Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2012

Στην Ισλανδία βίωσαν την... χρεωκοπία που φοβόμαστε!
Στην Ελλάδα σήμερα όλη μέρα ΜΜΕ και πολιτικοί παρουσιάζουν εικόνες από εμπάργκο τροφίμων φαρμάκων και καυσίμων και το αποκαλούν χρεωκοπία. Τερατολογούν για να στηρίξουν Σαμαρά ΓΑΠ και τραπεζίτες.


Ας δούμε τι συνέβη σε μια πραγματική πολύ πρόσφατη χρεωκοπία σε ευρωπαϊκό έδαφος.


Ας το διαβάσουμε το παρακάτω άρθρο σαν βιβλίο οδηγιών manual χρεωκοπίας....


Η ιστορία ή οποία αποκαλύφθηκε από ένα ιταλικό ραδιοφωνικό σταθμό για την συνεχιζόμενη επανάσταση στην Ισλανδία είναι ένα χαρακτηριστικότατο παράδειγμα για το πόσο λίγο τα δικά μας Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης μας ενημερώνουν πραγματικά ή όχι για τα γεγονότα στον κόσμο.


Το 2008, κατά την έναρξη της «κρίσης», η Ισλανδία κυριολεκτικά πτώχευσε. Από τότε αυτό το ελάχιστα γνωστό μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης «έχει χαθεί από τα ραντάρ της ενημέρωσης».

ΤΕΛΟΣ η Ινδία για τους Γερμανούς: «ΔΕΝ επανεξετάζουμε»…
Σε άμεση διάψευση των γερμανικών προσδοκιών για την απόσπαση της χρυσοφόρας παραγγελίας για τα 126 μαχητικά αεροσκάφη προχώρησαν οι Ινδοί, ανακοινώνοντας ότι δεν υπάρχει περίπτωση επανεξέτασης της απόφασης προμήθειας του γαλλικού μαχητικού αεροσκάφους RAFALE της Dassault.
 Πηγές μάλιστα του υπουργείου Άμυνας της Ινδίας, προχώρησαν σε διαρροές αναφορικά με τους λόγους και το σκεπτικό επιλογής της γαλλικής υποψηφιότητας, το οποίο οδήγησε στην απόρριψη του EF-2000 Typhoon (Eurofighter).
Οι πηγές αυτές αναφέρουν ότι το σκεπτικό της επιλογής στηρίχθηκε στο «σημαντικά υψηλότερο κόστος», τόσο όσον αφορά το «κόστος κύκλου ζωής» (είχε καθοριστεί στα 40 χρόνια, με 6.000 ώρες πτήσης), όσο και το «άμεσο κόστος προμήθειας». Συνολικά, η αύξηση του κόστους της προμήθειας σε περίπτωση επιλογής του Eurofighter θα είχε ανέλθει σε 22-25%. «Καμία κυβέρνηση δεν θα μπορούσε να συμφωνήσει με τέτοια υπερτίμηση του προγράμματος», ανέφερε χαρακτηριστικά η πηγή.
Με βάση αυτούς τους υπολογισμούς, ο Ινδός αξιωματούχος απέρριψε κάθε ενδεχόμενο ανατροπής της απόφασης, βυθίζοντας σε κατάθλιψη τους Γερμανούς… και τους Βρετανούς που είχαν ισχυρή εμπλοκή στην προσπάθεια προώθησης του EF-2000 Typhoon στην Ινδία. Αναμένονται πλέον «οι αποκλειστικές και εκτεταμένες διαπραγματεύσεις» με τον κατασκευαστή του Rafale, τη γαλλική Dassault Aviation.

Σχέδιο "ξαφνικού θανάτου" ετοιμάζουν για την Ελλάδα!


