Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2012

ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΤΥΡΑΝΝΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ
Το πολιτικό καθεστώς της Πατρίδος μας μετά από την επισφράγιση των πλέον επαίσχυντων οικονομικών αντίποινων σε βάρος του ελληνικού λαού λόγω των εθνικών αντοχών και αντιστάσεών του είναι ξεκάθαρα εχθρικό. Δεν είναι απέναντί μας απλώς πολιτικοί τύραννοι και τα μέτρα που ελήφθησαν με τις διαταγές και τους εκβιασμούς των «περιούσιων» τοκογλύφων δεν είναι πράξεις δημοσιονομικής εξυγίανσης και εξόφλησης χρέους φυσικά. Έχουμε να κάνουμε εντός της Βουλής με τους κατοχικούς διοικητές και τους φοροεισπράκτορες της μισελληνικής παγκόσμιας συμμορίας που λέγονται καθεστωτικά κόμματα και κυβέρνηση. Και έξω από τη Βουλή έχουμε να κάνουμε με τους πράκτορες και τους χωροφύλακες του ιδίου συρφετού.

ΜΕΓΑΛΟ ΠΕΥΚΟ: ΣΕ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΣΙΓΑΡΑ
Ένστολος είχε κατέβει από τον παρακείμενο Αστυνομικό Σταθμό για να πάρει τσιγάρα. Και βρέθηκε στο οπτικό πεδίο των ληστών που μόλις είχαν αποβιβαστεί στο σημείο με δύο τζιπ, ένα μερσεντές κι ένα μπε εμ βε, για να ληστέψουν το κοσμηματοπωλείο... Η είσοδος του Αστυνομικού Σταθμού (όχι τμήμα) της Νέας Περάμου (Μεγάλο Πεύκο) βρίσκεται στα 20 μέτρα από το κοσμηματοπωλείο και οι ληστές τον αντιλήφθηκαν κατά την έξοδο του από διπλανό ψιλικατζίδικο. Προφανώς πανικοβλήθηκαν από την ξαφνική παρουσία του και άρχισαν να πυροβολούν χωρίς να προλάβει να αντιδράσει. Όταν μιλάμε για Αστυνομικό Σταθμό, μην φανταστείτε για καμιά δύναμη. Οι Αστυνομικοί που υπηρετούν...


Περίεργη σημαία > Δείτε την ιστοσελίδα του Γαλλοεβραίου υποψήφιου Edward AMIACH στις Γαλλικές Εκλογές …!


Δείτε την ιστοσελίδα του Γαλλοεβραίου υποψήφιου Edward AMIACH στις Γαλλικές Εκλογές …Παρατηρείστε επάνω αριστερά τις σημαίες των χωρών…Βλέπετε κάτι περίεργο ;; Oι χώρες που αναφέρει στην σελίδα του είναι Κύπρος, Ελλάδα, Ισραήλ, Γαλλία, Άγιος Μαρίνος, Μάλτα, Τουρκία και Βατικανό..Σύνολο οκτώ χώρες, όμως οι σημαίες που απεικονίζονται στο επάνω μέρος της σελίδας είναι εννέα !!

ΕΛΑΤΕ ΤΩΡΑ... ΑΦΗΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΟΝ "ΓΝΩΣΤΟ ΧΩΡΟ" ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!
Δηλαδή χρειάζεται να είναι κανείς ειδικός για να το καταλάβει... Το τι γινόταν στη Νομική είχε καταγραφεί από την πρώτη μέρα της κατάληψης της και την έναρξη των προετοιμασιών. Κι εδώ στο stoxos.gr είχαμε ανάρτησεις πολύ πριν την Κυριακή για το θέμα. Είναι ειρωνία ο ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΣ αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας να δηλώνει ότι δεν είχε πληροφορίες. Δεν είναι σοβαρή δημόσια τοποθέτηση αυτή. Το καθεστώς χρησιμοποίησε για άλλη μιά φορά τον γνωστό χώρο για να παρεκτρέψει και να διαλύσει την συγκέντρωση της Κυριακής. Και το έκανε για ακόμη μιά φορά απροκάλυπτα. Το ότι θα ξέφευγε η κατάσταση ήταν δεδομένο. Ξέφυγε λοιπόν οργανωμένα και "ελεγχόμενα"...

