Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2012

Ζaman: «Τα Ισραηλινά HERON δίνουν πληροφορίες στο PKK»


Σύμφωνα με έκθεση της τουρκικής μυστικής υπηρεσίας πληροφοριών τα τηλεκατευθυνόμενα εναέρια οχήματα HERON ( "Ερωδιοί") που χρησιμοποιούνται από το Ισραήλ και τα οποία έχουν παρατηρηθεί στις επαρχίες Χατάι (Hatay) και Adana στους τελευταίους μήνες, κάνουν κατασκοπία υπέρ των Κούρδων και των οργανώσεων τους…Ως βάση για την έκθεση αυτή χρησιμοποιείται, λέει η εφημερίδα ΖΑΜΑΝ, ο εντοπισμός δύο ισραηλινών »Ερωδιών» σε περιοχές στο Hatay και στα Adana κατά προσέγγιση πριν δύο μήνες. 

Όταν η βλακεία γίνεται κυρίαρχη ιδέα των Σκοπίων


Αυτό το κράτος, στρατολογεί νέους και νέες, τους «πωρώνουν» για να μισούν και να διεκδικούν κάτι το οποίο δεν τους ανήκει. τι να τους πει κανείς;..μήπως αφού θέλουν να παίξουν έτσι να στέλναμε κανένα σύνδεσμο του ΠΑΟΚ να τελείωνε η υπόθεση; γιατί δεν χρειάζεται κάτι περισσότερο. Ένας σύνδεσμος φτάνει μέχρι και να τους καταλάβει το κρατίδιο :) Δείτε το βίντεο πιο κάτω και αναλογιστείτε. Που το πάνε οι Σκοπιανοί;…

«Υπόγειος» πόλεμος μεταξύ Mossad και MIT


Ευθεία επίθεση στο Ισραήλ με πολλαπλά μηνύματα πραγματοποιεί με άρθρο της στα αγγλικά η φιλοκυβερνητική εφημερίδα Zaman, όπου σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν από την ΜΙΤ, το Ισραήλ κατασκοπεύει με τα UAV Heron την Τουρκία προς όφελος του PKK. Πιο συγκεκριμένα όπως μελέτη της ΜΙΤ τα ισραηλινά Heron έχουν εντοπιστεί δύο φορές τους τελευταίους τρείς μήνες πάνω από την τουρκική επαρχία Hatay και Adana να πραγματοποιούν κατασκοπευτικές πτήσεις προς όφελος του PKK. 

ΣΟΚ: Πακιστανός πιλοτάριζε το T-37C της ΤΗΚ που έπεσε στο Αιγαίο!


Πακιστανός αξιωματικός της PAF (Pakistan Air Force) και μάλιστα εκπαιδευτής ήταν ο ένας από τους δύο χειριστές, οι οποίοι σκοτώθηκαν κατά την χθεσινή πτώση του εκπαιδευτικού αεροσκάφους της τουρκικής Αεροπορίας T-37C το οποίο συνετρίβη στο Αιγαίο, στο ύψος της Σμύρνης. Το αεροσκάφος πραγματοποιούσε εικονικές διεισδύσεις στο Αιγαίο και ασκήσεις ναυτιλίας σε χαμηλό ύψος. Πρόκειται για τον επισμηναγό Μασούντ Χουσάιν Τσαχάρ, ο οποίος ήταν εκπαιδευτής, με εκπαιδευόμενο τον νεαρό χειριστή, υποσμηναγό Σερκάν Σαγκίρ, μόλις 23 ετών, καταγόμενο από την Ανατολία και την επαρχία Ερζινκάν, ο οποίος είχε προσφάτως αποφοιτήσει. 

«Ανοιχτή πληγή» χαρακτηρίζουν στελέχη της ΕΛ.ΑΣ τον Εβρο


«Ανοιχτή πληγή» χαρακτηρίζουν στελέχη της ΕΛΑΣ τον Εβρο, αφού είναι η μοναδική περιοχή σε ολόκληρη τη χώρα όπου παρατηρείται σημαντική αύξηση στην είσοδο λαθρομεταναστών για το έτος 2011, παρά το γεγονός ότι σε πανελλαδικό επίπεδο τα νούμερα δείχνουν μείωση.Μάλιστα, τον Οκτώβριο της περσινής χρονιάς καταγράφηκε αριθμός - ρεκόρ στις συλλήψεις παράνομων μεταναστών, καθώς σε ένα μόλις μήνα πέρασαν τα ελληνοτουρκικά σύνορα στην περιοχή του Εβρου και εντοπίστηκαν από τις αρχές συνολικά 9.626 άτομα. Ακολουθεί ο Οκτώβριος του 2010 με 7.817 συλλήψεις μόνο στον Εβρο.

Τουρκικό δημοσίευμα: "Στη Δυτική Θράκη θα αφαιρεθούν οι εξουσίες της σαρίας από τους μουφτήδες"

Τουρκικό δημοσίευμα: "Στη Δυτική Θράκη θα αφαιρεθούν οι εξουσίες της σαρίας από τους μουφτήδες"

«Τουρκική πατρίδα εδώ και 5.000 χρόνια» ο Πόντος!

«Τουρκική πατρίδα εδώ και 5.000 χρόνια» ο Πόντος!

Mε αγγλικό δίκαιο κλείνει το PSI - Ας ετοιμαστούμε για κατασχέσεις...

Mε αγγλικό δίκαιο κλείνει το PSI - Ας ετοιμαστούμε για κατασχέσεις...

