Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2012

ΡΑΜΠΟ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΑΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣSmith 
Η επιτυχία του Βενιζέλου για την σωτηρία μας.

Ράμπο του ΣΔΟΕ από την Δανία στους ελληνικούς δρόμους για να κυνηγήσουν τούς Έλληνες φοροφυγάδες-χέλια.
Μας έχει καταδώσει ως χέλια-φοροφυγάδες στο Εcofin και τρέχουν όλοι να πιάσουν τα χέλια τους Έλληνες...
Διαβάστε το σχετικό άρθρο σε Δανική εφημερίδα..


Η Δανία έτοιμη να κυνηγήσει τα ελληνικά φοροδιαφεύγοντα χέλια
Δανοί φοροτεχνικοί κατευθύνονται προς την Αθήνα για να βοηθήσουν την Ελλάδα να κυνηγήσει τους φοροφυγάδες.

Όλη η αλήθεια για την εκδίωξη της ΜΥΑ/ΛΣ…Πολλάκις η ιστοσελίδα μας έχει πρωτοστατήσει στην καταγγελία απαράδεκτων συμβάντων που στοχεύουν τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας. Πρόσφατα είχαμε ακόμη ένα σοβαρότατο επεισόδιο στοχοποίησης από το Δημόσιο (!) της ΜΥΑ/ΛΣ, μέσω της απαίτησης εγκατάλειψης των εγκαταστάσεών της στον Άγιο Κοσμά και εκδίωξής της (!!!)

Τουρκική Ακτοφυλακή: Μεγαλύτερα πλοία στο Αιγαίο!
Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσε η τουρκική ιστοσελίδα turkishnavy.net, το Τουρκικό Γενικό Επιτελείο ανακοίνωσε ότι διεξάγει δοκιμές εν πλω του νέου πλοίου κλάσης Dost της εταιρείας RMK Marine Shipyard.
Το σκάφος καθελκύστηκε τον Ιούλιο του 2010. Στις αρχές του τρέχοντος μηνός, ένα ελικόπτερο ΑΒ-412 ΕΡ εκτέλεσε δοκιμές απο/προσνήωσης, κατά τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας, στο ελικοδρόμιο του πλοίου.

Τι συνέβη στον φάρο στην βραχονησίδα Ζουράφα;Την πτώση του φάρου που  Ζουράφα ανατολικά της Σαμοθράκης, αποκάλυψε κατ’ αποκλειστικότητα η ιστοσελίδα από την Αλεξανδρούπολη www.faros24.gr, προκαλώντας αίσθηση και πολλά ερωτηματικά. Πως συνέβη αυτό, υπάρχει ενδεχόμενος δόλος και αν ναι από ποιάν πλευρά του Αιγαίου;βρίσκεται επί της στρατηγικής σημασίας βραχονησίδα

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΑΜ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟΝ ΜΑΧΑΙΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΕΟΚΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) καλεί όλους του Έλληνες να παρευρεθούν και να πορευθούν μαζί μας, την Κυριακή, 26/02/2012, η ώρα 09:00 το πρωί, στο μοναστήρι του Μαχαιρά, για να αποτίσουμε φόρο τιμής στον υπαρχηγό της ΕΟΚΑ Γρηγόρη Αυξεντίου.

Ειρήσθω Κύπρος - Ελλάς: Γραμμή Σώζου…


Με τον Λάζαρο Μαύρο
Τ Η ΔΙΑΣΩΣΗ κι ανόρθωση του ελλα-δικού μας κράτους οφείλουν να θέσουν, κατεπειγόντως, ως πρώτιστο πρόταγμα πολιτικής κι ενεργειών, η κυβέρνηση, η βουλή, όλα τα κόμματα κι οι θεσμοί του κυπριακού μας κράτους. Υπακούοντας στη βούληση της πλειοψηφίας του λαού. Που φλέγεται για αποτελεσματική συμπαράσταση προς τη μητέρα πατρίδα και τον σκληρά δοκιμαζόμενο ελλα-δικό μας λαό. «Ο φίλος τον φίλον εν κινδύνοις γιγνώσκει», διδαχθήκαμε παιδιόθεν. Και «κρίνει φίλους ο καιρός, ως χρυσόν το πυρ», γνωμάτευε ο αρχαίος μας Μένανδρος...


