Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2012

ΠΡΟΣΟΧΗ... ΣΤΑ "ΕΛΛΗΝΙΚΑ" ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ! ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΡΟΜΠΑ!ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΝΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΟΥΜΕ! ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ. ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΕΙΓΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ!


ΕΞΕΤΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΤΑΙ ΣΤΑ ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ ΣΑΣ. ΚΙ ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΥΠΟΠΤΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΚΑΝΑΡΕΤΕ ΤΟ Ή ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΡΟΜΠΑ!

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΟΛΟΣ ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ

ΟΙ ΝΑΥΜΑΧΙΕΣ ΛΗΜΝΟΥ & ΕΛΛΗΣ ΤΟ 1912 ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ!Οι Τούρκοι στην υπηρεσία των ΣιωνιστώνΩς γνωστόν, η υποκινούμενη εξέγερση στην Συρία είναι υποκινούμενη από την αμερικανοσιωνιστική «συμμαχία», ως προπαρασκευαστικό βήμα για την επικείμενη περικύκλωση του Ιράν. Η εξουδετέρωση του Ιράν είναι βασικός παράγοντας και για την ασφάλεια του Ισραήλ, που οι κυβερνώντες των ΗΠΑ θέτουν πιο πάνω απ’ όλα, και για το δόγμα Μπρεζίνσκυ.

Η Αυτονομία της Βορείου Ηπείρου ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ για την Ελληνική Δημόσια Τηλεόραση (VIDEO)http://1.bp.blogspot.com/-jfn4ZKKZ5W8/Tz6gviaBtoI/AAAAAAAACmE/-isO0euEOg0/s200/ert19803zu9.jpgΑκολουθεί το Βίντεο από την εκπομπή "Σαν Σήμερα τον 20ο αιώνα", παραγωγής ΕΡΤ, στην οποία γίνεται μια σύντομη αναδρομή στα ιστορικά γεγονότα που έχουν λάβει χώρα στη σύγχρονη ιστορία, για κάθε μέρα του έτους. Στο επεισόδιο της 17ης Φεβρουαρίου όπως θα παρακολουθήσετε η Ελληνική Δημόσια τηλεόραση θυμάται, τον ιθαγενή Ινδιάνο Τζερόνιμο και τον Μάικλ Τζόρνταν αλλά όχι την Αυτονομία της Βορείου Ηπείρου...

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΝΑΡΗ (1793 - 1877)


 
Ηγετική μορφή του '21, στρατιωτικός και πολιτικός. Γεννήθηκε το 1793 ή το 1795 στα Ψαρά, στους κόλπους μιας οικογένειας με μεγάλη ναυτική παράδοση. Ο πατέρας του Μιχαήλ ή Μικές Κανάργιος ή Κανάριος διατέλεσε επανειλημμένα δημογέροντας του νησιού και από τον γάμο του με τη Μαρία απέκτησε τρία αγόρια, τον Αναγνώστη, τον Γεώργιο και τον Κωνσταντίνο.
Ο Κωνσταντής έμεινε ορφανός από μικρός και ακολούθησε το ναυτικό επάγγελμα με το επίθετο Κανάρης. Δούλεψε ως μούτσος στο μπρίκι του θείου του Δημήτρη Βουρέκα, που μετέφερε Σουλιώτες από την Πάργα στη Λευκάδα και έμαθε τα μυστικά της θάλασσας. Μετά τον θάνατο του θείου, ανέλαβε καπετάνιος του πλοίου του, με το οποίο πραγματοποίησε πολλά εμπορικά ταξίδια στη Μεσόγειο. Σε ηλικία 22 ετών παντρεύτηκε τη Δέσποινα Μανιάτη, κόρη γνωστής ναυτικής οικογένειας των Ψαρών, με την οποία απέκτησε επτά παιδιά.
 