Ενώ σε λίγες ώρες η ελληνική Βουλή καλείται να λάβει μία από τις πιο κρίσιμες αποφάσεις στη σύγχρονη Ιστορία της χώρας, οι «σκληροπυρηνικοί» της Ευρώπης απεργάζονται σχέδιο εθνικής καταστροφής που θα οδηγήσει την Ελλάδα εκτός ευρώ! Σε λεπτή κλωστή κρέμεται πλέον η τύχη της χώρας, καθώς τις επόμενες ημέρες η Ελλάδα είναι υποχρεωμένη να διασχίσει ένα αχαρτογράφητο ναρκοπέδιο όπου ο «ξαφνικός θάνατος» παραμονεύει στο κάθε βήμα, με τους «εταίρους» και «δανειστές» να είναι έτοιμοι να ενεργοποιήσουν τα σενάρια διάσωσης των υπόλοιπων ευρωπαϊκών οικονομιών εγκαταλείποντας στην τύχη της την Ελλάδα.

ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ!


Για άλλη μια φορά παρακολουθούμε αυτή τη στιγμή να καίγεται το κέντρο των Αθηνών. Φαίνεται ότι για άλλη μια φορά οι γνωστοί-άγνωστοι μισέλληνες και έμμισθοι πράκτορες ξένων μυστικών υπηρεσιών, χρησιμοποιώντας ίσως και ηλιθιοποιημένους φανατικούς δήθεν αναρχικούς ανέλαβαν δράση.
Ο στόχος προφανής. Να καταστρέψουν, βυθίζοντας ακόμα περισσότερο την άτυχη πλην Δοξασμένη Πατρίδα μας στην οικονομική καταστροφή εφόσον οι ζημιές που έχουν προκληθεί είναι εκτεταμένες.

Σκόπια: «Οι Αλβανοί ληστεύουν τις εκκλησίες»


Γύρω στις 4 το πρωί, αναφέρει το 'Μακφαξ', χτύπησε ο συναγερμός στην εκκλησία του χωριού Ραντόζντα, Άγιος Νικόλαος’. Όταν έσπευσαν οι ντόπιοι βρήκαν την πόρτα της εκκλησίας σπασμένη και από το τέμπλο έλειπαν τρεις εικόνες που χρονολογούνται από τον δέκατο ένατο αιώνα. Οι πατημασιές των ληστών – επάνω στο χιόνι- οδήγησαν σε ένα εγκαταλειμμένο σπίτι. Καθορίστηκε από τις πατημασιές ότι οι ληστές ήταν τρεις. Ακολουθώντας τα ίχνη έξω από το σπίτι αυτό, οι ντόπιοι είπαν ότι αυτά κατευθύνονταν προς τα σύνορα με την Αλβανία, λίγα χιλιόμετρα από το χωριό.

Διεθνή ΜΜΕ “καταδικάζουν” την Ελλάδα...


Ο διεθνής Τύπος φαίνεται πως αντικατοπτρίζει την εικόνα που έχουν στο σύνολό τους οι Ευρωπαίοι για την Ελλάδα... Η Frankfurter Allgemeine Zeitung διερωτάται “γιατί η Ελλάδα να θελήσει να αλλάξει όταν λαμβάνει συνεχώς νέα δάνεια, όταν διαγράφεται μέρος του χρέους και όταν εξακολουθεί να παραμένει στο ευρώ;”. Την ίδια στιγμή, η εφημερίδα “Tageszeitung” σημειώνει: “Είναι προφανές ότι μόνο μέτρα λιτότητας και περικοπών δεν αποδίδουν. Η Ελλάδα βυθίζεται σε βαθιά κατάθλιψη χωρίς αυτό να βελτιώνει στο ελάχιστο την ανταγωνιστικότητα της χώρας. 

ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ EUROGROUP Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΠΑΙΖΕ... ΤΕΝΙΣ! ΣΕ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΖΟΥΝ ΟΙ "ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ"
Οι ώρες για την Ελλάδα είναι κρίσιμες, αλλά για ορισμένους το …κρίσιμο παιχνίδι παίζεται αλλού: Στο τερέν ενός γηπέδου τένις! Ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, την ώρα που η τύχη της χώρας παιζόταν κατά την τηλεδιάσκεψη του Eurogroup το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου, εκείνος είχε το δικό του …κρίσιμο ματς. Ο φωτογραφικός φακός της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», «συνέλαβε» τον γνωστό πολιτικό σε γήπεδο τένις της Νέας Ερυθραίας να …αγχώνεται για το σερβίς! Μάλιστα η ένταση του παιχνιδιού ήταν τέτοια, που σε ανυποψίαστη στιγμή ο πρώην «τσάρος» έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο έδαφος. Κι όλα αυτά, τη στιγμή που οι εταίροι της Ελλάδας...

