Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2012

Ο Καψής στον Παπαδάκη! Ο μισθός σου μαλ%# Ελληνα φταίει για όλα!

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΜΑΣ!

Μπορείς να το αναδημοσιεύσεις!

link http://netakias.wordpress.com/2012/01/20/golloum/ ή http://wp.me/s9GCU-golloum


Ο Παντελής Καψής σε επιληπτική “ανταγωνιστική” κρίση στον Παπαδάκη! Ειναι αυτός εκπρόσωπος Ελλήνων ή προδοτών. Ο μισθός σου μαλ%# Ελληνα φταίει για όλα!

ΔΗΜΕΥΣΗ ! Δέκα ! 10 ! ΦΟΡΟΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ! ! !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ !

Ο Πάνος Καμμένος βουλευτής της ΝΔ, μας δίνει την πρώτη του διαδικτυακή συνέντευξη

Ο Πάνος Καμμένος βουλευτής της ΝΔ, μας δίνει την πρώτη του διαδικτυακή συνέντευξη και πρώτη για το 2011 όπου, μιλάει για όλους και για όλα.

Πετρέλαια, Siemens, Τουρκία, Καστελόριζο, Μνημόνιο, Κερδοσκόπους, Ντόρα Μπακογιάννη, Λέσχη Bilderberg, Blogs, Παγκόσμια Διακυβέρνηση. Ακόμα και για απειλές που τυχόν δέχεται....

Μια συνέντευξη στην οποία, ακούγονται πράγματα που δεν επιτρέπεται να ειπωθούν από τα ΜΜΕ στα οποία όπως μας είπε δεν τον καλούν πλέον....

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Πάνος Καμμένος Μέρος 1/2

Πάνος Καμμένος Μέρος 2/2

========================================================================

Στοχοποιημένη από ρωσικά πυρηνικά όπλα η... «τσαμπουκαλού» Τουρκία τού Νταβούτογλου !
Mε μία ανακοίνωση-κεραυνό, το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε εμμέσως πλην σαφώς,
 την στοχοποίηση από βαλλιστικά πυρηνικά βλήματα του τουρκικού αντιβαλλιστικού ραντάρ που 
έχει εγκατασταθεί από το ΝΑΤΟ στην περιοχή της Μαλάτειας, 400 μίλια νοτιοανατολικά από την
 πρωτεύουσα της χώρας Άγκυρα την 1η Ιανουαρίου 2012! 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση «Σε μια στιγμή που διεξάγονται συνομιλίες εξομάλυνσης των σχέσεων
 για το ζήτημα της αντιβαλλιστικής άμυνας γενικότερα, η εγκαινίαση του συστήματος παρακολούθησης
 του ΝΑΤΟ στην Τουρκία, δικαιολογεί τα μέτρα που ανακοίνωσε ότι θα λάβει ο Ρώσος Πρόεδρος, ως
 απάντηση στις κινήσεις του ΝΑΤΟ». Δηλαδή στοχοποίηση με τακτικά ή μεσαίου-μεγάλου βεληνεκούς
 πυρηνικά βλήματα, όπως ανακοίνωσε ο Ν.Μεντβέντεφ.
 Για την περιοχή που βρίσκεται κοντά στον...

Η συνέχεια εδώ

Η ΠΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 21-1-2012:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 19-1-2012 . 

ΑΘΗΝΑ 22-1-2012 .
Η Ελλάδα τούτες τις έσχατες ημέρες της παγκοσμιοποίησης δέχεται τον πιο βρώμικο πόλεμο που έχει δεχθεί ποτέ στην ιστορία της. Έναν ακήρυχτο πόλεμο φθοράς που έχει κυριεύσει την κοινωνία μας με στόχο την εξουδετέρωση των στρατηγικών πλεονεκτημάτων αμύνης της Πατρίδος μας. Τα πλεονεκτήματα αυτά αντικατοπτρίζονται στις αξίες και τις παραδόσεις της φυλής μας. Αιχμή του δόρατος αποτελεί η αφοσίωση των Ελλήνων στα εφόδια της ψυχής. Η Πίστη μας που είναι πιο δυνατή και από τη φωτιά κάνοντας κάστρο άπαρτο την Ελλάδα και βασιλιά μας τον ίδιο τον Θεό.

