Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2012

Αίτημα της τρόϊκας να μας φακελώσουν, έτσι θα μας δώσουν τις άνομες ηλεκτρονικές κάρτες εν μέσω κρίσης!


Κείμενο με αίτημα την παράταση της κυβέρνησης Παπαδήμου για έναν χρόνο κυκλοφορεί στους κόλπους της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ. Την πρωτοβουλία έχει ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Γρηγόρης Νιώτης, και "χρεώνεται" στην Ιπποκράτους. Επισημαίνεται ότι προ ημερών είχε μιλήσει για το θέμα και ο ίδιος ο Γιώργος Παπανδρέου. Στο κείμενο οι βουλευτές ζητούν από τον πρωθυπουργό, αφού ψηφίσει τα μέτρα που ζητά η τρόικα, να προχωρήσει σε σειρά νομοθετικών πρωτοβουλιών που θα... αντισταθμίσουν τις απώλειες! Μεταξύ άλλων ζητούν να απαγορευτούν οι συναλλαγές σε ρευστό άνω των 100 ευρώ. Ακόμη, προτείνουν να κουρευτούν και να επιμηκυνθούν τα δάνεια των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων. Για τέλος το καλύτερο: Επιβολή εξοντωντικών ποινών σε όσους κερδοσκοπούν με στόχο τη μείωση των τιμών κατά 40%!

Ποιοι Βουλευτές θα βάλουν αίμα στα χέρια τους; Η λίστα της Ιστορίας…Περιμένει!


Σε δύο μέρες στην ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, θα έρθει η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΘΥΜΩΝ, προς ψήφιση.
Ο ΠΑΠΥΡΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΓΡΑΨΕ, ΑΥΤΟΙ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΗΝ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ ΠΑΣΟΚ-ΠΑΤΡΙΔΕΜΠΟΡΕΣ-ΝΤΟΡΑ:
O Εχθρός έχει Ονομα! Αυτοί Ψήφισαν το Μνημόνιο, όλα τα Ονόματα! 

Αν αισθάνονται “αδύναμοι”, η Δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα!
Περιμένουμε να συμπληρώσουμε την λίστα….με ονόματα για την Ιστορία!
ΑΥΤΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ Β΄
ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

Π. Αποστόλου προς Α. Γεωργιάδη: " Σε καλώ να θέσεις την παραίτησή σου στη διάθεση της Κεντρικής Επιτροπής."
Άδωνη,
Πριν λίγες ημέρες δέχθηκες στο Υφυπουργείο Ναυτιλίαςτον γνωστό, για τις ανθελληνικές θέσεις και δηλώσεις του,μουσουλμάνο βουλευτή Ροδόπης του ΠΑ.ΣΟ.Κ., Αχμέτ Χατζηοσμάν.

Ασφαλώς θα γνωρίζεις ότι, ο «κύριος» αυτός είναι εκλεγμένος πρόεδρος της παράνομης (καταργημένης με ανέκκλητη απόφαση του Αρείου Πάγου), «Συμβουλευτικής Επιτροπής Τουρκικής μειονότητας Δυτικής Θράκης». Προφανώς δεν έχεις αντιληφθεί ότι...
ως Υφυπουργός Ναυτιλίας εκπροσωπείς το Ελληνικό Κράτος και θεωρώ απαράδεκτο, να νομιμοποιείς τις έκνομες δραστηριότητες του βουλευτή Χατζηοσμάν, που σκοπό έχουν την απόσχιση της Δυτικής Θράκης από την Ελλάδα και την ένταξή της στην «μητέρα» Τουρκία, υποδεχόμενος αυτόν υπό την ως άνω ιδιότητά σου.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Ι.ΓΙΑΝΝΑΚΕΝΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΑΣΤΥ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ : ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ - ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ - ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΜΙΝΗΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΤΗ ΤΩΝΕΚΔΟΣΕΩΝ ΠΕΛΑΣΓΟΣ κ ΙΩΑΝΝΗ ΓΙΑΝΝΑΚΕΝΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΑΣΤΥ ΣΤΙΣ 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012 ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ : ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ - ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ - ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΜΙΝΗ

ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ

ΣΟΚ!!«Απελευθερωτικος Στρατος Ενιαίας Μακεδονίας»... και ομως οι Ελληνικες υπηρεσιες γνωριζουν..!!Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο που περιήλθε σε γνώση των αρμοδίων ελληνικών υπηρεσιών είναι η ύπαρξη του μυστικού «Απελευθερωτικού Στρατού Ενιαίας Μακεδονίας».
Ο τελευταίος διατηρεί δεσμούς με όλες τις πλευρές του VMRO (Εσωτερική Μακεδονική Επαναστατική Οργάνωση) στα Σκόπια και στη Βουλγαρία, και συγκεκριμένως με το κυβερνών κόμμα VMRO-DPMNE (Εσωτερική Μακεδονική Επαναστατική Οργάνωση για τη Μακεδονική Εθνική Ενότητα) του νυν πρωθυπουργού Ν. Γκρουέφσκι, το VMRO-NAPDONA (κόμμα του πρώην πρωθυπουργού Γκεοργκιέφσκι) και το VMRO Βουλγαρίας.

ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΩ

Σαμαράς: "Προσπαθούμε να πονέσει λιγότερο ο κόσμος"!

Μας παίρνουν την εθνική κυριαρχία και επιδιώκουν την αναδιάταξη των συνόρων με την κατασκευή μειονοτήτων


Μία από τις βασικές συνιστώσες της πλανητικής στρατηγικής είναι η αναδιάταξη των συνόρων και των γεωπολιτικών ισορροπιών, η κατάτμηση των υφιστάμενων κρατών και η δημιουργία κρατών προτεκτοράτων. Τα Βαλκάνια είναι το πρώτο θύμα αυτών των νεοταξικών σχεδιασμών. Σήμερα μόνο όσοι φορούν παρωπίδες δεν μπορούν να διακρίνουν ότι η ιμπεριαλιστική διαλεκτική της αλλαγής συνόρων«διεισδύει» και στην Ελλάδα.
 
Ο αυτοκρατορικός ιμπεριαλισμός των ΗΠΑ χρησιμοποιεί την παλιά καλή συνταγή του «διαίρει και βασίλευε».

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ > "Τον Μάρτη του 2005 ενημέρωσα ανώτατα στελέχη της Ελληνικής διπλωματικής αποστολής, μέλη της οργάνωσης "Παιδιά του Αιγαίου"(Belgatsi) ΜΕΛΕΤΟΥΣΑΝ ΣΧΕΔΙΟ ΠΥΡΠΟΛΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟΥ!!!ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο Aντώνης Σαμαράς δηλώνει νικητής!Ως άλλος εθνικός «σωτήρας» εμφανίστηκε στο σύντομο αλλά μεστό νοήματος ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς!
Την ώρα που η χώρα από τον Έβρο έως την Κρήτη και από την Κέρκυρα έως το Καστελόριζο στέκεται απέναντι στις εξελίξεις το λιγότερο με απελπισία, με τον θυμό να είναι έτοιμος να εκφραστεί στους δρόμους, ο ένας από τους τρεις της ελληνικής Τρόικας δηλώνει στην κυριολεξία νικητής αφού, όπως ισχυρίστηκε απέτρεψε τα χειρότερα, ενώ ζητάει και «εκλογές» για να μας σώσει.

Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΛΗΞΕ! ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ...
ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ... 
ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ...
(ΠΑΛΙΟ "ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ" ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΟΥ '80)

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΙ ΟΤΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΠΑΝ ΑΠΛΑ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ. ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ! ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ.
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΥΣΗ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ! ΟΠΟΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΛΥΣΗ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΕΣ ΓΙΝΟΥΝ. ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ...

ΓΙΑ ΜΑΣ Η ΛΥΣΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ:

Στο αεροδρόμιο της Βηρυτού καταγράφτηκε η άφιξη μεγάλων παρτίδων αμερικανικών δολαρίων, όπλων, κενών διαβατηρίων και πιστωτικών καρτών από τις ΗΠΑ και τη ΒραζιλίαΣτο αεροδρόμιο της Βηρυτού καταγράφτηκε η άφιξη μεγάλων παρτίδων αμερικανικών δολαρίων, όπλων, κενών διαβατηρίων και πιστωτικών καρτών από τις ΗΠΑ και τη Βραζιλία. Η είδηση αυτή μεταδώθηκε από την ιρανική τηλεόραση, επικαλούμενη εκπρόσωπο των Υπηρεσιών Ασφαλείας του Λιβάνου. Τα φορτία φθάνουν με αεροπορικό ταχυδρομείο. Ανάμεσα στους παραλήπτες υπάρχουν άνθρωποι που έχουν άμεση σχέση με εξτρεμιστικές ομάδες.