“Η Συρία έχει το δικαίωμα να προστατεύει τους πολίτες της”Ο μόνιμος αντιπρόσωπος της Συρίας στον ΟΗΕ Δρ Μπασάρ αλ Τζαφάρι, δήλωσε ότι «η Συρία έχει το δικαίωμα να προστατεύσει τους πολίτες της,να καταπολεμήσει την τρομοκρατία και την ένοπλη βία και να θέσει τέρμα σε αυτήν». «Η ηγεσία της Συρίας κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να ανταποκριθεί στις θεμιτές απαιτήσεις της μεταρρύθμισης και εξέδωσε ένα πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων που θα βασίζεται στην πολιτική πολυφωνία» ,πρόσθεσε ο αλ Τζαφάρι, τονίζοντας τη δέσμευση της Συρίας προς την συνολική διαδικασία των μεταρρυθμίσεων παρά τις προσπάθειες να ανατραπεί αυτή η διαδικασία με την άγρια εκστρατεία που έχει ενσκήψει εναντίον της Συρίας.

Οι Times γράφουν για εμπλοκή στη "διάσωση της Ελλάδας"

Οι πιέσεις-εκβιασμοί συνεχίζονται.Σύμφωνα με δημοσίευμα των Times το σχέδιο “διάσωσης” της Ελλάδας “κόλλησε” ,”εξαιτίας της αδυναμίας της Αθήνας να παρέχει εγγυήσεις”.


«Δεν έχω λάβει ακόμη τις απαιτούμενες πολιτικές διαβεβαιώσεις από τους αρχηγούς των ελληνικών κομμάτων του κυβερνητικού συνασπισμού σχετικά με την εφαρμογή του προγράμματος," δήλωσε ο Ζ.Κ.Γιούνκερ.

Eurogroup: Αναβολή… «ανέτοιμη» ξανά η Ελλάδα… 14/02/2012 21:30 | Κατηγορίες: ΕνΤελειωμό δεν έχει το βασανιστήριο για τον ελληνικό λαό, καθώς οι πολιτικοί αρχηγοί παριστάνουν τους «αντιστασιακούς» για να υποκύψουν στη συνέχεια σε όσα τους ζητούνται…
Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι η συνεδρίαση του Eurogroup που ήταν προγραμματισμένη για αύριο Τετάρτη αναβλήθηκε λόγω του ότι «η Ελλάδα δεν ήταν έτοιμη»,

ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ΜΑΣ ΖΗΤΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΕΣΤΩ... ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ ΜΕΡΙΚΑ ΝΗΣΑΚΙΑ!
Νέα ακραία πρόταση για την χώρα μας αυτή την φορά από τον πρόεδρο του Αυστριακού Οικονομικού Επιμελητηρίου

Έκπληξη προκαλεί η σημερινή πρόταση του προέδρου του Αυστριακού Οικονομικού Επιμελητηρίου, Κρίστοφ Λάιτλ, σύμφωνα με την οποία, η Ελλάδα θα μπορούσε από μόνη της να προχωρήσει στην πώληση μερικών, απομακρυσμένων, ακατοίκητων νησιών, κάτι που, κατά τη γνώμη του, θα αποτελούσε μια συμβολική χειρονομία, θα είχε οφέλη για τους Έλληνες και θα επηρέαζε θετικά το κλίμα στην Ευρώπη για την Αθήνα.

ΝΑΥΠΛΙΟΝ > Με ένα πανό που ανήρτησε στον τόπο που μαρτύρησε ο Άγιος Αναστάσιος από τους Τούρκους στο όποιο αναγράφεται η φράση ‘’Η ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ’’...


Με ένα πανό που ανήρτησε στον τόπο που μαρτύρησε ο Άγιος Αναστάσιος από τους Τούρκους στο όποιο αναγράφεται η φράση ‘’Η ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ’’ ο εφημέριος του Ιερού ναού Παναγίας Ναυπλίου, πατέρας Διονύσιος Ταμπάκης, δείχνει την θέση της ορθοδοξίας για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Ελλάδα και ο Ελληνισμός.

Ισραήλ: Το πρώτο ταξίδι του νέου Α/ΓΕΑ ήταν στην Αθήνα…Σε μια κίνηση υψηλής συμβολικής σημασίας προχώρησε ο νέος αρχηγός της ισραηλινής Αεροπορίας, αφού ως προορισμό για το πρώτο του ταξίδι μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, ήταν στην Αθήνα.

