Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2012

ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΗ Η ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΛΥΤΩΝ

"ΕΞΟΡΙΣΜΕΝΟΙ" ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ

ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ.
"ΕΞΟΡΙΣΜΕΝΟΙ" ΚΑΙ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ

Ο εξισλαμισμός στην Κύπρο και η καταγωγή των Τουρκοκυπρίων


Το φαινόμενο του εξισλαμισμού, από τα σημαντικότερα στη νεότερη ιστορία της Κύπρου, εμφανίστηκε ήδη κατά την Φραγκοκρατία όταν ένας Φλάτρο, της γνωστής ευγενούς οικογένειας του νησιού, αναφέρεται ότι είχε γίνει αμηράς των Μαμελούκων της Αιγύπτου μετά την εισβολή τους στην Κύπρο στα 1425-1426, όπως γράφει ο Γεώργιος Βουστρόνιος. Προφανώς αυτός δεν ήταν ο μόνος, κι ας μη έχουμε άλλες σχετικές ονομαστικές μαρτυρίες. 


Κανένας, όμως δεν φαίνεται να έζησε στο νησί ως το 1570, οπότε άρχισε η οθωμανική εκστρατεία. Ούτε κατά την περίοδο των αραβικών επιδρομών (649 - 963/4) είναι γνωστός εξισλαμισμός Κυπρίου που να έμεινε στην πατρίδα του, αν και πιθανώς μερικοί αιχμάλωτοι των Αράβων ή άλλοι Κύπριοι εξισλαμίσθηκαν εκτός Κύπρου, όπως και άλλοι Βυζαντινοί (π.χ. ο Λέων ο Τριπολίτης και ο Νταμιάνα που επέδραμε στην Κύπρο στα 912) και μολονότι κάποιες ιδεολογικές επαφές με το Ισλάμ υπήρξαν.
Τζαμί πρώην εκκλησία Αγίας Σοφίας - Πάφος
Ότι μερικοί δουλοπάροικοι, που ήλπιζαν βελτίωση των συνθηκών της ζωής τους υπό το οθωμανικό καθεστώς (και γι' αυτό είχαν καλέσει τους Οθωμανούς να τους ελευθερώσουν, τουλάχιστον δυο φορές προ του 1570) έρρεπαν στον εξισλαμισμό δεν αποκλείεται, δεν μαρτυρείται όμως. Δεν γνωρίζουμε την κοινωνική προέλευση των αποστατών και εξόριστων από την Κύπρο που στα 1566 συζήτησαν με τον Σελίμ Β' την δυνατότητα τουρκικής καταλήψεως του νησιού, ούτε των αποστατών που στα τέλη
Ιουλίου 1570 μετέφεραν πληροφορίες από 

Τζαμί πρώην εκκλησία Αγίου Νικολάου - Χρυσοχού - Πάφος
τη Λευκωσία στον αρχιστράτηγο της εκστρατείας Λαλά Μουσταφά για την στρατιωτική κατάσταση της πρωτεύουσας, που τον επηρέασαν στα σχέδιά του ν' αρχίσει πρώτα την πολιορκία αυτής κι όχι της Αμμοχώστου.

ΙΜΒΡΟΣ: ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΧΑΣΕ - IMBROS: THE ISLAND THAT GREECE FORGOT


Οκτώ μήνες μετά την υπογραφή της συνθήκης της Λωζάνης, η Ελληνική Κυβέρνηση έστειλε ένα τηλεγράφημα στην τοπική κυβέρνηση:
"...Η Κυβέρνησις είναι αποφασισμένη να προστατεύση δια παντός μέσου τους κατοίκους εν περιπτώσει καταπιέσεων ή διωγμών από των Τούρκων. Κατόπιν της υπό των Τούρκων εφαρμογής των διατάξεων του 14ου άρθρου δυνατόν η Κυβέρνησις να εφεσιβάλη αυτό ενώπιον της Κοινωνίας των Εθνών....".
Εβδομήντα τέσσερα χρόνια πέρασαν από αυτό το τηλεγράφημα, και βάσει των γεγονόντων που ακολούθησαν, αποδείχθηκε ότι η Μητέρα Ελλάδα όχι μόνο δεν τίμησε την υπογραφή της και δεν προστάτευσε τους 'Ελληνες κατοίκους της 'Ιμβρου και της Τενέδου, αλλά, αντίθετα, τους εγκατέλειψε στην τραγική τους μοίρα... 