ΜΠΗΚΕ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ... ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΗΧΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΘΕΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ;


Έξω από το Συνοδικό Μέγαρο βρίσκονται συγκεντρωμένοι, πολλοί ανεβασμένοι στα κάγκελα του αυλόγυρου, εκπρόσωποι της ΕΣΗΕΑ, των δημοσιογραφικών Σωματείων και της Ένωσης των Τεχνικών και ζητούν να εισέλθουν προκειμένου να έρθουν σε επαφή με τους εργαζόμενους στον Σταθμό.
Έξω από το κτίριο έχει σπεύσει και περιπολικό της αστυνομίας με τέσσερεις αστυνομικούς, ενώ εντός του κτηρίου έχουν εγκλωβιστεί εργαζόμενοι στο Συνοδικό Μέγαρο αλλά και ο μητροπολίτης Φιλίππων Προκόπιος και ο καθηγητής Βλάσης Φειδάς.

Σέρβος Απόστρατος: "Απειλή για τη Σερβία ο υπό διαμόρφωση στρατός του Κοσσυφοπεδίου" - ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;;


Ο πρώην Διευθυντής του Στρατιωτικού Οργανισμού για την Ασφάλεια, ο απόστρατος στρατηγός, Μομίρ Στογιάνοβιτς, δήλωσε ότι μετά την μετατροπή της Δύναμης Ασφαλείας του Κοσσυφοπεδίου σε Ένοπλες Δυνάμεις, αυτές θα παρέχουν υλικοτεχνική υποστήριξη σε αυτονομιστικά στοιχεία στη Νότιο Σερβία, την πΓΔΜ και στο Μαυροβούνιο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ... ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ
Αναλυτικά τα νέα μέτρα προβλέπουν μεταξύ άλλων:
• Μειώσεις στις συντάξεις:
1. Νόμος πλαίσιο για τα επικουρικά ταμεία με στόχο τη μείωση της ασφαλιστικής δαπάνης κατά 0,4% του ΑΕΠ (600 εκ. ευρώ μείωση). Το μέτρο
εξειδικεύεται σε μειώσεις 15% των κυρίων ταμείων ασφάλισης ΔΕΗ, ΟΤΕ, Τράπεζες και 7% μειώσεις στο ΝΑΤ. Έναρξη εφαρμογής μειώσεων 1.1.2012
2. Επανεξέταση στα τέλη Ιουνίου των ταμείων που έχουν περιοδικές εφάπαξ καταβολές.
3. Σύστημα συλλογής ασφαλιστικών εισφορών. Αναθεώρηση της μεθόδου συλλογής εισφορών. Ολοκλήρωση προγράμματος έως Σεπτέμβριο 2012. Από
το Μάρτιο 2012 ενοποίηση είσπραξης ασφαλιστικών εισφορών και φόρων και ενοποίηση ελέγχου καταβολής φόρων και ασφαλιστικών εισφορών
• Περικοπές στο βασικό μισθό:

Δήλωση-βόμβα από "παπαδημικό" > Πρώτα υπογραφή και μετά φυλακή οι πολιτικoί!Image
Πρώτα τους βάζουν να υπογράψουν και να πάρουν την ευθύνη της καταστροφής και μετά θα τους βάλουν και φυλακή: Με μια δήλωση-βόμβα στην οποία αναφέρεται ευθέως σε ποινικές ευθύνες όσων οδήγησαν τον τόπο στη σημερινή δεινή κατάσταση ο υπουργός Επικρατείας και στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού, Γιώργος Σταυρόπουλος δείχνει την πολιτική γραμμή που προτίθενται να ακολουθήσουν οι τροϊκανοί.

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ...

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΣΩΦΡΟΝΙΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ

Ο ΜΠΑΓΙΣ ΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ... ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ. ΑΦΟΥ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΚΑΘΕ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΑΟ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΜΙΛΑΝΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΘΥΜΑΤΑ! Ο ΜΠΑΓΙΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ... ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥΣ! ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ

Ο υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Egemen Bağış ζήτησε από την Γερμανία να ανοίξει τα αρχεία σχετικά με τους Αρμένιους.

