Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2012

Ο Μανιάτης ενημέρωσε ΥΕΘΑ για την ΑΟΖ.Τι πρότεινε το ΥΕΘΑ


Ενημέρωση της ηγεσίας του ΥΕΘΑ,για την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, έκανε πριν λίγες ημέρες ο υφυπουργός Ενέργειας Γιάννης Μανιάτης. Το θέμα απλά καίει και έστω κι αυτή η ενημέρωση δείχνει ότι κάτι συζητείται τουλάχιστον.Ενημέρωση της ηγεσίας του ΥΕΘΑ,για την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, έκανε πριν λίγες ημέρες ο υφυπουργός Ενέργειας Γιάννης Μανιάτης. Το θέμα απλά καίει και έστω κι αυτή η ενημέρωση δείχνει ότι κάτι συζητείται τουλάχιστον.

Η ενημέρωση ήταν λεπτομερέστατη και σύμφωνα με πληροφορίες από την ηγεσία του ΥΕΘΑ,διατυπώθηκε η πρόταση να δημιουργηθεί ένα “όργανο” στο οποίο για ευνόητους λόγους τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας,αλλά οι άλλοι δύο πυλώνες του,θα είναι τα υπουργεία Άμυνας και Εξωτερικών.

Επιστολή αγωνίας Β.Μαρκεζίνη και Θ.Καρυώτη στον Λ.Παπαδήμο για ΑΟΖ!


Επιστολή με την οποία καλούν τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο να προχωρήσει άμεσα σε ανακήρυξη της Αποκλειστικης Οικονομικής Ζώνης έστειλαν ο ακαδημαϊκός Βασίλειος Μαρκεζίνης και ο καθηγητής Πανεπιστημίου Θεόδωρος Καρυώτης, επικαλούμενοι την αποκάλυψη του defencenet.gr για την έμμεση αλλά σαφή άρνηση της κυβέρνησης της Αιγύπτου να δεχθεί ότι η Μεγίστη (Καστελόριζο) συνιστά για την Ελλάδα χερσαίο τμήμα το οποίο επεκτείνει την ελληνική ΑΟΖ προς τα Ανατολικά και νότια. Στην επιστολή καταγγέλλουν και τον πρόεδρο της Κύπρου Δ.Χριστόφια για την αντεθνική πρόθεσή του να στείλει το φυσικό αέριο της Κύπρου στην... Τουρκία! 

Σύλληψη αλβανού στην 112 Πτέρυγα Μάχης


Την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 04:00 περίπου, εντοπίστηκε και συνελήφθη από άνδρες της ασφάλειας της 112 Πτέρυγας Μάχης, στην Αεροπορική Βάση Ελευσίνας, αλβανός υπήκοος, ο οποίος κινούνταν παράνομα εντός της Μονάδας. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), μετά τη σύλληψη, ο άγνωστος άνδρας, παραδόθηκε στις αρμόδιες αστυνομικές αρχές. Πρόκειται για ένα ακόμα περιστατικό εισόδου λαθρομετανάστη σε κύριες εγκαταστάσεις της Πολεμικής Αεροπορίας, όπως η 112 Πτέρυγα Μάχης που συγκεντρώνει το σύνολο των μεταγωγικών αεροσκαφών, των ΑΣΕΠΕ και των ελικοπτέρων Έρευνας & Διάσωσης. 

11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1944: ΤΟ ΗΡΩΪΚΟ 5/42 ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΥΖΩΝΩΝ ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗ ΓΡΑΒΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ
Δύναμη Ελλήνων ανταρτών του 5/42 Συντάγματος Ευζώνων επιτίθεται κατά ισχυρής γερμανικής φάλαγγας, στο 51ο χιλιόμετρο της οδού Γραβιάς - Άμφισσας. Μετά δίωρο σκληρό αγώνα, οι Γερμανοί αναγκάζονται να επιστρέψουν στη Γραβιά με σημαντικές απώλειες.

Στο υπουργείο Εξωτερικών σήμερα ο Εχούντ Μπάρακ


Το υπουργείο Εξωτερικών θα επισκεφθεί σήμερα ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ, Εχούντ Μπαράκ, σε μία ακόμα απόδειξη της σημασίας που αποδίδουν και οι δύο πλευρές στην «ειδική σχέση» που φιλοδοξούν να χτίσουν. Έτσι, ο Ε. Μπαράκ θα έχει συνάντηση με τον Σταύρο Δήμα, όπου αναμένεται να συζητηθούν και να επιβεβαιωθούν οι αμοιβαίες δεσμεύσεις αναφορικά με μία σειρά ζητήματα.