ΟΙ ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΠΕΛΑΣΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ 2012 - ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΘΕΤΕ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΥΜΑΤΙΖΕΙ ΨΗΛΑ. 
Οι χειμερινές εκπτώσεις των εκδόσεων ΠΕΛΑΣΓΟΣ του 2012 αρχίζουν το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012 και θα λήξουν τη Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012.

ΧΑΡ. ΤΡΙΚΟΥΠΗ 14, 10679 ΑΘΗΝΑ.

Αγαπητοί φίλοι καλημέρα,
σας ενημερώνω ότι ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ, στον παρακάτω κατάλογο έχουν ΕΚΠΤΩΣΗ 50%.
Η αποστολή για την ΕΛΛΑΔΑ, επιβαρύνει ΕΜΑΣ.
ΑΞΙΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΒΟΗΘΑΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ.

Αυτός είναι ο σύνδεσμος για τον κατάλογο.

http://www.giannakenas.gr/site/docs/katalogos%20PELASGOS%202010A.pdf

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΡ. ΓΙΑΝΝΑΚΕΝΑΣ
http://www.giannakenas.gr/ 
 
 


ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ

Άνθιμος - Λάθρο Λαγνεία & Ευρώπη 15Jan12

ΠΑΛΙ ΚΑΚΑ ΠΡΟΦΗΤΕΥΕΙ Ο ΑΡΧΙΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ!


Τρομακτικά σενάρια από τον Henry Kissinger > "Αν είστε ένας απλός άνθρωπος το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να προετοιμαστείτε για πόλεμο και να μετακομίσετε στην επαρχία ζώντας σε φάρμα..."

Τη δική του ερμηνεία στα γεγονότα που έρχονται έδωσε ο Χένρι Κίσινγκερ μιλώντας στην “The Daily Squib”. Σε συνέντευξή του τόνισε«Οι ΗΠΑ χτυπούν εμμέσως τη Κίνα και τη Ρωσία ενώ το τελευταίο χτύπημα θα είναι απέναντι στο Ιράν που είναι και ο βασικός εχθρός του Ισραήλ. Δώσαμε (οι ΗΠΑ) το δικαίωμα στην Κίνα και τη Ρωσία να αυξήσουν τη στρατιωτική τους δύναμη. Ο επικείμενος πόλεμος θα είναι σκληρός και ο νικητής μόλις ένας, εμείς. 

ΔΙΑΔΩΣΤΕ: ΣΤΙΣ 5 Μ.Μ ΣΤΟΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ - ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΞΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΟΡΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΑΓΑΛΜΑ ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ).

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΠΙΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ, ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.http://www.stoxos.gr

18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1957... ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΠΟ ΕΓΓΛΕΖΙΚΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ Ο ΜΑΡΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ, Ο ΜΠΟΥΡΛΟΤΙΕΡΗΣ ΤΗΣ 1ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ...Ο Θεός και η Πατρίδα με καλούν , πατέρα. - Ζητώ την ευχή σου
Μάρκος Δράκος


18 Ιανουαρίου 1957, 55 χρόνια πέρασαν απο εκείνη τη μέρα ... όπου γράφτηκε με χρυσά γράμματα το όνομα ΜΑΡΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ στην ενδοξότερη σελίδα της Ελληνικής μας Ιστορίας. Εκεί που η ελληνική περηφάνια , αψηφούσε κάθε κίνδυνο, εκεί που η παλικαριά αψηφούσε κάθε είδους φόβου και μετατρεπόταν σε αποφασιστικότητα και αγώνα, αναδεικνύοντας μέχρι και σήμερα πρότυπα ηρώων για τις παρούσες αλλά και τις μέλλουσες γενεές.

Ο Μάρκος Δράκος αποτελεί αναμφισβήτητα μια ξεχωριστή μορφή στον εθνικό απελευθερωτικό αγώνα της ΕΟΚΑ 55-59. 