Σε ανακοίνωση του ο Τούρκος κυβερνητικός αξιωματούχος στην διαδικτυακή σελίδα της Welt Online υπενθύμισε χαρακτηριστικά την στενή συμμαχία των Αρμενίων με την Γερμανία το 1915 και σημείωσε…. « Άραγε τι υπάρχουν στα Γερμανικά αρχεία?..Οι Γερμανοί πρέπει να ανοίξουν τα αρχεία τους και να παραδώσουν τα δεδομένα στις αξιολογήσεις των ιστορικών».

«Ναι σε όλα», πλην των συντάξεων…(ΑΝΑΝΕΩΣΗ) Το Μέγαρο Μαξίμου πρόσθεσε μία πρόταση στην ανακοίνωση που εξέδωσε (προφανώς μετά από παρέμβαση του ΛΑΟΣ), ότι ο Γιώργος Καρατζαφέρης εξέφρασε σοβαρές επιφυλάξεις (για τα θέματα όπου αρχικά φάνηκε να υπάρχει απόλυτη συναίνεση). Ωστόσο, και οι… σοβαρές επιφυλάξεις θυμίζει το… ολίγον έγκυος…
—————————–
Η ανακοίνωση από το γραφείο του πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου, ξεδιαλύνει την ατμόσφαιρα αναφορικά με το που βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις της Ελλάδας με την Τρόικα και εάν υπάρχει περίπτωση ολοκλήρωσης της συμφωνίας.

Και ο Μάθιου Νίμιτς προβληματίζεται με τις γελοιότητες των ΣκοπιανώνΠροβληματισμένος για τον αλυτρωτισμό, που παρατηρείται στην ΠΓΔΜ, φέρεται να είναι ο Μάθιου Νίμιτς, σύμφωνα με στελέχη της Παμμακεδονικής Ένωσης Αμερικής, τα οποία είχαν συνάντηση μαζί του, πριν λίγες μέρες στη Νέα Υόρκη.

    

Μέσα στα πλαίσια τής προσπάθειας τής Παμμακεδονικής Ένωσης για πρόληψη «αρνητικών εξελίξεων», όπως επισημαίνεται, μέλη της Ένωσης συναντήθηκαν -για μια ακόμη φορά- με τον προσωπικό απεσταλμένο τού γενικού γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών στις διαπραγματεύσεις μεταξύ Ελλάδας και ΠΓΔΜ, για το θέμα της ονομασίας, τον οποίο ενημέρωσαν για τις θέσεις τους, αλλά και για τη «σκοπιανή προπαγάνδα» σε βάρος τής χώρας μας.

    

Επίθεση κατά της ΠΓΔΜ από Βούλγαρο ακαδημαϊκό«Η ιστορία της FYROM δεν αποτελεί παρά μια πολιτική προπαγάνδα και βέβαια δεν συμπεριλαμβάνεται στις ανθρωπιστικές επιστήμες», δήλωσε σε συνέντευξή του ο Βούλγαρος Ακαδημαϊκός Georgi Markov, που είναι και διευθυντής στο Ινστιτούτο Ιστορίας της Βουλγαρικής Ακαδημίας Επιστημόνων.
Το εξαιρετικά ενδιαφέρον θέμα το ανέδειξε ο Τηλέμαχος Κόκκος, στην «Ελεύθερη Ζώνη» (elzoni.gr), αποδεικνύοντας με τον τρόπο αυτό ότι οι Σκοπιανοί έχουν κατορθώσει να στρέψουν εναντίον τους όλους – στην κυριολεξία – τους γειτονικούς τους λαούς, με την εξαίρεση ενδεχομένως των Σέρβων, οι οποίοι για λόγους εθνικού συμφέροντος (είναι νουνεχείς και περήφανοι που είναι Σλάβοι σε αντίθεση με κάποιους άλλους…):

Τα διαπραγματευτικά όρια της Κύπρου.Άρθρο του Α.ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ


Του Ανδρέα Θεοφάνους*Όπως διαπίστωσαν και ανάφεραν σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις διάφοροι ξένοι διπλωμάτες και αναλυτές, η Γραμματεία του ΟΗΕ έδρασε ως οδοστρωτήρας κατά τη διάρκεια των συνομιλιών στο Greentree. Χωρίς να έχει επιτευχθεί ουσιαστική πρόοδος προετοιμάζεται ήδη το έδαφος για πολυμερή διεθνή διάσκεψη. Εκ των πραγμάτων το ζητούμενο για τη Γραμματεία του ΟΗΕ είναι να ολοκληρωθεί ο κύκλος της διαδικασίας με συγκεκριμένα αποτελέσματα.

