Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2012

Η συγκέντρωση και η πορεία Ελληνόψυχων στην Θεσσαλονίκη για την Μακεδονία.


«Βεντέτα» ΠΓΔΜ και Σερβίας για τα μάτια της Ελλάδας!Κύριο θέμα στην FYROM, είναι από χθες, ένας φιλικός αγώνας χάντμπολ. Μεταξύ Σερβίας και FYROM, που έγινε στις 8/1/2012.
Οι Σέρβοι υποδέχθηκαν την ομάδα της FYROM, με… ελληνικές σημαίες, ενώ η δυσάρεστη έκπληξη για τους Σκοπιανούς, ήρθε από την Σερβική τηλεόραση Radio Televijia Serbia (http://www.rts.rs/), η οποία ανέγραφε την ονομασία της FYROM, ως FYR MACEDONIA (БЈР Македонија).
Mετά από αυτό, οι οπαδοί της ομάδας της… FYROM, «υποσχέθηκαν» ότι στα ματς της Σερβίας, θα κρατούν τη σημαία του Κοσόβου! Για την ιστορία, οι Σέρβοι νίκησαν με 26-23 τη FYROM.

Λόγω «εντάσεων και ασταθούς κατάστασης» η αναβολή των κοινών ασκήσεων ΗΠΑ-Ισραήλ Η απόφαση της αναβολής των κοινών στρατιωτικών ασκήσεων Ισραήλ και ΗΠΑ που είχαν προγραμματιστεί την άνοιξη ελήφθη λόγω των "εντάσεων και της ασταθούς κατάστασης" στην περιοχή, δήλωσε σήμερα ο ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών Αβίγκντορ Λίμπερμαν.

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 15/01/2012 (3/4 ) Η Πρώτη εκδήλωση για την συμπλήρωση των 100 χρόνων της Απελευθέρωσης της Μακεδονίας.


ME THN ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – ΕΚΤΡΟΠΗΣ, ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ “ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΡΙΑΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!

ME THN ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – ΕΚΤΡΟΠΗΣ, ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ “ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΡΙΑΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!

ΑΝΑΓΚΑΙΑ Η ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ/ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ


Με αφορμή τη νέα προκλητική ενέργεια της Αστυνομίας να αποκλείσει μέλη της Χ.Α (δείτε την φωτογραφία αριστερά), εμποδίζοντάς τους να μεταβούν στον τόπο όπου είχε προγραμματιστεί η συγκέντρωση στην Θεσσαλονίκη και την πλήρη ανοχή της απέναντι στους ακροαριστερούς, νομίζουμε πως ήρθε η ώρα να ακουστούν μερικές (δυσάρεστες σε πολλούς) αλήθειες:

- Πρώτα απ' όλα και ο πλέον αφελής η υπέρμαχος της Αστυνομίας, κατάλαβε πλέον ότι αυτή δρα ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ, προστατεύοντας όχι τον ελληνικό λαό, ούτε τη δημόσια τάξη, αλλά τα συμφέροντα των γραικύλων κυβερνώντων.

"Δούρειος ίππος" εντός της Εκκλησίας;


Έντονη είναι η φημολογία πως δύο συγκεκριμένοι Aρχιερείς από το απόγευμα της Παρασκευής ζητούν να υπογραφεί κείμενο από άλλα μέλη της ιεραρχίας, στο οποίο αμφισβητείται η πρόσφατη απόφαση της ΔΙΣ να στηρίξει τον ηγούμενο Εφραίμ!Αποκλειστικές πληροφορίες της Romfea.gr αναφέρουν πως οι δύο συγκεκριμένοι Μητροπολίτες, στη λογική του... Δούρειου Ίππου, κάνουν τηλεφωνικές επαφές στα μέλη της Ιεραρχίας που θα ήταν «πρόθυμα» να αμφισβητήσουν τις αποφάσεις της ΔΙΣ και να "αλώσουν" την ενότητα της Εκκλησίας.

ΣΥΡΙΑ: Η ΠΟΛΗ ΣΑΦΙΤΑ KAI Η ΚΟΙΛΑΔΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ - SYRIA: THE TOWN OF SAFITA AND THE VALLEY OF THE CHRISTIANS


Η Σαφίτα είναι μια όμορφη, ήσυχη, και πράσινη μικρή πόλη στο νομό Ταρτούς της Συρίας. Εκτείνεται στα βουνά κοντά στη Μεσόγειο θάλασσα σε υψόμετρο μεταξύ 300 και 400 μέτρων. Η πόλη της Σαφίτας καταλαμβάνει τις κορυφές τριών λόφων και τις μεταξύ τους κοιλάδες. Οι λόφοι αυτοί είναι τμήμα των παραλιακών οροσειρών της Συρίας. 
Ο πληθυσμός του δήμου της Σαφίτας είναι 30.000 κατοίκοι. Περιλαμβάνει το κέντρο της πόλεως, τα 89 χωριά και τους 49 οικισμούς της γύρω περιοχής.
Οι επισκέπτες στη Σαφίτας βλέπουν την ευγένεια και την καλοσύνη ζωγραφισμένα στα πρόσωπα των κατοίκων της. Παρ' ότι ανήκουν σε διαφορετικές θρησκείες και δόγματα, διατηρούν καλές σχέσεις μεταξύ τους και μοιράζονται ένα κοινό τρόπο ένδυσης, ήθη και έθιμα. Όλοι οι κάτοικοι συμμετέχουν στις γιορτές των συμπατριωτών τους καθώς επίσης και σε κάθε λύπη και χαρά. 

ΣΤΑ ΜΑΛΓΑΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΗΣΑΝ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΛΑΡΙΣΑΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΘ΄ΟΛΑ ΝΟΜΙΜΗ -ΑΦΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟ- ΗΤΑΝ, ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ. ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΤΟΣΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΙΑ ΚΛΟΥΒΑ ΜΕ ΜΑΤ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΕΡΑΝΟΦΟΡΟ ΟΧΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ... ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ "ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΗΣΑΝ" ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΩΝ ΜΑΛΓΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ... "ΣΤΟΧ...

ΛΑΜΠΑΔΗΔΟΦΟΡΙΑ