Ο Λουκάς Παπαδήμος κράτησε κενή για 13 χρόνια τη θέση του στο πανεπιστήμιο, και τώρα θα πάρει σύνταξη!

Ο Λουκάς Παπαδήμος κράτησε κενή για 13 χρόνια τη θέση του στο πανεπιστήμιο, και τώρα θα πάρει σύνταξη!

Γιατί η υπογραφή της νέας δανειακής σύμβασης ισούται με εσχάτη προδοσία!

Γιατί η υπογραφή της νέας δανειακής σύμβασης ισούται με εσχάτη προδοσία!

Στη συγκρότηση παράνομης ισλαμικής αστυνομίας προχωρούν ακραίοι μουσουλμανικοί θύλακες στο κέντρο της Αθήνας, για την επιβολή της Σαρία, κάτω από τη μύτη των επίσημων ελληνικών Αρχών!

Στη συγκρότηση παράνομης ισλαμικής αστυνομίας προχωρούν ακραίοι μουσουλμανικοί θύλακες στο κέντρο της Αθήνας, για την επιβολή της Σαρία, κάτω από τη μύτη των επίσημων ελληνικών Αρχών!

Σκόπια: «Κήδεψαν» την Ελλάδα και έκαψαν την γαλανόλευκη

Σκόπια: «Κήδεψαν» την Ελλάδα και έκαψαν την γαλανόλευκη

Αναδιοργάνωση της εφεδρείας στη Κύπρο


Αλλαγή της εικόνας που έχει δημιουργηθεί μεταξύ της πλειοψηφίας των εφέδρων στρατιωτών επιχειρεί ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς, αντιστράτηγος Στυλιανός Νάσης.


Αλλαγή της εικόνας που έχει δημιουργηθεί μεταξύ της πλειοψηφίας των εφέδρων στρατιωτών επιχειρεί ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς, αντιστράτηγος Στυλιανός Νάσης.

Με διαταγή του η οποία αποστάληκε σε όλες τις μονάδες και τα τμήματα επιστράτευσης, κατέστησε σαφές ότι επιβάλλεται η αναδιοργάνωση της εφεδρείας.

Ο Αρχηγός τονίζει στη διαταγή του ότι, η εφεδρεία αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για εκπλήρωση της αποστολής της Ε.Φ. και υλοποίηση των επιχειρησιακών σχεδιασμών. 

"ΚΗΔΕΨΑΝ" ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΚΑΨΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ. ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΙΑΣΥΡΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΝΗΣΙΓΕΝΕΣ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΤΩΝ ΓΕΛΟΙΩΝ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΩΝ;


Σκόπια: «Κήδεψαν» την Ελλάδα και έκαψαν την γαλανόλευκη

Η "κηδεία της Ελλάδας", τελέστηκε κατά τη διάρκεια του φετινού καρναβαλιού στην κωμόπολη Βέβτσανι των Σκοπίων. Η προκλητική «έμπνευση» των διοργανωτών περιελάμβανε κάψιμο της ελληνικής σημαίας και κηδειόχαρτο στο οποίο η χώρα μας αναφερόταν ως «Γιουνανιστάν και πρώην τουρκική επαρχία».Στη διάρκεια καρναβαλικής παρέλασης με που διοργανώνεται στην εν λόγω κωμόπολη κάθε χρόνο στις 13 και 14 Ιανουαρίου (δηλαδή την πρωτοχρονιά για όσους ακολουθούν το Ιουλιανό Ημερολόγιο) παρουσιάστηκε ένα φέρετρο, τυλιγμένο με τη σημαία της Ελλάδας και ένα κηδειόχαρτο στο οποίο αναφερόταν μεταξύ άλλων:

Επιστολή στην εφημερίδα ΑΥΓΗ έστειλε ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ απαντώντας σε σχόλιο που τον επέκρινε για την πρόσφατη πρωτοβουλία του να προσφύγει ενώπιον του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου κατά του νόμου που προβλέπει την ανέγερση Ισλαμικού Τεμένους στην ΑθήναΑξιότιμε κύριε διευθυντά,
Εις το φύλλον της εφημερίδος 11300 5.1.2012 και εις την σελ. 27 υπό τον τίτλον «Φανατική τύφλωση» του κ. Κ. Κάρη στη στήλη «Αντικατοπτρισμοί», μού προσάπτετε την ετικέτα του «φανατισμού, της στενομυαλιάς και της προκατάληψης και της ελαφρότητας» καθώς και «επικοινωνιακής πολιτικής κίνησης ακροδεξιάς εμπνεύσεως και επικίνδυνης για τη χώρα και την κοινωνία μας στόχευσης» με αφορμή την ενώπιον του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου προσφυγή μου ως Έλληνος πολίτου, όπως προβλέπει το δικαιικό μας σύστημα, κατά του αντισυνταγματικού κατά τη γνώμη μου νόμου που εψηφίσθη το 2006 επί κυβερνήσεως Ν. Δημοκρατίας για την ανίδρυση μουσουλμανικού τεμένους στην Αθήνα και την περιβολή της ιδιωτικότητας με δημόσιο χαρακτήρα κατά παράβαση της αρχής της ισότητος, διότι αυτό δεν συμβαίνει για τους Ινδουιστές, τους Σιχ, τους Βουδιστές ή τις άλλες θρησκευτικές παραδοχές και διότι αλλοιώνει τη συνταγματικά κατοχυρωμένη Ορθόδοξη θρησκευτική κοινωνία εισάγοντας δολίως την καταρρέουσα παγκοσμίως και παρωχημένη αρχή της πολυπολιτισμικότητας.
 

Στη συγκρότηση παράνομης ισλαμικής αστυνομίας προχωρούν ακραίοι μουσουλμανικοί θύλακες στο κέντρο της Αθήνας, για την επιβολή της Σαρία, κάτω από τη μύτη των επίσημων ελληνικών Αρχών!


Στη συγκρότηση παράνομης ισλαμικής αστυνομίας προχωρούν ακραίοι μουσουλμανικοί θύλακες στο κέντρο της Αθήνας, για την επιβολή της Σαρία, του θρησκευτικού νόμου του Ισλάμ, κάτω από τη μύτη των επίσημων ελληνικών Αρχών! Φανατικοί μουσουλμάνοι, ορμώμενοι από τα δεκάδες ανεξέλεγκτα αυτοσχέδια τζαμιά που λειτουργούν σε πολλές γειτονιές της πρωτεύουσας, εκμεταλλευόμενοι το φόβο και την ανέχεια των συμπατριωτών και ομοθρήσκων τους αλλά και την παράλυση του κράτους, οργανώνουν ομάδες «εφαρμογής του ισλαμικού Δικαίου», μετατρέποντας την Αθήνα σε Καμπούλ, κατά την έκφραση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Με φορτηγάκι περιέφεραν τη σoρό του Κίρο Γκλιγκόροφ

Η κυβέρνηση Γκρουέφσκι ζήτησε να κηδευτεί ως προδότης επειδή είχε δηλώσει ότι οι Σκοπιανοί έχουν σλαβική καταγωγή.

Το F-35 στο Αιγαίο.Αλήθειες,ψέμματα,το “τυράκι” και η φάκα για την Ελλάδα.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ: Το αηδιαστικό πρόσωπο των βιαστών της χώρας: Ο “ξέ...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ: Το αηδιαστικό πρόσωπο των βιαστών της χώρας: Ο “ξέ...: Η φασιστική εξουσία που λυμαίνεται την Ελλάδα σε κάθε επίπεδο ξαναχτύπησε. Από τον δρόμο και την καθημερινότητα μέχρι την Εθνική ανεξαρτησ...

Η αντιπυραυλική ασπίδα του ΝΑΤΟ άρχισε να λειτουργεί στη Τουρκία


Το ραντάρ για το σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης του ΝΑΤΟ που αναπτυχθεί στην ανατολική επαρχία της Μαλάτια ξεκίνησε τη λειτουργία του τη 1η Ιανουαρίου.Ένας μικρός αριθμός των αμερικανικών στρατιωτικών είχαν φθάσει στην στρατιωτική βάση στο Kürecik στη Μαλάτια την τελευταία εβδομάδα του 2011. 