Ας σημειωθεί ακόμα πως ο Ε. Μπαράκ, εκτός του χαρτοφυλακίου της άμυνας της χώρας του είναι και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης του Βενιαμίν Νετανιάχου, κατά συνέπεια οι επαφές του στην Αθήνα να λαμβάνουν έναν ακόμα βαθμό βαρύτητας.

Hurriyet: "Το Ισραήλ στέλνει πολεμικά πλοία στις πετρελαιοπηγές"


Το Ισραηλινό ναυτικό ετοιμάζεται να στείλει πολεμικά πλοία στη Μεσόγειο στα σημεία εξερεύνησης πετρελαίου, γύρω από την θαλάσσια περιοχή της πλατφόρμας των γεωτρήσεων.Σύμφωνα με πληροφορίες –γράφει το τουρκικό δημοσίευμα- που παρέχονται από την εφημερίδα Χααρέτζ, το Γενικό Επιτελείο του Ισραήλ μέχρι πριν από λίγους μήνες δεν είχε προβεί σε τέτοιες ενέργειες για τις πλατφόρμες γεωτρήσεων στη Μεσόγειο και τώρα αποφάσισε να στείλει πολεμικά πλοία για να προστατεύσουν τις περιοχές των γεωτρήσεων.

Ιδού η τουρκική «πέμπτη φάλαγγα» στη ΘράκηΦίδια στον κόρφο της εκτρέφει η Ελλάδα, οι πολιτικοί υπεύθυνοι της οποίας δεν φτάνει που παρακαλάνε αυτούς που προωθούν την τουρκική αναθεωρητική ατζέντα με στόχο της «κοσοβοποίηση» της ελληνικής επαρχίας, είναι εντελώς απορροφημένοι με τα πολιτικά τους παιχνίδια, με αποτέλεσμα να θέτουν την ελληνική εθνική ασφάλεια σε κίνδυνο. Μιλάμε γι’ αυτούς που με συνέπεια επιχειρούν να τουρκοποιήσουν τους Ρομά και τους Τσιγγάνους καπηλευόμενοι τη συνείδησή τους και μετατρέποντάς τους σε εργαλείο προώθησης της αναθεωρητικής πολιτικής του φασιστικής νοοτροπίας κρατικού κατασκευάσματος του αιμοσταγή σφαγέα – εγκληματία πολέμου με βάση τη σημερινή καθομιλουμένη… – πολλών εθνών, Κεμάλ Ατατούρκ, τον οποίο και αντιμετωπίζουν σα… θεότητα…

Είναι λύση οι αυτονομήσεις εντός των Βαλκανίων;Μια καινοτόμος πρόταση κατατίθεται από διακεκριμένο Έλληνα πολιτικό επιστήμονα, ο οποίος όντως συνεισφέρει σημαντικά στην προσπάθεια εξεύρεσης λύσης στο βαλκανικό αδιέξοδο. Ωστόσο, ο αλβανικός παράγοντας δεν αναμένεται να ταχθεί υπέρ της προτεινόμενης λύσης, αν και όπως είναι γνωστό, το τι γίνεται αφορά άλλα επίπεδα αποφάσεων…
Του Κωνσταντίνο Χολέβα – Πολιτικός Επιστήμων
Οι Σέρβοι που σήμερα αποτελούν μειονότητα στο πάλαι ποτέ σερβικό Κοσσυφοπέδιο- Κόσσοβο ανακοίνωσαν ότι στα μέσα Φεβρουαρίου 2012 θα διοργανώσουν δημοψήφισμα με αίτημα την αυτονόμηση της περιοχής Μητρόβιτσα από το υπόλοιπο «κράτος» του Κοσσόβου. Οι λίγοι Σέρβοι που απέμειναν στην ιστορική κοιτίδα της Σερβικής Ορθοδόξου Εκκλησίας ζουν αποκλεισμένοι σ’ αυτόν τον θύλακα και δεν επικοινωνούν με την αλβανική πλειοψηφία, η οποία ελέγχει το Κόσσοβο.
Ενδιαφέρουσα είναι και η είδηση που έρχεται από το κράτος των Σκοπίων.

Ο ΕΛΛΗΝ ΠΥΡΟΣ ΔΗΜΑΣ ΔΙΕΨΕΥΣΕ ΤΟΝ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟ ΓΚΟΡΟ


ΜΕ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ Ο ΠΥΡΟΣ ΔΗΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟΝ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΕΙΜΑΡΑΣ: "ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΗΛΩΝΩ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ"


Η καταγωγή του Πύρου Δήμα προκάλεσε αντιπαραθέσεις και ένα «δημοσιογραφικό τρίγωνο» μεταξύ αλβανικών εφημερίδων, βορειοηπειρωτικών μπλογκς και του Δήμου Χειμάρρας, με ειδήσεις που ανακυκλώνονταν καθημερινά.

