Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2012

ΠΛΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΟΤΣΕ ΝΤΕΛΤΕΦ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ
Μόλις μια εβδομάδα από τη δήλωση του ακροδεξιού Βούλγαρου πολιτικού Καρακατσάνοφ, στη βουλγαρική τηλεόραση, ότι ο Γκότσε Ντέλτσεφ, είναι Βούλγαρος ήρωας που πάλεψε για την απελευθέρωση της 'Μακεδονίας', άρχισαν οι αντιδράσεις στα Σκόπια, που οι Σλάβοι τον θεωρούν ως ‘δικό τους’ ήρωα που αγωνίστηκε για τη «Μακεδονία», του οποίου το άγαλμά έχουν στήσει στην κεντρική πλατεία της πόλης των Σκοπίων.

Σε πλήρη επιχειρησιακή λειτουργία ο κατασκοπευτικός σταθμός στην Τανάγρα


Ο χώρος του SOR στην 331 Μοίρα στην 114 Πτέρυγα Μάχης στην Τανάγρα βρίσκεται και επίσημα από τα μέσα Μαρτίου, ημέρα επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Τανάγρα, σε πλήρη επιχειρησιακή λειτουργία, όπως αυτή ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Άμυνας

Ο Δορυφορικός Σταθμός Εδάφους
Με την επισημοποίηση του δορυφορικού σταθμού εδάφους, παρέχονται μεγαλύτερες δυνατότητες στην οργάνωση της άμυνας της χώρας και ενισχύεται, ταυτόχρονα, ο προσανατολισμός της Ελλάδας σε μια ευρωπαϊκή διαστημική αμυντική πολιτική.

Διακλαδική Διεύθυνση Πληροφοριών/ΓΕΕΘΑ: "Σκοπιανοί με αλβανικά διαβατήρια έκαψαν την Πελοπόννησο το 2007"


«Ένα άκρως εμπιστευτικό έγγραφο, με τα επτά ονόματα των μελών της οργανωτικής ομάδας Σκοπιανών πρακτόρων με αλβανικά διαβατήρια, οι οποίοι ευθύνονταν για τις πυρκαγιές του 2007 στην Πελοπόνννησο, διαβιβάστηκε από την Διακλαδική Διεύθυνση Πληροφοριών των Ενόπλων Δυνάμεων στον τότε υπουργό Εθνικής Άμυνας Ε.Μεϊμαράκη και από εκεί προωθήθηκε στον υπουργό Εσωτερικών, Π. Χηνοφώτη». 

Αυτό αποκαλύπτει σήμερα, με καθυστέρηση 4,5 ετών βέβαια ο τότε υπουργός Δημόσιας Τάξης Βύρωνας Πολύδωρας σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Δημοκρατία"

Πώς οι Γερμανοί κάνουν τους Αλβανούς εφοπλιστές


Του Ηλία Γ. Μπέλλου - Χρυσές δουλειές στο αλβανικό λιμάνι του Δυρραχίου έχουν στήσει Γερμανοί εφοπλιστές την ώρα που το ελληνικό δημόσιο αδυνατεί να πουλήσει ακόμα και το μικρότερο ακίνητο του ΟΛΠ. Οι Γερμανοί σε συνεργασία με τον Αλβανό επιχειρηματία Avni Hoxha εξάγουν μεγάλες ποσότητες σιδηρομεταλλεύματος στην Κίνα οι οποίες συνεχώς αυξάνονται αποκτώντας τον έλεγχο τόσο του λιμανιού όσο και της μεταφοράς των φορτίων στις κινεζικές χαλυβουργίες.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΧΟΥΣ!Τι πληρώνουν οι Αγιορείται οι φιλοπάτριδες και φιλογενείς

Επειδή το πλείστον του Ελληνικού λαού, μηδέ των αξιοτίμων βουλευτών και υπουργών εξαιρουμένων, έχει άγνοια της φιλοπατρίας και φιλογενείας των Αγιορειτών, πρέπει να γνωρίζουν ότι οι Αγιορείται Πατέρες, ότε ετέθη υπό των μεγάλων Δυνάμεων το θέμα της ενταξεως του Αγίου Όρους μετά την απελευθερωσιν από τον Τουρκικον ζυγόν, το πού θα ανήκη, σύσσωμοι υπέγραψαν την επιθυμίαν των και την θέλησίν των, να ενσωματωθή εις τό τότε Ελληνικον Βασίλειον, την στιγμήν που σκοτειναί δυνάμεις, παντοιοτρόπως ενεργούσαι ηγωνίζοντο υπέρ της διεθνοποιήσεώς του.