Με την Τουρκία ασχολείται κανείς στην κυβέρνηση;


Την τελευταία δεκαετία, πολλοί δεξιοί Αμερικανοί και Ισραηλινοί αναλυτές περιγράφουν τις γεωπολιτικές ανακατατάξεις στη Μέση Ανατολή, ως έναν νέο «ψυχρό πόλεμο», που θέλει αντιμέτωπες τις ΗΠΑ με το σιιτικό Ιράν. Προειδοποιούν για μια αραβική σιιτική ημισέληνο, που θα εκτείνεται από τον Λίβανο ως το Ιράκ, και που θα συνδέεται με την Τεχεράνη μέσω θρησκευτικών, εμπορικών, και γεωστρατηγικών δεσμών.
Το 2012 ξεκίνησε με τον Σιίτη Ιρακινό πρωθυπουργό Nouri al-Maliki να προσπαθεί να κυριαρχήσει, και με μια ιρανική επίδειξη πυραυλικών και πυρηνικών δυνατοτήτων, σε συνδυασμό με απειλές για αποκλεισμό των Στενών του Ορμούζ, σε περίπτωση που παρεμποδιστούν οι εξαγωγές ιρανικού πετρελαίου. Τα γεγονότα αυτά ερμηνεύονται ως ενδείξεις του ιρανικού επεκτατισμού, παράλληλα με τον φόβο που δημιουργεί το ενδεχόμενο ενός πυρηνικά εξοπλισμένου Ιράν.

ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΕΡΚΕΖΟΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ   
tserkezoi-1-naiΑπραγματοποίητο παραμένει από την τουρκική κυβέρνηση το αίτημα των Τσερκέζων για εκπαίδευση στη μητρική τους γλώσσα. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Καυκασιανών Συλλόγων Βατζίτ Καντίογλου ανέφερε πως θέλουν μετάσχουν ενεργά στη διαδικασία του νέου συντάγματος και δηλώνει:
«Ως αποτέλεσμα των πολιτικών αφομοίωσης σε βάρος του Τσερκέζικου λαού, ζητάμε η γλώσσα μας που μας έκαναν να την ξεχάσουμε να αρχίσει να διδάσκεται από τους παιδικούς σταθμούς και τα νηπιαγωγεία, η διδασκαλία της να μπει στο Σύνταγμα και να αποδοθούν ξανά τα τσερκέζικα τοπωνύμια.

Πρωτοφανές: H Ρωσία έβγαλε τις «σάλπιγγες του θανάτου» (βίντεο)


Σε πρωτοφανή ποσοτική, αλλά και επιχειρησιακή πυρηνική επίδειξη δύναμης προχώρησε πριν λίγες ώρες η Ρωσία με την κινητοποίηση από την Διοίκηση Στρατηγικών Διηπειρωτικών Πυραύλων των αυτοκινούμενων διηπειρωτικών πυραύλων οι οποίοι εγκατέλειχαν τις άκρως απόρρητες βάσεις τους στην στην αχανή ρωσίκή ενδοχώρα και ... βγήκαν στους δρόμους! Η εν λόγω άσκηση αποτελείται από σειρά επιμέρους μικρότερης κλίμακας ασκήσεις, οι οποίες λαμβάνουν χώρα σε ολόκληρη την επικράτεια της Ρωσίας, ως αν η χώρα ήταν σε πολεμική εγρήγορση για την αντιμετώπιση πυρηνικής απειλής. 

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ > ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ 1987! Πετρέλαιο – Ελληνοτουρκικά – Αιγαίο - Έτσι βοηθήσαν οι Αμερικανοί την Τουρκία σε βάρος της Ελλάδας!


Μπορεί η συνεδρίαση να έγινε… το 1987, αλλά είναι σαν να έγινε -κυριολεκτικά- χθες.Όποιος το διαβάσει θα το πάρει στη κυριολεξία για προφητεία. Και όμως, ήταν η γνώση που μέχρι σήμερα επιμελώς έκρυβε το Ελληνικό πολιτικό κατεστημένο από τους πολίτες της χώρας.

Πέρασαν 24 χρόνια από τότε!
Στα πρακτικά της Βουλής αποδεικνύεται η γνώση της ύπαρξης πετρελαίου στην ΕλλάδαTο γιατί είναι εδώ το ΔΝΤ, το ποιος το έφερε, και το γιατί το έφερε, κάποιοι από εμάς το γνωρίζουμε, ωστόσο καλό είναι να το μάθουν και όσοι δεν το γνωρίζουν. 

Η Βουλγαρία και το Ισραήλ, συμφωνήσαν για συνεργασία στην αμυντική βιομηχανία και την στρατιωτική εκπαίδευση


Η Βουλγαρία και το Ισραήλ, υπέγραψαν δύο συμφωνίες για κοινές στρατιωτικές ασκήσεις και συνεργασία στην αμυντική βιομηχανία μεταξύ των δύο χωρών.Οι συμφωνίες υπογράφηκαν κατά την επίσκεψη διάρκειας δυο ημερών, του Βούλγαρου υπουργού άμυνας Anyu Angelov, στο Τελ Αβίβ για συνομιλίες με τον Ισραηλινό ομόλογο του Ehud Barak. Όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο άμυνας της Βουλγαρίας η εκπαιδευτική συμφωνία «στοχεύει στην διεύρυνση την αμυντικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών με την διενέργεια κοινών ασκήσεων».
Ο Angelov και ο Barak επέβλεψαν την υπογραφή ενός μνημονίου κατανόησης και συνεργασίας στην αμυντική βιομηχανία, συμπεριλαμβανόμενου της παραγωγής, εμπορίου των αμυντικών υλικών και της κοινής έρευνας και ανάπτυξης.Η αμυντική βιομηχανία είναι ένας σημαντικός εργοδότης στη Βουλγαρία.