Στις 19 Φεβρουαρίου στη 1 το μεσημέρι στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ, η ημερίδα για το Πρωτόκολλο της Κέρκυρας.

Στις 19 Φεβρουαρίου στη 1 το μεσημέρι στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ, η ημερίδα για το Πρωτόκολλο της Κέρκυρας.

Για την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, στη 1 το μεσημέρι και στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ, προγραμματίσθηκε η επιστημονική ημερίδα που διοργανώνει το Πατριωτικό Μέτωπο, με θέμα το Πρωτόκολλο της Κέρκυρας.

Στην ημερίδα αυτή η οποία θα επιχειρήσει να διερευνήσει σε βάθος την διεθνή αυτή συνθήκη η οποία σημειωτέον είναι εν ισχύ, ομιλητές-εισηγητές είναι: Ο καθηγητής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Δρ. Φάνης Μαλκίδης, ο Βαλκανολόγος – Ρωμανιστής, Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Αχιλλέας Λαζάρου, ο δικηγόρος και Πρόεδρος του Συλλόγου Κονιτσιωτών Αθηνών, κ. Μιχάλης Μαρτσέκης και ο συγγραφέας και Αντιπρόεδρος της Κίνησης για την Αναγέννηση της Βόρειας Ηπείρου, κ. Ζήσης Δρούβης.

Την ημερίδα θα χαιρετίσουν εκπρόσωποι των Βορειοηπειρωτικών Οργανώσεων και προσωπικότητες, ενώ την συζήτηση θα συντονίσει το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Πατριωτικού Μετώπου, γιατρός κ. Βασίλης Βαβουράκης. Τα συμπεράσματα της ημερίδας θα συνοψίσει ο Πρόεδρος του Κινήματος κ. Σταύρος Βιτάλης.

Με στόχο την κατανόηση της διεθνούς αυτής συμφωνίας του 1914, και την αναζήτηση των δυνατοτήτων ανάπτυξής της ενώπιον των διεθνών φορέων, στο πλαίσιο του Διεθνούς Δικαίου και Νομιμότητας, το Πατριωτικό Μέτωπο, έχει προγραμματίσει σειρά συναντήσεων με διεθνείς φορείς και ιδιαίτερα με τον ρωσικό παράγοντα, ο οποίος έχει εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον για την μελέτη του ζητήματος αυτού που παραμένει για δεκαετίες ανενεργό, στα συρτάρια των διεθνών διπλωματικών αντιπροσωπειών.

Η είσοδος στις εργασίες της ημερίδες είναι ελεύθερη για όλον τον ελληνικό Λαό.

Πατριωτικό Μέτωπο

Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης

Κεντρικά Γραφεία Αθηνών: Νίκης 33,

10557, Σύνταγμα, Αθήνα

Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652

Τηλ. Προέδρου: 6980292626

http://www.pamet.gr pametopo@gmail.com

Γραφεία Βόρειας Ελλάδας: Δελφών, 232,

54655, Θεσσαλονίκη

Τηλ. 2310421940

Γραφεία Πελοποννήσου: Κλεομένους Οικονόμου 4-6,

Πλατεία Αγίας Λαύρας, Αίγιο

Τηλ. 2691026221

Ανταλλακτήριο Αγροτικών και Ελληνικών προϊόντων "«Αλληλέγγυον»"

Αγίας Σοφίας 50, Κολωνός, Αθήνα

www.allilegion.gr allilegion@gmail.com

Τηλ. 2105141443

Τηλέφωνα Διαχειριστών: 6975646728, 6932647605

Ακομμάτιστοι Έλληνες Πολίτες: Σε γυμνάσιο των Αθηνών 300 ατόμων, μόνο ….2 παιδιά...

Ακομμάτιστοι Έλληνες Πολίτες: Σε γυμνάσιο των Αθηνών 300 ατόμων, μόνο ….2 παιδιά...: Πόσο δραματική είναι τελικά η κατάσταση στο κέντρο των Αθηνών; Πόσο δραματική είναι η κατάσταση στην λαθροκρατούμενη Ελλάδα; Στο 2 ...