Άρχισαν οι αυστηρές προειδοποιήσεις στους βουλευτές απο τις τοπικές κοινωνίες…

Έκλεισε κατά 99% η συμφωνία: Όλες οι τελευταίες πληροφορίεςΠληροφορίες από εξαιρετικά αξιόπιστες πηγές του «defencepoint.gr» επιμένουν τις τελευταίες ώρες ότι η συμφωνία της Ελλάδας με την Τρόικα είναι γεγονός με προσέγγιση πολύ πάνω του 99%. Η συμφωνία συνδυάζει τα σκληρότατα μέτρα με την εκταμίευση κονδυλίων τα οποία θα κατευθυνθούν στην αγορά με σκοπό να την αναζωογονήσουν, ενώ όλα δείχνουν ότι στο «πακέτο» θα προβλέπεται και ευρύτατος ανασχηματισμός του κυβερνητικού σχήματος.

ΕΛΛΗΝΑ ΞΥΠΝΑΑΑ!

http://www.greektube.org/content/view/158800/2/

Μνήμη Θεόδωρου Κολοκοτρώνη.


ΕΝΑΡΘΡΗ ΚΡΑΥΓΗ

Δεν ξεχνώ

Πορεία διαμαρτυρίας υπέρ του Ιράν στην Κωνσταντινούπολη


Διαδήλωση υπέρ του Ιράν πραγματοποιήθηκε χθες στην Κωνσταντινούπολη, όπου οι διαδηλωτές στην πλατεία Ταξίμ της πόλης, φώναζαν συνθήματα κατά της Αμερικής και υπέρ του δικαιώματος της πυρηνικής ενέργειας του Ιράν. Οι διαδηλωτές διαμαρτυρήθηκαν για την συνεχιζόμενη ένταση στις σχέσεις του Ιράν με τις χώρες της Δύσης και της διεθνούς κοινότητας, για την πρωτοβουλία που έλαβαν για τον οικονομικό αποκλεισμό της χώρας αυτής. Στη διάρκεια της διαδήλωσης φώναζαν συνθήματα κατά του ιμπεριαλισμού, που καθοδηγείται από τις Ηνωμένες Πολιτείες και ορισμένα κοινοτικά θεσμικά όργανα και καταδίκασαν την πολιτική των Ηνωμένων Πολιτειών,του Ισραήλ και της Βρετανίας.

Νέα κλοπὴ τῆς ψήφου τῶν μεταναστῶν.

Νέα κλοπὴ τῆς ψήφου τῶν μεταναστῶν.

Δεν θέλω να πεθάνει το Έθνος μου.

gianniotis: Τουρκικός βόθρος: Με extreme βίντεο της κόρης του εκβίαζε ο Ρ.Τ.Ερντογάν τον A/ΓΕΕΘΑ!

gianniotis: Τουρκικός βόθρος: Με extreme βίντεο της κόρης του εκβίαζε ο Ρ.Τ.Ερντογάν τον A/ΓΕΕΘΑ!

Δείτε το σημείο που έχασε τη ζωή της η 80χρονη στη Βαρβάσαινα Ηλείας- Για εγκληματική αδιαφορία μιλούν οι περίοικοιΜυστηριώδης επιστολή-καταπέλτης Ελλήνων εξωτερικού προς Μέρκελ


Επιστολή – κόλαφο στην Γερμανίδα καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ έστειλε ο σύλλογος «Νέα Φιλική Εταιρεία», ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, συστάθηκε πρόσφατα από 8.500 Έλληνες μονίμους κατοίκους των κρατών- μελών της Ε.Ε. Στην επιστολή, που κυκλοφόρησε ευρύτατα στο διαδίκτυο, εκφράζονται τρομεροί υπαινιγμοί και κατηγορίες κατά των γερμανικών κυβερνήσεων για υποθέσεις από το 1998 μέχρι και σήμερα, για οικονομικά σκάνδαλα, δωροδοκίες, εκβιασμούς κ.ά. Την αναδημοσιεύουμε με πάσα επιφύλαξη. Δείτε τι γράφουν στην επιστολή τους:
«Αν δεν θυμάστε κάτι κα. Μερκελ… δεν πειράζει, θα σας βοηθήσουμε εμείς. Διαθέτουμε όλα τα αποδεικτικά στοιχεία …για τόπο, χρόνο, τραπεζικούς λογαριασμούς και διαπλεκόμενα πρόσωπα ……έως και για τα εσώρουχα που φορούσαν.

ΑΓΡΙΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΗ ΦΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ! ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ ΠΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑ!


ΝΕΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ 2007(ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης κηρύχθηκαν οι περιοχές Πύργου και Αρχαίας Ολυμπιάς σύμφωνα με απόφαση της περιφέρειας δυτικής Ελλάδας.

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση απεγκλωβισμού στην περιοχή Λάνφη με τη βοήθεια ελικοπτέρων σούπερ πούμα, πυροσβεστών και αστυνομικών λόγω κατολισθήσεων από την έντονη βροχόπτωση που έπληξε τον νομό όλη την νύχτα.