Ινφογνώμων Πολιτικά: Στρατηγός Νικόλαος Πλαστήρας: Υπάρχουν σήμερα πολιτικοί που του μοιάζουν στην τιμιότητα;

Ινφογνώμων Πολιτικά: Στρατηγός Νικόλαος Πλαστήρας: Υπάρχουν σήμερα πολιτικοί που του μοιάζουν στην τιμιότητα;

Αλληλέγγυον Ανταλλακτήριο

http://www.youtube.com/watch?v=w48fnH68Y_s&feature=youtu.be

Αλληλέγγυον Ανταλλακτήριο

Αγίας Σοφίας 50, 10444, Κολωνός Αθήνα

Τηλ. 2105141443

www.allilegion.gr

allilegion@gmail.com

Αθήνα, 13 Ιανουαρίου 2012

Παρά τα δεκάδες και αλλεπάλληλα γραφειοκρατικά εμπόδια, το Ανταλλακτήριο Αλληλέγγυον, σε λίγες μέρες σε λειτουργία.

ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Πότε : Τετάρτη, 1 Φεβρουάριος 2012

Ώρα: από τις 8:00 μ.μ. μέχρι τις 8:30 μ.μ.

Τοποθεσία

ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΗ-ΟΧΙ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ

ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΓΑΘΟ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΡΕΥΜΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ. ΣΤΙΣ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ,ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΜΗΝΥΜΑ.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Το "απαγόν" ή σβήσιμο είναι άλλη μία μοναδική μορφή διαμαρτυρίας που χρησιμοποίησαν τον Σεπτέμβριο του 2002 οι αργεντινοί καταναλωτές για να ακυρώσουν τις αυξήσεις στο ρεύμα και σε άλλα κοινωνικά αγαθά κοινής ωφέλειας.Εσβησαν ταυτόχρονα τα φώτα για ένα τέταρτο σε όλη τη χώρα!Τη βύθισαν στο σκοτάδι και ανάγκασαν κυβέρνηση και εταιρείες σε άτακτη υποχώρηση.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ !!!!!!!!!!!!!

Ο Παπαδήμος μπερδεύει τις “κόκκινες γραμμές” με τα “κόκκινα φανάρια”! Τέτοιον το έθος, τέτοιες κι οι πράξεις…

Ο Παπαδήμος μπερδεύει τις “κόκκινες γραμμές” με τα “κόκκινα φανάρια”! Τέτοιον το έθος, τέτοιες κι οι πράξεις…“…ἡ δ᾽ ἠθικὴ ἐξ ἔθους περιγίνεται,…”
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ, Ηθικά Νικομάχεια [1103α] (15)

Δραχμή, Καταδίκη ή Μοναδική Ελπίδα;

Ηλίας Σταμπολιάδης Σπύρος Λαβδιώτης
Καθηγητής Πολυτεχνείου Οικονομολόγος
Κρήτης
Μέλη της Δημοκρατικής Αναγέννησης

Τα «troika news» ως «ύστατο στάδιο της διαπλοκής»

Από τη βιβλική καταστροφή στην καταστροφή των… βιβλίων
http://ergazomenoiependyti.wordpress.com/

Πετρέλαιο στο Αιγαίο:μια προφητική ομιλία στη Βουλή,με συγκλονιστικά στοιχεία και προβλέψεις

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ > Mάχη σώμα με σώμα Τούρκων διακινητών και Συνοριοφυλάκων στον Έβρο - Τραυματίσθηκε Τούρκος δουλέμπορος


Ένα ακόμη θερμό επεισόδιο, με πυροβολισμούς είχαμε χτες το βράδυ στον ποταμό Έβρο. Οι πυροβολισμοί ήταν μεταξύ Τούρκων δουλεμπόρων και Ελλήνων συνοριοφυλάκων. Ένας εκ των δύο Τούρκων νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, αφού τον βρήκε σφαίρα στον μηρό του δεξιού του ποδιού. 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...