Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2012

Θήβα: Ξεψύχησε στα κρατητήρια


Την τελευταία του πνοή από καρδιακό επεισόδιο άφησε το πρωί 35χρονος στα κρατητήρια της αστυνομικής υποδιεύθυνσης Θήβας.
NewsITΌπως διαβάζουμε στο LamiaStar, ο άνδρας ήταν έγκλειστος των φυλακών Μαλανδρίνου και εξέτιε 15ετη ποινή για ανθρωποκτονία.

«Οι Ευρωπαίοι πούλησαν στην Ελλάδα όπλα αξίας 1 δισ. ευρώ το 2010»
«Οι Ευρωπαίοι πούλησαν στην Ελλάδα όπλα αξίας 1 δισ. ευρώ το 2010»Με όπλα αξίας 1 δισ. ευρώ προμήθευσαν την Ελλάδα οι Ευρωπαίοι, το 2010, χρονιά κατά την οποία η χώρα μπήκε στο μνημόνιο καθώς αποκλείστηκε από τις αγορές. Σύμφωνα με το eurobserver.com τη χρονιά που η Ελλάδα έπαιρνε το πρώτο πακέτο, οι Ευρωπαίοι φρόντιζαν να τονώσουν την αμυντική τους βιομηχανία πουλώντας όπλα στην Αθήνα.

Όπως γράφει το δημοσίευμα ο λόγος για τον οποίο η Ελλάδα δαπανά τόσο μεγάλα ποσά για αγορές όπλων είναι η απειλή από την Τουρκία, ωστόσο η μείωση των τρατιωτικών δαπανών είναι στις προϋποθέσεις για τη νέα...
διάσωση της χώρας.

Ο Ρόντος δεν εφύγε ποτέ… Ο άνθρωπος που ελέγχεται για τυχόν πληροφόρηση του για το σχέδιο δολοφονίας Καραμανλή, ήταν πάντα εδώ…


Η συμμετοχή μυστικοσυμβούλων τύπου Ρόντος, που «βοσκούν» πάνω απ’ τα πτώματα σαν τα γεράκια…Διαβάστε ένα προφητικό άρθρο του 2004 για τον άνθρωπο που συνέβαλλε στην γενοκτονία των Σέρβων στο Κόσσοβο, εμπόδισε τον διαμελισμό της ΠΓΔΜ και σύμφωνα με τον Ριζοσπάστη γνώριζε για το σχέδιο ανατροπής Καραμανλή.

Δείτε πως επιβεβαιώνεται το άρθρο σήμερα μετά από 8 χρόνια.

Εργα και ημέρες
«Κι ο θάνατος παντού παραμονεύει/ μες στη ραδιενέργεια θαυμάσιας νύχτας/ όπως κρυφτήκαμε με πάθος/ άλλη μια φορά/ ελεήμονες για τη ζωή μας/ ποταποί μεγιστάνες του κενού/ και της φτηνής φιλολογίας» (Κώστας Δ. Υφαντής)

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΥΘΥΜΕΙ ΤΗ ΣΚΙΑΓΡΑΦΗΣΗ ΤΗΣ ΑΟΖ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ... ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ!
Τη σκιαγράφηση των αποκλειστικών οικονομικών ζωνών, καθώς προχωρά σε έρευνες και στην εκμετάλλευση ενδεχόμενων αποθεμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου, επιθυμεί η Ελλάδα σύμφωνα με τον υπουργό Ενέργειας Γιώργο Παπακωνσταντίνου. 

Όπως μεταδίδει το Bloomberg, ο κ. Παπακωσταντίνου σε συνέντευξή την περασμένη εβδομάδα σημείωσε πως η Ελλάδα σε καμία περίπτωση δεν είναι διατεθειμένη να μην ασκήσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα και αυτά συμπεριλαμβάνουν και τις αποκλειστικές ζώνες. «Οι ΑΟΖ είναι ένα εργαλείο το οποίο η Ελλάδα σκοπεύει να χρησιμοποιήσει σε ευθυγράμμιση με τη συνολική πολιτική της.» 

ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ 8 ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ! ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίστηκε σε βάρος οκτώ ατόμων, ηλικίας από 16 έως 38 ετών, τα οποία κατηγορούνται για τα επεισόδια στη Ρόδο που είχαν σαν αποτέλεσμα να διακοπεί η παρέλαση για την Ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου.

Δόγμα Ενιαίου Αμυντικού Χώρου-ΑΟΖ και "διπλωματία των κανονιοφόρων".Ανάλυση
του Ταξχου ε.α Πολυχρόνη Ναλμπάντη, MPhilΤο ∆όγμα του Ενιαίου Αμυντικού Χώρου (∆ΕΑΧ), η Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) και η «∆ιπλωματία των Κανονιοφόρων» («Gunboat Diplomacy») αποτελούν κρίσιμες αλληλοσυνδεόμενες έννοιες για τη στρατηγική ασφάλειας και άμυνας Ελλάδας-Κύπρου, και τη γεωπολιτική -γεωοικονομική διάσταση στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

ΗΠΕΙΡΟΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΜΙΑ ΑΓΝΩΣΤΗ ΠΡΑΞΗ ΗΡΩΪΣΜΟΥ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΤΙΣ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1944Εικόνες Εκτελέσεων από Γερμανικό άρχείο

Του Γιώργου Λεκάκη

Πόλεμος πατήρ πάντων» έλεγε οΗράκλειτος …Σε 13.676 ανήλθαν οι νεκροί Έλληνες στρατιώτες κατά την διάρκεια των 219 ημερών του Πολέμου. Κατά την διάρκεια δε της τετραπλής κατοχής της Ελλάδος, η οποία ακολούθησε, τα κατοχικά στρατεύματα εκτέλεσαν:
Των Αλβανών: 1.165 Έλληνες [1]
Των Ιταλών: 8.000 Έλληνες
Των Boυλγάρων: 25.000 Έλληνες και
Των Γερμανών: 50.000 Έλληνες!..
 
 

ΞΑΝΑΠΙΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ Ο ΣΤΟΪΔΗΣ ΜΕ ΤΟ BULGARMAK ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ!
Λέει ο taxalia: Για πολλούς μάλλον δεν λέει κάτι. Για τους παλιούς αναγνώστες του taxalia, είναι η σημαντικότερη είδηση της χρονιάς. Επανέρχεται το θρυλικόbulgarmak ! Ο φίλος μας ο Νικόλας, "καθάρισε" με τις δικαστικές του περιπέτειες και επανέρχεται δριμύτερος. Θα ΄χουμε πολλά να πούμε ! Να ζήβε Μπουργάρσκα Νικόλα!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟΛΑΙΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΓΡΑΙΚΥΛΩΝ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!Τεράστια σημαία που βρισκόταν στον χώρο της παρέλασης...Είπατε τίποτα για κομμουνιστές, "εθνικοφιλελεύθεροι";
Εκπληκτικά στιγμιότυπα που δεν τολμάνε να δείξουν τα Μμε του καθεστώτος, διότι διαφέρουν πολύ από τις γελοίες αριστερίστικες διαμαρτυρίες και λοιπά "αγανακτισμένα" πανηγυράκια...Σήμερα στην Ρόδο είχαμε ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΩΝ, με καρεκλιές και ξύλο κατά πάντων (η Αστυνομία δεν μπόρεσε να κάνει πολλά πράγματα, αφού...έλειπαν τα ΜΑΤ)!