Στην εκκένωση του νοσοκομείου Πύργου προχωρούν οι υπεύθυνοι, λόγω πλημμυράς του υπογείου του. 

ΡΟΥΜΑΝΟΙ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΑΤΜ ΜΑΖΕΥΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΞΕΝΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ...
Δύο Ρουμάνοι συνελήφθησαν το Σάββατο, καθώς μετά από έλεγχο στο αυτοκίνητο που επέβαιναν, βρέθηκε και κατασχέθηκε μηχανισμός παγίδευσης μηχανημάτων αυτόματης συναλλαγής (ΑΤΜ) τραπεζών.

Από την έρευνα του προέκυψε ότι οι συλληφθέντες είναι μέλη εγκληματικής ομάδας, που προβαίνει σε παγιδεύσεις Α.Τ.Μ. με τη διεθνώς γνωστή μέθοδο «skimming». Οι δράστες μέσω αυτοσχέδιων ηλεκτρονικών μηχανισμών παγίδευσης, τους οποίους τοποθετούν σε Α.Τ.Μ., υφαρπάζουν τα προσωπικά δεδομένα από τις γνήσιες κάρτες, κατά την ώρα της συναλλαγής, από τον νόμιμο κάτοχο αυτών και με τα στοιχεία αυτά κατασκευάζουν κάρτες κλώνους, με τις οποίες πραγματοποιούν παράνομες αναλήψεις.

Σαν σήμερα το 1843 πέθανε ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.

Σαν σήμερα το 1843 πέθανε ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.

Το Θαύμα της Ευγνωμοσύνης!

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΩ!!

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΩ!!

Ο Ιωάννης Κολοκοτρώνης, ο μικρότερος αδελφός του γέρου του Μοριά, και πέντε παλικάρια μαζί του σκοτώθηκαν από τους Τούρκους 1η Φεβρουαρίου του 1806 ύστερα από προδοσία των καλόγερων της Μονής Παναγίας των Αιμυαλών, στην οποία είχαν πάει οι ήρωες γυρεύοντας καταφύγιο. Οι Τούρκοι τους έκοψαν τα κεφάλια, τα έμπηξαν σε κοντάρια και τα περιέφεραν στην Δημητσάνα, στο Ζυγοβίτσι και στην Τρίπολη, όπου και τα κρέμασαν στον μεγάλο πλάτανο της πόλης. Ο αδελφός του, ο γέρος του Μοριά, ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, μετά την άλωση της Τριπολιτσάς έβαλε και έκοψαν τον πλάτανο αυτό, γιατί με αρκετό αίμα της γενιάς του ήταν ποτισμένος, όπως είπε.

Όποιος ξεχνάει την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει. (Σανταγίανα Ισπανός Φιλόσοφος)


Η Αμερικάνικη πρεσβεία να κοιτάξει ασχοληθεί με την γεωπολιτική αναστάτωση που έχει δημιουργήσει στον πλανήτη κι ας αφήσει το κέντρο των Αθηνών...


Μια περίεργη ανακοίνωση εξέδωσε η αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα για τους υπηκόους των ΗΠΑ που βρίσκονται στην πρωτεύουσα. Η ανακοίνωση κάνει λόγο για ενδεχόμενα επεισόδια που μπορεί να προκληθούν από ομάδες αντιεξουσιαστών και γι’ αυτό καλό θα ήταν να απομακρυνθούν από το κέντρο της πόλης. Στο κείμενο μάλιστα γίνεται συγκεκριμένη αναφορά στο Μοναστηράκι και τη γύρω περιοχή ενώ πιθανή εστία «φωτιάς» θεωρείται η εκδήλωση της αναρχικής συλλογικότητας -όπως αναφέρεται- «Κύκλος της φωτιάς».

Dnevnik: «Το ΝΑΤΟ αλλάζει στάση, μετά την ετυμηγορία της Χάγης»


«Σε αντίθεση με τη θέση Ράσμουσεν- πριν από δύο χρόνια-, που ο γραμματέας του ΝΑΤΟ, είπε ότι τα Σκόπια δεν μπορούν να προσκληθούν με την προσωρινή ονομασία τους,τώρα η θέση της Συμμαχίας, όπως ειπώθηκε στις Βρυξέλλες, άλλαξε και ότι η χώρα μας μπορεί να ενταχθεί υπό την προσωρινή ονομασία BJRM/ FYROM, εφ’ όσον σε αυτό συμφωνήσει η Ελλάδα», γράφει η σκοπιανή εφημερίδα Ντνέβνικ.