Βομβιστικές επιθέσεις στις ισραηλινές πρεσβείες σε Νέο Δελχί και Τιφλίδα


Συντονισμένες επιθέσεις δέχθηκαν οι ισραηλινές διπλωματικές αποστολές στην Ινδία και τη Γεωργία, κράτη με τα οποία το Τελ Αβίβ διατηρεί άριστες σχέσεις συνεργασίας. Σύμφωνα με το ισραηλινό υπουργείο Εξωτερικών, στόχος βομβιστικής επίθεσης ήταν το όχημα του Ακολούθου Άμυνας της πρεσβείας στο Νέο Δελχί με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της συζύγου του και τριών Ινδών ενώ εκτηκτικός μηχανισμός εντοπίστηκε σε όχημα υπαλλήλου της ισραηλινής πρεσβείας στην Τιφλίδα, ο οποίος και εξουδετερώθηκε.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ''ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΣΟΥΛΙ'' ΤΗΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ. - ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑΝΝΑΚΕΝΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΓΕΙΑ ΣΑΣ...ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΩ ΜΕ ΜΕ ΠΟΝΟ ΨΥΧΗΣ ΠΩΣ Ο ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΕΝΑΣ ΕΠΕΣΕ ΞΑΝΑ ΘΥΜΑ ΤΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ, ΚΑΙ ΤΟ "ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΣΟΥΛΙ" ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ...
 
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, Η ΥΛΙΚΗ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ...ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, ΠΡΟΤΡΕΨΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ...ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΜΑΣ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΜΑΣ, ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ Ο ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΨΗΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗΣ ΑΘΗΝΑΣ...
 
ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΜΑΣ:
 
ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΕΝΑΣ – ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ
Γενική Τράπεζα: 9800279035-1
Εθνική Τράπεζα: 106/499255-58 ( ΙΒΑΝ: GR1301101060000010649925558 )
ΔΙΑΔΩΣΤΕ-ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ....

15 ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΥΡΔΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ 2 ΤΟΥΡΚΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΣΕ ΜΑΧΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΙΓΙΑΡΜΠΑΚΙΡ

Κατά τη διάρκεια βίαιων συγκρούσεων, που σημειώθηκαν στα νοτιοανατολικά της Τουρκίας, σκοτώθηκαν δύο τούρκοι στρατιώτες και 16 κούρδοι αντάρτες, ανακοινώθηκε από επίσημες πηγές.

Προηγούμενος απολογισμός από τις τοπικές δυνάμεις ασφαλείας έκανε λόγο για 10 νεκρούς αντάρτες.

Το πρώτο ένοπλο επεισόδιο καταγράφηκε στο Ντιγιάρμπακιρ, τη σημαντικότερη πόλη στην περιοχή, η οποία αποτελεί θέατρο συχνών συγκρούσεων ανάμεσα στον στρατό και τους αντάρτες.

Κλιμακώνουν τις προκλήσεις στη Θράκη οι Τούρκοι!Ο «χορός» των κλιμακούμενων προκλήσεων στη Θράκη από τα υποχείρια του τουρκικού προξενείου καλά κρατεί, με την Τουρκία να μην έχει απομακρυνθεί ούτε κατ' ελάχιστον από τον στόχο της για διαρκή ανακίνηση μειονοτικού ζητήματος και «Κοσσοβοποίησης» της ακριτικής Θράκης.

ΔΕΚΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!Ένας στους τρεις συλληφθέντες κουκουλοφόρους στα χθεσινά επεισόδια είναι ξένος! Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. από τους 79 συνολικά συλληφθέντες οι 53 είναι Έλληνες και οι 26 αλλοδαποί!Η τεράστια αναλογία οδηγεί στο συμπέρασμα ότι από τους 2.000 κουκουλοφόρους, περίπου οι μισοί (γιατί υπήρχαν μεγάλες ομάδες "αμιγώς" Ελλήνων στην περιοχή της Σταδίου, όπου έγιναν οι περισσότερες συλλήψεις) ήταν ξένοι!

Εδώ λοιπόν αναδεικνύεται για δεύτερη φορά μετά τον Δεκέμβριο του 2008, ο ρόλος των αλλοδαπών ταραξιών οι οποίοι έχουν μεταβληθεί στο "μακρύ χέρι" των πάσης φύσεως ξένων μυστικών υπηρεσιών στο κέντρο της Αθήνα.Κάτι που είχε τονίσει και τότε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Βύρωνας Πολύδωρας, αλλά και χθες ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης.

ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Η ΚΕΕΔ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΩΣ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΔΙΑΨΕΥΔΕΤΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΩΝ ΤΗΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ Ή ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΥΠΟ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΑΝΤΙΒΑΙΝΕΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ, ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ.

«Η ΕΕ να αναλάβει το σύνολο του ελληνικού χρέους»


Μια αρκετά ενδιαφέρουσα άποψη παρουσιάζει ο Αντρέας Μποτς, επικεφαλής οικονομολόγος στο Ευρωπαϊκό Συνδικαλιστικό Ινστιτούτο, σε συνέντευξή του στο Deutschland Radio.

Ο Μποτς τάσσεται υπέρ της ανάληψης του συνόλου των χρεών της Ελλάδας από την ΕΕ, εφόσον κατά την άποψη του η....
στρατηγική της ΕΕ έχει αποτύχει παταγωδώς.

Ένας Μασόνος αποκαλύπτει το σχέδιο «Ελληνική κρίση» από το 2008


H μυστική “λύση” των Rothschild για το ελληνικό “πρόβλημα” 

Δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στις 18 Μαΐου 2008 > από τον Jean d'Eau, Βουδαπέστη (Henrymakow.com) / μετ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Ένας φίλος μου που είναι τώρα ένα απογοητευμένο υψηλόβαθμο μέλος της Εβραϊκής Μασονίας στη Βουδαπέστη μου είπε τι έρχεται όσον αφορά την ελληνική κρίση.
Η Ελλάδα επιλέχτηκε για να παίξει το ρόλο του κράτους μέλους σε πτώχευση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προκειμένου να "δημιουργήσει" το μεγάλο πρόβλημα για το οποίο η Ευρωπαϊκή Ένωση πρόκειται να "βρει" τη "λύση" σύντομα.
Η Ελλάδα επιλέχθηκε επειδή συμβολίζει την Ευρώπη (κανείς στην Ευρώπη δεν νοιάζεται για χώρες όπως η Ουγγαρία ή η Εσθονία) και επειδή η οικονομία της ήταν σχετικά εύκολο να καταστραφεί, αφού παραιτήθηκε από το δικό της νόμισμα.


Ιδού η δράση των ξένων υπηρεσιών - 1 στους 3 συλληφθέντες κουκουλοφόρους, ξένος!Ένας στους τρεις συλληφθέντες κουκουλοφόρους στα χθεσινά επεισόδια είναι ξένος! Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. από τους 79 συνολικά συλληφθέντες οι 53 είναι Έλληνες και οι 26 αλλοδαποί! Η τεράστια αναλογία οδηγσεί στο συμπέρασμα ότι από τους 2.000 κουκουλοφόρους, περίπου οι μισοί (γιατί υπήρχαν μεγάλες ομάδες "αμιγώς" Ελλήνων στην περιοχή της Σταδίου, όπου έγιναν οι περισσότερες συλλήψεις) ήταν ξένοι! 
Εδώ λοιπόν αναδεικνύεται για δεύτερη φορά μετά τον Δεκέμβριο του 2008, ο ρόλος των αλλοδαπών ταραξιών οι οποίοι έχουν μεταβληθεί στο "μακρύ χέρι" των πάσης φύσεως ξένων μυστικών υπηρεσιών στο κέντρο της Αθήνα. Κάτι που είχε τονίσει και τότε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Βύρωνας Πολύδωρας, αλλά και χθες ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης.
Ηλικιακά οι τρεις από τους συλληφθέντες είναι ανήλικοι, ηλικίας 14 έως 17 ετών, οι σαράντα ένας είναι από 19 έως 29 ετών, οι είκοσι επτά είναι από 31 έως 39 ετών και οι υπόλοιποι οκτώ είναι από 40 και άνω. 
Σε ότι αφορά το επάγγελμά τους δήλωσαν:

Η Ελληνίδα φοιτήτρια που τα έβαλε με τη Μέρκελ
Αν και σε ηλικία μόλις 25 ετών, τα έβαλε με τη Γερμανίδα καγκελάριο και την ανάγκασε να πετάξει… λευκή πετσέτα. Μια Ελληνίδα φοιτήτρια, με τα καυστικά και καίρια ερωτήματά της που είχαν να κάνουν για το μέλλον της χώρας μας, «στρίμωξε» στο καναβάτσο την Ανγκελα Μέρκελ και την οδήγησε σε αναγκαστική υποχώρηση.
Η Ζηνοβία Τσικαλάκη κατάφερε να κάνει πράξη αυτό που ονειρεύονται όλοι οι Ελληνες. 

ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΓΥΡΙΣΤΡΩΣ ΤΣΟΚΛΗ Η ΣΑΛΟΥΦΑΚΟΥ...


Την απόφασή της να μην αποδεχθεί τη βουλευτική έδρα, μετά την παραίτηση της βουλευτού Επικρατείας, Μάγιας Τσόκλη, κοινοποίησε με επιστολή που απέστειλε προς τον πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο, η πρώτη αναπληρωματική του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ και πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αθηνών Σταυρούλα Σαλουφάκου.

Τα 15 κρυφά μέτρα του μνημονίου


Δυστυχώς δεν υπογράψαμε μόνο το κούρεμα των επικουρικών συντάξεων, του βασικού μισθού και του επιδόματος ανεργίας.Δεν αποδεχτήκαμε μόνο το κλείσιμο του ΟΕΚ και την αύξηση των αντικειμενικών αξιών. Το μνημόνιο στην τελική του μορφή περιλαμβάνει δεκάδες επώδυνα μέτρα οποία θα βρούμε μπροστά μας. Δείτε ορισμένα από αυτά:


1. Ακριβαίνουν κατά 25% τα εισιτήρια των τρένων και των λεωφορείων.
2. Έρχεται αύξηση του ποσού που πληρώνουν οι ασφαλισμένοι του ΟΓΑ για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη
3. Κόβονται κατά 10% οι αποδοχές όσων αμείβονται με τα ειδικά μισθολόγια χωρίς να αποκλείεται και νέο κουτσούρεμα.
4. Προαναγγέλλεται αλλαγή στον τρόπο υπολογισμού της επικουρικής σύνταξης.

Βίντεο από τον εξοργισμένο πολίτη που έβαλε τις φωνές στον Παπαδήμο από τα θεωρεία της Βουλής!


Η οργή του κόσμου μεταφέρθηκε από την πλατεία Συντάγματος και τις γειτονιές όλης της χώρας, μέσα στο κοινοβούλιο. Έλληνας πολίτης ακούγοντας τις ομιλίες βουλευτών και αρχηγών κομμάτων, ξέσπασε μετά το πέρας της ομιλίας του πρωθυπουργού. Πριν προλάβουν να τον απομακρύνει η...ασφάλεια της βουλής, (για την ακρίβεια των έσερνε), φώναζε: «Αυτά είναι απαράδεκτα. Να ακουστεί και η φωνή των πολιτών τώρα!», προκαλώντας την έκδηλη αμηχανία του Προέδρου της Βουλής, ο οποίος μιλούσε εκείνη την ώρα.

Τελειώνουν τον Καρατζαφέρη για χάρη του Βορίδη; - ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Τελειώνουν τον Καρατζαφέρη για χάρη του Βορίδη; - ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

ΚΑΙ 26 ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ... ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΑΝΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Η 5Η ΦΑΛΑΓΓΑ
Από τους εβδομήντα εννέα συνολικά συλληφθέντες των επεισοδίων της Κυριακές, οι οποίοι θα παραπεμφθούν στη Δικαιοσύνη, οι πενήντα τρεις είναι ημεδαποί ενώ οι υπόλοιποι είκοσι έξι είναι αλλοδαποί.
Όσον αφορά στην ηλικία τους : Τρεις είναι ανήλικοι, ηλικίας 14 έως 17 ετών, σαράντα ένας είναι από 19 έως 29 ετών, Είκοσι επτά είναι από 31 έως 39 ετών και οι υπόλοιποι οκτώ είναι 40 και άνω.
Επίσης, όσον αφορά την επαγγελματική τους ενασχόληση - ιδιότητα:
Οι δέκα πέντε δήλωσαν άνεργοι, οι τέσσερις δήλωσαν φοιτητές, δύο δήλωσαν μαθητές,
ένδεκα ιδιωτικοί υπάλληλοι, δύο ελεύθεροι επαγγελματίες, ένας καθηγητής, ένας ασκούμενος δικηγόρος, ένας αυτοκινητιστής, ένας (1) σκηνοθέτης, δύο οικοδόμοι και τριάντα εννέα δεν δήλωσαν επάγγελμα.