Πανελληνισμός: Η απάντηση στην παγκόσμια υποταγή…


Από το Citypress-gr.blog - Οι Έλληνες ηγέτες υπηρετούσαν τον Σκοπό, το Πνεύμα σε αντίθεση δυστυχώς με όλες τις άλλες αυτοκρατορίες της οικουμένης αλλά και με την σύγχρονη χρηματωπιστωτική λαίλαπα που παραπέμπει στην στυγνή βαρβαρότητα των Ούννων. Η ιστορία έχει δώσει αμείλικτες απαντήσεις και έχει κρίνει συστήματα, πολιτισμικές απόπειρες, ιδεολογήματα αλλά και στάση ζωής. Ο κάθε πολιτισμός κρίνεται από το δεδομένο διαχείρισης της Ισχύος. 

Γαλλικό φιάσκο στη Συρία: Αιχμαλωτίστηκαν άνδρες της Λεγεώνας των Ξένων!


Γάλλοι στρατιωτικοί, μέλη της περίφημης «Λεγεώνας των Ξένων», της πλέον ειδικής μονάδας των γαλλικών ενόπλων δυνάμεων, συνελήφθησαν στο συριακό έδαφος από άνδρες της συριακής 4ης Τεθωρακισμένης Μεραρχίας κατά την διάρκεια ανακατάληψης της πόλης Χομς! Πρόκειται για εξέλιξη που επιβεβαιώνει τις πληροφορίες που έχει δημοσιεύσει το defencenet.gr ότι έχουν εισέλθει στο συριακό έδαφος και μάχονται στο πλευρό των αντικαθεστωτικών άνδρες των ειδικών δυνάμεων τρίτων χωρών, αλλά μέχρι στιγμής είχε επιβεβαιωθεί μόνο η ύπαρξη Τούρκων κομάντο, ορισμένοι από τους οποίους είχαν συλληφθεί. 

Ιδού το ψεύδος ότι αν δεν πάρουμε δανεικά δεν θα έχουμε να πληρώσουμε μισθούς και συντάξεις!
Μας λένε ότι αν δεν πάρουμε τα δανεικά δεν θα έχουμε να πληρώσουμε μισθούς και συντάξεις.
Μέγα ψέμα!
Να που πάνε τα λεφτά που μας δανείζουν.

Σε ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο του στην «The Telegraph» ο συγγραφέας, δημοσιογράφος καιευρωβουλευτής Ντάνιελ Τζον Χάναν αναφέρει: «Αναρωτιέστε γιατί η Ελλάδα είναι τόσο ανίκανη να...
ανακάμψει με τα χρήματα που της προσφέρονται; Μελετήστε το γράφημα...».

ΕΦΑΓΕ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΜΕ ΝΕΡΟ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ; ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ Ε...Αντιγράφουμε από το briefingnews.gr

Το πάθος του με την γυμναστική πλήρωσε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου τρώγοντας κυριολεκτικά μπουκάλια νερού πάνω του από αγανακτισμένους πολίτες που ήξεραν ότι γυμνάζεται σε γνωστό γυμναστήριο της Ν. Ερυθραίας και τον συνάντησαν εκεί.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του BriefingNews, το συμβάν έλαβε χώρα την προηγούμενη εβδομάδα την ώρα που ο Γιώργος Παπανδρέου τελείωνε την γυμναστική του.

ΕΝΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΜΥΡΙΟ (ΧΙΛΙΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ) ΕΥΡΩ ΘΑ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΑΤΑΚΤΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!
1 ΤΡΙΣ. ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΒΕΛΕΠΕΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ (5 ΕΚ. ΕΥΡΩ) ΕΠΙ 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΦΟΡΕΣ... !!!


ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΕΜΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ! ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΤΗΣ IFF (ΔΙΕΘΝΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΡΟ) ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟ REUTERS...

Μία άτακτη χρεοκοπία της Ελλάδας θα κόστιζε πάνω από ένα τρισεκατομμύριο ευρώ στην ευρωζώνη εκτιμά «εμπιστευτικό» έγγραφο του IIF, που δημοσιοποίησε σήμερα(χθες) το πρακτορείο Reuters, και με το οποίο το Διεθνές Χρηματοπιστωτικό Ινστιτούτο καλεί τους κατόχους ελληνικών ομολόγων να συμμετάσχουν στο κούρεμα ώστε να αποφευχθούν μεγαλύτερες ζημιές και μετάδοση της κρίσης.