Δείτε με τι πινακίδες κυκλοφορεί η τρόικα στην Αθήνα…(βίντεο)Χθες το απόγευμα ο κ. Παπαδήμος είχε συνεχείς συναντήσεις-συσκέψεις…Ο κ. Βενιζέλος έφτασε στο μέγαρο Μαξίμου στις 17:30 (με αυτοκίνητο) και ενημέρωσε τον κ. Παπαδήμο για τις επαφές του με την τρόικα. Ο Τόμσεν και άλλος ένας τροικανός έφτασαν στο Μαξίμου στις 19:00 με αυτοκίνητο.
Λίγο αργότερα αφίχθη πεζός και ο κ. Κουτρουμάνης.
Μέχρι εδώ όλα καλά (τρόπος του λέγειν)
Το αξιοπεριέργο όμως είναι οι πινακίδες του αυτοκινήτου της τρόικας…
Το όχημα που χρησιμοποιεί η τρόικα έχει πινακίδες Διπλωματικού Σώματος (ΔΣ, CD).

Θράκη: Υπό αμφισβήτηση και η εθνική κυριαρχία


Δραματικές είναι οι μαρτυρίες ανθρώπων που «διώκονται» στην ίδια τους την πατρίδα...«Καλή χρονιά από τη Θράκη που χάνεται, από τη Θράκη που σβήνει περνώντας στα χέρια των Τούρκων, από τη Θράκη που η εθνική κυριαρχία είναι καθημερινά υπό αμφισβήτηση. Οι φίλοι σου φοιτητές». Πρωί της Πρωτοχρονιάς. «Βροχή» τα μηνύματα στο κινητό μου με ευχές φίλων και συγγενών για «ευτυχισμένο το 2012» και άλλα τέτοια. Κι ανάμεσά τους το μήνυμα για τη Θράκη από μια ομάδα φίλων φοιτητών στο Πανεπιστήμιο Κομοτηνής. 

Σ. Καργάκος: οι γερμανικές εκτελέσεις: ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ

Του Σαράντου Καργάκου

Ιστορικού – Συγγραφέως

Sto klari: Γιατί δεν θέλουν τους Έλληνες;

Sto klari: Γιατί δεν θέλουν τους Έλληνες;: Σ’
ένα βιβλίο με τίτλο «Σκυλάνθρωποι» είναι καταγεγραμμένη η ενδιαφέρουσα
αφήγηση μίας Ελβετίδας, η οποία επεξηγεί γιατί...

DefenceNet - Ιδρύεται αλβανικό ανθελληνικό κόμμα;

DefenceNet - Ιδρύεται αλβανικό ανθελληνικό κόμμα;

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΑΜΥΝΑ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ: "Δημοκρατικό Κόμμα Αλβανοφώνων"...Οδυσσέας Τσενάι ...

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΑΜΥΝΑ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ: "Δημοκρατικό Κόμμα Αλβανοφώνων"...Οδυσσέας Τσενάι ...: Μπούμερανγκ κατά της Ελλάδος οι πειραματισμοί Ραγκούση.! ( ΤΑ ΓΡΑΦΑΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ απο το 2010) Το θυμάστε το παιδάκι; Επιστρέφει σύντομα στη...

HeLLeNiCReVeNgE: «Βάλανε το λύκο να φυλάει τα πρόβατα»

HeLLeNiCReVeNgE: «Βάλανε το λύκο να φυλάει τα πρόβατα»: Κύριοι Βουλευτές , Υ π άρχουν τα κατωτέρω κρίσιμα ε ρωτήματα . 1. Αφού η χώρα θα χρεωκο π ήσει έτ σι κι αλλιώς ( όλες οι π...

"Δημοκρατικό Κόμμα Αλβανοφώνων"...Οδυσσέας Τσενάι !

Από το 2008, και σε ανύποπτο χρόνο, είχαμε προειδοποιήσει για τον λαθρονόμο
και τις συνέπειες της ακατανόητης (;) ανοχής των Ελλήνων σε τόσο λεπτά θέματα...

Τώρα αλλοεθνής άνθρωποι και ομάδες, διεκδικούν να αποφασίζουν για το μέλλον, και να διαφεντεύουν την γη των Ελλήνων και τους Έλληνες !!!

Ειδικά για τον γιο του πράκτορα Τσενάϊ από την πρώτη στιγμή αρκετοί φώναζαν για την τριανταφυλλοπουστιά που θα πληρώναμε αργότερα...

Και όλα αυτά που; Στη γη των Ελλήνων που οι πρόγονοί μας έδωσαν το αίμα και τη ζωή τους για να μην είμαστε σκλάβοι κανενός !!!

Άντε να δούμε πόσο ακριβά θα πληρώσουμε τη ματαιοδοξία ορισμένων 'ελλήνων' που ήθελαν να αποκτήσουν δούλους... ξεπουλώντας ακόμα και τα στοιχειώδη δικαιόμματα των παιδιών τους

Τάσος


Με το καλό και Πρόεδρος της Δημοκρατίας !
Δηλαδή ο Παπούλιας τι ακριβώς είναι;;;
Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2012

"Δημοκρατικό Κόμμα Αλβανοφώνων"...Οδυσσέας Τσενάι !