The Secret Real Truth: ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ (STATE OF NECESSITY): Τ...

The Secret Real Truth: ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ (STATE OF NECESSITY): Τ...: Διαβάστε προσεκτικά το παρακάτω άρθρο του Μιχάλη Βάρδα (φωτογραφία δεξιά), οικονομολόγου και παραγκωνισμένου (γιατί άραγε;) στελέχο...

Anonymous - δευτερο μηνυμα - Αναφερεται σε εμας!

1 πρώτο

2 δευτερο μηνυμα

Αυτές είναι οι «επιτροπές ειδικών» για τα υποβρύχια. Στόχος «η άμεση παράδοση στο ΠΝ»Τον περασμένο μήνα έγινε η συνάντηση του Δ. Αβραμόπουλου με τον ιδιοκτήτη των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά Ι.Σάφφα, σε μια προσπάθεια αναζήτησης λύσης στο σήριαλ των υποβρυχίων, των ναυπηγείων και των πληρωμών.

Τι αποφάσισαν; Να κάνουν μια επιτροπή! Στην πραγματικότητα δύο «επιτροπές ειδικών», μία του υπουργείου και μια των ναυπηγείων.

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΗΜΑΘΙΑΣ: ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΑΝ ΝΕΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ, ΚΟΝΤΑ ...

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΗΜΑΘΙΑΣ: ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΑΝ ΝΕΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ, ΚΟΝΤΑ ...: Στην πόλη της Ηπείρου την Άρτα και κάπου κοντά στη Παρηγορήτισσα σύμφωνα με της πηγές μας εγκαινιάστηκε ενα νέο αλβανικό σχολειό το αξιοσ...

Θηριωδίες ναζί στην Ελλάδα.Ένα βίντεο για όσους προσπαθούν να τις "δικαιολογήσουν"

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΙΣ ΑΡΒΥΛΕΣ - ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ" - ΠΕΜΠΤΗ 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012 - ΑΡ.Φ. 533 9:42 ΜΜ
Μπορεί η πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του "ΣΤΟΧΟΥ" να είναι η Πέμπτη, αλλά η Εφημερίδα των Ελληνόψυχων βρίσκεται στα περίπτερα και τα ψιλικατζίδικα ΟΛΗΣ της Ελλάδος (και της Κύπρου συμπεριλαμβανομένης) και το Σαββατοκύριακο. (και για όλη την εβδομάδα) Δεν πρέπει να υπάρχει ούτε ένα σημείο διάθεσης τύπου, και στο πιό απομακρυσμένο χωριό που να μην έχει τον "ΣΤΟΧΟ". Στην Κύπρο η διάθεση γίνεται από ΟΛΑ τα σημεία διάθεσης Ελλαδικού τύπου. Η ανάρτηση της εφημερίδας ΣΑΣ είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ και σε εμφανές σημείο τουλάχιστον κατά την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας της. Αν δεν βρείτε τον "ΣΤΟΧΟ" ενημερώστε μας στον stoxos@gmail.com. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ... ΚΙ...

Μόλις 500 εκατ. ευρώ για εξοπλισμούς φέτος. Αλλά παζαρεύουμε για γαλλικές φρεγάτες«Το 15ετές μακροπρόθεσμο πρόγραμμα Αμυντικών Εξοπλισμών θα περιλαμβάνει τα απολύτως αναγκαία για τη διατήρηση του αξιόμαχου των Ενόπλων Δυνάμεων», απάντησε ο Δ. Αβραμόπουλος σε ερωτήσεις για τα εξοπλιστικά. Φέτος δεν προβλέπεται κονδύλι πάνω από 500 εκατ. ευρώ -κι αυτό "παίζεται"- για εξοπλισμούς, ωστόσο η χώρα εξακολουθεί να θέλει να αποκτήσει νέες γαλλικές φρεγάτες και να εκσυγχρονίσει άλλες παλαιότερες.

Και αυτά, χωρίς να έχει οριστικοποιηθεί η νέα Δομή Δυνάμεων, που επεξεργάζονται τα Γενικά Επιτελεία.