 

Θυμάστε την "πτωχευμένη" Ισλανδία;Αγνόησε το ΔΝΤ και δείτε που βρίσκεται 4 χρόνια μετά

Θυμάστε την Ισλανδία; Που πτώχευσε; Που ακούγαμε τις ειδήσεις και κουνάγαμε το κεφάλι με συμπόνοια ή με οίκτο;

Ο οίκος αξιολόγησης Fitch Ratings αναβάθμισε λοιπόν κατά μία βαθμίδα την πιστοληπτική ικανότητα της Ισλανδίας στην κατηγορία ΒΒΒ- για τον μακροπρόθεσμο δανεισμό της, εξέλιξη που επιτρέπει στη χώρα, η οποία βυθίσθηκε στην χρηματοοικονομική άβυσσο το 2008, να θεωρείται εφεξής ως αξιόπιστος δανειολήπτης!

    

Προσπαθούν ο George Soros, το ΔΝΤ και η Παγκόσμια Τράπεζα να μας κάνουν να φοβηθούμε;


Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, ο George Soros, το ΔΝΤ και η Παγκόσμια Τράπεζα μας έχουν βομβαρδίσει με όλες τις ανατριχιαστικές προειδοποιήσεις για το ενδεχόμενο μιας επικείμενης οικονομικής κατάρρευσης. Λαμβάνοντας υπόψη τη δύναμη και την επιρροή που ο Σόρος, το ΔΝΤ και η Παγκόσμια Τράπεζα έχουν πάνω στο παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα, αυτό είναι πολύ ανησυχητικό. 

Προσπαθούν λοιπόν, εσκεμμένα να μας φοβίσουν; Ο Σόρος μας προειδοποιεί ακόμα για ταραχές στους δρόμους της Αμερικής. Δυστυχώς, πάρα πολύ συχνά ‘top’ παγκόσμιοι ηγέτες λένε κάτι δημόσια, επειδή θέλουν να "σπρώξουν" τα γεγονότα σε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση. Ελπίζουν ο George Soros και οι αξιωματούχοι του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας, ότι θα αποτρέψουν μια παγκόσμια οικονομική κατάρρευση, κάνοντας αυτές τις δηλώσεις, ή προετοιμάζουν τον κόσμο για κάποιου άλλου είδους ατζέντα που έχουν; Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει. Αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο – πολλοί από τους κορυφαίους δημοσιονομικούς αξιωματούχους στον κόσμο χρησιμοποιούν γλώσσα που είναι εντελώς «αποκαλυπτική», και αυτό δεν είναι καλό σημάδι για το υπόλοιπο του 2012.

Παιχνίδι με την Ακρόπολη να καίγεται

Παιχνίδι με την Ακρόπολη να καίγεται

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΦΡΟΥΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΩΝ ΝΕΝΕΚΩΝ, ΔΙΝΟΥΝ ΒΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΒΕΒΗΛΟΥΣ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΦΡΟΥΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΩΝ ΝΕΝΕΚΩΝ, ΔΙΝΟΥΝ ΒΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΒΕΒΗΛΟΥΣ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ: ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ Γ’ ΛΥΚΕΙΟΥ… “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ!!!

ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ: ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ Γ’ ΛΥΚΕΙΟΥ… “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ!!!

Σκοπιανοί Διπλωμάτες και Αλυτρωτικοί Χάρτες της Μακεδονίας σε Εκδήλωση Σκοπιανών στον Καναδά!

Σκοπιανοί Διπλωμάτες και Αλυτρωτικοί Χάρτες της Μακεδονίας σε Εκδήλωση Σκοπιανών στον Καναδά!

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ! Τα μυστικά σχέδια του διεθνούς σιωνισμού ή Mια ακόμη εβραϊκή συνομωσία…

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ! Τα μυστικά σχέδια του διεθνούς σιωνισμού ή Mια ακόμη εβραϊκή συνομωσία…

O Ερντογάν δίνει συγχαρητήρια στην προπαγανδιστική ταινία "Fetih" που ξεκίνησε η προβολή της.      ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