(http://www.hli.gr/2012/%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BA%CF%8C%CE%BC%CE%BC%CE%B1-%CE%B1%CE%BB%CE%B2%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%86%CF%8E%CE%BD%CF%89%CE%BD-%CE%BF%CE%B4%CF%85/)


Σχόλιο: Οδυσσέας Τσενάι Αλβανός , και βαφτιστήρι του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.
Που μεσολάβησε για να αναλάβει τις σπουδές του το ελληνικό κράτος στα καλύτερα κολλέγια της Αμερικής για πολλά χρόνια με λεφτά του ελληνικού λαού , σαν νας και δεν υπάρχουν ελληνόπουλα φτωχά για να τα βοηθήσει το κράτος ! Αλήθεια Μάκη γιατί δεν ανάλαβες εσύ τα έξοδά του και τα φόρτωσες στον φτωχό
λαό ; Μήπως να μας πει ο κύριος ζούγκλας και πόσο μας στοίχισε ;

Μπούμερανγκ κατά της Ελλάδος οι πειραματισμοί Ραγκούση.!


Το θυμάστε το παιδάκι;
Επιστρέφει σύντομα στην Ελλάδα με το "Δημοκρατικό Κόμμα Αλβανοφώνων". Δείτε εδώ σήμερα

Για όσους ξεχνούν εύκολα, είναι ο Οδυσσέας Τσενάι, οπού το 2003 τα ΜΜΕ τον έκαναν διάσημο για τον εαν τελικά θα έπρεπε, ο τότε ,νεαρός Αλβανός να κρατήσει την Ελληνική σημαία στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.


Θυμίζουμε πως τότε ο Θ. Πάγκαλος έκανε λόγο για ρατσιστές και ξενόφοβους Έλληνες και ζήτησε να δοθεί Ελληνική υπηκοότητα εντός 24ωρου στο νεαρό Αλβανό.
Τι κάνει όμως σήμερα ο τότε "τηλεοπτικός αστήρ" της Ελληνικής τηλεόρασης ;
Σύμφωνα με έγκυρες πηγές , το ισχυρό Aλβανικό λόμπι "επέλεξε" τον "αδικημένο" και προβεβλημένο Αλβανό μετανάστη ώς ιδανικό πρόσωπο στο οποίο θα... μπορούσαν να επενδύσουν για το μέλλον.
Συγκεκριμένα η American Bank of Albania ανήκει κατά 100%
στο Αλβανοαμερικανικό λόμπι και ιδρύθηκε στην πολιτεία Delaware των ΗΠΑ, το 1989, με πράξη της κυβέρνησης των ΗΠΑ για την υποστήριξη της δημοκρατίας στις χώρες της ΝοτιοανατολικήςΕυρώπης.Επίσης, η ίδια τράπεζα είναι ο κύριος χρηματοδότης των μεγαλύτερων εκδόσεων (εφημερίδες, περιοδικά, βιβλία κ.λ.π.) στην αλβανική γλώσσα για τα Βαλκάνια. Έτσι, πρωταγωνιστικό ρόλο στο συντονισμό του αλβανόφωνου στοιχείου πάντα στον κόσμο - ειδικότερα όμως όσον αφορά στα Βαλκάνια -, με την επίσημη γενική πολιτική του κράτους της Αλβανίας, έχει αναλάβει η Αλβανο-Αμερικανική Τράπεζα - η οποία λειτουργεί με τρία καταστήματα στην Ελλάδα.
Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής του αλβανο-αμερικανικού λόμπι είναι πρώην γερουσιαστής των ΗΠΑ. Επίσης, το λόμπι των Αλβανών στις ΗΠΑ έδειξε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για την υπόθεση Τσενάι μετά την τηλεοπτική του προβολή.
Επέλεξαν λοιπόν το δημοφιλή προφίλ του Οδυσσέα Τσενάι ώς ..."επένδυση" για το μέλλον των Αλβανικών συμφερόντων στέλνοντάς τον να σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες στη Βοστώνη.
Έτσι προετοιμάζουν, το νέο δημοφιλή ηγέτη που θα εκπροσωπήσει τη μεγάλη παράταξη του "Δημοκρατικού Κόμματος Αλβανοφώνων" η οποία σχεδιάζεται εδώ και χρόνια με στόχο το νέο κόμμα να ισχυροποιήσει ακόμη περισσότερο ο ρόλος της Αλβανίας στα Βαλκάνια.
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τσενάι φοιτά στη Σχολή Ηγετών του Harvard, αφού έκανε ένα "πέρασμα" - για τα μάτια του κόσμου - από το τμήμα Φυσικής του Boston College.
Γιατί όμως επέλεξαν ένα "φτωχό μετανάστη" όπως ο Τσενάι ;
Ο πατέρας Τσενάι δεν είναι καθόλου τυχαίος αφου, εκτός από Λοχαγός των Αλβανικών Μυστικών Υπηρεσιών εκείνη την εποχή, ήταν και ένας από τους πρωταγωνιστές του μεγαλύτερου οικονομικού σκανδάλου που γνώρισε ποτέ η Αλβανία, εκείνου με τις Πυραμίδες. Στην Ελλάδα ήρθε όχι ως φτωχός πλην τίμιος λαθρομετανάστης, αλλά για να αποφύγει τις απειλές για τη ζωή του και τη φυλακή από τις απάτες, σύμφωναμε τον αλβανικό Τύπο, που είχε διαπράξει εκεί. Και για τη διακίνηση των χρημάτων προς την Ελλάδα έκανε χρήση των Ελληνικών τραπεζικών υπηρεσιών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η οικοιγένεια Τσενάι είναι γνωστή οικογένεια Τσάμηδων από το Φίερε, περιοχή στην οποία κατέφυγαν υπό διωγμό πολλοί Τσάμηδες για τη συνεργασία που προσέφεραν κατά την διάρκεια της Κατοχής στους Γερμανούς.