Η απάντηση του υπουργού είναι «καρμπόν» τόσο στην ερώτηση του Δημήτρη Παπαδημούλη από τον ΣΥΡΙΖΑ, όσο και των Φώτη Κουβέλη,Θανάση Λεβέντη, Νίκο Τσούκαλη και Γρηγόρη Ψαριανού από τη ΔΗΜΑΡ. Αναφέρονταν σε δημοσιεύματα γερμανικών εφημερίδων, που αναφέρονται στα εξοπλιστικά προγράμματα της Ελλάδας και τα δάνεια από το ΔΝΤ.

Ινφογνώμων Πολιτικά: Ειρήσθω Πετράκης Γιάλλουρος

Ινφογνώμων Πολιτικά: Ειρήσθω Πετράκης Γιάλλουρος

Der Spiegel για Δίστομο:”Δεν ανακουφίστηκε μόνο η Γερμανία από την απόφαση της Χάγης”

Αν πιστέψουμε το ρεπορτάζ του Der Spiegel, η απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης που αθώωσε τη Γερμανία για τις θηριωδίες των ναζί,έγινε δεκτή με ανακούφιση ,όχι μόνο από τη Γερμανία,αλλά και από πολλές άλλες χώρες.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ: Μας χρωστάνε ψυχές, κορμιά και αίμα και τους χρωστ...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ: Μας χρωστάνε ψυχές, κορμιά και αίμα και τους χρωστ...: Συμφωνώ απόλυτα κύριοι του ΠΑΣΟΚ ότι, διαπραγμάτευση είναι όταν αντιμετωπίζεις τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, τη διεθνή κοινή γνώμη, τις κυβερνή...

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΑΘΗΤΗ ΓΙΑ ΕΜΕΤΙΚΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΕ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ!

ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΔΕΧΘΗΚΑΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟ ΜΑΘΗΤΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΟΤΙ Η ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΤΟΥ (ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ) ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΙΣ ΑΣΧΗΜΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΒΡΗΚΕ ΩΣ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ 1821 << ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΤΕΣΦΑΞΑΝ ΤΑ ΜΩΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ >> ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ!!!

Η ΣΦΑΓΗ ΤΗΣ ΧΙΟΥ, Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ, ΤΩΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ, Η ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ΚΛΠ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΤΟΥΡΚΩΝ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΘΥΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ".

N.Y Times:"Πολιτικό θέατρο των Ελλήνων" !!!


Το μεγαλύτερο ράπισμα στα όσα γίνονται στην Ελλάδα έρχεται από τους New York Times. Που δε διστάζουν να μιλήσουν για πολιτικό θεάτρο των Ελλήνων! 

Στην Βόρεια Ελλάδα οπλισμένοι Αλβανοί ετοιμάζονται για μάχη Ο διακηρυγμένος στόχος τους: «Η δημιουργία μιας Mεγάλης Αλβανίας»

Στην Βόρεια Ελλάδα οπλισμένοι Αλβανοί ετοιμάζονται για μάχη Ο διακηρυγμένος στόχος τους: «Η δημιουργία μιας Mεγάλης Αλβανίας»

ΣΤΟΧΟΣ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ Αξιωματούχοι μυστικών υπηρεσιών των Σκοπίων λαμπάδιασαν την Ελλάδα τον Αύγουστο 2007 - Αλβανοί "αγρότες" βοήθησαν στην διεξαγωγή της επιχείρησης

ΣΤΟΧΟΣ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ Αξιωματούχοι μυστικών υπηρεσιών των Σκοπίων λαμπάδιασαν την Ελλάδα τον Αύγουστο 2007 - Αλβανοί "αγρότες" βοήθησαν στην διεξαγωγή της επιχείρησης

Οι ξένες πρεσβείες της Αθήνας προειδοποιούν τους πολίτες τους για ελλείψεις σε πετρέλαιο και τρόφιμα

Οι ξένες πρεσβείες της Αθήνας προειδοποιούν τους πολίτες τους για ελλείψεις σε πετρέλαιο και τρόφιμα

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΤΕΛΗΦΘΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΤΕΛΗΦΘΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!

ΤΡΟΙΚΑ:Το 1893 ήταν το οινόπνευμα και τα σπίρτα.Τώρα τα ενεργειακά αποθέματα;Σ΄ένα τούνελ σκοτεινό όπου φως δεν φαίνεται πουθενά έχει μπει η χώρα.Δεν είναι η πρώτη φορά αλλά δεν ξέρουμε αν αυτή είναι η χειρότερη είσοδος σ΄ αυτό το τρομακτικό τούνελ της απόλυτης αβεβαιότητας. Η διαδρομή συνήθως είναι μεγάλη. Τη τελευταία φορά που μας είχε συμβεί κράτησε μόλις…οκτώ δεκαετίες!