Αυστραλία – ΝH90: Ειδική διαδικασία εκκίνησης κινητήραΗ εταιρεία Australian Aerospace ανακοίνωσε ότι αναπτύσσει μια ειδική διαδικασία εκκίνησης των κινητήρων των ελικοπτέρων MRH90, προκειμένου να αποτρέψει πιθανές αστοχίες στους κινητήρες Turbomeca RTM332-01/9 της Rolls-Royce.
Η διαδικασία είχε αναπτυχθεί μετά από την καταστροφή ενός RTM332-01/9 κατά τη διάρκεια εκπαίδευσης, πριν από δύο χρόνια περίπου. Με βάση το πόρισμα της επιτροπής, η καταστροφή του επήλθε λόγω διαφοροποιημένης ψύξης, ωθώντας τις έλικες των συμπιεστών να έρθουν σε επαφή με το περίβλημα του κινητήρα. Στην αρχή είχε δοθεί εντολή οι κινητήρες να αφήνονται για 90 ώστε να πέσει η θερμοκρασία τους, χρόνος ο οποίος τελικά έπεσε στο ένα λεπτό.

Ένας Μασόνος αποκαλύπτει το σχέδιο «Ελληνική κρίση» από το 2008

Ένας Μασόνος αποκαλύπτει το σχέδιο «Ελληνική κρίση» από το 2008

Καταγγελία: Ξένες μυστικές υπηρεσίες έστησαν τα επεισόδια!

Καταγγελία: Ξένες μυστικές υπηρεσίες έστησαν τα επεισόδια!

Αντιεξουσιαστής Νίκος Κουνταρδάς: "Ψευτοαναρχικοί και ψευτοτρομοκράτες - Όλοι αυτοί είναι ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΩΝ!


Από την Ειδική πτέρυγα των Φυλακών Κορυδαλλού, ελεύθερη παρέμβαση στην εκπομπή «Ανοιχτή Γραμμή» (Life 92.,1 fm) και στον Πάνο Παπαδόπουλο, από τον «μαχητή και ήρωα» όπως είχε προβληθεί σε γνωστό site του αντιεξουσιαστικού χώρου. ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΝΤΑΡΔΑΣ: Προδόθηκα από τον περιβόητο αντιεξουσιαστικό χώρο...ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ! *Για τις αλήθειες που θα πω σήμερα σε σένα, δύσκολα θα πειστούν κάποιοι, και επέλεξα ραδιόφωνο της Ξάνθης από κάτι άλλα ΛΑΜΟΓΙΑ, ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ.Έχω να πω ότι ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΟΥ δεν θα ήταν κι ούτε πρόκειται να υπάρξει η ζωή κάποιων άλλων ψευτομαφιόζων, ψευτοαναρχικών και ψευτοτρομοκρατών. Όλοι αυτοί είναι ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΩΝ! 