O διάσημος Τσενάι
O διάσημος στην Ελλάδα Οδυσσέας Τσενάι επηρέασε μέσω της τηλεοπτικής προβολής ένα μεγάλο ποσοστό Αλβανοφώνων στην Ελλάδα που τον έκαναν σύμβολο των "καταπιεσμένων" Αλβανών.
Ιδανικό επικοινωνιακό προφίλ του πλέον δημοφιλoùs "κατατρεγμένου φτωχόπαιδου" που θα επιστρέψει ώς ηγέτης για να απονείμει δικαιοσύνη στους συμπατριώτες του.
Στο πολιτικό σκηνικό της γείτονos χώρας όλα τα πολιτικά κόμματα, μηδενός εξαιρουμένου, συμφωνούν απόλυτα με τη δημιουργία κόμματος Αλβανοφώνων στην Ελλάδα.
Όλα τα Αλβανικά κόμματα έχουν συμφωνήσει ότι ο κύριος μοχλός της οικονομικής ανάπτυξης της χώρας τους είναι τα τραπεζικά εμβάσματα των Αλβανών μεταναστών προς την πατρίδα τους, αφού η Αλβανία δεν έχει τα περιθώρια να στηριχτεί στην παραγωγή ή στις υπηρεσίες. Γι αυτό, άλλωστε, τα ίδια τα Αλβανικά κόμματα χρηματοδοτούν ολόκληρες οικογένειες Αλβανών πολιτών με τα πρώτα έξοδα εγκατάστασής τους σε ξένες χώρες, ενθαρρύνοντας έτσι τη μετανάστευση.
Είναι γεγονός πως η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια (ιδιαίτερα μετά το "προσκλητήριο" του τότε υπουργού εξωτερικών Α.Σαμαρά) έχει συγκεντρώσει ένα τεράστιο αριθμό Αλβανών με αποτέλεσμα ήδη στη χώρα μας να κυκλοφορούν - και μάλιστα με πολύ καλές πωλήσεις- Αλβανικές εφημερίδες και περιοδικά, ενώ όλες οι Ελληνικές τράπεζες έχουν προβεί στην προσθήκη Αλβανικής γλώσσας στα περισσότερα ΑΤΜ αφού οι Αλβανοί αποτελούν πια ενα επίλεκτο ποσοστό πελατών σε τραπεζικές καταθέσεις.
Τελευταία μάλιστα έχουν ξεκινήσει ήδη να κάνουν την εμφάνισή τους ιστοσελίδες επωνύμων δημοσιογράφων που περιέχουν έκδοση στα Αλβανικά για περισσότερη επισκεψιμότητα.