Ε Δ Ω ΟΜΩΣ δεν πρόκειται απλώς για φίλους. Ή, μόνο γι’ αδελφούς. Αλλά, για τον ίδιό μας τον εαυτό: Την ελλαδική υπόσταση του Έθνους μας: «Αύτις δε το Ελληνικόν, εόν όμαιμόν τε και ομόγλωσσον, και θεών ιδρύματά τε κοινά και θυσίαι ήθεά τε ομότροπα», όπως το 'γραφε, έναντι των κινδύνων υποδούλωσης στον Ξέρξη, το 480 π.Χρ. ο Ηρόδοτος (VIII-144). Και, συνεπώς, με το παράδειγμα εκείνων που τότε κι έκτοτε διέσωζαν ελεύθερη την υπόστασή μας, έμπρακτα ν’ αποδειχθεί και πάλι πως: «Το ημέτερον φρόνημα σαφέως, ότι ουδαμά προδώσομεν την Ελλάδα», έστω κι αν κάποιοι ιδιοτελείς έχουν την ψευδαίσθηση πως «κερδαλεώτερόν εστι ομολογέειν τω Πέρση» (Ηρόδ. IX-9)…

“Άλλο Οδυσσέας και άλλο Χατζηαβάτης…”“…Ο ιδεολογικός ελιτισμός, που θέλει μια ομάδα δήθεν… εκλεκτών απομονωμένη από τον λαό και την πολιτική είναι ένα αδιέξοδο, που κρύβει είτε διανοητική σύγχυση, είτε δειλία. Από την άλλη πλευρά, ο ακτιβισμός, η πολιτική δράση χωρίς πνεύμα και νου, χωρίς περιεχόμενο ιδεών είναι μία γενναία μεν αντιμετώπιση των πραγμάτων, που έχει σαν μόνο θετικό της την αυτοεπιβεβαίωση, αλλά από την άλλη πλευρά, δεν υπηρετεί τίποτε, εάν δεν καθίσταται και επικίνδυνη για τον τελικό σκοπό.

Πακιστάνοι επιτέθηκαν με πριόνι


Τρεις Πακιστανοί επιτέθηκαν σε μια 57χρονη στη Λάρισα, τη στιγμή που επιβιβαζόταν μαζί με τον σύζυγο της στο αυτοκίνητο τους. Οι δράστες στην προσπάθεια τους να της κλέψουν την τσάντα, έκοψαν το λουρί της με πριόνι! Το ζευγάρι αντιστάθηκε με αποτέλεσμα να συλληφθούν οι τρεις Πακιστανοί, 22, 27 και 35 ετών...αντίστοιχα. Στην κατοχή του 22χρονου, εντοπίστηκε ένα μαχαίρι κουζίνας μήκους 19 εκατοστών με μήκος λεπίδας 9 εκατοστών, ενώ στην κατοχή του 27χρονου βρέθηκε ένα πριόνι μήκους 42 εκατοστών και μήκους λάμας 27 εκατοστών.

ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΙΜΑ ΤΗΝ 98Η ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΑΥΤΝΟΜΙΑΣ
Την 98η Επέτειο από την κήρυξη της Αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου στις 17 Φεβρουαρίου του 1914 θα τιμήσει όπως κάθε χρόνο το Ίδρυμα Βορειοηπειρωτικών Ερευνών.

Η εκδήλωση του Ι.Β.Ε. θα γίνει την Τετάρτη, 29 Φεβρουαρίου και ώρα 6:30 μ.μ. στα γραφεία του Ιδρύματος (Κουγκίου 1Α, 6ος όροφος). Στα πλαίσιά της ο Πρόεδρος του Ι.Β.Ε. κ. Ξενοφών Κοντούρης θα μιλήσει με θέμα:

ΣΑΡΝΙΤΣ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ! ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΠΡΟΞΕΝΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΜΟΓΓΟΛΙΑ...
ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΡΙΝΤΣ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΡΟΞΕΝΟ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ Ο "ΣΤΟΧΟΣ". ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ...