Κόβουν άλλα 325 από το υπουργείο Άμυνας; Μια δήλωση του Μπεγλίτη,του εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ πρέπει να διευκρινιστεί.

Κόβουν άλλα 325 από το υπουργείο Άμυνας; Μια δήλωση του Μπεγλίτη,του εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ τα ξημερώματα,κατά τη διάρκεια της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών  πρέπει να διευκρινιστεί.

   

Ο κ. Μπεγλίτης είπε ότι εκκρεμεί η λήψη απόφασης για την εξεύρεση ενός ποσού 625 εκατ. ευρώ εκ των οποίων τα 325 εκατ. ευρώ θα αφαιρεθούν από τις δαπάνες της Άμυνας. 

Μέχρι τώρα ξέραμε ότι θα έκοβαν 400 εκατομμύρια από τις δαπάνες της Άμυνας.Ο Μπεγλίτης μέσα στη νύχτα πρόσθεσε άλλα 325,άρα πάμε στα 725 από το συνολικά 1 δις που προβλεπόταν για εξοπλισμούς,συντηρήσεις κ.λ.π

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ: 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012 9:00 πμ. ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ: 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012 9:00 πμ. ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ...: Το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου θα κρίνει στις 9 Φεβρουαρίου, το αν θα πρέπει να αντικατασταθούν οι οικονομικοί εισαγγελείς ...

Έχουμε κερδίσει ήδη την πρώτη μάχη και μας τρέμουν

Έτσι θα αναταχθεί η Ελλάδα όπως έδειξε ο Κολοκοτρώνης

VIDEO: Για να μην ξεχνάμε την απόφαση για το Δίστομο-Μποϊκοτάζ σε οτιδήποτε γερμανικό προϊόν!

Η συμφωνία απέχει.... 300 εκατ. ευρώ - ΤΩΡΑ:Επιβεβαιώνει το Μαξίμου την δαφωνία Καρατζαφέρη


01:26 Η δήλωση του Αντώνη Σαμαρά: « Ξέρω ότι για ορισμένους είναι πρωτόγνωρο να διαπραγματεύονται και να διαπραγματεύονται σκληρά όταν πρέπει για τον απλό τον κόσμο. Η διαπραγμάτευση αυτή συνεχίζεται. Αυτό έκανα και αυτό θα κάνω. Υπάρχει ένα θέμα αυτό με τις συντάξεις. Σε αυτές τις δύσκολες ώρες πρέπει να κοιτάμε τον απλό λαό στα μάτια. 
Δεν με ενδιαφέρει αν αυτή τη θέση κάποιοι την παρεξηγούν. Γι’ αυτό και προσπαθούμε ο κόσμος να πονέσει λιγότερο. Τα πράγματα όμως είναι δύσκολα και γι’ αυτό υπάρχει αυτή η διαπραγμάτευση».01:16 Δεν υπογράφει ο Γ.Καρατζαφέρης. 
«Δεν προτίθεμαι να υπογράψω μία σύμβαση εντός ελάχιστων ωρών της οποίας το περιεχόμενο σε πολλά σημεία δεν με βρίσκει σύμφωνο. Και κυρίως δεν θα υπογράψω γιατί δεν θα μας έχουν προσκομισθεί αυτά τα οποία κύριε πρωθυπουργέ με την επιστολή μου σας ζήτησα. Ευχαριστώ για τη μέχρι τώρα συνεργασία μας και σας διαβεβαιώνω ότι δεν είναι στις προθέσεις και στο αίσθημα της ευθύνης μου το να σταθώ με τις ενστάσεις μου εμπόδιο στη κυβέρνηση» αναφέρει σε ανακοίνωση του ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ...

Η πιο μαύρη σελίδα στην Ιστορία της Ελλάδας και το σήμερα

Για τους δέκα γέρους μας, μωρέ!

Ν. Λυγερός

DefenceNet - Αμερικανοί "αποκρυπτογράφησαν" αρχαία ελληνικά φάρμακα από ναυάγιο!

DefenceNet - Αμερικανοί "αποκρυπτογράφησαν" αρχαία ελληνικά φάρμακα από ναυάγιο!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...