Υποστηρικτές στην Ελλάδα
Τη δημιουργία κόμματος Ανβανοφώνων στην Ελλάδα ενθαρρύνουν επίσης εγχώριοι πολιτικοί αλλά και οικονομικοί κύκλοι. Δημοσιογραφικά συγκροτήματα, εκδοτικοί οίκοι, μεγαλομέτοχοι Ελληνικών ιδιωτικών καναλιών, κατασκευαστές δημόσιων έργων, εμπορικά επιμελητήρια, πολιτικές οργανώσεις, μη-κυβερνητικές οργανώσεις κ.α.
Το "Δημοκρατικό Κόμμα των Αλβανοφώνων" υποστηρίζεται επίσης από εξωκοινοβουλευτικές συσπειρώσεις της Αριστεράς στην Ελλάδα, από ορισμένους Έλληνες Αλβανικής καταγωγής που έχουν διακριθεί μέσα από τα Ελληνικά media, αλλά και Αλβανούς επιχειρηματίες που ζουν και δραστηριοποιούνται στη χώρα μας.
Πρωταγωνιστικό ρόλο, επίσης, στη δημιουργία του Κόμματος των Αλβανοφώνων στην Ελλάδα θα έχει φυσικά και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αλβανών Μεταναστών Ταχίρ Μήτσι.
Ποιός είναι αυτός;
Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αλβανών Μεταναστών Ταχίρ Μήτσι, ιδιαίτερα αναγνωρίσιμος μέσα από τις εκπομπές τουΜάκη Τριανταφυλλόπουλου αλλά και του Νίκου Ευαγγελάτου, αλλά και πολύ γνωστός για τις κατά καιρούς εμπρηστικές του δηλώσεις σε βάρος των Ελλήνων, ας μην ξεχνάμε πως ακόμη και η αρνητική διαφήμιση, αποτελεί κι αυτή διαφημιστική προβολή.
Θυμίζουμε κάποιες δηλώσεις του, όταν ανέφερε ότι το μαρτύριο των μεταναστών στην Ελλάδα συνεχίζεται και ότι"οι Αλβανοί στην Ελλάδα είναι σκλάβοι".
Ο άνθρωπος, βέβαια, στον οποίο θα στηριχτεί η πόλιτική αυτή επιχείρηση για λογαριασμό των Αλβανοφώνων στην Ελλάδα δεν είναι άλλος από τον Οδυσσέα Τσενάι, ο οποίος θα εμφανιστεί στην Ελληνική πολιτική σκηνή την κατάλληλη ψυχολογική στιγμή, όντας και προικισμένος με όλα τα μυστικά της Πολιτικής Τέχνης από τα μεγαλύτερα σχολεία των ΗΠΑ.
Προς το παρόν όπως όλα δείχνουν το "έδαφος" προετοιμάζεται, η αλλοίωση του εκλογικού σώματος έχει σκοπό την προσέλκυση αλλοδαπών ψηφοφόρων στο ΠΑΣΟΚ, η Νέα Δημοκρατία προσφάτως συμφώνησε προκειμένου να μην ρισκάρει πολιτικά και να επωφεληθεί και αυτή από έστω από ένα μέρος των νέων ψηφοφόρων.
Ποιό απ'τα δύο μεγάλα κόμματα μπορεί όμως να εγγυηθεί πως το νέο εκλογικό σώμα ψηφοφόρων, μετά το αναφαίρετο δικαίωμα που θα αποκτήσουν, δεν θα στρέψει μαζικά την εκλογική του δύναμη σε απαιτήσεις που πολύ σύντομα θα δημιουργήσουν τις τέλειες συνθήκες για νέους "ηγέτες" !
ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΝΕΙΣ
ΚΑΙ σήμερα ήρθε η επιβεβαίωση

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Aπόρρητη έκθεση για τις σφαγές στην Κωνσταντινούπολη το 1955

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Aπόρρητη έκθεση για τις σφαγές στην Κωνσταντινούπολη το 1955

Βεβηλώνουν την Αγια Σοφιά οι Τούρκοι γυρίζοντας ταινίες

Βεβηλώνουν την Αγια Σοφιά οι Τούρκοι γυρίζοντας ταινίες

Ο Σαμαράς έκανε συμφωνία με αγγλική εταιρεία Διαχείρισης Κρίσεων, ώστε να παρουσιασθεί η νέα κωλοτούμπα του ως νίκη!

Ο Σαμαράς έκανε συμφωνία με αγγλική εταιρεία Διαχείρισης Κρίσεων, ώστε να παρουσιασθεί η νέα κωλοτούμπα του ως νίκη!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Ο ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΑ BLOGS ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Ο ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΑ BLOGS ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ

Πώς οι Γερμανοί κάνουν τους Αλβανούς εφοπλιστές

Πώς οι Γερμανοί κάνουν τους Αλβανούς εφοπλιστές

Σκάνδαλα με ψεύτικους ράβδους χρυσού σε τράπεζες... και η GATA που μυρίστηκε την εμπλοκή Rothchild - Λόγιος Ερμής

Σκάνδαλα με ψεύτικους ράβδους χρυσού σε τράπεζες... και η GATA που μυρίστηκε την εμπλοκή Rothchild - Λόγιος Ερμής

Γεώργιος Σταύρος: ο μεγάλος Ηπειρώτης Ευεργέτης και οικονομολόγος της Νεότερης Ελλάδας - Λόγιος Ερμής

Γεώργιος Σταύρος: ο μεγάλος Ηπειρώτης Ευεργέτης και οικονομολόγος της Νεότερης Ελλάδας - Λόγιος Ερμής

Ινφογνώμων Πολιτικά: Μποδοσάκης Αθανασιάδης: Ο φτωχός μεταφορέας που έγινε Κροίσος!

Ινφογνώμων Πολιτικά: Μποδοσάκης Αθανασιάδης: Ο φτωχός μεταφορέας που έγινε Κροίσος!

