Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2012

ΕΚΛΕΨΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΕΞΙΚΕΡΑΥΝΟ ΑΠΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ! ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ...Άγνωστοι δράστες, εισέβαλαν το Σάββατο στο εργαστήριο ειδικής επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) στην Αλεξανδρούπολη. Οι δράστες έσπασαν κλειδαριές, μπήκαν στο χώρο του εκπαιδευτηρίου και έκλεψαν το αλεξικέραυνο από τη σκεπή του κτιρίου! 
Στη συνέχεια το έκοψαν σε κομμάτια και το φορτώσανε σε κάσες που πήρανε από το θερμοκήπιο του σχολείου για να μπορέσουν να το μεταφέρουν.

ΦΥΣΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Η Πατρίδα μας διαθέτει το σημαντικότερο αγαθό τον ήλιο Η ηλιοφάνεια στην ΕΛΛΑΔΑ διαρκεί περισσότερο χρόνο από όλο τον κόσμο , γι'αυτό και όλοι επιθυμουν να επισκεφθούν την πανέμορφη χώρα μας δια να απολαύσουν αυτό το υπέροχο αγαθό που μας χάρισε ο ΠΑΝΑΓΑΘΟΣ.
Ο ήλιος είναι μία πηγή ενέργειας που μπορεί στά επόμενα χρόνια να βοηθήσει την πατρίδα μας να αναπτυχθεί και νά έχει μία άλλη πηγή ενέργειας εκτός απο το πετρέλαιο
Μέ την έννοια αυτή θά μπορούσαμε να συμβάλλουμε όλοι σ' αυτη τη προσπάθεια βοηθώντας να μην σφετερισθεί τον πλούτο μας αυτό
Η ηλιακή ενέργεια είναι καθαρή , ανεξάντλητη , ήπια και ανανεώσημη, δεν ελέγχεται από κανένα και αποτελεί ανεξάντλητο εγχώριο πόρο που παρέχει ανεξαρτησία , προβλεψημότητα και ασφάλεια στην ενεργειακή τροφοδοσία
Τά φωτοβολταικά είναι μία από τις πολλά υποσχόμενες τεχνολογίες της νέας εποχής που ανατέλλει στό χώρο της ενέργειας
Δίνουν την δυνατότητα και στόν πολίτη που θα θελήσει να συμβάλλει να έχει όφελος και συνάμα βοηθά και την πατρίδα μας.

Aν ψηφίσω λευκό ποιος ευνοείται τελικά; - Ολη η αλήθεια για τα λευκά ψηφοδέλτια και τον εκλογικό νόμο

Aν ψηφίσω λευκό ποιος ευνοείται τελικά; - Ολη η αλήθεια για τα λευκά ψηφοδέλτια και τον εκλογικό νόμο

Θρασύς αυστριακός ζητά να πουλήσουμε νησιά στην Τουρκία!

Θρασύς αυστριακός ζητά να πουλήσουμε νησιά στην Τουρκία!

Τούρκος βουλευτής ζήτησε το Φαρμακονήσι!

Τούρκος βουλευτής ζήτησε το Φαρμακονήσι!

ΖΗΤΗΜΑ ΧΡΟΝΟΥ Η ΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΓΓΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΑΝΟΥ ΠΛΕΥΡΗ!«Μαθαίνω ότι ο κ. Θανάσης Πλεύρης του ΛΑΟΣ σκέπτεται να υποκύψει στη γοητεία της Νέας Δημοκρατίας», αναφέρει ο «Βηματοδότης» στο «Βήμα της Κυριακής» και αναρωτιέται: «Κι εσύ τέκνον Θανάση;».

Την ίδια μέρα, το «τέκνον Θανάσης» έδωσε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΒΗΜΑ 99,5», στην οποία επιτέθηκε στους… συναδέλφους του στο ΛάΟΣ, που τις προηγούμενες ημέρες ξεσπάθωσαν κατά των Βορίδη και Γεωργιάδη, γιατί πήγαν στη Ν.Δ. Δηλαδή, στον «αντ’ αυτού» Αϊβαλιώτη, πιο γνωστό ως «καταδρομέα» (για ευνόητους λόγους…), στον αποκαλούμενο «αρχηγό του Καραμπέρη» (Κυριάκο Βελόπουλο) και στον Α. Χρυσανθακόπουλο, πιο γνωστό ως… «φρουτάκια», δηλώνοντας: 

ΤΑΒΑΝΟΠΡΟΚΕΣ ΑΠΟ ΑΜΒΡΟΣΙΟ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΚΟΥΣΘΗΚΕ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΜΑΣ!!!