Αφοπλίζουν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Άσκηση φρεγατών με το 50% των ελικοπτέρων!Σε δραματική κατάσταση λόγω του Μνημονίου και των διαδοχικών περικοπών στις Ένοπλες Δυνάμεις (μόλις πριν τρεις ημέρες για να βρεθούν λεφτά για τις επικουρικές συντάξεις, ο Α.Σαμαράς εισηγήθηκε και ο Λ.Παπαδήμος δέχθηκε να κοπούν άλλα 325 εκατ. ευρώ από την άμυνα της χώρας) πλέον αδυνατούν να εκτελέσουν το έργο τους. Αυτή είναι μία πραγματικότητα που εμείς οφείλουμε να την καταδείξουμε για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας και οι καθ’ύλην αρμόδιοι να το γνωρίζουν για να μην λένε μετά ότι «Δεν γνώριζαν» (γιατί καλές οι πομφόλυγες περί «ετοιμότητας», αλλά κάλλιστη η αλήθεια).

ΤΕΤΑΜΕΝΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ...
Τεταμένη είναι αυτή την ώρα η κατάσταση στην πλατεία Συντάγματος. Στο σημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, διαδηλωτές πέταξαν άδεια μπουκάλια και αυγά προς τους ένστολους των ΜΑΤ, φωνάζοντας συνθήματα όπως «προδότες» προς τη βουλή. Εντονότατη είναι η παρουσία των αστυνομικών. Στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας αναπτύσσονται συνολικά 3.000 άνδρες των ΜΑΤ. Από αυτούς, οι 2.000 προέρχονται από την Αττική, ενώ 1.000 συνάδελφοί τους προέρχονται από αστυνομικές διευθύνσεις της περιφέρειας. Δυνάμεις των ΜΑΤ έχουν φθάσει από χθες στην Αθήνα, από την Πελοπόννησο, τη Στερεά Ελλάδα, τη Θεσσαλία και την Ήπειρο. 1.000 ακόμη αστυνομικοί σε επιφυλακή,...

ΕΞΑΡΘΡΩΘΗΚΕ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΒΕ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ...Εξαρθρώθηκε στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης, οργανωμένη εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας διέπρατταν κλοπές μετασχηματιστών της Δ.Ε.Η στην ευρύτερη περιοχή του 'Αργους και του Ναυπλίου. Ειδικότερα κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης, στο Νέο Ηραίο Αργολίδας, αστυνομικοί εντόπισαν και προσπάθησαν να ακινητοποιήσουν Ι.Χ επιβατηγό αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν τρεις Πακιστανοί, ηλικίας 30, 28, και 22 ετών αντίστοιχα, όλοι μέλη της εγκληματικής ομάδας, ωστόσο, αντιλαμβανόμενοι την παρουσία των αστυνομικών, εγκατέλειψαν το όχημα και τράπηκαν σε φυγή. Στη συνέχεια όμως μετά από έρευνες, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στην περιοχή...

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΒΗΜΑ FM Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ...
Σε ραδιοφωνικό σταθμό μίλησε ο Αδωνις Γεωργιάδης και αναφορικά με τη στάση που θα κρατήσει στη σημερινή ψηφοφορία είπε «το μείζον είναι να αποφύγουμε τη χρεωκοπία» χωρίς να γίνει πιο συγκεκριμένος.
Ο πρώην υπουργός, μιλώντας στο ΒHMA FM, τόνισε ότι οι βουλευτές δεν αποκαλύπτουν τις αποφάσεις τους στα μέσα μαζικής ενημέρωσης αλλά μέσα στην Βουλή, εκεί που είναι ο φυσικός τους χώρος και υποστήριξε ότι ως εκλεγμένος Βουλευτής έχει γνώση των συνεπειών που θα έχει η
όποια επιλογή του.

ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...
Ο Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας δηλώνει εξοργισμένος για την δυσάρεστη οικονομική κατάσταση που έχει βυθίσει τη χώρα μας ενώ δηλώνει πως έχει αναθεωρήσει εκείνος και η οικογένειά του τις ανάγκες τους και τον τρόπο ζωής. Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» ο λαοφιλής αθλητής δηλώνει: «Από όπου μπορούσα να κόψω, έκοψα. Περιόρισα τις μετακινήσεις μου με το αυτοκίνητο, τα παιδιά έρχονται με το αστικό στο σπίτι ενώ πριν από μερικές ημέρες παρέδωσα τις πινακίδες ενός δεύτερου αυτοκινήτου που είχα». Ο Πύρρος Δήμας δε κρύβει την οργή του για τους πολιτικούς, οι οποίοι όπως αναφέρει δεν λένε την αλήθεια στο λαό: «δεν ξέρουμε αν φτάσαμε στον πάτο,...

Βίντεο από επιχείρηση Τουρκικών Ειδικών Δυνάμεων εναντίον Κούρδων ανταρτών

Το τουρκικό Γενικό Επιτελείο κάνει τη προπαγάνδα του απελευθερώνοντας που και που κάποιο βίντεο και φωτογραφίες από επιχειρήσεις Ειδικών Δυνάμεων εναντίον Κούρδων ανταρτών.Ένα απ΄ αυτά είναι κι αυτό που θα δείτε.Η αλήθεια όμως είναι ότι οι Τούρκοι τα ΄χουν βρει “σκούρα”

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΒΙΝΤΕΟ . ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ.Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΒΑΡΚΙΖΑΣ

Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΒΑΡΚΙΖΑΣ

1825: Ο Ιμπραήμ στη Μεθώνη


1825: Ο Ιμπραήμ, επικεφαλής 4.000 πεζών και 4.000 ιππέων, αποβιβάζεται στη Μεθώνη και την επομένη κινείται προς την Πύλο. Μεγάλος κίνδυνος για την Ελληνική Επανάσταση.

1863: Στο διάστημα της Μεσοβασιλείας, η εθνοσυνέλευση, στην οποία πλειοψηφούν οι προοδευτικοί που αποκαλούνται Ορεινοί, εκλέγει κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Ζηνόβιο Βάλβη, που θα παραιτηθεί στις 27 Μαρτίου. Συγχρόνως, αποφασίζει ότι μέχρι την έλευση του νέου βασιλιά την εκτελεστική εξουσία θα ασκεί ο πρόεδρος της κυβέρνησης.

1922: Υπογράφεται στο Λονδίνο, μεταξύ Ελλάδας και ομάδας κεφαλαιούχων, δάνειο ύψους 15 εκατομμυρίων λιρών.

1934: Σε κλίμα πολιτικής οξύτητας διεξάγονται οι δημοτικές εκλογές στην Αθήνα, με έντονη αντιπαράθεση των υποψηφίων της κυβερνητικής παράταξης και της αντιπολίτευσης. Νικητής αναδεικνύεται ο κυβερνητικός και αντιβενιζελικός υποψήφιος, Κωνσταντίνος Κοτζιάς. Αυτές είναι και οι πρώτες εκλογές στην Ελλάδα στις οποίες λαμβάνουν μέρος γυναίκες.

1959: Μονογράφεται στη Ζυρίχη από τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Κωνσταντίνο Καραμανλή και τον Τούρκο ομόλογό του Αντνάν Μεντερές η συμφωνία για την Κύπρο. Στις 19 Φεβρουαρίου 1959 η συμφωνία θα υπογραφεί από όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη στο Λονδίνο (Βρετανία, Ελλάδα, Τουρκία και οι δύο κοινότητες της Κύπρου).

