Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2012

Τι προβλέπει η δανειακή σύμβαση για τα ειδικά μισθολόγια.Δείτε το συγκεκριμένο άρθροΜέχρι τον Ιούνιο έρχονται τα ειδικά μισθολόγια,αν βέβαια συνεχίσουμε την ίδια πορεία -την ευρωπαϊκή- και δεν μας οδηγήσουν …σ΄ άλλα μονοπάτια!
Αυτό προβλέπει η νέα δανειακή σύμβαση που θέλουν να υπογράψουμε για να εξοικονομήσουμε,σύμφωνα με τους υπολογισμούς 0,3% του ΑΕΠ.


Σύμφωνα με την ιστοσελίδα των αστυνομικών policenet το συγκεκριμένο άρθρο της σύμβασης αναφέρει:

Ένοπλες Δυνάμεις σε "κατάσταση πολιορκίας"

Σε “καθεστώς πολιορκίας” θα λειτουργούν πλέον οι Ελληνικές ΕΔ. Η οικονομική θύελλα που πλήττει τη χώρα έχει φέρει τα πάνω κάτω και το χειρότερο είναι ότι μέχρι στιγμής τουλάχιστον δεν φαίνεται να υπάρχει “καπετάνιος” που να μπορεί να οδηγήσει το κλυδωνιζόμενο σκαρί σε ασφαλές λιμάνι. Μέσα στη τρικυμμία πρέπει να επιβιώσουμε.Κι αυτή η προσπάθεια είναι άγνωστο πόσο θα διαρκέσει κι πόσο σκληρή μπορεί να γίνει ακόμη.

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ "Τον Μάρτη του 2005 ενημέρωσα ανώτατα στελέχη της Ελληνικής διπλωματικής αποστολής, μέλη της οργάνωσης "Παιδιά του Αιγαίου"(Belgatsi) ΜΕΛΕΤΟΥΣΑΝ ΣΧΕΔΙΟ ΠΥΡΠΟΛΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟΥ!!!

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ "Τον Μάρτη του 2005 ενημέρωσα ανώτατα στελέχη της Ελληνικής διπλωματικής αποστολής, μέλη της οργάνωσης "Παιδιά του Αιγαίου"(Belgatsi) ΜΕΛΕΤΟΥΣΑΝ ΣΧΕΔΙΟ ΠΥΡΠΟΛΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟΥ!!!

Ποιοί Βουλευτές θα βάλουν αίμα στα χέρια τους; Η λίστα της Ιστορίας…Περιμένει!

Ποιοί Βουλευτές θα βάλουν αίμα στα χέρια τους; Η λίστα της Ιστορίας…Περιμένει!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ > Με βάση το άρθρο για την τήρηση της νομιμότητας στη χώρα οι αστυνομικοί(ΠΟΑΣΥ) επικήρυξαν (διαμαρτυρόμενοι) την τριάδα-μέγγενη της χώρας στη λογική ότι υποσκάπτει την κοινή ειρήνη και ασφάλειαΕπικαλούμενοι το πρώην άρθρο 114 και νυν 120 του Συντάγματος οι αστυνομικοί, η ΠΟΑΣΥ για την ακρίβεια επικήρυξε την τρόικα - Με βάση το άρθρο για την τήρηση της νομιμότητας στη χώρα οι αστυνομικοί επικήρυξαν (διαμαρτυρόμενοι) την τριάδα-μέγγενη της χώρας στη λογική ότι υποσκάπτει την κοινή ειρήνη και ασφάλεια. Με την εκτέλεση του παρόντος θα καταβληθεί συμβολική αμοιβή 1 ευρώ για καθέναν από τους προσαχθέντες. Οι αστυνομικοί θα πάνε να διαμαρτυρηθούν τόσο στα μέρη όπου διαμένουν οι τροϊκανοί, όσο και στα γραφεία της Ε.Ε. αλλά και στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Τι αναφέρουν στην επιστολή τους οι αστυνομικοί:

Κάλεσμα του Πάνου Καμμένου στους βουλευτές: Η ώρα για το μεγάλο ΟΧΙ είναι τώρα!


Η αναγνώριση του τοκογλυφικού επαχθούς και απεχθούς χρέους που αν ψηφιστεί θα δεσμεύσει παράνομα τίς γενιές που έρχονται. Η προδοτική αντισυνταγματική και ανθΕλληνική παράδοση τής Εθνικής Κυριαρχίας. Η κατάργηση τής δικαιοδοσίας τής Ελληνικής δικαιοσύνης και ολική εφαρμογή του Αγγλικού δικαίου. Η παραχώρηση του συνόλου τής ιδιοτικού, δημόσιου, εδαφικου, θαλάσσιου, εναέριου ,ορυκτού πλούτου. 
ΔΈΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΟΎΤΕ ΚΑΝ ΘΈΜΑ ΓΙΑ ΤΟΎΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ
Δήθεν διαφωνούν γιά άλλα σημεία και κάνουν τούς ψευτοπαλικαρισμούς γιατί πιστεύουν ότι οι Έλληνες θά δεχτούν τήν τελευταία πράξη ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.