Λέει ο Ελληνόψυχος Ιεράρχης στο προσωπικό του ιστολόγιο... "Ο Αρχιεπίσκοπός μας κ. Ιερώνυμος μας έχει συνηθίσει όχι μόνο στη σιωπή, αλλά και στην εξύμνηση της σιωπής ως δήθεν μεγάλης αρετής! Αυτό ακριβώς είναι και το μεγάλο παράπονο όχι μόνο των πιστών, αλλά και μιάς μεγάλης μερίδος των Ιεραρχών, γενικώτερα δε του ιερού Κλήρου. Νά όμως, ότι ο Μακαριώτατος μας εξέπληξε ευχάριστα. Με επιστολή του, που διεβίβασε προς τόν Πρωθυπουργό κ. Παπαδήμο, μεταφέρει τήν αγωνία του Ελληνικού Λαού για τη σύγχρονη πραγματικότητα. "Σπαράσσεται η καρδιά, γράφει πολύ εύστοχα, και θολώνει ο νους μας με όσα συνέβησαν τους τελευταίους καιρούς και εξακολουθούν...

ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΛΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ....ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ...

Με την επιχορήγηση των κομμάτων.
+ την έκτακτη επιχορήγηση των κομμάτων,
+ την ασφάλεια υψηλών προσώπων,
+ τον προϋπολογισμό της βουλής,
+ το εκλογικό επίδομα των αστυνομικών υπαλλήλων,
+ το εκλογικό επίδομα των νομαρχιακών υπαλλήλων,
+ το εκλογικό επίδομα των δημοτικών υπαλλήλων΄
+ το εκλογικό επίδομα των υπαλλήλων του υπουργείου εσωτερικών,
+ την εκλογική αποζημείωση των υπαλλήλων της Ελληνικής ραδιοφωνίας και τηλεόρασης

λένε να επιλέγουμε όσο μπορούμε τοπικα προϊόντα κατ ευθείαν από τον παραγωγό.. και αναζητάνε νεους παραγωγούς..απο ποιότητα δεν γράφει κάτι..Πολίτες (;) της Πιερίας καταργούν τους μεσάζοντες και χτυπούν τα σούπερ μάρκετς..
Πριν λίγες μέρες, αγρότες από τη Δράμα μοίρασαν 10 τόνους πατάτες Νευροκοπίου μπροστά στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Οι παραγωγοί διαμαρτύρονταν για την εξαιρετικά χαμηλή τιμή με την οποία αγοράζουν την πατάτα τους οι έμποροι. Επιπλέον, κατήγγειλαν ότι... το 70% της παραγωγής τους παραμένει αδιάθετο, ενώ την ίδια στιγμή εισάγονται στην Ελλάδα πατάτες από την Αίγυπτο.
Ήταν μια πρωτοβουλία η οποία, για ευνόητους λόγους, έγινε δεκτή από τους πολίτες και προβλήθηκε επαρκώς από τα ΜΜΕ... και ειδικά από την ιδιωτική τηλεόραση, η οποία τον τελευταίο καιρό δεν χάνει ευκαιρία να κάνει θέμα των οκτώ τον δοκιμαζόμενο πολίτη, που στέκεται στην ουρά, είτε για ένα πιάτο φαγητό ή για ένα σακί δωρεάν πατάτες.

ΤΟΝ ΘΡΕΦΕΙ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ…

ΤΟΝ ΘΡΕΦΕΙ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ…

ΠΡΟΚΛΗΣΗ Μόνιμο επίτροπο στην Ελλάδα ζητά η Ολλανδία!

ΠΡΟΚΛΗΣΗ Μόνιμο επίτροπο στην Ελλάδα ζητά η Ολλανδία!

H Τουρκική ¨Ενωση Ξάνθης οργανώνει εκδρομή στην Αδριανούπολη για την ταινία Άλωση 1453

H Τουρκική ¨Ενωση Ξάνθης οργανώνει εκδρομή στην Αδριανούπολη για την ταινία Άλωση 1453

ΑΓΡΙΟ ΓΙΟΥΧΑΡΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΑΠΟ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ! ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ "ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ" ΚΑΙ "ΦΑΣΙΣΤΑ"!Φωτογραφία από την εκδήλωση: Όλοι μαζί και ο ψωριάρης χώρια...!
Αποδοκιμάστηκε ο βουλευτής της ΝΔ (Σ.Σ. εδώ υπάρχει λάθος, αφού ούτε βουλευτής είναι πλέον ούτε της ΝΔ ακόμα) Άδωνης Γεωργιάδης στο Αιγάλεω όπου παραβρέθηκε σε εκδήλωση της ΝΔ. Το σκηνικό στο πολιτιστικό κέντρο "Γ. Ρίτσος" . Ο Α.Γεωργιάδης δέχθηκε λεκτική επίθεση με βαριές φράσεις από δεκάδες Νεοδημοκράτες που τον αποκαλούσαν "καραγκιόζη" και "φασίστα".