Στην Μογγολία μετατίθεται ο Τούρκος πρόξενος στην Κομοτηνή Μουσταφά Σάρνιτς και πιο συγκεκριμένα στο προξενείο της Τουρκίας στην πρωτεύουσα της Μογγολίας την Ουλάν Μπατόρ. 

ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ - ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΗΔΕΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΦΡΑΧΤΗ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟΣυλλογή υπογραφών κατά του φράχτη στον Έβρο ξεκίνησε μέσω ενός νέου κινήματος, του StopEvrosWall. Το κείμενο συλλογής υπογραφών έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα http://stopevroswall.blogspot.com/ Η κίνηση έχει στόχο να «δηλώσει αντίθεση στο φράχτη, τόσο ηθικά όσο και τεχνικά, τόσο στην ιδέα όσο και στην κατασκευή του. Έχει στόχο να υπενθυμίζει ότι ο φράχτης μπορεί να ορθωθεί ως «τείχος» υποκρισίας για τους «νόμιμους» και εξευτελισμού για τους «λαθραίους», όπως αναφέρεται. Αντίγραφα από το σύνολο των εντύπων με τις υπογραφές που θα συλλεχθούν, θα αποσταλούν σε ελληνικούς και διεθνείς φορείς και οργανισμούς όπως: ΟΗΕ (αρμόδια τμήματα), Ύπατη Αρμοστεία,...

Σημαίνει κάτι η παρουσία ΥΕΘΑ και αρχηγών στο Καστελόριζο;
Τρεις φορές το είχε προγραμματίσει,τρεις φορές οι καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν να γίνει το ταξίδι.Στο μεταξύ οι “φίλοι” μας οι Τούρκοι,πέταξαν πάνω από το Καστελόριζο!

Σήμερα λοιπόν ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος θα βρεθεί στα φυλάκια στις νήσους Ρω και Στρογγύλη, καθώς και το στρατόπεδο «Λοχία Σάββα Νικολάου» στη νήσο Μεγίστη.

Δείτε τι λένε οι Αλβανοί, για τις δηλώσεις Βενιζέλου...
Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Βουλής για την ψήφιση του Νέου Προγράμματος και του PSI, όπως είναι γνωστό ο Υπ. Οικονομικών, Ευ. Βενιζέλος δήλωσε ότι «αν δεν ψηφίσουμε το νέο πρόγραμμα και το PSI η Ελλάδα θα γίνει Αλβανία ή Μολδαβία». Τι λένε όμως οι Αλβανοί για τις δηλώσεις Βενιζέλου. Αναζητήσαμε την είδηση στο μεγαλύτερο ειδησιογραφικό πόρταλ της Αλβανίας το balkanweb.com, δεν έχει τόσο σημασία η αναπαραγωγή της είδησης και των δηλώσεων Βενιζέλου από τη σελίδα, όσο ο σχολιασμός των Αλβανών αναγνωστών που δίνουν και την πραγματική εικόνα της Αλβανικής κοινής γνώμης για τις δηλώσεις (με πολύ χυδαίο τρόπο κατά της Ελλάδας).
Ακολουθούν μερικά από τα σχόλια:

Τούρκοι κερδίζουν εκατομμύρια από την… Εθνική Τράπεζα!Αφαίμαξαν τον ελληνικό λαό για να αναστήσουν το τραπεζικό σύστημα και να τα ‘κονομήσουν οι πάντες (ακόμα και τουύρκοι)!
Δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας ΒΑΤΑΝ, «ξεσκεπάζει» την απροκάλυπτη, και ασύδοτα προδοτική στάση της εθνοκτόνας μνημονιακής συγκυβέρνησης. Μέσα στο γενικό ορυμαγδό της οικονομικά αφαιμαγμένης ελληνικής κοινωνίας, τούρκοι επιχειρηματίες «κερδίζουν» εκατομμύρια ευρώ από το Χρηματιστήριο Αθηνών, μέσω της… Εθνικής (και σιωνοδιοικούμενης) Τραπέζης. Εις βάρος της βεβαρυμένης ελληνικής οικονομίας και εις γνώσιν, βεβαίως-βεβαίως, του προϊστάμενου μνημονιακού υπουργού, Οικονόμου, και των λοιπών… τεχνηέντως αρμοδίων. Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει ότι οι Τούρκοι επιχειρηματίες δεν ενδιαφέρονται για την αγορά των, σε εξευτελιστικές τιμές, πωλούμενων επιχειρήσεων ή ακινήτων στα νησιά μας.