DefenceNet - Πώς ανοίγουν το δρόμο ακόμα και για επέμβαση ξένων στρατευμάτων στην Ελλάδα

DefenceNet - Πώς ανοίγουν το δρόμο ακόμα και για επέμβαση ξένων στρατευμάτων στην Ελλάδα

ΙΣΧΥΣ: Η δική μας, αληθινή Ελλάδα.

ΙΣΧΥΣ: Η δική μας, αληθινή Ελλάδα.: ΣΧΟΛΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ: ΑΚΟΥ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑ, ΟΤΑΝ ΟΙ "ΙΝΣΤΡΟΥΧΤΟΡΕΣ" ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣΑΝ ΣΕ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙ! ΟΤΑΝ ΦΘΟΝΗΣ ΤΟΥΣ ΙΚΑΝ...

Το Θαύμα της Ευγνωμοσύνης!

On-News: Μεγάλη απάτη η φωτογραφία που κάνει τον γύρο του δ...

On-News: Μεγάλη απάτη η φωτογραφία που κάνει τον γύρο του δ...: Σίγουρα θα πετύχατε κάπου στο διαδίκτυο την εν λόγω φωτογραφία με τίτλο: «Μια εικόνα που κάνει τον γύρω του ελληνικού διαδικτύου τις τελευτα...

Iliad book Γ' By Homer Written 800 B.C.E
Translated by Samuel Butler
When the companies were thus arrayed, each under its own captain, the Trojans advanced as a flight of wild fowl or cranes that scream overhead when rain and winter drive them over the flowing waters of Oceanus to bring death and destruction on the Pygmies, and they wrangle in the air as they fly; but the Achaeans marched silently, in high heart, and minded to stand by one another.


As when the south wind spreads a curtain of mist upon the mountain tops, bad for shepherds but better than night for thieves, and a man can see no further than he can throw a stone, even so rose the dust from under their feet as they made all speed over the plain.

ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΔΩΔΩΝΗΣ: ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ 

Αναπαλαίωση με τσιμέντο Δανίας και χημικά…

Βολές προς όλους από τον πρ. Δήμαρχο Γιάννη Μπούκα

• Αναπαλαιώνουν με τσιμέντο (!) το αρχαίο θέατρο της Δωδώνης και στην ουσία το καταστρέφουν... Ένα παγκόσμιο πολιτιστικό μνημείο, που άντεξε χιλιάδες χρόνια αλώβητο μέσα στο χρόνο, παραμορφώνεται από αυτούς που, υποτίθεται, ότι θέλουν να το προστατεύσουν, δηλαδή από το υπουργείο Πολιτισμού και συγκεκριμένα από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, που ενέκρινε τις εργασίες. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΤΟΥ 50 μ.Χ.Ο ρόλος του «συντονιστή»- διαφημιστή και του τεχνίτη καλλιτέχνη «Γλύπτη» στην παραγωγή μαρμάρινων επιγραφών στα ελληνικά και ρωμαϊκά στην Σικελία και αλλού το 50 μ.Χ .

«Η κατασκευή μιας μεγάλης ελληνικής - ρωμαϊκής επιγραφής που ήταν για μια επιχείρηση υψηλής απόδοσης και επαγγελματικότητας.
 Το σημαντικό έγγραφο-εύρημα στο πλαίσιο αυτό είναι ότι πρόκειται για μια διαφήμιση με τη μορφή της επιγραφής του πρώτου αιώνα μ.Χ. Η επιγραφή ήταν στο σημερινό Παλέρμο και βρέθηκε το 1885 Γραμμένο στα ελληνικά και λατινικά, ο διαφημιζόμενος αναφέρει με λίγα λόγια στους τους τίτλους του ότι στις εγκαταστάσεις που είναι εδώ μπορείτε να χαράξετε και να τυπώσετε και να κάνετε σχετικές δημόσιες εργασίες 

ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΜΙΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΒΥΒΛΟ!


ΒΥΒΛΟΣ: ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ - BYBLOS: ONE OF THE MOST ANCIENT CITIES IN THE WORLD

H Βύβλος είναι μια από τις αρχαιότερες συνεχώς κατοικημένες πόλεις παγκοσμίως.Ήταν αρχαία ακόμη και προτού οι μεγάλοι πολιτισμοί της Μέσης Ανατολής μπήκαν στα σπάργανα. Η περιοχή έχει κατοικηθεί για τουλάχιστον 7.000 χρόνια εάν όχι και περισσότερο.Η Βύβλος που είναι γνωστή στα αραβικά ως Τζμπέϊλ είναι 36χμ βόρεια της Βηρυτού και είναι ακόμα σχετικά άθικτη και πολύ γραφική. ----------------------------------------------------------------------------------------------- Byblos is one of the world's oldest continually inhabited towns.It was old even before the great civilizations of the Middle east were even thought of.The site has been occupied for at least 7,000 years if not more.Byblos which is known as Jbail in Arabic is 36km north of Beirut and it is still relatively unspoiled and very picturesque.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...