Αεροπορικά χτυπήματα της Τουρκίας στο Βόρειο Ιράκ. ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ


Μαχητικά της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας πραγματοποίησαν επιχειρήσεις βομβαρδισμού στόχων στο Βόρειο Ιράκ.
 Σύμφωνα με ανακοίνωση των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων τα μαχητικά που απογειώθηκαν από τις βάσεις τους στη Νοτιοανατολική Τουρκία χτύπησαν στόχους στις περιοχές Ζαπ και Χάρκουκ στο Βόρειο Ιράκ που πιστεύεται ότι έχει βάσεις το PKK.

ΕΞΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΗΣΑΝ ΣΕ.. ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ!
Συνελήφθησαν χθες στον Προμαχώνα Σερρών έξι αλλοδαποί, τρεις υπήκοοι Γκάνας, δύο Τυνησίας και ένας Πακιστάν σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση νομοθεσίας περί αλλοδαπών και πλαστογραφία πιστοποιητικών, κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων. Ειδικότερα, οι συλληφθέντες οι οποίοι επέβαιναν σε τουριστικά λεωφορεία, κατά τη διάρκεια του ελέγχου των διαβατηρίων, υπέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και δελτία ταυτότητας. Τα έγγραφα κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν για εργαστηριακή εξέταση. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικ...

Απόστρατοι καλούν εν ενεργεία να "είναι σε πλήρη υπηρεσιακή ετοιμότητα"


Ανακοίνωση με την οποία καλούν τους βουλευτές να μην “υποδουλώσουν τη χώρα” εξέδωσε η ΑΝΕΑΕΔ,στην οποία μιλά για “ιδιωτικοποίηση κερδών και κοινωνικοποίηση ζημιών” και καλούν τους εν ενεργεία στρατιωτικούς "σε πλήρη υπηρεσιακή ετοιμότητα".


ΟΛΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


“Βρισκόμαστε σε μια εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο για την χώρα μας. Οι επιλογές και οι πρακτικές της κυβέρνησης, ως συνέχεια των αντιστοίχων των προηγούμενων κυβερνήσεων, έφεραν την Πατρίδα μας σε περιβάλλον de facto χρεοκοπίας και αφού εξασφάλισαν την ιδιωτικοποίηση των κερδών της ασύδοτης κατακρεούργησης του Δημόσιου χρήματος, θέλουν τώρα να κοινωνικοποιήσουν τις ζημίες, διαλύοντας τον κοινωνικό μας ιστό και στρώνοντας το χαλί σε επικίνδυνους κοινωνικούς αυτοματισμούς.

Επιστολή στρατιωτικών σε βουλευτές:"Μην υποδουλώσετε τη χώρα"


Ανοιχτή επιστολή προς τους βουλευτές στέλνει ο ΣΥΣΜΕΔ.Και είναι μια επιστολή γραμμένη σε δραματικό τόνο.

ΟΛΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ


Σύντομα θα κληθείτε να επισφραγίσετε με την ψήφο σας αυτά που οι ξένοι και ντόπιοι Τροϊκανοί απεφάσισαν στις πλάτες του Ελληνικού λαού.

Θα κληθείτε να σπρώξετε τον πένητα περήφανο Ελληνικό λαό στο φέρετρο που του δημιούργησαν.

Τα νέα δυσβάσταχτα μέτρα που αποφασίστηκαν, το γνωρίζετε πολύ καλά, ότι δεν αποσκοπούν στην εκτέλεση του σκοπού για τον οποίο φέρεται ότι λαμβάνονται.

Μόνο εξαθλίωση του πληθυσμού θα δημιουργήσουν και κοινωνική έκρηξη, με πόλεμο όλων των πολιτών, που είναι ήδη σε απόγνωση, για την επιβίωση.

Κυρίες και κύριοι Βουλευτές.

Σας καλούμε, την τελευταία στιγμή, να αναλογιστείτε την ευθύνη της πράξεώς σας.

Να σταθείτε στην από δω μεριά της κόκκινης γραμμής μαζί με τον πάντα περήφανο Ελληνικό λαό. Όλοι μαζί μπορούμε ενωμένοι να αντιμετωπίσουμε την κρίση.