Ιδού η ΛΟΓΙΚΗ Γερμανία: «Αν ήμουν Έλληνας»…Εκπληκτικό άρθρο του Gabor Steingart, αρχισυντάκτη της γερμανικής οικονομικής εφημερίδας «Handelsblatt». Το εξαίρετο αυτό δημοσίευμα πιστώνεται στην εφημερίδα «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ»:
Όταν σ’ έχουν προσκαλέσει στον τόπο τους οι φίλοι σου, θα ήθελες φεύγοντας να μπορέσεις να πεις ότι «ήταν πολύ όμορφα» και πως εντυπωσιάστηκες απ’ όσα είδες. Δυστυχώς, για τα είκοσι μέλη της ερευνητικής ομάδας της Handlesblatt που επισκέφτηκαν την Ελλάδα προκειμένου να συλλέξουν πληροφορίες γύρω από το επίκεντρο της κρίσης, στάθηκε αδύνατο να κοιτάξουν πίσω κατά τρόπο ευχάριστο.
Αναμφίβολα, τις τελευταίες μέρες συναντήσαμε γενναίους Έλληνες, που αντιμάχονται την κρίση – μια κρίση που είναι πιο δυνατή απ’ αυτούς. Παρά ταύτα, η κυρίαρχη αίσθηση ήταν διαφορετική: Είχαμε έρθει σε μια εξουθενωμένη χώρα, μια χώρα που κουβαλάει στις πλάτες ένα διπλό βάρος – εκείνο του τεράστιου χρέους για το οποίο ευθύνεται η ίδια και εκείνο μιας πολιτικής διάσωσης από πλευράς της Ευρώπης, που κάνει τα πράγματα χειρότερα.
Τα αποτελέσματα που έχουν πετύχει οι «σωτήρες» της Ελλάδας είναι αποκαρδιωτικά: Η παραγωγή μειώνεται, η ανεργία διογκώνεται και οι νέοι ονειρεύονται μια ζωή στο εξωτερικό. Ένα τέτοιο βουνό χρέους δεν μπορεί να πέσει όταν η οικονομική ισχύς συρρικνώνεται. Εν ολίγοις, κανείς δεν κάνει μυς όταν πεθαίνει της πείνας. Αν ήμουν από την Ελλάδα, θα είχα αρχικά καταθέσει μήνυση για πρόκληση σοβαρού τραυματισμού εις βάρος των «σωτήρων» μου και στη συνέχεια θα πήγαινα στο Σύνταγμα, προκειμένου να διαμαρτυρηθώ ενάντια σε μια πολιτική για την αντιμετώπιση της κρίσης, που το μόνο που κάνει είναι να επιδεινώνει την κρίση.
Η δίνη περιστρέφεται ολοένα και πιο γρήγορα, τραβώντας τη χώρα προς τα κάτω. Η συμφωνία για το «κούρεμα» του χρέους ναι μεν θα επιβραδύνει την αποσύνθεση της Ελλάδας, αλλά δεν θα την αποτρέψει. Κατ’ αρχάς, το «κούρεμα» ήρθε με καθυστέρηση ενός έτους. Αν μια τέτοια απόφαση είχε ληφθεί πέρυσι, το σημερινό χρέος της Ελλάδας θα κυμαινόταν κάτω του 100% της οικονομικής ισχύος της χώρας. Όπως έχουν τα πράγματα πλέον, ωστόσο, η Ελλάδα δεν θα έχει πρόσβαση στις διεθνείς αγορές δανεισμού στο ορατό, τουλάχιστον, μέλλον. Η κατάσταση περιπλέκεται περαιτέρω από το γεγονός ότι το 1/3 των ομολόγων του ελληνικού Δημοσίου ελέγχεται από τους ίδιους τους Έλληνες – τα 74 δισ. ανήκουν στις τράπεζες και άρα στους αποταμιευτές τους και τα 26 δισ. στα ασφαλιστικά ταμεία και άρα στους δικαιούχους τους.
Εν μια νυκτί, οι Έλληνες έγιναν κατά πολύ φτωχότεροι. Κατανοώ, λοιπόν, γιατί ο Χρύσανθος Λαζαρίδης, ο άνθρωπος πίσω από τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, λέει πως «αρχικά αρρωστήσαμε με τύφο και τώρα έρχονται να μας δώσουν μια ένεση καρκίνου».
Η θεραπεία που επεβλήθη στην Ελλάδα θυμίζει εκείνη που δοκίμασε το μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, Τζέφρεϊ Σακς και τα Παιδιά από το Σικάγο, στη Ρωσία: Βεβιασμένη απορρύθμιση, βιαστικές ιδιωτικοποιήσεις και περικοπές κοινωνικών παροχών. Έτσι δημιουργήθηκε ο καπιταλισμός της Άγριας Δύσης σε μια χώρα που μέχρι σήμερα παραμένει διαιρεμένη μεταξύ δισεκατομμυριούχων και φτωχών. Ο Σακς, ο οποίος έγινε γνωστός ως ο «Δρ. Σοκ», ζήτησε αργότερα συγγνώμη από τον ρωσικό λαό. Τον ρόλο του «Δρ. Σοκ» έχουν σήμερα αναλάβει οι πολυάριθμοι σωτήρες της Ελλάδας στις Βρυξέλλες, στο Παρίσι και στο Βερολίνο.
Αν εμείς είχαμε συμπεριφερθεί στα αδέλφια στην πρώην ανατολική Γερμανία όπως οι Ευρωπαίοι συμπεριφέρονται στους Έλληνες σήμερα, θα οδηγούσαν ακόμα Trabant και θα εξακολουθούσαν να περιμένουν τις μπανάνες. Όσα κάναμε σωστά για τους πολίτες της πρώην Ανατολικής Γερμανίας -από τη διαγραφή των χρεών των επιχειρήσεών τους μέχρι τις μισθολογικές αυξήσεις-, κάνουμε σήμερα λάθος στην περίπτωση της Ελλάδας.
Τα διαβολικά αποτελέσματα του προγράμματος της Ευρώπης για τη διάλυση του Νότου είναι πλέον ορατά στο αστικό τοπίο της Αθήνας. Οι τοξικομανείς πληθαίνουν, όπως και οι ιερόδουλες, τα εμπορικά καταστήματα κλείνουν το ένα πίσω από το άλλο και οι εξαγριωμένοι πολίτες πολλαπλασιάζονται. Ακόμα πιο επικίνδυνα, όμως, είναι όσα δεν φαίνονται. Αν ήμουν από την Ελλάδα θα ανησυχούσα. Θα είχα τον νου μου στη στρατιωτική μηχανή που διοικούσε τη χώρα έως το 1974 και η οποία δεν αποκλείεται να αναζητεί την ευκαιρία για να εκδικηθεί. Το ξέρουμε και απ’ άλλες χώρες: ο Δρ Σοκ είναι εχθρός της δημοκρατίας.