     τουρκική ταινία « Fetih 1453» η οποία  παρουσιάζει τις ημέρες της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης και τη ζωή του Μωάμεθ του Πορθητή, ξεκίνησε να προβάλλεται σε 900 αίθουσες στην Τουρκία.  Η κοσμοσυρροή είναι τεράστια στις αίθουσες και ήδη στην γειτονική χώρα  ξεκίνησε η συζήτηση για την ποιότητα όλης της παραγωγής και την παρουσίαση των ιστορικών γεγονότων.  Πάντως ο τούρκος πρωθυπουργός Ερντογάν,  έδωσε τα συγχαρητήρια του και στο σκηνοθέτη και στο σεναριογράφο. Ο Φατίχ Άκσοϊ που είναι ο παραγωγός της ταινίας ευελπιστεί πως τα ο αριθμός των εισιτηρίων θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Να ταυτοποιηθούν οι λαθρομετανάστες που απεικονίζονται στο βίντεο σε συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας

ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Να ταυτοποιηθούν οι λαθρομετανάστες που απεικονίζονται στο βίντεο σε συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΚΑΝΟΥΝ

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΚΑΝΟΥΝ

Δυο δήμαρχοι στην Ιταλία, προσφέρουν τον μισθό στους Έλληνες..Ακούει κανένας στην Ελλάδα;;Οι λέξεις συγκινητική και γενναιόδωρη είναι φτωχές για να περιγράψουν την απόφαση δυο δημάρχων στην Νότια Ιταλία , οι οποίοι δήλωσαν ότι προσφέρουν τον μισθό τους στον ελληνικό λαό, για να του συμπαρασταθούν στην δύσκολη εποχή της κρίσης.
Ο ένας εκ των δυο ο Γκάλντι είναι δήμαρχος στην πόλη Κάβα ντε Ριρένι που βρίσκεται κοντά στη Νάπολη και έχει περίπου 60.000 κατοίκους.
Μάλιστα, με κοινή επιστολή του προς τον Έλληνα πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, τον Ιταλό ομόλογό του Μάριο Μόντι, τον πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου, Ζοζέ Μανούελ Μπαρόζο και τον ηγέτη των Γερμανών σοσιαλιστών Μάρτιν Σούλτζ, δηλώνει πως προσφέρει τον μισθό του για την οικονομική ενίσχυση της Ελλάδας.

Ντοκουμέντο: Αυτό είναι το έγγραφο για την είσοδο Ελλάδας και Τουρκίας στο ΝΑΤΟΤο έγγραφο με το οποίο Ελλάδα και Τουρκία μπήκαν στο ΝΑΤΟ αποδέσμευσε η Συμμαχία με την ευκαιρία της επετείου για τα 60χρονια των δύο συμμάχων.

Το έγγραφο έχει ημερομηνία 17 Οκτωβρίου 1951. Ενα χρόνο αργότερα η ελληνική Βουλή θα επικύρωνε την ένταξη της χώρας.

Και όταν μιλάμε για ένταξη στο ΝΑΤΟ είναι, όπως φαίνεται και στο έγγραφο, μια συμφωνία με την κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Μαθητής στην γιορτή του, αντί για δώρα ζήτησε τρόφιμα για απόρους
Στην καταχνιά της κεντρικής πολιτικής σκηνής, ο ελληνικός λαός,με την αλληλεγγύη στους ανήμπορους να ανταπεξέλθουν στην λαίλαπα των μέτρων δείχνει πως υπάρχει ελπίδα. Στα Χανιά, ένας 14χρονος μαθητής της Α’ γυμνασίου προχώρησε σε μιαν ενέργεια που δεν έχει προηγούμενο, σύμφωνα με το flashnews.gr. Πραγματοποιώντας στο σπίτι του γιορτή για την ονομαστική του εορτή, ζήτησε από τους καλεσμένους φίλους και τους γονείς του, να μην του φέρουν δώρα, αλλά τρόφιμα για την ενίσχυση του Κοινωνικού παντοπωλείου του Δ.Χανίων και συσσιτίων που πραγματοποιούνται στην πόλη.

