ς ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

Σπαθάτου Αδαμαντία - Ανδρονίκη

Οι γερμανικές αποζημιώσεις και η είσοδος της Ελλάδας στο Ευρώ .ή αλλιώς 'τα χαμένα κομμάτια του παζλ βρισκόταν κάτω από το χαλί'

Γράφει ο Δημήτρης Κυπριωτής

Οι γερμανικές αποζημιώσεις και η είσοδος της Ελλάδας στο Ευρώ .ή αλλιώς 'τα χαμένα κομμάτια του παζλ βρισκόταν κάτω από το χαλί'

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...