Σ.ΕΡ. ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΑΣ ΟΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ"

ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ - ΣΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝΕ!

ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ - ΣΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝΕ!
ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ
ΟΙ “ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ” ΣΑΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΘΕΑΤΡΟ
ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ “ΒΟΗΘΕΙΑ”,
ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΑΣ,
ΟΤΙ “ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ” ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ
ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΤΗΝ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΣΑΣ
ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ, ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΤΟΥΣ
ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ
ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ
ΣΑΣ ΠΑΙΔΕΨΑΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΖΑΛΙΣΟΥΝ
ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΗΛΑΤΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΤΟΥΤΟ ΤΟΠΟ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ
ΔΙΑΛΥΣΑΝΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΠΙΤΗΔΕΣ
ΣΤΡΕΨΑΝ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΗ ΜΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ
ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ
ΦΙΜΩΣΑΝΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ
ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ
ΝΕΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ
ΑΝΗΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΑΘΕΙΑ
ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΦΡΟΝΤΙΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ
ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ
Η ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ!
ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ: ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΚΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ
ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ
ΤΟΥΣ ΦΑΝΕΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΛΙΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΑΤΟΧΗΣ
ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ: ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

==============================================================================================


Από όλη τη χώρα συρρέουν κάθε λογής προτάσεις από τους ενθουσιασμένους Πολίτες για τους άξιους πολιτικούς τους που ετοιμάζονται να υπογράψουν …χωρίς να διαβάσουν…
- Τη νομιμοποίηση του επαχθούς χρέους και των αποικιοκρατικών δανειακών συμβάσεων και την απαγόρευση προσφυγής σε τρίτους για δανεισμό.
- Την άνευ όρων εκχώρηση της δημόσιας περιουσίας αξίας τρισεκατομμυρίου.
- Την υπαγωγή στο αγγλικό δίκαιο για τη πληρωμή τόκων κατά προτεραιτότητα την ώρα που θα λιμοκτονούν οι Έλληνες.

ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΕΚΠΤΩΣΗ Ο ΑΚΗΣ... ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΠΑΙΔΙΑ!!!
Μείωση του ποσού της χρηματικής εγγύησης που είχε οριστεί στις 150.000 ευρώ, καθώς και την άρση του όρου της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, ζήτησε ο πρώην υπουργός, Άκης Τσοχατζόπουλος με προσφυγή που κατέθεσε σήμερα στον Εφέτη Θ.Κανελλόπουλο.

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ: 17 ΤΡΑΠΕΖΕΣ, 4 ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ, 5 ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ, 70 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ, 29 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΜΟΡΦΩΝ
Ολοκληρώθηκε από τα ειδικά κλιμάκια του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών ο πρώτος απολογισμός των ζημιών που προκλήθηκαν στα εμπορικά καταστήματα και τις επιχειρήσεις της Αθήνας κατά τη διάρκεια των χθεσινών επεισοδίων. Τα συνεργεία του ΕΒΕΑ κατέγραψαν τις καταστροφές στους εμπορικούς δρόμους της Αθήνας και ειδικότερα στις οδούς Αμαλίας, Φιλελλήνων, Μητροπόλεως, Μοναστηράκι, Ερμού, Καρ.Σερβίας, Σταδίου, Πανεπιστημίου, Ακαδημίας, Σόλωνος, Ομόνοια και Πατησίων. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία του ΕΒΕΑ επλήγησαν 170 επιχειρήσεις. Το εκτιμώμενο συνολικό κόστος κατά δήλωση των ιδιοκτητών τους ανέρχεται σε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...