Όλα ξεκίνησαν από ένα σχόλιο που είχε η νέα ιστοσελίδα του Δήμου Χειμάρρας, για τον έλληνα ολυμπιονίκη Πύρρο Δήμα σε σχέση με την καταγωγή του.

 Μετά από πολλές αντιδράσεις, αφαιρέθηκε από την ιστοσελίδα το επίμαχο σχόλιο, όμως ο αλβανιστής με ελληνική καταγωγή δήμαρχος Γιώργος Γκόρος συνέχισε να προκαλεί λέγοντας ότι «αυτά που γράφουν τα βορειοηπειρωτικά μπλογκς είναι σαχλαμάρες, ο Πύρρος είναι αλβανός όπως είμαι και εγώ και είχε δηλώσει παλιότερα ότι στα παιδιά του κυλάει αίμα αλβανικό».

ΙΡΑΚΙΝΟΣ ΕΙΧΕ ΦΔΕΣΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΨΕΙ ΤΗΝ 71ΧΡΟΝΗ ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Εξιχνιάστηκε, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, ληστεία η οποία είχε συμβεί πριν δυο μήνες περίπου στην Άνω Βασιλική Αιτωλοακαρνανίας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός αλλοδαπού, υπηκόου Ιράκ ηλικίας 25 ετών. Ειδικότερα την 5-11-2011 το πρωί, τρεις άγνωστοι δράστες εισηλθαν από ανασφάλιστη πόρτα στην οικία 71χρονης ημεδαπής στην Άνω Βασιλική Αιτωλοακαρνανίας, την οποία αφού έδεσαν και φίμωσαν, με την απειλή όπλου της αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 1900 ευρώ και ένα χρυσό σταυρό που φορούσε. Από την έρευνα που ενήργησαν οι Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου προέκυψε δακτυλοσκοπικά ότι ένας από τους δράστες...

ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΜΑΜΟΥΘ ΣΕ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ!Αποζημιώσεις-μαμούθ σε 13 Ελληνοκυπρίους που στερήθηκαν τις περιουσίες τους στα κατεχόμενα, μετά την τουρκική εισβολή το 1974, επιδίκασε την Τρίτη το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Πρόκειται για την υπόθεση «Λόρδου και άλλων κατά της Τουρκίας» για την οποία η κύρια απόφαση εκδόθηκε στις 2 Νοεμβρίου του 2010 και με την οποία η Τουρκία καταδικάστηκε για παραβίαση του δικαιώματος στην περιουσία, καθώς και για παραβίαση του δικαιώματος σεβασμού στην ιδιωτική και οικογενειακή ζωή. Βάσει της απόφασης του ΕΔΑΔ, οι αποζημιώσεις που οφείλει να καταβάλει η Τουρκία στους 13 Ελληνοκυπρίους, κυμαίνονται από 100.000 ευρώ μέχρι και 8.000.000 ευρώ...

ΞΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΙΜΒΡΟ, ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗΘΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ!


Ξαναλειτουργεί ελληνικό σχολείο στην Ιμβρο έπειτα από μισό αιώνα

Την επαναλειτουργία ελληνικού μειονοτικού σχολείου στην Ίμβρο ενέκριναν οι τουρκικές αρχές.

Την έγκριση του αιτήματος αδειοδότησης ελληνικού μειονοτικού σχολείου στην Ίμβρο, που είχε υποβληθεί πέρυσι από μέλη των κοινοτήτων της Ίμβρου, γνωστοποίησε ο εκπρόσωπος των Μειονοτικών Βακουφίων στην Κεντρική Διεύθυνση Βακουφίων της Τουρκίας, Λάκης Βίγκας, ο οποίος ενημερώθηκε για το θέμα από το τουρκικό υπουργείο Παιδείας.