Χαρακτηριστικό είναι ότι κάθισε ξεχωριστά από τους άλλους βουλευτές του κόμματος...

ΑΙΣΧΟΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ! Τσακίζουν τους φτωχούς – Χαρίζουν 1.000.000 ευρώ σε 15 ΜΚΟΤην στιγμή που Ελληνόπουλα λιποθυμούν στα σχολεία από ασιτία και Έλληνες πασχίζουν να επιβιώσουν, το υπουργείου Εσωτερικών εγείρει το κοινωνικό αίσθημα χρηματοδοτώντας με 1.013.582 ευρώ δεκαπέντε γυναικείες ΜΚΟ.
Ο υπουργός Εσωτερικών, Τάσος Γιαννίτσης, υπέγραψε την απόφαση με αριθμό πρωτοκόλλου 401, ημερομηνίας 17/02/2012, χαρίζοντας πάνω από 1.000.000 ευρώ σε ΜΚΟ, αμφιβόλου αξιοπιστίας. Ενώ ο ελληνικός λαός, μετά βίας βιοπορεύεται με πετσοκομμένους μισθούς σε δημόσιο και σε ιδιωτικό τομέα, χιλιάδες ηλικιωμένοι ζουν σε εξαθλιωτικές συνθήκες με κομμένες συντάξεις, ελληνικές επιχειρήσεις βάζουν λουκέτο η μία μετά την άλλη, και η μάστιγα της ανεργίας ξεπερνά το 21%, ο στενός συνεργάτης του Κώστα Σημίτη, σκορπάει εκατομμύρια ευρώ, προκαλώντας εύλογα την οργή του ελληνικού λαού.

Τουρκία, Γενοκτονίες και μειονότητες.Μια ενδιαφέρουσα ανάλυση

Του Βασίλη Κυρατζόπουλου


Στις 23/1/2012 η Γαλλική Γερουσία ενέκρινε το νόμο «περί άρνησης αναγνωρισμένων γενοκτονιών». Αν και οι πάντες προσπάθησαν να περιορίσουν το γεγονός σ’ ότι αφορά τα αδικήματα κατά των Αρμενίων που διαπράχθηκαν την περίοδο 1916 – 1919, στα άρθρα που ψηφίστηκαν δεν περιλαμβάνονται οι λέξεις Αρμένιοι ή Αρμενία.


Στις συζητήσεις που έγιναν στην Γερουσία (αλλά και σ’ αυτές που έγιναν στη Βουλή), ο βασικός αντίλογος επικεντρώθηκε στο ότι ο εν λόγω νόμος, περιορίζει «την ελευθερία του λόγου». Όμως, όπως τονίστηκε στις συζητήσεις, το Ακαδημαϊκό Άσυλο θα προστατεύσει κάθε επιστήμονα, που βούλεται να προβάλει τις όποιες αντιρρήσεις μέσω Πανεπιστημιακής κοινότητας. Άρα ο νόμος προσπαθεί να προστατεύσει τους απογόνους των θυμάτων από μη επιστημονικές καθοδηγούμενες προβολές, που ισχυρίζονται ότι «δεν υπήρξε καμία γενοκτονία κατά των Αρμενίων», παραχαράζοντας την ιστορία. 

Ο Πούτιν υπόσχεται "άνευ προηγουμένου" εξοπλιστικό πρόγραμμα ως απάντηση σε ΗΠΑ και ΝΑΤΟ


Ο πρωθυπουργός της Ρωσίας και υποψήφιος των προεδρικών εκλογών Βλαντίμιρ Πούτιν υποσχέθηκε έναν "άνευ προηγουμένου" επανεξοπλισμό της χώρας που καθίσταται αναγκαίος λόγω κυρίως της πολιτικής των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, σε άρθρο του που δημοσιεύει σήμερα η επίσημη εφημερίδα Ροσίσκαγια Γκαζέτα.

Ο πρωθυπουργός της Ρωσίας και υποψήφιος των προεδρικών εκλογών Βλαντίμιρ Πούτιν υποσχέθηκε έναν "άνευ προηγουμένου" επανεξοπλισμό της χώρας που καθίσταται αναγκαίος λόγω κυρίως της πολιτικής των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, σε άρθρο του που δημοσιεύει σήμερα η επίσημη εφημερίδα Ροσίσκαγια Γκαζέτα.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...