Τι γίνεται με τις προμήθειες της Εθνικής Φρουράς;Αδυναμίες και ελλείψεις εντοπίζει η Επιτροπή Αμυνας της Βουλής στον έλεγχο της σωστής εφαρμογής των συμβολαίων που αφορούν στις προμήθειες που παραλαμβάνει η Εθνική Φρουρά για τη σίτιση του στρατεύματος, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Αμυνας, βουλευτή ΕΔΕΚ, Γιώργο Βαρνάβα. 

Το ΚΥΣΕΑ ενέκρινε τα 12 Μ577Α1Εγκρίθηκε πρόσφατα από το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικών και Άμυνας (ΚΥΣΕΑ) η προμήθεια 12 τεθωρακισμένων οχημάτων – σταθμών διοίκησης M577A1 από τα γερμανικά αποθέματα.

ΩΠΑ ! ΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΡΣΕΝΙΚΟ στο πράσινο ΑΔΕΛΦΑΤΟ! "H πολιτική μαφία του ΠΑΣΟΚ είναι ευκαιρία να μπει στο περιθώριο, αφού γλύτωσε τη φυλακή"
Καταιγιστικός ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μεσολογγίου (!) Γιάννης Βισβίκης. Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιάννης Βισβίκης , για τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στο ΠΑΣΟΚικο πολιτικό σύστημα της Αιτωλαοακαρνανίας, μιλώντας για πολιτική μαφία που ρήμαξε τον τόπο και ξαναζητάνε την ψήφο μας. Μεταξύ των άλλων είπε ο Γιάννης Βισβίκης:

Πώς κλείνουν τα σύνορα Ινδίας-Πακιστάν

Στα σύνορα της Ινδίας με το Πακιστάν, μόνο ένας δρόμος συνδέει τις δύο χώρες!
Στο Wagah, τα σύνορα των δύο χωρών κλείνουν κάθε βράδυ με μια μοναδική τελετή...

Κινδυνεύουμε περισσότερο από τα F 35 της Τουρκίας ή από τους πολιτικούς μας;Οι Τούρκοι επαναλαμβάνουν κάθε λίγο και λιγάκι την απόφασή τους για την αγορά των F 35,προκαλώντας όπως είναι λογικό προβληματισμό στην Αθήνα που το μόνο που έχει να περιμένει προς το παρόν και λόγω της οικονομικής κρίσης,είναι η αγορά…ανταλλακτικών για τα υπάρχοντα μαχητικά αεροσκάφη της ΠΑ. “Κινδυνεύουμε” λοιπόν από την “εισβολή” των F 35 στο Αιγαίο;

Ο ΨΕΥΔΟΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΩΝ ΡΙΧΝΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΚΥΠΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΕΛΕΝΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟΤΟΥΡΚΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ... Την ευθύνη για την μη εως τώρα αποκατάσταση της Μονής του Αποστόλου Ανδρέα φέρει ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος, υποστηρίζει σε γραπτή δήλωσή του ο λεγόμενος υπουργός εξωτερικών Χουσεΐν Οζγκιουργκιούν. Οπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο κ. Οζγκιουργκιούν άσκησε κριτική στις δηλώσεις του Αρχιεπισκόπου για το κατεχόμενο Μοναστήρι, ισχυριζόμενος ότι η τ/κ πλευρά έχει καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την προστασία της κοινής πολιτιστικής κληρονομιάς στο νησί, παρά τα εμπόδια, κατά την έκφρασή του, που προβάλλει η ε/κ πλευρά. Υποστήριξε ακόμα ότι η...

ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ! ΜΙΛΑΕΙ Ο Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ, Ο ΧΡ.ΚΑΛΑΠΟΘΑΡΑΚΟΣ, Ο Χ.ΓΟΥΔΗΣ Και Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ (Αδελφός του ΑΔΩΝΙ)

ΕΚΤΑΚΤΟ-Συρία: Παλιός γνώριμος ο νέος μεσολαβητής…Πριν από λίγη ώρα τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία μετέδωσαν ότι μετά από κοινή απόφαση του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) και του Αραβικού Συνδέσμου, τη θέση του ειδικού διαμεσολαβητή στο φλέγον θέμα της Συρίας αναλαμβάνει ο

ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΑΛΒΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣΚοντά στην εξιχνίαση της ληστείας 77 αρχαιολογικών θησαυρών από το μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας, βρίσκεται η αστυνομία μετά τη σύλληψη νεαρού Αλβανού, ο οποίος φέρεται να είναι μέλος συμμορίας που λήστευε κοσμηματοπωλεία. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΝΕΤ οι δύο ληστείες κοσμηματοπωλείων είχαν γίνει πέρυσι σε Ολυμπία και Κρέσταινα.

Η λεηλασία της Ελλάδας. Προμελετημένο έγκλημα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ 4 ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ 1 ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΥ ΚΟΣΜΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ - ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΠΑΡΕΛΑΥΝΕΙ ΕΔΩΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ

1ον.ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ ΤΗΣ ΜΗ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗΣ ΕΙΔΗΣΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΞΕΤΥΛΙΓΕΙ Ο Ι.ΘΕΟΔΩΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ''ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ'' ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟ BLUE SKY - Η ΦΑΛΑΓΓΑ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

2ον.ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΜΑΣ, ΠΡΙΝ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΙ ΚΕΛΙ... - ΕΝΑ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ 23 ΜΑΙΟΥ 2001 Του Ιωάννη ΓιαννάκεναΙδρυτή των εκδόσεων ΠΕΛΑΣΓΟΣ  

3ον.ΤΟΡΠΙΛΛΙΖΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ Του Στέλιου Σταυρίδη

4ον.ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕΤΡΟΝ ΠΑΝΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΟΧΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΜΕΤΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝΤου Σαράντου Καργάκου Ιστορικού-Συγγραφέως

 5ον.ΟΡΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙ' ΑΥΤΗΝ (για... βιαστικούς!) Ιωάννης Θ. Μάζης,Καθηγητής Οικονομικής Γεωγραφίας-Γεωπολιτικής,Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ 

ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ...
Ένας άντρας και μία γυναίκα αλλοδαποί, πιθανότατα υπήκοοι Μπαγκλαντές, βρέθηκαν νεκροί σε προχωρημένη σήψη, αργά το βράδυ της Πέμπτης, σε ημιυπόγειο διαμέρισμα στην οδό Αδμητού 62, στον Άγιο Παντελεήμονα. Το ζευγάρι ήταν τυλιγμένο με κουβέρτες και δεν έφερε εμφανή τραύματα. Τους νεκρούς βρήκε ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος, ο οποίος πήγε να δει τι συμβαίνει, επειδή δεν είχαν δώσει σημεία ζωής και ειδοποίησε την αστυνομία. Τα αίτια του θανάτου ερευνώντ...

Ὁ πόλεμος ἔχει πρὸ πολλοῦ ξεκινήσει!


Ὁ πόλεμος δὲν εἶναι στὰ οἰκονομικά μας. Οὔτε στοχεύει ξεκάθαρα στὴν πτώχευσίν μας. Δὲν τοὺς ἐνδιαφέρουμε διόλου! Ἀδιαφοροῦν ἐν τελῶς γιὰ τὸ ἐὰν ἔχουμε νὰ φᾶμε, νὰ πιοῦμε, νὰ ἀναπνεύσουμε. Τοὺς ἐνδιαφέρει μόνον νὰ μὴν ὑπάρχουμε! Θὰ κάνουν τὰ πάντα γιὰ νὰ μὴν ὑπάρχουμε, ἀλλὰ ὁ τρόπος τοὺς εἶναι ἀδιάφορος! Κατ’ ἐπέκτασιν καὶ οἱ κραυγές μας! Ὅπως ἐπίσης καὶ ὁ τρόπος μὲ τὸν ὁποῖον θὰ μᾶς ἀποτελειώσουν! Στὴν χώρα μας ἔχουν σχεδὸν ἀπελπιστεῖ πλέον οἱ περισσότεροι συμπολῖτες μας! Οἱ καταστάσεις διαρκῶς καὶ χειροτερεύουν.