Δύο πολεμικά του Ιράν πέρασαν το Σουέζ με πορεία προς τη Συρία


Οι αιγυπτιακές ένοπλες δυνάμεις έδωσαν άδεια διέλευσης μέσω της διώρυγας του Σουέζ σε δύο αντιτορπιλικά του Ιράν να εισέλθουν στη Μεσόγειο θάλασσα με πορεία προς τη Συρία. Το Ισραήλ όταν πληροφορήθηκε τη διέλευση των δύο πολεμικών την χαρακτήρισε ως ‘προβοκάτσια’. Το Ιράν και η Συρία έχουν υπογράψει σύμβαση ‘ναυτικής κατάρτισης’ το 2011, γράφει το τούρκικο δημοσίευμα.

ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΠΑΘΙΟΥ" ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥΣ
Σκληρή κριτική ασκεί, μέσα από τις σελίδες της αγγλόφωνης έκδοσης Hurriet Daily News, ο Μπουράκ Μπεκντίλ στην ταινία «Αλωση 1453», κινηματογραφική υπερπαραγωγή που ανέβηκε αυτές τις μέρες στην Τουρκία με αφορμή την επέτειο των 560 χρόνων από την κατάληψη της Κωνσταντινούπολης. Όπως χαρακτηριστικά τονίζει ο Μπεκντίλ, η ταινία αυτή αναδεικνύει το γεγονός ότι η Τουρκία επιθυμεί να μπει στην Ευρώπη την ίδια ώρα που υπερηφανεύεται ότι η μεγαλύτερη από τις πόλεις της είναι προϊόν μιας βίαιης κατάστασης.

Καταστρέφει τις «γέφυρες» ο Καρατζαφέρης;Τα «βαριά μηχανήματα» που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε ανασύσταση της «πολυκατοικίας» της Νέας Δημοκρατίας, φαίνεται αποφασισμένος να καταστρέψει ο Γιώργος Καρατζαφέρης, όπως προκύπτει από την ανακοίνωση που εξέδωσε το ΛΑΟΣ επ’ αφορμή της προσχώρησης των Γεωργιάδη και Βορίδη στη Νέα Δημοκρατίας, μετά τη διαγραφή τους από το ΛΑΟΣ.

Der Spiegel: H Τρόικα καταστρέφει την Ελλάδα!Απίστευτο είναι το σημερινό δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης του γερμανικού περιοδικού «Der Spiegel» που έχει τον τίτλο «η τρόικα παραδίδει πιστοποιητικό καταστροφής στους Έλληνες»!
Στο δημοσίευμα επισημαίνεται, ότι το ελληνικό χρέος είναι πλέον εκτός ελέγχου: «Η εμπιστοσύνη όσον αφορά τη διαχείριση της κρίσης στην Αθήνα, εξασθενεί. Όλο και περισσότεροι Ευρωπαίοι εταίροι αμφιβάλλουν για την επιτυχία της προσπάθειας διάσωσης της Ελλάδας, αξίας πολλών δισεκατομμυρίων.

"Ο νέος φωτισμός της Αγίας Σοφίας προκαλεί φθορές" λένε οι Τούρκοι Σύμφωνα με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας Αkşam, «η εξυπηρέτηση» που έκαναν οι Τούρκοι στους γείτονες μας στον Μπεν Άφλεκ για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας αλλάζοντας τους λαμπτήρες της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη, προκαλεί μεγάλα προβλήματα στον εσωτερικό χώρο του ναού κυρίως στους τοίχους.
 Οι γείτονες μας πριν από έναν μήνα είχαν αλλάξει τους 2000 λαμπτήρες led, με νέους λαμπτήρες 7.5W σύμφωνα με το αίτημα του Μπεν Άφλεκ για τα γυρίσματα της ταινίας του «Argo». Ο Άφλεκ ζητούσε πιο χαμηλό φωτισμό και όλη η αλλαγή των λαμπτήρων είχε καλυφθεί από την εταιρεία παραγωγής.

Κριτική προσέγγιση στα περί ελληνικής «χρεοκοπίας»Μεγάλη ανησυχία προκλήθηκε από την αναδημοσίευση στην Ελλάδα κειμένου το οποίο φέρεται να «αποκαλύπτει» ότι οι οίκοι αξιολόγησης του εξωτερικού έχουν «προεξοφλήσει ελληνική χρεοκοπία στις 23 Μαρτίου. Μετά τις πρώτες εντυπώσεις όμως, ακολουθεί μια πιο ψύχραιμη προσέγγιση και κριτική αξιολόγηση του κειμένου, ώστε να καταλήξουμε σε πιο ασφαλή συμπεράσματα, ή σε τελική ανάλυση, να εμπλουτίσουμε τη σκέψη μας στην προσπάθεια ερμηνείας του τι ακριβώς υποκρύπτεται, αν υποκρύπτεται κάτι.