Η ΨΕΥΤΟΒΟΥΛΗ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΤΗΝ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗ ΥΦΑΛΟΚΡΙΠΗΔΑΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ...ΝΑΝΙ - ΝΑΝΙ, ΝΑΝΙ - ΝΑΝΙ, ΝΑΤΟ ΤΟ ΧΑΤΖΑΡΙ ΦΤΑΝΕΙ... ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΕ ΜΥΡΩΔΙΑ Ο ΔΗΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΕΙ! ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΜΕΣΟ: Η Συμφωνία Οριοθέτησης Υφαλοκριπήδας που υπογράφηκε μεταξύ της Τουρκίας και της Τουρκικής Δημοκρατίας Βόρειας Κύπρου εγκρίθηκε στη Βουλή της Δημοκρατίας της ΤΔΒΚ. Η συμφωνία εγκρίθηκε με 28 ψήφους υπέρ έναντι 8 κατά. Ενώ δεκατέσσερεις βουλευτές απήχαν της ψηφοφορίας. Η σχετική συμφωνία είχε υπογραφεί από τον Πρωθυπουργό Recep Tayyip Erdoğan και τον Πρόεδρο της Τουρκικής Δημοκρατίας Βόρειας Κύπρου Derviş Eroğlu τον περασμένο Σεπτέμβριο στη Νέα Υόρκη. Με την συμφωνία προβλέπεται η οριοθέτηση της...

Ο "πόλεμος" της ΑΟΖ,τα λάθη και οι "κόκκινες γραμμές" της Ελλάδας.Θέμα επιβίωσης 
Για “νέες πηγές πλούτου”,μίλησε ο ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλος μετά από τη συνάντηση που είχε με τον Ισραηλινό ομόλογό του.Μόνο που για να υπάρξουν αυτές οι νέες πηγές πλούτου,θα πρέπει κάποια στιγμή η Ελλάδα να το πάρει απόφαση και να προχωρήσει στην οριοθέτηση της Αποκλειστικής Οικονομικής της Ζώνης.

Τι την εμποδίζει; Η φοβία των τουρκικών απειλών,ας μην κρυβόμαστε. Οι ψευτο-παλλικαρισμοί της Άγκυρας στ΄ ανοιχτά της Κύπρου έμοιαζαν μάταιοι,αλλά ήταν και “υποθήκη” γι΄ αυτά που θα ακολουθήσουν στο Αιγαίο. Όμως ούτε αυτό μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία για την απαράδεκτη καθυστέρηση της Ελλάδας να ασκήσει τα απολύτως νόμιμα δικαιώματά της.
Ποιο είναι το σημείο όπου θα υπάρξει μεγάλη αντίδραση από την Άγκυρα;Το Καστελόριζο. Το ελληνικό νησί-αγκάθι για τη Τουρκία.Το γιατί φαίνεται στο χάρτη.
ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ: ΤΟ 2014 ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΣΚΩΤΙΑΣ!

Η κυβέρνηση της Βρετανίας πρόκειται να δώσει στη Σκοτία τη δυνατότητα να αποφασίσει με δημοψήφισμα αν θα ανεξαρτητοποιηθεί ή όχι αίροντας όλα τα σχετικά νομικά εμπόδια, καλεί ωστόσο τη Σκοτία να ξεκαθαρίσει άμεσα τις προθέσεις της.

Από την πλευρά της η ημιαυτόνομη σκωτσέζικη κυβέρνηση, στην οποία επικρατεί το Σκοτσέζικο Εθνικό Κόμμα (SNP), επιβεβαίωσε ότι σκοπεύει να προχωρήσει στο δημοψήφισμα το φθινόπωρο του 2014.

Η Σκοτία έγινε μέρος του Ηνωμένου Βασιλείου την 1η Μαΐου 1707 μετά από μακρά περίοδο αντιπαραθέσεων και πολέμων.

Ωστόσο η κυβέρνηση του Ντέιβιντ Κάμερον έχει καταστήσει σαφές ότι δεν επιθυμεί τη διάσπαση του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η σχετική πρόταση θα ολοκληρωθεί εντός των ημερών και θα τεθεί σε δημόσια διαβούλευση ενώ άλλη μία διαβούλευση έχει ξεκινήσει με πρωτοβουλία της κυβέρνησης Συντηρητικών-Φιλελεύθερων.

Παραταύτα, ο επικεφαλής του SNP στο βρετανικό Κοινοβούλιο κατηγόρησε την κυβέρνηση για το ότι προσπαθεί να υπαγορεύσει τους όρους, το ερώτημα και την ημερομηνία του δημοψηφίσματος. Στην ίδια γραμμή κινήθηκε και η υφυπουργός για τα θέματα Σκοτίας, Νίκολα Στάρτζεον, παρά την άρνηση του πρωθυπουργού ότι επιδιώκει την παρέμβαση.