Η εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών χτυπάει κόκκινο στη ΠάτραΚαθημερινότητα πλέον έχουν γίνει στην Πάτρα οι εγκληματικές δράσεις αλλοδαπών.
Η κατάσταση έχει γίνει πλέον ανεξέλεγκτη. Πριν από δύο εβδομάδες, περίπου, ήταν ευτύχημα που δε θρηνήσαμε θύματα όταν ένας λαθρομετανάστης επιτέθηκε με λεπίδα σε δύο άνδρες του Λιμενικού τραυματίζοντάς τους στα χέρια την ώρα που αυτοί προσπαθούσαν να τον συλλάβουν για παράνομη είσοδο στο λιμάνι. Νέο κρούσμα, λοιπόν, είχαμε πριν από δύο μέρες όταν αστυνομικοί του τμήματος της Ασφάλειας Πάτρας συνέλαβαν έναν Αφγανό που διακινούσε ναρκωτικά… ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ BLOG ΤΗΣ Π.Ο. ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Όσοι χαίρονται με την ισοπέδωση του ιδιωτικού τομέα ας το ξανασκεφτούν!
Το νέο επερχόμενο πογκρόμ στις αποδοχές των ιδιωτικών υπαλλήλων πέρα από αρκετούς εργοδότες τους οποίους βρίσκει αντίθετους (ίσως γιατί διαβλέπουν τους μετέπειτα κινδύνους), έχει και πολλούς που το υποδέχονται με χαρά...
Είναι αυτοί που ενώ δεν είχαν ιδιαίτερες οικονομικές δυσκολίες κάλεσαν πριν κανένα χρόνο το προσωπικό τους θέτοντάς τους το δίλημμα με το αθώο ύφος του Πόντιου Πιλάτου:
Τι θέλετε ίνα ποιήσω υμάς; Απολύσαι ή περικόψαι;
Ρητορικό το ερώτημα διότι ποιος θα αναλάμβανε την ευθύνη να βρεθεί ένας συνάδερφός του στο δρόμο; Με βαριά καρδιά λοιπόν έπιασαν το ψαλίδι διότι η ψαλιδιά ήταν από αυτές στο ξεκίνημα ενός κουρέματος, όχι στο τελείωμα.

Τούρκοι στρατιωτικοί για την τάφρο: "Δεν θα σας σώσει"!


Η τουρκική ιστοσελίδα Askerhaber ("Στρατιωτικά Νέα") επικαλούμενη πηγές του τουρκικού Στρατού αναφέρει σε δημοσείευμά της ότι “Η Ελλάδα κοντεύει να τελειώσει το χαντάκι που ετοίμασε για να μην περνάνε τα τουρκικά άρματα αλλά αυτό δεν θα ωφελήσει σε τίποτα. Πηγές από τις τουρκικές ΕΔ παρομοίασαν την προσπάθεια της Ελλάδας με το Σινικό Τείχος της Κίνας και τόνισαν πως δεν θα ωφελήσει καθόλου, υπενθυμίζοντας πως τα γεφυροφόρα άρματα τύπου Μ-48 των τουρκικών ΕΔ είναι σχεδιασμένα για να περνάνε τάφρους, καθώς και ότι με το σύστημα ΣΑΜΟΥΡ που παράγεται από τη εταιρία FNSS, έχει φτάσει στο ανώτατο επίπεδο η ικανότητα του στρατού να ξεπερνά τέτοιου είδους εμπόδια”.

ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ Στάση πληρωμών σε πρεσβείες-προξενεία της Ελλάδας στο εξωτερικό!

ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ Στάση πληρωμών σε πρεσβείες-προξενεία της Ελλάδας στο εξωτερικό!

Πώς χρεοκόπησαν την Ελλάδα!

Πώς χρεοκόπησαν την Ελλάδα!

Υ/Β «ΩΚΕΑΝΟΣ» (S 118) με A.I.P.


Τέλη του 2004 ξεκίνησε το πρόγραμμα «NEPTUNE-II» του Πολεμικού Ναυτικού, ο εκσυγχρονισμός του υποβρυχίου «ΩΚΕΑΝΟΣ» κλάσεως U209 – το πρώτο στη ιστορία του Πολεμικού Ναυτικού με αυτό το όνομα, και ο εφοδιασμός του με κυψέλες καυσίμου. 


Ο σχεδιασμός του προγράμματος προέβλεπε αρχικά τον εκσυγχρονισμό τριών υποβρυχίων κλάσεως U209 «ΠΟΣΕΙΔΩΝ» στα ναυπηγεία στον Σκαραμαγκά με προσθήκη ενδιαμέσου τμήματος με σύστημα A.I.P. και παράλληλα εργασίες γενικής επισκευής και αναβάθμισης διαφόρων υποσυστημάτων – επικοινωνίες και όπλα. 

Charles Taylor: Πράκτορας της DIA και κατηγορούμενος για εγκλήματα πολέμου


Η DIA επιβεβαίωσε ότι ο πρώην πρόεδρος της Λιβερίας, Charles Taylor, ο πρώτος αρχηγός κράτους της Αφρικής που δικάζεται για εγκλήματα πολέμου από το Διεθνές Ποινικό Δικαστηρίο της Χάγης, εργαζόταν επί χρόνια ως πληροφοριοδότης για τις υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ. Η αποκάλυψη έγινε από την εφημερίδα Boston Globe που έκανε χρήση του Νόμου περί Ελευθερίας των Πληροφοριών προ εξαετίας για πιθανές στενές σχέσεις του λιβεριανού ηγέτη με τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες. 

«ΧΡΥΣΗ ΕΠΟΧΗ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ
Μια σειρά αρχαιολογικών θησαυρών του νομού Λάρισας, που κινδύνευαν από τη φθορά του χρόνου, με κάποιους απ’ αυτούς να έχουν λεηλατηθεί στο παρελθόν, με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό για τη διάσωση ιστορικών πολύτιμων στοιχείων τους, βρήκαν αισίως την προσοχή που τους αρμόζει.
Επί χρόνια αράχνιαζαν στα συρτάρια οι μελέτες για ανάδειξη, συντήρηση και αποκατάστασή τους, μέχρι που δόθηκε πρόσφατα το πράσινο φως, μέσω του ΕΣΠΑ και άμεσα ξεκίνησαν πυρετωδώς οι εργασίες.

ΙΜΙΑ 1996 : ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ
Τιμή και δόξα σε αυτούς που θυσίασαν ό,τι πολυτιμότερο είχαν στο βωμό της πατρίδας. Την ίδια τους τη ζωή. Σε αυτούς που πίστεψαν σε πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια, ιδανικά, ήθη, έθιμα, θεσμούς και αξίες.
 Σε αυτούς που μοιραστήκαμε μαζί τις ίδιες χαρές, τις ίδιες λύπες, ανησυχίες, τα ίδια ξενύχτια, σε αυτούς που φλερτάραμε μαζί τον κίνδυνο, που υπερβάλλαμε τον εαυτό μας και θυσιάσαμε τα νιάτα μας. Σε όλους αυτούς που μέσα στην καρδιά μας έκαιγε η ίδια σπίθα. Σε όλους αυτούς που κοιμόμασταν και ξυπνάγαμε με τα ίδια όνειρα και τις ίδιες προσδοκίες.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...