Μην υποδουλώσετε τη Χώρα και τους πολίτες της. Υπακούστε στην εντολή που λάβατε από τον Ελληνικό λαό και πράξτε αυτό που η λαϊκή ετυμηγορία, η ιστορία και η ενότητα όλων μας επιβάλλει.

Καταψηφίστε τα νέα δυσβάσταχτα μέτρα ή ό,τι πρόκειται να τα παράξουν. Επιστρέψτε τα σε όσους επιδιώκουν τον περιορισμό της Εθνικής μας κυριαρχίας, τους αλλότριους υπαλληλίσκους ξένων, διαφορετικών των Ελληνικών, συμφερόντων. Ακούστε τη φωνή και την καρδιά του λαού σας. Σε αυτόν στηρίζετε όλες σας τις δυνάμεις. Μην τον αφήσετε μόνο του στη μέση της τρομερής καταιγίδας.
onalert.gr

ΝΑ ΜΕ ΠΟΙΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΕΞΕΛΕΞΑΝ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ... "ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΟΣ"!
"Για αυτό το λόγο ψηφίζουν και οι άλλοι για τους άλλους, επειδή μοιάζουν εμφανισιακά μαζί τους"... Ο ηθοποιός Σάμιουελ Τζάκσον επεξηγεί: "Έτσι είναι η πολιτική στις ΗΠΑ, ξεκάθαρη και απλή. Το μήνυμα του Ομπάμα δεν σήμαινε τίποτα για μένα. Στην τελική, είναι πολιτικός. Απλά ήλπιζα ότι θα έκανε κάτι από όλα αυτά που υποσχέθηκε. Ξέρω πως οι πολιτικοί λένε βλακείες. Λένε ψέματα. Επειδή θέλουν να εκλεγούν", πρόσθεσε...

ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΤΟ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ 264 ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟ ΤΑΓΜΑ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗΣ!


Στο Πολυχνίτο οι φαντάροι έχουν...γερά σαγόνια.Για το κρύο

Τάγμα για γερά νεύρα το 264 στο Πολυχνίτο της Μυτιλήνης,λένε μέσω Δικτύου Ελεύθερων Φαντάρων οι στρατιώτες που υπηρετούν εκεί. Και σίγουρα πρέπει να έχουν …γερά σαγόνια έτσι που τουρτουρίζουν από το κρύο.

Τι αναφέρουν σε επιστολή τους;

ΤΡΕΜΟΥΝ! Έκκληση Νταλλάρα να ψηφιστεί το Μνημόνιο


Έκκληση απηύθυνε ο επικεφαλής του IIF Τσαρλς Νταλλάρα προς τους βουλευτές της Ελλάδας, να υπερψηφίσουν το μνημόνιο.Γνωρίζει καλά, πως αν περάσουν τα επαχθή για τους Έλληνες πολίτες μέτρα, θα ανοίξει ο δρόμος για το PSI. Ξέρει επίσης, πολύ καλά, ότι αν δεν γίνει το PSI εκεί που θα αντάλλασαν τα ομόλογα που κατείχαν στα χέρια τους οι ιδιώτες πιστωτές της Ελλάδας, χάνοντας ένα ποσό, κινδυνεύουν να μην πάρουν τίποτα.

Σε Αθήνα και Σκόπια ο Νίμιτς


Ο προσωπικός απεσταλμένος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στις διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Ελλάδα και ΠΓΔΜ Μάθιου Νίμιτς θα επισκεφθεί τα Σκόπια στις 20 και 21 Φεβρουαρίου, ανακοίνωσε το υπουργείο Εξωτερικών της ΠΓΔΜ.Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΥΠΕΞ της ΠΓΔΜ, ο κ. Νίμιτς, κατά την επίσκεψη του στα Σκόπια θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΠΓΔΜ Γκιόργκι Ιβάνοφ, τον πρωθυπουργό Νίκολα Γκρούεφσκι, καθώς και με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκολα Πόποσκι.