Άλλο ένα σημείο τριβής είναι η επιθυμία του SNP να συμμετέχουν στην ψηφοφορία και ανήλικοι άνω των 16 ετών. defencenet.gr
STOXOS.GR

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΕ ΔΥΟ ΕΝΟΠΛΕΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Δυο ένοπλες ληστείες σημειώθηκαν χθες το βράδυ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με διαφορά λίγης ώρας. Τυχαιό; Δεν νομίζω...   Η πρώτη σημειώθηκε σε ψητοπωλείο στη Λεωφόρο Στρατού, όταν ένας άνδρας με την απειλή όπλου απείλησε τον ιδιοκτήτη του καταστήματος και έφύγε παίρνοντας μαζί του περίπου 200 ευρώ. Λίγο αργότερα, ένα άτομο και πάλι, μπήκε σε φαρμακείο επί της οδού Εγνατία 142 και άρπαξε από το ταμείο 120 ευρώ. taxa...


Ο Βαρθολομαίος στο πλευρό των "δυνάμεων ανωτέρου επιπέδου" που καλλιεργεί το "σκάνδαλο" Βατοπαίδι - σκέλος του σχεδίου "ΠΥΘΙΑ 1" > Το Φανάρι αδειάζει τον Εφραίμ και επικρίνει τη Μόσχα


Σαφείς αποστάσεις από τον Εφραίμκρατά το Φανάρι, ενώ επικρίνει την επέμβαση της Ρωσικής Εκκλησίας στην υπόθεση προφυλάκισης του ηγουμένου της Μονής Βατοπεδίου..Σε ανακοίνωση που εξεδόθη μετά από συνεδρίαση της Συνόδου του Οικουμενικού Πατριαρχείου, αναφέρεται: «Τὸ Οἰκουμενικὸν Πατριαρχεῖον, κατὰ παγίαν τακτικὴν αὐτοῦ, σεβόμενον τὴν ἀνεξαρτησίαν τῆς Δικαιοσύνης, ἀποφεύγει πάντοτε πᾶσαν ἀνάμειξιν εἰς ἐκκρεμούσας δικαστικὰς ὑποθέσεις, δοθέντος, ἄλλωστε, ὅτι ἀγνοεῖ τὸ περιεχόμενον τῆς σχετικῆς δικογραφίας».

Εισαγγελική έρευνα για τους αστυνομικούς που συνέλαβαν τον Εφραίμ > Εξετάζεται αν τελέστηκε το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος


Προκαταρκτική έρευνα σε βάρος των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. που είχαν την ευθύνη για την εκτέλεση της απόφασης για την προσωρινή κράτηση του ηγούμενου της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου, Εφραίμ, διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης. Πιο ειδικά, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας, Ευάγγελος Μπακέλος, παρήγγειλε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάμπρο Τσόγκα τη διενέργεια έρευνας για να διαπιστωθεί εάν τελέστηκε το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος.

Τουρκία: Τώρα θυμήθηκαν να δικάσουν τον Κενάν Εβρέν!Με 30 χρόνια καθυστέρηση και πλέον, οι ισλαμιστές της Τουρκίας στήνουν δίκη – παρωδία για έναν άνθρωπο 94 ετών! Εγκλήματα κατά του κράτους κατηγορούνται ότι διέπραξαν ο Τούρκος στρατηγός εν αποστρατεία Κενάν Εβρέν, επικεφαλής της στρατιωτικής χούντας που έκανε το πραξικόπημα της 12ης Σεπτεμβρίου του 1980 και μετέπειτα πρόεδρος της Τουρκίας, καθώς επίσης και ο τότε αρχηγός της Πολεμικής Αεροπορίας απόστρατος πτέραρχος Ταχσίν Σαχίνκαγια.

Βγάζουν εκτός Ελλάδας το Καστελόριζο

Βγάζουν εκτός Ελλάδας το Καστελόριζο

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΔΟΥΜΕ: ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ.
ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΕΝΤΑΧΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ: Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος με αφορμή τη ντροπιαστική για την πατρίδα μας απόφαση του νεοταξίτικου δικαστηρίου της Χάγης που δικαιώνει το μόρφωμα των Σκοπίων, συνδιοργανώνει μεγάλο συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα καλούνται όλοι να δώσουν βροντερό παρόν την Κυριακή 15 Ιανουαρίου στις 5μμ στο άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη, για να διαδηλώσουμε ενωμένοι και αποφασισμένοι για τα δίκαια της Πατρίδος μας και την αδιαπραγμάτευτη ελληνικότητα της Μακεδονίας μας. Αγωνιστικό κάλεσμα απευθύνει επίσης, η πατριωτική εφημερίδα "ΣΤΟΧΟΣ", οι "Ανένταχτοι...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...