ACCURATE SATIRE: Henry Kissinger: "If You Can't Hear the Drums of War You Must Be Deaf"


Kissinger, the most famous living practitioner of international statecraft
By Alfred Heinz


NEW YORK - USA - In a remarkable admission by former Nixon era Secretary of State, Henry Kissinger, reveals what is happening at the moment in the world and particularly the Middle East. [ACCURATE SATIRE]


Speaking from his luxurious Manhattan apartment, the elder statesman, who will be 89 in May, is all too forward with his analysis of the current situation in the world forum of Geo-politics and economics.

Τα λιβελογραφήματα των φελλών της BildΣυνεχίζει την άθλια επίθεσή της κατά της Ελλάδας η γερμανική εφημερίδα (φυλλάδα θα μπορούσαμε να την αποκαλέσουμε), η Βild, αυτή την φορά με παραίνεση στις Βρυξέλλες: «Πετάξτε επιτέλους, τους Έλληνες έξω από το ευρώ». Αλήθεια πόσο «περιορισμένης ευθύνης» πρέπει αν είναι κανείς για να «χάψει» τέτοια αρθρογραφία;
Αφορμή για την νέα επίθεση ήταν οι δηλώσεις του προέδρου της Δημοκρατίας Κ. Παπούλια για τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών, Β. Σόιμπλε. Ο αρθρογράφος της Βild αναφέρει: «Η πάσχουσα ελληνική οικονομία, δεν εξάγει πια παρά συνθήματα, ύβρεις, τραυματίες, λοιδορίες. Πάνω από 20 δισεκατομμύρια ευρώ βοήθεια, έχει στείλει η Γερμανία στους Έλληνες από το 2010, ενώ ένα πακέτο άλλων 30 δισ. ευρώ αναμένεται να αποφασιστεί τη Δευτέρα. Συν τοις άλλοις, αμέτρητες νύχτες έχουν διαπραγματευτεί η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ και ο υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε προκειμένου να σώσουν την Ελλάδα από την κατάρρευση.

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΚΑΝΟΥΝ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ > Για όσους δεν γνωρίζουν τι θα πει Έλληνας και Ελλάδα που “τάχα” πάει για φούντο….
1. Είμαστε μια χώρα που ελέγχει μια χερσαία και θαλάσσια έκταση όση είναι η Γερμανία και η Αυστρία μαζί (450.000 τετρ. χιλιόμετρα), αφού εκτεινόμαστε από την Αδριατική ως τις ακτές του Λιβάνου (περιλαμβανομένης της Κύπρου μας) και από το τριεθνές στον Έβρο ως ανοιχτά της Λιβύης. 
Θέλεις ΔΥO ώρες ταξίδι με το αεροπλάνο για να πας από το πιο δυτικό (Κέρκυρα) στο πιο ανατολικό άκρο του Ελλαδικού χώρου (Λάρνακα).
Σαν να πετάς δηλαδή από τις Βρυξέλλες προς τη Μασσαλία.
2. Στον κόσμο ζουν συνολικά 17.000.000 Ελλαδίτες, Κύπριοι,
Βορειοηπειρώτες, Κωνσταντινουπολίτες, Ίμβριοι, Τενέδιοι κλπ.

3. Είμαστε 2οι στον κόσμο σε καταθέσεις στην Ελβετία.
4. Δεχόμαστε 16.000.000 τουρίστες τον χρόνο και διαθέτουμε μια
σημαντική τουριστική βιομηχανία.