Βράβευσαν τον Ντανιέλ Κοέν- Μπεν Ντίτ για την… Μακεδονία και τους Τουρκο”κύπριους”!Την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου βραβεύθηκε ο Γάλλος ευρωβουλευτής και αρχηγός των Πρασίνων Ντανιέλ Κον-Μπεντίτ από το ..Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών «για τις υπηρεσίες που έχει προσφέρει στη Χώρα μας τα τελευταία έτη»… Ο Κον-Μπεντίτ στο παρελθόν έχει εκφράσει μια πληθώρα θέσεων, ενάντιες με τις ελληνικές, όντας ένας…..

FACEBOOK: Αυτή είναι η Ελλάδα και δεν αφήνουμε να την πάρει κανείς!

FACEBOOK: Αυτή είναι η Ελλάδα και δεν αφήνουμε να την πάρει κανείς!

Τολμηρή περικοπή των αμυντικών δαπανών

Πηγή: Express.gr
Η ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ για τη νέα δανειακή σύμβαση κατέληξε σε σειρά μέτρων για μείωση μισθών και συντάξεων και μεταξύ αυτών και στην αναθεώρηση των δικαιωμάτων προαίρεσης για τις παραλαβές αμυντικού υλικού, ώστε να υπάρξει εξοικονόμηση 300 εκατ. ευρώ. Δεν υπάρχει ουδεμία αμφιβολία ότι η μείωση των αμυντικών δαπανών είναι πολύ μικρή.
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ σήμερα, που βρισκόμαστε στα πρόθυρα της χρεοκοπίας, η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα στην Ευρωπαϊκή Ενωση και τρίτη στο ΝΑΤΟ σε ό,τι αφορά το ποσοστό των αμυντικών δαπανών σε σχέση με το Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν. Το 2010 οι αμυντικές δαπάνες της Ελλάδας διαμορφώθηκαν στο 2,8% του ΑΕΠ.

Γερμανοί Αστυνομικοί; της Eurogendfor θα λάβουν μέρος στην καταστολή; Την Κυριακή!

Γερμανοί Αστυνομικοί; της Eurogendfor θα λάβουν μέρος στην καταστολή; Την Κυριακή!

Ο Μεγάλος Αδελφός θα παρακολουθεί τα αγροκτήματα της Ευρώπης

Ο Μεγάλος Αδελφός θα παρακολουθεί τα αγροκτήματα της Ευρώπης

Δήλωση βόμβα του Δ. Σταμάτη, βουλευτή της ΝΔ στην ΕΡΤ: Είναι πολλά τα λεφτά για τις κωλοτούμπες!

Δήλωση βόμβα του Δ. Σταμάτη, βουλευτή της ΝΔ στην ΕΡΤ: Είναι πολλά τα λεφτά για τις κωλοτούμπες!

ΤΟ ΙΡΑΝ ΘΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΕΡΓΑ...
«Τις επόμενες ημέρες θα δούμε να εγκαινιάζονται και να τίθενται σε λειτουργία πολλά σημαντικά πυρηνικά έργα στο Ιράν», δήλωσε ο Αχμαντινετζάντ, χωρίς όμως να διευκρινίσει σε ποια έργα αναφέρεται.
Το Ιράν «δεν θα παραδοθεί ποτέ» παρά «τη γλώσσα της βίας» που χρησιμοποιούν στις διαπραγματεύσεις για το πυρηνικό του πρόγραμμα οι μεγάλες δυνάμεις, τόνισε ο Ιρανός πρόεδρος, αναφερόμενος στις κυρώσεις της διεθνούς κοινότητας.
«Αν χρησιμοποιείτε τη γλώσσα της βίας, σας το λέω ξεκάθαρα, το ιρανικό έθνος δεν θα παραδοθεί ποτέ», υπογράμμισε ο Αχμαντινετζάντ απευθυνόμενος στους Δυτικούς.
«Ο μόνος δρόμος για εσάς είναι να αναγνωρίσετε τα δικαιώματα του ιρανικού έθνους (όσον αφορά το πυρηνικό του πρόγραμμα) και να επανέλθετε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων», προσέθεσε στη διάρκεια της ομιλίας του, που μεταδόθηκε απευθείας από την κρατική τηλεόραση.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...