Σήμερα στη Βουλή τα στοιχεία για εμβάσματα πολιτικών στο εξωτερικό για ποσό άνω των 100.000 ευρώΣυνεχίστηκε στη Βουλή η διαμάχη για τον/ την βουλευτή που φέρεται να έβγαλε στο εξωτερικό το ποσό του 1 εκατ. ευρώ πέρυσι.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Οικονομικών, εντός της ημέρας θα διαβιβάσει στη Βουλή τα στοιχεία για εμβάσματα πολικών προσώπων και συγγενών πολιτικών άνω των 100.000 ευρώ που πραγματοποιήθηκαν εντός του 2011.

Η ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ!
ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ "ΑΝΟ" Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει τη διενέργεια εράνου για συλλογή τροφίμων τα οποία θα σταλούν στην Ελλάδα προς ενίσχυση άπορων οικογενειών. "Το Σωματείο μας, πιστό στην ιστορία του αλλά και στη διαχρονική παράδοση να συμπαρίσταται στη μητέρα πατρίδα, διοργανώνει αυτό τον έρανο που ξεκινά από σήμερα και θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012. Καλούμε όλους τους φίλους μας αλλά και γενικά το κοινό να συνδράμει έτσι ώστε να στηρίξουμε τις προσπάθειες του δοκιμαζόμενου ελληνικού λαού στις δύσκολες ώρες που περνά. Η κοινή πρωτοβουλία των αθλητικών μας τμημάτων...

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΡΒΙΑ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΙ ΟΥΤΣΕΚΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΟΒΟΥ!


"Η Σερβία θα αναγνωρίσει το Κόσσοβο",λέει ο Θάτσι

Ο πρωθυπουργός του Κοσόβου Χασίμ Θάτσι δήλωσε σήμερα ότι στο διάλογο Βελιγραδίου- Πρίστινας που διεξάγεται στις Βρυξέλλες θα συμφωνηθεί η εκπροσώπηση του Κοσόβου σε περιφερειακές συναντήσεις με υποσημείωση, στην οποία θα γίνεται αναφορά στη διακήρυξη της ανεξαρτησίας του Κοσόβου, συνεπώς, όπως υποστήριξε, η Σερβία θα αναγνωρίσει στην πραγματικότητα την ανεξαρτησία του Κόσοβου.

Όσον αφορά το ψήφισμα 1244 του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, στην αναφορά του οποίου εμμένει το Βελιγράδι, ο κ. Θάτσι τόνισε ότι έγγραφο αυτό «ήταν και παραμένει νεκρό».

«Με νέα συμφωνία, που θα επιτευχθεί σήμερα στις Βρυξέλλες, η Σερβία θα αναγνωρίσει την ανεξαρτησία του Κοσόβου. Αποδέχεται τη διακήρυξη για την ανεξαρτησία και το ψήφισμα 1244 ήταν και παραμένει νεκρό» είπε ο πρωθυπουργός του Κοσόβου σε συνέντευξή του στην εφημερίδα της Πρίστινας «Εξπρές».

Ο κ. Θάτσι, μετά την πρόσφατη συνάντησή του στην Πρίστινα με τον Αμερικανό αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών Ουίλιαμ Μπερνς, δήλωσε ότι οι αρχές του Κοσόβου συμφωνούν να εκπροσωπείται το Κόσοβο στις περιφερειακές πρωτοβουλίες και στα φόρουμ με υποσημείωση, η οποία θα περιλαμβάνει τη διακήρυξη για την ανεξαρτησία, τη γνωμοδότηση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης (ICJ) για την ανακήρυξη της ανεξαρτησίας, αλλά και το ψήφισμα 1244 του Συμβουλίου Ασφαλείς του ΟΗΕ για το Κόσοβο.

Κατά του συγκεκριμένου τρόπου εκπροσώπησης του Κοσόβου σε περιφερειακές συναντήσεις και κυρίως κατά της επίκλησης του ψηφίσματος 1244 του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ τάχθηκαν όλα τα αντιπολιτευόμενα κόμματα στη Βουλή του Κοσόβου. Το αντιπολιτευόμενο Κίνημα «Αυτοδιάθεση» ανήγγειλε μαζικές διαμαρτυρίες, αν επιτευχθεί τέτοια συμφωνία στις Βρυξέλλες.