Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2012

O ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ
Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στην πόλη της Πάτρας και συγκεκριμένα στην πλατεία Βασιλίσσης Όλγας παρέστη εθνικιστικό κλιμάκιο του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου με επικεφαλής τον πρόεδρο Χάμο Αστέριο. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της 98ης Επετείου Αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου και διοργανώθηκε από τη Νεολαία Βορειοηπειρωτών Αχαίας (ΝΕ.Β.Α.) με συμμετοχή της φιλαρμονικής του Δήμου Πατρών.
Η εισαγωγική ομιλία του προέδρου της ΝΕ.Β.Α., κ. Γκίνου Σταύρου, αναφέρθηκε στο ιστορικό πλαίσιο της 17ης Φεβρουαρίου του 1914, ημέρα ανακήρυξης της Αυτονόμου Ηπείρου. Στη συνέχεια απηύθυναν χαιρετισμούς ο πρόεδρος των Βετεράνων Αγωνιστών της Κύπρου, κ. Νίκος Αργυρόπουλος, η εκπρόσωπος της Ομόνοιας, κ. Ηλέκτρα Κική, εκπρόσωπος της Ενώσεως Χειμαριωτών Αθηνών, εκπρόσωπος του Ε.Ε.Μ.Μ., η εθνικιστική παράταξη Κυπρίων Φοιτητών Φλόγα Πατρών, καθώς και ο πρόεδρος του Π.Ε.Σ. , Χάμος Αστέριος.

ΨΩΜΙΑΔΗΣ.. ''Στηρίζω την ανέγερση αγάλματος της θεσσαλονίκης..''http://4.bp.blogspot.com/_zWe-JvrvQ30/TLbA4s-DpcI/AAAAAAAAAB8/r1-YoOcoJKE/s1600/14-10_2.jpgΟ Ψωμιάδης διαβάζει τα blog..!! και  την επιστολή του Δρ. Απόστολου Ι. Πάσχου ! σχετικά με την ανέγερση του αγάλματος της Θεσσαλονίκης.. στην Θεσσαλονίκη..!!!
Και δηλώνει..

Η Θεσσαλονίκη οφείλει τιμή στην αδελφή του Μέγα Αλέξανδρου, απο την οποία πήρε και το όνομα της.  Πολύ σύντομα θα ανεγερθεί για να θυμίζει την Ιστορία των γηγενών Μακεδόνων, σε μια συγκυρία που οι βόρειοι γείτονες μας καλλιεργούν πιο έντονα απο ποτέ δήθεν αλυτρωτικά  συναισθήματα. Έχουμε χρέος..

Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΣΗΜΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΡΑΣΙΣ ΚΕΣ

Μανιφέστο Μαρκεζίνη – Άμεση απομάκρυνση των υπαιτίων


(του Βασίλειου Μαρκεζίνη – Ακαδημαϊκού) >Στο πρόσφατο βιβλίο μου "Οι επτά ιδέες για πιθανή αναγέννηση' επανέλαβα ένα θέμα που κατέχει κεντρική θέση σε όλες σχεδόν τις δημοσιεύσεις μου της τελευταίας πενταετίας: στην πλειονότητά τους, οι πολιτικοί που μας κυβερνούν τα τελευταία δώδεκα (ή και περισσότερα) χρόνια, ασχέτως των όποιων ταλέντων και προσωπικών ιδιοτήτων τους, έχουν αποτύχει παταγωδώς και, επιπλέον, έχουν γονατίσει τη χώρα μας.

Δαπανες Ελληνικου Δημοσίου για αγορές απο Γερμανία και λοιπες χώρες Ε.ΕΦίλες και Φίλοι,
Αξιότιμοι κ.κ. Βουλευτές,
Αξιόλογος δημοσιογράφος είχε την έμπνευση να θέσει ένα ερώτημα,
"Πόσα χρήματα έχει καταβάλει το Ελληνικό δημόσιο,κατά καιρούς και ιδία τα τελευταία 38 χρόνια, προς την Γερμανία[ομοσπονδιακή Δυτική ή ενωμένη] και λοιπές Ευρωπαϊκές χώρες για αγορές πολεμικού και άλλου υλικού;"
Μήπως οι κ.κ. Βουλευτές πρέπει να φέρουν το...........

Δυτική ισλαμική δημοκρατία α λα τουρκικά Ο επικεφαλής σύμβουλος του πρωθυπουργού της Τουρκίας σε ένα δοκίμιό του υποστηρίζει ότι Ισλάμ και Δύση είναι συμβατά


Αγγελος Αθανασόπουλος-ΒΗΜΑ
Δυτική ισλαμική δημοκρατία α λα τουρκικά
O πρωθυπουργός της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν σε τετ - α - τετ με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα. Η Ουάσιγκτον έχει αναγνωρίσει τον ηγετικό ρόλο της Τουρκίας στον μουσουλμανικό κόσμο


Μπορούν το Ισλάμ και η Δύση να συνεννοηθούν; Και αν ναι, ποια θα μπορούσε να είναι η γέφυρα για κάτι τέτοιο; Τις απαντήσεις στα ερωτήματα αυτά επιχειρεί να δώσει ο Ιμπραήμ Καλίν. Ο συγγραφέας δεν αποτελεί τυχαία περίπτωση. Επικεφαλής σύμβουλος του πρωθυπουργού της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο Καλίν βρίσκεται σε μια θέση που προηγουμένως κατείχε ο σημερινός υπουργός Εξωτερικών της γείτονος και εμπνευστής της θεωρίας του «στρατηγικού βάθους» Αχμέτ Νταβούτογλου, μέντορας τόσο του Καλίν όσο και άλλων θεωρητικών του ισλαμικού Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ!!! - ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ...

Δεκάδες διαδηλώσεις σε πολλές Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες αλλά και στις ΗΠΑ υπέρ της Ελλάδας. "Είμαστε όλοι Έλληνες!!!" φωνάζουν οι διαδηλωτές. Πολλοί από αυτούς ζητούν να πάρουν και την Ελληνική υπηκοότητα συμβολικά.Καταλαβαίνουν όλοι ότι έρχεται η σειρά τους απλά η Ελλάδα ήταν το πρώτο "πειραματόζωο" και θύμα στα σχέδια της νέας τάξης.


Πουλάει …28 αεροσκάφη η Πολεμική μας Αεροπορία!

Πουλάει …28 αεροσκάφη η Πολεμική μας Αεροπορία!

Προσπαθούν ο George Soros, το ΔΝΤ και η Παγκόσμια Τράπεζα να μας κάνουν να φοβηθούμε;

Προσπαθούν ο George Soros, το ΔΝΤ και η Παγκόσμια Τράπεζα να μας κάνουν να φοβηθούμε;

Αποκάλυψη: Γιατί δεν διεκδικήσαμε τις Γερμανικές αποζημιώσεις. Όλη η αλήθεια που πρέπει να μάθουμε...

Αποκάλυψη: Γιατί δεν διεκδικήσαμε τις Γερμανικές αποζημιώσεις. Όλη η αλήθεια που πρέπει να μάθουμε...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...