«ΝΑΥΠΗΓΙΚΑ» ΑΔΕΛΦΟΚΤΟΝΑ ΠΥΡΑ!Η ελληνική ναυπηγική και ναυπηγοεπισκευαστική βιομηχανία συνεχίζει την αυτοκαταστροφική της πορεία, αφού όπως αποδεικνύεται από την είδηση που ακολουθεί, άλλα λένε στελέχη του κλάδου και άλλα πράττουν. Ως αποτέλεσμα, όχι μόνο δεν μπορεί να ορθοποδήσει ο κλάδος αλλά έχει ολοκληρωτικά απολέσει την αξιοπιστία του, μέσω της υπονόμευσης των προσπαθειών για τη σύσταση Ενιαίου Φορέα, την οποία υποτίθεται ότι υποστηρίζει, εάν πιστέψουμε τη μέχρι σήμερα ρητορική, η οποία αποδεικνύεται ότι είναι για… λαϊκή κατανάλωση.
Η είδηση αφορά την ενέργεια των ναυπηγείων Ελευσίνας, που έλαβε χώρα τον περασμένο μήνα, να παρέμβουν υπέρ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην προσφυγή που άσκησαν τα Ελληνικά Ναυπηγεία (ΕΝΑΕ) κατά της απόφασης της 1ης Δεκεμβρίου 2010 με την οποία καταδικάστηκε η Ελληνική Δημοκρατία, και ορίζονται ο τρόπος και οι όροι ανάκτησης των παράνομων κρατικών ενισχύσεων προς τα ΕΝΑΕ για την περίοδο πριν το 2000, όταν αυτά βρισκόταν υπό κρατικό έλεγχο.

Ισραήλ: Έμπλεξε με τον ηγέτη της Ισλαμικής Τζιχάντ!Τουλάχιστον 5.000 Παλαιστίνιοι διαδήλωσαν στη Γάζα και στη Δυτική Όχθη, εκφράζοντας την υποστήριξή τους προς τον ηγέτη της οργάνωσης Ισλαμικός Τζιχάντ, Χάντερ Αντνάν, ο οποίος κάνει απεργία πείνας εδώ και 62 ημέρες, διαμαρτυρόμενος κατά της φυλάκισής του στο Ισραήλ.

ΠΡΟΣ ΤΟΝ «ΚΥΡΙΟ» ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ JAN KEES DE JAGER!Γράφει η Σοφία Τ.

Τους «σπάταλους» Έλληνες δεν τους αντέχετε «κύριε» υπουργέ Οικονομικών της Ολλανδίας Jan Kees De Jager(πολύ καλός μάγειρας ο άνδρας σας, αλλά λίγη δίαιτα είναι η συμβουλή μας, γιατί θα γίνετε Βενιζέλος σε λίγα χρόνια!), αλλά αυτό το…
κόμμα είναι εντάξει;! Το Κόμμα των Παιδόφιλων(!) της Ολλανδίας(PΝVD) είναι παράνομο με βάση το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, αλλά νόμιμο(από το 2006) από την ολλανδική κυβέρνηση, παρά τις ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ διεθνείς και πανευρωπαϊκές διαμαρτυρίες. […] Μετά την απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης, η οποία βασιζόμενη στην ελευθερία της έκφρασης, του εκλέγειν και εκλέγεσθαι, δεν απαγόρευσε την ίδρυσή του, η Ολλανδική Κυβέρνηση αναγνώρισε και επίσημα το νεοϊδρυθέν Κόμμα των Παιδόφιλων (PNVD).