ΔΕΙΤΕ: Σταυροί εμφανίζονται μέσα στην Αγιά Σοφιά!!!

ΔΕΙΤΕ: Σταυροί εμφανίζονται μέσα στην Αγιά Σοφιά!!!

ΟΥΝΑ ΦΑΤΣΑ... ΟΥΝΑ ΡΑΤΣΑ... ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΣΠΙΤΙΑ "ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ" ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ!ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΑΡΧΙΑΩΝ ΜΑΣ ΠΡΟΓΟΝΩΝ...

Το ποσό των 472 εκατομμυρίων δολαρίων αναμένεται να να αποφέρουν στα κρατικά ταμεία της Ιταλίας τα περίπου ένα εκατομμύριο ακίνητα που δεν είχαν δηλωθεί πέρσι.

Η ιταλική εφορία άρχισε μια επιχείρηση τακτοποίησης ακινήτων, που δεν είχαν δηλωθεί στο κτηματολόγιο, γνωστά με την ονομασία «σπίτια φαντάσματα», η οποία της επέτρεψε να ανακαλύψει πέρσι 1.081.698 ακίνητα άγνωστα στις φορολογικές αρχές.

Τι γνωρίζει ο κ. Παπαδήμος για το μυστικό δάνειο της Goldman Sachs;

Τι γνωρίζει ο κ. Παπαδήμος για το μυστικό δάνειο της Goldman Sachs;

Ο Βενιζέλος όργανο της Τρόικας

Ο Βενιζέλος όργανο της Τρόικας

Δηλώσεις ΥΠΕΘΑ για τους εξοπλισμούς του Πολεμικού ΝαυτικούΤη σφοδρή αντίδραση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Δημήτρη Αβραμόπουλου προκάλεσε σημερινό άρθρο-δημοσίευμα στην εφημερίδα City Press, το οποίο αναφερόταν σε υποτιθέμενες σπατάλες σε εξοπλιστικά προγράμματα.

Ένα τρισ. ευρώ θα στοίχιζε η ελληνική χρεοκοπία!Για τις σοβαρές και εξαιρετικά έντονες επιπτώσεις μίας πιθανής ανεξέλεγκτης ελληνικής χρεοκοπίας στην παγκόσμια οικονομία προειδοποιεί το Διεθνές Χρηματοοικονομικό Ινστιτούτο (IIF) σε εμπιστευτικό του έγγραφο που διέρρευσε στην αγορά, την ώρα που κορυφώνεται η διαδικασία για το κούρεμα.

ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ

Η Μονή του Αγίου Μωυσή του Αιθίοπα στη Συρία - The Monastery of Saint Moses the Ethiopian in Syria


Η Μονή του Αγίου Μωυσή του Αιθίοπα (Ντάιρ Μαρ Μούσα αλ- Χαμπάσι) βρίσκεται σε μια απομακρυσμένη κοιλάδα πέρα από τα βουνά, στα ανατολικά της πόλης Νέμπεκ στην περιοχή Κάλαμος (Καλαμούν), 80 χλμ βορειοανατολικά της Δαμασκού.Βρίσκεται περίπου 1320 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας και είναι ένα από τα ελάχιστα σωζόμενα μοναστήρια της ερήμου στην σύγχρονη Συρία. Το μοναστήρι του Αγίου Μωυσή χτίστηκε αρχικά από Ασσύριους μοναχούς κατά τον έκτο αιώνα ως ένα απομακρυσμένο ασκητήριο, μακρυά από τον υλικό και πολιτικό κόσμο, και πήρε το όνομα Άγιος Μωυσής από έναν Αιθίοπα μοναχό. 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...