Πρωτοβουλία Αθηναίων πολιτών Πρωτοβουλία Αθηναίων πολιτών

σύνταγμα 19 Φεβρουαρίου στις 6:00
Αδέρφια , για μια ακόμα φορά φάνηκε ότι η φασιστική κυβέρνηση ΔΝΤ-Παπαδήμου και Σια προσπαθεί να μας φιμώσει με δολοφονικά μέσα . Μετά τη λαοθάλασσα που έπνιξε το ελληνικό κοινοβούλιο την προηγουμένη Κυριακή ο ελληνικός λαός φάνηκε ότι δεν είναι διατεθειμένος να δεχτεί τα νέα μετρά και το ξεπούλημα της Ελλάδος .Η συνεχής ρίψη χημικών εναντίον του αγωνιζόμενου ελληνικού λαού και η δράση διαφόρων εγκάθετων του καθεστώτος με πυρκαγιές κτηρίων σε διαφορά σημεία της πόλης των Αθηνών αλλά ακομα και οι διαγραφές των "ανταρτών" βουλευτών που δεν ψηφίσαν το μνημόνιο Νο 2 που ισοδυναμεί με διάλυση των σημερινών κομμάτων δείχνουν ότι το πολιτικό σύστημα όπως το γνωρίσαμε χάνει ολοένα και περισσότερο το έδαφος κάτω από τα ποδιά του. Γιʼαυτό και εμείς δεν πτοούμαστε που οι προδότες ψήφισαν τελικά το μνημόσυνο Νο 2 .Εμείς δεν πρόκειται να δεχτούμε τη διάλυση της ζωής μας, ενώνουμε και πάλι της φωνές μας και κατεβαίνουμε στο σύνταγμα στις 19 Φεβρουαρίου στις 6:00 βροντοφωνάζοντας ότι είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι να διεκδικήσουμε και πάλι την εθνική μας ανεξαρτησία και την εγκαθίδρυση μιας πραγματικά δημοκρατικής πολιτείας .

Όλοι στο σύνταγμα

Η εμείς η αυτοί

ΙΣΧΥΣ: Συναυλία Μελοποιημένης Αρχαίας Λυρικής Ποίησης

ΙΣΧΥΣ: Συναυλία Μελοποιημένης Αρχαίας Λυρικής Ποίησης: ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕΛΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΛΥΡΙΚΗΣ ΠΟΙΗΣΗΣ «ΕΥΔΟΥΣΙΝ» του Παντελή Παυλίδη Το Σαββάτο 18 Φεβρουαρίου 2012 στο «Κελάρι» του Athenaeum ...

12-2-2012: ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟΥ ΤΟΥ "ΠΕΛΑΣΓΟΥ". - ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ.
ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ Η ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΕΠΡΑΞΑΝ (ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΒΑΘΗΤΑΤΑ) ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΟΛΟΤΩΦ, ΑΛΛΙΩΣ ΗΜΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ (ΧΡΗΣΙΜΑ ΦΑΝΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ). Η ΖΗΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30.000 ΕΥΡΩ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΘΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ 50.000, ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ.
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, Ο "ΠΕΛΑΣΓΟΣ" ΔΗΛΩΝΕΙ "ΠΑΡΩΝ".

ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΡ. ΓΙΑΝΝΑΚΕΝΑΣ

gianniotis: Κοιμήσου και μη νοιάζεσαι, μάγκα Νεοέλληνα

gianniotis: Κοιμήσου και μη νοιάζεσαι, μάγκα Νεοέλληνα

DefenceNet - Ξεκινάμε να ψωνίζουμε ελληνικά προϊόντα - Το κέρδος είναι τεράστιο! (upd)

DefenceNet - Ξεκινάμε να ψωνίζουμε ελληνικά προϊόντα - Το κέρδος είναι τεράστιο! (upd)

gianniotis: Οι Προβοκάτορες.....

gianniotis: Οι Προβοκάτορες.....

Προς αρχιεπίσκοπο ..." Τί βλέπετε, αλήθεια;"

Μακαριωτατε, θλιβομαι για τη σταση σας στα γεγονοτα της πατριδας μου, ΕΛΛΑΔΑΣ!!
Γνωριζω απο την ιστορια οτι ο ποιμενας βρισκεται μπροστα στο πνοιμιο του... αψηφωντας οποιαδηποτε απειλη ή μομφη, την ωρα που το ποιμνιο του χλεβαζεται και κακοποιειται. Ζουμε ιστορικα τραγικες ωρες σαν εθνος. Αναρωτιεμαι εσεις τις βλεπετε ή απλα δεν θελετε να τις βλεπετε; Αλλα να ξερετε η ιστορια θα ειναι αμειλικτη για τη σταση σας. Σας διδεται η ευκαιρια να αποδειξετε το ρολο της εκκλησιας! Ξυπαντε!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...